PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی AS Roma | جالوروسی ها | فصل 2013-2014

MCSE MAN
06-07-2013, 21:33
سال تاسیس : 1927

ورزشگاه : استادیو المپیکو رم { ظرفیت 72,698 }

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مالک باشگاه : جیمز پالوتا

مربی : رودی گارسیا

افتخارات داخلی

3 قهرمانی در سری آ ایتالیا
9 قهرمانی در کوپا ایتالیا
2 قهرمانی در سوپر کاپ ایتالیا

سایت رسمی باشگاه:

MCSE MAN
14-07-2013, 18:31
انتقال بناتیا رسمی شد

سرانجام باشگاه رم انتقال مهدی بناتیا از اودینزه به پایتخت را تکمیل کرد.

هزینه انتقال این مدافع مراکشی ۱۳٫۵ میلیون یورو است و او قراردادی ۵ ساله را امضا کرده که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸ اعتبار دارد.
با توجه به توافقی که بین دو باشگاه انجام شده به عنوان بخشی از هزینه خرید بناتیا، والریو وره و نیکولاس لوپز دو بازیکن جوان رم با مالکیت مشترک به اودینزه ملحق می شوند. به خدمت گرفتن بازیکن ایتالیایی ۲٫۵ میلیون یورو برای اودینزه خرج دارد و هزینه بدست آوردن نیمی از مالکیت مهاجم اروگوئه ای هم ۱ میلیون یورو است.

mohammad.asghari
16-07-2013, 18:11
آمار فصل قبل بازیکنی رو ملاحظه میکنید که حدود دو ماه دیگه 37 ساله میشه!

MCSE MAN
16-07-2013, 21:35
آمار فصل قبل بازیکنی رو ملاحظه میکنید که حدود دو ماه دیگه 37 ساله میشه!

عکسی که گذاشتید باز نمیشه!

M E S S I
16-07-2013, 21:39

رسمی: مایکون به رم پیوست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این هافبک برزیلی پیش از این در سری آ پیراهن اینتر را به تن می کرد

سایت گل- توئیتر رسمی باشگاه رم تایید کرد که مایکون، مدافع راست برزیلی منچستر سیتی، به این باشگاه پیوسته است.
او که در سال 2010 با اینتر یک سه گانه تاریخی را جشن گرفت، در چند فصل اخیر از دوران اوج بسیار دور شد و فصل گذشته هم در سیتی شرایط خوبی را سپری نکرد.

در حال حاضر جزئیات بیشتری از این انتقال منتشر نشده است.

B3HZ@D
16-07-2013, 21:43
کوین استروتمن از PSV به رم اومد . اگه اشتباه نکنم سایت رسمی PSV هم تائیدش کرده .

M E S S I
16-07-2013, 21:53

MCSE MAN
20-07-2013, 18:30
خرید استروتمن، فروش مارکوس

باشگاه رم با انتشار دو بیانیه در وب سایت رسمی اش خرید کوین استروتمن و فروش مارکینیوس را تایید کرده است.

بر اساس اعلام باشگاه، استروتمن با پرداخت ۱۶٫۵ میلیون یورو به PSV خریداری شده است.
در صورتی که حضور هافبک هلندی در پایتخت موفقیت آمیز باشد جالوروسی ۳٫۵ میلیون یوروی دیگر به آیندهوون پرداخت می کند.
استروتمن قرارداد پنج ساله ای را به امضا رسانده که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸ اعتبار دارد.
از سوی دیگر بر اساس بیانیه ی دیگری که توسط باشگاه رم منتشر شده مارکینیوس در ازای ۳۱٫۴ میلیون یورو راهی پاری سن ژرمن شده است.
همچنین آ اس رم ۱۰% از مبلغ بدست آمده از فروش مدافع جوان را به باشگاه سابق او کورینتیناس پرداخت می کند، و البته طبق توافق قبلی ۴٫۵ میلیون یوروی مورد نیاز برای دائمی کردن قرارداد او هم به حساب برزیلی ها واریز می شود.

B3HZ@D
22-07-2013, 01:15
درود
مارکینیوس خیلی بازیکن خوبی بود و واقعا حیف شد که فروخته شد . به نظرم یکی از آینده دارترین بازیکنان در منطقه دفاعی بود.
هر چند که میشه امید داشت این مبلغ کسب شده صرف نقاط ضعف رم بشه .
خوشبختانه رم خریدهای خوبی داشته و امیدوارم فصل بعد دوباره به دوران خوبش برگرده و باعث جذابتر شدن رقابت های سری آ بشه.
فعلا که خبرهای خوبی از سری آ میاد و تیم ها بخوبی تقویت شدن ... تقویت تیم رم لذت مسابقات رو دو چندان میکنه .

من که از وضعیت جدید خیلی خوشحالم :n01:

MCSE MAN
30-08-2013, 09:02
رسمی: لاملا-اسپرز، لیاییچ-رم

رم رسما پیشنهاد ۲۵٫۷۵ میلیون پوندی تاتنهام برای اریک لاملا را پذیرفت و آدم لیاییچ را از فیورنتینا خریداری کرد.
جالوروسی با انتشار دو بیانیه ی خبر انجام این دو انتقال را تایید کرده است.
لاملا در ازای ۳۰+۵ میلیون یورو راهی لندن شد، در مجموع ۳۰ میلیون پوند(۲۵٫۷۵+۴٫۲۹ میلیون پوند اضافی که به عملکرد این بازیکن در انگلستان بستگی دارد).
رم با فیورنتینا هم بر سر لیاییچ به توافقی ۱۱+۴ میلیون یورویی رسیده، ۹٫۴ میلیون پوند و ۳٫۴ میلیون پوند هم که به عملکرد ستاره ی صرب در پایتخت بستگی دارد.
این بازیکن ۲۱ ساله قراردادی چهار ساله را به امضا رسانده که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۷ اعتبار دارد.
لاملا صبح پنجشنبه تست های پزشکی اسپرز را پشت سر می گذارد، اما لیاییچ حتی در تمرینات رم هم شرکت کرده و موفق به گلزنی هم شده است!

M A S 0 U D
30-08-2013, 11:30
فرانچسکو توتی در دوران تحصیل

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قانون آنلاین- در تصویر کاپیتان افسانه‌ای باشگاه رم ایتالیا را ملاحطه می‌کنید که پشت نیمکت مدرسه نشسته است.
احتمالا درس و مشق او هرچقدر هم خوب بوده باشد، به فوتبالش نمی‌توانسته برسد. البته اگر به دست چپ او نگاه کنید حلقه را در یکی از انگشت‌هایش می‌بینید که همین مسئله را کمی پیچیده می‌کند!
نکته جالب دیگر این عکس، شباهت نفر کناری توتی به لیونل مسی است!

MCSE MAN
03-09-2013, 18:52
بهترین بازیساز لیگ: آقای توتی!

پس از سپری شدن دو هفته از فصل ۱۴-۲۰۱۳ سری آ فرانچسکو توتی ستاره ی ابدی رم یکبار دیگر خودش را به عنوان بهترین پاسور کالچو معرفی کرده است.

کاپیتان جالوروسی ۱۲ موقعیت گلزنی برای هم تیمی هایش ایجاد کرده(مثل پاسی که برابر ورونا به مایکون داد و گل اول به ثمر رسید) و او در این ۱۸۰ دقیقه بیش از هر بازیکن دیگری در این زمینه موفق بوده است.
توتی در دیدار مقابل لیورنو هم توپ زیبایی برای دنیله دروسی فراهم کرد، تا “کاپیتان آینده” با شوتی سنگین دروازه توسکان ها را باز کند.
آنتونیو کاسانو، یار سابق جالوروسی و ستاره ی فعلی پارما، و ریکی آلوارز بازیساز آرژانتینی اینتر به ترتیب با هشت و هفت پاس در رده های دوم و سوم قرار دارند.
توتی در فصل گذشته سری آ نزدیک به ۱۰۰ موقعیت گلزنی برای هم تیمی هایش ایجاد کرد و موفق ترین بازیساز لیگ بود.

M E S S I
13-09-2013, 21:18
توتی با رم تمدید می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

طبق شنیده ها، فرانچسکو توتی، کاپیتان محبوب آ اس رم ایتالیا، قصد دارد قرارداد خود با پایتخت نشینان را تمدید کند. به گزارش سایت فوتبال ایتالیا، قرارداد فعلی توتی با رم در پایان فصل جاری به پایان می رسد. اما گازتا دلا اسپورت گزارش کرده توتی قرارداد خود با رم را تا سال 2016 تمدید خواهد کرد. روز پنجشنبه مائورو بالدیسونی و آدولفو لئوناردی، نماینده رم در محل باشگاه جلسه داشتند و در نهایت به توافق رسیدند.

توتی که چند روز دیگر 37 ساله می شود در حال حاضر با دستمزد 4.5 میلیون یورویی برای رم بازی می کند اما در قرارداد جدید دستمزد او برای هر فصل به 3.2 میلیون یورو کاهش پیدا کرده است. البته آنها در مورد نقش توتی در پایان دوران بازیگری اش هم به توافق رسیده اند. رمی ها نمی خواهند او را بعد از بازنشستگی هم از دست بدهند به همین خاطر یک قرارداد 5ساله برای او در نظر گرفته اند تا به عنوان سفیر باشگاه فعالیت کند و سالانه 600هزار یورو حقوق دریافت کند.

توتی که با تیم ملی ایتالیا به عنوان قهرمانی جام جهانی هم رسیده است در حال حاضر بیست و دومین سری آ ی خود را با رم آغاز کرده است. او در بیش از 500 بازی، بیش از 200 گل به ثمر رسانده است.

M E S S I
13-09-2013, 21:55
فرانچسکو توتی در PES 2014 :n01:

(Overall Rating : 91 (SS

MCSE MAN
17-09-2013, 17:56
۲۰ فصل در جمع گلزنان سری آ

شماره ی امروز ایل مسجرو در گزارشی به آمار جالبی اشاره کرده است.
فرانچسکو توتی، کاپیتان ابدی رم، دیشب نوزدهمین گلش برابر پارما را به ثمر رساند، و پنجمین گلش برابر آنتونیو میرانته سنگربان دوک ها.
افسانه ی شهر ابدی از ۳۱ اکتبر ۲۰۱۲ موفق به گلزنی در دیداری خارج خانه نشده بود، جایی که ضربه پنالتی اش وارد دروازه ی لاتزیوی میزبان شد.
گل دیشب توتی باعث شد که نامش برای بیستمین فصل متوالی در جمع گلزنان سری آ قرار بگیرد.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سرمربي رم: براي دربي آماده مي‌شويم

سرمربي رم پس از آنکه تيمش مقابل پارما به برتري رسيد و رکورد امتيازي خود را حفظ کرد گفت که به جدول رده‌بندي توجهي ندارد.

رم در هفته سوم رقابت‌هاي سري A نيز مقابل پارما موفق شد با نتيجه سه بر يک به برتري برسد تا رکورد صد در صد امتيازي خود را حفظ کند.

به گزارش فارس، در اين ديدار جاناتان بيابياني در دقيقه 39 براي پارما گل زد اما در ادامه الساندرو فلورنزي 47، فرانچسکو توتي 70 و کوين استرومن 85 از روي نقطه پنالتي دروازه ميزبان را باز کرده تا جالوروسي را 9 امتيازي کنند. در جدول رده بندي فقط ناپولي به دليل گل‌هاي زده بيشتر بالاتر از رم قرار گرفته است. پارما نيز با يک امتياز رتبه شانزدهم جدول را در اختيار دارد.

رودي گارسيا در مورد اين ديدار به اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: از نظر فيزيکي خيلي خوب به نظر مي‌رسيديم. برايمان خيلي سخت بود که در خارج از خانه به ميدان برويم زيرا از آن حمايتي که شما در خانه برخوردار هستيد خبري نيست. درست است که ما 9 امتيازي هستيم و رتبه دوم را در اختيار داريم اما به جدول توجهي ندارم. تنها چيزي که روي آن حساب مي‌کنم امتيازگيري در همه ديدارها است. پيکار سختي بود اما مساله مهم اين بود که وقتي از حريف عقب بوديم موفق عمل کرده و خودمان را به پيروزي رسانديم.

