مشاهده نسخه کامل
: نویز در سیستم - کمک کنید دارم دیوانه میشم
amir-shakh
09-07-2013, 00:56
سلام دوستان من 3 تا سیستم دارم 2 تا پی سی و یک نوت بوک
چند وقت پیش سیستم نویز افتاد که بعد از خریدن قطعه قطعه ... یک کیس جدید فهمیدم ایراد از سیستم نیست و هدستی که استفاده میکنم نویز داره
که یه هدست جدید ویرا خریدم و اوکی شد
اما بعد از 1 هفته با هدست قبلی تست کردم اونم درست شده بود و نویز دیگه نداشت !!!
تا 7 8 ماه از هر دوتاشون استفاده میکردم تا امروز که 2باره هردوتاشون نویز گرفتن به محض وصل کردن دیگه میکروفن کار نمیکنه و فقط نویز پخش میکنه که عکسشو گذاشتم
میدونم باید 2باره یه هدست جدید بخرم ! اما 2تا سوال
1: چرا این اتفاق می افته به سخت افزار نیست چون رو نوت بوک در 2 حالت پاور و باطری بازم نویز وجود داره !
2: ایراد از هدست نیست چرا چون یه دفعه شاید فردا درست شد و یک 2 ماه دوباره درست کار کرد!
3: آیا راه حلی دیگه هست ؟
4: از مکانم نیست چون نوت بوکو تو 2 3تا خونه دیگه تست کردم
ضمنا من هر شب نزدیک 10 ساعت با کامپیوتر و هدست در حال حرف زدن و انجام کارم
عکس 1: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 3: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir-shakh
09-07-2013, 19:51
الان دوباره هدستم درست شده
امروز با سیستم های کافی نت هم تست کردم همشون نویز داشت اما الان اوکی !!!
کمک کنید
amir-shakh
10-07-2013, 01:30
و امشب 2 باره نویز گرفت اما یه نکته جالب با گذاشتن دستم رو کیس کلا نویز از بین میره و صدا صاف میشه !!! و میشه مکالمه داشت
یعنی هیچکس نیست یه جواب و نظری داشته باشه
Arash4484
10-07-2013, 01:38
شما با نرم افزارهای دیگه هم نویز رو دارید؟
و امشب 2 باره نویز گرفت اما یه نکته جالب با گذاشتن دستم رو کیس کلا نویز از بین میره و صدا صاف میشه !!! و میشه مکالمه داشت
یعنی هیچکس نیست یه جواب و نظری داشته باشه
اگر به اینصورت باشه با بستن یک سیم به بخش فلزی کیس و از طرف دیگر به چیزی مثل یک لوله آهنی آب یا شوفاژ یا ... (بدون رنگ، رنگ قسمت اتصال تراشیده بشه) باید مشکل مرتفع بشه...
amir-shakh
10-07-2013, 22:08
2 نکته رو بگم دوست من
1: عکس سیتینگ و گذاشتم که وقتی صدای میکروفن و تو سیستم باز میکنم که خودم صداشو بشنوم وقتی نویز داره کاملا نویز تو گوشی میپیچه پس به نرم افزار اصلا ربط نداره !
در مورد تیکه سیم میشه بیشتر راهنمایی کنی چه جور سیمی و کجا ؟
اگه کار با سیم راه میافته لپ تاپو چکار کنم ؟ این ایراد مال هدست نه پی سی چون رو سیستم کافی نت که داشت با هدستای خودش کار میگرد تست کردیم همشون نویز پخش میکردن
اما جالبی اینجاس وقتی 1 2 هفته میزارمشون کنار یا شایدم 1 2 روز دوباره درست میشه !!!
خیلی موضوع عجیبه
امروز مجبور شدم 100 ت پول هدست جدید بدم چون واقعا امکان ادامه کار نیست با هدستای قبلی
Arash4484
10-07-2013, 22:41
2 نکته رو بگم دوست من
1: عکس سیتینگ و گذاشتم که وقتی صدای میکروفن و تو سیستم باز میکنم که خودم صداشو بشنوم وقتی نویز داره کاملا نویز تو گوشی میپیچه پس به نرم افزار اصلا ربط نداره !
