مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014
SA3EDLORD
12-04-2014, 19:18
بازی بایرن و دورتموند امشبه؟
ساعت چند؟ کدوم شبکه ها؟
Masoud King
12-04-2014, 19:35
هر وقت بازی با رئال میشه یاد گل البر به رئال میفیتم که تو برنابو زد و ضربش چکشی مانند بود یادم نیست کدوم فصل بود ولی بازی قشنگی بودش که بایرن برد.
یادش بخیر اون موقع عاشق مهمت شول همیشه مصدوم بودم.
من همیشه یاد گل ثانیه 6 ماکای میوفتم :n09:
بازی بایرن و دورتموند امشبه؟
ساعت چند؟ کدوم شبکه ها؟
امشب ساعت 9
شبکه های داخلی که نشون نمیده. بازی جام حذفی انگلیس(آرسنال- ویگان) و بارسا-گرانادا رو نشون میده!!
شبکه های خارجی هم اینجا ببین خودت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبکه های مجانی قرمز رنگ هستن.
SA3EDLORD
12-04-2014, 19:43
شبکه های داخلی که نشون نمیده.
من شنیده بودم برنامه شون عوض کردن بازی بارسا شبکه ورزش پخش میشه که.
گل بگیرن این شبکه هارو واقعا!
Masoud King
12-04-2014, 21:00
نیمه اول رو باختیم و پپ کماکان به بازیکنان دستور میده که هی پاس بدین تا بلکه تیم حریف از رو بره/
تا اینجا دورتموند بهتر بود و حتی از جلو محوطه جریمه بایرن پرس می کرد و اصلا اجازه نمی داد بایرن بیاد جلو.
در صحنه های آنالیز بازی توسط متزلدر مشخص بود که فاصله خط دفاعی دورتموند تا دروازه خودی بیشتر از این مقدار برای بایرن بود که یعنی پرس شدیدی رو دارن از همون جلو اعمال میکنن و فضا ها رو بستن و چند صحنه تو زمین بایرن من فقط زنبور می دیدم.
پپ هنوز متوجه نشده که زنبور رو باید با دود شرش رو کم کرد نه پاس : دی
یه جا ریبری چنتا رو دریبل داد که رویس گردنش رو گرفت پیچوند. میکی هم بعد از تمرین های مداومی که جلو رئال داشت برای گل زدن بالاخره تمرین هاش نتیجه داد و تونست یه تک به تک رو گل کنه. البته فک کنم از پاش در رفت : دی
کلا بعد از قهرمانی تو بوندسلیگا بایرن اون تمرکز قبل رو نداره و کلا قهرمانی جالبی نبود تا اینجا.
نکته جالب بازی نیمکت نشینی لوا تو نیمه اول بود و البته بایرن با ترکیب کاملی وارد زمین شده.
+
دقیقه 60 و بوی تحقیر میاد!
Masoud King
12-04-2014, 23:18
باخت امروز یه طرف و مصدومیت نوئر یک طرف دیگه.
اشتارک هم مصدومه..
فعلا که چیزی گفته نشده از شدتش
+
راستی هوینس هم انگار مرخصی گرفته بود بیا بازی بایرن رو ببینه، چون تو استادیوم بود :دی
SaeedEminem2
13-04-2014, 01:24
این باخت حداقل خوبیش اینه که الان رئالی ها فکر می کنن که با تیم راحتی بازی دارن و حتما مارو 4 تایی می کنن !!!
فرضا اگه بایرن می برد، باعث می شد رئال هم تا حدی اتبوسی جلو بایرن ظاهر بشه. بلاخره هرچی نباشه کارلتو خودش یه مربی ایتالیاییه
راستی نویر چیزیش نیست و به بازی 4 شنبه برابر کایزرسلاترن می رسه. ایشالا
SA3EDLORD
13-04-2014, 02:11
این باخت حداقل خوبیش اینه که الان رئالی ها فکر می کنن که با تیم راحتی بازی دارن و حتما مارو 4 تایی می کنن !!!
والا هیچ هوادار حرفه ای همچین فکری نمیکنه چه برسه به سر مربی و بازیکنان تیمی مثه رئال.
رئال مطمئنا برای برد میاد اما مطمئنا با برنامه و از روی حساب. ( حالا شاید طی اتفاقاتی 4 تایی هم شدید:n02: فوتباله دیگه! )
در ضمن بایرن این بازی رو باخت و من فک نمیکنم تیم بایرن شل گرفته بود. تیمی که شل میگیره که با ترکیب کامل نمیاد تو زمین . اونم تو دربی . اونم در حد 3-0....
مصدومیت نویر از ناحیه ساق پا ایجاد شده از قرار معلوم ولی سایت بایرن اعلام کرد که میرسه برای بازی با کایزرسلاترن.
حالا همه حرفای مربوط به باخت کنار ولی این چه سیستمی بود که پپ تو 20 دقیقه آخر به کار گرفت؟
مولر رفته بود نوک حمله مانژوکیچ داشت هافبک راست بازی میکرد:n13:
+
یه جایی خوندم که باخت 0-3 دیشب،سنگین ترین باخت دوران مربیگری گواردیولا بوده.
ماهم از زمان کلینزمن دیگه همچین باختایی نداشتیم تا جایی که یادمه،البته تو مسابقات رسمی ولی خب دیگه ترکیدیم دیشب
پپ همچنان آزمایش می کنه، سیستم چیزی شبیه به 2-3-2-3 بود!
آلابا و رافینیا دقیقا مشخص نبود توی چه پستی به کار گرفته شدن، بیشتر متمایل به وسط کار می کردن {خصوصا آلابا}
وقتی زوج آلابا-ریبری و لام{رافینیا}-روبن با حرکت لب خط لام/آلابا و به مرکز رفتن روبری این چند ساله اینقدر خوب جواب داده این تغییرات نمی دونم دیگه توجیهی داره.
با این تغییرات تاکتیکی بعضی از بازیکن ها توی شرح وظایفشون دچار مشکل شده بودن و فضای حرکتی همدیگه رو محدود کرده بودن.
+
تیم روی توپ های بلند مشکل داره.
+
بازی یک طرف، پیش از بازی و ورود بازیکنان از تونل یک طرف دیگه
بازیکن های بایرن یکی یکی وارد تونل میشدن و کلوپ باهاشون خوش و بش می کرد، تا اینکه نوبت به گوتزه رسید.
گوتزه پشت سر کلوپ ایستاد، خودش رو به اون راه زد و وانمود کرد که داره بند کفشش رو می بنده:n02:
چند دقیقه ای همین وضعیت بود تا با کلوپ روبرو نشه!
Farshadd
13-04-2014, 13:24
توی بازی مقابل رئال نباید از این ریسکها انجام بده. باید با ترکیب و تاکتیکی که همیشه جواب گرفته وارد زمین بشه.
farshidmm
13-04-2014, 14:00
ادامه فصل رو باید با تیم دوم بازی کرد که وقتی هم بی انگیزه بازی می کنن و می بازن بگیم تیم دوم بود!
نباید به خاطر بازی های بی اهمیت سلامتی بازیکنان رو به خطر انداخت
همین نویر اگر خدای نکرده مصدومیتش جدی می بود باید جلو رئال شهرام مهربان رو میذاشتیم تو دروازه :n02:
Masoud King
13-04-2014, 15:24
پپ همچنان آزمایش می کنه، سیستم چیزی شبیه به 2-3-2-3 بود!
آلابا و رافینیا دقیقا مشخص نبود توی چه پستی به کار گرفته شدن، بیشتر متمایل به وسط کار می کردن {خصوصا آلابا}
وقتی زوج آلابا-ریبری و لام{رافینیا}-روبن با حرکت لب خط لام/آلابا و به مرکز رفتن روبری این چند ساله اینقدر خوب جواب داده این تغییرات نمی دونم دیگه توجیهی داره.
با این تغییرات تاکتیکی بعضی از بازیکن ها توی شرح وظایفشون دچار مشکل شده بودن و فضای حرکتی همدیگه رو محدود کرده بودن.
تو بازی برگشت با منچستر هم همین وضعیت بود. مثلا لام دفاع راست بود ولی همیشه وسط زمین بود و از اون طرف هم آلابا همین وضع رو داشت. با این ترکیب جدیدش عملا بواتنگ که فصل قبل جز دفاع های خوبمون بود رو دچار افت کرده و همچنین با آوردن مارتینز به خط دفاعی، از جنگندگی و تخریب کنندگی خط میانی تیم کاسته. نمیگم لام تو هافبک خوب کار نکرده ( خیلی هم خوب بوده) ولی نیاز اصلیمون بهش تو دفاع کنار هست. جایی که رافینیا اصلا مطمئن نیست.
خود پپ هم بعد بازی اذعان به اشتباه کرده.
واقعا حیفه با داشتن همچین بازیکنانی به خاطر اتخاذ تاکتیک های اشتباه، قهرمانی رو از تیم گرفت.
پپ مهم ترین کارش الان حفظ روحیه ی جنگدگیه تیم هست. باید بشیم همون تیم با ثبات فصل قبل نه اینکه بعد قهرمانی از سه بازی فقط یک امتیاز بگیریم
ادامه فصل رو باید با تیم دوم بازی کرد که وقتی هم بی انگیزه بازی می کنن و می بازن بگیم تیم دوم بود!
نباید به خاطر بازی های بی اهمیت سلامتی بازیکنان رو به خطر انداخت
همین نویر اگر خدای نکرده مصدومیتش جدی می بود باید جلو رئال شهرام مهربان رو میذاشتیم تو دروازه :n02:
اونطوری بازیکن های اصلی از شرایط مسابقه خارج میشن.
باید به صورت تلفیقی از بازیکنان ذخیره و اصلی ترکیب رو بچینه تا اصلی ها استراحت لازم رو داشته باشن.
SaeedEminem2
14-04-2014, 00:37
بهتر بود با ترکیب دوم + بازیکن هایی که به خاطر مصدومیت، الان از فرم اصلی دورن، بازی می کردیم
مارتینز باستین ریبری مولر. بقیه همه تیم دوم. بازی کردن لام و روبن خیلی فاجعه بود
به نظرم ما بهترین دفاع ها رو داریم و اصلا نیاز به خرید مدافع نداریم. خط هافبک باید به دفاع کمک کنه که با سیستم های پپ....
وقتی همه یه جا جمع می شن، کافیه تیم حریف یه توپ بلند بندازه، کل هافبک ها که هیچ، حتی مدافع ها هم از جریان بازی خارج می شن
SaeedEminem2
14-04-2014, 16:15
دیگه واقعا بعیده که کروس تمدید کنه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بایرن-با-سباستین-روده-قرارداد-امضا-کرد.html
آره دیگه با این شرایط یکی باید جدا بشه که محتمل ترین نفر کروس هستش.
احتمالا این روده هم حالا نیمکت نشین هستش تا تیاگو بتونه بازی بکنه و اون کم کم پیشرفت بکنه
در کل معامله زیاد خوبی در کوتاه مدت نیستش با توجه به جدایی کروس
SA3EDLORD
14-04-2014, 18:55
مدیر ورزشی بایرن که گفته مانزوکیچ رو نمیفروشیم که.
الان به چز مانزوکیچ چند تا مهاچم داره بایرن؟
مولر و لواندوفسکی ( فصل بعد) و شماره 14 ( اسمش پیزارو بود ؟ پستش چیه؟)
بعیده با پیزارو تمدید بکنن دیگه.
اونم مهاجم نوک هستش
تو بازی برگشت با منچستر هم همین وضعیت بود. مثلا لام دفاع راست بود ولی همیشه وسط زمین بود و از اون طرف هم آلابا همین وضع رو داشت.
