مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قـرمـز ها | فصل 2013-2014
M E S S I
08-07-2013, 00:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه فوتبال لیورپول
لقب :
قرمزها
سال تاسیس :
15 مارس ۱۸۹۲, 121 سال پیش
مالک :
گروه ورزشی فن وی
مدیر عامل:
تام وارنر
سرمربی :
برندان راجرز
کاپیتان :
استیون جرارد
ورزشگاه خانگی :
آنفیلد
گنجایش :
45,522
وب سایت باشگاه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+ـ+
افتخارات
5 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا
1977 – 3 : 1 مقابل بوروسیا مونشن گلاد باخ (در رم)
1978 – 1 : 0 مقابل اف. ث. بروژ (در لندن)
1981 – 1 : 0 مقابل رئال مادرید (در پاریس)
1984 – 1 : 1 ( 4 : 2 در وقت اضافه در ضربات پنالتی ) مقابل آ. اس. رم ( در رم )
2005 – 3 : 3 ( 6 : 5 در وقت اضافه در ضربات پنالتی ) مقابل آ. ث. میلان ( در استانبول )
3 قهرمانی در جام یوفا
1973 – 3 : 0 ( میزبان ) و 0 : 2 ( میهمان ) مقابل بوروسیا مونشن گلاد باخ
1976 – 3 : 2 ( میزبان ) و 1 : 1 ( میهمان ) مقابل اف. ث. بروژ
2001 – 5 : 4 پس از وقت اضافه مقابل دپورتیوو آلاوز ( در دورتموند )
3 قهرمانی در سوپر جام اروپا
1977 – 1 : 1 ( میهمان ) و 6 : 0 ( میزبان ) مقابل هامبورگ
2001 – 3 : 2 مقابل بایرن مونیخ ( در موناکو )
2005 – 3 : 1 پس از وقت اضافه مقابل زسکا مسکو ( در موناکو )
18 قهرمانی در لیگ برتر انگلیس
1901، 1906، 1922، 1923، 1947، 1964، 1966، 1973، 1976، 1977، 1979، 1980، 1982، 1983،1984، 1986، 1988، 1990
7 قهرمانی در جام اتحادیه انگلیس
1965 – 2 : 1 مقابل لیدز یونایتد
1974 – 3 : 0 مقابل نیوکاسل یونایتد
1986 – 3 : 1 مقابل اورتون
1989 – 3 : 2 مقابل اورتون
1992 – 2 : 0 مقابل ساندرلند
2001 – 2 : 1 مقابل آرسنال
2006 – 3 : 3 ، 3 : 1 در ضربات پنالتی مقابل وستهام یونایتد
8 قهرمانی در جام حذفی انگلیس
1981 – 1 : 1 و 2 : 1 مقابل وستهام یونایتد
1982 – 3 : 1 پس از وقت اضافه مقابل تاتنهام هاتسپر
1983 – 2 : 1 پس از وقت اضافه مقابل منچستر یونایتد
1984 – 0 : 0 و 1 : 0 مقابل اورتون
1995 – 2 : 1 مقابل بولتون واندررز
2001 – 1 : 1 ، 5 : 4 در ضربات پنالتی مقابل بیرمنگام سیتی
2003 – 2 : 0 مقابل منچستر یونایتد
2012 – 2 : 2 ، 3 : 2 در ضزبات پنالتی مقابل کاردیف سیتی
15 قهرمانی در چاریتی شیلد
1964 – 2 : 2 مقابل وستهام یونایتد ( دو تیم، هریک به مدت 6 ماه جام را نزد خود نگه داشتند )
1965 – 2 : 2 مقابل منچستر یونایتد ( تیمها عنوان قهرمانی را بین خود تقسیم کردند )
1966 – 1 : 0 مقابل اورتون
1974 – 1 : 1 ، 6 : 5 در ضربات پنالتی مقابل لیدز یونایتد
1976 – 1 : 0 مقابل ساتهمپتون
1977 – 0 : 0 مقابل منچستر یونایتد (بازهم تیمها عنوان قهرمانی را بین خود تقسیم کردند )
1979 – 3 : 1 مقابل آرسنال
1980 – 1 : 0 مقابل وستهام یونایتد
1982 – 1 : 0 مقابل تاتنهام هاتسپر
1986 – 1 : 1 مقابل اورتون ( دو تیم عنوان قهرمانی را بین خود تقسیم کردند )
1988 – 2 : 1 مقابل ویمبلدون
1989 – 1 : 0 مقابل آرسنال
1990 – 1 : 1 مقابل منچستر یونایتد ( دو تیم عنوان قهرمانی را بین خود تقسیم کردند )
2001 – 2 : 1 مقابل منچستر یونایتد
2006 – 2 : 1 مقابل چلسی
M E S S I
18-07-2013, 08:55
راجرز: لیورپول حرف نهایی را درمورد آینده سوارس می زند
سایت گل – برندان راجرز سرمربی باتجربه لیورپول در صحبت هایی اعلام کرده که لوئیس سوارس نمی تواند بدون موافقت باشگاه با تیمی توافق کند.
این ستاره 26 ساله اخیرا بارها از تمایلش برای ترک آنفیلد صحبت کرده و رسما به تمجید از رئال مادرید پرداخته و این درحالی است که آرسنالی ها هم در بازار نقل و انتقالات تابستانی به دنبال او هستند و پیشنهادی 40 میلیون پوندی برای جذب او آماده کرده اند.
دراین میان راجرز اعلام کرده که این سران لیورپول هستند که حرف پایانی در مورد جدایی احتمالی سوارس از این تیم را می زنند. راجرز در صحبت هایی دراین باره گفت:« این چیزی است که تحت کنترل ماست. شرایط نباید توسط بازیکن کنترل شود. من کاملا به ارزشهای باشگاه احترام می گذارم. ما اینجا هستیم و با احترام به این ارزش ها به فعالیت می پردازیم. فوتبال و جامعه این روزها متفاوت شده اند. بازار نقل و انتقالات کاملا تغییر کرده اند و بازیکنان می توانند راه های مختلفی برای انتقالشان بیابند. ولی من همیشه گفته ام که هیچ بازیکنی بزرگتر از لیورپول نیست و باقاطعیت این را می گوئیم.»
این سرمربی جوان در مورد توقعی که از سوارس دارد گفت:« من از سوارس توقع دارم که بماند؟ واقعا بله. حرفهای زیادی گفته شده ولی واقعیت این است که او بازیکن واقعا مهمی است. هر بازیکن ارزش و قیمت خودش را دارد ولی این بدان معنا نیست که ما او را خواهیم فروخت.»
سوارس بعد از سپری کردن تعطیلات تابستانی اش که به دلیل حضورش در جام کنفدراسیون ها کمی طولانی تر از سایر هم تیمی هایش شده، روز یکشنبه به اردوی لیورپول خواهد پیوست .
راجرز پیش از این گفته بود که سوارس در بازی دوستانه 4شنبه شب تیمش مقابل ملبورن ویکتوری حضور خواهد یافت ولی حالا برنامه ها تغییر کرده و او کمی دیرتر به اردوی لیورپول ملحق خواهد شد:« من همان کاری که با سایر بازیکنان انجام دادم را با سوارس نیز انجام می دهم و بااو سرمیز گفتگو خواهم نشست. واقعیت این است که ما باید برخی مسائل را به صورت شفاف بررسی کنیم. این کار انجام خواهد شد و به کار ادامه خواهیم داد.من و لوئیس دائما با هم در تماس بوده ایم. ما رابطه خوبی با هم داریم و گفتگو میان ما امری عادی است .من همیشه احساساتم را به او می گویم. لوئیس یکی از بازیکنان کلیدی تیم ماست. ما فقط یک درخواست برای او دریافت کردیم و این درخواست هم فاصله زیادی تا ارزش واقعای او برای ما داشت و بعد از آن هم هیچ پیشنهادی نگرفتیم.»
REZAHOSEYNGANI
27-07-2013, 17:38
مالک باشگاه هر گونه اخبار مبنی بر فروش باشگاه را رد کرد
پیش از این گفته میشد مالکان قصد دارند لیورپول را با قیمت 350 میلیون پوند به فروش برسانند
Raـــــ Hـــــ Za
30-07-2013, 13:55
انتقاد شدید پپه رینا از مدیران لیورپول
دروازهبان جدید ناپولی پس از حضور در این تیم به انتقاد شدید از مدیران باشگاه قبلیاش پرداخت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پپه رینا در بازی دوستانه برابر گالاتاسرای به هواداران ناپولی معرفی شد.
او پس از حضور در این تیم به انتقاد از سرمربی و مدیران لیورپول پرداخت و آنها را متهم کرد که به صورت مخفیانه در تلاش برای انتقال او بودند.
رینا درباره رفتنش از لیورپول به روزنامه "کوریره دلو اسپورت" گفت: ناامیدکننده است که باشگاه به من نگفت که قصد انتقال قرضی من را دارد. مدیران لیورپول بدون این که من را در جریان پیشنهادها از دیگر تیمها قرار دهند، با سران ناپولی و بارسلونا مذاکره کردند. در آن زمان به باشگاه گفتم که دوست دارم در لیورپول بمانم اما مدیران باشگاه توجهی به درخواست من نکردند.
اکنون ناپولی چالش پیشروی من است. این جا هواداران مانند هواداران لیورپول پرشور هستند. برای شادی این هواداران همه کار خواهم کرد.
رینا در سال 2005 از ویارئال راهی لیورپول شد و در این تیم به صورت بازیکن ثابت به بازی پرداخت. رینا پس از ایکر کاسیاس، دروازهبان دوم تیم ملی اسپانیاست.
M E S S I
30-07-2013, 17:59
1-تاک اسپورت تایید کرد لیورپول در اندیشه جذب الکسیس سانچز ستاره بارسا است.
2-لیورپول لورنزو ملگارخو مدافع 22 ساله بنفیکا را زیر ذره بین خود قرار داده است.
3-تونی الدرویرلد مدافع آژاکس همچنان به لیورپول لینک می شود.
4-پائولو ماچادو هافبک المپیاکوس زیر نظر قرمز ها
5-سولدادو در آستانه پیوستن به تاتنهام.
6-جکسون مارتینز مهاجم پورتو مورد توجه لیورپول و ناپولی قرار دارد.
7-لوییک رمی مهاجم کوئیزپارک رنجرز در رادار لیورپول قرار دارد.
8-لیورپول به جمع مشتریان گومیس مهاجم لیون فرانسه پیوست.
9-بعضی از خبرگزاری ها میچو مهاجم اسپانیایی و خوش درخشیده سوانسی را به عنوان جانشین سوارز در تیم می دانند.
10-به گوش می رسد بزودی مذاکرات برای جذب بوراک ایلماز مهاجم گالاتاسرای آغاز می شود.
.................
Raـــــ Hـــــ Za
30-07-2013, 19:01
لیورپول: دژآگه مدنظر ما برای آمدن به آنفیلد بود/ شاید روزی به ایران بیاییم
به گفته مدیر باشگاه لیورپول، آنفیلدیها برای جذب اشکان دژآگه بررسیهایی را انجام دادند ولی در نهایت از خرید بازیکن تیم ملی ایران منصرف شدند.
مدیر باشگاه لیورپول در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره بازیکن ایرانی شاغل در باشگاه فولام عنوان کرد: "در پیشفصل بررسیهایی در مورد دژآگه انجام
دادیم. او مدنظر ما بود. دژآگه بازیکن خوبی است و سطح خوبی دارد و برای لیگ برتر قابل قبول است اما مربیان برای لیورپول بازیکنی باقابلیتهای بالاتر را مدنظر داشتند و به
همین دلیل از خرید او منصرف شدیم تا بازیکن دیگری را جذب کنیم."
این ایر همچنین از طرفداران بیشمار لیورپول در ایران اسقبال کرد و گفت: "لیورپول باشگاهی است که در تمام دنیا طرفداران خودش را دارد و جز محبوبترین باشگاههای دنیاست.
ما هم میدانیم لیورپول در ایران هواداران زیادی دارد و از این بابت خوشحال هستیم. باید بررسی کرد چطور میشود با این طرفداران ارتباط نزدیکتری را برقرار کرد."
مدیر باشگاه لیورپول در پاسخ به پرسشی درباره احتمال حضور قرمزهای آنفلید در ایران ابراز کرد: "همه چیز امکانپذیر است. تا به حال سفر به ایران را بررسی نکردیم و برنامهای
برای سفر به این کشور نداشتیم اما شاید روزی این شرایط باشد که به ایران هم بیاییم."
M E S S I
30-07-2013, 20:25
این حرکت جرارد خیلی خوب و قشنگ بود ...:n12::n01:
.........
آرسنال فردا پیشنهاد دیگه ای رو برای خرید لوئیس سوارز، به لیورپول ارائه خواهد داد. (دیلی تلگراف)
Raـــــ Hـــــ Za
04-08-2013, 23:06
راجرز: قیمت سوآرس با بیل برابر است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرمربی لیورپول قیمت مهاجم اروگوئهای لیورپول را برابر با گرت بیل میداند.
به گزارش ایسنا، بحث ماندن و یا تمدید قرارداد لوئیس سوآرس با لیورپول همچنان ادامه دارد. آرسنال با هدایت آرسن ونگر از مشتریان پروپا قرص این مهاجم اروگوئه است اما
قرمزپوشان آنفیلد قصد دارند مهاجم گلزن خود را حفظ کنند. سرمربی جدید لیورپول حاضر است سوآرس را به آرسنال و یا هر تیم دیگری بفروشد اما تنها در یک حالت و آن پرداخت
100میلیون پوند است؛ یعنی همان رقمی که تاتنهام برای فروش گرت بیل، ستاره ولزی خود تعیین کرده است.
