ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کانفیگ مودم @@@ فوری فوری@@@

liverpooli
09-07-2013, 12:08
با سلام و خسته نباشید. برای کانفیگ مودم به یه مشکل برخوردم : در همون ابتدا که ip:192.168.1.1 رو در مرورگر وارد میکنم که وارد صفحه کانفیگ مودم بشم، مرورگر ارور میده و وارد صفحه نمیشه. در control panel هم ip رو به صورت دستی میدم ولی بازم مشکل حل نشد. لازم به ذکر است که تا حالا چندین بار کانفیگ کردم ولی این مشکل نبودش. حالا باید چیکار کنم؟ مودم من zyxel میباشد. آیا اشکال از ویندوز است یا مودم مشکل دارد؟ چه تنظیماتی نیاز است؟

inceptro
09-07-2013, 15:06
با سلام و خسته نباشید. برای کانفیگ مودم به یه مشکل برخوردم : در همون ابتدا که ip:192.168.1.1 رو در مرورگر وارد میکنم که وارد صفحه کانفیگ مودم بشم، مرورگر ارور میده و وارد صفحه نمیشه. در control panel هم ip رو به صورت دستی میدم ولی بازم مشکل حل نشد. لازم به ذکر است که تا حالا چندین بار کانفیگ کردم ولی این مشکل نبودش. حالا باید چیکار کنم؟ مودم من zyxel میباشد. آیا اشکال از ویندوز است یا مودم مشکل دارد؟ چه تنظیماتی نیاز است؟

اول اینکه نباید وقتی میخواید وارد تنظیمات مودم بشین از هیچ ف*لتر شکنی استفاده کنید،مورد دوم یه بار مودم رو از طریق دکمه ای که روشه رست کنین و مروگر روهم عوض کنین و مطمین بشین که آی پی ادرس رو دقیقا مطالبق اونی که توی دفترچش نوشته وارد میکنین،در صورتی که بازم نتونستین احتمالا(نظر من اینه) مشکل از مودمه.

liverpooli
10-07-2013, 17:27
[QUOTE=inceptro;7738645]اول اینکه نباید وقتی میخواید وارد تنظیمات مودم بشین از هیچ ف*لتر شکنی استفاده کنید،مورد دوم یه بار مودم رو از طریق دکمه ای که روشه رست کنین و مروگر روهم عوض کنین و مطمین بشین که آی پی ادرس رو دقیقا مطالبق اونی که توی دفترچش نوشته وارد میکنین،در صورتی که بازم نتونستین احتمالا(نظر من اینه) مشکل از مودمه.تشکر از راهنماییتون

liverpooli
10-07-2013, 17:27
تشکر از راهنماییتون

mjzaret
11-07-2013, 00:33
دوست عزيز

در صورت حل شدن مشكلتون، لطفاً روش حل شدن مشكل و ايراد اون رو بيان كنيد.

شاد باشيد:n12: