مشاهده نسخه کامل
: فرستادن Sms با بلوتوث ؟؟؟؟؟؟
سلام :
میخواستم بدونم که چه جوری میشه SMSهای داخل Inbox ام رو با بلوتوث بفرستم برای کسی ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید .در ضمن گوشیم هم 6681 هست . :blush:
Programer
11-08-2006, 18:40
سلام :
میخواستم بدونم که چه جوری میشه SMSهای داخل Inbox ام رو با بلوتوث بفرستم برای کسی ؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید .در ضمن گوشیم هم 6681 هست . :blush:
دوست عزیز اگه میخوام متن SMS رو بفرستی SMSرو باز کن،مکان نما رو به اول خط ببر و در حالی که کلید مداد(روش عکس مداد داره) رو نگه داشتی تا آخر SMS برو تا همش انتخاب شه و در همون حال بدون اینکه مداد رو ول کنی Copy رو انتخاب کن و بعد به Note برو و دوباره مداد رو نگه دار و اینبار Paste رو انتخاب کن.
بعد از منوی گزینه send و بعد via bluetooth رو انتخاب کن همین!
اگه میخای فایل مسیج رو بفرستی میتونی ار برنامه هایی مثل Fexplorer استفاده کنی
دوست عزیز اگه میخوام متن SMS رو بفرستی SMSرو باز کن،مکان نما رو به اول خط ببر و در حالی که کلید مداد(روش عکس مداد داره) رو نگه داشتی تا آخر SMS برو تا همش انتخاب شه و در همون حال بدون اینکه مداد رو ول کنی Copy رو انتخاب کن و بعد به Note برو و دوباره مداد رو نگه دار و اینبار Paste رو انتخاب کن.
بعد از منوی گزینه send و بعد via bluetooth رو انتخاب کن همین!
اگه میخای فایل مسیج رو بفرستی میتونی ار برنامه هایی مثل Fexplorer استفاده کنی
بهترين راه همينه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين راه همينه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی برنامه ای مخصوص این کار هست پس این راه نمییتونه بهترین باشه
یه سرچی میکنم و تا پیداش کردم برات آپ میکنم ;)
6620/6260/6670/6630/6600
3600/3620/3650/3230/3660/3250
7610/7650
6680/6681/6682
N70/N71/N80/N90/N91
E60/E61
N-Gage/N-Gage QD
Siemens SX1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمال جان ممنون از برنامت . اما اینکه رجیستر نشده است .( 15 روز بیشتر کار نمیکنه )
اگه ممکنه یه رجیستر شدش رو بگذارید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.