مشاهده نسخه کامل
: راهنماي جامع DVD ها ، نرم افزار ها و ساير محصولات چندرسانه اي آموزشي
Alireza SM
06-07-2013, 18:06
باتوجه به گسترش روزافزون نرم افزارها و DVD هاي تصويري آموزشي كنكور و اهميت بسيار زياد آنها ( طوري كه همه موسسات آموزشي رو به استفاده از اونها آوردن ) و همچنين پر شدن بازار از اين محصولات و گسترش تبليغات اونها؛ لازم دونستم كه اين تاپيك رو براي بحث و بررسي در خصوص اين محصولات ايجاد كنم.
در اين تاپيك هرگونه مشاوره براي خريد و همچنين تجربه اي كه داشتين رو ميتونين بيان كنين.
باتوجه به اينكه محصولات و DVD هاي مختلف آموزشي ويرايش هاي سال هاي قبل از 90 اونها با سال 90 و 91 اونها خيلي فرق ميكنه بهتره اگه در مورد محصولي كه خريدين ميخواين اظهار نظر كنين؛ حتما سال و ويرايش اون رو هم بگين. چون در سال 90 يه تحولي در همه موسسه ها به وجود اومد و همه محصولاتشون رو با رويكرد آموزش مفهومي جديد ارائه دادن.
ضمنا نحوه خريد هر محصول مشخصه؛ بايد توي گوگل سرچ كنين و نمايندگي اون رو پيدا كنين و باهاش تماس بگيرين و بخرين؛ پس نيازي نيست كه كسي پست بزنه و بپرسه كه مثلا فيزيك مهندس مسعودي رو چطور تهيه كنم ؟ يا رياضي منتظري رو كجا ميفروشن ؟؟ هرچيزي كه ميخواين تهيه كنين اگه توي گوگل سرچ كنين حتما سايت و فروشگاه و شماره تلفن پخش اون موسسه رو پيدا ميكنين.
همچنين خريد و فروش ممنوع هست. اگر كسي پستي براي فروش محصولات مختلف بزاره پستش گزارش ميشه و در اسرع وقت باهاش برخورد ميشه
قرار دادن لينك دانلود هم ممنوع هست ( مگر اون فايل هاي كوتاه كه خود موسسات به عنوان نمونه محصول در اختيار بازرديدكننده ها قرار ميدن )
Alireza SM
06-07-2013, 18:06
بنده به عنوان شخصي كه بخش عمده اي از اين محصولات رو دارم ( ويرايش هاي قديم و جديد )اونها رو به دوقسمت " مفيد و عالي " و " به درد نخور و تله پول " تقسيم بندي ميكنم.
تجربيات خودم از خريد اين محصولات رو به زودي در اين پست مينويسم و به مرور تكميلش ميكنم.
من سال 1391 با رتبه زير 1600 منطقه دو تونستم پزشكي قبول بشم و DVD هاي آموزشي نقش زيادي در دروس تخصصي من داشتن.
---------
درس زيست شناسي :
محصولات آقاي دكتر دادگستري :
بهترين محصولات آموزشي هستن ايشون با نگاهي مفهومي و زبان روان و بيان ساده مياد مطالب رو تدريس ميكنه . نقطه قوتش اينه كه ايشون خودش پزشك متخصص هست (اونم يه رشته خيلي خوب يعني بيهوشي ) و مشخصه كه با علاقه و اشتياق تدريس ميكنه. اشتباهات و سوتي هاش هم در تدريس هاش خيلي كمه و هميشه هم نكاتي از درس رو كه مربوط به رشته پزشكي هستن به صورت حاشيه اي در فيلم هاش ميگه و اين خودش باعث افزايش انگيزه شما ميشه. اشكال كارش اينه كه تست حل نميكنه توي فيلم هاش ( اخراي هر بحث چندتا تست حل ميكنه ولي اصلا كافي نيست ) البته اهميتي هم نداره چون به هر حال زيست شناسي درسي هست كه شما وقتي 1 ساعت درس بخونين بايد 10 ساعت واسش تست بزنين.
براي كسايي كه دبير خوب براي زيس شناسي ندارن خيلي مناسبه.
محصولات ايشون شامل زيست 1 و زيست 2 و زيست پيش و زيست گياهي و ژنتيك سه بعدي هست
محصولات عرفان اكبري :
ايشون خيلي وارد جزئيات ميشه و همه چيز كه به زبون مياره رو هم توي تخته مينويسه ولي اون سادگي و روان بودن بيان و رو خوب رعايت نميكنه به نظرم محصولات ايشون با اينكه از آقاي دادگستري خيلي گرونتر هست ولي به ايشون نميرسه
محصولات دكتر فخري :
بسيار عالي هست يه دبير خب با ديد مفهومي خوب تدريس ميكنه ولي وارد برخي جزئيات ها نميشه اما در عوض اون مطالب اصلي و مهم كه دانش اموزان در يادگيريش مشكل دارن رو دقيقا شناسايي كرده و خيلي عالي و روان توضيحش ميده. من پيشنهاد ميكنم با توجه به حجم و قيمت مناسبش اگه گير آوردين در كنار دكتر دادگستري ازش استفاده كنين.
