PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد یک ترابایتِ هیتاچی

Amir0016
08-07-2013, 01:47
سلام.
دوستان من حدودا 2 سال پیش سیستمم رو خریدم و هنوزم ارتقائ ندادم.راضیم هنوز ازش ولی از همون روز اول هاردش صدا میداد.خیلی خِر خِر میکنه و میره روی مخ. مخصوصا موقعی که یکم روش فشار میاد.
الان وقتی سیستمم رو به حال خودش میزارم بعد چند مین هارد شروع میکنه به همین صدا ها..صداش خیلی بلند نیست ولی انگار میلرزه نمیدونم چطوری وصفش کنم.
وقتی می خوام یه فایلی رو از یه درایو کپی کنم توی یه درایو دیگه هاردم میره روی 100% و سیستمم کند میشه...اینم عکساش:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه کمک کنین تا بقهمم مشکل از چیه؟
این مشخصات هاردمه
977GB Hitachi Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device (SATA)

سپاس

NorthBridge
08-07-2013, 08:07
گاهی این صداها که از هد درمیاد برای یک برند و یک مدل عادیه ولی گاهی نشانه ی بدسکتور هست . هارد وقتی به بدسکتور میرسه صداش درمیاد
شما برای شروع بد نیست برنامه ی WinDFT هیتاچی رو دانلود کنید و با اون هارد رو تست کنید
ولی اگر امکانش رو دارید اطلاعات هارد رو خارج کنید و با برنامه ی بوتیبل Maxtor PowerMax اقدام به Low Level Format کنید . مدت کارش طولانیه ولی خیلی از ایرادات قابل رفع و صداهای ناهنجاری که باهاش دست به گریبان هستید رو برطرف میکنه

EXTREME
08-07-2013, 08:42
سلام.
دوستان من حدودا 2 سال پیش سیستمم رو خریدم و هنوزم ارتقائ ندادم.راضیم هنوز ازش ولی از همون روز اول هاردش صدا میداد.خیلی خِر خِر میکنه و میره روی مخ. مخصوصا موقعی که یکم روش فشار میاد.
الان وقتی سیستمم رو به حال خودش میزارم بعد چند مین هارد شروع میکنه به همین صدا ها..صداش خیلی بلند نیست ولی انگار میلرزه نمیدونم چطوری وصفش کنم.
وقتی می خوام یه فایلی رو از یه درایو کپی کنم توی یه درایو دیگه هاردم میره روی 100% و سیستمم کند میشه...اینم عکساش:

میشه کمک کنین تا بقهمم مشکل از چیه؟
این مشخصات هاردمه
977GB Hitachi Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device (SATA)

سپاس

بعد از مدتی که کار نمیکنید و هارد صدا نمیده اون به خاطر این است که هارد داره عملیات دیفرگمنت رو انجام میده و به همین خاطر صدا میده در مورد صدا دادن هارد حین کار تا یک حدی عادی است ولی اگه زیاد باشه و روی سرعت هم تاثیر میزاره باید هارد بررسی بشه
ابتدا یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بزارید

Amir0016
08-07-2013, 13:56
دوستان همونطور گفتم از روز اول همینطوری بوده.الانم تا می خوام یه فایلی رو کپی کنم هارد میره روی 100%

اینم عکس از تستش:
مشکل داره؟؟

NorthBridge
08-07-2013, 14:26
1. اگر لازمه هارد رو با برنامه ی خود هیتاچی Align کنید
2.در صورتیکه صدای هارد بالاست LLF فرمت کنید

Amir0016
08-07-2013, 15:32
1. اگر لازمه هارد رو با برنامه ی خود هیتاچی Align کنید
2.در صورتیکه صدای هارد بالاست LLF فرمت کنید

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟ من سر در نمیاوردم.. چون تا الان اصن تو فکر هارد نبودم که چیزی بدونم.
با این کار اطلاعاتم پاکم یشه؟؟
الان هارد مشکل داره؟؟؟؟

EXTREME
08-07-2013, 15:54
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟ من سر در نمیاوردم.. چون تا الان اصن تو فکر هارد نبودم که چیزی بدونم.
با این کار اطلاعاتم پاکم یشه؟؟
الان هارد مشکل داره؟؟؟؟

ارور ultra dma دارین این ارور تو بعضی بوردها باعث میشه سرعت کپی پیست کم بشه و رو burst rate تاثیر میزاره
باید از اطلاعات بکاپ بگیرید اتصالات هارد و پاور سیستم رو بررسی کنید بایوس مین رو آپدیت کنید و فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید درست نشد فرمت سطح پایین بکنید

Amir0016
08-07-2013, 16:12
ارور ultra dma دارین این ارور تو بعضی بوردها باعث میشه سرعت کپی پیست کم بشه و رو burst rate تاثیر میزاره
باید از اطلاعات بکاپ بگیرید اتصالات هارد و پاور سیستم رو بررسی کنید بایوس مین رو آپدیت کنید و فریم ویر هارد رو هم آپدیت کنید درست نشد فرمت سطح پایین بکنید

اتصالات هاردو پاور رو بررسی کنم منظورتون اینه که ببینم سیم ها درست سر جاشونن یا نه دیگه؟؟

بایوس مین رو اپدیت کنم و فریم ویر رو هم آپدیت کنم اینا بدرد چی میخورن؟میشه آموزششونم بگین؟
ببخشید که خیلی سوال میکنم.