دوست عزیز شما تو پست اول هم گفتید به سخت افزار ربط نداره پس به چی ربط داره، میان افزار؟:n02:
جدا از شوخی ببینید من که نمیدونم اون عکس ستینگ اودیو سیستم رو قبل از راه انداختن نرم افزارتون گرفتید یا بعدش، باید بپرسم تا برام روشن بشه مشکل شما، تازه هنوز هم روشنم نکردید که مطمئن بشم: بدون راه انداختن اون نرم افزار(پروسسش هم از تسک منیجر کیل شده باشه) ، از همون لحظه اول نویز رو دارید یا نه؟
در مورد تیکه سیم میشه بیشتر راهنمایی کنی چه جور سیمی و کجا ؟
سیم ساده برق، ببندید به یکی از منافذ فلزی کیس ...
اگه کار با سیم راه میافته لپ تاپو چکار کنم ؟این ایراد مال هدست نه پی سی چون رو سیستم کافی نت که داشت با هدستای خودش کار میگرد تست کردیم همشون نویز پخش میکردن
اما جالبی اینجاس وقتی 1 2 هفته میزارمشون کنار یا شایدم 1 2 روز دوباره درست میشه !!!
خیلی موضوع عجیبه
اگر مشکل نرم افزاری نباشه، یک چیزی روی سیستم شما وجود داره که به هدست ها صدمه میزنه و احتمالن از طریق پی سیتونه و نه لپ تاپ(طبق توضیحتون که با کیس جدید شروع شد مشکلات-و اینکه بعد از مدتی هدستها درست میشوند)، پس اگر موضوع کیس حل بشه موضوع لپ تاپ و ...هم احتمال زیاد حله؛ در ضمن نمیشه که همه هدستها و هدفونها خراب باشند!
amir-shakh
11-07-2013, 04:04
تشکر اول واسه توجهتون
از اول که سیستم میاد بالا نویز هست و رو سیستمی که اصلا نرم افزار نصب نیست تست شده کافی نت !!!
رو همون سیستمی که نویز داره وقتی هدست دیگه که تاره خریدم میزنم بدون نویز کار میکنم !!!
کیس من اینجوری !! ولی کافی نت که همه چیش داشت درست کار میکرد تا هدست منو میزد نویز میگرفت پس با سیم و اینا حل بشو نی
من خودم فکر کنم الکتریسیته ساکن
ضمنا من با اجازتون 5 سال شرکت فروش کامپیوتر داشتم ای یه چیزای از سخت افزار سر در میارم
Arash4484
11-07-2013, 05:38
تشکر اول واسه توجهتون
از اول که سیستم میاد بالا نویز هست و رو سیستمی که اصلا نرم افزار نصب نیست تست شده کافی نت !!!
رو همون سیستمی که نویز داره وقتی هدست دیگه که تاره خریدم میزنم بدون نویز کار میکنم !!!
کیس من اینجوری !! ولی کافی نت که همه چیش داشت درست کار میکرد تا هدست منو میزد نویز میگرفت پس با سیم و اینا حل بشو نی
من خودم فکر کنم الکتریسیته ساکن
ضمنا من با اجازتون 5 سال شرکت فروش کامپیوتر داشتم ای یه چیزای از سخت افزار سر در میارم
خواهش میکنم...
ببینید من از توضیحاتتون اینطور استنباط میکنم که اول سیستمتون بعد از طی شدن زمانی به هدستها آسیب میرسونه، بعد هدست ها که آسیب میبینند روی سیستمهای دیگه(لپتاپ-کافی نت-و...) هم بهرحال مشکلشون رو نشون میدن. این محتملترین دلیلی است که بنظر میرسه.
راه تستش هم اینکه شما یک هدست بگیرید و هرگز به اون سیستم متصلش نکنید ولی با لپ تاپتون و... باش کار کنید، ببینید خراب میشه یا نه.
اگر قطعی شد که مشکل از کیسه (با اون تست) پیشنهاد من ری اسمبل کیس و تست با پاور جدید.
در مورد سیم تخلیه... از اونجا که میگید دستتون روی کیس که گذاشتید نویز رفته... اون سیم هم براتون همین کار رو میکنه! ضمن اینکه امتحانش راحته و بی ضرر.
امیدوارم به نتیجه برسید.
amir-shakh
11-07-2013, 22:24
حرفتون منطقی اما چیزی که واسه خودم خیلی عجیبه اگه هدست خراب میشه !!! چرا بعد از یه مدت نامعلوم که شاید یکی 2 روز باشه شاید 1 2 ماه درست میشه و برام کار میکنه 2باره 4 5 ماهی؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.