راجرز بعد از پیروزی دو بر صفر تیمش برابر المپیاکوس یونان گفت: هر بازیکنی قیمتی دارد. قیمت فروش بیل 100 میلیون پوند اعلام شده است. سوآرس نیز همچون بیل فصل بسیار
خوبی را پشتسر گذاشت و از بهترینها بود. طبیعی است که قیمت او هم با بیل برابر باشد. نمیتوان گفت که قیمت بیل دو برابر اعلام شده است. او فصل خیرهکنندهای را
پشتسر گذاشت و سزاوار بستن قرارداد با یک قیمت بسیار خوب است. این نظر ماست و کسی نمیتواند آن را تغییر دهد.
باشگاه رئالمادرید برای جذب گرت بیل رقم 100 میلیون یورو به تاتنهام پیشنهاد داده است که این پیشنهاد رد شد. بیل در صورت انتقال به رئالمادرید حتی با این قیمت رکورد
انتقال بازیکن را که در اختیار کریستیانو رونالدو است، خواهد شکست.
رونالدو در سال 2009 با 94 میلیون یورو از منچستریونایتد به رئالمادرید پیوست.
shakerifar
08-08-2013, 20:49
مصاحبه سوارز در مورد ترک لیورپول
در مورد دلایل انتقال شما...
سال گذشته فرصت این را داشتم تا به یک باشگاه بزرگ اروپایی بروم و با توجه به این موضوع که اگر فصل اینده جواز حضور در لیگ قهرمانان را بدست نیاوریم اجازه خروج خواهم داشت، در باشگاه ماندم. فصل گذشته کاملا هرچه در توان داشتم ارائه کردم اما برای حضور ما در جمع 4 تیم کافی نبود، اکنون تمام آنچه می خواهم این است که لیورپول به توافق ما پایبند باشد.
در مورد اینکه توافقی ضمنی وجود دارد که به شما اجازه خروج میدهد...
من روی حرف باشگاه حساب باز کرده ام و ما قراردادی کتبی امضا کردیم و خوشحال می شویم آن را پیش مقامات لیگ برتر ببریم تا در مورد آن تصمیم گیری کنند اما نمی خواهم کار به آنجا بکشد. احساس نمی کنم که به من خیانت شده اما سال گذشته به آنها قول دادم که می مانم و هرچه در توان دارم برای رسیدن به لیگ قهرمانان انجام می دهم و باشگاه نیز قولی به من داد. آنها یک سال قبل حرفی زدند که روی ان حساب باز کردم اکنون از انها می خواهم سر قول خود بمانند. و این موضوع تنها چیزی نبود که در کلام بیان شود بلکه در قرارداد من نیز ذکر شده. من با قصد صدمه زدن به لیورپول به باشگاه دیگری نمی روم.
در مورد اینکه از شما خواسته می شود وفاداریخ ود را به لیورپول نشان دهید...
آنها از من دفاع کردند، درست همانند کاری که من در زمین برای آنها انجام دادم. بازیکنان همواره از من حمایت کردند و از انها متشکرم. در مورد هواداران نیز اینگونه است. در پایان هفته گذشته استقبال فوق العاده ای از سوی آنها دریافت کردم و از این بابت ممنونم. فک نمی کنم هواداران عصبانی باشند، معتقدم که آنها درک می کنند که یک بازیکن جاه طلب باشد و بخواهد در سطح اول پیروز شود. وقتی برای مدتی طولانی در یک باشگاه می مانید به یکدیگر نزدیک می شوید اما این مساله حقی به باشگاه نمی دهد تا زیر تعهدات خود بزند.
در مورد اینکه آماده نیستید تا یک سال دیگر برای حضور در لیگ قهرمانان صبر کنید...
26 ساله هستم. نیاز دارم در لیگ قهرمانان بازی کنم. یک سال صبر کردم و هیچ کس نمی تواند بگوید که سال گذشته در کنار هم تیمی هایم هرچه در توان داشتیم برای رسیدن به این هدف به کار نبردیم. به این خاطر نیست که برای رفتن به یک رقیب داخلی درخواست داده ام. و نمی خواهم به باشگاهی بروم که خارج از لیگ قهرمانان حضور دارد. قبلا تصمیم را برای رفتن به تیم دیگری گرفتم و می دانم اکنون این احساس برایم وجود دارد که زمان عمومی کردن آن است. اول باید حرفه ام را در نظر بگیرم. مردم می گویند لیورپول شایسته دریافت چیزهای بیشتری از من است اما در کمتر از 100 بازی 50 گل برای انها به ثمر رساندم و اکنون آنها می توانند دو برابر مبلغی که برایم هزینه کردند دریافت کنند.
لیورپول همواره برایم خاص خواهد بود، دخترم در اینجا متولد شد. تابستان گذشته زمان آن بود که وفاداری خود را به لیورپول نشان دهم و این کار را انجام دادم. لیورپول به من شانس بازی درانگلستان را داد و در جریان محرومیت ها در کنار من بود. می دانم در زمان حضورم در اینجا اشتباهاتی انجام دادم اما چندین بار عذرخواهی کرده ام. این مسائل در مورد آنها نیست. در مورد این است که باشگاه هم به صورت شفاهی و هم کتبی روی موضوعی موافقت کرده و در حال حاضر به آن پایبند نیست.
مردم ممکن است مرا به عدم وفاداری متهم کنند اما سال گذشته به لیورپول گفتیم که علاقه ای از سوی یک باشگاه بزرگ اروپایی وجود دارد اما آنها به من گفتند "مربی جدیدی داریم و می خواهیم به لیگ قهرمانان برسیم" چندین بار با برندن راجرز صحبت کردم و او به من گفت "یک فصل دیگر بمان و روی حرفم حساب باز کن که اگر به لیگ قهرمانان نرفتیم، شخصا به تو اطمینان می دهم که می توانی اینجا را ترک کنی!"
لیورپل باشگاهی است که به انجام کارها در روش درست شهرت دارد. تنها از انها می خواهم به وعده هایی که داده اند پایبند باشند. برخی از هم تیمی هایم به من می گویند "نمی توانیم درک کنیم که اگر آن بند را در قرارداد خود داری پس چطور نمی توانی اینجا را ترک کنی"
سوالی از من پرسیده شد که "آیا می خواهم در رئال مادرید بازی کنم؟" این به مانند این است که از هر کسی بپرسید که آیا می خواهد شغل خود را عوض کند و به شرکت بزرگ تری برود. همه مشتاقند تا به بالاترین سطح برسد و جواب من یک پاسخ کاملا صادقانه بود "بله می خواهم" در ان روز یک مصاحبه از پپه رینا خواندم که همان چیزها را در مورد بارسلونا گفته بود و هیچ کس به آن اشاره ای نکرد. اما اگر من این کار را انجام دهم به این معناست که به لیورپول بی احترامی می کنم. همواره همینطور بوده، یک قانون جدا برای من وجود داشته و برای دیگران متفاوت بوده!
من به اروگوئه رفتم که مطبوعات با من بسیار خوب بودند زیرا من نیز همین رفتار را با آنها دارم. انها در مورد مطبوعات داخل انگلستان سوال کردند. در ان شرایط قرار است چه جوابی بدهم؟ واضح است که این حقیقت را دوست ندارم که همسرم به سوپرمارکت می رود و عکاسان او را تعقیب می کند. اما هر کاری بکنید توجه مطبوعات به همان جلب می شود.
در مورد اینکه آیا بازی در لیگ برتر برایتان مشکلی ایجاد می کند...
در حال حاضر لیگ برتر بزرگ ترین و مهمترین لیگ فوتبال جهان است. رکوردم نشان می دهد که از ان دست بازیکنان نیستنم که بخواهند هر سال باشگاه خود را تغییر دهند و مشکلی با بازی در انگلستان برای سال های طولانی ندارم. اگر تنها در مورد سطح فوتبال و نوع حمایت هواداران صحبت کنیم، آنوقت اینجا لیگ باورنکردنی است. در حال حاضر هر بازیکنی در جهان دوست دارد در این لیگ بازی کند.
در مورد اشتیاق شما برای حضور در لیگ قهرمانان...
احساس می کنم در این سطح از حرفه ام به اندازه کافی کار کرده تا در لیگ قهرمانان بازی کنم. اکنون یک گزینه برای انجام این کار وجود دارد و خیلی زیاد به دنبال ان هستم. مدت ها در آژاکس بودم بدون اینکه بازی های زیادی در لیگ قهرمانان انجام دهم. من جاه طلب هستم، می خواهم در آن جام باشم.
منبع: گانرزتراست
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
با این صحبت هایی که کرده و واکنش شدید راجرز به این صحبتا احتمالا سوارز فصل بعد بازیکن لیورپول نخواهدبود
به خصوص که گویا راجرز بهش گفته باید فعلا تنهایی تمرین کنی
HoseinKing
17-08-2013, 18:37
ليورپول با پيروزي شروع کرد
تيم فوتبال ليورپول در اولين ديدار خمود در فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر کارش را با پيروزي شروع کرد.
ديدار دو تيم ليورپول و استوکسيتي که از ساعت 16:15 در ورزشگاه آنفيلد آغاز شد با گل دنيل استوريج و روي پاس آسپاس در دقيقه 37 با نتيجه يک بر صفر به سود ميزبان به پايان رسيد.
به گزارش فارس، توره از ليورپول و انزوني از استوک سيتي از سوي داور مسابقه اخطار گرفتند و گل والترز در دقيقه 89 براي ميهمان پذيرفته نشد.
هفته اول ليگ برتر انگليس امروز با 6 ديدار ديگر ادامه پيدا ميکند و آرسنال، فولام و منچستريونايتد نيز مقابل حريفان خود به ميدان ميروند.
HoseinKing
18-08-2013, 10:47
راجرز: خوشحالم که موضوع سوارز تمام شده است
سرمربي ليورپول خوشحالي خود را از اينکه قضيه خروج مهاجم اين تيم پايان يافته است را اعلام کرد.
ليورپول در هفته نخست ليگ برتر انگليس با نتيجه يک بر صفر مقابل استوک سيتي به برتري دست يافت.
به گزارش فارس، تنها گل اين ديدار را دنيل استاريج در دقيقه 37 وارد دروازه حريف کرد. ضمن اينکه جاناتان والترز، بازيکن استوک در دقيقه 89 يک ضربه پنالتي را براي اين تيم از دست داد.
برندن راجرز در مورد اين ديدار گفت: اگر به اين موضوع توجه کنيم که استاريج تنها دو هفته است که آسيب ديدگي را پشت سر گذاشته متوجه ميشويم که بايد به کاري که او در اين ديدار انجام داده احترام بيشتري گذاشت. او در ميانههاي هفته گذشته 90 دقيقه پشت درهاي بسته بازي کرد و اکنون نيز يک 90 دقيقه ديگر به ميدان رفت و نتيجه ديدار را هم برايمان رقم زد.
در اين ديدار اما توجه همه به لوييس سوارز محروم بود. او به دليل گاز گرفتن بازوي برانيسلاو ايوانوويچ، مدافع چلسي 10 جلسه از همراهي تيمش محروم شد و اکنون پنج ديدار ديگر را نيز بايد سکو نشين باشد.
هفته گذشته بود که باشگاه ليورپول و برندن راجرز اعلام کردند هيچ تمايلي براي فروش اين بازيکن ندارند. راجرز از سوارز خواسته بود به خاطر آنکه درخواست خروج از باشگاه را کرده بود از همه عذرخواهي کند تا بتواند با ساير همتيميهايش تمرين کند. سوارز پس از انجام اين کار، اجازه يافت به همراه سايرين در تمرين باشگاه شرکت کند.
راجرز در اين مورد گفت: از اينکه همه چيز به خوبي حل شد، خوشحالم. به آينده مينگريم و اميدواريم مشکلي پيش نيايد. ديگر چيزي ندارم که در مورد لوييس سوارز بگويم.
بازی دیروز خیلی امیدوار کننده بود، بعد از مدت ها لیگ رو با برد شروع کردیم و ساختار تیم هم خیلی خوب و هماهنگ بود.
کوتینیو فوق العاده بود، جادوگر جوون تیممون که تازه 21 سالش شده، با بازیهایی که الان می کنه باورش سخته که فقط 8.5 میلیون پوند براش پول دادیم. وقشه که منتظر دعوت شدنش به تیم ملی برزیل هم باشیم و فکر می کنم اگه این فصل همین روال رو ادامه بده در جام جهانی هم کوتینیو رو خواهیم دید. کلیپ زیر حرکت هاش در بازی دیشب هست:
استوریج هم فوق العاده بود و به نظر من الان دو مهاجم درجه یک در سطح دنیا در تیم داریم.
نقل و انتقالات امسال سیاست های مدیریت باشگاه رو خیلی خوب نشون داد، خروج بازیکن های متوسط و پا به سن گذاشته از تیم و جانشین کردنشون با بازیکن های جوون تر و افرادی که ارزش فروش دوباره داشته باشند.
