PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش WiDi Widget استفاده برای اشتراک لب تاب با تلویزیون

matinpour
09-07-2013, 14:03
دوستان عزیز
از آنجای که بعضی از دوستان دارای لب تاب با هسته اینتل هستند و می خواهند همزمان از لب تاب و تلویزیون HD خود بهره ببرند این برنامه به شما این امکان را می دهد تا به محتوای جداگانه بر روی لپ تاپ و HDTV خود تان در همان زمان دست یابید. شما می توانید یک فیلم را در تلویزیون تماشا کنید در حالی که پست الکترونیکی خود بررسی و یا مرور وب بر روی لپ تاپ خود را تماشا می کنید.

آنچه شما نیاز
نیاز به WiDi اینتل ® فعال کامپیوتر، آداپتور سازگار، و HDTV.
توجه داشته باشید 1080P، دستگاه پخش Blu-ray، و یا دیگر محتوای محافظت شده، نیاز به استفاده از یک کامپیوتر با یک نسل 2ND اینتل ® هسته™ پردازنده با تصاویری فعال ساخته شده.دارند همچنین یک آداپتور سازگار و دستگاه پخش رسانه ای، که پشتیبانی از نرم افزار WiDi اینتل می کند و درایور کارت گرافیک باید نصب شود.

قبل از استفاده از ویجت WiDi اینتل®

1- باز کردن برنامه WiDi اینتل®.
2- اتصال به آداپتور تلویزیون خود تان.
Properties - 3 را کلیک کنید، با کلیک بر رویAdapter tab زبانه آداپتور و انتخاب چک باکس برای به صورت اتصال خودکار به این آداپتور .
4- بستن برنامه WiDi.

توجه داشته باشید این مرحله فقط نیاز به یک بار اجرا دارد.

نصب اینتل WiDi ویجت

1- دانلود Download the Intel WiDi Widget ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ویجت WiDi اینتل پوشه به راحتی در دسترس است.
2- برای شروع نصب نرم افزار حرکت به محل فایل و دوبار بر روی WiDiWidget.msi کلیک کنید ،.
3- هنگامی که صفحه نمایش اطلاعات مربوط به صدور مجوز نمایان شد، Accept/OK کلیک کنید.

توجه داشته باشید اگر شما قادر به نصب با استفاده از این دستورالعمل ها نیست، راست کلیک بر روی فایل، وRun as administrator را انتخاب کنید. قبول کنترل دسترسی به کاربر اطلاع رسانی را نصب کنید.

با استفاده از ویجت WiDi اینتل

1- باز کردن برنامه های که می خواهید بر روی تلویزیون قرار دهید.
2-Start > All Programs > Intel Corporation > Intel WiDi Widget را کلیک کنید.

WiDi اینتل ویجت شروع می شود، اما نشانه حلقه خاکستری که اطراف دکمه انتقال را نشان می دهد این است که آماده برای اتصال نیست. صبر کنید تا اسکن کامل پیام را نشان میدهد در صفحه سیستم و حلقه نشانه در ویجت به آبی تبدیل می شود.حلقه ای آبی رنگ نشان می دهد ویجت آماده ارسال است
.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه داشته باشید نرم افزار WiDi اینتل به خوبی شروع می شود ، اما همچنان در نوار منو بصورت کوچک نمایان است.
دارای نرم افزار باز و قابل مشاهده بر روی صفحه نمایش لپ تاپ خود تان بصورت کوچک نمایان است. با کلیک بر رویTransfer buttonدکمه نقل و انتقالات، در داخل حلقه نشانه آبی. درخواست شما حرکت می کند به تلویزیون در حالت تمام صفحه، و حلقه نشانه به رنگ سبز تبدیل می شود. نام و آیکون برنامه در حال حاضر بصورت گسترش یافته در WiDi اینتل ویجت نمایش می دهد. به عنوان مثال نشان می دهد: ویندوز مدیا پلیر
.

توجه داشته باشید اگر شما با کلیک بر روی دکمه انتقال و چیزی اتفاق نمی افتد، مطمئن شوید که شما باید برنامه فعال و قابل مشاهده بر روی صفحه نمایش لپ تاپ خود تان داشته باشید و بصورت کوچک هم نباشد،
توجه داشته باشید برای فیلم ها روی صفحه نمایش کامل، شروع فیلم بر روی صفحه نمایش لپ تاپ خود را به حالت تمام صفحه بگذارید، سپس دکمه انتقال را فشار دهید. نمایش فیلم در تلویزیون در حالت تمام صفحه است. با کلیک بر رویTransfer button دکمه انتقال دوباره حرکت به عقب به صفحه اصلی که به آن نزدیک است، یا برای کنترل آن با استفاده از پخش / توقف / مکث.
با کلیک بر روی دکمه انتقال به بازگشت به برنامه به صفحه نمایش لپ تاپ. اتصال اینتل Widi باقی می ماند، و شما ممکن است پس زمینه لپ تاپ خود را بر روی تلویزیون ببینید.
شما می توانید در هر برنامه باز با باز کردن Power User قدرت منو کاربری و کلیک کردن بر روی آن ارسال کنید.