منظورم از وسط، وسط در عرض زمین بود {نه در طول زمین}
اینکه مدافعین کناری مدام جلو بکشن و مثه یه هافبک یا حتی یه وینگر دیده بشن زیاد عجیب و غریب نیست، اما توی بازی با دورتموند رافینیا و آلابا یه جورایی وسط زمین {در عرض} بودند، به این شکل:
------Alaba-------Rafinha-----
Dante----Lahm----Martinez
یعنی اونقدر که باید به خط طولی نزدیک نمیشدند و وقتی جلو می کشیدند با فضای حرکتی روبری {وقتی به وسط میان} کاملا تداخل داشت. {برای همین توی پست قبلی گفتم سیستم شبیه به 2-3-2-3 بود}
منظور پپ از صحبت های بعد از بازی و اینکه شاید اشتباه کردم، احتمالا همین آزمایش عجیب و غریب بود که اصلا جواب نداد.
Masoud King
14-04-2014, 21:32
منظورم از وسط، وسط در عرض زمین بود {نه در طول زمین}
اینکه مدافعین کناری مدام جلو بکشن و مثه یه هافبک یا حتی یه وینگر دیده بشن زیاد عجیب و غریب نیست، اما توی بازی با دورتموند رافینیا و آلابا یه جورایی وسط زمین {در عرض} بودند، به این شکل:
منم منظورم از وسط زمین این نبود که جلو بودن یعنی تو گوشه ها که جای مدافعین کنار هست نبودن و بیشتر وسط بودن :دی
جالت تر اینجاست که جلو منچستر حداقل نیمه اول به نظرم بایرن 2-3-4-1 بازی می کرد.
واقعا آدم می مونه تو کار پپ
دیگه واقعا بعیده که کروس تمدید کنه !
این خبر جدیدی نیست و مشخص بود که روده میاد بایرن.
اما واقعا بایرن اینقد ساده لوحانه می خواد کروسی که اگه تا الان نبود مطمئنا بایرن به این مرحله از cl نمی رسید رو راحت بده تیم های دیگه؟!
SaeedEminem2
14-04-2014, 22:28
به نظر من کروس اصلا بازیکن آنچنانی نبود و نیست. آمار هر 5 بازی یک گل و یک پاس گل اصلا خوب نیست
فصل پیش هم با مصدومیتش تیم تازه اوج گرفت
البته این روده تا بیاد فیکس شه خیلی مونده، اما بعیده کروس ریسک کنه و تمدید کنه
حالا باید دید باشگاه به 40 میلیون فکر می کنه یا جریان بالاک تکرار می شه
Masoud King
15-04-2014, 00:33
اون آمار رو بیخیال شو. شواینی هر بازی چنتا گل و پاس گل داره؟!
مهم پاس های مفید هست و عملکرد بازیکن.
کروس به نظرم الان بهترین نباشه جز بهترین هافبک های دنیا هست.
یه مثال بیار که یک هافبک هم بتونی اونو بزاری پشت مهاجم هم وسط زمین و هم دفاعی. شوت زن خیلی خوبی هست. قد و فیزیک مناسبی داره. قدرت و همچین رنج (منظورم فاصله هایی که می تونه توپ رو به هدف برسونه) خیلی بالایی تو پاس دهی داره.
یکی از کامل ترین هافبک هایی هست که من دیدم.
Iloveu-ALL
15-04-2014, 16:09
هشدار اوليور کان به پپ گوارديولا
کاپيتان پيشين باوارياييها در خصوص نتايج ضعيف اخير تيم قديمياش به سرمربي اسپانيايي اين تيم هشدار داد.
اوليور کان، سنگربان و کاپيتان پيشين بايرن مونيخ 2 شکست متوالي اخير باوارياييها در بوندسليگا را نگرانکننده دانست و به پپ گوارديولا، توصيه کرد براي متوقف کردن اين روند تدبيري اتخاذ کند.
بايرن مونيخ که قهرمانياش در بوندس ليگا را 7 هفته به پايان رقابتها قطعي کرد، 2 بازي متوالي اخير خود، به ترتيب برابر تيمهاي آگزبورگ (خارج از خانه) و بورسيا دورتموند (در آليانتس آرهنا) را با شکست پشت سر گذاشت که اين اتفاق باعث نگراني کان از بابت تداوم اين شکستها در ديگر تورنمنتها شود.
کان با هشدار به پپ گوارديولا بابت اشتباه آسودهخاطر شدن بازيکنانش پس از قهرماني در بوندسليگا، به سرمربي اسپانيايي باوارياييها، اتفاق تلخي که چندين سال پيش براي اين تيم رخ داد را يادآوري کرد.
وي که اکنون به عنوان مفسر شبکه تلويزيوني zdf آلمان مشغول به فعاليت است، به نشريه بيلد گفت: در فصل 99-1998 ما قهرمانيمان در بوندسليگا را در هفته سيويکم قطعي کرديم اما 3 هفته بعد در فينال ليگ قهرمانان اروپا به منچستريونايتد باختيم و جام حذفي را هم از دست داديم.
کان در ادامه در خصوص سيستم چرخشي که پپ گوارديولا در بايرن مونيخ استفاده ميکند، تصريح کرد: هدف گوارديولا از به کارگيري اين سيستم استراحت دادن به بازيکنان در پستهاي به خصوص است اما به نظر من استفاده از اين سيستم باعث ميشود تيم يک رهبر ثابت در زمين بازي نداشته باشد.
وي در خاتمه در تحسين تيم پيشين خود بابت قهرمانياش در بوندسليگا هم گفت: به نظرمن قهرماني بايرن مونيخ 7 هفته به پايان اين رقابتها يک قهرماني تاريخي است.
Guardiola, animated and anxious in his press conference ahead of their German Cup semi-final against Kaiserslautern on Wednesday, admitted his side are in a "dangerous situation" and need to recover quickly if they hope to match Real Madrid next week.
"If we play like we have done in the last three league games, we won't be reaching any finals," the 43-year-old said.
"We have to quickly find our form back. We're in a dangerous situation. If we play in Madrid like we have done recently then we have no chance.
"Sometimes a defeat helps to improve a team. But when the focus isn't there, then the head is slow and everything happens a slower.
"It's been the same training, the same system, the same players."
Guardiola is also sweating over the fitness of goalkeeper Manuel Neuer who was substituted at half-time during Saturday's defeat to Borussia Dortmund with a calf problem.
The former Barcelona boss said: "He could not train today but hopefully he will be able to play tomorrow."
گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی نیمه نهایی چهارشنبه مقابل کایزرسلاوترن اذعان کرد که تیم او در "وضعیت خطر" به سر می برد و اگر می خواهد به بازی هفته آینده مقابل رئال مادرید امیدوار باشد باید به سرعت ریکاوری کند.
این مربی 43 ساله گفت: "اگر مثل سه بازی قبلی لیگ بازی کنیم، به هیچ فینالی نخواهیم رسید."
"باید هر چه سریعتر به فرم خود برگردیم. در وضعیت خطر قرار داریم. اگر مقابل مادرید مانند بازی های اخیر بازی کنیم هیچ شانسی نداریم.
"گاهی اوقات شکست به پیشرفت یک تیم کمک می کند. اما وقتی تمرکز نباشد، همه چیز کند و کندتر می شود.
"همان تمرین ها، همان سیستم و همان بازیکنان را داریم."
همچنین گواردیولا درباره مصدومیت ماهیچه ساق پای مانوئل نویر در شکست شنبه مقابل دورتموند گفت:
"امروز نتوانست تمرین کند اما امیدواریم فردا قادر به بازی کردن باشد."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
آخرین وضعیت کروس از زبان پپ: "تصمیم با تونی است."
will do everything to keep Toni here. But it is up to Toni. He is a young person, it is his decision
Guardian انگلیس مدعی شده که منچستر یونایتد پیشنهاد دستمزد نجومی 260 هزار پوند در هفته رو داده {تقریبا 4 برابر دستمزد فعلی کروس} [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
+
طبق صحبت های پپ هنوز مشخص نیست نوئر به بازی فردا برسه یا نه.
SaeedEminem2
16-04-2014, 01:06
باستین هافبک دفاعیه. تعداد توپ هایی که از رو خط دروازه بر گردونده از گل های زده ی کروس بیشتره
تازه با اینکه نصف فصل مصدوم بوده و کروس بیشترین دقایق بازی رو داشته، باز هم تعداد گل و پاس گل باستین بیشتره
پاس داریم تا پاس، اکثر پاس های کروس پاس یک امتیازیه، یعنی ساده ترین و بی ارزش ترین نوع پاس
کلا زیادی بزرگش کردن، از همون سال اولی که اومد چیز خاصی ازش ندیدم. بازیکنی نیست که در نبودش تیم به مشکل بخوره
البته به این معنی نیست که دلم بخواد جدا شه، بازی کردن کروس رو هم به خیلی ها منجمله تیاگو ترجیح می دم.
حالا اینکه خودش بخواد جدا شه یه بحث دیگه است
خب رسما اعلام شد که امروز ردر به جای نویر توی دروازه قراره وایسه.
شانس صعودمون از 99 درصد یوهویی رسید به 51 درصد بر اساس تخمین های دقیق من:n09:
farshidmm
16-04-2014, 21:24
ردر کیه دیگه؟
تا حالا اسمشم نشنیده بودیم!
فکر کنم در همین لحظه باید با سه گانه خداحافظی کنیم :n09:
Masoud King
16-04-2014, 23:06
فک کنم مسئولین مملکت هم مثه بردیا تخمین میزنن :دی
دو هیچ با گل های کروس و شواینی جلو هستیم فعلا
ردر کیه دیگه؟
تا حالا اسمشم نشنیده بودیم!
فکر کنم در همین لحظه باید با سه گانه خداحافظی کنیم :n09:
نمیدونم لوکاس ردر هست یا رادر
Raedr
بر اساس game of thrones باید رادر باشه:دی
دروازبان تیم آماتورای بایرن مونیخ هستش که تو لیگ منطقه ای بازی میکنه
فک کنم مسئولین مملکت هم مثه بردیا تخمین میزنن :دی
دو هیچ با گل های کروس و شواینی جلو هستیم فعلا
من خواستم با حرفام به تیم شوک بدم.
شنیده شده که بعد از رسیدن حرفای من به مونیخ،بچه ها هم قسم شدن تا به من نشون بدن بدون نویر هم میتونن قدرتمند باشن:n09:
Masoud King
17-04-2014, 11:40
انگار دراکسلر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم تو شالکه موندی شده.
بعد تمدید گوندوگان، این دومین خبر خوب بود. انشالله سومیش رو هم برد بایرن
Masoud King
17-04-2014, 21:16
به نقل از کیکر، رئال و بارسلون و آرسنال هم انگار کروس رو می خوان!
+
دیلی تلگراف هم گفته که بایرن و منچستر و موناکو و PSG به دنبال کوشیلنی مدافع آرسنال هستن.
+
دوباره به نقل از کیکر، بایرن به دنبال مدافع فرانسوی بیلبائو یعنی آیمریک لاپورت هست. این بازیکن همش 19 سالشه.
+
ریبری هم گفته ما هم آدمیم، ماشین که نیستیم بالاخره خسته میشیم.
SA3EDLORD
19-04-2014, 19:35
ورزش 3 خبر داده که نویر به بازی با رئال نمیرسه.
من تو سایت گل چیزی ندیدم. درسته یا غلط؟
تو سایت بایرن هم خبری نزده درین مورد.
اگه قرار هم باشه نرسه احتمالا تا دوشنبه یا سه شنبه به طور رسمی اعلام نمیشه
Masoud King
19-04-2014, 20:34
تا جایی که گفتن نوئر تمریناتش رو شروع کرده و خودش احتمال زیادی قائل شده برای رسیدن به بازی با مادرید.