فروش ها (28 میلیون پوند):
اندی کرول (15.5 میلیون پوند)
جانجو شلوی (5 میلیون پوند)
جی اسپیرینگ (1.5 میلیون پوند)
استوارت داونینگ (6 میلیون پوند)
رینا (قرضی)
خرید ها (23 میلیون پوند):
میگنولت (9 میلیون پوند)
آسپاس (7 میلیون پوند)
لوییز آلبرتو (7 میلیون پوند)
کلو توره (فری ترنسفر)
سیسوخو (قرضی)
همونطور که مشخصه بدون خرج کردن الان تبدیل به تیم بهتر و کامل تری شدیم و مهمتر از همه نگه داشتن سوارز بوده، گزینه های دفاعیمون خیلی بهتر شده و سه بازیکن که دستمزد های خیلی بالا داشتند (داونینگ/کرول/رینا) از تیم خارج شدند. فکر می کنم این فصل، فصل شکوفایی جوردن هندرسون، کوتینیو و استوریج باشه.
تیم یک خرید دیگه هم داره که احتمالا Willian وینگر 25 ساله آنژی است و قیمتش حدود 30 میلیون پوند خواهد بود و البته از سایر تیم های جزیره هم رقابت هایی رو خواهیم داشت. فکر می کنم لازمه یک هافبک دفاعی/میانی دیگه هم به تیم اضافه بشه چون با خروج شلوی و اسپیرینگ گزینه های هافبک میانی تیم خیلی محدود میشه.
بازی امروز مقابل استون ویلا یکی از بازی های واقعا دشوار فصل ماست که عیار تیم رو تا حد زیادی نشون میده. استون ویلا آرسنال رو در خارج از خانه 1-3 برد و مقابل چلسی هم در خارج از خانه پا به پا جنگید.
ترکیب تیم به نظر می رسه اینطور باشه:
Mignolet
Johnson, Toure, Agger, Enrique
Gerrard, Lucas, Henderson
Aspas, Sturridge, Coutinho
اگه این بازی رو ببریم یک سیگنال خیلی خوب به همه تیم ها دادیم که امسال قراره تیم خوبی داشته باشیم و همینطور می تونیم با امتیازهای کامل و روحیه خوب به بازی بعدی مقابل یونایتد فکر کنیم. :n16:
HoseinKing
25-08-2013, 00:12
برتري ليورپول بر آستونويلا با گلزني استوريج
در آخرين بازي امشب از هفته دوم ليگ برتر انگليس تيم فوتبال استون ويلا در ورزشگاه خانگي خود ويلا پارک ميزبان ليورپول بود که اين بازي در پايان با نتيجه يک بر صفر به سود ليورپول خاتمه يافت.
به گزارش فارس، استوريج در دقيقه 21 براي ليورپول گلزني کرد و تيم ميهمان را يک بر صفر پيش انداخت.
ليورپول با اين برد شش امتيازي شد و همراه چلسي در صدر جدول رده بندي قرار گرفت.
استون ويلا نيز از سه بازي صاحب سه امتياز است.
خب بازی دوم رو هم بردیم و بهترین شروع لیگ رو در 20 سال اخیر داشتیم :n02: امیدواریم ادامه پیدا کنه.
استوریج یک گل عالی زد و زوج خط میانی لوکاس - جرارد هم خیلی خوب بودن و خط دفاع هم خیلی عالی کار می کنه و اصلا مثل پارسال گلهای بی خود نمی خوریم. دو بازی، 6 امتیاز، 2 کلین شیت. کاملا مشخصه راجرز روی تاکتیک های دفاعی و همینطور کنترل بازی کار کرده.
استوریج رسید به 13 گل لیگ در 16 بازی. این از آمار تورس و سوارز هم موقع اوجشون در لیورپول بهتره. به خاطر اینکه ذخیره هم بوده در خیلی از بازی ها آمار گلزنیش در لیگ بطور متوسط یک گل در هر 101 دقیقه بوده که بهترین آمار در کل لیگ برتر هست :n02:
* Times خبر داده از اونجا که چلسی با ترافیک وینگر/هافبک های تهاجمی روبروست لیورپول قصد داره از این فرصت اضافه کنه و پیشنهاد انتقال قرضی Victor Moses رو بده.
هفته سوم ليگ برتر انگليس
شکست منچستريونايتد مقابل ليورپول
منچستريونايتد در ديدار سوم خود در اين فصل با يک گل مغلوب رقيب ديرينه خود يعني ليورپول شد.
هفته سوم ليگ برتر انگليس با انجام دو ديدار پيگيري شد.
در مهمترين ديدار اين هفته تيمهاي ليورپول و منچستريونايتد در ورزشگاه آنفيلد با هم ديدار کردند که در پايان ليورپول با نتيجه يک بر صفر به برتري رسيد. تنها گل اين ديدار را دنيل استاريج در دقيقه چهار وارد دروازه ميهمان کرد.
به نقل از فارس، در اين ديدار پر برخورد، ياگو آسپاس و لوکاس ليوا از ليورپول و تام کلورلي، رابين فان پرسي، مايکل کريک و اشلي يانگ از داور کارت زرد گرفتند. ليورپول با اين پيروزي و به دست آوردن سه امتياز، شمار امتيازهاي خود را به 9 امتياز رساند تا به تنهايي در صدر جدول رده بندي قرار بگيرد. منچستريونايتد هم با چهار امتياز رتبه ششم جدول را به خود اختصاص داده است.
در ديگر ديدار سوانسي سيتي در زمين وست برومويچ آلبيون با حساب دو بر صفر به برتري رسيد. بن ديويس 22 و پابلو هرناندس 83 گلهاي سوانسي را وارد دروازه حريف کردند.
سوانسي با اين پيروزي سه امتيازي شد و به رتبه شانزدهم رسيد. وست بروم نيز همچنان با يک امتياز رده بيستم جدول را به خود اختصاص داده است.
گفتني است ديدار آخر رقابتهاي اين هفته ليگ برتر انگليس بين تيمهاي آرسنال و تاتنهام از ساعت 19 و 30 دقيقه به وقت تهران آغاز خواهد شد.
منبع: varzesh3.com
Masoud-Susa
01-09-2013, 18:36
تبریک میگم برد مقابل رقیب سنتی رو !
بازی خوبی بود ! سومین پیروزی پیاپی و باز هم استوریج !:n06:
shahab_f
01-09-2013, 19:18
3 بازی 3 برد! البته من که تا حداقل 10 هفته از لیگ نگذره، حتی شروع به خوشبینی نمیکنم:n02: !
بازی خوبی بود و خیلی محکم بازی کردیم، شاید مهمترین تفاوت تیم با سال قبل اینه که ما پارسال در خیلی از بازی ها خوب بازی می کردیم و نتیجه نمی گرفتیم، امسال داریم خوب بازی می کنیم و نتیجه هم می گیریم. برعکس فصل قبل الان ساختار تیم خیلی واضح و مشخصه، خط دفاع خیلی خیلی خوبی داریم که در این سه بازی شاید اصلا اشتباه مهمی نکرده، دروازبان جدیدمون هم که کلا نبودن رینا رو از یاد همه برده :n02: ، من به این فصل بسیار امید دارم.
سه بازی، سه برد 0-1، سه کلین شیت -> شروع بسیار خوب.
فعلا صدرنشین لیگ هستیم، حالا برای یه هفته هم که شده :n02:
3 بازی 3 برد! البته من که تا حداقل 10 هفته از لیگ نگذره، حتی شروع به خوشبینی نمیکنم:n02: !
نباید با این سه بازی گول خورد، ما شانسی برای رقابت در کورس قهرمانی نداریم ولی کاملا مشخصه با سال های قبل فرق اساسی داریم و این تیم قرار نیست به این راحتی به تیم های دیگه ببازه و امتیاز بده، فصل پیش از سه بازی ابتدایی فقط 1 امتیاز گرفتیم و از پنج بازی ابتدایی 2 امتیاز و هفت بازی طول کشید تا به 9 امتیاز رسیدیم و در کل فصل فقط یک بار سه برد پشت سر هم داشتیم (هفته های 27 تا 29 که قبل و بعدشون هم باختیم :دی).
هدف تیم امسال باید گرفتن حداقل 70 امتیاز باشه (حالا با هر رتبه ای) ، و هدف ایده آل هم گرفتن بالای 75 امتیاز که با بالای 75 امتیاز قطعا سهمیه لیگ قهرمانان رو خواهیم گرفت. ما پارسال 71 گل زدیم و 43 گل خوردیم، امسال به نظرم تیم باید هدف زیر 35 گل خورده رو داشته باشه چون مدافعان خیلی خوبی داریم که اکثرشون بهترین های لیگ هستن و فکر می کنم این تمرکزی که در پیش فصل و تاکتیک ها در دفاع تیم داشتیم جواب بده.
استوریج هم در سال 2013 رسید به 20 بازی، 16 گل و 6 پاس گل ، آماری که در اروپا فقط مسی و رونالدو ازش بهتر بودند.
=================================
سه بازیکن جدید به تیم اضافه شدن و تا فردا معرفی میشن:
* Mamadou Sakho مدافع تیم PSG با مبلغ 14.5 میلیون پوند / بازیکن 23 ساله که به خاطر خریدهای زیاد PSG دیگه فرصت زیادی برای بازی نداره. می تونه در دفاع وسط و چپ بازی کنه و یک بازیکن درجه یک هست که قطعا کمک می کنه به خطر دفاع.
* Tiago Ilori مدافع 20 ساله اسپورتینگ با مبلغ 5.5 میلیون پوند / مدافع وسط جوان و آینده دار و در راستای سیاست های باشگاه برای خرید بازیکن های جوان و سرمایه گذاری های بلند مدت
* Victor Moses رو هم برای یک فصل بطور قرضی از چلسی گرفتیم.
هر سه بازیکن امروز در سکو ها بودن و بازی رو از نزدیک دیدن.
=================================
شایعه شده بورینی برای یک فصل بطور قرضی به ساندرلند میره و همینطور لیورپول یک بازیکن دیگه قراره به تیم اضافه کنه تا فردا.
شایعه شده بورینی برای یک فصل بطور قرضی به ساندرلند میره و همینطور لیورپول یک بازیکن دیگه قراره به تیم اضافه کنه تا فردا.
کلا لیورپول از بازیکن ایتالیایی شانس نیاورد
اون از آکوئیلانی اینم از بورینی
کلا لیورپول از بازیکن ایتالیایی شانس نیاورد
اون از آکوئیلانی اینم از بورینی
بله مثل اینکه باید دور ایتالیا رو خط بکشن :n09:
=====
امروز تولد استوریج بود، 100 امین سال تولد بین شنکلی هم بود، و استوریج در روز تولد خودش و بیل شنکلی در آنفیلد به یونایتد گل پیروزی بخش رو در سمت KOP زد :n02:
از این بهتر ممکن است؟ :n19:
Q: Daniel is there a better way to celebrate your birthday ?
DS : "I don't think so"
=====
یک آمار جالب، در سال 2013 لیورپول تا الان 42 امتیاز گرفته، و ما در کل سال 2012 تونستیم 46 امتیاز بگیریم یعنی امسال 4 امتیاز کمتر گرفتیم و هنوز 18 بازی دیگه باقی مونده که در 2013 بازی کنیم :n02:
oghyanoos
01-09-2013, 22:11
عشق است لیورپول:n01:
vahidgame
02-09-2013, 13:01
جالبه دیروز لیورپول دو تا دفاع وسط گرفت
ساخو رو از PSG با 18 میلیون پوند و تیاگو ایلوری رو هم از اسپورتینگ لیسبون با 7 میلیون پوند
این همه دفاع وسط می خواد چی کار؟! :دی
کلا لیورپول توی نقل و انتقالات خوب بوده و امسال می تونه نتایج خوبی بگیره
ولی سخته که مدعی قهرمانی باشه و به این سریعی یه تیم نمی تونه به اوجش برگرده
جالبه دیروز لیورپول دو تا دفاع وسط گرفت
ساخو رو از PSG با 18 میلیون پوند و تیاگو ایلوری رو هم از اسپورتینگ لیسبون با 7 میلیون پوند
این همه دفاع وسط می خواد چی کار؟! :دی
کلا لیورپول توی نقل و انتقالات خوب بوده و امسال می تونه نتایج خوبی بگیره
ولی سخته که مدعی قهرمانی باشه و به این سریعی یه تیم نمی تونه به اوجش برگرده
مبالغ 14.5 / 5.5 میلیون پوند بوده که نزدیک اون اعدادی که گفتی به یورو میشه.
بازی دروز رو که می دیدی می فهمیدی قضیه چیه :n02: لیورپول قراره توی 20 دقیقه اول همه بازیها یه گل بزنه و بکشه دفاع :n09::n19: کاری که برای هواداران چلسی خیلی ناآشنا نیست (شوخی) !
مدعی قهرمانی که اصلا نیست ولی مدعی گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان به نظرم هست...
سه بازیکن جدید به تیم اضافه شدن و تا فردا معرفی میشن:
* Mamadou Sakho مدافع تیم PSG با مبلغ 14.5 میلیون پوند / بازیکن 23 ساله که به خاطر خریدهای زیاد PSG دیگه فرصت زیادی برای بازی نداره. می تونه در دفاع وسط و چپ بازی کنه و یک بازیکن درجه یک هست که قطعا کمک می کنه به خطر دفاع.
* Tiago Ilori مدافع 20 ساله اسپورتینگ با مبلغ 5.5 میلیون پوند / مدافع وسط جوان و آینده دار و در راستای سیاست های باشگاه برای خرید بازیکن های جوان و سرمایه گذاری های بلند مدت
* Victor Moses رو هم برای یک فصل بطور قرضی از چلسی گرفتیم.
