مشاهده نسخه کامل
: ساخت دکمه پرینت و محدوده چاپ
hamedarian2009
07-07-2013, 17:00
سلام
من یک سایت فروشگاهی با php نوشتم که در منوی مدیریتی میتونم لیست سفارشات کاربران رو مشاهده میکنم حالا میخام یه دکمه پرینت زیر لیست بزارم که بتونم این لیست سفارشات رو پرینت گرفته و به مسئول فروش بدم.
چطوری دکمه پرینت بزارم و در ضمن جوری باشه که فقط محدوده لیست خرید رو چاپ کنه یعنی هدر و فوتر و ... سایت رو چاپ نکنه. میشه راهنمایی کنید.
دوست عزیز شما باید از یک صفحهی کاملا جدا برای این کار استفاده کنی.
فرض کنیم که شما موقعی که هر کدوم از صفحههای سایت رو میخوای نشون بدی، همیشه هدر و فوتر رو include میکنی. خب؟ در این صورت در صفحهی پرینت نباید اون هدر و فوتر ها include بشه. صفحهی پرینت باید یه صفحهی کاملا جدا باشه.
در ضمن توی صفحهای که قرار هست از اون صفحه پرینت گرفته بشه، حتما و حتما باید سیاساس ها به صورت inline یا internal باشه (یعنی نباید فایل سیاساس جدایی داشته باشی و توی تگ head صفحهی پرینت، اون فایل سیاساس رو لود کنی. بلکه باید سیاساسها به صورت internal باشه.
موفق باشی
hamedarian2009
24-07-2013, 10:57
دوست عزیز شما باید از یک صفحهی کاملا جدا برای این کار استفاده کنی.
فرض کنیم که شما موقعی که هر کدوم از صفحههای سایت رو میخوای نشون بدی، همیشه هدر و فوتر رو include میکنی. خب؟ در این صورت در صفحهی پرینت نباید اون هدر و فوتر ها include بشه. صفحهی پرینت باید یه صفحهی کاملا جدا باشه.
در ضمن توی صفحهای که قرار هست از اون صفحه پرینت گرفته بشه، حتما و حتما باید سیاساس ها به صورت inline یا internal باشه (یعنی نباید فایل سیاساس جدایی داشته باشی و توی تگ head صفحهی پرینت، اون فایل سیاساس رو لود کنی. بلکه باید سیاساسها به صورت internal باشه.
موفق باشی
آره مرسی دقیقا همینطوره هدر و فوتر تو سایتم include میشه
پس من لینکی که گزاشتم تو منوی مدیریت رو صفحشو بدون ضمیمه هدر و فوتر بزارم و فقط یک صفحه سفید با جدول گزارش سفارشات کاربران بیاد و زیرش هم یک دکمه با جاوا اسکریپت که عمل چاپ صفحه رو انجام بده
آره دقیقا همین کارو باید بکنی دوست عزیز
حتی میتونی همون دکمهی جاوا اسکرپیتی رو هم نذاری چون خود کاربر میتونه به راحتی با Ctrl+P بره تو پرینت. اگه یه دکمه بذاری که جاوا اسکریپتی بره تو پرینت، بدیش اینه که خود اون دکمههه هم توی چاپ میافته که به نظر من بهتره نباشه.
به چیزی که در مورد CSS گفتم هم توجه کن.
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.