ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی دستگاه اتصال دو کیس به یک مانیتور ، کیبورد، موس و اسپیکر و پرینتر

mohsenmas
08-07-2013, 15:20
سلام؛

مدتی هست که یه کیس با قطعات قوی​تر جمع کردم؛
اما دلم نیومد کیس قبلی رو بفروشم، چون به کارت گرافیک تلویزیون​دارش نیاز داشتم،​ ضمن اینکه می​شه به عنوان یک دستگاه رایت استفاده کرد...
اما مشکل اینجا بود که اگه بخوام یه مانیتور هم بخرم، خوب نمی​صرفه! و اگه بخوام از مانیتور فعلی، برای هر دو کیس استفاده کنم، خوب باید هر بار، کابل مانیتور رو از این کیس بکنم و بزنم به اون کیس و برعکس!
من دو تا کیبورد و دو تا موس دارم، در نظر بگیرید که اگر این دو هم قرار بود اشتراکی استفاده بشه، چقدر ضایع می​شد!

سه تا فیش رو باید هر بار می​کندم و می​زدم پشت این کیس، بعد که با اون یکی کار داشتم، در می​آوردم و می​زدم به اون یکی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکی دو روز پیش که رفته بودم تهران، تونستم راه حل راحت​تری پیدا کنم:
بله، به کمک دستگاهی به نام KVM می​تونید از مانیتور، کیبورد و حتی موستون، به صورت اشتراکی با یک کیس دیگه [و یا حتی با سه کیس دیگه] استفاده کنید! (این KVM رو با معادله KVM در زمینه مدار الکتریکی اشتباه نگیرید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

این دستگاه کوچیک و جمع و جور رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم کابل​هاش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عملکرد این دستگاه به این صورته که:
شما کابل​های مانیتور، کیبورد و موستون رو مستقیما وصل می​کنید به این دستگاه و از خروجی​های این دستگاه، کابل​های رابطش رو وصل می​کنید به دو کیس مورد نظرتون...
حالا با دکمه​ای که روی اون دستگاه وجود داره، می​تونید در حالی که هر دو کامپیوتر روشنه، بین هر دو سوئیچ کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

KVMها در دو نوع یک به دو و یک به چهار در بازار موجودند...
قیمت نوع ساده​تر که من خریدم، با کابل​هاش 14000 تومن شد، که انواع 25 و 35 هزار تومنی هم داره...

mohsenmas
08-07-2013, 15:22
مطلب پست قبل از یک سایت نقل کردم. خودم در موردش چندتا سوال دارم
این دستگاه قیمتش الان چنده؟ مارک خوبش رو هم معرفی کنید؟
این دستگاه قابلیت سوئیچ اسپیکر و پرینتر رو هم داره؟