هر سه بازیکن امروز در سکو ها بودن و بازی رو از نزدیک دیدن.
هر سه بازیکن امروز رسما معرفی شدن. رابطه خوب مدیریت چلسی و لیورپول با حضور راجرز و مورینیو (شاگرد و استاد قدیمی) از قبل هم بهتر شده، برعکس رابطه هواداران :دی و قطعا تاثیر داشته توی انتقال قرضی Moses .
قرارداد قرضی Moses گزینه ای برای انتقال دائمی نداره و صرفا یک مسکن یک فصله است برای حل مشکلات کمبود بازیکن در وینگ ها.
vahidgame
02-09-2013, 22:27
مبالغ 14.5 / 5.5 میلیون پوند بوده که نزدیک اون اعدادی که گفتی به یورو میشه.
بازی دروز رو که می دیدی می فهمیدی قضیه چیه :n02: لیورپول قراره توی 20 دقیقه اول همه بازیها یه گل بزنه و بکشه دفاع :n09::n19: کاری که برای هواداران چلسی خیلی ناآشنا نیست (شوخی) !
مدعی قهرمانی که اصلا نیست ولی مدعی گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان به نظرم هست...
پوند همونیه که نشون اینه ($) دیگه؟ :n09: :n02:
توی سایت گل اینو زده بود ولی توی چند سایت دیگه و همین طور ویکیپدیای این بازیکنا دیدم که همون مبلغ 18 و 7 میلیون پوند رو زدن...
+
کلا بازیکن به طور قرضی می خواستین ما در خدمت بودیم چون ما اون قدر بازیکن داریم نمی دونیم کی رو توی ترکیب بذاریم :دی
این فصل لیگ انگلیس خیلی جذابه چون 6 تا قدرتمند وجود دارن به خصوص لیورپول و تاتنهام که امسال حداقلش به فکر لیگ قهرمانان هستن و این رقابت واقعا جذابه
با وجود این 6 تا تیم 4 تا سهمیه لیگ قهرمانان برای لیگ انگلیس کمه :دی
M E S S I
03-09-2013, 22:39
هشت بازیکن جدید لیورپول در این فصل :
لوئیز آلبرتو - ایاگو آسپاس - سیمون مینیوله - حبیب کلو توره - علی سیسوخو - تیاگو ایلوری - ممدو ساخو و ویکتور موزس
Abdolreza2012
15-09-2013, 20:44
تدابير امنيتي در ليورپول پس از تهديد به قتل جرارد و خانواده اش كاپيتان تيم ملي انگليس درحال تمرين ضربه آزاد براي بازي امروز اين تيم در ليگ برتر مقابل سوانسي در ورزشگاه ليبرتي بود كه با فرياد يكي از تماشاچيان روبرو شد
سایت گل- باشگاه ليورپول در تدابير امنيتي زمين اين تيم پس از آن كه يكي از تماشاچيان استيون جرارد و خانواده اش را تهديد به قتل كرد، بازنگري خواهد كرد.
به گزارش ديلي ميل، كاپيتان تيم ملي انگليس درحال تمرين ضربه آزاد براي بازي امروز اين تيم در ليگ برتر مقابل سوانسي در ورزشگاه ليبرتي بود كه با فرياد يكي از تماشاچيان روبرو شد. او گفت هم تو را مي كشم ، هم بچه هايت را.
با اين حال جرارد در ابتدا اين فرياد را ناشنيده گرفت ولي مردي كه فرياد مي زد از موانع بالا رفت و به فرياد زدن ادامه داد.
جرارد به تمرين خود با سيمون مينوله دروازه بان و نيز فيليپه كوتينيو ادامه داد تا اين كه باز هم آن مرد فرياد زد مي دانم كجا زندگي مي كنم*** خانه ات را آتش مي زنم.
يكي از شاهدان مي گويد مردي كه فرياد مي زد سي و چند ساله به نظر مي رسيد . جرارد به سمت او رفت ولي كالين پاسكو مانع از نزديك شدن او شد و لي رادكليف يكي اعضاي كادر فني ليورپول او را از صحنه دور كرد.
پس از دور كردن جرارد ، رادكليف به سمت فرد عصباني رفت ولي او همچنان كه سوار بر دوچرخه شده بود و از محل تمرين دور مي شد فرياد مي زد: هم تو را مي كشم هم بچه هايت را.
باشگاه ليورپول تاكنون به طور رسمي در اين باره اظهار نظر نكرده است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abdolreza2012
22-09-2013, 13:14
لیورپول 0-1ساوتهمپتون: طلسم آنفیلد شکستشاگردان راجرز بعد از چهار دیدار بدون شکست، سرانجام در خانه اولین باخت فصل را تجربه کردند سایت گل- لیورپول با شکست 1-0 مقابل ساتهمپتون، اولین باختش در رقابت های این فصل لیگ برتر را تجربه کرد.
دژان لاوره تنها گل این دیدار را در نیمه دوم به ثمر رساند.
راجرز در این دیدار تیمش را با سه تغییر نسبت به تساوی 2-2 مقابل سوانسی به میدان فرستاد و یاگو آسپاس، دنیل اگر و کولو توره جانشین کوتینیو، آندره ویزدم و خوسه انریکه شدند.
بازی کم حادثه آغاز شد تا اینکه در دقیقه 21 استفن جرارد می توانست با یک ضربه آزاد دیدنی دروازه حریف را باز کند که واکنش خیره کننده آرتور بوروک، دروازه تیمش را نجات داد.
چند دقیقه بعد این ساتهمپتون بود که یک فرصت گلزنی عالی را از دست داد. سویولینگ در موقعیتی بسیار خوب صاحب توپ شد اما ضربه او بعد از برخورد به مینوله به بیرون رفت.
در آخرین موقعیت خوب بازی در نیمه اول، ارسال جرارد به استوریج رسید اما مهاجم گلزن لیورپول نتوانست ضربه مناسبی به توپ بزند و این موقعیت هم از دست رفت تا بازی در نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در ابتدای نیمه دوم، اشتباه مینوله می توانست کار دست لیورپول بدهد اما لایانا نتوانست از موقعیت استفاده کند. دروازه بان لیورپول خود اشتباهش را جبران کرد.
در دقیقه 53 سرانجام قفل دروازه ها شکست و ضربه سر قدرتمندانه لوورن، دروازه لیورپول را باز کرد تا ساوتهمپتون از میزبان پیش بیفتد.
یک دقیقه بعد پابلو اسوالدو می توانست برتری میهمان را دو برابر کند اما مینوله دروازه تیمش را نجات داد.
در سمت مقاب هم بوروک یک بار دیگر در مقابل ضربه جرارد مقاومت کرد.
در فاصله 12 دقیقه به پایان بازی، استوریج در موقعیتی عالی صاحب توپ شد اما ضربه او از بالای دروازه به بیرون رفت.
در دقیقه 87 ضربه ضعیف لوئیس آلبرتو، بازیکن تعویضی لیورپول، توسط مدافعان ساوتهمپتون برگشت داده شد تا شکست لیورپول قطعی شود.
قرمزها ممکن است با این شکست صدر جدول را در همین فصل از دست بدهند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%88%D9%86/report)
Abdolreza2012
26-09-2013, 12:03
گزارش تصویری: بازگشت سوارس، بدون گاز، بدون گلمهاجم اروگوئه ای قرمزها نتوانست مانع از شکست تیمش در الدترافورد بشود
سایت گل- لوئیس سوارس بعد از پشت سر گذاشتن محرومیت 10 جلسه ای اش، سرانجام شب گذشته برای اولین بار در این فصل برای لیورپول به میدان رفت اما حضور او نیز نتوانست مانع از شکست قرمزها در الدترافورد شود.
البته او تلاش زیادی کرد و با زدن 8 شوت به سمت دروازه حریف که یکی از آنها به تیر دروازه برخورد کرد، یک خطر دائمی برای مدافعان حریف بود.
نکته قابل توجه، تلاش سوارس برای درگیر نشدن با بازیکنان حریف بود و هرچند تماشاگراان حریف او را تا پایان بازی هو کردند اما او توانست بر اعصابش مسلط باشد. باید دید تاثیر محرومیت 10 جلسه تا چه زمانی روی رفتار سوارس باقی خواهد ماند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوت و کوره اینا
دیشب بازی با آرسنال رو دیدم،قبول دارم بد بازی کردیم ولی بدشانس هم بودیم،اونجا اگه داور شروع سریع بازی که گل شد رو قبول میکرد،یا اونجا سوارز دو به تک بودن با دروازه پاس به استوریج میداد...
در کل من ترجیح میدم از تاپ فورها همشون ببازیم ولی بازیهای دیگمونو ببریم
Ynwa
گرافيكار
03-11-2013, 16:19
سلام دلم واقعا برای انجمن تنگ شده بود
هیچ وقت فکر نمیکردم کارم جوری بشه که فرصت نکنم به انجمن سر بزنم و در مورد ورزش محبوبم یعنی فوتبال نظر بدم
اما نوشتن یک کتاب همراه با حواشیش اونقدر گرفتارم کرد که متاسفانه فرصت نمیکنم به انجمن بیام
اما حقیقتا همیشه به یاد دوستان هستم
کارم حدودا یک سال دیگه طول میکشه پس اگر عمری باشه قطعا در کنار دوستان از فوتبال لذت میبرم
...............
انگار لیورپولی که منتظرش بودیم و پیشبینی میکردیم داره به آهستگی متولد میشه
تولد تدریجی و خوش یمنی که میتونه منجر به تولد دوباره فوتبال انگلیس هم بشه
خط دفاعی بهتر نسبت به فصل پیش در کنار استوریچ همیشه گلزن و سوارز که به درستی حفظ شد آینده رو بیشتر شبیه به رویاهامون میکنه
فعلا یه مقایسه با 11 هفته ابتدایی فصل های پیش داشته باشیم:
فصل 2008/2009 ، رتبه 2 جدول، 26 امتیاز، 8 برد، 2 مساوی، 1 باخت، 16 گل زده، 8 گل خورده
فصل 2009/2010 ، رتبه 5 جدول، 18 امتیاز، 6 برد، 0 مساوی، 5 باخت، 24 گل زده، 11 گل خورده
فصل 2010/2011 ، رتبه 9 جدول، 15 امتیاز، 4 برد، 3 مساوی، 4 باخت، 12 گل زده، 14 گل خورده
فصل 2011/2012 ، رتبه 6 جدول، 19 امتیاز، 5 برد، 4 مساوی، 2 باخت، 14 گل زده، 9 گل خورده
فصل 2012/2013 ، رتبه 13 جدول، 12 امتیاز، 2 برد، 6 مساوی، 3 باخت، 14 گل زده، 16 گل خورده
فصل 2013/2014 ، رتبه 2 جدول، 23 امتیاز، 7 برد، 2 مساوی، 2 باخت، 21 گل زده، 10 گل خورده
تفاوت ها خیلی واضحه... 2 باخت این فصل هم مقابل ساوتمپتون و آرسنال بوده، تیم های سوم و اول لیگ. میشه گفت باخت ها و مساوی های بیخودی که فصل پیش می دادیم تبدیل به برد شدن. نیم فصل ابتدایی فصل پیش اون حالت حرکت تیم از اون فوتبال کلاسیک انگلیسی به فوتبال مدرن بود و الان این فوتبال مدرن داره نتیجه میده.
راجرز در ابتدای فصل گفته بود هدف موقت باشگاه جزو 6 تیم ابتدایی بودن تا پایان نیم فصل هست و بعد از اون بهبود تیم د ژانویه که طبق صحبت های راجرز قراره در ژانویه چند خرید داشته باشیم (مشابه خرید های استوریج و کوتینیو در فصل قبل) برای تقویت بیشتر تیم. سیاست مدیریت باشگاه فعلا این هست که در هر بازه نقل و انقالات تیم یکی دو خرید مهم داشته باشه تا تیم بهبود پیدا کنه و خریدها هم وابسته به شرایط تیم هست قطعا... فکر می کنم اولویت باشگاه فعلا خرید یک هافبک میانی و یک هافبک تهاجمی باشه برای ژانویه.
با برد 0-4 امشب، سوارز با اینکه 5 بازی ابتدایی لیگ رو از دست داده الان بطور مشترک آقای گل جزیره هست :n02:
این 250 امین برد لیورپول در لیگ برتر بود.
shakerifar
05-12-2013, 08:44
پیشنهاد می کنم 4 گل سوارز تو بازی دیشب رو از دست ندین به خصوص گل اول و سومش رو یه تنه نوریچ رو نابود کرد
عملکرد فوق العادش باعث شد طرفدارای لیورپول بین دو نیمه از جاشون بلند شن و سوارز رو تشویق کنن
دوستان این هم گل های بازی لیورپول با کیفیت 720
عجب گلی زد سوآرز :n04::n04:
pas:123
//
یه نفر 2 خط در مورد گل اول سوارز توضیح بده که چطور شوت زده شد و چطور گل شد !!! (( 2 نمره :n02: ))
یه نفر 2 خط در مورد گل اول سوارز توضیح بده که چطور شوت زده شد و چطور گل شد !!! (( 2 نمره :n02: ))
کلا سه تا از چهار گلی که زد می تونن کاندید بهترین گل فصل باشن :n02::n09:
سوارز به 13 گل در 9 بازی رسید که بالاترین آمار گلزنی نسبت به بازی در کل لیگ های اروپا است (کریس رونالدو 17 گل در 13 بازی زده).