+
از اونور هم خبر میرسه مارسلو و رونالدو هم به تمرینات تیمی ملحق شدند.
به قول رومینیگه با توجه به اینکه از نظر فیفا:n09: رونالدو بهترین بازیکن شده، ما هم دوست داریم برسه تا بتونیم بازیش رو ببینیم
+
مطمئنا اگه خبری باشه مبنی بر نرسیدن نوئر، الان اعلام نمیشه. این خبرا کار اسپانیایی هاست که به خودشون امید بدن :دی
SA3EDLORD
19-04-2014, 20:50
به قول رومینیگه با توجه به اینکه از نظر فیفا:n09:
رونالدو بهترین بازیکن شده، ما هم دوست داریم برسه تا بتونیم بازیش رو ببینیم
البته سال 2012 باید بازیش و دبل 10 دقیقه ایشو دیده باشه
+
مطمئنا اگه خبری باشه مبنی بر نرسیدن نوئر، الان اعلام نمیشه. این خبرا کار اسپانیایی هاست که به خودشون امید بدن
من فقط تو ورزش 3 دیدم.
Masoud King
20-04-2014, 11:57
البته سال 2012 باید بازیش و دبل 10 دقیقه ایشو دیده باشه
داور وقتی الکی پنالتی میده، خب همین میشه.
وگرنه رونالدو غیر یه توپ زدن از رو خط دروازه و یه پنالتی کذایی کار دیگه ای نکرد. تازه پنالتی دومش رو هم نوئر گرفت آخر بازی.
اگه یه بار دیگه اون دو بازی رو نگاه کنی میبینی که رونالدو نمی تونست از پس لام بر بیاد و کار خاصی بکنه. هی میرفت سمت چپ و هی می رفت سمت راست. آخر هم که از 40 متری هی شوت می زد بلکه فرجی بشه.
اینطوری بخوای حساب کنی، ماریو گومز هم جلو بارسا گل زد، یعنی اینکه بازی درخشانی انجام داد؟! نه اصلا. همون جلو رو خط دروازه بود و دروازه خالی رو باز کرد. حالا قضیه رونالدو هم همین بوده.
SA3EDLORD
20-04-2014, 13:30
وگرنه رونالدو غیر یه توپ زدن از رو خط دروازه و یه پنالتی کذایی کار دیگه ای نکرد. تازه پنالتی دومش رو هم نوئر گرفت آخر بازی.
اگه یه بار دیگه اون دو بازی رو نگاه کنی میبینی که رونالدو نمی تونست از پس لام بر بیاد و کار خاصی بکنه. هی میرفت سمت چپ و هی می رفت سمت راست. آخر هم که از 40 متری هی شوت می زد بلکه فرجی بشه.
اینطوری بخوای حساب کنی، ماریو گومز هم جلو بارسا گل زد، یعنی اینکه بازی درخشانی انجام داد؟! نه اصلا. همون جلو رو خط دروازه بود و دروازه خالی رو باز کرد. حالا قضیه رونالدو هم همین بوده.
راجبه پنالتی که من چون یادم نمیاد چجوری پنالتی گرفته شد نظری نمیدم.
اما گل دوم من نمیدونم چطوری به اون میگید از رو خط دروازه زدن.
کار تیمی و جای گیری عالی (لامم همونجا بود!) و راحت سمت موافق رو هدف قرار دادن و گل. فقط یه قدم اومده بود تو محوطه جریمه!
حالا من نمیخوام این حرکتو بزرگش کنم اما شمام بش نگو رو خط دروازه زدن !
اینطورم که رومینیگه صحبت کرده هنوزم اعتقاد داره که باید توپ طلا به ریبری (فرد) برای یه کار "تیمی" میرسید! امثال ریبری و روبن شاید دیگه هیچوقت به سطح رونالدو و مسی نرسن.
چرا امسال حرفی از ریبری نیست؟ در صورتی که هر سال حرف رونالدو و مسی هست.
پنالتی ازین قرار بود که آلابا موقع رفتن به سمت توپ لیز خوردش و شوت خورد به دستش و داور پنالتی گرفت.
گل دوم هم که رونالدو زد و حاصل کار تیمی ! بودش کاملا آفساید بود((البته از حق نگذریم گل اول بایرن تو بازی رفت هم یه عده میگفتن به خاطر ریبری،آفساید بوده.
عکسشم میزارم :دی
اینم صحنه دیدنی پایان بازی:دی
چرا امسال حرفی از ریبری نیست؟ در صورتی که هر سال حرف رونالدو و مسی هست.
فقط جنجالای رسانه ای،چهره محبوب رسانه ها رونالدو و مسی هستن.البته رونالدو از پارسال بهتر بوده مخصوصا تو چمپیونز
بعدشم سیستم امسال گواردیولا باعث شده ریبری کمی تو حاشیه بره،توی سیستم هاینکس ریبری نفر اول بود و کل تیم رو روی دوش خودش میکشید ولی امسال گواردیولا با سیستم پاس تو پاسش باعث شده که دیگه خبر چندانی ازون فرارای بی نظیر ریبری و حرکات انفرادی یا پا به توپش زیاد نباشه ولی از نظر آمار گلزنی تا اینجا بهتر از پارسال عمل کرده.
Abdolreza2012
20-04-2014, 15:56
این صحنه پنالتی نبود ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n13:
به نظر من تشخیص آفساید بودنش برای ما که 20 دفعه میتونیم ببینیم سخته ، چه برسه به کمک داور :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Masoud King
20-04-2014, 17:23
این صحنه پنالتی نبود ؟؟؟؟
بازیکن نباید دستش رو بزاره رو زمین برا اینکه به زمین نخوره؟ :دی
یه حرکت طبیعی از بدن هست.
به نظر من تشخیص آفساید بودنش برای ما که 20 دفعه میتونیم ببینیم سخته ، چه برسه به کمک داور :
پای چپ رونالدو و نسبت به پای بواتنگ بر اساس اون خط چمن نگاه کن
اگه داور اونو پنالتی گرفت پس باید این رو هم می گرفت:
اگه کمک های داوری نبود هیچ وقت رئال نمی تونست تو اون بازی یهو دوتا گل بزنه
خلاصه اون بازی ها هرچی بود تموم شد و ما صعود کردیم :n06:
Abdolreza2012
20-04-2014, 20:11
پای چپ رونالدو و نسبت به پای بواتنگ بر اساس اون خط چمن نگاه کن
من نگفتم آفساید نیست ، من گفتم :
به نظر من تشخیص آفساید بودنش برای ما که 20 دفعه میتونیم ببینیم سخته ، چه برسه به کمک داور
+
درسته اون بازی دیگه گذشته و بحث کردن فایده ای نداره
امیدوارم بازی قشنگ و خوبی از هر دو تیم ببینیم
هر کدوم شایسته تر بود بره فینال :n01:
Masoud King
24-04-2014, 00:27
یکی از بدترین بایرن هایی بود که تو این چند ساله دیدم.
ولی من موندم تو کله پپ چی میگذره؟!
تو بارسا هم به همین نحو تیمش گل می خورد و الان بازم همین وضعه.
کنار زمین هم خودشو ناراحت گرفته بود، خب برادر من خودت کردی که اینطوری شده.
هرچی بیشتر میگذره، بیشتر افسوس دون یوپ رو می خورم
تو مونیخ کار خیلی سختی داریم. یه گل اونجا بخوریم دیگه عملا صعود منتفی میشه.
+
به قولی But we have possession :n09:
+
وقتی پپ تو تمرین از این کارا میکنه خب توقع داره تیم چی بشه؟ : دی
E.N.A.Y.A.T
24-04-2014, 00:35
درود
به قولی بایرن امشب تیکی تاکا بازی نکرد...
لی لی لا لا بازی کرد!!:n09::n02:
خیلی بد بود.
Sh-Meteor
24-04-2014, 00:40
فقط نیمه ی اول رو دیدم،
در حالی که بازی کاملا توی دست تیم ما بود، گل رو خوردیم.
همه چیز حتی آمار هم برتری ما رو نشون می داد........ (( درصد مالکیت: بایرن: 75 --- 25 رئال ))
.
.
انشالله تو آلیانس آره نا جبران می کنیم...
من امیدوارم!!!:n16:
من متاسفانه نیسمه اول رو ندیدم از دقیقه 10 نمیه دوم رسیدم خونه و بازی رو دیدم .
بازی چندان خوبی بایرن ارایه نداد ولی شاید اگه شوت گوتزه گل میشد همه چیز تموم بود و صعود صطعی ولی باز هم شانس صعود بایرن بیشتر از مادریدی ها هست.
Masoud King
24-04-2014, 20:44
FCBayern.ir- کارل هاینتس رومنیگه به اظهار نظر درباره ی دیدار هفته ی آینده میان رئال مادرید و بایرن مونیخ پرداخت.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ شب گذشته رئال مادرید با تک گل کریم بنزما موفق به پیروزی 1 بر 0 برابر بایرن مونیخ شدT رومنیگه پس از این دیدار اظهار داشت : " بایرن مونیخ در خانه از چنان کیفیتی برخوردار است که حریف احساس می کند در جهنم قرار گرفته است . "
وی در ادامه خطاب به بازیکنان بایرن مونیخ گفت : " مطمئنا" این نتیجه ی مقبولی نیست . اما ناراحت نباشید ، سه شنبه شب ما همراه با 70 هزار نفر از هواداران شما را حمایت خواهیم کرد و مونیخ به جهنمی برای رئال مادرید تبدیل خواهد شد . شب گذشته هنگامی که بازی پایان یافت و من از جای خود برخاستم رئیسان رئال مادرید را دیدم ، آنها به هیچ وجه با وجود این پیروزی خوشحال نبودند چراکه خوب می دانستند چه چیزی در آلیانتس آرنا و سه شنبه ی آینده انتظار آنها را می کشد."
+
منم خیلی امید تا بشه تو آرنای خودمون، صعود رو مسجل کنیم اما پپ باید این وسط یه سری چیزا رو تغییر بده.
تیاگو چرا نبود ؟
مصدومه بنده خدا
Sh-Meteor
25-04-2014, 12:14
این پوستر را سایت مارکا منتشر کرده و پرش بواتنگ را 3 متر، معادل ارتفاع حلقه بسکتبال تا زمین (3.05) محاسبه کرده است. مادریدیها پس از گل فصل پیش رونالدو برابر تیم سابقش منچستریونایتد، که بالاتر از پاتریس اورا ضربه سر را وارد دروازه تیم انگلیسی کرد، پوسترها و عکسهای زیادی را در ستایش از بازیکن محبوبشان منتشر کردند. اما دو شب قبل در سانتیاگو برنابئو، یک نفر حضور داشت که بالاتر از او ضربه سر بزند.
مقایسه آمار بازی دو بازی "بایرن هاینکس - بارسا" سال قبل و "رئال - بایرن پپ" امسال روشن تر از هر تصویر یا مقاله ای "امضای پپ" و تغییر شیوه بایرن رو نشون میده:
شباهت تعداد پاس ها بایرن هاینکس و رئال که به ترتیب 278 و 260 هست.
شباهت تعداد پاس بارسا و بایرن پپ که به ترتیب 621 و 667 هست.
شباهت مالکیت توپ بایرن هاینکس و رئال که به ترتیب 37 و 36 درصد هست.
به طور مشابه مالکیت بارسا و بایرن پپ که به ترتیب 63 و 64 درصد هست.
شباهت درصد پاس صحیح بارسا و بایرن پپ که به ترتیب 83 و 84 درصد هست.