وي در ادامه افزود: همواره دوست داشته‌ام پس از آنکه از حريف عقب افتاديم بتوانيم نتيجه را جبران کرده و به پيروزي برسيم. اين نشان دهنده اين است که ما به عنوان يک تيم، عملکردي بسيار خوب داريم. پارما تيم قدرتمندي است که بازيکناني مانند بيابياني، کاسانو و آمائوري دارد اما اينکه آنها ما را تحت فشار گذاشتند را نيز دوست داشتم زيرا اين موضوع موجب شد نمايش بهتري از خودمان ارائه کنيم. از حالا فقط 6 روز وقت داريم تا بتوانيم خودمان را براي دربي آماده کنيم. هفته سختي را پيش رو داريم.

MCSE MAN
21-09-2013, 18:19
این یک رویاست

فرانچسکو توتی، کاپیتان ابدی رم، پس از تمدید قراردادش با رم تا ژوئن ۲۰۱۶ در وب سایت رسمی اش در رابطه با این موضوع مطلبی نوشته است.
«این یک رویاست. رویای بی پایان من و همه ی رمی ها و بچه های رمی: بازی کردن برای رم، کاپیتان شدن، فقط پوشیدن این پیراهن، و فقط می توانم بگویم که شگفت انگیز است.»
«می خواهم از رئیس پالوتا و همه مسئولین باشگاه تشکر کنم، همه ی کارمندان و افرادی که به من محبت دارند. و از هواداران تشکر می کنم، آنها نظیر ندارند و باعث می شوند از اینکه کاپیتان آنها هستم احساس غرور کنم. چرا؟ چون همه ی ما عاشق رم هستیم درست مثل هم، و هیچ اما و اگری در کار نیست، روز و شب ندارد، و تا ابد همین طور خواهد بود.»

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

توتی همه رکوردها را می‌شکند

چزاره پراندلی، سرمربی تیم ملی ایتالیا، در مصاحبه با اسکای اسپرت نظرش را در خصوص وضعیت فرانچسکو توتی بیان کرد.

کاپیتان رم دیروز قراردادش را تا ژوئن ۲۰۱۶ تمدید کرد و سرمربی آتزوری معتقد است که موفقیت های این ستاره ی بزرگ ادامه خواهد یافت.
«امضای قراردادی جدید نشانه ای فوق العاده برای توتی است، چون این به معنای بازی کردن او تا ۴۰ سالگی است و احتمالا همه رکوردها را پشت سر می گذارد.»
«او شایستگی اش را دارد چون قهرمانی است که تصمیم گرفت تا ابد برای تیم شهرش بازی کند. او این تصمیم را با تمام وجود گرفت و همیشه از چنین حرکاتی خوشم می آید.»
«او هنوز هم بازیکن بزرگی است. کارش را مثل همه ی بازیکنان دیگر برای تیم ملی دنبال می کنم. ما دست رد به سینه ی کسی نمی زنیم.»

MCSE MAN
22-09-2013, 19:18
اینم از لاتزیو. بعد چند بازی که بهشون باختیم این برد خیلی روحیه بخش بود

این فصل 4 بازی و 4 برد بدست آوردیم که واقعا از رم بعیده همچین نتایجی :n02:
گارسیا با تیم واقعا عالی نتیجه گرفته تا حالا
جالبه 10 گل زدیم که همشون هم تو نیمه دوم بوده!

بازم توتی کار خودش رو کرد و پاس گل اول رو خیلی تمیز داد. تموم نشدنیه این بازیکن

امسال با وجود یووه،ناپولی،رم،اینتر،فیور نتینا و میلان لیگ شدیدا حساس و رقابتی خواهد بود

MCSE MAN
26-09-2013, 13:19
رکوردی جدید + بازگشت به صدر پس از ۳ و نیم سال

ASR27ا: ۵ برد در ۵ بازی اول فصل. و رم با رودی گارسیا می تازد… حالا پس از ۳ و نیم سال رم تک و تنها صدر جدول را در اختیار خودش می گیرد. آخرین بار در ۱۸ آپریل ۲۰۱۰ و در هفته ۳۴ ام بود که نام رم بالاتر از همه در صدر جدول دیده می شد. زمانی که رم ۲-۱ در دربی دلاکاپیتاله به پیروزی رسید و با ۱ امتیاز بیشتر جلوتر از اینترِ مورینیو قرار گرفت.
حالا گرگها با گارسیا رکوردی جدید را ثبت کردند و برای اولین بار در تاریخ خود در ۵ هفته ابتدایی ۵ برد به دست آورده اند و تمامی ۱۵ امتیاز ممکن را کسب کرده اند.

بردیا
26-09-2013, 13:50
چه میکنه این رم
خیلی خوب بودن این فصل

راستی رم چرا استکلنبرگ رو رد کردش؟دروازبان خیلی خوبی به نظر میومد

MCSE MAN
26-09-2013, 18:10
چه میکنه این رم
خیلی خوب بودن این فصل

راستی رم چرا استکلنبرگ رو رد کردش؟دروازبان خیلی خوبی به نظر میومد
درباره عملکرد استکلنبرگ تو این 2-3 سالی که تو رم بود فقط میشه گلری نسبتا خوب بدون قدرت رهبری! بعضی وقتا هم یه گل هایی میخورد که تیم رو به باد میداد!
ولی دی سانتیس واقعا یه رهبره و همونجوری که تو ناپلی عالی بود،تو رم هم هست. درسته سنش خیلی بالاست ولی حداقل تا 2 سال میتونه دروازه رو بیمه کنه
5 بازی 1 گل خورده و 4 کلین شیت جای حرف باقی نمیذاره. هرچند این آمار به لطف عملکرد عالی خط دفاعی و هافیک هم هست

کلا رم این فصل آمار های جالبی داره
تیم 12 گل زده که همشون تو نیمه دوم بوده!
این 12 گل رو 10 نفر مختلف به ثمر رسوندن!
یاد ایتالیای جام جهانی 2006 افتادم که هرکدوم از گل ها رو یکی میزد!

MCSE MAN
28-09-2013, 00:30
توتی: از همه ممنونم

به گزارش ASR27 و به نقل از وبسایت رسمی فرانچسکو توتی:
” ممنونم. از همه ممنونم. … یک بار دیگر مرا با تبریک های تان شرمنده کردید. کلی سورپرایزم کردید. سپاس ویژه و فراوانی دارم از مردمی که هر روز با من دیدار می کنند و محبت واقعی شان را به من نشان می دهند و باعث می شوند تا احساس کنم که آنها مثل خانواده ام هستند. امروز بنری را در کولوسئوم نصب کردند و همچنین بر فراز آسمان تریگوریا هواپیمایی رد شد که پیام تبریکی را به خود وصل کرده بود و همه چیز را برایم زیباتر از قبل کرد. این رم است و حالا من بیشتر و بیشتر به اینکه نماینده آن هستم افتخار می کنم. ”
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دروسی: توتی هرگز بازنشسته نمی شود

برای همیشه کاپیتان آینده باقی می مانم …
به گزارش ASR27، در روز تولد اسطوره شهر رم، پیام های تبریک زیادی از سوی هم تیمی ها و افراد دیگر منتشر می شود. این بار کاپیتان دوم رم و دوست صمیمی فرانچسکو، دنیله دروسی به مناسبت تولد ۳۷ سالگی کاپیتان جالوروسی، مصاحبه ای را با رماچنل انجام داده است.
” آنها ۳۷ ساله شان است! کافیست! کاپیتان آینده با قلبی در دستانش در حال صحبت با شماست! جمله “کاپیتان آینده” همیشه برای من خواهد بود چون تو هرگز متوقف نمی شوی. ”
” فقط چون تویی این را می پذیرم. فقط از تو می خواهم علاوه بر تمام احساساتی که قبلا به هم منتقل کردیم، بگذار امسال ببریم! ”
” بهت تبریگ میگم. کار بعدی ات مدیریت است و من هم با تو هستم. پس خودت استعفا بده! با بهترین آرزوها! “

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

پیام الکس: تولدت مبارک فرانچسکو

الساندرو دل پیرو، اسطوره ی فوتبال ایتالیا، در وب سایتش پیام تبریکی برای فرانچسکو توتی کاپیتان رم نوشته است.

«شروع فوق العاده ی رم و دوستم فرانچسکو در این فصل را دیدم. خوشحالم که قراردادش را با تیمی که در قلبش جای دارد تمدید کرد، تیمی که می خواهد دوران بازی اش را در آن به پایان برساند. آرزو می کنم که همچنان به نوشتن صفحات زیبا ادامه بدهی…موفق باشی فرانچسکو و مهم تر از همه چیز…تولدت مبارک!»
کاپیتان رم امروز ۳۷ ساله شد.

MCSE MAN
30-09-2013, 18:51
دیشب بلونیا به خاک و خون کشیده شد. تیمی که سال پیش خیلی اذیتمون کرد
واقعا تیم فوق العاده بازی کرد تو همه نقاط زمین
ژروینیو چه استارت هایی میزنه!! اگه تو زدن ضربات آخر مثل این بازی دقت کنه یه فصل عالی رو در پیش داره
درسته که رم تا الآن با تیم های بالای جدولی بازی نداشته ولی رم همیشه جلوی تیمهای پایین جدول زیاد امتیاز از دست میداد که خوشبختانه امسال ازشون خوب امتیاز جمع کرده

عیار تیم تو این 2 هفته آینده با بازی مقابل اینتر و ناپولی مشخص میشه
ماتزاری اینترو متحول کرده. هفته دیگه بازی خیلی حساسی خواهد بود

B3HZ@D
06-10-2013, 00:15
عجب تیمی ساخته گارسیا ... !
واقعا لذت بردم از بازی این تیم ... رم اگه در ادامه همین روند رو طی کنه بدون شک میتونه مدعی اصلی قهرمانی باشه .
البته من در حال حاضر یووه رو مدعی اصلی میدونم ... ولی اگه بعد از تعطیلات زمستانی و شروع نیم فصل دوم رم همون تیم نیم فصل اول باشه بدون شک قهرمانه .

بازی رم مقابل اینتر خیلی جالب بود .
اصلا انتظارش رو نداشتم گارسیا تا این حد تیم رو متحول کنه .

تبریک به دوستان رمی :n01:

clau
06-10-2013, 00:39
تبریک به طرفدارای تیم رم بابت عملکرد عالی تیمشون تا به اینجای فصل :n05:

امیدوارم این روند رو به رشدتون تا اخر فصل ادامه بدین- در کل اگه شرایط طوری بشه که تیم مورد علاقم (میلان)دستش به جام قهرمانی نرسه امیدوارم تیمی که اخر این فصل قهرمان میشه تیم شما باشه:n06:

romantic
06-10-2013, 01:38
توتی تمام نشدنیه!
صحنه گل سوم رم رو نگاه کنید. رو کرنر اینتر پشت محوطه با دوتا روپایی اینتری ها رو محو کرد
واقعا عاشقشم. از اینکه می بینم بازیکن نامبر وانه بچه گی هام هنوز یکی از بهترین هاست خیلی لذت می برم. (3-4تا پیرهن رم با اسم توتی داشتم :n02:)
یادش بخیر زمانی که رقابت بهترین بازیکن جهان بین بولدوزرها در جریان بود، توتی تنها بازیکنی بود که زیبایی فوتبال رو حفظ میکرد و حتی الان هم تو فوتبال هجومی و زیبای فعلی توتی مثل قبل درخشش و جلوه خودش رو داره
به قول علیفر : انصافا هم خوشتیپ هست و هم خوشتیپ فوتبال بازی میکنه :n02:

راستی نمیدونم این فصل شانسی شده که همه خریدهای رم عالی از آب در اومدن یا واقعا رم راه خرید بازیکن خوب رو یاد گرفته. اصلا فکر نمیکردم ژروینیو که تو آرسنال به نظرم یک بازیکن کم هوش بود اینقدر مفید باشه. یا استروتمن اینقدر دید عالی و بازی داشته باشه. دیگه اصلا از رفتن لاملا ناراحت نیستم
به امید قهرمانی این فصل

pedramgolchin
06-10-2013, 02:13
یادش بخیر از زمان باتیستوتا عاشقه رم بودم، امیدوارم خاطرات خوب گذشته رو با قهرمانی این فصل زنده کنه
حق توتی یه قهرمانی با شکوه در اواخر دوران بازیش، هست

