مشاهده نسخه کامل
: مشکل لایسنس با 3dmax
سلام
3d max 2014 64bit رو مدتی پیش نصب کرده بودم و بدون مشکل با کرک کار میکرد
امروز دیدم یه گزینه آورده برای آپدیت، کنسلش کردم، بعد یه ریبوت موقع باز کردن گیر داد به لایسنس که خطا داره و ریپیر کن
دوباره کرک رو زدم نتیجشم شد این خطا موقع باز کردن نرم افزار:
software license check out fail error 20
این خطارو میده و کلا باز نمیشه
با جستجو نتایجی که پیدا کردم اصلا بدرد نخورد
کسی میدونه راه حلشو؟؟؟
Lord-Voldemort
08-07-2013, 17:01
خب نرم افزار شما حتما به نت وصل شده .
شما نرم افزار ccleaner رو نصب کن بعد مکس رو پاک کن و تم و رجیستری رو هم توسط نرم افزار پاک کن . بعد نرم افزار رو دوباره نصب و کرک کن .
انشاالله درست میشه.:n16:
یا علی
mohammad ahmadi
08-07-2013, 17:15
نسخه نهایی 3dsmx 2014 کی میاد؟
شما نرم افزار ccleaner رو نصب کن بعد مکس رو پاک کن و تم و رجیستری رو هم توسط نرم افزار پاک کن . بعد نرم افزار رو دوباره نصب و کرک کن .
انشاالله درست میشه.:n16:
یا علی
ccleaner مشکلی برای نرم افزارهای دیگم پیش نمیاره؟
نسخه نهایی 3dsmx 2014 کی میاد؟
تاجایی که میدونم نسخه ای که من دارم نهاییه!
mohammad ahmadi
10-07-2013, 00:00
ccleaner مشکلی برای نرم افزارهای دیگم پیش نمیاره؟
نه مشکلی نیست این یه نرم افزار تعمیر ریجستری هست شما فقط 3dsmax رو با این پاک کن کاری به قسمت های دیگش نداشته باش.
سلام دوستان 3d کار
آقایون من برای max 2013 64bit خودم V-ray 2.3 ورژن 2013 64 بیتی رو نصب کردم به ظاهر هم کرکش کردم و همه چیز درسته
اما هنگام رندر صفحه سیاه میمونه و این اخطار داده میشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم اررور قسمت v-ray توی قسمت render setup
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونطور که تو عکس هم میبینید قسمت متریال هم کلا مشکیه و هیچی توش معلوم نیست !!!
موتور v-ray 2.3 adv هم به عنوان موتور پیشفرض رندر در قسمت render setup معرفی کردم و همه چیز درسته در ظاهر فرقی هم نداره v-ray adv باشه یا v-ray RT کلا در زمان رندر مشکل داره...قبلا استفاده کرده بودم روی ورژن 2012 مکس اما این نمیدونم چرا این اخطار رو میده !!!
چند بار هم پاکش کردم و دوباره نصبش کردم اما مشکل سر جاشه
لطفا راهنماییم کنید
سلام،
خود سایت وی ری اینطور میگه:
Solution: There are several things to check:
•Check that the license server settings are correct. You can do that from Start menu > Programs > Chaos Group > V-Ray for 3ds Max > Licensing > Administration > Change V-Ray client license settings.
•If the license server settings are correct, make sure that the license server is really running on that machine (if the license server is specified as localhost or 127.0.0.1, this is your workstation).
•If the license server is running on the specified machine, try to connect to it manually from a web browser. Open your web browser and type [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] where servername is the IP address or the name of the machine where the V-Ray license server is running. If you do not see the license server web page, or an error is displayed, it may be that the connection to the license server is blocked by a firewall or an antivirus program. You must change the set up of this program to allow connections to the license server.
من میگم کرک خود وی ری هنوز مشکل داره... سعی کن موقع کرک کردن یا اجرا کردن برنامه به اینترنت وصل نباشی.
انشاالله درست میشه.
یا علی
نشد...!
آخه لایسنس این نرم افزار کجا میشینه؟!!!
arastoo2008
25-08-2013, 10:09
سلام تاریخ سیستم رو به اوایل سال 2012 برگردون vray مشکلش حل میشه
mahdiy@r
05-04-2014, 00:03
با سلام
دوستان من بعد از نصب max 2011 و جهت کرک کردن نرم افزار با این مشکل رو به رو شدم یعنی پیغام زیر میاد و مکس بسته میشه
the software licens check out failed error 20
و اینم بگم که همین نرم افزار قبلا روی سیستم من نصب بوده و پعد از ینکه ویندوز عوض کردم و خواستم دوباره max تصب کنم با همچین مشکی روبه رو شدم و بیش ار 20 بار این نرم افزارو پاک کردم و دوباره ریختم حتی ویندوزم یه بار عوض کردم دیگه دارم دیونه میشم دوستان کمکم کنید:n28:
Lord-Voldemort
07-04-2014, 12:19
با سلام
دوستان من بعد از نصب max 2011 و جهت کرک کردن نرم افزار با این مشکل رو به رو شدم یعنی پیغام زیر میاد و مکس بسته میشه
و اینم بگم که همین نرم افزار قبلا روی سیستم من نصب بوده و پعد از ینکه ویندوز عوض کردم و خواستم دوباره max تصب کنم با همچین مشکی روبه رو شدم و بیش ار 20 بار این نرم افزارو پاک کردم و دوباره ریختم حتی ویندوزم یه بار عوض کردم دیگه دارم دیونه میشم دوستان کمکم کنید:n28:
هین نصب به اینترنت متصل بودی ؟، شاید کرکتون مشکل داشته به خاطر همینه و شاید دیگه نشه نصب کرد
ورژن 2013 یا 14 رو نصب کن یا 15 که جدید اومده رو نصب کن :n16:
mahdiy@r
08-04-2014, 20:43
هین نصب به اینترنت متصل بودی ؟، شاید کرکتون مشکل داشته به خاطر همینه و شاید دیگه نشه نصب کرد
ورژن 2013 یا 14 رو نصب کن یا 15 که جدید اومده رو نصب کن :n16:
با تشکر از راهنماییتون من مکس 2011 پاک کردم و به جاش 2014 ریختم ولی الان مشکلم این شده دیگه کلافه شدم اینم بگم که مجبور بودم یه کاریو تحویل بدم و مکس 2009 ریختم روی سیستمم و خیلی خوب کار میکنه ولی مکس 2014 که نصب کردم این مشکلو داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
s.khalil
09-01-2017, 15:22
با سلام
با سلام این مشکل license برای وقتی هست که تیک گزینه flexxnet در بخش سرویس سیستم برداشته شده هست
توی msconfig قسمت services بگردی اونو پیدا میکنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.