محصولات دكتر چلاجور :
ايشون زيست 1 و زيست گياهي داره فقط. زيست گياهيش براي هر دانش آموزي واجب هست اصلا من كه اينو ديدم تازه درك كردم كه بافت هاي گياهي يعني چي ! خيلي عالي و با ديد مفهومي تدريس ميكنه و هر مطلبي كه ميخواد ياد بده هم اول پيش نيازهاش رو ميگه. درضمن بخشي از زيست گياهي رو هم پدرش ( يه دبير زيست شناسي با 80 سال سن و 50 سال سابقه :دي ) تدريس ميكنه.
====
اين پست تكميل ميشه
Alireza SM
06-07-2013, 18:30
دريس فيزيك و شيمي
در فيزيك محصولات جديد مفهومي مهندس مسعودي خيلي عاليه.
تاكيد ميكنم محصولات ويرايش 91 و 92 ايشون. چون محصولات قبلي ايشون تكنيك حل تست بودن ولي محصولات جديدشون آموزش مفهومي درس و روش هاي حل تست واقعي هست
در مبحث الكتريسيته و مغناطيس و القاي الكترومغناطي و حركت شناسي و ديناميك و موج و نوسان و امواج الكترومغناطيس بسيار عالي تدريس كردن اگر محصولاتش رو تماشا كنين هم به مقدار خوبي تست حل كردين و هم اينكه سر هر آزموني برين درصد خوبي ميارين.
در فيزيك دكتر رحماني هم خوب تدريس كرده محصولات آموزشي ايشون خوب هست آموزش روان و مفهومي داره و خيلي خوب هست اما به مسعودي نميرسه
پرويز كازرانيان هم فيزيك هاي خوبي داره مخصوصا فيزيك پيش2 ايشون خيلي خوبه ولي اون هم به مسعودي نميرسه.
در شيمي هم محصولات مهندس رضا سيروس رضايي مخصوصا براي پيش دانشگاهي بسيار عاليه. ايشون براي سال سوم محصول جديدش ناقص هست فقط فصل 1 سوم رو داره
محصولات آقاي معمارزاده و آقاي يزداني هم به سيروس رضايي نميرسن.
آقاي بازرگاني هم براي سال دوم و پيش 1 محصولاتي داره كه خيلي عالي تدريس كرده منتهي خيلي قديمي هستن و نياز شديدي به ويرايش دارن.
sheyda 92
19-07-2013, 00:25
سلام
میشه راجع به دی وی دی های مهندس دربندی هم نظر بدین ؟
ramin5749
19-07-2013, 02:27
سلام
دوستان لطفا همزمان با معرفی لینک محصول رو هم قرار بدین
مرسی
Alireza SM
19-07-2013, 09:36
بسياري از محصولاتي كه معرفي كردم لينك و فروشگاه رسمي ندارن بلكه خود موسسه اون رو از طريق تبليغات در راديو و تلويزيون ميفروشه. البته فروشگاه هاي غيررسمي براشون وجود دارن. ولي براي محصولات دربندي ميتونين توي گوگل اسمش رو سرچ كنين كه سايت رسمي خودش (كه فروشگاهش هم هست )رو مياره و ميتونين نمونه هايي از تدريسش رو مشاهده كنين.
براي محصولات ونوس هم همينطور ميتونين اسمش رو در گوگل سرچ كنين.
====
اون دوستمون در مورد دربندي پرسيده بودن عرض كنم كه ايشون كيفيت محصولاتش در مقابل مسعودي و رحماني خيلي پايين هست اصلا در حد اين دو تا نيست.
sheyda 92
20-07-2013, 19:02
سلام مجدد
یه سوال ؛ آیا آقای مهندس سیروس رضایی دی وی دی آموزشی فقط برای پیش داره و جمع بندی ؟ چون من هر چی گشتم اطلاعاتی درباره شیمی 2 و 3 به نام ایشون نبود ، اگر کسی اطلاعات کاملی داره لطفا منو راهنمایی کنه .
با سپاس
Alireza SM
20-07-2013, 19:11
محصولات آقاي سيروس رضايي كمتر از 4 ماه هست كه اومده به همين جهت هنوز خيلي ها نخريدنش حتي از وجودش اطلاعات كامل ندارن.
براي جمع بندي نداره ايشون ولي براي شيمي پيش 1و2 و همينطور شيمي 2 و فصل اول شيمي3 داره ( فصل 2 و 3 شيمي 3 رو نداره )
sheyda 92
20-07-2013, 19:43
اولا سپاس به خاطر جوابتون چون دگمه تشکر من ندارم ، دوما در صورت امکان منو راهنمایی کنید که از کجا می تونم دی وی دی مهندس رضایی رو تهیه کنم چون من هر چی سرچ کردم دی وی دی سال دوم رو پیدا نکردم.