Sent from my C5303 using Tapatalk 4 Beta

MCSE MAN
06-10-2013, 20:06
بالاخره نتایج اخیر رم باعث شد دوستان دیگه هم به ایت تاپیک سر بزنن. تا قبل این فکر میکردم فقط واسه خودم دارم پست میدم:n02:

یه برد دلچسب دیگه مقابل اینتری که 2 سال خوب میبریمش
کل بازیکنا با دل و جون دارن بازی میکنن. واقعا میشه همدلی رو تو تیم حس کرد

رم دقیقا به همون سبکی ماتزاری رو برد که این 2-3 سال ماتزاری با ناپولی رم رو میبرد. دفاع خوب و ضد حمله
چقدر اعصابمونو خورد میکرد این سبکش. سال پیش یادم نمیره کلا 5 تا حمله کردن و به لطف کاوانی 4تاش رفت تو گل!!
حالا همون بلا رو سرش آوردیم

ماتزاری نمیدوسنت که این رم با این خط دفاعش دیگه رم سال های پیش نیست و از اون طرف هم کاوانی رو نداره که موقعیت های نصفه و نیمه رو هم گل کنه

اینتر بعد از اینکه عقب افتاد فشار آورد مخصوصا نیمه دوم ولی دفاع رم انقدر خوب کار کرد که به جز 1-2 مورد موقعیت خاصی پیدا نکردن

همه خرید های این فصل تا حالا عالی جواب دادن. دی سانتیس ، بن عطیا ، استروسمن ، ژروینیو و حتی لیالیچ

در آخر باز هم توتی. تو سن 37 سالگی همچنان میدرخشه
گل اول رو از بین چندتا دفاع اینتر شوت زد رفت گوشه دروازه و هندانوویچ فقط نگاه کرد!
گل دوم هم که پنالتی زد
گل سوم هم که 2 تا رو پایی زده و به یه پاس قشنگ پایه گذار یه ضد حمله و در ادامه گل بود

هنوز خیلی زمان تا آخر لیگ مونده ولی همین که رم بتونه جزو 3 تیم اول باشه و سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره یعنی فوق العاده کار کرده

shakerifar
06-10-2013, 20:38
کاری که ونگر با جروینیو نتونست بکنه گارسیا فکر کنم برای بار سومه که داره موفق می شه انجامش بده
اصلا انگار جروینیو رو ساختن برای تیم های گارسیا
کاملا با اون چیزی که تو ارسنال بود فرق می کنه

Iman-Emperatour
07-10-2013, 02:27
متاسفانه نتونستم بازی رم با اینتر رو ببینم ولی هایلایت کامل بازی رو موفق شدم گیر بیارم و ببینم
گارسیا واقعا تیم یک دست و خوبی رو ساخته!خرید گروینیو اونم با 8 میلیون یورو عالی بود چون تو ارسنال زیاد بهش بازی نمیرسید شایدم ونگر زیاد بهش اعتقاد نداشت!

به هر حال باورم نمیشد اینتر تو زمین خودش اینطوری ببازه و این یه محک بزرگ برای اثبات قدرت احیا شده تیم رم بود
توتی تو این بازی بازم درخشید. پنالتیش بخاطر سرعت فوق العاده اش اصلا قابل مهار نبود!
حرکت دیدنی او و محو بازیکن اینتر و تبدیل شدنش به گل سوم تیم رم....
20 گل زده و فقط یه گل خورده نشون دهنده یه تیم کاملا منسجم و عالی رو میده.متاسفانه امسال رم نتونسته تو جمپیوزلیگ شرکت کنه ولی با این تفاسیر می تونه یه رقیبه خیلی سخت سری بعد چمپیوزلیگ واسه تیمها راه یافته باشه.

clau
19-10-2013, 00:26
تبریک به طرفدارای رم - در هفته هشتم سری آ با نتیجه 0-2 ناپولی از پیش رو برداشتید تا با 8برد از 8 بازی با 24 امتیاز با اقتدار بر صدر جدول تکیه بزنید:n04:دو برد پیاپی مقابل مدعیای این فصل سری آ ( اینتر - ناپولی) کار هر تیمی نیست امیدوارم این فصل به حق خودتون برسین:n16:

MCSE MAN
19-10-2013, 18:19
8 بازی ، 8 پیروزی ، 22 گل زده ، 1 گل خورده و 7 کلین شیت!!

این بار نوبت ناپولی بود که طعم باخت جلوی جالوروسی بچشه و اولین باخت فصلش رو بده
30 دقیقه اول بازی کاملا در اختیار رم بود و ناپولی حرفی واسه گفتن نداشت و رم 2-3 تا موقعیت خوب رو ارز دست داد ولی بعد از مصدومیت توتی و بیرون رفتنش انگار یه شوک به تیم وارد شد تا 10-15 دقیقه بازیکنا داشتن گیج میزدن! تو همین مدت بازیکنای ناپولی 2 بار تک به تک شدن که اولی رو دی سنتیس روش اثر گذاشت و بعدش دروسی با زحمت به توپ رسید و از نزدیک خط درش آورد
خوشبختانه تو وقت تلف شده نیمه اول پیانیچ یه ضربه ایستگاهی تمیز زد و جلو افتادیم

نیمه دوم هم ناپولی شروع کرد به حمله و توپ رو در اختیار داشت و رم مشغول دفاع و ضد حمله بود
تقریبا 2 تیم موقعیت خاصی نتونستن ایجاد کنن تا اینکه یه پنالتی اخراج به دست اومد و پیانیچ دومیش رو هم زد تا ناپولی کاملا مایوسانه ادامه بده
بعد این گل هم رم دیگه فقط بازی رو کنترل کرد

تنها نکته تاریک بازی مصدومیت توتی و ژروینیو بود که امیدوارم زودتر حل شه

بعد از 3 هفته اول خیلیا میگفتن رم هنوز با تیم بزرگی بازی نکرده، وقتی لاتزیو رو برد بازم گفتن با تیمای بالای جدول بازی نکرده. اینتر رو برد گفتن دیگه از پس ناپولی بر نمیاد و اینم از ناپولی
با این حال همچنان هدف کسب سهمیه لیگ قهرمانانه و نمیشه به این زودیا به اسکودتو فکر کرد
امیدوارم فقط مصدومیت ها و غرور به تیم ضربه نزنه

Forza Roma

B3HZ@D
19-10-2013, 19:25
یکی از دلایل آمار عالی رم در خط دفاعی پرس از جلو و در زمین حریفه که باعث میشه توپ به سخت ترین شکل ممکن بین بازیکنان تیم حریف جابجا بشه .
کاری که تیم بایرن مونیخ به صورت عالی اونو انجام میده و فصل پیش یک آمار خیره کننده در خط دفاعی از خودش به جا گذاشت .
البته یک فاصله زیادی بین بایرن مونیخ و رم هست که بیشتر مربوط به کیفیت بازیکنان میشه . ولی رم اگه همینطور ادامه بده و چند تا بازیکن با کیفیت دیگه هم خریداری کنه میتونه از این هم بهتر بشه .

جروینیو رم با جروینیو آرسنال اصلا قابل مقایسه نیست ... خیلی خوب بازی میکنه .
پیانیچ هم که از هافبک های مورد علاقه بنده است :n02: دیشب هم هنگام تماشای بازی خطاب به پدر و برادرم گفتم این ضربه آزاد گل میشه و پیانیچ خیلی خوب میزنه که همین هم شد و رو سفیدمون کرد :n02:

تبریک به دوستان رمی .

MCSE MAN
26-10-2013, 12:19
از بی نهایت لجن تا بی نهایت فرشته

۳ فصل ناکامی محض و عدم کسب سهمیه لیگ های اروپایی. روزهایی که نام رم مترادف با شکست و عدم ثبات بود!
بازیکنان یاغی و عوامل مدیریتی یکی پس از دیگری به تیم ضربه زدند. از مکسس که با گالیانی لابی کرد و حاضر نشد از رفتنش دلاری عاید رم شود تا منزی که حاضر به ماندن و کمک به رم در روزهای سخت تیم نشد و ووچینیچی که بد بازی کرد تا مدیران را مجبور به فروشش بکند و علی رغم اصرار باشگاه نه تنها در تیم نماند بلکه با اصرار به رقیب دیرینه ی رم پیوست و متعصب هایی چون ریسه که جای خود را به امثال اسوالدو دادند. از با تجربه هایی چون خوان که کنار گذاشته شدند تا جوانانی چون مارکوس که به محض اینکه درخشیدند رفتنی شدند.
از مربیانی که لج کردند! مونتلایی که سرجیو و بوریلو را مهره ی سوخته کرد، انریکه یی که پیزارو را فراری داد تا لطفی بزرگ در حق فیورنتینا کرده باشد و زدنک زمن که چوب لج کردن با دروسی و پیانیچ را خورد و اخراج شد. از انتخاب های اشتباه مدیران وقتی مونتلا را با انریکه عوض کردند و انریکه را با زمنی که در نهایت بی موقع اخراجش کردند!
از جوانانی که با هزار تعریف و آرزو آمدند و با ناشی گری شان چه ضربه ها که به تیم نزدند و رفتنی شدند .از کائری که قرار بود جانشین مکسز شود ولی پاشنه آشیل رم شد. استکلنبرگی که با بوفون مقایسه میشد ولی نیمکت نشین لوبونت و گوکوجه آ شد. اسوالدویی که با باتی گل مقایسه میشد ولی با یاغی گریهایش بیشتر به رم ضربه زد تا اینکه سود برساند. از ۱۱ نفری که ۲ فصل پیش آمدند و حالا فقط پیانیچ شان باقیست! از تیمی که فقط فرانچسکو توتیش در این ۳ فصل حال ثابتی داشت و خوش درخشید… از تیمی که در رختکنش شماره ۹ اش شماره ۸ اش را با مشت زد تا کارت قرمز های بی حساب کتاب و غیبت های غیر موجه و نظمی که نبود!
و بعد از آن ۲۶ می دردناک و اشک های کاپیتان و شنل و تیتر هایی که همه کار گرگ ها را تمام شده میدانستند …

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

علنا هیچ مربی حاضر نبود هدایت گرگ ها را بر عهده بگیرد و ماتزاری و مکس آلگری و لوران بلان تقریبا به رم پشت کردند. بالدینی و دی بندتو فرار را بر قرار ترجیح دادند. حتی متعصبی چون دروسی هم برای اولین بار تصمیم گرفت پیشنهادها را بررسی کند با این که سرانجام ماند چون از جنس توتی است. تیفوسی ها طغیان میکردند و آنتونلو از روزی میگفت که دیگر آهنگش در المپیکو پخش نمیشود. مشکلات مالی شروع شد و ستاره ها یکی پس از دیگری رفتند تا چیزی نزدیک به ۱۰۰ میلیون به خزانه ی باشگاه اضافه شود و جانشین ها به ظاهر از کلاس پایین تری بودند. رقبا دست به خرید هایی بزرگ میزدند. خوش بین ترین طرفدار حتی به لیگ اروپا هم با دیده ی تردید مینگریست. هیچ کارشناسی از رم حتی به عنوان مدعی لیگ قهرمانان هم نام نمیبرد. حتی باشگاه یک اسپانسر هم برای خود پیدا نکرد! حرف از اسکودتو در حد شوخی حساب میشد و در سایت های شرط بندی، کسی روی رم ریسک نمیکرد. سایت ها و روزنامه ها دیگر تیتری از رم نمیزدند و خبرها حول یوونتوس و ناپلی و فیورنتینا و میلانی ها میچرخید . همه جا صحبت از خریدهایی چون گومز و روسی و لورنتو و توز و هیگواین و کالخون و کاکا بود. خریدهای رم چون ژروینیو و دی سانتیس و مایکون بیشتر به سخره گرفته میشدند. همه تقریبا در این نقطه اشتراک نظر داشتند که رم به جای تقویت تضعیف شده است. اسم این جز بینهایت لجن نمیتوانست باشد.
در این روزها بود که گارسیا بدور از حاشیه ها تیم را تحویل گرفت. نه وعده ای داد و نه دنبال جنجال و مصاحبه علیه رقبا بود. تنها چهار ماه از آمدن گارسیا گذشته و حالا رم در اوج است و المپیکو پر از مردمی که تلخی سال های گذشته را با لذتی بس بزرگ عوض کرده اند و این همان بی نهایت فرشته است.
سه سال پیش، وقتی رم در جام حذفی یوونتوس را در تورینو با سوپر گل تاده ی و نمایش عالی یاران رانیری شکست داد، روزلا سنسی در مصاحبه ای گفت که یوونتوس نباید به این زودیها به فکر قهرمانی و موفقیت باشد. اما یوونتوس در میان بهت همگان فصل بعد قهرمان سری آ شد و دورانی جدید شروع شد. حال داستانی مشابه برای رم در حال تکرار شدن است و رم همه را انگشت به دهان کرده است. توتی در ۳۷ سالگی به جام جهانی فکر میکند، گارسیا با مورینیو مقایسه میشود، آرسنالی ها حسرت ژروینیو را میخوردند و منچستری ها حسرت استروتمن را. رم شروع به شکست رکوردها کرده و تا اینجا بهترین خط دفاعی اروپا را دارد و یکی از جذاب ترین تیم های حال حاضر اروپا محسوب میشود. صحبت از امضای قرارداد با اسپانسر های جدید است و سهام باشگاه رشد قابل ملاحظه ای کرده اند.
چیزی که گارسیا در عرض ۲-۳ ماه با کمک ساباتینی با رم انجام داد، بیشتر شبیه یک معجزه بود. عصری جدید در تاریخ رم در حال رقم خوردن است و سهم گارسیا بیشتر از هر کسی است.