خب یک برد خونگی دیگه و از 15 بازی 30 امتیازی شدیم. فصل پیش بعد از 15 بازی 19 امتیازی بودیم و در رده 11 جدول.
سوارز یک گل دیگه زد، تقریبا یک گل دیگه زد که FA گل رو گل خودی اعلام کرد ولی دو پاس گل هم داد. کلا روز آرومی بود برای سوارز با یک گل و دو پاس گل! :n02::n09:
جرارد هم مصدوم شد و همسترینگش هست، هنوز مشخص نیست و باشگاه گفته تا 48 ساعت دیگه اعلام می کنه مصدومیتش چقدر جدی است. دقیقا قبل از چهار بازی مهم با تاتنهام، کاردیف، چلسی و سیتی و به جز کاردیف بقیه خارج از خونه هستن. از این سه بازی باید حداقل 5 امتیاز بگیریم و حالت ایده آل 7 امتیاز به بالاست.
خبر بد...
جرارد به خاطر مصدومیت همسترینگ بازی ها مقابل تاتنهام، کاردیف، سیتی، چلسی، هال و احتمالا استوک و استون ویلا رو از دست می ده و تا بازی با اورتون (28 ژانویه) بیرون خواهد بود. الان استوریج، جرارد و خوزه انریکه رو از دست دادیم برای این مقطع حساس. امیدوارم جو آلن که روی فرم برگشته بتونه کنار لوکاس کارایی خوبی داشته باشه.
هندرسون هم مصدوم شده و احتمالا بازی مقابل تاتنهام رو از دست می ده.. الان فقط لوکاس و جو آلن هافبک های میانی تخصصی تیم هستن. یا تیم باید برگرده به سیستم 5 مدافع و 3-2-5 بازی کنه و یا ریسک کنه و 1-3-2-4 .
M E S S I
13-12-2013, 00:25
کانون رسمی هواداران لیورپول در ایران در آستانه سال جدید میلادی و به بزرگداشت زحمات اسطوره بی همتای قرمزها ، جیمی کاراگر یادبودهایی را برای وی از طرف همه هواداران ایرانی و فارسی زبان ارسال نمود ؛ پس از گذشت چند هفته امروز پنجشنبه بعدازظهر ۱۲ دسامبر ۲۰۱۳ این هدایا را جیمی کاراگر در منزلش دریافت کرد.
این هدایا که از طرف کانون رسمی هواداران لیورپول در ایران ارسال شده بود شامل یک تندیس نماد پرسپولیس ، یک کتاب معرفی ایران به همراه یک نامه از طرف کانون برای جیمی کاراگر بود.
جیمی کاراگر پس از دریافت هدایا عکسی به یادگار با تندیس پرسپولیس گرفت و همراه با متنی آن را برای کانون بصورت ایمیل ارسال کرد.
روی این تندیس حک شده: 'آقای لیورپول، یک مرد، یک باشگاه... جیمی کاراگر'
جیمی کاراگر در ایمیل خود به کانون رسمی هواداران لیورپول در ایران از همه هواداران ایرانی لیورپول و کانون تشکر کرد و برای همه ایرانی ها بهترین ها را آرزو نموده است .
منبع:
Liverpoolfc.ir
Sepehr SS
15-12-2013, 21:29
لیورپول، تاتنهامو نابود کرد. سوارز فوق العادست. برندون راجرز عالیه. واقعا امسال تیم فوق العاده ایه لیورپول.
لیورپول خوب بازی میکنه
همینجوری ادامه بده اگه چشم نخوره میتونه قهرمان بشه
//////////////
کلا امسال چنتا بازی لیورپول رو دیدم که که تو 2 تا بازی داشتن به قصد کشت سوارز رو میزدن :n02:
امروز با کف پا رفتن تو سینه سوارز :n04: (( شانس آورد زنده موند !!! -- البته لگد محکم نبود ))
یک بازی هم بازیکن حریف استوکش رو کرد تو پای سوارز :n04: (( قشنگ علامتش مونده بود ))
این فصل نزنن مصدومش نکنن بیخیال نمیشن !!
این به نظرم بهترین بازی 2 سال اخیر لیورپول بود... پرسینگ فوق العاده، پاسکاری بی نظیر، دفاع بی نقص طوری که تاتنهام حتی شوت در چارچوب هم نداشت. موقعیت سازی به همه صورت، اون هم بدون جرارد و استوریج. نباید جوگیر شد ولی این بازی نشون می ده لیورپول قدرت رقابت در بالاترین سطح رو داره... فعلا باید تیم سعی کنه این فرم فعلیش رو همینطور ادامه بده. بازی بعدی مقابل کاردیف در خانه است و بعد دو بازی خارج از خانه با فاصله 2 مقابل سیتی و چلسی.
می رسیم به سوارز که اصلا توقف و ترمزی در کارش نیست. با این بازیهایی که می کنه به نظر من قطعا و بدون هیچ شکی فعلا بهترین و آماده ترین بازیکن دنیاست. از نظر آماری هم:
Luis Suárez: 17 goals in 11 games. No penalties
Cristiano Ronaldo: 17 goals in 15 games. 4 penalties
بهترین گلزن فعلی اروپا هم هست و با آماری که نسبت به تعداد بازی ها بالاتر از رونالدو، مسی و تقریبا مساوی با کل تیم منچستر یونایتد روی همدیگه است. این ها فوق العاده است ولی نگه داشتن سوارز در انتهای فصل کاری بسیار مشکل هست مگه اینکه حتما سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم و بازیکن های جدید به تیم بیان چون در صورتی که یک پیشنهاد 100 میلیون پوندی برای سوارز بیاد و لیورپول هم سهمیه لیگ قهرمانان نداشته باشه بعیده باهاش موافقت نشه.
از بازی فوق العاده جوردن هندرسون و همینطور بقیه تیم هم نباید غافل شد. همگی عالی بودن.
Sepehr SS
15-12-2013, 23:11
اصلا مقایسه سوارز و رونالدو مسخرست. اگه سوارز هم تو لیگ مسخره اسپانیا بازی میکرد، الان تعداد گلهاش حداقل 30 تا بود ولی تو سخت ترین لیگ دنیا داره این بازیهای عالی رو ارائه میده و خیلی خیلی بهتر از امثال رونالدو بوده این فصل. تازه لیورپول بدون جرارد و استوریج بود امروز، لیورپول اگه همینجور ادامه بده قطعا شانس زیادی برای قهرمانی داره.
E.N.A.Y.A.T
17-12-2013, 14:42
فوق العاده ست این سوارز.
تا شكستن ركورد فقط به 3 تا گل احتياج داره...
تو برنامه 120 گفت که سوارز قرار دادش رو 5 ساله تمدید کرد ؟!!
صحت داره ؟؟ !!!
چطور هست که تاحالا خبری ازش منتشر نشده بود ؟؟
REZAHOSEYNGANI
21-12-2013, 00:06
تو برنامه 120 گفت که سوارز قرار دادش رو 5 ساله تمدید کرد ؟!!
صحت داره ؟؟ !!!
چطور هست که تاحالا خبری ازش منتشر نشده بود ؟؟
بله صحت داره
mohammad.asghari
21-12-2013, 11:18
لوئیز سوارز قرارداد خود را با باشگاه به مدت 5 سال تمدید کرد .
لوئیز سوارز ، عصر امروز با حضور در ملوود و امضای قرارداد جدید ، مدت زمان حضور خود در لیورپول را به مدت 5 سال دیگر تمدید کرد .
او در این باره در مصاحبه با سایت رسمی گفت " من از امضای یک قرارداد جدید با لیورپول و حضور بلند مدت در اینجا بسیار خوشحال هستم .
" ما بازیکنان بزرگی در اینجا داریم و تیم در حال پیشرفت و قدرتمند شدن است . من معتقدم با جاه طلبی خود میتوانیم به قهرمانی های زیادی برسیم و لیورپول را به بالاترین سطح بازی خود برسانیم . هدف من کمک به این مجموعه برای رسیدن به این هدف با بیشترین سرعت ممکن است !
" بدون شک حمایتی که هواداران از من داشته اند ، تاثیر زیادی در این تصمیم داشته است . از اینکه من نماینده آنان هستم بسیار خوشحالم و سعی می کنم هر زمانی که در زمین هستم ، بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذارم .
" رابطه بین من و هواداران بسیار گرم و ویژه است ، آنها من را دوست دارند و متقابلا من نیز آنها را دوست دارم . من همیشه سعی داشتم بهترین عملکرد خود را برای آنان داشته باشم و امیدوارم با کمک یکدیگر به موفقیت های زیادی برسیم .
ترجمه اختصاصی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohammad.asghari
22-12-2013, 11:14
اینم یه مقاله اختصاصی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت بخشش سوآرز
اوليويا براون فراموش نكرده است، پدرش، دس هم فراموش نكرده. مي خواهيد بدانيد اوليويا چه كسي است؟ خب او همان دختر بچه 10 ساله اي بود كه پيش از آغاز بازي يكشنبه تاتنهام و ليورپول در وايت هارت لين، همراه با بازيكنان تيم ميزبان براي خوشامدگويي به بازيكنان ليورپول به زمين بازي آمد و وقتي به لوئيز سوارز رسيد كار عجيب و غريبي كرد.
پدرش به او گفته بود اگر هنگام روبرو شدن با سوارز به جاي دست دادن با اين مهاجم اروگوئه اي دهان كجي كند، 20 پوند به او خواهد داد. سواي اينكه او ليويا هم توانسته وجود يك تورم «جمهوري ويماري» (دولت آلمان در فاصله سال هاي 1918 تا 1933) را حس كند، يك دختربچه 10 ساله آن 20 پوند را براي چه چيز ديگري مي توانست لازم داشته باشد؟ مطمئناً 5 پوند هم كافي بود. به هر حال اين ماجرا يك ماجراي خنده دار بود كه پايان جالبي داشت. واكنش سوارز فقط يك لبخند بود اما اوليويا هم 20 پوندش را گرفت.
ادامه مقاله در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] erpool.html)
اختصاصی
امروز در صفحه فیسبوک باشگاه، لیورپول پیام تبریک کریسمس ارسال کرد به زبان های مختلف برای همه طرفداران که زبان فارسی هم در اون در سومین خط (که البته فکر کنم به خاطر سایز بوده :دی)
برندن راجرز گفته مقابل منچستر سیتی تیم اتوبوس جلوی دروازه نخواهد چید و فوتبال همیشگی تهاجمی خودش رو به نمایش خواهد گذاشت.
تبریک به هوادارن لیورپول
تبم برتر میدان صد در صد لیورپول بود و با اشتباه داوری نیمه اول رو سیتی برد :n29:
4 تا اشتباه افتضاح رو تیم داوری درست کرد که یکی میتونست گل لیورپول باشه و اون یکی هم باعث شد سیتی گل اولش رو بزنه
اشتباهات داوری رو حساب کنیم الان بازی 2-1 به نفع لیورپول بود
لیورپول فوق العاده بازی کرد و مستحق برد بود
حیف که لیورپول تو چمپیونز لیگ نیست
چون از دیدن بازی های فوق العادش میشد لذت برد !!!
منچستر سیتی با این تیم های داوری تو هر بازی تو خونش 6 تا 6 تا میزنه ؟؟
تیم داوری نبود الان سیتی نابود بود !
لیورپول عالی بازی کرد !!
king of the kings
26-12-2013, 23:30
حق لیورپول باخت نبود .
نیمه اول پاس عالی سوارز رو کمک داور به اشتباه آفساید گرفت که میشه گفت یه گل لیورپول به اشتباه مردود شد
توی این بازی سوارز هر چند موقعیت آنچنانی نسیبش نشد اما سه چهار تا پاس عالی داد که یکیش گل شد و باقیشو هم تیمی هاش قدرشو ندونستن . یه جورایی سوارز اون جلو تنهاست با برگشتن استوریچ و جرارد قطعآ کارش ساده تر میشه
حق لیورپول برد بود
اونم از نوع برد کاملا قاطعانه با تفاضل 2 گل !!
ولی تیم داوری نذاشت :n23:
واقعا واسه من جای سوال هست
منچستر سیتی اینجوری تو اتحاد همه تیما رو میبره ؟!!!!!!!!! :n29:
تیم داوری کاملا تابلو بود به نفع سیتی داره کار میکنه
5 تا 7 تا اشتباه داوری که هرکدوم یه موقعیت خطرناک یا به ضرر لیورپول تموم شد یا به سود سیتی ولی داور نذاشت
اشتباه اول هم آفساید 2 متری رو گرفت که من نمیدونم آدم کور هم اونو تشخیص میده آفساید نیست :n29:
اشتباه دوم بعد از همین اشتباه آفساید 5 دقیقه بعد بیرون 18 سیتی سوارز رو زدن ولی بازم داور چیزی نگرفت !
اشتباه سوم و چهارم هم 2 تا خطای کاملا مشکوک واسه سیتی گرفت که اشتباه چهارمی همونی بود که توپ کرنر شد و تبدیل شد به گل اول سیتی
اینا فقط اشتباهات نیمه اول بود که شمردم
نیمه دوم دیگه حال و حوصله شمردن نداشتم !! (( حداقل 2 یا 3 بار سوارز رو تو نیمه دوم زدن !! ))
بازی هم قشنگ بود و لیورپول فوق العاده بازی میکنه
و همونطور که تو پست صفحه قبل گفتم جای لیورپول تو چمپیونز خالیه :n27:
در غیر اینصورت بازیش با تیم های بزرگ فوق العاده قشنگ میشد !!!