After4Ever
21-07-2013, 03:40
دوستان DVD های گزینه 2 هم خوب هستن خیلی مختصر و مفید من کل فیزیکش رو دیدم قسمت کار و انرژِی خیلی خوب توضیح داده بود...
دوستان تجربی محدودیتی برای دیدن DVD زیست قائل نباشید...هر چی نکته بلد باشید بازم کمه...بعضی DVD ها خوبه بعضی هم بد نیست تنها چیزی که مهمه بتونید مفهایم و نکته ی جدید از درس در بیارید و همچین اون چیزی که خوندید رو رفع ابهام کنید:n01:
راستی جناب علیرضا یادشون رفت زیست مهر ماه رو هم معرفی کنند اون هم انیمیشنِ ...من از همون هم کلی نکته در آوردم و از همه مهمتر دیدگاه هم به زیست پیش 2 عوض شد. باعث شد دور های بعدی بهتر بخونم
Alireza SM
21-07-2013, 14:35
بله ويدئوهاي مهروماه هم عالي هستن كه البته جزء كتابش حساب ميشن. من خودم با ديدن اون ويدئو ها تصميم گرفتم كه زيست بخونم اصلا.
نظرتون در مورد بسته های پژوهندگان راه دانش چیه
Alireza SM
21-07-2013, 19:07
پژوهندگان محصولات زيست شناسي ( فخري ) و عربيش خوبه همينطور بعضي از محصولات دكتر دربندي خوبن. ولي خب در مقايسه با اساتيد رقيب خودشون يه سر و گردن پايين ترن
مثلا کدوم اساتید رقیب؟
ودیگر اینکه برای ریاضی وفیزیک کدام اساتید خوب هستند
After4Ever
21-07-2013, 21:36
مثلا کدوم اساتید رقیب؟
ودیگر اینکه برای ریاضی وفیزیک کدام اساتید خوب هستند
ریاضی منتظری فوق العاده است فقط افسوس می خورم کاش بیشتر وقت براش میزاشتم:n02:
برای فیزیک: دو فصلِ اول فیزیک 3 مربوط به مدار ها رو مسعودی خیلی خوب توضیح داده ولی قسمت دینامیک و حرکت شناسی خوب نبود! بقیش هم ندیدم
فیزیک گزینه 2 هم خوبه کلش رو ببینی 2 روز بیشتر وقت نمی گیره درسته خیلی مختصر گفته ولی من کار و ا انرژیش خیلی بدردم خورد
Alireza SM
21-07-2013, 21:55
براي رياضي اساتيدي مثل مسعودي و منتظري خيلي خوب هستن.
براي فيزيك هم رحماني و مسعودي و كازراني و ...
حركت شناسي و ديناميك مسعودي فوق العاده هست (منتها محصولات مفهومي جديد ورژن 91 به بعد نه محصولات قبل 91 ) هم مفهومي آموزش ميده هم نحوه حل مساله رو بهت ياد ميده.
به غیر از زیر مجموعه های احمدی چه کسانی را پیشنهاد می کنید
Alireza SM
22-07-2013, 09:52
براي چه درسي ؟ البته زيرمجموعه هاي احمدي در خيلي دروس فعلا رقيب ندارن
Alireza SM
22-07-2013, 10:03
براي رياضي منتظري خوبه. ولي تدريسش كنكوري نيست.
براي فيزيك هم به جز مسعودي رحماني هم خوبه كازراني هم همينطور.
در كل توصيه ميكنم وقتتون رو روي مجموعه هاي 91 و 92 مسعودي بزارين فقط.
Aryan007
22-07-2013, 20:39
براي رياضي منتظري خوبه. ولي تدريسش كنكوري نيست.
براي فيزيك هم به جز مسعودي رحماني هم خوبه كازراني هم همينطور.
در كل توصيه ميكنم وقتتون رو روي مجموعه هاي 91 و 92 مسعودي بزارين فقط.
سری جدیدش همینیه که حرکت شناسی ۱۰ DVD داره؟
Alireza SM
22-07-2013, 21:28
سری جدیدش همینیه که حرکت شناسی ۱۰ DVD داره؟
بله حركت شناس ي10 تا هست ولي سري قبلي هم حركت شناسيش 10 DVD بود كه سال 88 توليد شده بود و تا سال 90 هم فروختنش .
Aryan007
22-07-2013, 23:02
بله حركت شناس ي10 تا هست ولي سري قبلي هم حركت شناسيش 10 DVD بود كه سال 88 توليد شده بود و تا سال 90 هم فروختنش .
حالا ما از کجا بفهمیم کدومه؟
من خودم این DVD های مسعودی رو از یکی گرفتم که کنکوری ۹۱ بوده.اما حتی کاور DVD ها رو باز نکرده داده ما یه استفاده کنیم.
بعدش این DVD های زیست مهر و ماه منظورتون از انیمیشن آموزشی دقیقا چیه یعنی دبیر درس نمیده؟
ممنون.