MCSE MAN
27-10-2013, 19:49
اینم نهمین پیروزی و رسیدن به رکورد یوونتوس در بهترین شروع فصل

شاید انقدر که از این برد مقابل اودینزه خوشحال شدم از بردن لاتزیو ، اینتر و ناپولی نشده بودم. چرا؟
چون بدون توتی و ژروینیو، 2تا از بهترین بازیکنای این فصلمون بازی کردیم
چون توی زمین اودینزه ای پیروز شدیم که هر کی فوتبال ایتالیا رو دنبال کنه میدونه به هیچ تیمی به این راحتیا تو زمینش نمیبازه و رکورد 1 سال نباختن تو زمینش رو یدک میکشید
چون داور بازی نیمه اول کارت زرد دوم رو به بازیکن حریف نشون نداد ولی نیمه دوم به خاطر همون شکل خطا کارت زرد دوم رو به مایکون داد و اخراجش کرد
چون 10 نفره گل زدیم و نشون دادیم هیچوقت نا امید نمیشیم

بازیکنا قبل بازی گفته بودن که این بازی رو هم هرجوری شده به خاطر توتی و ژروینیو میبریم و به حرفشون عمل کردن
به نظرم اصلی ترین دلیل موفقیت های تیم تا اینجای کار اتحاد فوق العاده کل تیمه
درسته که گارسیا محشر عمل کرده، بازیکنای قدیمی تیم بهتر بازی میکنن و خریدهای این فصل دارن میدرخشن ولی با این حال در حالت معمولی هیچوقت این نتایج بدست نمیومد. ناپولی رو انقدر راحت نمیشد برد. اینتر تو زمینش 3-0 نمیباخت و رکورد اودینزه با این شرایط شکسته نمیشد

romantic
27-10-2013, 21:36
بعد از اخزاج مایکون تعویض های گارسیا عالی بود
اودینزه فقط 3-4 دقیقه آخر بازی تونست تا حدی روی رم 10نفره فشار بیاره، درحالی که قبل از اخراج بهتر به دروازه رم نزدیک میشد و موقعیت میساخت. قشنگ میشد نتیجه تعویض ها رو دید
مدافع های این فصل رو مقایسه میکنم با زوج کایر و بوردیسو :n03:

shaparak13
28-10-2013, 10:11
کاپیتان توتی هنوز مصدومه؟ آخه شنیدم که مصدوم شده و 2 3 هفته بازی نمیکنه!! درسته؟:n28:

MCSE MAN
28-10-2013, 10:33
کاپیتان توتی هنوز مصدومه؟ آخه شنیدم که مصدوم شده و 2 3 هفته بازی نمیکنه!! درسته؟:n28:
گفتن حداقل 1 ماه مصدومه که شاید تا 2 ماه هم طول بکشه. تازه یه هفته گذشته از مصدومیتش

Stream
31-10-2013, 16:24
رم که تا حالا فوق العاده بوده ولی باید دید در مصدومیت نسبتا طولانی مدت توتی و در ادامه فصل چه می کنه. نبودن در بازیهای اروپایی هم کمک زیادی به رم می کنه برای استراحت بیشتر و عدم نیاز به نیمکت خیلی قوی // چیزی که دو فصل پیش هم به نفع یوونتوس بود.

MCSE MAN
01-11-2013, 11:44
رم 1 - 0 کیه وو
خوب نبودیم و تیم قعر جدول رو به سختی بردیم
نبودن توتی و ژروینیو تا حد خیلی زیادی زهر خط حمله رم رو گرفته
البته بازی بازی با اودینزه با 10 نفر تو زمین حریف خیلی انرژی از تیم گرفت و تو این بازی خستگی ملموس بود

کیه وو واقعا حقش ته جدول بودن نیست. 90 دقیقه با جون و دل بازی کردن و هرچی داشتن رو کردن. هر چند دقیقه یه بار از محوطه جریمه رم پرس میکردن!!
هرچند این رو هم باید گفت که فوتبتل کثیفی هم ارائه دادن. همه کار کردن که فقط امتیاز بگیرن.دفاع با 11 نفر، وقت تلف کردن، سعی در به حاشیه کشوندن مسابقه
دیگه صدای همه رو درآورده بودن و تماشاگرای رم فقط داشتن سوت میزدن!
جالبه که تقریبا با همین سبک 1-2 سال بود که رم رو میبردن!

فقط به خاطر این چند مورد خوشحالم از بازی:
1. کسب 3 امتیاز
2. شکستن رکورد بهترین شروع تاریخ سری آ
3. بردن تیمی که ضد فوتبال بازی میکرد

یکشنبه یه بازی سخت با تورینو تو زمین حریف داریم. تورینو خط حمله خوبی داره و باید مواظب بود
کاستان برای اون بازی محرومه و به احتمال زیاد بوردیسو تو ترکیب قرار میگیره. باید دید که بوردیسو میتونه جای کاستان رو به خوبی پر کنه یا نه
از اون طرف احتمالا ژروینیو به بازی میرسه و دست گارسیا تو خط حمله بازتر میشه

MCSE MAN
04-11-2013, 18:08
تورینو 1 - 1 رم
بالاخره نوار پیروزی های تیم قطع شد. البته کاملا قابل پیش بینی بود چون توتی ، ژروینیو ، کاستان نبودن و برای تیمی که واسه قهزمانی و حتی مقام های بالا بسته نشده و کلا 14-15 بازیکن یه سطح بیشتر نداره، نداشتن 3 بازیکن اصلی تیم خیلی تاثیر گذاره. اونم تو زمین حریف و جلوی تیم خوب تورینو. تازه بازی قبلی هم 5شنبه بود و کمترین استراحت رو داشتیم
نیمه اول که کاملا دست رم بود و با زدن گل تیم آروم شد و کم کم تورینو جلو کشید تا اینکه نیمه دوم به گل تساوی رسیدن و بعدش دیگه هرچی حمله کردیم نتیجه نداد

تورینو حقش بود مساوی کنه ولی گلی که زد خطا بود. الآن ممکنه طرفدارای تیمای دیگه بگن نه یه برخورد عادی بود ولی وقتی برای تیم خودشون این اتفاق میوفتاد معلوم میشد چی میگن
یه صحنه مشکوک هم تو محوطه جریمه تورینو اتفاق افتاد که داور از کنار اونم گذشت
امیدوارم دوباره داوری های قشنگ شروع نشه!!

از یه جهاتی این مساوی برای تیم خوب بود
هم فشار رکورد زنی پیروزی های متوالی و هم گل نخوردن دیگه از روی تیم برداشته شد
هم اینکه تیم دیگه باید بدونه همه 1-0 ها رو نمیتونه نگه داره و بعد از 1 گل نباید انقدر محتاطانه بازی کنه

در کل باید دید هفته دیگه عکس العمل رم به این نتیجه چجوری خواهد بود. باعث میشه تیم روحیه اش رو از دست بده و نتایج بدی بگیه یا باعث میشه به خودشون بیان و بهتر بازی کنن

romantic
04-11-2013, 21:41
فکر کنم بازی های رم مخصوصا تو زمین خودش به مرور داره سخت تر میشه. الان دیگه تیم های حریف جلوی رم انگیزه کافی رو دارن که کامل بکشن تو دفاع و دلخوش باشن به ضد حمله و شروع مجددها
این تاکتیک هم تا حالا تیم های خیلی با بضاعت تر از رم رو اذیت کرده. باید ببینیم در ادامه چی میشه. فکر میکنم گارسیا در ادامه هم میتونه تیم رو همینطور خوب نگه داره. با برداشتن این فشار رکوردزنی هم دیگه میتونن با بازیهای منطقی و جمع کردن امتیازهای لازم جایگاه خیلی خوبی بدست بیارن و اگر حریفان با همین روند فعلی نتیجه بگیرن قهرمانی دور از دسترس رم نیست
به نظر من رم اگر بتونه بازیهای خونگی رو در مقابل حریف های قدر ببره، بهترین نتیجه ممکن رو میگیره. تو بازیهای خارج از خونه تو ایتالیا، تقریبا تمام تیمها امتیاز از دست میدن (یووه از بقیه کمتر)
بردن حریف های قدر تو بازیهای خونگی از این نظر عالیه که بعد در مصاف های اونها مقابل همدیگه هرکدوم امتیاز از دست بدن به نفع رم خواهد بود

powerslave
05-11-2013, 00:29
یه پرسش.
تا حالا بازی رم تو این فصل پخش زنده شده؟
آخه یکم عجیبه. وضعیت امسال آرسنال و رم مشابه هست. من تا حالا ندیدم بازی رم رو پخش کنن. دیگه نامردی با این نتایجی که رم گرفته حد اقل بازی های مهمش پخش نشه.
من که طرفدار رم نیستم ولی یکم تنوع بد نیست. تیمی که اینطوری نتیجه گرفته باید به مردم معرفی بیشتری بشه.
نمیدونم .... :n13:

romantic
05-11-2013, 05:17
یه پرسش.
آخه یکم عجیبه. وضعیت امسال آرسنال و رم مشابه هست. من تا حالا ندیدم بازی رم رو پخش کنن. دیگه نامردی با این نتایجی که رم گرفته حد اقل بازی های مهمش پخش نشه.
من که طرفدار رم نیستم ولی یکم تنوع بد نیست. تیمی که اینطوری نتیجه گرفته باید به مردم معرفی بیشتری بشه.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم بازی رم-اینتر پخش شد. کلا بازیهای مهم ایتالیا شب برگزار میشه (انگلیس اینجوری نیست). شب هم که اختصاص به بارسا و رئال داره :n02:
اگر هم پخش بشه میدنش به بالاپور و علیفر و دوستان. همون بهتر پخش نکنن. برادران خارجی هستن

MCSE MAN
05-11-2013, 19:55
یه پرسش.
نه هیچ بازی امسال از رم پخش زنده نشده
البته مثل اینکه شبکه ورزش گفته بازی این هفته رم با ساسولو رو احتمالا پخش میکنه
رم با ناپولی تیم های اول و دوم ایتالیا بازی داشتن پخش نکرد بعد رفت بازی تیم های اول و آخر اسپانیا رو پخش کرد!