این لیورپول با این بازی اگه فصل بعد بره چمپیونز بازی های فوق العاده ای ازش میبینیم و میشه امید داشت تا مراحل بالای چمپیونز هم بره !!
امشب هم به لطف داور باختن
وگرنه لیورپول راحت همون نیمه اول کار سیتی رو تموم میکرد !!!
الا میفهمم چرا همه میگن بازی تو اتحاد سخته و همه 6 تایی میشن -- با این داوری تیم منتخب جهان هم بره اونجا میبازه !! (( یعنی تو همه بازی ها تیم داوری با پیش زمینه حمایت از سیتی میره تو زمین !! :n02: )) فکر کنم طرفداران آرسنال هم تو همین فروم گله مند بودن از بازی که 6-3 باختن !!
پول عرب های مالک باشگاه های انگلیسی به فدراسیون داوری هم وارد شده !!! نمونش سیتی !!!
باخت اینطوری اصلا ناراحتی و نگرانی نداره... لیورپول خیلی خوب بازی کرد و فکر نمی کنم حتی بازیکن های سیتی هم فکر می کنم قبول داشته باشن نتیجه بازی عادلانه نبود... از اشتباه های داوری گرفته (آفسایدی که بازیکن 2-3 متر آنساید بود و پنالتی واضح روی سوارز) تا اتفاق هایی که در بازی افتاد و بدشانسی ها و ... البته فوتبال همینه.
بازی تیمی فوق العاده ای رو دیدیم و این نشون میده لیورپول چقدر نسبت به سال های قبل پیشرفت داشته.. این هم تیمی بود که استوریج، جرارد، انریکه و فلنگان رو به خاطر مصدومیت نداشت یعنی چهار بازیکنی که اگه سالم بودن 100 درصد در زمین بودن. میانگین سن تیمی که در زمین بود 24.5 سال بود.
دو روز استراحت و بازی مقابل چلسی... اگه به این خوبی بازی کنیم و کمی هم شانس باهامون یار باشه 3 امتیاز اون بازی رو می تونیم بگیریم.
Sepehr SS
27-12-2013, 00:56
اصلا این داوره رو چرا گذاشته بودن برای بازی به این حساسی؟!!من که تا حالا نه دیده بودمش نه اسمشو شنیدم. همیشه بازیهای مهم رو به هاوارد وب، مایک دین، اتکینسون یا فیل Dowd میدادن. افتضاح بود داوری. لیورپول هم عالی بازی کرد، واقعا برندون راجرز فوق العادس!
یه بازی دیگه که حق لیورپول باخت نبود... اینبار هم به لطف داور عزیز (که البته به نوعی جبران بازی برگشت دو تیم در فصل قبل شد). اتوئو گرامی که اگه در رینگ بوکس هم بود 2 بار اخراج می شد :n02::n09: 2 تا پنالتی 100 درصد که گرفته نشد، و بدشانسی اساسی هم که وجود داشت. البته از بازی خوب چلسی هم نباید گذشت ولی مساوی نتیجه عادلانه بود. بسیار غیرمنصفانه و ناعادلانه است که لیورپول از این 2 بازی مقابل سیتی و چلسی هیچ امتیازی نگرفته...
البته مشکل اصلی در خود تیم بود... صاحبان باشگاه باید متوجه بشن تیم به تعداد بیشتری بازیکن نیاز داره و رد کردن قرضی بازیکن ها به خاطر کم کردن دستمزدی که پرداخت می کنن باعث میشه در این مواقع بسیار حساس فصل مجبور باشیم 3 بازیکن از تیم آماتور رو روی نیمکت بشونیم و یکیشون رو به زمین بفرستیم. خستگی در تیم در اوج بود چون در این فشردگی تیم فقط 11 بازیکن داره که می تونن در این سطح بازی کنن.. تعویض ها همگی بطور محسوس تیم رو ضعیف کردن.
جو آلن و ساخو هم هر دو به نظر میاد مشکل همسترینگ پیدا کردن... خوشبختانه جرارد احتمالا بزودی برمی گرده.
++
نکته جالب در این نیم فصل این بود که ما مقابل هشت تیم اول جدول، به جز یونایتد بقیه همگی رو خارج از خانه بازی کردیم. در نیم فصل دوم مقابل سیتی، آرسنال، اورتون، نیوکاسل، چلسی و تاتنهام در آنفیلد بازی خواهیم کرد.
لیورپول از 2 بازی حساس هیچ امتیازی نگرفت
بازی قبل که حقش صد در صد برد بود و امروز هم تساوی عادلانه تر بود
الان 6 امتیاز با صدر فاصله داره !!!
/
من فکر کنم همه بازیکن های لیگ دست به دست هم دادن بزنن سوارز رو مصدوم و خونه نشین کنن
همه بازی ها به بدترین شکل ممکن روش خطا میکنن !!:n29:
بازی قبل که هرکی از راه رسید سوارز رو زد و داور هم هیچی نگفت
امروز هم که فقط یه کارت زرد نشون داد !!
سوارز پیشرفت خوبی داره ولی با این بازیکن های لیگ فکر نکنم زیاد دووم بیاره !!
Sepehr SS
29-12-2013, 22:36
لیورپول قربانی برنامه ریزی مسخره و احمقانه FA شد. داوری ها هم که هر روز بدتر از دیروز. اتوئو همون دقیقه 1 باید اخراج میشد. بازی بعدی نمیدونم چه ترکیبی بچینه راجرز با این همه مصدوم. حالم از این بازی های پشت سر هم لیگ برتر تو ایام کریسمس بهم میخوره، لیورپول تو شرایط عادی خیلی راحت چلسی رو میبره.
vahidgame
01-01-2014, 23:09
ظاهرا مبلغ آزاد شدن قرارداد سوارس 120 میلیون پوند ناقابله! :دی
ظاهرا مبلغ آزاد شدن قرارداد سوارس 120 میلیون پوند ناقابله! :دی
رئال که رفت بیل رو خرید
وگرنه این قیمت ها فقط خوراک رئال هست :n02:
Sepehr SS
02-01-2014, 00:21
اگه لیورپول نره Champions League، خود سوارز میتونه خیلی راحت transfer request بده و با مبلغی خیلی کمتر از این از تیم جدا بشه.
بازی دیشب رو برنده شدیم و برگشتیم به رتبه چهارم... شاید بشه الان گفت سیتی، آرسنال و چلسی شانس خیلی بالایی برای کسب سهمیه دارن و از بین لیورپول، اورتون، تاتنهام و یونایتد یک تیم دیگه شانس سهمیه گرفتن داره! :n15:
ژانویه شروع شده و مدیریت باشگاه طبق سیاست های فعلی که مدتی است داره به نظر میاد قصد داره 2 یا 3 بازیکن به تیم اضافه کنه. شایعات مثل همیشه زیاد هست ولی مواردی که مهم تر و مستند تر از بقیه به نظر میان محمد سلاح مهاجم/وینگر مصری باشگاه بازل هست که در سن 21 سالگی 27 بازی ملی داره و 17 گل ملی و این دو فصل در لیگ قهرمانان/لیگ اروپا بازی کرده (و امسال در بازی رفت و برگشت مقابل چلسی در لیگ قهرمانان گلزنی کرده :n02: و فصل پیش هم در لیگ اروپا به چلسی و تاتنهام گل زده و کلا انگار بلده به انگلیسی ها گل بزنه :n09:) و در سال 2012 هم لقب Most Promising African Talent of the Year رو از کنفدراسیون فوتبال آفریقا دریافت کرده.
گفته میشه خودش تمایل داره به این انتقال و باشگاه هم تمایل داره و در نهایت همه چیز وابسته به اینه که برای مبلغ قرارداد به توافق برسند و البته مثل اینکه تیم های آلمانی هم به دنبالش هستن و رقابت سختیه.
شایعات از انتقال قرضی و 6 ماهه تلیو وینگر بارسا هم به گوش می رسه که خیلی قوی نیستند و یکی دو باری هم تکذیب شدند. باید ببینیم. چیزی که قطعی به نظر می رسه اینه که یک هافبک دفاعی/میانی دیگه هم به تیم اضافه میشه، ولی هنوز مشخص نیست چه کسی.
---
به مناسبت نزدیک شدن بازگشت دنیل استاریج (احتمالا بازی مقابل استوک رو روی نیمکت می شینه و مقابل استون ویلا می تونه فیکس در زمین باشه)، این یک ویدیو HD از تمام 21 گلی که در سال 2013 برای لیورپول زد... Class.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوارز در صدر فهرست گلزنان برتر اروپا
مهاجم اروگوئهاي تيم فوتبال ليورپول همچنان عنوان بهترين گلزن قاره اروپا را در اختيار دارد.
در شرايطي که ليگهاي فوتبال کشورهاي همچون آلمان و هلند همچنان در خواب زمستاني بسر ميبرند، ساير ليگهاي ممتاز اروپاي غربي فعال هستند. با اين شرايط لوئيس سوارز، مهاجم سرشناس و اروگوئهاي ليورپول انگليس هم اکنون با 22 گل زده در 16 بازي بهترين عملکرد در بين گلزنان قاره داشته است. از اين رو در صدر فهرست بهترين گلزنان قراردارد.
به گزارش فارس،پس از وي، کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي رئال مادريد با 2 گل زده کمتر (20 گل زده) در 18 بازي در پله دوم ايستاده است.
همچنين ديگو کاستا، مهاجم اسپانيايي اتلتيکومادريد با 19 گل زده در 19 بازي صاحب پله سوم و خواهان به ردههاي بالاتر است.
*فهرست 10 گلزن برتر قاره سبز به شرح زير است:
1- لوئيس سوارز،اروگوئهاي، ليورپول، 26 ساله،22 گل زده در 16 بازي
2- کريستيانو رونالدو، پرتغالي، رئال مادريد، 28 ساله ، 20 گل زده در 18 بازي
3- ديگو کاستا، اسپانيايي، اتلتيکومادريد اسپانيا، 24 ساله، 19 گل زده در 19 بازي
4-آلفرد فينبوگاسن، ايسلندي ، هرنون هلند،24 ساله، 17 گل زدهع در 15 بازي
5- زلاتان ايبراهيموويچ، سوئدي، پاريسنژرمن فرانسه، 32 ساله، 15 گل زده در 19 بازي
6-جوزپه روسي، ايتاليايي، فيورنتينا ايتاليا، 26 ساله، 14 گل زده در 17 بازي
7- فردي مونترو،کلمبيايي، اسپورتينگ ليسبون، 26 ساله، 13 گل زده در 14 بازي
8-سرخيو آگوئرو، آرژانتيني، منچسترسيتي انگليس، 25 ساله، 13 گل زده در 15 بازي
9-گرازيانو پله، ايتاليايي ، فاينورد رتردام هلند،28 ساله، 13 گل زده در 16 بازي
10- يورا موسيسيان، ارمنستاني ،اسپارتاک مسکو روسيه، 26 ساله – آنتوان گريژمان، فرانسوي، سوسيداد اسپانيا، 22 ساله، 12 گل زده در 16 بازي
لیورپول باز هم امتیاز از دست داد
الان 8 امتیاز با صدر فاصله داره
شاید زود باشه ولی میشه گفت که دیگه سخته واسه قهرمانی بخواد رقابت کنه
مهمترین گزینه سهمیه هست که باید ببینیه میتونه بین 4 تیم باشه یا نه !!!
در غیر اینصورت فکر کنم سوارز احتمالش هست از تیم جدا بشه (( اگه اشتباه نکنم یکی از بند های تمدید قرار داد سوارز این هست که لیورپول فصل بعد تو چمپیونز باشه !! ))
لیورپول باز هم امتیاز از دست داد
الان 8 امتیاز با صدر فاصله داره
شاید زود باشه ولی میشه گفت که دیگه سخته واسه قهرمانی بخواد رقابت کنه
مهمترین گزینه سهمیه هست که باید ببینیه میتونه بین 4 تیم باشه یا نه !!!
هدف از همون ابتدا هم سهمیه بود.. با چند بازی خوب نمیشه قهرمان شد! لیورپول روی هم 13 بازیکن خوب داره و مشخصه برای قهرمانی 13 بازیکن کافی نیست! امروز مثلا نیمه اول به لوکاس استراحت داده بود و دیدیم وسط زمین چه فاجعه ای بود، 20 دقیقه اومد و بازی کاملا برگشت، و بعدش مصدوم شد و رفت و بازی دوباره به هم خورد! در خط دفاع هم که دفاع چپ سیسوخو فاجعه است :n02: زوج اسکرتل و کلوتوره هم تنها کاری که بلد هستن زیر توپ زدن و پاس به عقبه. مینیوله هم که داره کلکسیون اشتباهاتش رو کامل می کنه.
اما این کاراکتر خیلی قوی در تیم می خواد که بازی 0-2 باخته رو برگردیم و 2-2 کنیم و اگه بدشناس نبودیم احتمالا برنده هم می شدیم... چیزی که در سال های پیش اتفاق نمی افتاد.