و شباهت عدم توفیق بارسا و بایرن پپ در خلق موقعیت های مسلم گلزنی که توی آمار به درستی منعکس نمیشه.
البته نتیجه های کسب شده تفاوت زیادی داره و جزو قسمت هایی هست که باید فاکتور بگیریم.
اگه رونالدو و دیماریا قصد فرستادن توپ به سوپری پشت ورزشگاه رو نداشتن،نتیجه هم اونچنان تغییری نمیکرد
Dark Soul
27-04-2014, 00:50
اول بازی با رئال که ترکیب را دیدم اعصابم خورد شد تا آخر بازی .
نمیدونم چرا وقتی تیم دوتا هافبک دفاعی تراز اول داره پپ ترجیح می ده لام را بفرسته وسط تا هم سمت راست را ضعیف کنه و هم بازیکنی مثل مارتینز روی نیمکت بشینه . نه که رافینیا بد باشه اما تاثیر لام در سمت راست کجا تاثیر رافینیا کجا . اینکارش خیلی عصبیم می کنه .
بعد نه گوتزه نه مولر از اول در ترکیب بودن بجاشون اشتایگر و کروس بودن که هیچکدوم به اونصورت تهاجمی نیستند . به نظر من همیشه باید یکیشون از اول تو ترکیب باشه .
با این ترکیب می دونستم به مشکل می خوریم و ناخوداگاه خیلی عصبی شده بودم .
جالب اینجا مهندس تازه دقیقه 66 رافینیا را میکشه بیرون و دقیقه 72 مولر و گوتزه را می فرسته داخل .
مقصر باخت صد در صد پپ بود .
Masoud King
30-04-2014, 00:33
این بازی رو اگه داور حتی رو کرنری که اشتباه گرفت و همون گل شد هم درست عمل می کرد بازم بایرن می باخت.
وقتی مارتینز رو میاره تو زمین و خیلی موفق تو نبرد ها عمل میکنه، واقعا دلیل رو نیمکت بودنش چیه؟!
یعنی هیچ وقت بایرن رو اینقد بی انگیزه ندیده بودم. یادشون رفته چطوری باید گل بزنن.
هیچ وقت تو آلمان نباخته بود به رئال. واقعا تبریک داره این رکورد شکنی
+
اول فصل از اومدن پپ کلی انتقاد کردیم که میگفتن تعصب دارین و این حرفا. حالا معلوم شد که نگرانی ما بی دلیل نبود.
همون بازی با منچستر مشخص بود که بایرن فعلی، مرد بازیهای سخت نیست..
فك ميكردم از حذف بايرن خيلي ناراحت بشم ولي عين خيالمم نيست.
به جناب گوارديولا درس خوبي داده شد تا بدونه همه تيماي مقابلش هافنهايم و وردربرمن نيستن كه بدون كوچكترين تنوع تاكتيكي تيمو بفرسته مسلخ.
حرفا باشه براي فردا چون با موبايل نميشه موشكافي كرد دسته گلي كه پپ به اب داد
Sent from my iPhone using Tapatalk
:n14:
عه عه عه
این چه نوع بازی ای بود
دفاع ها کلا تو جریان بازی نبودن
نویرم گل سومو عین اماتورا خورد
بازی قشنگ بود ولی بایرن بازی همیشگی شو بازی نکرد
اشکال نداره فدای سرشون باو
ویوا بایرن:n12:
پپ گواردیولا اذعان می کند که تیم او مقابل رئال ماردید مرتکب اشباهات زیادی شده است. او که تجربه دو بار قهرمانی اروپا را با تیم بارسلونا دارد، پس از بازی در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:
"اگر خوب بازی نکنید و در دفاع مقابل ضربات ایستگاهی بد دفاع کنید همین اتفاق می افتد.
"ما در بالاترین سطح اروپا بازی می کنیم و چنین اشتباهاتی بالافاصله با تنبیه مواجه می شود. بایرن تیم بزرگی است. سعی خواهم کرد دوباره بازیکنان را به روال عادی برگردانم."
کاپیتان فیلیپ لام گفت:
"ناامیدی بزرگی است. از نظر تاکتیکی خوب بازی نکردیم، خیلی زود یک بازی باز به نمایش گذاشتیم.
"در حالی که در نیمه اول کنترل شده بودیم، یک بازی یک طرفه به آنها دادیم، این شیوه بازی ما نیست"
بازیساز هلندی ارین روبین به اشتباهات تیم اشاره کرد و گفت:
"امید زیادی داشتیم، روحیه خوب بود. از دقیقه اول حمله کردیم، سپس دو گل از ضربات ایستگاهی دریافت کردیم، نه ضد حمله.
"نتبیه شدیم و باید آن را بپذیریم. باخت 4-0 در خانه سخت است اما باید روحیه پسرها را برگردانیم، به زودی یک بازی نهایی جام پیش رو داریم.
"امروز 4-0 باختیم، آن را بپذیرید، برای آن گریه کنید، به خانه بروید و بعد ازآن فراموش کنید."
بکن باوئر بازیکن افسانه ایی بایرن مونیخ نیز می گوید که بازیکنان این تیم باید شکست را بپذیرند و این نتیجه را یک نوسان گذرا دانست.
"روزهایی هست که هیچ چیز به سود شما پیش نمی رود و همه چیز به سود حریف است. امروز یکی از آن روزها بود.
"به رئال مادرید تبریک می گویم، امروز آنها خیلی خوب بازی کردند و کاملاً شایستگی حضور در فینال را دارند."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
خیلی شکست بدی بود واقعا اینجاس که ادم میگه یاد یوپ هانکس بخیر
Sh-Meteor
30-04-2014, 15:31
شکست بدی خوردیم...
واقعا خیلی بد بازی کردیم، من که اصلا احساس نمی کردم این بازی بایرنه...
هر چند توی هر دو بازی، ما بهتر بازی کردیم و فقط گل ها رو می خوردیم...
این شکست، یه شکست تیمی بود، پس همه ی تقصیر ها رو گردن یه نفر نندازین...
بعضی وقت ها احساس می کردم رئال داره، جلوی نورنبرگ یا امثال اون بازی می کنه...
هیچ کدوم از بازیکنا، در حد خودشون نبودن...
لعنت بر اون بیست دقیقه، ( 16 تا 36 ) که تکلیف بازی رو مشخص کرد.!!
ولی هنوزم که هنوزه ویوا بایرن مونیخ!!!
آقایون بایرنی ببخشید وسط این حال و هوا پست میدم
ما دندون تیز کرده بودیم برای پپ:n02: و من یکی فکر میکردم فشار بعد از باخت حتی یک بر صفر هم پپ رو تا مرز استعفا ببره
اما مثل اینکه فشاری هم در کار نیست
بکن بائر خیلی مصاحبه محتاطانه ای انجام داد
و دیگر سران بایرن
به نظر من پپ اصلا با فضایی که در بایرن هست و نگاهی که اونا به فوتبال دارن هماهنگ نیست
اومدن پپ از همون اول به بایرن اشتباه بود اما اشتباهی که از اون بزرگتر بود انتخاب پپ توسط سران بایرن بود
وقتی لام میگه این شیوه بازی ما نیست کاملا مشخص میشه که ادامه دادن با پپ اشتباه بسیار بزرگتری از دو اشتباه قبلیه
مگه میشه یه مربی که توی مکتب توتال و تیکی تاکا بزرگ شده رو به زور به فوتبال منظم، سریع و ساعتی آلمانها تحمیل کرد
از نظر من فوتبال آلمان چون دست نخورده تر از لیگهایی مثل پریمیر یال سریA هست سخته که یک سبک جدید رو واردش کرد
ولی مثلا پپ توی انگلسی کارش راحت تره چون اونجا بعضی تیما اصلا بازیکن انگلیسی ندارن
و همین حالا هم سبکهای مختلفی توش بازی میشه
من یکی امیدوارم بهترن اتفاق برای بایرن پپ و تیمای دیگه:n02: بیفته
Masoud King
01-05-2014, 00:24
ما دندون تیز کرده بودیم برای پپ:n02: و من یکی فکر میکردم فشار بعد از باخت حتی یک بر صفر هم پپ رو تا مرز استعفا ببره
اما مثل اینکه فشاری هم در کار نیست
بکن بائر خیلی مصاحبه محتاطانه ای انجام داد
و دیگر سران بایرن
مدیرای بایرن تا یک دقیقه قبل از برکناری مربی هم اگه باهاشون مصاحبه کنن میگن ما حمایت کامل رو داریم :دی
اما مطمئنا فصل بعد پپ هست، حتی اگه جام حذفی رو هم ببازه.
ولی فصل بعد باید خیلی چیزا تغییر کنه و مهم ترینش خود پپ هست. همونطور که قبلا گفته باید یک بالانس بین سبک خودش و سبک آلمانی برقرار کنه. تو کانون بایرن یک آمار جالبی گذاشته بود. این فصل بایرن به ازای 6 پاس بیشتر از فصل قبل یک پاس کلیدی داده. همین 6 تا پاس اضافی خیلی کمک میکنه به حریف که خودشو سامان بده. مشکل اصلی هم همین پاس های اضافی و بیخودی هست که هی رد و بدل میشه.
پپ می خواد با داشتن مالکیت، حریف رو از کار بندازه ولی این شیوه جوابگو نبوده تا اینجا چون ضده تاکتیکش مشخص شده. آلمان تو 2010 بدون در اختیار داشتن کامل بازی تونست انگلیس و آرژانتین رو روی ضده حمله های بی نقص 4 تایی کنه. اینتر مورینیو همین کار رو با بارسا کرد و حتی سال قبل بایرن هاینکس بدون در اختیار داشتن مالکیت بیشتر تونست هفتا گل در مجموع به بارسا بزنه.
نباید این موضوع رو هم نادیده گرفت که واقعا بالا نگهداشتن انگیزه برای تیمی که دو سال پیاپی به فینال cl رسیده و تو 4 سال سه بار فینالیست بوده و فصل قبل به همه چیز رسیده، خیلی سخت هست. امیدوارم این افت که درست بعد از قهرمانی بوندسلیگا شروع شد، برطرف بشه و دیگه حسرت گذشته و هاینکس رو نخوریم. به پپ هم باید زمان داد تا شاید فصل بعد من خودم بشم جز گروه ذوب شدگان پپ :دی
حیف این تماشاگرا که سنگ تموم گذاشتن ولی هیچی بهشون نرسید
در آخر بازم خاک تو سر این تماشاگرا که تیم 0-3 عقب بود بعد یه سریا رفته بودن با خدیرا عکس مینداختن:دی
آخرشم که عین این آدمای با کلاس داشتن تیم رو تشویق میکردن :دی
به جان خودم 4تا ازین بچه های فروم رفته بودیم چنان shame on you برای تیم راه مینداختیم که آخرش به گریه میفتادن :n09:
Sh-Meteor
01-05-2014, 13:11
در آخر بازم خاک تو سر این تماشاگرا که تیم 0-3 عقب بود بعد یه سریا رفته بودن با خدیرا عکس مینداختن:دی
نکته جالبی که تلویزیون ایران هم نشون داد، این بود که بعد از هر گلی که بایرن می خورد، خدیرا چنان بالا و پایین می پرید و شادی می کرد که انگار نه انگار که آلمانیه...
REZAHOSEYNGANI
01-05-2014, 13:19
نکته جالبی که تلویزیون ایران هم نشون داد، این بود که بعد از هر گلی که بایرن می خورد، خدیرا چنان بالا و پایین می پرید و شادی می کرد که انگار نه انگار که آلمانیه...
