مشاهده نسخه کامل
: پیغام Note:Active Diverts یعنی چی ؟
سلام
من نمیدونم چرا گوشیم وقتی باهاش به هرکی زنگ میزنم به محض اینکه طرف شروع میکنه به زنگ خوردن پیغام Note:Active Divertsبرای یکی دو ثانیه میاد رو گوشی . من نه شماره ای رو دایورت کردم و نه شماره ای منو دایورت کرده. گوشی هم nokia 6670هست و اپراتور هم همراه اول912
واسه منم همينجوريه
از وقتي كه طرح آزمايشي اطلاع از تماسهاي از دست رفته رو فعال كردم اينجوري شده
اینقدر تو اعصاب بود که با تماس و پیگیری بالاخره فهمیدم مربوط میشه به طرح تماس بان همراه اول که برای من خودشون تصادفی فعال کرده بودن(سرخود هرکارمیخوان میکنن ، والا:n15:) و برای اینه که تماس های از دست رفته رو تو زمان در دسترس نبودن یا خاموش بودن گوشی باذکر ساعت اون بصورت sms اعلام میکنه که خوبه ولی این پیغامش خیلی رو اعصابه چون برای همه تماسها میاد که من غیرفعالش کردم کدهای مربوطش هم بصورت زیر هست که باید به شماره 9914 اس ام اس کنی اونم فقط بصورت انگلیسی
فعال کردن=1
غیرفعال کردن=5
اعلام وضعیت=0
hamid9001
20-06-2014, 21:37
خیلی ممنون
جواب داد
اینقدر تو اعصاب بود که با تماس و پیگیری بالاخره فهمیدم مربوط میشه به طرح تماس بان همراه اول که برای من خودشون تصادفی فعال کرده بودن(سرخود هرکارمیخوان میکنن ، والا:n15:) و برای اینه که تماس های از دست رفته رو تو زمان در دسترس نبودن یا خاموش بودن گوشی باذکر ساعت اون بصورت sms اعلام میکنه که خوبه ولی این پیغامش خیلی رو اعصابه چون برای همه تماسها میاد که من غیرفعالش کردم کدهای مربوطش هم بصورت زیر هست که باید به شماره 9914 اس ام اس کنی اونم فقط بصورت انگلیسی
فعال کردن=1
غیرفعال کردن=5
اعلام وضعیت=0
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.