MCSE MAN
12-11-2013, 11:29
جدول رقابت ها بدون احتساب اشتباهات داوری (هفته ۱۲)

ناپولی در این حد نیست!
به گزارش ASR27، خبرگزاری Panorama تا پایان هفته دوازدهم جدول رده بندی را بدون در نظرگرفتن اشتباهات داوری منتشر کرده است. همچنان تیم فوتبال ناپولی بیشترین سود را از داوری برده است ( ۸ امتیاز اضافی). ناپولی در حال حاضر در رتبه سوم قرار دارد اما با نگاهی به جدول رقابت ها بدون در نظر گرفتن اشتباهات، رتبۀ اصلی ناپولی ششم است. میلان هم همچنان بیشترین ضرر را کرده است (۶ امتیاز کمتر) و آنها هم می توانستند یک رده پایین تر از ناپولی جای بگیرند اما فعلا در میانه جدول حضور دارند. ضمن اینکه حالا رم هم به جمع تیم هایی که از داوری ضرر کرده، پیوسته است و در حقیقت در حال حاضر باید فاصله ی رم با رتبه دوم ۷ امتیاز می بود نه ۱ امتیاز! در حال حاضر تنها تیم های آتالانتا و کیه وو نه سودی برده اند و نه ضرری کرده اند …
.
رم ۳۴ (۲+)
یوونتوس ۲۷ (۴-)
فیورنتینا ۲۷ (۳+)
اینتر ۲۴ (۱-)
ورونا ۲۰ (۲-)
ناپولی ۲۰ (۸-)
میلان ۱۹ (۶+)
اودینزه ۱۷ (۴+)
آتالانتا ۱۶ (=)
لاتزیو ۱۵ (۱-)
تورینو ۱۴ (۲+)
جنوا ۱۳ (۴-)
لیورنو ۱۳ (۱+)
ساسولو ۱۲ (۲+)
سمپدوریا ۱۱ (۲+)
پارما ۱۱ (۲-)
کالیاری ۱۰ (۳-)
بولونیا ۹ (۱-)
کاتانیا ۷ (۲-)
کیه وو ۶ (=)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به رم هم داور «عادی» بدهید

باشگاه هواداران رم در پایتخت ایتالیا با انتشار بیانیه ای عملکرد داوران در هفته های اخیر را مورد انتقاد قرار داده است.
در دو تساوی برابر تورینو و ساسولو، داوران از دو پنالتی که باید به سود رم گرفته می شد چشم پوشی کرده اند و این باعث ناراحتی هواداران شده است.
«باز هم متوجه شدیم که رم فقط می تواند به خودش تکیه کند، به بازی خودش و خوش شانسی. هیچکس به دنبال هدیه نیست یا انتظار نداریم که به نفع ما تصمیمی گرفته شود. ولی بالاخره چه زمانی به ما هم یک داور «عادی» می دهید؟ حداقل چیزی که حق ماست را به ما بدهید! امسال داریم می بینیم که به سود دو تیم تصمیماتی گرفته می شود. یادمان نمی رود: یوونتوس-کیه وو(مردود کردن گل سالم کیه وو وقتی بازی ۱-۱ بود)، تورینو-یوونتوس(گلی که به خاطر آفساید توز مردود بود)، ناپلی-تورینو(دو پنالتی که وجود خارجی نداشتند)، فیورنتینا-ناپلی(اخراج کوادرادو بجای گرفتن پنالتی وقتی بازی ۲-۱ به نفع ناپلی بود). در دو بازی آخر برابر ساسولو و تورینو باعث شدید که دوباره شعار «عین بچه های نق نقو نیستیم، ولی احمق هم نیستیم» یادمان بیاید. ما از مدیران باشگاه رم می خواهیم که صدایشان را به گوش مسئولین برسانند. رم و هوادارانش شایسته احترام هستند.»

MCSE MAN
01-12-2013, 19:37
آتلانتا 1 - 1 رم

چهارمین مساوی متوالی. فکر کنم بعد از 10 پیروزی حالا نوبت 10 تا مساوی شده!!
چه گل داغونی خورد دی سانتیس! ازش بعید بود
تا قبل گل رم بد بود و محتاط بازی میکرد ولی بعدش تازه به خودشون اومدن و آتالانتا رفت تو قوطی. چقدر موقعیت گل نشد تا دقیقه 90

بازی قبلی با کالیاری هم که بازی یه طرفه بود و 19 تا کرنر داشتیم و آخر نتونست گل بزنن!
دروازه بانشون شده بود یاشین!

البته از تیمی که واسه قهرمانی که هیچی، برای لیگ قهرمانان هم بسته نشده نتایج بدی نیست. مخصوصا وقتی 3تا از مهاجمای تیم (توتی،بوریلو و دسترو) مصدوم باشن و علنا بدون مهاجم بازی کنی

در آخر هم واقعا متاسفم برای لیگ ایتالیا با این داوریاش
آدم دلش میسوزه واسه تیم هایی که خودشونو میکشن بازی ها رو ببرن ولی نمیدونن که حریف داوری نمیشن!

MCSE MAN
09-12-2013, 18:31
رم 2 - 1 فیورنتینا
بعد از 4 تساوی مقابل تیم های وسط و پایین جدول، تیم عالی فیورنتینا رو بردیم
تیم هروقت تصمیم میگیره حمله کنه واقعا خطرناک میشه ولی حیف که بعد 1 گل میکشن عقب و به امید ضد حمله هستن
این ژروینیو فوق العادس! هر 2 گل روی حرکات اون شکل گرفت. هر وقت توپ دستش میومد تیم حریف بهم میریخت
پیانیچ این بازی اصلا خوب نبود و انقدر تعویضش نکرد تا خیلی مفت اخراج شد!
دسترو بعد چندین ماه برگشت و یه گل 3 امتیازی خیلی مهم زد. اگه مصدوم نشه و یکم رو ضربات آخرش بیشتر دقت کنه میتونه خیالمون رو از گلزنی راحت کنه

این برد خیلی حیاتی بود. دیگه کم کم تیم داشت حرکاتش بحرانی میشد ولی با این پیروزی مقابل همچین تیمی باز بازیکنا اعتماد به نفس پیدا میکنن
از هفته دیگه هم ایشالا توتی فیکس میشه و زهر رم تو خط حمله چند برابر میشه

هفته دیگه با میلانی بازی داریم که اصلا شرایط خوبی نداره ولی با این حال میلانه و همیشه بازی مقابلش شدیدا سخته. مخصوصا این که همین امسال جلوی تیم های قوی تر نمایش بهتری داشتن

MCSE MAN
10-12-2013, 18:05
گارسیا، بهترین مربی فرانسه در سال ۲۰۱۳

مجله فرانس فوتبال رودی گارسیا سرمربی رم را به عنوان بهترین مربی فوتبال فرانسه در سال ۲۰۱۳ انتخاب کرد.
مربی ۴۹ ساله که با رم نتایجی فوق العاده کسب کرده در مصاحبه با فرانس فوتبال گفت: «صادقانه بگویم، خوشحالی ام بیشتر شده چون اصلا انتظارش را نداشتم. واقعا از شنیدن این خبر غافلگیر شدم.»
«برای رکوردشکنی در رم نیستم و هدفم کسب قهرمانی است. سه قهرمانی لیگ برای چنین باشگاه بزرگی بسیار کم است. ایجاد تغییر و قوی تر شدن به ما بستگی دارد.»
«رم را در سراسر جهان می شناسند، و باشگاه پتانسیل فوق العاده ای برای پیشرفت دارد. این توجه امریکایی ها را جلب کرده است.»
«آنها در دو سال نخست کارشان سرمایه گذاری زیادی انجام داده اند، ولی نتایج کسب شده مناسب نبوده است.»
«هدف برنامه های جیمز پالوتا و گروهش این است که رم با بزرگترین باشگاه های جهان رقابت کند.»
برترین مربی فرانسه در مورد لاتزیو هم گفت: «آنها پس از قهرمانی در کوپا ایتالیا زیاده روی کردند.»
گارسیا در سال ۲۰۱۱ هم به عنوان بهترین مربی فوتبال فرانسه انتخاب شده بود.

romantic
17-12-2013, 01:54
بازی رو رم باید میبرد. اما یکم ضعیف کار کردن دودو و دی سانتیس روی هردو گل باعث شد فقط یک امتیاز بگیره.
اولین بازی تیم با اسپانسر جدید هم بود و اون Roma Cares الان منتقل شده به سمت راست سینه بازیکن ها در راستای آرم باشگاه. کاپیتان توتی هم نیمه دوم که اومد نشون داد آماده است و خیلی خبر خوبیه. متاسفانه استروتمن بازی بعدی محرومه. کاستان هم مصدوم شد. امیدوارم جدی نباشه. اصلا با این بوردیسو حال نمیکنم. خیلی موج منفی بهم میده :n21:
متاسفانه با فرم عالی یووه (8 برد متوالی) رقابت باهاش سخت شده. یووه همیشه کمترین امتیاز رو تو ایتالیا به تیم های میانی و پایین جدولی میده و اگر قراره اتفاقی بیفته باید تو بازیهای مستقیم باشه که خب تو این زمینه همیشه روی رم حساب میکنم. نکته خیلی امیدوارکننده اینه که تیم بطور کلی اصلا افت نداشته و فقط غیبت بازیکن ها تاثیرگذار بوده. به همین دلیل فکر نمی کنم ناپولی بتونه به رم برسه و دوم شدن رو قطعی میدونم
راستی رم تو این فصل تا حالا 37تا کارت زرد گرفته و 3تا کارت قرمز و تو جدول Fairplay دوازدهمه که زیاد جالب نیست

MCSE MAN
17-12-2013, 17:40
میلان 2 - 2 رم

بازی ای رو که کاملا بهش مسلط بودیم رو الکی برای خودمون سخت کردیم و 2 امتیاز مفت از دست دادیم
رم یه مشکل اساسی داره و اونم اینه که وقتی جلو میوفته شل و بیخیال بازی میکنه. پاس ها و ضربات بی دقت میشه
از 5تا مساوی دلیل 3تاش همین بوده وگرنه اگه بعد گل تیم بازم با همون تمرکز بازی کنه و گل بعدی رو بزنه دیگه تیم حریف به فکر مساوی هم نمیوفته
دقیقا تفاوت رم و یووه هم همینه

دیشب تیم هروقت تصمیم میگرفت حمله کنه و از دفاع میلان رد شه راحت این کار رو میکرد ولی بعد 2-1 دیگه تیم بدجوری رفت تو باقالی و از دقیقه 65 تا 85 اصلا بازی نمیکرد! تو همون فاصله باز گل مساوی رو خوردن
تازه از دقیقه 85 دوباره به خودشون اومدن و تو همون چند دقیقه باقیمونده چندتا موقعیت ایجاد کردن که دیگه نتونستن به گل برسن

البته نمیشه گفت مساوی تو زمین میلان بده. اگه اول فصل بهمون میگفتن رم این نتایج رو میگیره از خدامون بود
همون موقعی هم که صدر بودیم گفتم که این تیم برای قهرمانی بسته نشده و همین که سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره یعنی فوق العاده کار کرده

برای هفته دیگه کاستان که مصدومه و دروسی و استروتمن هم محرومن

shiraz522
19-12-2013, 18:57
ViVa As RoMa

romantic
22-12-2013, 23:25
رم سال 2013 رو با یک برد خیلی خوب به پایان برد. مخصوصا نیمه دوم بازی زیبایی انجام دادن و میتونستن راحت 6-0 کنن بازی رو اما خب بی دقتی مهاجم ها، مخصوصا ژروینیو نذاشت( Miss of the Season :n02:)
از بازی همیشه خوب توتی و البته نمایش عالی بن عطیه که بگذریم، فکر میکنم مایکون هم واقعا استثنایی بود. دوباره میتونه همون مدافع راست بی نقص و بی رقیب 4-5سال پیش بشه. این نشون میده رم اگر تمام نفراتش رو داشته باشه چه تیم خوبیه. البته یکم این قضیه مشکله. اگر اشتباه نکنم همین الان رم 5بازیکن داره که با گرفتن فقط یه کارت زرد دیگه از بازی بعدی محروم میشن. ولی بازم معتقدم ناپولی تهدیدی واسه دومی رم نیست.