در غیر اینصورت فکر کنم سوارز احتمالش هست از تیم جدا بشه (( اگه اشتباه نکنم یکی از بند های تمدید قرار داد سوارز این هست که لیورپول فصل بعد تو چمپیونز باشه !! ))
بندی که هست اینه که در صورت عدم کسب سهمیه، Release Clause قرارداد سوارز فعال میشه که فقط برای تیم های غیرانگلیسی و بر اساس اکثر شایعات مبلغ 120 میلیون پوند هست که احتمالا فقط تیمی که شما طرفدارش هستید این مبلغ رو حاضره بپردازه :n02:
----------
گفته میشه راجرز جمعه با مالکین باشگاه یک جلسه داشته و موافقت اونها رو برای جذب یک دفاع چپ، یک وینگر و یک هافبک دفاعی/میانی در ژانویه گرفته. اگه بتونیم سه تا بازیکن خوب بیاریم شانس سهمیه ما خیلی بیشتر میشه.
+
مصدومیت زانوی لوکاس هم هنوز مشخص نیست جدی بوده یا خیر (ولی قطعا رباط صلیبی نبوده) و باید صبر کنیم تا فردا ببینیم نتیجه تست ها چیه و چقدر از میادین بیرون هست. لوکاس مهمترین بازیکن تیم هست چون اصلا جایگزینی براش نداریم.
متاسفانه تایید شد که لوکاس به مدت 2 ماه از میادین دور خواهد بود... باشگاه در ژانویه باید قطعا یک هافبک دفاعی اضافه کنه. ببینیم چه میشه...
شایعات محمد سلاح طی دو سه روز گذشته خیلی شدت گرفته و این انتقال محتمل به نظر میاد.
siahkamar
08-02-2014, 17:21
تو 20 دقیقه طوفانی انفیلد ارسنال رو له کردیم
این است قدرت لیورپول
جرارد: پیروزی مقابل آرسنال، یکی از سه پیروزی بزرگ دوران حرفه ای من بود
شاگردان برندان راجرز در دیدار شنبه، در همان 20 دقیقه ابتدایی، 4 بار دروازه حریف را باز کردند و در نهایت مقابل صدرنشین لیگ برتر به پیروزی 5-1 رسیدند.
سایت گل- استفن جرارد، کاپیتان باتجربه لیورپول، پیروزی 5-1 این هفته تیمش مقابل آرسنال، را یکی از 3 پیروزی بزرگ دوران حرفه ای اش توصیف کرد.
شاگردان برندان راجرز در دیدار شنبه، در همان 20 دقیقه ابتدایی، 4 بار دروازه حریف را باز کردند و در نهایت مقابل صدرنشین لیگ برتر به پیروزی 5-1 رسیدند.
جرارد معتقد است نمایش تیمش در این دیدار، یکی از بهترین بازی ها در دوران حرفه ای 16 ساله اش بود.
او در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سوالی در مورد نمایش لیورپول مقابل آرسنال، گفت:" یکی از بهترین بازی های ما بود.
من تلاش می کنم که به یاد بیاورم آیا در همه این سال ها، نمایشی مانند این، به ویژه بازی مان در نیمه اول، داشتیم یا نه.
شاید یکی دو بار در لیگ قهرمانان عملکردی نزدیک به این را ارائه دادیم. این بی تردید یکی از سه بازی برتر دوران حرفه ای من بود.
شما در مورد تیمی صحبت می کنید که در صدر جدول قرار داشت؛ با بازیکنانی در کلاس جهانی که یکی از آنها 42 میلیون پوند قیمت دارد.
جک ویلشر یکی از امیدهای اصلی انگلیس برای جام جهانی است و سانتی کاسورلا هم سابقه قهرمانی در جهان را دارد. ما یک تیم بزرگ را از همان ابتدا ویران کردیم."
Arsenal thumping in my top three Liverpool performances - Gerrard
بعد از برد 1-5 مقابل آرسنال امشب یک بازی سخت رو برنده شدیم با گل دقیقه 91 کاپیتان. البته نباید فراموش کرد تیم خیلی راحت گل می خوره و خط دفاع اصلا قابل اعتماد نیست ولی خبر خوب اینه که دنی اگر برگشته و امشب هم چند دقیقه بازی کرد و کلو توره رو از بازی بعدی می تونیم در زمین نبینیم :n02:
Sepehr SS
13-02-2014, 14:00
این کولو توره خیلی داغونه. آخه اون چه گلی بود که زد؟!!!!! امیدوارم زودتر ساخو و اگر کامل خوب بشن و دیگه این کلنگ، بازی نکنه.
بازی دیشب دقیقا مثال خوبی برای نشون دادن ارزش یه بازیکن مثل سوارز بود... در شبی که تیم اصلا خوب بازی نکرد (به خصوص نیمه اول)، خیلی خوش شانس بود که در نیمه اول گل نخورد یک توپ بطور اتفاقی و غیرمنتظره جلوی پای سوارز می افته و یک گل، که روال کل بازی رو تغییر میده و بازی ای که قاعدتا باید می باختیم تبدیل شد به برد 0-3. :n01:
--
در بعضی شبکه های اجتماعی و سایت ها طرفداران دارن به قهرمانی فکر می کنن، و به نظر من فقط در یک صورت میشه بهش فکر کرد، اون هم بردن 10 بازی باقیمونده است یا نهایتا 9 برد و یک مساوی. هر چیزی غیر از این اصلا شانسی برای قهرمانی نیست که من هم فکر نمی کنم ما شانس زیادی برای قهرمانی داشته باشیم ولی میشه به حضور مستقیم در مرحله گروهی لیگ قهرمانان (سه تیم اول) فکر کرد.
Sepehr SS
02-03-2014, 18:43
اتفاقا به نظر من، لیورپول شانس خوبی برای قهرمانی داره چون هم با چلسی هم با سیتی تو آنفیلد بازی داره، ضمنا سیتی و چلسی باید تو اروپا هم بازی کنن، سیتی تو FA Cup هم هست و این باعث میشه تیماشون خسته تر بشن نسبت به لیورپول. فقط بازی با یونایتد تو الترافورد، بازی حساسیه که لیور باید حتما ببره.
تبریک به هوادارای لیورپول :» بازی رو دیدم چیزی که بیشتر از همه یه چشم میومد انگیزه، شادابی و تلاش فوق العاده تیم بود. خوشحالم که دشمن رو مشترک رو 0-3 بردید :D
Arsenal fan
بازی با کاردیف رو 6-3 بردیم.
چنتا چیز:
سوارز هتریک کرد
دفاعمون افتضاحه،مخصوصا جو آلن
ششمین برد پیاپی بود
شخصیت قهرمانی داریم
با چلسی و سیتی تو خونه داریم و الان اختلافمون با چلسی با یه بازی کمتر 4 امتیازه و فقط منتظر لغزش سیتی باید باشیم
YNWA
Brendan Rodgers: "together they (supporters), here's our greatest strength."
برندن راجرز: در کنار هم... آنها (هواداران) بزرگترین قدرت ما هستند.
Sh-Meteor
11-04-2014, 00:12
از لباس فصل آینده لیورپول رو نمایی شد!
استیون جرارد: «هر وقت پيراهن ليورپول را به تن مي کنم، احساس غرور مي کنم.»
Liverpool team: Mignolet, Flanagan, Sakho, Skrtel, Johnson, Gerrard, Henderson, Coutinho, Sterling, Suarez, Sturridge.
Soroush HD
13-04-2014, 18:39
از لباس فصل آینده لیورپول رو نمایی شد!
استیون جرارد: «هر وقت پيراهن ليورپول را به تن مي کنم، احساس غرور مي کنم.»
جرارد که دست و پاش مو نداره؟پس این پشم ها از کجا اومدن؟!!
Click ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صحبت های سرمربی منچستر سیتی درباره قهرمانی لیورپول بعد از شکست 3-2 مقابل این تیم:
We will continue fighting, nothing is finished today
If Liverpool win their four games that they have to play and win 14 games in a row they deserve to be the champions. If they don't win their four games, we are going to be.
"The title didn't finish today."
"به مبارزه ادامه خواهیم داد، هیچ چیز امروز به پایان نرسیده است.
اگر لیورپول چهار بازی باقیمانده را برنده شود و به عدد 14 پیروزی متوالی برسد شایستگی قهرمانی را دارد. اگر چهار بازی را برنده نشوند. نوبت ماست.
سرنوشت قهرمانی امروز به پایان نرسیده است."
sky SPORTS
ترجمه: Rebecca
shahab_f
20-04-2014, 18:10
این فصل که داریم قهرمان میشیم، تاپیک از همیشه خلوت تره!
بازی رو نشستم دیدم
ده دقیقه اول واقعا کولاک کرد لیورپول،ولی هرچی به آخر بازی نزدیک میشد خطر تساوی به شدت احساس میشد،انگار دیگه بریده بودن لیورپولیا
فک کنم یه اتفاقی در حدی که سال 2002 برای لورکوزن افتاد،باید بیفته تا لیورپول قهرمانی رو از دست بده
omid L.F.C
24-04-2014, 21:17
سلام خدمت دوستان عزیز، من عضو جدیدم یکی از لیورپولی های دو آتیشه،به امید قهرمانی
دوستان چرا اینقدر تاپیک لیورپول خلوته؟
استوریج برای نبرد با چلسی آماده می شود
به نظر می رسد مهاجم جوان تیم لیورپول که در بازی مقابل منچستر سیتی به علت مصدومیت همسترینگ از بازی بیرون رفت و دیدار مقابل نوریچ را نیز از دست داده بود، برای نبرد حساس و سرنوشت ساز تیمش در مقابل چلسی به مرز آمادگی می رسد.
به گزارش goal.com، دنیل استوریج مهاجم گلزن تیم لیورپول امیدوار است که تا پیش از بازی مهم تیمش در برابر چلسی به آمادگی کامل برسد.
مهاجم 24 ساله تیم ملی انگلستان در جلسه پرسش و پاسخ باشگاه لیورپول با هوادارن کودک در روز چهارشنبه گفت:" من امیدوار هستم که در آخر هفته به میدان بر میگردم، من مطمئن نیستم که راجرز من را بازی خواهد داد یا نه، باید ببینیم چه می شود."
استوریج در مورد خوشحالی کردن یا نکردنش بعد از گلزنی احتمالی در برابر تیم سابقش یعنی چلسی نیز گفت:" من دوست دارم که احترام خودم را به تیم سابقم نشان بدهم، ولی اگر به زمین بروم و در دقایق آخر بتوانم گلزنی کنم، به اندازه یک دیوانه خوشحال خواهم شد، نباید بشوم؟ من نمی خواهم این کار را بکنم، اما نمیدانم که اگر خودم را کنترل کنم چه اتفاقی خواهد افتاد."
استوریج در این فصل موفق شده است که 20 بار برای تیمش گلزنی کند و با 30 گلی که همبازی او یعنی سوارز به ثمر رسانده است، در کنار هم توانسته اند نقش مهمی را در صدرنشینی فعلی قرمزها در لیگ برتر ایفا کنند.
طرفداری
omid L.F.C
24-04-2014, 21:24
ایسکو به لیست خرید تابستان باشگاه اضافه شد
به گزارش لیورپول اکو ایسکو ستاره 22 ساله رئال نیز به لیست تقریبا شلوغ خرید باشگاه
در نقل و انتقالات تابستان اضافه شده است.
ایسکو که در نقل و انتقالات تابستان گذشته با مبلغی حدود 27 میلیون یورو از مالاگا به
رئال رفت،هرگز نتوانست انتظارات هواداران این تیم مادریدی را بر آورده کند و حالا به یک
بازیکن نیمکت نشین تبدیل شده است که اغلب در هر بازی تنها چند دقیقه برای حضور
در زمین مسابقه زمان در اختیار دارد.حالا به نظر می آید راجرز نیز علاقه زیادی به حضور
این ستاره جوان اسپانیایی در تیم خود دارد و او را نیز به لیست خرید شلوغ خود در
تابستان اضافه کرده است،بدون شک با توجه به حضور لیورپول در فصل بعد لیگ قهرمانان
انتقال ایسکو به آنفیلد میتواند کمک بسیار زیادی به لیورپول بکند.خبر ها حاکی از این
است که با توجه به درخواست اخیر راجرز از مالکان لیورپول برای جذب ایسکو، بدون شک
باشگاه بزودی مذاکرات خود برای انتقال ایسکو به آنفیلد را آغاز خواهد کرد.
omid L.F.C
25-04-2014, 11:45
تقویت لیورپول با بودجه بالا
به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، طبق خبر های رسیده ، برندان راجرز در نقل و انتقالات تابستانی پیش رو به منظور تقویت تیم لیورپول بودجه ای ۶۰ میلیون پوندی در اختیار خواهد داشت.
ایان ایر ، مدیر عامل باشگاه لیورپول در این باره گفته است:” هیچ شکی نیست که تیمی که ما برای فصل بعد نیازمندیم با تیم کنونی بسیار متفاوت خواهد بود .”
” هزینه هایی در زمانی که مربی بازیکنی را بخواهد انجام خواهد شد و این یکی از گزینه های همیشگی ما بوده است .”
” همیشه زمانی که شما در بالاترین سطح رقابت ها حضور ندارید کار کردن در بازار نقل و انتقالات سخت تر می شود.”
” اما با وجود این مسله ما همیشه قادر به اوردن بازیکنانی بزرگ به تیم بوده ایم اما شکی نیست حضور در لیگ قهرمانان در های بیشتری را برای ما باز می کند و کار اسان تر می شود.”