Alireza SM
23-07-2013, 00:58
از طريق پ.خ ميتونم كمكتون كنم چك كنين. اينجا نميشه محستواي دي وي دي هاتون رو بررسي كنم. مهر و ماه هم دبي تدريس نيكنه چيزي فراتر و كاربردي تر از دبير هست مثلا فصل اول زيست 2 ميخونين كه التهاب چيه و چي ميشه و ... ولي توي انيمشين مهروماه يه بافت به صورت انيمشين نمايش داده ميشه و سلول هاي سفد و ماكروفاژ و آزاد شدن هيستامين و ... رو با چشم خودتون ميبينين و ياد ميگيرين كه التهاب چي هست يا مثلا در مورد پروتئين سازي با سه چهارتا انيمشن يا فيلم واقعي ميتونين ببينين كه mRNA چطور ترجمه به پروتئين ميشه. خيلي موثر در درك فرآيندهاي زيستي هست
koroshfe
28-07-2013, 21:53
دوستان سلام
تشكر فراوان بابت راهنمايي هاي عاليتون :n16:
يه سوأل كلي : من پيش دانشگاهي هستم ، لزوماً اينكه من از اين DVD ها استفاده كنم ، نتيجه ي بهتري نسبت به اينكه استفاده نكنم مي گيرم ؟
آخه يجورايي رغبت ندارم ، خودم فقط شيمي ٢ ـه بازرگان رو ديدم ، بريد اون قسمت اوربيتال ـش رو ببينيد ! يجورايي بيشتر وقت تلف كردنه !
نيم ساعت ويدئو بود ، در صورتي كه مطلب اون نيم ساعت رو زير ١ دقيقه مي تونستم بخونم ( ١٠٠٪ مفهومي و بدون پرش و جهش !!! ) :n29:
با تشكر
Alireza SM
29-07-2013, 10:01
دوستان سلام
تشكر فراوان بابت راهنمايي هاي عاليتون :n16:
يه سوأل كلي : من پيش دانشگاهي هستم ، لزوماً اينكه من از اين DVD ها استفاده كنم ، نتيجه ي بهتري نسبت به اينكه استفاده نكنم مي گيرم ؟
آخه يجورايي رغبت ندارم ، خودم فقط شيمي ٢ ـه بازرگان رو ديدم ، بريد اون قسمت اوربيتال ـش رو ببينيد ! يجورايي بيشتر وقت تلف كردنه !
نيم ساعت ويدئو بود ، در صورتي كه مطلب اون نيم ساعت رو زير ١ دقيقه مي تونستم بخونم ( ١٠٠٪ مفهومي و بدون پرش و جهش !!! ) :n29:
با تشكر
خب شيمي همينطوره درسيه كه ممكنه كسي 20 دقيقه طول بكشه كه بفهمه اوربيال يعني چي و كسي هم باشه كه بالاي يه هفته همه چيو بخونه و نفهمه كه مثلا 2s چه فرقي با 2p داره ! و در عين حال كسي هم ممكنه باشه كه در سي ثانيه كاملا متوجه بشه اونم براي اولين و آخرين بار !
ولي خب بخش هايي مانند سينتيك و استوكيومتري رو كسي DVD خوب داشته باشه شايد بهتر باشه واسش.
در مورد تاثير قطعي هم فقط محصولات جديد مفهومي مهندس مسعودي اينطوري هستن بقيه محصولات رو نميشه 100% گفت كه قراره شما رو به اوج برسونن چون ممكنه همين الانش در اوج باشين شما.
زيست شناسي هم با وجود اينكه خودم در آزمون ها بالاي 90 ميزدم و در كنكور بالاي 80 زدم ولي بازم اگه DVD هاي دادگستري نبود من نميتونستم پيش 2 و همينطور حواس و هورمون ها و ژنتيك رو خوب ياد بگيرم.
اون محصولات بازرگان هم براي شيمي 2 خوب هستن منتها فقط بخش هاي اوربيتال ها و ... رو ازش تماشا كنين بقيه بخش هاش غلطهاي زيادي دارن ( چون بر اساس كتاب سال 86 تهيه شده )
katayo0n
29-07-2013, 22:31
با سلام
مرسی از راهنمایی های همه
فقط اگه میشه،، ، ای کاش حدود قیمت هاشون رو هم بگید:n06:
برای افراد مثل من که خودشون هزینه تحصیل رو متقبل میشه، بفهمیم اصلا می تونیم بخریم یا نه :n06:
Alireza SM
30-07-2013, 09:28
سلام قيمت هاي همه محصولات خيلي بالاست (مثلا هر پك رياضي منتظري 125 تومن هست ) منتهي راه هاي زيادي براي ارزون تهيه كردنشون هست كه من نميتونم كمكي به شما بكنم. بايد خودتون بگردين ببينين ميتونين ارزونتر بخرين يا نه.