هنگامی که نرم افزار تان بر روی تلویزیون نمایان است، پیکان نوبت در اطراف منوی کاربر power، نشان می دهد که شما می توانید آن را به عقب برگردانید.

با کلیک بر روی minimize button دکمه مینیمم در سمت راست بالا به پنهان کردن آن، در نوار منو و یا صفحه سیستم به آن آیکون Intel WiDi Widget را کلیک کنید.

آدابتور سازگار
D-Link Wireless Display(WiDi) Adapter DHD-131

سیستمهای که این قابلیت را دارد باید دارای این مشخصات باشد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/1026/article/2511

mm424
09-07-2013, 19:25
با سلام وتشکر از آموزشتان لب تاب من ایسوس n43slمیباشد وهنگام چک کردن سیستم خود در سایت اینتل جهت سازگاری با widiپیغام عدم سازگاری کارت وایرلس رامیدهد لطفاً راهنمائی کنید چکار کنم کارت شبکه usbوایرلس با چیب ست اینتل در بازار موجود میباشد و اگرهست قیمت آن چنداست

mehdircm
08-08-2013, 17:19
منظورتون از compatible adapter یا همون آداپتور سازگار دقیقا چیه همون مودم وایرلس ـه یا یه دیوایسی هست که باید رو tv نصب بشه؟
میشه این مورد رو بیشتر توضیح بدید و اگه اون دیوایس احتمالی رو نداشته باشیم با وصل کردن کابل شبکه از مودم به tv میشه قضیه رو یه جوری حل کرد یا نه
با تشکر

matinpour
08-08-2013, 19:06
منظورتون از compatible adapter یا همون آداپتور سازگار دقیقا چیه همون مودم وایرلس ـه یا یه دیوایسی هست که باید رو tv نصب بشه؟
میشه این مورد رو بیشتر توضیح بدید و اگه اون دیوایس احتمالی رو نداشته باشیم با وصل کردن کابل شبکه از مودم به tv میشه قضیه رو یه جوری حل کرد یا نه
با تشکر

دوست عزیز
آدابتور سازگار یعنی یک چیزی مثل مودم وایرلسی که با کابل hdmi و یا کابل سه فیش به تلویزیون تان وصل می شود تا بتواند با لب تاب تان ارتباط برقرار کند چون این برنامه تحت شبکه اجرا می شود و در قسمت Source نمایان می شود و وقتی روی آن رفتید دیگر می توانید از آن استفاده کنید راستی اگر در تلویزیون wifi دارید ببینید که با آن هم می شود

Click here to view the original image of 501x315px.

msm_353
04-09-2013, 18:58
دوستان کسی با استفاده از مودم لب تاب رو وصل کرده یا باید حتما ادابتور باشه

ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2

matinpour
04-09-2013, 23:16
دوستان کسی با استفاده از مودم لب تاب رو وصل کرده یا باید حتما ادابتور باشه

ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2

دوست عزیز
شما برای ارتباط لب تاب و یا PC با تلویزیون می توانید از برنامه ALLSHEAR استفاده کنید برای اطلاعات بیشتر و همچنین روش نصب به این تایپیک بروید.

divoone1985
30-12-2013, 00:10
سلام. من ویندوزم 8.1 هست. ظاهرا تو این ویندوز یه مقدار روش فرق داره. در ضمن این برنامه ای که گذاشتین این شکلی نیست وقتی نصبش میکنم.
برای کانکت کردن لپ تاپ و تلویزیون از روشی که تو سایت خود اینتل بود رفتم که هر دو تا همدیگه رو پیدا میکنن ولی نمیشه کانکت شد.
البته شبکه کردن و به اشتراک گذاری فایلها به راحتی انجام شد ولی این که دسکتاپم رو تو تلویزیون ببینم نه.
با مودم وایرلس شبکه کردمشون.
لپتاپ و تلویزیون هر دو WiDi رو ساپورت میکنن.

