ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در بالا آمدن و نمایش صحیح صفحه سایت

faraz.max
07-07-2013, 19:35
با سلام.الآن یه مدته هرچی سعی میکنم از ف ی س ب و کم استفاده کنم نمیشه.من تنضیمات پراکسی رو همونطوری که گفته شده گذاشتم در ضمن از مرورگر هام هم نیست چون من مرورگر های firefox,chorome,opera,comodo ,seamonkey رو امتحان کردم راستش مشکل اینجاس که وقتی وارد اکانتم میشم صفحه رو به شکل نا مناسبی میاره اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بدونم مشکل کجاست در ضمن مشکل از سرعت اینترنت نیست چون سرعتش بالاست.دیگه واقعا کلافه شدم.ممنون میشم کمکم کنید

coralisland_17
19-07-2013, 15:23
سلام دوست عزیز...من هم تقریبا یک کاه این مشکل رو داشتم و با هر روشی که دوستان میگفتن حل نشد...
ویندوز رو باید عوض کنید ولی قبلش حتما این راه رو برید شاید جواب بده ..برای من که درست شد

من با مرورگر کروم کار میکنم..وارد setting بشید و advanceرو کلیک کنید تا گزینه های بیشتری باز شه..حالا طبق عکس عمل کنید..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرورگر رو ببندید دوباره باز کنید و از clear history گزینه cach رو انتخاب کنید و کش مرورگر رو پاک کنید حالا باز هم مرورگر رو ببندید و باز کنید برید فیس بوک
امیدوارم که برای شما هم این روش ج بده

KING iMAN
24-07-2013, 22:55
منم دقیقاً هین مشکل رو دارم.لابد باید یه راه حلی غیر از تعویض ویندوز داشته باشه.مروگرم فایرفاکسه.چه کنیم؟

coralisland_17
30-07-2013, 18:24
من با فایر کار نکردم نمیدونم ولی اگر طبق اون عکس تو کروم عمل کنید حتما حل میشه مشکل بدون نیاز به تعویض ویندوز

REZAHOSEYNGANI
30-07-2013, 19:01
سلام
برای فایرفاکس
به option
advanced
بعد به
encryption
یکی از دو تیکی که هست رو بردارید درست میشه(دقیق نمیدونم کدوم)

آستاره**
03-08-2013, 13:14
سلام....دوستان برای من هم همین مشکل پیش اومده..و روشهایی که گفتید رو انجام دادم ولی عمل نکرد...لطفا اگر کسی روش دیگه ای بلده بهم بگه ..ممنون میشم