ایر در باره پیروزی مقابل نوریچ و صدر نشینی جدول نیز گفت:” چیزی که ما در بازی یکشنبه مقابل نوریچ بدست اوریدم دستاوردی عظیم بود و ما حضورمان در لیگ قهرمانان را تضمین کردیم.”
” این دستاوردی باورنکردنی نسبت به جایی که ما بودیم می باشد ، این چیزی بود که ما خودمان برای برایش اماده کرده بودیم و اگر شما در ابتدا فصل شرط بندی می کردید می گفتید که چهارم شدن
دستاوردی برزگ برای ما خواهد بود ، در حال حاضر سومی ما قطعی شده و ما مصمم به حفظ ان هستیم.”
Skysports.com
omid L.F.C
25-04-2014, 12:52
لیورپول در تابستان برای انتقال تیو به آنفیلد تلاش خواهد کرد
به گزارش مترو کریستین تیو ستاره جوان بارسلونا یکی از بازیکنانیست که راجرز علاقه
زیادی به آوردن او در فصل آینده به آنفیلد دارد،گفتنی است راجرز در تابستان گذشته و
نقل و انتقالات ژانویه نیز بار ها در مصاحبه های خود علاقه اش را به در اختیار داشتن
تیو نشان داده است.تیو 22 ساله اخیرا طی مذاکره ای که درمورد علاقه اش به خروج از
بارسلونا با مسئولان بارسا انجام داده است تقریبا جدایی اش را در تابستان از این
باشگاه اسپانیایی در تابستان حتمی کرده است.طی این توافق باشگاهی که حاضر
شود مبلغی 8 میلیون پوندی را در ازای تیو به بارسلونا بدهد میتواند این بازیکن
اسپانیایی را در اختیار بگیرد.با توجه به این اتفاق و علاقه شدید راجرز به تیو به نظر
می آید که احتمال انتقال این بازیکن در تابستان به باشگاه زیاد شده است.در همین
راستا امروز روزنامه اسپورت کاتالونیا در صفحه دوم خود نوشت که مسئولان لیورپول
به زودی مذاکرات خود را با بارسلونا برای انتقال تیو در تابستان به آنفیلد آغاز خواهند
کرد و قرمز ها در حال حاضر جلوتر از میلان و والنسیا دیگر مشتریان تیو هستند.گفتنی
است سران باشگاه ایتالیایی میلان نیز که در فصل گذشته بار ها علاقه خود را نسبت
به جذب تیو نشان داده اند،در حال حاضر با توجه به بحران موجود در میلان و همچنین
ضعف مالی این تیم و خروج احتمالی ستارگان میلان به نظر می آید نه میلان میتواند
هزینه انتقال تیو به سن سیرو را فراهم کند و نه خود تیو حاضر به انتقال به تیمی بحران
زده شود.با همه این تفاسیر چیزی که واضح است این است که بدون شک تیو در تابستان
بارسلونا را به مقصد تیمی دیگر ترک خواهد کرد و در حال حاضر هم لیورپول جلوتر از سایر
تیم هاست و به زودی قصد دارد مذاکرات رسمی خود را با بارسلونا برای انتقال تیو آغاز
کند،بدون شک با انتقال تیو به آنفیلد این بازیکن به بهترین مقصد ممکن خواهد آمد و
همچنین میتواند کمک زیادی به باشگاه در فصل آینده در لیگ قهرمانان بکند.
omid L.F.C
25-04-2014, 13:04
لیورپول به دنبال جذب مهاجم کلمبیایی
به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، لوییز موریل ، مهاجم کلمبیایی تیم اودینزه ممکن است در نقل و انتقالات تابستانی این تیم را ترک کند.
گفته می شود که تیم لیورپول و چندین باشگاه ایتالیایی از قبیل یوونتوس ، لاتزیو ، میلان و فیورنتینا خواهان جذب این بازیکن ۲۳ ساله شده اند.
این بازیکن در سال ۲۰۱۲ ، جایزه بهترین بازیکن جوان سال ایتالیا را به طور مشترک با استفان الشعراوی کسب کرد.
قرار داد این بازیکن با باشگاه اودینزه تا سال ۲۰۱۸ است و این تیم تحت هیچ فشاری برای فروش این بازیکن قرار ندارد .
موریل در این فصل از سری آ ۲۳ بازی به میدان رفته و موفق به زدن ۴ گل و دادن یک پاس گل شده است.
منبع:Insidefutbol.com
omid L.F.C
25-04-2014, 13:12
طرح جدید افزایش ظرفیت آنفیلد
همانگونه که مطلع هستید مالکان باشگاه لیورپول در تلاش هستند تا طی پروسه ای کوتاه مدت ظرفیت ورزشگاه آنفیلد را به مرز ۶۰ هزار نفر برسانند.
گرچه پروژه ساخت ورزشگاه استنلی پارک همچنان روی میز است اما به دلیل مشکلات اقتصادی و همچنین عدم موفقیت بریتانیا در برگزاری تورنمت های جهانی این پروژه تقریبا به دست فراموشی سپرده شده است.
بدین ترتیب ۲ سالی است که سران باشگاه لیورپول در این اندیشه هستند تا حداقل ظرفیت ورزشگاه را افزایش دهند.
آنها در نظر دارند ورزشگاه ۴۵ هزار نفری آنفیلد را به ورزشگاهی با گنجایش ۵۸ هزار نفر تبدیل کنند.
این پروژه حدود ۱۵۰ میلیون پوند هزینه در بر خواهد داشت که در مقایسه با رقم ساخت ورزشگاه جدید رقم زیادی محسوب نخواهد شد.
در صورت ایجاد تغییرات در آنفیلد طبق مشخصات فوق٬ آنفیلد سومین ورزشگاه بزرگ انگلیس خواهد شد.
( البته لازم به ذکر است که منچستر سیتی نیز در اندیشه افزایش ظرفیت ورزشگاهش میباشد.)
به نظر میرسد این پروژه در سال ۲۰۱۸ باید به پایان برسد. و جدود ۷۰ خانه از احالی آن منطقه نیز باید تخریب گردند.
همچنین در صورت طولانی شدن روند تعمیرات ورزشگاه شاید لیورپول مجبور شود برای مدتی در ورزشگاه یکی از همشهرییانش مانند اورتون به مصاف حریفان برود.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid L.F.C
25-04-2014, 20:06
لیست احتمالی خروج باشگاه لیورپول در نقل و انتقالات تابستان
سایت معتبر میرور ساعاتی پیش لیست احتمالی خروج باشگاه در تابستان را انتشار کرد:
- دنیل اگر
- کولو توره
- په په رینا
- فابیو بورینی
- اوسامه السعیدی
- ایاگو آسپاس
- سپاستین کواتس
- مارتین کلی
- خوزه انریکه
- لوکاس لیوا
و همچنین میرور در ادامه نوشت که به احتمال بسیار زیاد (بدون شک) سیسوخو و
موزس بازیکنان والنسیا و چلسی که این فصل به صورت قرضی به تیم اومدن در پایان
فصل به تیم های سابقشون بازمیگردن.
منبع:liverpool1892.mihanblog.com
omid L.F.C
25-04-2014, 20:14
پاسخ راجرز به حرف و حدیث های اخیر
به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، برندان راجرز در جمع خبرنگاران حاضر در ملوود در باره حرف و حدیث هایی که در روز های اخیر از جانب خوزه مورینیو گفته شده است عکس العمل نشان داد و پاسخ او را داد.
برندان گفت: ” من هیچ فشاری را احساس نمی کنم.فشار باید روی چلسی و من سیتی باشد که میلیون ها پوند خرج کرده اند و از آنها انتظار می رود که برنده لیگ شوند ! ”
” خوزه به اندازه کافی من را می شناسد که بداند هر چه بگوید روی من تاثیری نخواهد داشت ”
” این خیلی بی احترامی است که بگوییم تیم ضعیف ! چلسی هر تیمی را که درون زمین بگذارد قیمتشان از بازیکنان ما بیشتر است ! ”
” هر اتفاقی که در بازی روز یکشنبه بیفتد،بی توجه به آن ما فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشته ایم ”
” من در مطبوعات می خوانم که عده ای می گویند بودجه ی ما برای تابستان آینده ۴۰ ۶۰ یا ۷۰ میلیون است.هر کدام از آنها که فهمید چقدر است از او می خواهم که به من هم بگوید !”
” مردم در رابطه با فشار صحبت هایی می کنند.اما من از بودن در صدر لذت می برم.بهتر از این نیست”
” به خاطر اخراج شدن مربی خوبی مثل مویس خیلی ناراحت شدم.کسی که به سختی تلاش می کرد.”
” این که ما توانستیم ۳ هفته به پایان جواز حضور در چمپیونزلیگ را کسب کنیم نشان می دهد که بازیکنان چقدر سخت کار کرده اند”
” چلسی یک تیم فوق العاده با بازیکنان بسیار خوب است که یک مربی با کلاس جهانی را در اختیار دارند.”
منبع:liverpoolfc.ir
omid L.F.C
26-04-2014, 11:19
لیورپول پربیننده ترین تیم انگلستان
آماری که میبینید میزان مخاطب های شبکه های Sky Sport و BT Sport می باشد(گفتنی است این دو شبکه مجوز رسمی پخش بازی های پریمیر لیگ را دارند و به گونه ای کاملترین
شبکه پوشش دهنده بازی های لیگ برتر انگلیس هستند،البته این شکه بازی های لالیگا
و برخی دیگر از لیگ های معتبر اروپا را نیز پوشش میدهد.)همانطور که مشاهده میکنید،
لیورپول در حال حاضر بالاتر از سایر تیم های انگلیسی پرطرفدارترین تیم بریتانیا می باشد.
سایت رسمی شبکه BT Sport امروز میزان آمار بینندگان پخش مستقیم بازی های لیگ
برتر انگلیس را انتشار کرد،و لیورپول با داشتن 63.182.000 بیننده پخش مستقیم بازی ها
در این فصل بر بیننده ترین تیم انگستان لقب گرفت ، میانگین بیننده بازی های لیورپول در
این فصل در هر بازی 3.159.000 نفر است.گفتنی است بازی لیورپول - منچستریونایتد در
دور برگشت چیزی حدود 615 میلیون بیننده تلویزیونی در دنیا داشته که رکورد امسال لیگ
هست و همچنین بعد از بازی برگشت رئال و بارسا پربیننده ترین بازی سال 2014 جهان
می باشد.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 ماه از قرارداد استیون جرارد باقی مونده و برندن راجرز سرمربی لیورپول گفته که تابستان قرارداد جدیدی با این بازیکن امضا می کنه.
sky SPORTS
گرافيكار
17-05-2014, 21:43
لذت بخش لذت بخش و لذت بخش
دیدن این لیورپول جوان و شاداب حتی زودتر از چیزی که انتظارش رو داشتیم تنها با عبارت لذت بخش توصیف میشه
تبریک میگم به دوستان لیورپولی خودم در این انجمن به ویژه آرمان عزیز
راجرز یک معلم واقعیه و لیورپول نشون داد میشه با بازیکنهایی که دربین اونها بازیکنان کاملا معمولی و درجه 2 هم دیده میشه شانه به شانه تیمهای سرتا پا اسکناس و ستاره پیش رفت
این لیورپول قهرمان واقعی این دوره بود و راجرز هم قطعا بهترین مربی این فصل
من جز تقیدم صادقانه ترین ستایشهای خودم به بازیکنان و سرمربی تیم محبوبم کار دیگه ای نمیتونم بکنم
امیدوارم نمودار پیشرفت این تیم همچنان روند صعودی داشته باشه
با کمی تقویت در بعضی خطوط به ویژه هافبک طراح و مدافعین کنار به راحتی میشه در لیگ قهرمانان مدعی بود
لیورپول به دنبال امکان پذیر کردن انتقال جیووینکو به تیمه، سال بعد قرارداد این بازیکن تموم میشه.
shahab_f
10-07-2014, 13:17
goal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): سوارز با قراردادی به ارزش 88 میلیون یورو به بارسلونا پیوست :n03:
Sepehr SS
11-07-2014, 15:48
واقعا متاسفم که لیگ برتر بازیکن بزرگی مثل سوارز رو از دست داد. رسانه های انگلیسی خوشحال باشن که قاتل تیمشون رو بیرون کردن. متاسفانه لیورپول هم داره اشتباه تاتنهام فصل قبل رو تکرار میکنه و پول فروش سوارز رو خرج بازیکن های معمولی میکنه. به جای یه فوق ستاره حداقل باید یه بازیکن ستاره بگیرن نه بازیکن های معمولی مثل مارکویچ و لالانا و ریکی لمبرت.
واقعا متاسفم که لیگ برتر بازیکن بزرگی مثل سوارز رو از دست داد. رسانه های انگلیسی خوشحال باشن که قاتل تیمشون رو بیرون کردن. متاسفانه لیورپول هم داره اشتباه تاتنهام فصل قبل رو تکرار میکنه و پول فروش سوارز رو خرج بازیکن های معمولی میکنه. به جای یه فوق ستاره حداقل باید یه بازیکن ستاره بگیرن نه بازیکن های معمولی مثل مارکویچ و لالانا و ریکی لمبرت.
هر سه اون بازیکن ها در هر صورت قرار بود به لیورپول بیان و اومدنشون ربطی به انتقال سوارز نداشته.
Players come and go... Legends stay forever
تاپیک اختصاصی Liverpool FC | فصل 2015-2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.