مگه هرکی آلمانی بود باید کشته مرده ی بایرن باشه؟
Sh-Meteor
01-05-2014, 13:30
مگه هرکی آلمانی بود باید کشته مرده ی بایرن باشه؟
نگفتم کشته مرده ی بایرن باشه! ولی به هرحال بایرن یه تیم آلمانیه...
کلا من منظورم یه چیز دیگه بود.
ولی به هرحال اون فعلا بازیکن رئاله...
REZAHOSEYNGANI
01-05-2014, 13:55
نگفتم کشته مرده ی بایرن باشه! ولی به هرحال بایرن یه تیم آلمانیه...
کلا من منظورم یه چیز دیگه بود.
ولی به هرحال اون فعلا بازیکن رئاله...
خب خودت هم جواب خودت رو دادی.اون فعلا بازیکن رئال هست و به تیمش وفادار
---
[حذف شد]
Masoud King
01-05-2014, 19:58
حیف این تماشاگرا که سنگ تموم گذاشتن ولی هیچی بهشون نرسید
در آخر بازم خاک تو سر این تماشاگرا که تیم 0-3 عقب بود بعد یه سریا رفته بودن با خدیرا عکس مینداختن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واقعا هرطوری می خواستن روحیه بدن به تیم ولی نشد.
تقریبا دقیقه های 70 و خورده ای بود که تماشاگرا داشتن استادیوم رو ترک می کردن..
تو هم بودی می رفتی عکس بگیری : دی
به جان خودم 4تا ازین بچه های فروم رفته بودیم چنان shame on you برای تیم راه مینداختیم که آخرش به گریه میفتادن :n09:
درستش هم همینه. وقتی تشویق جواب نمیده باید یه روش دیگه رو اعمال کرد : دی
SA3EDLORD
01-05-2014, 22:10
خداییش موزاییکی که پریشب طرفدارای بایرن درست کرده بودن من هیچ جا ندیده بودم. (شابید بوده من ندیدم)
فقط میخواستم همینو بگم:n02:
Masoud King
02-05-2014, 15:27
پپ یه مصاحبه داشته که اهم حرفاش اینا هست:
" من فلسفه و ایده های خودم رو دارم و ما در بازی های باقی مانده از این فصل و فبنال جام حذفی و فصل بعد نیز از همین فلسفه استفاده خواهیم کرد."
" به اینجا نیومدم تا فرهنگ فوتبال آلمان رو تغییر بدم. من نمی تونم ایده های یک مربی دیگه رو به بازیکنان آموزش بدم پس اونا باید با ایده های من تطبیق پیدا کنن."
" این بستگی به باشگاه داره که تصمیم بگیره من مربی مناسبی براشون هستم یا نه، به من بستگی نداره."
" من برنامه های ترانسفر رو با باشگاه درمیان خواهم گذاشت ولی با همین بازیکنان موجود نیز خوشحال هستم. ما با همین ترکیب و بازیکنان برخی عملکرد های بزرگی داشتیم."
آخرش هم گفته می دونه که مارتینز و مولر و گوتزه لایق بازی کردن هستن و اونا رو درک میکنه اما پپ تصمیم میگیره که کدوم نفر بهترین هست برای تیم و همچنین گفته بدون هیچ شکی این سه بازیکن فصل بعد تو مونیخ هستند
+
گوتزه هم انگار از شرایطش تو بایرن راضی نیست.
لوییس فن خال هم به سران منچستر اعلام کرده که مولر رو برای تیمش میخواد.
با اومدن لواندوفسکی برای فصل بعد،جا تنگ تر و تنگ تر میشه و عده بیشتری ناراضی میشن.دیگه مولر حتی نمیتونه فالس ناین هم بازی کنه با وجود لوا و مانژو.
Abdolreza2012
02-05-2014, 17:33
خداحافظی هوینس از هواداران بایرن مونیخ
اولی هوینس رئیس اسبق باشگاه بایرن مونیخ امروز به صورت رسمی از هواداران این تیم خداحافظی کرد تا در مجمع عمومی باشگاه بایرن رئیس جدید این باشگاه معرفی شود
جمعه 12 اردیبهشت ساعت 17:46
آی اسپورت- اولی هوینس ریاست اسبق باشگاه بایرن مونیخ که بدلیل فرار مالیاتی به سه سال و نیم حبش محکوم شده است در 26ام می به زندان منتقل می شود امروز دوم می مجمع عمومی باشگاه بایرن تشکیل و رئیس جدید باشگاه بایرن معرفی می شود
به گزارش بیلد هوینس تا 24 روز دیگر باید برای سپری کردن دوران محکومیت خود راهی زندان لاندسبرگ شود او امروز در مجمع عمومی باشگاه بایرن حاضر خواهد بود و با ایراد سخنرانی به صورت رسمی از باشگاه بایرن جدا خواهد شد.
امروز مجمع فوق العاده ی باشگاه بایرن مونیخ تشکیل می شود و مطابق گمانه زنی ها کارل هوپفنر به عنوان ریاست جدید باشگاه انتخاب می شود رودولف شلتز معاون اول هوپفنر در مورد این جلسه و سخنرانی هوینس می گوید:" بسیار خوشحال خواهم بود که هوینس در مجمع حاضر باشد."
" ما نباید از اشتباهاتی که هوینس انجام داد شرمنده باشیم او به عنوان یک فرد حقیقی می تواند اشتباه کند همانطور که همه ی ما ممکن است چنین اشتباهاتی را مرتکب شویم."
گواردیولا به انتقادات پاسخ می دهد:" باشگاه باید زودتر تصمیم خود را بگیرد اگر مربی مناسبی برای تیم نیستم اخراجم کنند" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B2%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D8%B5%D9%85%DB%8C%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%A7%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D9%85-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF)
این مصاحبه ای که پپ کرده به نظر من تکلیف بایرن رو مشخص کرده
هم بازیکنا هم خود پپ متوجه شدن که بدرد همدیگه نمیخورن
از این به بعد دیگه مسئولیت ادامه دادن با پپ در فصل آینده به عهده سران بایرن هست
farshidmm
02-05-2014, 19:18
این مصاحبه ای که پپ کرده به نظر من تکلیف بایرن رو مشخص کرده
هم بازیکنا هم خود پپ متوجه شدن که بدرد همدیگه نمیخورن
از این به بعد دیگه مسئولیت ادامه دادن با پپ در فصل آینده به عهده سران بایرن هست
شما انگار خیلی دوست داری پپ از بایرن اخراج بشه بیاد سرمربی یونایتد بشه :n02:
بعد اگه اومد مواظب باشین وسطای فصل مجبور نشین تو ورزشگاه شعار بدین «مویس برگرد به تیمت» :n08:
شما انگار خیلی دوست داری پپ از بایرن اخراج بشه بیاد سرمربی یونایتد بشه :n02:
بعد اگه اومد مواظب باشین وسطای فصل مجبور نشین تو ورزشگاه شعار بدین «مویس برگرد به تیمت» :n08:
من کتمان نمیکنم
آره بر اساس شناختی که من از فضای اولدترافورد دارم فکر میکنم پپ بهترین گزینه برای منچستره
اما بحثی که ربطی هم به منچستر نداره اینه که پپ و بایرن با هم همخونی ندارن
وقتی یه چیزی شروعش اشتباه بوده ادامه دادنش هم اشتباهه
اینکه پپ گزینه مناسبی هست یا نه یه بحث هست که مسئولیت اون متوجه مدیریت باشگاه هست، اما توی صحبت هایی که کرده حرف غیر منطقی یا غیر معمولی نزده.
پپ گفته اگه سران بایرن من رو انتخاب کردند یا مایلند با من ادامه بدند (که تا اونجا که ما اطلاع داریم هستند) نمی تونم اندیشه هایی که خودم ندارم رو به تیم بیارم.
مگه هیچ مربی می تونه همچین کاری (پیاده کردن کاری که بهش اعتقاد نداره یا تجربش رو نداره) رو انجام بده؟
+
اما بحثی که ربطی هم به منچستر نداره اینه که پپ و بایرن با هم همخونی ندارن
وقتی یه چیزی شروعش اشتباه بوده ادامه دادنش هم اشتباهه
وقتی با این تعدد هافبک های خلاق و تکنیکی پپ توی پیاده کردن اندیشه هاش توی بعضی مقاطع مشکل داره یا این پیاده سازی زمان بیشتری می بره، با بازیکنان یونایتد
که اکثرا توی چارچوب بازی انگلیسی و مستقیم و کمتر وابسته به تکنیک تجربه بازی دارن، خصوصا در نبود ابزار لازم در خط هافبک (قسمتی که یونایتد چندین ساله در اون
ضعف داره) مطمئنا مشکلات چندین و چند برابری خواهد داشت.
به نظر من پپ و فلسفه فوتبالی که بهش اعتقاد داره اصلا با بازیکنان یونایتد همخوانی نداره، همونجوری که فلسفه فوتبالی کلوپ با تیمی مثل بارسا همخوانی نداره.
این صحبت اخیر پپ (عمل کردن به اندیشه هایی که می شناسه و بهش اعتقاد داره) هم این عدم همخوانی با ابزاری که در یونایتد وجود داره رو تشدید می کنه.
تصور کنید پپ رو که بعضی اوقات از 5-6 هافبک وسط استفاده می کنه در یونایتد با چه خلاء ـی مواجه میشه.
وقتی با این تعدد هافبک های خلاق و تکنیکی پپ توی پیاده کردن اندیشه هاش توی بعضی مقاطع مشکل داره یا این پیاده سازی زمان بیشتری می بره، با بازیکنان یونایتد
که اکثرا توی چارچوب بازی انگلیسی و مستقیم و کمتر وابسته به تکنیک تجربه بازی دارن، خصوصا در نبود ابزار لازم در خط هافبک (قسمتی که یونایتد چندین ساله در اون
ضعف داره) مطمئنا مشکلات چندین و چند برابری خواهد داشت.
من به غیر از روبری بازیکن تکنیکی دیگه ای توی بایرن نمیبینم که اونام بیشتر وینگر هستن و البته مثلا روبن گاهی اوقات تکنیکش برای مدافعین تکراری و شناخته شده هست
میشه گفت در بین هافبکها بایرن یه تیاگو رو داشت که خلاق بود که اونم مصدوم شد
در مورد یونایتد هم با احترام مشخصا به خاطر عدم شناخت عمیقتون این نظر رو دارین
یونایتد حتی زمان فرگوسن هم چارچوبش بازی انگلیسی و توپهای مستقیم نبوده
گلهای ترکیبیی که منچستر در دوره فرگوسن زد رو گاهی حتی بارساییها هم نزدن اونم با اون سرعت بالا
در حال حاضر هم منچستر با وجود ماتا رونی یانوزای کاگاوا و حتی فن پرسی که با توتال فوتبال کاملا آشناست و با خرید یکی دو بازیکن دیگه که طبیعتا در فصل تابستان انجام میشه مشکلی برای اجرای خواسته های پپ نداره
ولی از همه مهمتر اشتباهیه که شما در مورد پپ و بایرن دارید
گواردیولا اصلا در بایرن دنبال اجرای تیکی تاکا نبوده و نیست
اصرار بر حفظ توپ(که دقیقا همین ابزار رو بایرن نداره و به همین خاطر در ضد حملات اونجوری غافلگیر شد) اصلا ربطی به تیکی تاکا یا توتال نداره
گواردیولا بر حفظ توپ اصرار داره نه شیوه اجرای اون(این رو لطفا در نظر داشته باشین)
حفظ توپ بایرن با حفظ توپ بارسا متفاوت بود و من فکر میکنم اگر روزی پپ مربی منچستر بشه حفظ توپش با هر دو تیم قبلی فرق داشته باشه
Masoud King
03-05-2014, 12:16
اصرار بر حفظ توپ(که دقیقا همین ابزار رو بایرن نداره و به همین خاطر در ضد حملات اونجوری غافلگیر شد) اصلا ربطی به تیکی تاکا یا توتال نداره
گواردیولا بر حفظ توپ اصرار داره نه شیوه اجرای اون(این رو لطفا در نظر داشته باشین)
فصل قبل بایرن تو اروپا فقط جلوی بارسا نتونست مالکیت رو بگیره وگرنه جلو همه تیم هایی که بازی کرد بیشترین مالکیت توپ رو در اختیار داشت.