البته اينو هم اضافه كنم كه قيمت ها در مقايسه با كيفيت محصولات برتر و مقايسه اون با هزينه كلاس هاي خصوصي هيچي نيستن
koroshfe
30-07-2013, 12:15
خب شيمي همينطوره درسيه كه ممكنه كسي 20 دقيقه طول بكشه كه بفهمه اوربيال يعني چي و كسي هم باشه كه بالاي يه هفته همه چيو بخونه و نفهمه كه مثلا 2s چه فرقي با 2p داره ! و در عين حال كسي هم ممكنه باشه كه در سي ثانيه كاملا متوجه بشه اونم براي اولين و آخرين بار !
ولي خب بخش هايي مانند سينتيك و استوكيومتري رو كسي DVD خوب داشته باشه شايد بهتر باشه واسش.
در مورد تاثير قطعي هم فقط محصولات جديد مفهومي مهندس مسعودي اينطوري هستن بقيه محصولات رو نميشه 100% گفت كه قراره شما رو به اوج برسونن چون ممكنه همين الانش در اوج باشين شما.
زيست شناسي هم با وجود اينكه خودم در آزمون ها بالاي 90 ميزدم و در كنكور بالاي 80 زدم ولي بازم اگه DVD هاي دادگستري نبود من نميتونستم پيش 2 و همينطور حواس و هورمون ها و ژنتيك رو خوب ياد بگيرم.
اون محصولات بازرگان هم براي شيمي 2 خوب هستن منتها فقط بخش هاي اوربيتال ها و ... رو ازش تماشا كنين بقيه بخش هاش غلطهاي زيادي دارن ( چون بر اساس كتاب سال 86 تهيه شده )
خيلي ممنون از راهنمايي
اما اين ويدئو ها بايد براي همه تنظيم بشه ، ديگه لازم نيست n بار بگن تو اوربيتال حداكثر ٢ تا الكترون جا مي گيرن ( نه ٦ تا و ١٠ تا و ... ) ! خب هر كي متوجه نشد ويدئو رو بر مي گردونه ، اما كسي كه متوجه شد چي ... ؟؟؟
سايت مهندس مسعودي رو با جست و جو از گوگل پيدا نكردم ، ايشون سايت شخصي دارن براي فروش و ... ؟
با تشكر فراوان :n12:
Alireza SM
30-07-2013, 14:11
مهندس مسعودي سايت شخصي ندارن. در تلويزيون و راديو برنامه دارن و از طريق اون برنامه ها شرايط خريد محصولاتشون رو ميگن.
يه چندتا سايت هست كه مال مجموعه خودشون هست و محصولاتشون رو ميفروشن اينجا نميتونم بزارم اگر خواستين پ.خ بدين تا ارسال كنم واستون
sibesorkh2008
04-08-2013, 12:29
بچه ها دی وی دی های گزینه دو ارزش وقت گذاشتن داره؟(به جز فیزیک)
سلام
کسی از دی وی دی های ریاضی اکبری استفاده کرده؟
چطوره؟
همه مباحث رو داره؟
واسه تجربی
Mohammad Yek110
10-10-2013, 16:28
سلام
من برای شیمی 2 ، دی وی دی رو جدا از سایت مبتکران خریدم خیلی قدیمی بود ، مال کتاب قبلی بود ( بهمن بازرگانی )
یه هفته بعدش کتاب آموزش شیمی 2 مبتکران رو خریدم روش دی وی دی داشت من نمیدونستم ، دی وی دی رو هنوز باز نکردم .... آپدیت هست یا نه ؟؟ اگه نیست بفروشمش ...
برای فیزیک 2 و ریاضی 2 چه دی وی دیی پیشنهاد میکنید ؟؟
قیمتشون چنده ؟؟
از کجا میشه تهیه کرد ؟؟
اگه اینجا نمیشه گفت پخ کنید لطفا
Alireza SM
10-10-2013, 18:44
براي فيزيك 2 بهتره كه صبر كني و موقع كنكور DVD بخري فقط دو فصل آخرش توي كنكور مياد كه مسعودي عالي توضيح داده. براي رياضي 2 هم مبتكران رو يكي از دوستام خريده ازش رياضيه قيمتشم پايينه. شيمي هاي جديد بازرگاني كه تازه اومدن همشون آپديت هستن نميدونم شيمي2 هم آپديت شده يا نه
Mohammad Yek110
14-10-2013, 18:26
براي فيزيك 2 بهتره كه صبر كني و موقع كنكور DVD بخري فقط دو فصل آخرش توي كنكور مياد كه مسعودي عالي توضيح داده. براي رياضي 2 هم مبتكران رو يكي از دوستام خريده ازش رياضيه قيمتشم پايينه. شيمي هاي جديد بازرگاني كه تازه اومدن همشون آپديت هستن نميدونم شيمي2 هم آپديت شده يا نه
فیزیک 2 فک کنم برا امتحانا لازم داشته باشم
ممنون میشم یه دی وی دی خوب معرفی کنید
Alireza SM
15-10-2013, 10:17
فیزیک 2 فک کنم برا امتحانا لازم داشته باشم
ممنون میشم یه دی وی دی خوب معرفی کنید
شما كه براي امتحان مدرسه ميخواي وقت كافي داري كه برو سراغ مببتكران چزا DVD ??