MCSE MAN
23-12-2013, 13:47
رم 4 - 0 کاتانیا

یه بازی عالی تقریبا بی نقص از تیم و کسب یه پیروزی راحت در پایان نیم فصل اول
اگه ژروینیو گلزن بود راحت 6 تایی شده بودن
با اینکه دروسی و استروتمن که 2تا از هافبک های فیکس تیم بودن محروم بودن با این حال خیلی روون بازی کردیم. بالزارتی هم که چند هفته است مصدومه

توتی نیمه اول زیاد رو فرم نبود و چندتا اشتباه داشت ولی نیمه دوم عالی بود و هر کاری دلش میخواست میکرد
لیاییچ هم نیمه اول اصلا دیده نمیشد ولی نیمه دوم یکی از بهترین بازی هاش رو انجام داد

ژروینیو عجب سرعت وحشتناکی داره!! تو یه صحنه از بازیکن حریف 10 متر عقب تر بود، بعد یه استارت زد از طرف رد شد و رسید به توپ !!!
ولی 2تا تک به تک رو از دست داد و یه دروازه خالی رو هم در کمال ناباوری زد به تیر! راحت میتونست این بازی هتریک کنه

دسترو هم هرچند یه گل مفت و ساده رو زد ولی جاگیریش خیلی خوبه. 3 بازی و 3 گل. تازه تو هیچ کدوم بیشتر از 60 دقیقه بازی نکرده

در آخر هم باید به بناتیا و کاستان اشاره کنم که این فصل فوق العاده بودن و با هم دیگه یه دیوار بتونی تشکیل دادن

رم در کنار بایرن و لیل 3 تیمی هستن که در لیگ های سطح یاول اروپا تا این جای فصل کمتر از 10 گل خوردن

رم اگه نیم فصل 2 تا بازیکن درست حسابی بخره دومیش تضمین شده است و شاید بتونه یووه رو هم تهدید کنه

2 هفته استراحت و تعطیلات نیم فصل تا بازی حساسمون مقابل یووه. البته به نظرم نباید تو اون بازی توقع زیادی از تیم داشت
یووه تو هر پست 2 تا بازیکن سطح بالا داره و تقریبا بالای 20 بازیکن یه سطح داره ولی رم اصلا اینجوری نیست
همین که بتونن یه بازی خوب ارائه بدن راضی کننده است

Iloveu-ALL
06-01-2014, 00:54
نهههههههههههههههههههه 2تا اخراجی! گل سومم که زدن :41:

romantic
06-01-2014, 13:34
ده روسی و استروتمن خیلی پایین تر از حد انتظار بودن. رم بازی رو خوب شروع کرد اما به نظر یووه از همون اول برنده بازی بود. خیلی راحت و بی دردسر دو گل زدن. اونم با 36درصد مالکیت توپ تا اون لحظه.
خطای خیلی بچه گانه ای انجام داد ده روسی که به دنبالش اخراج کاستان و گل سوم یووه بود. انگار بازیکن ها آمادگی روانی عقب افتادن و باختن رو نداشتن درحالی که تقریبا همه انتظار داشتن که یووه تو زمین خودش برنده باشه. نمیدونم چرا اینقدر اعصابشون مخصوصا تو نیمه دوم بهم ریخته بود
در بازی بعدی ده روسی، کاستان و لیاییچ محروم هستن و بازی نمیکنن.

MCSE MAN
07-01-2014, 12:23
یووه 3 - 0 رم

3 نفر تو این بازی اشتباهاتی بدی کردن که باعث همین باختی شد:
1. گارسیا: تا حالا گارسیا واقعا فوق العاده عمل کرده ولی این بازی در انتخاب سبک بازی تیم اشتباه کرد. هروقت رم جلوی یووه سعی کرد مالکیت توپ رو داشته باشه یا حمله کنه بد باخته. نمونه اش هم زمان انریکه که سبک تیم حفظ توپ و مالکیتش بود که باختیم و زمان زدنیک زمن که تیم فقط حمله میکرد و 4تا خوردیم. برعکسش آندریاتزولی تو زمین خود رم دفاع و ضد حمله بازی کرد و بازی رو بردیم!
2. دروسی: واقعا با اون اخراج بی موردش تیم رو از هم پاشوند. هرچند بازی رو باخته بودیم ولی با این حال کاپیتان تیم نباید تو همچین بازی وسط نیمه دوم اینجوری اخراج شه
3: کاستان: سر گل دوم روی ضربه کاشته بونوچی که یار مستقیمش بود رو ول کرد و گل رو خوردیم. بعدشم با اون پنالتی اخراجی که داد دیگه کارشو تکمیل کرد!

هر کروم از این اشتباهات جلوی تیمی مثل یووه باعث باخت میشه چه برسه که همشون با هم اتفاق بیوفته
البته این بازی هم همه چیز به نفع یووه اتفاق افتاد. شاید اگه اولین توپی که آوردن گل نمیشد نتیجه خیلی فرق میکرد

با این حال تیم واقعا نیمه اول عالی بازی کرد. اصلا فکر نمیکردم تو زمین یووه بتونیم اینجوری بازی کنیم و میدان داری کنیم

2 بازی بعدیمون خیلی مهمه چون اگه خوب نتیجه نگیریم ممکنه تیم بره تو بحران

MCSE MAN
08-01-2014, 18:58
ناینگولان-رم رسمی شد

باشگاه آ اس رم با انتشار بیانیه ای رسمی خبر به خدمت گرفتن رادجا ناینگولان از کالیاری را تایید کرده است.
انتقال قرضی ناینگولان به پایتخت ۳ میلیون یورو ارزش دارد، و بر اساس توافقی که میان طرفین صورت گرفته رم می تواند در پایان فصل با پرداخت ۶ میلیون یورو نیمی از قرارداد او را خریداری کند.
قرارداد ناینگولان تا ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸ اعتبار دارد، اما در بیانیه باشگاه به رقم دستمزد بازیکن ۲۵ ساله اشاره ای نشده است.
هافبک جنگنده، که در ژانویه ۲۰۱۰ پیراهن کالیاری را به تن کرد، در ۱۳۱ بازی ۷ گل برای ساردنیایی ها به ثمر رساند.

MCSE MAN
13-01-2014, 13:28
رم این فصل تو یه مسئله محک نخورده بود و اونم این بود که واکنشش بعد از باخت چجوری میشه. تیم از هم میپاشه و میره تو بحران یا اونقدر خوب هست که سریع خودشو جمع و جور کنه
بعد از باخت به یووه، حالا با پیروزی مقابل سمپدوریا تو جام حذفی (با نصف بازیکنای اصلی) و برد پر گل جلوی جنوا نشون داد اونقدر از لحاظ فنی و روحی این فصل قوی هست که سریع نره تو بحران

بازی دیشب با جنوا رو میشه گفت کم نقص ترین بازی این فصلمون بوده
حدود 2 برابر تملک توپ، 4 گل زده، نداشتن هیچ موقعیت خطرناک روی دروازه خودی و ...

فلورنزی چه سوپر گلی زد. یه برگرون عالی
ناینگولان عجب بازی کرد!! همه کار کرد. 90 دقیقه جنگید،توپ گیری کرد،بازیسازی کرد،شوت زد. اصلا نذاشت نبود دروسی حس بشه

هرچی این چند ساله تو جذب بازیکن بد عمل کردیم و اکثر خریدهامون ضعیف بودن، امسال ساباتینی واقعا ترکوند
اون از خرید های اول فصلمون (دی سانتیس،مایکون،بناتیا،استر وتمن،ژروینیو و لیالیچ) که همشون تقریبا فیکس شدن و اینم از خرید نیم فصلمون (ناینگولان) که فعلا تو این 2 بازی عالی بوده

اگه رم یه گلزن 6 دانگ داشت تیمش کامل میشد و خیلی راحت میتونست با یووه رقابت کنه

یووه که قهرمانه،حالا باید دید رم دوم میشه یا ناپولی. البته فیورنتینا هم تیم خوبی داره ولی شانسش واسه کسب سهمیه لیگ قهرمانان کمتره

Iloveu-ALL
13-01-2014, 13:39
توتی این 3بازی اخیر رو حضور نداشت؟
تو جام حذفی هم به یووه خوردیم بدشانسی!

MCSE MAN
13-01-2014, 13:55
توتی این 3بازی اخیر رو حضور نداشت؟
تو جام حذفی هم به یووه خوردیم بدشانسی!
فقط بازی با سمپدوریا تو جام حذفی رو بازی نکرد وگرنه جلوی یووه و جنوا بود
بدشانسی که هست ولی رم اگه میخواد قدرتشو ثابت کنه باید بتونه جلوی خود یووه نتیجه بگیره. حالا باید دید بازی تو المپیکو برگزار میشه یا تورین

romantic
13-01-2014, 15:44
رم این فصل تو یه مسئله محک نخورده بود و اونم این بود که واکنشش بعد از باخت چجوری میشه. تیم از هم میپاشه و میره تو بحران یا اونقدر خوب هست که سریع خودشو جمع و جور کنه
بعد از باخت به یووه، حالا با پیروزی مقابل سمپدوریا تو جام حذفی (با نصف بازیکنای اصلی) و برد پر گل جلوی جنوا نشون داد اونقدر از لحاظ فنی و روحی این فصل قوی هست که سریع نره تو بحران

بازی دیشب با جنوا رو میشه گفت کم نقص ترین بازی این فصلمون بوده
حدود 2 برابر تملک توپ، 4 گل زده، نداشتن هیچ موقعیت خطرناک روی دروازه خودی و ...

فلورنزی چه سوپر گلی زد. یه برگرون عالی
ناینگولان عجب بازی کرد!! همه کار کرد. 90 دقیقه جنگید،توپ گیری کرد،بازیسازی کرد،شوت زد. اصلا نذاشت نبود دروسی حس بشه

هرچی این چند ساله تو جذب بازیکن بد عمل کردیم و اکثر خریدهامون ضعیف بودن، امسال ساباتینی واقعا ترکوند
اون از خرید های اول فصلمون (دی سانتیس،مایکون،بناتیا،استر وتمن،ژروینیو و لیالیچ) که همشون تقریبا فیکس شدن و اینم از خرید نیم فصلمون (ناینگولان) که فعلا تو این 2 بازی عالی بوده

اگه رم یه گلزن 6 دانگ داشت تیمش کامل میشد و خیلی راحت میتونست با یووه رقابت کنه

یووه که قهرمانه،حالا باید دید رم دوم میشه یا ناپولی. البته فیورنتینا هم تیم خوبی داره ولی شانسش واسه کسب سهمیه لیگ قهرمانان کمتره
واقعا عالی بازی کرد. از اون هافبک دفاعی های کامله که فقط وقتی نیستن میفهمی چقدر تاثیر دارن. بردلی بازیکن خوبی بود اما برای اینکه به یک تیم رقابتی تبدیل بشی باید بازیکن هایی مثل همین ناینگولان​ داشته باشی
نسل فعلی فوتبال بلژیک واقعا یک نسل طلاییه؛ مینوله، کورتوآ، کمپانی، ورمالن، ورتونگن، ناینگولان، ویتسل، فلینی، دی بروین، هازارد، میرالاس، دمبله، بنتکه، لوکاکو :n04:
این همه بازیکن با استعداد که همه الان تو اروپا شناحته شدن و نقش کلیدی تو تیمهاشون ایفا میکنن. بازیکن های بلژیکی الان تقریبا بیشتر اخبار نقل و انتقالات اروپا رو هم تشکیل میدن

اورست
14-01-2014, 12:29
گارسيا:به همه بازيکنان رم يک توپ طلامي‌دهم
سرمربي رم به خاطر راه سختي که بازيکنان تيمش طي کرده و پيش رو دارند تاکيد کرد به هر کدام از بازيکنانش يک توپ طلا مي‌دهد.

رودي گارسيا که شب گذشته در مراسم انتخاب بهترين بازيکن دنيا شرکت کرده بود، در حاشيه اين مراسم به گفت‌وگو با اسکاي اسپورت ايتاليا پرداخت.

به گزارش فارس،گارسيا در مورد اين مراسم گفت: به واقع نمي‌توانم بگويم چه کسي بهترين بازيکن دنيا است. فرانک ريبري در طول سال گذشته همه جام‌ها را فتح کرده اما اين نبايد موجب شود که ليونل مسي را فراموش کنيم. او اين جايزه را چهار سال پياپي کسب کرده است. هر بازيکني که بتواند اين عنوان را از آن خود کند، بازيکني در سطح بين المللي است. اکنون که کريستيانو رونالدو اين عنوان را از آن خود کرده، بايد بگويم که شايسته آن بوده است. من به تمامي بازيکنان باشگاهم يک توپ طلا مي‌دهم زيرا راه سختي را طي کرده و راه سخت‌تري نيز پيش رو دارند.