پس بایرن مشکلی با حفظ توپ نداره اما یکم به حافظه تاریخی مراجعه کنی میبینی که تیم های پپ اکثرا اوقات رو ضده حملات گل می خورن و شبیه به هم پس این مشکل سیستم هست نه بازیکن.
اصلا کسی حرف از تیکی تاکا زد؟!
مشکل مالکیت بی جهت توپ هست که منجر به حتی یک گل هم نشد تو دو بازی.
در حال حاضر هم منچستر با وجود ماتا رونی یانوزای کاگاوا و حتی فن پرسی که با توتال فوتبال کاملا آشناست و با خرید یکی دو بازیکن دیگه که طبیعتا در فصل تابستان انجام میشه مشکلی برای اجرای خواسته های پپ نداره
کدوم یکی از این بازیکنا پاسور هستن؟ رونی؟ کاگاوا؟ فن پرسی؟!
بایرن که سه تا بازیکن پاسور (شواینی، کروس، ریبری و حتی گوتزه) داره نتونست تو خلق موقعیت موفق باشه اونوقت یه تیمی جلو منچستر بخواد بازی رو ببنده اونوقت خلاقیت کدوم بازیکن تو پاس دادن می تونه راه گشا باشه؟!
پپ یک مسی و ژاوی و اینیستا می خواد تا اینا بتونن اون جلو با خلاقیت فردی راه گشا باشن.
+
یه خبر خوب اینکه نوئر تا 2019 با بایرن تمدید کرده. رئیس خوش قدم :دی
+
کارل هوفنر هم با 99.6 درصد آرا شد مدیر جدید بایرن و جای هوینس رو گرفت. هوفنر یکی از مهره های کلیدی بایرن برای رسیدن ثبات مالی ای هست که اکنون شاهدش هستیم.
سلام دوستان
بازی سه شنبه رو ما برج میلاد بودیم جاتون خالی
الان 4 روزه صدام گرفته
اگه بایرن همون بازی رفت رو انجام میداد الان اینطوری نمیشد
پپ هم انقدر تابلو که مربی ها راحت میتونن دستش رو بخونن
خیلی سنگین بازی میکردن
راستی پایه بودین برای بازی های بعدی خبر بدین باهم میریم.
این بازی آخری رو تو سالن اصلی گذاشته بودن جمعیت خیلی زیاد بود ولی بازی های لیگ تو سالن های فرعیه.
بازی رفت هم کلی عکس و فیلم گرفته شد تو سالن برج میلاد که یه سری شون تو سایت های آلمانی مثل دویچه وله پخش شد
بازی های جام جهانی رو هم شنیدم قراره پخش بکنن سینماها
اگه بشه که خیلی خوبه،البته اگه پلیس دوباره جلوشو نگیره به خاطر عقب افتادگی ذهنیشون
آره سینما ها پخش میکنن حتی جمعیت بیشتری هم میرن ببینن ولی به نظرم جذابیتش به اندازه چمپیونز نیست.
بعد اینکه جو سالن های میلاد یجورایی کاملا فوتبالیه
یعنی تقریبا 99 درصد ملت لباس تیمشون رو پوشیدن و پرچم و پلاکارد و... دستشونه و 24 ساعته هوار میزنن و شعار میدن و شعر میخونن!
مشکل باهم بودن دختر و پسر و... هم نیست.
ولی از همه مهمتر اشتباهیه که شما در مورد پپ و بایرن دارید
اصلا بخث اینکه سبک فعلی الزاما تیکی تاکا هست یا نه مطرح نشده، چه برسه به اینکه مهم ترین بخش صحبت ها باشه!
اگه شما توی پست های من جایی رو آوردید که از تیکی تاکا گفته باشم، من هرجوری شده قراردادی رو بین پپ و یونایتد تنظیم می کنم:n02:
در مورد میزان مالکیت توپ شما آمار بایرن هاینکس رو نگاه کنید می بینید با اختلاف کمی نسبت به بارسا دومین بیشترین مالکیت توپ رو در اروپا داشته.
اصولا بایرن از زمان اومدن فن خال (از آشناترین مربیان دنیا به مکتب توتال فوتبال هلند) تغییرات زیادی رو داشت، از جمله همین مسئله مالکیت بالای توپ.
صحبت من این بود که یونایتد در خط هافبک و وسط زمین با از نظر ابزار با محدودیت شدیدی روبرو هست، در حالی که در بایرن گزینه های رو متعددی داره
از گزینه های تدافعی تر مثل مارتینز و شواینی گرفته تا گزینه های خلاق تر مثل تیاگو، کروس، گوتزه اما با این وجود پپ هنوز در پیاده کردن اندیشه هاش با
مشکل روبرو هست. به علاوه در بایرن یک سری زمینه های اولیه ای وجود داره (مثل مالکیت بالای توپ در بایرن در سال های اخیر از زمان اومدن فن خال)
در حالی که در یونایتد همچین زمینه ای هم وجود نداره و وارد کردن اون به ساختار کلی تیم مسلما زمان زیادی می بره.
Abdolreza2012
04-05-2014, 16:52
گواردیولا: پس از فینال جام حذفی در مورد آینده ام با باشگاه صحبت می کنم
یکشنبه 14 اردیبهشت ساعت 17:10
پپ گواردیولا شرایط و آینده کاری خود در باشگاه بایرن را به فینال جام حذفی و جلسات پس از آن با مدیران ارشد بایرن موکول می کند.
آی اسپورت- پپ گواردیولا سرمربی باشگاه بایرن مونیخ پس از پیروزی 4 بر 1 مقابل هامبورگ در مورد آینده ی کاری او با باشگاه بایرن مونیخ، هر گونه تصمیم گیری در این مورد را به بعد از بازی در فینال جام حذفی موکول کرد.
گواردیولا به خبرنگاران گفت:" بایرن باشگاهی است که فقط بدنبال برنده شدن است به مانند تیم قبلی ام می توانم آن را اداره کنم ما سه جام را بدست آورده بودیم و الان در فینال جام حذفی هستیم اما این کاملا درست است که در هفته های اخیر بازی های خوبی را ارائه نمی دهیم به خصوص در نیمه اول بازی مقابل رئال در مونیخ نمایش ضعیفی داشتیم."
گواردیولا اکنون به فینال جام حذفی فکر می کند و روی آن تمرکز کرده است" طبیعی است و من نیز می دانم که اگر ما نتوانیم قهرمان شویم من در خطر خواهم بود این خطر همیشه برای مربیان وجود دارد و در باشگاه های بزرگ تر میزان آن بیشتر هم می شود. پس از فینال، نشستی با ماتیاس سامر و رومنیگیه خواهم داشت و نظرات و برنامه ها را روی میز می گذاریم تا در مورد آن صحبت کنیم و تصمیمی را که برای باشگاه بهترین باشد اتخاذ نماییم."
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B0%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B5%D8%AD%D8%A8%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
اصلا بخث اینکه سبک فعلی الزاما تیکی تاکا هست یا نه مطرح نشده، چه برسه به اینکه مهم ترین بخش صحبت ها باشه!
اگه شما توی پست های من جایی رو آوردید که از تیکی تاکا گفته باشم، من هرجوری شده قراردادی رو بین پپ و یونایتد تنظیم می کنم:n02:
شاید شما نگفتین اما برآوردی که از بحثای اخیر در انجمن کرده بودم همین بود
کما اینکه توی تاپیک منچستر همین الان یه بحث موازی بود که این مسئله رو تایید میکنه
Masoud King
04-05-2014, 23:17
بعد از مولر شایعه شده که روبن هم تو لیست فن خال هست. (منبع :sun)
حالا فروش روبن با توجه به سنش یه توجیهی داره ولی مولر اصلا.
همین روبن هم بره یه سمت بایرن می خوابه.
یه شایعه دیگه هم هست مبنی بر رفتن مانژو به چلسی.
گواردیولا: پس از فینال جام حذفی در مورد آینده ام با باشگاه صحبت می کنم
منکه امیدی ندارم بتونه جلو دورتموند هم نتیجه خاصی بگیره. احتمال باخت بایرن خیلی بیشتر تا بردش.
به نظرم پپ سال دیگه هست ولی اگه حذفی رو ببازه و نتونه فصل بعد هم راضی کننده باشه احتمال اینکه وسط فصل تعویض بشه زیاده.
Sh-Meteor
06-05-2014, 13:52
آقابون لباس فصل بعد بایرن اینه؟؟؟ شایعه یا حقیقت؟؟؟
farshidmm
06-05-2014, 15:58
آقابون لباس فصل بعد بایرن اینه؟؟؟ شایعه یا حقیقت؟؟؟
شایعه.....
اگه این باشه که خیلی ضایعست
ولی یکی از خاطره انگیز ترین لباسا،لباس فصل 98-99 بودش
CATALONIA
06-05-2014, 16:40
انگار که همین لباس فصل بعد بایرن باشه .. چندین منبع دیدم گذاشته بودن !
پپ دیگه داره لباسای تیم رو هم مثل بارسا میکنه [حذف شد] :31:
پپ دیگه داره لباسای تیم رو هم مثل بارسا میکنه
خب رسما اسم تیم رو هم میزاشتن "بایرسا":n09:
farshidmm
06-05-2014, 20:39
انگار که همین لباس فصل بعد بایرن باشه .. چندین منبع دیدم گذاشته بودن !
پپ دیگه داره لباسای تیم رو هم مثل بارسا میکنه :31:
مگه لباس تیمو پپ طراحی می کنه؟
من فکر می کردم آدیداس طراحی می کنه :n02:
CATALONIA
08-05-2014, 17:48
مگه لباس تیمو پپ طراحی می کنه؟
من فکر می کردم آدیداس طراحی می کنه :n02:
وقتی هاینر رییس هیئت مدیره آدیداس میشه مدیر (موقت ) بایرن ، پپ هم حتما شده طراح ارشد آدیداس :31:
+
بازیکنان تیم ملی المان برای جام جهانی هم مشخص شدن :
SQUAD IN FULL
Goalkeepers : Manuel Neuer (Bayern Munich), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover)d
Defenders : Jerome Boateng (Bayern Munich), Erik Durm (Borussia Dortmund), Kevin Grosskreutz (Borussia Dortmund), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Marcell Jansen (Hamburg), Philipp Lahm (Bayern Munich), Per Mertesacker (Arsenal), Shkodran Mustafi (Sampdoria), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)d
Midfielders : Lars Bender (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Schalke), Matthias Ginter (Freiburg), Leon Goretzka (Schalke), Mario Gotze (Bayern Munich), Andre Hahn (Augsburg), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern Munich), Max Meyer (Schalke), Mesut Ozil (Arsenal), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich)d
Attackers : Miroslav Klose (Lazio), Kevin Volland (Hoffenheim), Lukas Podolski (Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), Andre Schurrle (Chelsea), Thomas Muller (Bayern Munich)d
خبری از سیدنی سم و مکس کروس و تر اشتگن و گوندوگان و اسون بندر نیست !
+
جای گومز بد جور خالیه ...
وقتی خدیرا رو دعوت کرده حتما وضعیت گومز خیلی بد بوده دیگه ! حیف . . . .