البته DVD ها براي كنكور هستن معمولا چيزايي كه واسه امتحان نهايي درست ميشن كيفيت پاييني دارن منم چيز درست حسابي مخصوص امتحان نهايي واسه فيزيك 2 نديدم ولي مسعودي 2 فصل آخرش رو كنكوري توضيح داده كه عاليه
دوستان دی وی دی های هندسه تحلیلی و دیفرانسیل که بیان روش تستی خوب و به درد بخور بگن چی خوبه؟
Alireza SM
10-11-2013, 10:54
براي حسابان همچين چيزي وجود نداه ولي حد و مشتق و تصاعد هاي مسعودي رو متوني بگيري روش هاي تستيشن عاليه به اندازه كتاب هاي تست هم توش تست تاليفي استاندارد و سراسري و سنجش حل ميكنه.
براي حسابان همچين چيزي وجود نداه ولي حد و مشتق و تصاعد هاي مسعودي رو متوني بگيري روش هاي تستيشن عاليه به اندازه كتاب هاي تست هم توش تست تاليفي استاندارد و سراسري و سنجش حل ميكنه.
علیرضا جان سی دی های اکبری رو هم دیدی ؟
کیفیت اونا چطوره؟
Aryan007
10-11-2013, 17:17
حالا خارج بحث. ولی علیرضا کلا هر چی محصول سینمایی - کنکوری بوده رو دیده انگار:دی.کلا با تی وی مثل اینکه درس می خونده.ولی انصافا عظم قوی ای داشت واسه کنکور.یادمه می گفت ادبیات نهایی رو با نمره زیر ۵ تبصره زد.ولی نهایتا پزشکی اردبیل.
این نشون میده گذشته ی یک داوطلب در سال گذشته اهمیتی نداره.
Iloveu-ALL
10-11-2013, 21:36
سرکنکور از فیزیک 2 که از کلش سوال میدن.
فیزیک 1 ـه که فقط 2 فصل آخرشه!
Alireza SM
11-11-2013, 11:06
كسي نگفته كه فقط از 2 فصل آخر فيزيك 2 سوال مياد. بقيه فصل هاي فيزيك 2 در پيش دانشگاه تكرار ميشن. كار و انرژي هم هست كه اونم همه بلدن.
دوستان به نظرتون گسسته ی پیروزان (نیما مهدی زاده) خوبه؟
سلام میشه یرای سوال پرسیدن در مورد این dvdها ایمیلتون رو داشته باشیم .من به راهنماییتون نیاز دارم.ممنون
اقای علیرضا شما dvdهای (کنکور اسان است ) ریاضی اقای اکبری رو استفاده کردین؟
نظرتون در مورد تدریسش چطوره؟
اقا علیرضا در مورد دینی و عربی چه dvd هایی خوب هستش .(اموزش مفهومی و تکنیکی ) لطفا راهنمایی کنید.
Alireza SM
14-01-2014, 20:53
براي ديني هيچي خوب نيست فقط و فقط كتاب تست + كتاب آيات و نكات گاج. هفته اي 3 ساعت بخوني كافيه. براي عربي هم والا همه چي ديدم ولي چيز به درد بخور تا اين لحظه نديدم
POROMA2008
18-01-2014, 02:14
سلام برا کنکور زبان هم تخصصی هم عمومی dvd امورشی جامع هست چی کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند سالی از ذرس دور بودم میخوام تازه شروع کنم سال پیشم قبول نشدم
Alireza SM
18-01-2014, 21:11
براي زبان متاسفانه چيز خيلي خوبي سراغ ندارم. لغت رو كه با سي دي نميشه ياد گرفت بايد اونقدرتست بزني كه ماهر بشي. گرامر هم كه كتاب مبتكران - انار شهابي رو بخري بهتره.
amir 777
19-01-2014, 18:24
کسی دی وی دی های ونوس که جدیدا تو شبکه 3 برنامه داره رو دیده؟ چطور بوده؟
Alireza SM
19-01-2014, 23:21
من زيست و فيزيك و شيميشو دارم. زيستش در مقايسه با دادگستري هيچه شيميش هم در مقايسه با بازرگاني و فيزيكش هم در مقايسه با رحماني و مسعودي هيچه. فيزيكش كه بيشتر به درد تشريحي نمره گرفتن ميخوره تا تست كنكور
heyboy2009
29-01-2014, 07:46
از دوستان گرامی ریاضی منتظری با تخفیف ویژه کسی برای فروش داره؟ مثلا کسی که پارسال استفاده کرده.