رم که در ديدار اين هفته خود در سري A با نتيجه چهار بر صفر موفق شد جنوا را شکست دهد، هفته گذشته در ديدار با يوونتوس سه بر صفر بازنده شده بود تا اختلاف امتيازي زيادي بين يووه و جالوروسي در صدر جدول به وجود آيد.

گارسيا در اين مورد گفت: نبايد به نتيجه‌هايي که يوونتوس مي‌گيرد توجهي داشته باشيم. ما ديدارهاي خودمان را برگزار مي‌کنيم و بايد نتيجه‌هاي دلخواهمان را بگيريم. اکنون آنها هشت امتياز بيشتر از ما جمع آوري کرده و تيم قدرتمندتري نيز هستند اما راه زيادي تا پايان فصل باقي مانده است. هيچ کس نمي‌تواند بگويد کورس قهرماني به پايان رسيده است.

MCSE MAN
15-01-2014, 22:27
بازگشت بهترین بازیساز سری آ

در پیروزی ۴-۰ برابر جنوا، کاپیتان فرانچسکو توتی بالاخره پس از چندین ماه در استادیو الیمپیکو برای رم گلزنی کرد.

اما آمادگی فوق العاده اش بود که بار دیگر همه را شگفت زده کرد.

توتی، که نامش در تیم منتخب هفته هم قرار گرفت، هفتمین پاس گل فصلش را داد و با موقعیت هایی که ایجاد کرد یکبار دیگر در جمع سه پاسور برتر لیگ قرار گرفت و در صورتی که او با مصدومیت مواجه نشود به زودی جایگاه نخست را، که پیش از آسیب دیدگی در دیدار با ناپلی آن را در اختیار داشت، تصاحب می کند.

نکته ی شگفت انگیز این است که کاپیتان تنها در ۱۲ مسابقه ۳۷ بار هم تیمی هایش را در موقعیت گلزنی قرار داده و این کلاس بازی بالای او را نشان می دهد.

همه بازیکنانی که در ده رده نخست جدول پاسورها قرار دارند حداقل در ۱۶ مسابقه از ۱۹ هفته سپری شده سری آ به میدان رفته اند. اما توتی با وجود اینکه کمتر از رقبایش بازی کرده رکورد بسیار بهتری را در اختیار دارد.

romantic
19-01-2014, 01:23
رم باز هم قاطعانه و در یک بازی کاملا برتر برد. توتی هم در اکثر دقایق بازی بهش استراحت داده شد
اگر رم یک مدافع چپ خوب تو همین ژانویه بخره خیلی قویتر میشه. یک مهاجم نوک سحح بالا که در کنار دسترو نوبتی بازی کنن هم میتونه به تیم کمک زیادی بکنه

MCSE MAN
19-01-2014, 11:00
رم 3 - 0 لیورنو

یه بازی آسون با تیم ته جدولی. هرچند هیچ تیمی رو نمیشه دست کم گرفت،مخصوصا رم که خیلی وقتا جلوی همین تیمای آخر جدولی امتیاز از دست میداد
کلا بازی یه طرفه بود و خطری حاصی روی دروازه رم نیومد
تو این 2 بازی اخیر مقابل جنوا و لیورنو فکر کنم هیچ ضربه ای توی چارچوبمون نداشتیم! ولی باز لیورنو حداقل 2-3 تا شوت خوب زد

طبق معمول بازم چندتا موقعیت عالی رو از دست دادیم
دسترو هنوز گلزن 6 دنگی نیست و همه گلهاشم روی جاگیری خوبش میزنه
ژروینیو هم که اصلا باد نیست ضربه آخر بزنه. بازم 3تا موقعیت تک به تک رو گل نکرد!

انصافا این استروتمن فوق العادس. میجنگه،بازیسازی میکنه،پاس گل میده، گل میزنه. فقط یکم کنده. به نظرم تا اینجای کار از دروسی و پیانیچ بهتر بوده. هرچند دروسی فقط کارهای دفاعی میکنه و اکثر وقتا میچسبه به 2 تا دفاع وسط

سه شنبه شب هم تو جام حذفی با یووه بازی داریم. یکم بعیده بشه این یووه رو متوقف کرد،فقط امیدوارم این بار حرفه ای تر باشه تیم

MCSE MAN
22-01-2014, 19:45
رم 1 - 0 یوونتوس (حذفی)

یه بازی فوق العاده سخت و حساس رو بردیم. کاملا معلوم بود تیم از جون و دل داره مایه میذاره که هرجوری شده این بازی رو ببره
تو بعضی سایت ها دیدم که دوستان یوونتوسی میگفتن این تیم دوممون بود! نمیدونم از کی بونوچی،کیه لینی،بارزاگلی،پیرلو،ویدال و مارکیزیو رفتن تیم دوم!
حتی تیم دوم یووه هم اندازه تیم اصلی رم بازیکن خوب داره!
درسته کنته به بعضی بازیکناش استراحت داده بود ولی بازم جوری بازیکنای اصلی رو انتخاب کرده بود که بازی رو ببره. بعدشم تصمیم داشت از دقیقه 70 به بعد و وقتی رم خسته شده بود با 2 تا تعویض و آوردن بازیکنای اصلی مثل یورنته و توز نتیجه بگیره

یووه جوری تا دقیقه 60 دفاع میکرد انگار داره جلوی بارسلونا بازی میکنه!

تیم نسبت به بازی لیگ حرفه ای تر بازی کرد و الکی احساسی نشد! بازیکنا هیچ جوره نزدیک محوطه جریمه خطا نمیکردن!
جنگندگی و دوندگی تیم عالی بود
دقیقا گل رو هم زمانی زدیم که یورنته رو آوردن تو و یه مقدار کشیدن جلو و بازی متعادل شده بود
ژروینیو گل نزد و نزد بعد چه بازی گل زد! از این خیلی راحت ترهاش رو گل نکرده بود

یکشنبه یه بازی سخت با ورونا تیم شگفتی ساز این فصل تو زمینشون داریم
امیدوارم تیم مغرور نشه و خستگی این بازی هم رو تیم زیاد تاثیر نذاره

MCSE MAN
23-01-2014, 17:43

romantic
10-02-2014, 01:39
رم با اینکه خیلی خیلی قشنگ بازی کرد جلوی لاتزیو اما نتونست بازی رو ببره. 20 دقیقه آخر بازی یکی از زیباترین فوتبال های این فصل ایتالیا بود
خوبیش اینه که یووه هم 2-2 مساوی کرد. راستی این میشل باستوس هم با هماهنگی بیشتر بنظر میاد یه ژروینیو دیگه بشه واسه رم
درکل فرم فعلی تیم عالیه و مهم تر از همه اینکه دیدن بازیش واقعا لذت بخشه. حتی دیدن بازیکنان روی نیمکت هم که با شور زیاد بازی رو دنبال میکنن عالیه
رم باید رودی گارسیا رو بصورت بلند مدت نگه داره. این مرد از اون مربی هایی هست که اگر بهشون زمان داده بشه، به اسطوره تو تاریخ یک باشگاه فوتبال تبدیل میشن. مهم نیست اگر زمانی نتیجه هم نگیره، مهم اینه که کارهایی تو این مدت کرده که تو این چند ساله اخیر هیچ مربی دیگه ای (بجز کونته) تو فوتبال ایتالیا انجام نداده

MCSE MAN
10-02-2014, 12:58
خوب یک نگاهی بندازیم به این چند بازی

بعد پیروزی مقابل یووه، به زمین ورونا رفتیم. تیمی که واقعا خوب بازی میکنه و حقشه بالای جدول باشه
با اینکه تیم عالی بازی نکرد ولی خوشبختانه موفق شد روی بازی درخشان ژروینیو 3-1 برنده شه

هفته بعدش با پارما بازی داشتیم که با توجه به بارندگی شدید گفتیم بازی به تعویق میوفته ولی دیدم بازی شروع شد! هرچند بعد از چند دقیقه به خاطر وضعیت بد هوا و زمین، بازیکنا و مربی ها انقدر اعتراض کردن تا بالاخره داور زمین رو تست کرد و تصمیم گرفت بازی رو قطع کنه
چون تقویض بازی ها خیلی فشرده است احتمالا بازی میوفته برای 2 ماه دیگه

چهاشنبه بازی رفت جام حذفی مقابل ناپولی برگزار شد که واقعا یکی از جذاب ترین بازی هایی بود که تا حالا دیده بودم. هر دو تیم فقط حمله میکردن!
چقدر موقعیت ایجاد شد
رم نیمه اول تونست با ضربات ژروینیو و سوپر شوت استروتمن به گل برسه. ولی همون اول نیمه دوم با اشتباه وحشتنام دی سانتیس گل خورد و وسط نیمه هم بازی 2-2 شد تا شانس صعود به شدت کم شه. خوشبختانه بعد از 2-2 باز تیم به خودش اومد و آخر بازی ژروینیو گل سوم رو هم زد و دوباره امید به تیم برگشت
یکی از تفاوت های اساسی تیم امسال با سال های پیش همینه که قبلا رم سریع روحیشو میباخت و بازی رو از دست میداد ولی این رم تا دقیقه آخر واسه برد تلاش میکنه

دیشب هم دربی رم بود که لاتزیویی ها شدیدا دنبال انتقام بودن. 20 دقیقه نیمه اول رو هم خوب بازی کردن ولی از اون به بعد کلا بازی دست رم بود ولی به گل نرسید. انواع و اقسام موقعیت ها رو گل نکردیم
این 3 امتیاز میتونست تخیلی تیم رو جلو ببره که نشد

چهارشنبه هم در یه بازی بسیار حساس باید بازی برگشت نیمه نهایی جام حذفی رو مقابل ناپولی انجام بدیم
هر نتیجه ای ممکنه رقم بخوره حتی با اختلاف گل چندتا
فقط از الآن میشه حدس زد که بازی قشنگ و جذابی در پیش هست و 2 تیم به فکر حمله هستن چون ناپولی برد میخواد و رم هم باید تو زمین حریف گل بزنه که گل های خوردش تو زمین خودی دردسر ساز نشه

Iloveu-ALL
10-02-2014, 13:07
شما بازی ها رو از کجا میبینید؟
:n02:

MCSE MAN
10-02-2014, 13:21
شما بازی ها رو از کجا میبینید؟
:n02:
من با اینترنت میبینم
خدا پدر و مادر خالق اینترنت رو بیامرزه:n02:

Iloveu-ALL
10-02-2014, 13:52
من با اینترنت میبینم
خدا پدر و مادر خالق اینترنت رو بیامرزه:n02:

سرعت دانلود چند باید باشه؟ برا تو چنده؟
چقدر حجم کم می کنه؟ و از کدوم سایت ها پخش میشه؟

B3HZ@D
10-02-2014, 14:13
ویدئوها کیفیت های مختلف دارن . کمترین کیفیت پخش اینرتنتی 120 تا 150 کیلوبایته که یک بازی کامل معمولا چیزی نزدیک به 400 تا 500 مگابایت از حجم شما رو کم میکنه .
کیفیت های بالاتر سرعت بالاتر هم طلب میکنه و از طرف دیگه حجم بیشتری هم مصرف میکنه .

یک سوال در مورد بازی دیروز :

گل جروینیو برای چی قبول نشد ؟! آفساید گرفته شد ؟!

M E S S I
10-02-2014, 14:42
یک سوال در مورد بازی دیروز :

گل جروینیو برای چی قبول نشد ؟! آفساید گرفته شد ؟!

بله آفساید,

Iloveu-ALL
20-03-2014, 18:25
کاپيتان کهنه‌کار تيم رم از آمادگي خود براي بازگشت به آتزوري خبر داد اما آن را مشروط به محقق شدن يک چيز دانست.

فرانچسکو توتي گفت در صورت فراخوانده شدن از سوي چزاره پراندلي، سرمربي تيم ملي ايتاليا براي همراهي آتزوري در جام جهاني 2014 به تيم ملي کشورش بازخواهد گشت البته اگر وضعيت جسماني‌اش به وي اجازه اين کار را بدهد.