alireza20
03-10-2014, 13:31
سلام
تلویزیون من سونی w670 هست و وایرلس داخلی داره با گوشی هم خیلی راحت میشه عکس و فیلم و ... باهاش دید اما لپ تاپم با برنامه intel wierless display اصلا وایرلس تلویزیون رو پیدا نمی کنه :n13:

matinpour
03-10-2014, 15:20
سلامتلویزیون من سونی w670 هست و وایرلس داخلی داره با گوشی هم خیلی راحت میشه عکس و فیلم و ... باهاش دید اما لپ تاپم با برنامه intel wierless display اصلا وایرلس تلویزیون رو پیدا نمی کنه :n13:دوست عزیزباید تلویزیونتان این قابلیت یعنی WiDi Widget را داشته باشد تا بتوانید از این قابلیت استفاده کنید. در بعضی از تلویزیونهای ال جی این قابلیت است . و اگر شما می خواهید از این قابلیت استفاده کنید باید از دستگاه جانبی wierless display استفاده کنید.

SABER.S
11-04-2015, 15:52
سلام
من چطوری باید بدونم لپ تاپم intel widi رو ساپورت میکنه؟ مدلش ایسر aspire 5755g هستش.
تلویزیونم هم ساپورت میکنه

matinpour
11-04-2015, 22:08
سلام
من چطوری باید بدونم لپ تاپم intel widi رو ساپورت میکنه؟ مدلش ایسر aspire 5755g هستش.
تلویزیونم هم ساپورت میکنه
دوست عزیز
معمولا برچسب آن روی لپ تاپ چسبیده و تا آنجایی که من می دانم این مدل قابلیت را دارا می باشد.

ghadikola
18-06-2015, 00:15
سلام، لب تاب من Asus N56JN هست، میخواستم ببینم ساپورت میکنه یا نه
در ضمن از این سایت اینتل نتونستم دانلود بکنم، اگه ممکنه یک جای دیگه آپلود کنید تا بتونم دانلودش کنم
ممنون

matinpour
19-06-2015, 16:30
سلام، لب تاب من AsN56JN us هست، میخواستم ببینم ساپورت میکنه یا نه
در ضمن از این سایت اینتل نتونستم دانلود بکنم، اگه ممکنه یک جای دیگه آپلود کنید تا بتونم دانلودش کنم
ممنون
دوست عزیز
سایت مذبور برای امریکاست و ما هم تحریم هستیم باید از فیل- تر شکن استفاده کنید.
در ضمن حداقل سیستم مورد نیاز برای WiDi را می توانید از این لینک بررسی کنید.

و در آخر فکر نکنم سیستم شما این قابلیت را داشته باشد.

ghadikola
19-06-2015, 17:09
ممنون از راهنمایی شما
ولی سوالی داشتم چطور لب تاب های مدل پایین این امکان رو دارن اما لب تاب من که امکانتش (البته از نظر من) خوبه اینا رو نداره؟

ghadikola
19-06-2015, 17:40
سایت اینتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/1026/article/2511)

matinpour
19-06-2015, 18:54
ممنون از راهنمایی شما
ولی سوالی داشتم چطور لب تاب های مدل پایین این امکان رو دارن اما لب تاب من که امکانتش (البته از نظر من) خوبه اینا رو نداره؟

دوست عزیز
همانطور که خودتان در سایت دیدید باید لپ تاپ شما آن مختصات را دارا باشد .

hosseincc
27-07-2015, 10:03
با سلام
دوست عزیز لپتاب من Asus N550-Jk هستش که امکان widi رو داره و تلویزیون هم قابلیت miracast و Allshare و wifi و widi رو داره .. ویندوز هم 8.1 هست
من میخوام همزمان از Tv به عنوان مانیتور دوم استفاده کنم. نمیخوام فقط فایل های تصویری و عکس و موزیک رو پخش کنه.کل تصویر ویندوز رو توی Tv داشته باشم.
با این برنامه و آموزشی که شما توضیح دادید میتونم اینکار رو انجام بدم یا نه؟

میشه آموزش تصویریشو برام بزارید... من به این آموزش خیلی نیاز دارم...

matinpour
27-07-2015, 10:11
با سلام
دوست عزیز لپتاب من Asus N550-Jk هستش که امکان widi رو داره و تلویزیون هم قابلیت miracast و Allshare و wifi و widi رو داره .. ویندوز هم 8.1 هست
من میخوام همزمان از Tv به عنوان مانیتور دوم استفاده کنم. نمیخوام فقط فایل های تصویری و عکس و موزیک رو پخش کنه.کل تصویر ویندوز رو توی Tv داشته باشم.
با این برنامه و آموزشی که شما توضیح دادید میتونم اینکار رو انجام بدم یا نه؟
دوست عزیز
اصلا این برای همین منظور است و شما می توانید برای این کار از این لینک هم استفاده کنید.