هر pack هزینش چه قدر میشه؟
کسی dvdهای عمومی ونوس رو خریداری کرده؟ چطور بوده؟
در شيمي هم محصولات مهندس رضا سيروس رضايي مخصوصا براي پيش دانشگاهي بسيار عاليه. ايشون براي سال سوم محصول جديدش ناقص هست فقط فصل 1 سوم رو داره
آقاي بازرگاني هم براي سال دوم و پيش 1 محصولاتي داره كه خيلي عالي تدريس كرده منتهي خيلي قديمي هستن و نياز شديدي به ويرايش دارن.
اقا علیرضا شیمی بازرگانی ویرایش شده رو استفاده کردین و میخوام بدونم هنوزم رضایی خوب هستند در پیش؟
Alireza SM
07-03-2014, 18:01
اقا علیرضا شیمی بازرگانی ویرایش شده رو استفاده کردین و میخوام بدونم هنوزم رضایی خوب هستند در پیش؟
بازرگاني شيمي 3 و پيش 2 مطابق كتابهاي جديد هستن.
من میخوام رشته پزشکی قبول شم و نیاز دارم که زیست و ریاضیشو بالا بزنم و به منبعی نیاز دارم که مباحثی که در کتاب به صورت جداگانه گفته شده را به صورت جامع و مرتبط به هم اورده باشد به نظر شما پکیج اموزش 100رو بگیرم یا موسسه ونوس را؟
من سال 91 در دانشگاه دولتی قبول شدم ولی رشته پزشکی میخوام یعنی 2 سال عقب افتادم لطفا هزینه ایم که میتو نم بکنم 1میلیون هست که اونم نتیجه کلی کار پس کمک کنید که منابع خوبی بتونم گیر بیارم تمام امید پدرمادرم به اینکه امسال قبول شم لطفا کمک کنید مخصوصا زیست محصولات دادگستری خیلی گرون
m-asadabadi
21-03-2014, 22:10
من میخوام رشته پزشکی قبول شم و نیاز دارم که زیست و ریاضیشو بالا بزنم و به منبعی نیاز دارم که مباحثی که در کتاب به صورت جداگانه گفته شده را به صورت جامع و مرتبط به هم اورده باشد به نظر شما پکیج اموزش 100رو بگیرم یا موسسه ونوس را؟
ریاضی مهر و ماه رو بگیر و بخون ، هیچ راه دیگه ای هم نداره !
هر پولی هم که پای این دی وی دی ها بدی مطمئن باش جز پر کردن جیب یه مشت سی فروش شیاد چیزی عایدت نمیشه .
این دوموردی که نام بردی هم بدردنخور هستن
Alireza SM
22-03-2014, 18:05
من سال 91 در دانشگاه دولتی قبول شدم ولی رشته پزشکی میخوام یعنی 2 سال عقب افتادم لطفا هزینه ایم که میتو نم بکنم 1میلیون هست که اونم نتیجه کلی کار پس کمک کنید که منابع خوبی بتونم گیر بیارم تمام امید پدرمادرم به اینکه امسال قبول شم لطفا کمک کنید مخصوصا زیست محصولات دادگستری خیلی گرون
به نظر من شما اين يه مليون تومن رو بيخودي تلف نكن چون الان ديگه ديره. رياضي پيش دانشگاهي مبتكران + رياضي دوم مبتكران + رياضي تجربي گاج ميكروطبقه بندي رو تهيه كن DVD هاي رياضي فقط براي چند مبحث مناسب هستن و نميتون كفاف درصد بالا رو بكنن.
در مورد زيست هم الان تضميني نيست كه با تماشاي كامل دادگستري بتوني درصد بالا بياري چون زيست يه درس طولاني اثر هست و سوال هاي اخير هم طوري طراحي ميشن كه با رد گزينه نميشه جواب داد و تست هاي دام دار زياد طرح ميشه. به هر حال توصيه ميكنم كتاب هاي درسي رو كامل بخوني و بعدش تستاي خط به خط خيلي سبز و بعدشم مفهومي ها رو حل كني. DVD به درد كسي ميخوره كه خودش در حد درصد بالا باشه و بخواد درصد بالاتر به دست بياره. يا اينكه نهايتا تا اواسط سال شروع كنه به ديدنشون نه اينكه بعد عيد تازه بخواد تماشاي فيلمها رو شروع كنه.
البته ميشه الان هم توي زيست و رياضي درصد بالاي 80 آوردا ولي مجبوري روزي 7-8 ساعت واسه اين دوتا وقت بزاري و اينطوري درساي ديگه رو بايد رسما بيخيال بشي !
درس من بد نیست و فقط با یه بار نگاه کردن مطلب میگیرم و نیاز نیست وقت زیادی صرف خوندن کنم لطفا منبعی تصویری معرفی کنید در ضمن من کتابارو خوندم ولی به منبعی نیاز دارم که نکات مهم و کلیدی که تو فصلای جداگانه زیست اومده به هم مرتبط یه جا جمع کرده باشه؟
Alireza SM
29-05-2014, 17:02
بچه ها محصولات شركت رهپويان براي جمع بندي عالي هستن مخصوصا زبان و عربي و زيست و رياضي و فيزيك.