Sh-Meteor
09-05-2014, 11:47
لباس دوم بایرن برای فصل بعد
منبع: اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لباس دوم قشنگ تر نیست؟؟؟
arashsard
09-05-2014, 14:24
تيم فوتبال بايرن مونيخ قهرمان زودهنگام پيکارهاي اين فصل بوندس ليگا امروز از پيراهن فصل آينده خود که بسيار شبيه با پيراهن بارسلوناست، رونمايي کرد.
به گزارش فارس، کمپاني آديداس پيراهن جديدي را براي فصل آينده باواراييها طراحي کرده که الگوبرداري از پيراهن دهه 90 اين تيم و زماني که جيوواني تراپاتوني هدايت بايرن را برعهده داشت، است.
Masoud King
09-05-2014, 18:06
امروز تولد یوپ کبیر هست.
کسیکه تاریخ بایرن رو در دو سال حضورش رقم زد
تولدت مبارک :n12:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8
farshidmm
09-05-2014, 18:13
یکی از بزرگترین کابوس های این روزهام این بود که پیراهن فصل بعد این شکلی باشه
همش آرزو می کردم شایعه باشه ولی متاسفانه واقعیت داشت
واقعا دست آدیداس درد نکنه که ما رو کاملا شبیه بارسا کرد و مقدمات تمسخر و نیش و کنایه های ضدبایرنی ها و طرفدران سایر تیمها رو برای ما فراهم نمود!
یکی از بزرگترین کابوس های این روزهام این بود که پیراهن فصل بعد این شکلی باشه
همش آرزو می کردم شایعه باشه ولی متاسفانه واقعیت داشت
واقعا دست آدیداس درد نکنه که ما رو کاملا شبیه بارسا کرد و مقدمات تمسخر و نیش و کنایه های ضدبایرنی ها و طرفدران سایر تیمها رو برای ما فراهم نمود!
با نظر شما مخالفم
بایرن گذشته هم لباسی شبیه به این داشته
درضمن کسانی که ورزش رو با مسائلی جز احترام و رقابت قاطی میکنن باید دیدگاهشون به ورزش رو عوض کنند
با نظر شما مخالفم
بایرن گذشته هم لباسی شبیه به این داشته
درضمن کسانی که ورزش رو با مسائلی جز احترام و رقابت قاطی میکنن باید دیدگاهشون به ورزش رو عوض کنند
کسی نمیره به این نگاه بکنه که بایرن دهه 90 هم همچین طرحی داشته
خیلیا اصلا اون روزا رو یادشون نیست یا ندیدن و تنها چیزی که دیدن اینه که این طرح شبیه پیراهن اخیر بارسا هست و بس
کسی نمیره به این نگاه بکنه که بایرن دهه 90 هم همچین طرحی داشته
خیلیا اصلا اون روزا رو یادشون نیست یا ندیدن و تنها چیزی که دیدن اینه که این طرح شبیه پیراهن اخیر بارسا هست و بس
ساختن حواشی و این حرفا همیشه بوده و هست
بایرن تیم بزرگی بوده و هست برای این کار احتیاج به تقلید یا همچین چیزی نداره
کسانی هم که لباس بایرن رو به خاطر ندارن مشخصه در چه زمانی و با چه دیدگاهی وارد دنیای فوتبال شدن
بایرن همیشه برای همه قابل احترام بوده و هست.
Dark Soul
10-05-2014, 18:04
حالا یه گاگول یه چیزی طراحی کرده یعنی 4 تا از سران باشگاه نباید با این مدل مخالفت می کردند .
تو بازیه الان هم با اشتوتگارت اینو پوشیدن امیدوارم با گرفتن بازخوردهای منفی این مدل مسخره را به زباله دونی بیاندازند .
Mohammad Yek110
10-05-2014, 18:14
سلام
این لباسه خیلیم بد نیستا ، خیلی وقت بود اون "آبی" توی لوگوی باشگاه توی لباسا دیده نمیشد
اینم از پایان یه فصل دیگه با گل دقیقه 91 پیزارو
فکر میکنم قراردادی فن بویتن و پیزارو دیگه تمدید نمیشه.
حضور بادشتوبر هم توی سکوی قهرمانی باحال بودش:دی
چه خانومای متشخصی مدال آورده بودن:n09:
Masoud King
11-05-2014, 17:23
تصاویری از جشن قهرمانی بایرن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sh-Meteor
11-05-2014, 21:00
آقا مثله این که پپ گفته هرکی توی مراسم اون نوشیدنی رو روی سرش بریزه، توی فینال حذفی بازی نمی دمش...
.
اون نوشیدنی رو کی ریخته؟؟ حالا این کارو می کنه؟
آقا مثله این که پپ گفته هرکی توی مراسم اون نوشیدنی رو روی سرش بریزه، توی فینال حذفی بازی نمی دمش...
.
اون نوشیدنی رو کی ریخته؟؟ حالا این کارو می کنه؟
فکر میکنم بویتن بود.هرچند اون شانسی برای بازی کردن حتی برای5دقیقه رو هم نداره.
در هر صورت خود پپ هم میدونه قهرمانی جام حذفی درکار نخواهد بود واسه همین هم طز علکی داد:n02:
"هرکی چیز بریزه روم بازیش نمیدم" آخه این هم شد حرف؟:n09:
انتقاد گوتزه از بازی تدافعی چلسی: آنها اتوبوس هایشان را در مقابل دروازه پارک می کنند
طرفداری - هافبک تهاجمی بایرن مونیخ به شدت از بازی تدافعی چلسی انتقاد کرد.
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، ماریو گوتزه تاکید کرد که بایرن مونیخ همچنان قهرمان لیگ است و باواریایی ها به پپ گواردیولا افتخار می کنند. در ادامه وی از نحوه بازی چلسی نیز انتقاد کرد.
بایرن مونیخ در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا با دریافت پنج گل از رئال مادرید تحقیر شد و پس از آن پپ گواردیولا و شاگردانش مورد انتقادهای شدیدی در مورد حفظ توپ قرار گرفتند، اما گوتسه در این باره نیز اعتقاد دارد که بایرن مونیخ یک بازی جذاب را ارائه داده است، نه بازی صرفا دفاعی مانند بازی چلسی در ویسنته کالدرون.
وی در این باره به سایت رسمی بایرن مونیخ گفت: "شکست در برابر رئال مادرید به ما ضربه زد. ما روز بدی را پشت سر گذاشتیم اما شما نباید فراموش کنید که ما چگونه در برابر رئال مادرید بازی کردیم. شما می توانید مانند چلسی اتوبوس خود را در محوطه جریمه پارک کنید. این روش مانع گل خوردن شما می شود. اما ما می خواهیم فوتبال زیبا را به نمایش بگذاریم."
نمایش این بازیکن 37 میلیون پوندی زیر ذره بین منتقدان و کارشناسان فوتبال بوده است و خود ماریو گوتزه باور دارد که چند مشکل بدنی به او ضربه زده است.
"پیوستن به بایرن یک گام بزرگ در زندگی من بود. در این شکی نیست. متاسفانه سختی های را نیز داشت، مخصوصا مصدومیت هایی که در ابتدا با آن ها رو به رو شدم. اما حالا من در شرایط خوبی قرار دارم و از این که بخشی از بایرن مونیخ هستم خوشحالم. من به بودن در اینجا افتخار می کنم و امیدوارم فصل بعد نیز در بایرن بمانم. برای فصل بعد برنامه های ویژه ای را تدارک دیده ام."
Gotze proud Bayern Munich don't 'park the bus' like Chelsea
Sh-Meteor
13-05-2014, 20:18
Sh-Meteor
16-05-2014, 14:42
تيم بايرنمونيخ با 17 بازيکن، بيشترين تعداد بازيکن را در بين تيمهاي حاضر در جام جهاني 2014 برزيل دارد.
به گزارش ايسنا، فهرست بيشترين بازيکنان حاضر در جام جهاني برحسب تيمهاي باشگاهي به شرح زير است:
1- بايرنمونيخ : 17 بازيکن
2- منچستريونايتد : 16 بازيکن
3- چلسي 15: بازيکن
4- ناپولي: 14 بازيکن
5- رئالمادريد: 13 بازيکن
5- بارسلونا: 13 بازيکن
5- يوونتوس : 13 بازيکن
پ . ن :تيمهاي حاضر در اين رقابتها تا 2 ژوئن فرصت دارند فهرست اوليه خود را براي حضور در جام جهاني به 23 بازيکن کاهش دهند.
گواردیولا در مصاحبه پیش از بازی با دورتموند گفته بود که مانزوکیچ به دنبال مسائل انظباتی خارج از ترکیب هست، این در حالی هست که این بازیکن می تونست آقای گل بوندسلیگا شه اما دو بازی آخر رو از روی نیمکت دنبال کرد. مانزوکیچ با هم تیمی هاش خداحافظی کرده و به کرواسی رفته.
Masoud King
17-05-2014, 13:02
مانژو که نیست البته معلوم هم نیست که بین پپ و مانژو چی میگذره که با این اوصاف احتمال خروج مانژو از بایرن زیاده
شواینی هم نیست
احتمالا ریبری هم نیست
بقیه رو هم مرخص کنن برن اردو تیم ملی اونجا بیشتر نیاز هست بهشون!
مطمئنا اگه بایرن این بازی رو ببازه فشار روی پپ خیلی بیشتر میشه.
+
پپ انگاری بدجور دنبال آوردن لوئیز مداف چلسی هست و این وسط حتی خبر معاوضه با مانژو هم به گوش میرسه. پپ می خواد ضعف دفاعی خودش رو با خرید بازیکن بر طرف کنه ولی در صورتیکه فصل قبل با همین بازیکنا خط دفاعی مستحکمی داشتیم.
مگه پپ وسط فصل نمیگفت تا حالا مهاجمی مثل مانژو ندیده ؟ :دی
Masoud King
17-05-2014, 18:33
مگه پپ وسط فصل نمیگفت تا حالا مهاجمی مثل مانژو ندیده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پپ از این حرفا زیاد میزنه :دی
+
دیروز هم رومینیگه گفته مانژو باید تصمیم بگیره که بمونه و رقابت کنه با لوا یا کلا بره یه باشگاه دیگه.
عملا دارن بهش میگن برو :دی
قهرماني مبارك همه باشه.
هرچند بايد ممنون كمك داور هم بود براي نديدن گل سالم هوملز.
١-٦-٣ پپ خيلي عجيب بود اونم با بودن روبن تو نوك حمله.اگه بايرن بازي رو ميباخت به صلابه ميكشيدنش.
مگه پپ وسط فصل نمیگفت تا حالا مهاجمی مثل مانژو ندیده ؟ :دی
فك كنم سامر بودش اون،كه گفت مانژو مث animal ميمونه و خلاصه خيلي خره:دي
البته گل هوملس سالم نبود در حقیقت خود هوملس تو افساید بود
فك نميكنم كه افسايد بود البته بايد باز با دقت ديد ولي گزارشگر Das Erste هم ميگفتش كه افسايد نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
فك كنم سامر بودش اون،كه گفت مانژو مث animal ميمونه و خلاصه خيلي خره:دي
=>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D9%85%D8%A7%D9%86%DA%98%D9%88%DA%A9%DB%8C%DA%86-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D9%85-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA
به سیبیلت قسم که خود پپ گفته بود :n09:
تبریک میگم.
در شرایطی که بازی تیم چنگی به دل نمیزد و انگیزه برای پیروزی دیده نمیشد و البته اون گل بحث برانگیز هوملز، پیروزی 0-2 واقعا دور از انتظار بود.