ali47315
27-07-2015, 22:39
سلام لپتاب من lenovo g500 هست میخواستم بدونم widi داره یا نه لطفا کمک کنید
:V25::V25::V25::V25::V25:

matinpour
28-07-2015, 09:49
سلام لپتاب من lenovo g500 هست میخواستم بدونم widi داره یا نه لطفا کمک کنید
:V25::V25::V25::V25::V25:
دوست عزیز
لپ تاپ شما این قابلیت را ندارد.
توجه داشته باشید در سیستم lenovo که تنها اینتل Intel i-Series CPU (i3, i5, i7) می تواند عملکرد widi را حمایت کنند.

پنتیوم و Celeron پردازنده از widi مانند پنتیوم دو هسته 977، سلرون 867، و C877-2C را پشتیبانی نمی کند.
آداپتورهای بی سیم و اینتل Centrino که می تواند از عملکرد widi پشتیبانی کنند عبارتند:
Intel Centrino Wireless-N 1000, 1030
Intel Centrino Wireless-N 2200, 2230
Intel Centrino Advanced-N 6200, 6205, or 6230
Intel Centrino Wireless-N + WiMAX 6150
Intel Centrino Advanced-N + WiMAX 6250
Intel Centrino Ultimate-N 6300
CONFIGURATION تحت تاثیر قرار:
- علائم بالا با برخی همراه است، اما به، سیستم های زیر محدود نمی شود:
Edge E130
Edge E330
Edge E430
Edge E530
X131e
IdeaPad:
B480
B580
V480
V480c
V480s
V580
V580c

Raminty
06-09-2015, 20:26
ضمن تشکر
آدرس سایتی که برای دانلود WIDI Widget داده اید را چون د رایران هستیم اجازه دانلود نمی دهد
آیا لینک معتبر دیگری د راختیار دارید معرفی نمایید؟

matinpour
07-09-2015, 14:41
ضمن تشکر
آدرس سایتی که برای دانلود WIDI Widget داده اید را چون د رایران هستیم اجازه دانلود نمی دهد
آیا لینک معتبر دیگری د راختیار دارید معرفی نمایید؟
دوست عزیز
با فیل -تر شکن وصل شوید .

ardavan_z
08-09-2015, 06:39
درود. سیستم lenovo flex 2 دارم که ویندوز 8.1 روش نصب هستش منتها این روشی که شما گفتید در ویندوز 7 کارایی دارد لطفا روش کار در ویندوز 8.1 رو هم بیان کنید. شدیدا بهش نیاز دارم الان نزدیک 2 هفته هست که دارم دنبال روشی براش پیدا میکنم که همه روشها به ویندوز7 ختم میشه :n35: امیدوارم شما منو ناامید نکنید:n03: در ضمن تلویزیونی که دارم LG Smart هستش که از اینتل پشتیبانی میکنه

matinpour
08-09-2015, 22:11
درود. سیستم lenovo flex 2 دارم که ویندوز 8.1 روش نصب هستش منتها این روشی که شما گفتید در ویندوز 7 کارایی دارد لطفا روش کار در ویندوز 8.1 رو هم بیان کنید. شدیدا بهش نیاز دارم الان نزدیک 2 هفته هست که دارم دنبال روشی براش پیدا میکنم که همه روشها به ویندوز7 ختم میشه :n35: امیدوارم شما منو ناامید نکنید:n03: در ضمن تلویزیونی که دارم LG Smart هستش که از اینتل پشتیبانی میکنه
دوست عزیز
از این لینک و از قسمت SmartShare استفاده کنید.

mosi_alfa
29-04-2016, 18:11
سلام، من با کابل hdmi میتونم روی tv بصورت 1080 از لپتاپم تصویر بگیرم، ولی با wirless display خود ویندوز 10 نهایت 1366.768 بهم میده
روشی هست که فول اچدی نشون بده بصورت وایرلس دیسپلی؟؟

HASAN ABBASI
20-10-2017, 10:45
سلام
لب تاپ من DELL inspire N5110 هست آیا این دستگاه از WiDi پشتیبانی میکنه ؟
من نرم افزار widi زو نصب می کنم قبول نمیکنه
لطفا کمک کنید
مدل تلویزیون هم LG UF850T هست