به گزارش تسنيم، فرانچسکو توتي پس از رهايي از بند مصدوميت دوباره روند اوج‌گيري را از سر گرفته است و با گلزني‌ در بازي اخير رم برابر اودينزه نشان داد هنوز چيزهايي براي عرضه به تيم ملي ايتاليا دارد و حتي ممکن است نامش در فهرست 23 نفره آتزوري جهت سفر به برزيل قرار بگيرد.

توتي در اين خصوص به شبکه اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: باعث افتخارم خواهد بود اگر پراندلي مرا دعوت کند. از اين اتفاق خوشحال خواهم شد، چون براي من فرصت بازي در جام جهاني که در برزيل برگزار شود ديگر دست نخواهد داد اما همانطور که هميشه گفته‌ام بايد ببينم که شرايط جسماني‌ام اين اجازه را به من مي‌دهد يا خير. اين مهمترين شرط براي حضورم در تيم ملي است.

وي افزود: اميدوارم که تيم ملي ايتاليا بتواند تا فينال رقابت‌ها بالا برود. به نظر من اين تيم پتانسيل فيناليست شدن را دارد. تيم ملي بازيکنان با کيفيتي دارد که حضورشان شانس ايتاليا را براي حضور در مرحله نيمه نهايي رقابت‌ها بيشتر کرده است و اميدوارم که اين اتفاق رخ دهد.

هافبک 37 ساله رم درباره بازيکناني که چزاره پراندلي مي‌تواند براي حضور در جام جهاني به اردوي تيم ملي ايتاليا فرا بخواند، تصريح کرد: اگرمن سرمربي تيم ملي ايتاليا بودم ماتيا دسترو و فلورنزي (2 بازيکن تيم رم) را دعوت مي‌کردم، چون آنها به افزايش سطح کيفي گروه کمک مي‌کنند و مي‌‌توانند تاثيرگذار باشند. به نظر اين 2 بازيکن بايد به تيم ملي دعوت شوند هرچند من آن کسي نيستم که تصميم مي‌گيرد کدام بازيکنان بايد در تيم ملي حضور داشته باشند.

توتي در ادامه درباره جايگاه رم در جدول رده‌بندي سري A‌ و رقابتش با يوونتوس و ناپولي براي کسب اسکودتو،‌ خاطرنشان کرد: ما به هر شيوه ممکن تلاش مي‌کنيم که سهميه صعود مستقيم به مرحله گروهي ليگ قهرمانان فصل آينده را به دست آوريم. در حال حاضر برتري خفيفي نسبت به ناپولي داريم ضمن اينکه يک بازي معوقه هم بايد انجام دهيم. به نظر من رم مي‌تواند به اين هدف دست پيدا کند، چرا که آمار نشان مي‌دهند ما در اين فصل قوي‌تر از ناپولي کار کرده‌ايم.

رم در حال حاضر با يک بازي کمتر و 3 امتياز اختلاف نسبت به ناپولي در رده دوم جدول سري A قرار دارد.

منبع: varzesh3.com

MCSE MAN
26-03-2014, 18:04
رم از پروژه ورزشگاه رونمایی کرد

باشگاه رم از پروژه ساخت ورزشگاهش رونمایی کرد و آنها امیدوارند که در آغاز فصل ۱۷-۲۰۱۶ آن را به بهره برداری برسانند.
استادیو دلا رما ۵۲ هزار نفر ظرفیت خواهد داشت و قابلیت افزایش ظرفیت آن تا ۶۰ هزار نفر هم وجود دارد.
ورزشگاه اختصاصی جالوروسی بجای میدان اسب دوانی که در منطقه تور دی واله قرار دارد ساخته می شود.
رئیس جیمز پالوتا ادعا کرده که ورزشگاه ۵۲ هزار نفری باشگاهش با استفاده از هنر مدرن ساخته خواهد شد و طراحی آن به گونه ای خواهد بود که ترس را به حریفان القا می کند.
دَن مِیس طراح ورزشگاه هم تاکید کرده که هدف او بازسازی یکی از بناهای تاریخی و مشهور شهر رم بوده است.
«با استادیو دلا رما می خواهیم دوباره شکوه و قدرت کولوسیوم را احیا کنیم.»
«هدف ما ساخت ورزشگاهی است که در آن هواداران نزدیک زمین مسابقه هستند، برخلاف استادیو الیمپیکو.»
«ما ورزشگاهی برای مسابقات فوتبال طراحی کردیم که تداعی کننده بنایی است که نماد این شهر است، کولوسیوم.»
رئیس جیمز پالوتا:
«اول از همه چیز مایلم تا از شهردار و همکارانش به خاطر میزبانی مراسم امروز تشکر کنم و از همه شما که به اینجا آمدید.»
«استادیو الیمپیکو مکانی فوق العاده برای ماست، اما مشخص است که هواداران رم و شهر رم به ورزشگاهی جدید نیاز دارند. این برای شهر و کشور فوق العاده خواهد بود.»
«نزدیک بودن همه هواداران به زمین بازی خیلی خوب خواهد بود، فوق العاده می شود.»
«رم باید بزرگترین باشگاه جهان شود.»
«ورزشگاه ما ۵۲ هزار نفر ظرفیت دارد و به آسانی می توان ظرفیتش را به ۶۰ هزار نفر رساند. این ورزشگاه را برای هواداران می سازیم.»

کاپیتان فرانچسکو توتی:
«هواداران رم شایسته داشتن ورزشگاه خودشان هستند. چیزی که به خودشان تعلق داشته باشد.»
«پروژه گویای همه چیز است: فوق العاده است. خانه ی همه رمی هاست. می خواهیم آنجا به پیروزی های زیادی دست پیدا کنیم.»

رودی گارسیا:
«خانه جدید ما خواهد بود، اما چیزی که دوست دارم آن زمین چمنی است که قرار است تاریخ رم را در آن رقم بزنیم.»
دنیله دروسی:
«امیدواریم که همه چیز سریع انجام شود و در عین حال ما بتوانیم در ورزشگاه قدیمی خودمان به کسب پیروزی ادامه بدهیم.»

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

MCSE MAN
07-04-2014, 11:55
رم چه فصل فوق العااده ای رو داره پشت سر میذاره
از 32 بازی 76 امتیاز گرفته که رکورد محسوب میشه واسه تیم. به طور متوسط نزدیک 2.4 امتیاز تو هر بازی!!!
حیف با این نتایج و با این فوتبال خوبی که بازی میکنه این فصل نتونست جامی بگیره

تو 2 هفته اخیر 5 بازی انجام دادیم یعنی تقریبا هر 3 روز 1 بار و هر 5 بازی رو هم بردیم!! درسته با تیم های بالای جدول بازی نداشتیم ولی واقعا کار سختی بود
3 تا از 4 تیمی که دور رفت خیلی مفت بهشون امتیاز دادیم رو تو این 2 هفته بردیم
دیشب هم کالیاری که 19 سال بود تو زمینشون نبرده بودیم رو موفق شدیم که ببریم

از هفته دیگه دوباره بازی های سختمون شروع میشه
هفته دیگه باید با آتالانتایی بازی کنیم که 6 بازی از 7 بازی آخرشو برده و الآن خیلی روی فرمه. محروم و مصدوم های زیادی هم داریم. فلورنزی ، دسترو و پیانیچ محرومن. استروتمن که تا آخر فصل مصدومه و بناتیا هم احتمال بازی نکردنش به دلیل مصدومیت هست

میشه گفت که از الآن تیم های اول تا سوم لیگ مشخصن و تغییری نخواهند کرد

B3HZ@D
07-04-2014, 19:49
درود

تائید رسمی ساخت ورزشگاه رم خبر خوشحال کننده ای بود . فقط اگه جزئیات بیشتری هم از این طرح منتشر بشه خیلی خیلی بهتر میشه :n02:
توی این تصویر که چیز خاصی مشخص نیست . تصویر دیگه ای بصورت رسمی منتشر نشده ؟

ممنون بابت خبر .

MCSE MAN
07-04-2014, 21:33
درود

تائید رسمی ساخت ورزشگاه رم خبر خوشحال کننده ای بود . فقط اگه جزئیات بیشتری هم از این طرح منتشر بشه خیلی خیلی بهتر میشه :n02:
توی این تصویر که چیز خاصی مشخص نیست . تصویر دیگه ای بصورت رسمی منتشر نشده ؟

ممنون بابت خبر .
فعلا که جزئیات دیگه ای منتشر نشده
همون عکسایی که توی اسپویلر اون پست گذاشتم فقط منتشر شده

B3HZ@D
08-04-2014, 11:15
آخ آخ . شرمنده من اسپویلر رو ندیدم ! :n02:
طرح خیلی خوب و شیکی شده ولی به نظرم میشد تماشاگران رو به زمین نزدیک تر کرد .

به هر حال اصل قضیه که همون ساخت ورزشگاه و کسب درآمده از همه چیز مهمتره. موردی که میتونه وضعیت درآمدزایی باشگاه های ایتالیایی رو به کل تغییر بده و از طرف دیگه قدرت خرید اونا رو بیشتر کنه .
با توجه به پروژه های ناپلی - میلان - رم برای ساخت ورزشگاه و همچنین بازسازی ورزشگاه های تیم های اودینزه - فیورنتینا میشه انتظار داشت که کم کم بقیه تیم ها هم همین روند رو طی کنن و لیگ ایتالیا به روزهای خوبش برگرده .

MCSE MAN
13-04-2014, 20:02
آتالانتیا تیم خوب این چند هفته اخیر رو در نبود نیمی از بازیکنای اصلیمون 3-1 بردیم
بالزارتی،استروتمن و بناتیا مصدوم بودن(البته بالزارتی و استروتمن خیلی وقته مصدومن و تا آخر فصل هم بر نمیگردن!). دسترو،فلورنزی و پیانیچ هم محروم بودن

-------------------------------------------------------------------------------------------

گارسیا بالاتر از رانیری و اسپالتی

رکوردها یکی پس از دیگری شکسته می شوند.
رمِ رودی گارسیا همچنان به پیشروی اش ادامه می دهد و محرومیت ها و مصدومیت ها هم نمی توانند مانع رکوردشکنی گرگها شوند.
جالوروسی با شکست آتالانتا به رکورد ۲۴ پیروزی در یک فصل سری آ دست پیدا کرد.

رمِ لوچانو اسپالتی در فصل ۰۸-۲۰۰۷ و رمی که کلودیو رانیری آن را هدایت می کرد در فصل ۱۰-۲۰۰۹ به چنین رکوردی دست پیدا کرده بودند.
درست همان طور که ایل مسجرو نوشته گارسیا پنج هفته دیگر فرصت دارد تا رکورد جدیدی را در تاریخ باشگاه رم به ثبت برساند.

MCSE MAN
20-04-2014, 21:31
سلام رم به لیگ قهرمانان اروپا:n12:
بعد از چند سال ناکامی در رسیدن به بازی های اروپایی و مخصوصا لیگ قهرمانان، بالاخره این فصل 4 هفته مونده به پایان کسب سهمیه و نایب قهرمانیمون رو تثبیت کردیم

دیشب هم با پیروزی برابر فیورنتینا تونستیم امسال دبلشون کنیم

لیگ ایتالیا واقعا امسال مدیون رمه که تونست جذابیت بازی ها رو تا هفته های پایانی حفظ کنه وگرنه یوونتوس تا هفته 30 ام قهرمانیش رو جشن گرفته بود!!

رودی گارسیا تیم رو از بحران کامل درآورد و تا کجا بالا آورد! نتایجی گرفت که خوشبین ترین هوادارای رم هم فکرش رو نمیکردن
طرفدارای رم که این چند سال فقط منتظر بودن اسپالتی یه اتفاقی بیوفته که دوباره برگرده، الآن در صورت در دسترس بودنش هم باز جز گارسیا به کس دیگه ای فکر نمیکنن

MCSE MAN
20-04-2014, 22:19
ویرایش: 2 بار ارسال شد پست!

برای خالی نبودن پست. 2 عکس از رختکن تیم بعد بازی دیشب

City 17
18-07-2014, 17:08
=>
تاپیک اختصاصی AS Roma | جالوروسی ها | فصل 2015 - 2014 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])