بیشتر از خود بازی، عکس العمل های دو سرمربی در لب خط جالب بود که هر چی به آخر بازی نزدیک میشدیم جذاب تر میشد:n02:
با این جام میشه گفت حداقل انتظارات برآورده شد. ببینیم پپ سال های آینده با اومدن لوا و خروج احتمالی مانژو (به عنوان آخرین تلفات بایرن جدید) در اروپا چه می کنه.
Masoud King
18-05-2014, 12:54
تبریک به بایرنی ها
برد خوبی بود با اینکه بازی خیلی جذابی نبود.
با اینکه حتی 20 درصد هم شانس برد برای بایرن قائل نبودم اما واقعا دلچسب بود این برد.
مارتینز خیلی عالی بود، فقط امیدوارم نوئر و لام مصدومیت جدی نداشته باشند.
اما بازم بردن دو جام مهم در یک سال خیلی خوبه. سال قبل سه گانه، امسال دو گانه، سال بعد معلوم نیست چی بشه :دی
اگه آبرومندانه به رئال میباختیم فصل خیلی بهتری میشد ولی خب لجبازیای بعضیا نزاشت.
انشالله سال بعد
Masoud King
22-05-2014, 14:35
انگار هر روز شایعه پیوستن کروس به منچستر قوی تر میشه.
چند روزی هست که مطرح شده و الان daily mail از پیشهاند 25 میلیونی خبر داده
ویرایش:
خب انگار منچستر بیخیال کروس شده. البته گفتن فن خال نمی خوادش. بهتر:دی
farshidmm
26-05-2014, 19:58
بایرن مونیخ ارزشمندترین باشگاه اروپا؛ رئال و منچستر یونایتد در ردههای دوم و سوم
طرفداری- بر اساس گزارش سالیانه، کمیسیون مالی اتحادیه فوتبال اروپا، تیمهای بایرن مونیخ، رئال مادرید و منچستریونایتد به ترتیب در رده های اول تا سوم قرار دارند.
بر همین اساس، ارزشمندترین باشگاههای فوتبال به ترتیب در اروپا به شرح زیر است:
1- بایرن مونیخ - 896 میلیون دلار
2- رئال مادرید - 768 میلیون دلار
3- منچستریونایتد - 739 میلیون دلار
4- بارسلونا - 622 میلیون دلار
5- منچسترسیتی - 510 میلیون دلار
6- آرسنال - 505 میلیون دلار
7- چلسی - 502 میلیون دلار
8 - لیورپول - 469 میلیون دلار
9 - بروسیا دورتموند - 327 میلیون دلار
10 - پاریس سنت ژرمن - 324 میلیون دلار
11 - شالکه - 313 میلیون دلار
12- تاتنهام - 248 میلیون دلار
13- یوونتوس - 247 میلیون دلار
14 - میلان - 236 میلیون دلار
15- اینترمیلان - 152 میلیون دلار
16- آژاکس - 149 میلیون دلار
17- گالاتاسارای - 141 میلیون دلار
18 - هامبورگ - 138 میلیون دلار
19 - اتلتیکو مادرید - 136 میلیون دلار
20 - اورتون - 121 میلیون دلار
Sh-Meteor
03-06-2014, 22:27
آمار فرانک ریبری ( بوندس لیگا + لیگ قهرمانان )
SON OF GOD
04-06-2014, 15:26
بر اساس ادعای رسانه های انگلیسی، گواردیولا خواهان فروش شواین اشتایگر شده است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرفداری – بر اساس ادعای برنامه ای رادیویی در انگلیس، پپ گواردیولا تمایل دارد که شواین اشتایگر را در تابستان پیش رو بفروش رساند.
بر اساس گزارش روزنامه آلمانی Bild در روز چهارشنبه، گراهام هانتر تحلیل گر بریتانیایی مسائل روز دنیای فوتبال در برنامه رادیویی با عنوان talkSPORT، مدعی شده است که پپ گواردیولا خواهان فروش باستین شواین اشتایگر در تابستان پیش رو دارد تا بتواند با درآمد حاصل از آن ستاره ای دیگر را به مونیخ بیاورد. این روزنامه نگار برای ادعای خود را این گونه استدلال کرد: "از نظر پپ، شواین اشتایگر بازیکن کندی است که سرعت بازی را می گیرد و برای سیستم مورد نظر این سرمربی اسپانیایی مناسب نیست و برای جانشینی او گواردیولا فابرگاس را مد نظر دارد که خواهان جدایی از بارسلونا شده است."
این روزنامه نگار بریتانیایی همچنین مدعی شد که لوئیز فن خال سرمربی جدید منچستریونایتد علاقه خاصی به شواینی دارد و این باشگاه به زودی پیشنهادی را برای خرید شواینی به بایرن مونیخ ارائه خواهد کرد.
خب موردی که همه می دونستیم دیر یا زود اتفاق می افته، اتفاق افتاد.
مانژو در مصاحبه ای که داشته گفته از تیم جدا میشه و دلیل اصلی اون رو سبکی که تیم زیر نظر پپ ارائه می کنه و عدم تناسب این سبک با توانایی های خودش دونسته.
مانژو گفته: "دوران حضورم در بایرن فوق العاده بود. این یک باشگاه فوق العاده است. در حقیقت تا چند وقت پیش من حتی فکر خروج از این باشگاه رو هم نمی کردم"
"بهتره صادق باشیم، شیوه ای که گواردیولا به دنبالش هست برای من (و توانایی های من) مناسب نیست."
"در دور رفت بازی با رئال مادرید، من به طور قطع متوجه شدم که مهم نیست چقدر تلاش کنم، نمی تونم بهترین بازی خودم رو در این شیوه ارائه بدم"
"وقتی همچین وضعیتی به وجود میاد به نفع همه هست که مسیرمون رو جدا کنیم"
"تشکر می کنم از باشگاه به خاطر پیشنهاد تمدید قرارداد، تشکر می کنم از گواردیولا که یک مربی فوق العاده است و برای همه آرزوی بهترین ها رو در آینده دارم"
"بایرن و هواداران بایرن برای همیشه زیباترین و احساسی ترین بخش قصه دوران ورزشی من رو رقم زدند. حالا زمان چالش های جدید رسیده" [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
هنوز مقصد بعدی مانژو مشخص نیست، اما مطمئنا اکثر باشگاه های بزرگ صف کشیدند.
اخبارم که میگفت کروس داره میره رئال...:n03:.
امیدوارم که بمونه تو بایرن. اگر هم قرار به رفتنش باشه منچستر رو ترجیح میدم به رئال...:n27:.
CATALONIA
04-07-2014, 00:19
یک خبر بد !
Emre Can به لیورپول پیوست !
متاسفانه یکی از آینده ترین جوون های بوندسلیگا رفت به لیورپول .. فردی که از بایرن به لورکوزن رفته بود با 10 میلیون پوند به لیورپول پیوست در حالی که با مبلغی بسیار پایین تر طبق قرار داد بین دو تیم میتونست به بایرن برگرده !
مسعود اگه یادت باشه درباره این بازیکن قبلا حرف زده بودیم و گفته بودی مثل کروس برمیگرده ...
ولی از دست دادن بازیکن 20 ساله ای که این فصل 30 بازی برای لورکوزن انجام داده و با توجه به پستش که چیزی بین هافبک دفاعی و هافبک مرکزی هست آمار خوب 3 گل و 7 پاس گل رو داره ، اشتباه محض هست .. !
خیلی جوون خوب و آینده داری بود و واقعا حیف بود ! شاید که نه حتما قربانی ترافیک سنگین خط هافبک بایرن شد ... خط هافبکی که به شخصه ترجیح میدادم از این بازیکنان پر باشه تا از مدافع کناری ! ! !
در کل امیدوارم پیشرفت کنه و یه روز برای تیم ملی آلمان ستاره بشه ..فقط اگه این انگلیسی ها بهش فرصت بدن و بازی بهش بدن و مثل هولتبی نابود نشه !
Süddeutsche Zeitung که در مورد اخبار مرتبط با بایرن تقریبا معتبرترین منبع هست (ملقب به نیویورک تایمز مونیخ)، امروز مدعی شده بود که پپ به انتقال کروس در تابستان چراغ سبز نشون داده چون با توجه به اینکه فقط یک سال از قرارداد کروس باقی مونده، نمی خواد توی ماه های آینده وضعیت نامشخصی داشته باشه تا برنامه ریزی متناسبی رو از نظر وضعیت تیم در فصل آینده داشته باشه.
=> احتمال باقی موندن کروس بسیار کم هست.
Masoud King
07-07-2014, 23:49
آره متاسفانه کروس احتمال خیلی زیاد رفتنی شده و بعید می دونم بازیکنی بتونه جای خالیش رو واسه بایرن پر کنه.
به نظرم باید فصل آینده یک دفاع خوب بگیرن تا مارتینز برگرده به وسط زمین.
تا اینجا خوان برنات رو گرفتن که 21 سالشه و البته من شناختی ازش ندارم ولی پست اصلیش بک چپ هست که به عنوان وینگر هم بازی میکنه. با وجود آلابا در سمت چپ نمی دونم هدف از این خرید چی بوده؟! بازی دادنش به عنوان وینگر؟!
البته قدش کوتاهه 1.72 و تا اینجا در تمام تیم های ملی پایه اسپانیا بازی کرده و 2012 هم قهرمان مسابقات زیر 19 ساله های اروپا شده.
فصل بعد با اینکه یک مهاجم عالی گرفتیم ولی احتمال خیلی زیاد یکی از بهترین هافبک های دنیا رو از دست میدیم. گوتزه هم تا اینجا اصلا در حد انتظارات ظاهر نشده. روبری هم پا به سن گذاشته.
روده رو هم داریم ولی فک نکنم زیاد بازی بهش برسه چون لام که وسط هست، تیاگو و شواینی هم هستند و مگه اینکه مصدومیتی پیش بیاد تا بازی بهش برسه یا بازی هایی که بخواد به بقیه استراحت بده.
کلا امیدم هر روز داره نسبت به بایرن فصل آینده کمتر میشه و تو تابستون باید تیم رو تقویت کنن تا تو سطح اول بشه موند
Masoud King
09-07-2014, 14:24
خب امروز سامر اعلام کرد که بایرن با اتلتیکو برای فروش مانژو به توافق شفاهی رسیدن و این بازیکن دوست داشتنی به خاطر اختلاف با پپ از تیم جدا شد.
لحظات خیلی عالی ای رو برای بایرن رقم زد :n12:
مانژو هم رسما به اتلتیکو رفت. مهاجمِ فوق العاده ای بود :n12:.
امیدوارم اتلتیکو با بازی های خوب و گل های مانژو بازم آقایی کنه تو اسپانیا...
Masoud King
14-07-2014, 15:21
خب رسما کروس هم رفت رئال
Masoud King
15-07-2014, 22:50
یه سری خبرهایی منتشر شده که امیدوارم کرده.
مثلا سخنگوی بایرن توافق کروس با رئال رو تکذیب کرده و رومینیگه گفته که فقط در صورت پرداخت رقم مورد نظر باشگاه اون رو میفروشن و هیچ توافقی بین بایرن و رئال صورت نگرفته.
اجنت کروس هم گفته که سه شنبه یا چهار شنبه با کروس میرن اسپانیا و اون موقع هست که تصمیم نهایی کروس اعلام میشه و گفته هنوز هیچ توافقی بین کروس و باشگاه دیگری انجام نشده!
Masoud King
16-07-2014, 15:46
برادر کوچیکتر ماریو گوتزه هم به بایرن پیوست.
فلیکس گوتزه 16 ساله و عضو دورتموند بود و سومین گوتزه ای هست که از دورتموند جدا میشه :دی
=>
تاپیک اختصاصی FC Bayern München | اف سی هالیوود | فصل 15-2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.