محصولات پارسالشون رو بيشتر توصيه ميكنم بهتون. هم قيمتشون خيلي پايينه هم كيفيت عالي دارن و تعداد تست هاي زيادي هم در هر فيلم وجود داره.
از سايت اردو دات آي آر ميتونين مشاهده كنين
خوب الان ما که نفهمیدیم چی شد ًًً:n27: یعنی تااینجای کار کنکور آسان است خوبه ؟؟ زیست محصولات دادگستری ؟شیمی مبتکران ؟فیزیک مسعودی ؟
بعدش شما توی پستی نوشته بودید که با قیمت پایین هم این دی وی دی ها هم قابل تهیه هستند ، خوب ممکنه راهنمایی بفرمایید؟ خوب البته میدونم شاید کار درستی نباشه ولی خوب انصافاً بازار گرمی ها نباید صرفاً برای کسانی باشه که تمکن بالای مالی دارند ، آقا سپاسگزار میشم زود پاسخ بدید ؛ :n03: گناه داریم خو
خوب الان ما که نفهمیدیم چی شد ًًً:n27: یعنی تااینجای کار کنکور آسان است خوبه ؟؟ زیست محصولات دادگستری ؟شیمی مبتکران ؟فیزیک مسعودی ؟
بعدش شما توی پستی نوشته بودید که با قیمت پایین هم این دی وی دی ها هم قابل تهیه هستند ، خوب ممکنه راهنمایی بفرمایید؟ خوب البته میدونم شاید کار درستی نباشه ولی خوب انصافاً بازار گرمی ها نباید صرفاً برای کسانی باشه که تمکن بالای مالی دارند ، آقا سپاسگزار میشم زود پاسخ بدید ؛ :n03: گناه داریم خو
سلام دوست عزیز
محصولات کنکور آسان است همش به جز فیزیک مسعودی و کمی هم دادگستری آشغاله
اینم بگم دادگستری فقط برای کسانی خوبه که تو عمرشون معلم خوب نداشتن و تو باغ نبودن! برای حرفه ای ها و متوسط ها اصلا توصیه نمیشه
فیزیک مسعودی هم اگه قیمت یک پنجم نوش رو گیر بیارین (که زیاده) خوبه! هیچکدوم از محصولات کنکور اسان است ارزش اون پولی رو که میدین ندارن!
شیمی مبتکران که خود بازرگانی تدریس کرده خیلی توصیه میشه هم قیمت خوب هم کیفیت فوق العاده!
اگاه باشین که تو گول بسته های اموزشی رو نخورین!
Arrowtic
27-06-2014, 16:03
شیمی بازرگانی رو جدا میشه DVD ـش رو خرید ؟ هر جا رفتم گفتن فقط همراه با کتاب .
شیمی بازرگانی رو جدا میشه DVD ـش رو خرید ؟ هر جا رفتم گفتن فقط همراه با کتاب .
آره چرا نشه پُرِ:دی
مثلا پیش 2 از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C_%D9%BE%DB%8C%D8%B4_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4% DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C_2.html)
اگه تهرانید میتونین از خود انتشارات بگیرین: انقلاب - خیابان فخر راضی ....
خودم هم از انقلاب گرفتم هم اینترنتی خریدم.
دوستان نظرتون چیه من پکیج کامل ریاضی کنکور آسان است رو بگیرم
آقای محمود اکبری چطورن ،دبیران هندسه و آمارش چی؟
اوقت بعضی ها میگن این تکنیک های آقای مسعودی دیگه بکار نمیان نظر شما چیه؟
ممنون میشم:n26:(رشتمم ریاضیه)
Alireza SM
29-06-2014, 01:40
دوستان نظرتون چیه من پکیج کامل ریاضی کنکور آسان است رو بگیرم
آقای محمود اکبری چطورن ،دبیران هندسه و آمارش چی؟
اوقت بعضی ها میگن این تکنیک های آقای مسعودی دیگه بکار نمیان نظر شما چیه؟
ممنون میشم:n26:(رشتمم ریاضیه)
عاليه. مسعودي دوسالي ميشه كه تكنيك رو گذاشته كنار و داره رياضي رو مفهومي تدريس ميكنه. اكبري هم خيلي خوبه من لگاريتم و ماتريس و تابع و احتمال و تركيبات و ... رو دارم ازش خيلي عالي هستن. مسعودي هم كه من حد و مشتق و تصاعدشو دارم خوب هستن انتگرالش فقط خيلي قديميه و تكنيك به درد نخوره ولي بقيه عالي هست
.................................................. .. .
عاليه. مسعودي دوسالي ميشه كه تكنيك رو گذاشته كنار و داره رياضي رو مفهومي تدريس ميكنه. اكبري هم خيلي خوبه من لگاريتم و ماتريس و تابع و احتمال و تركيبات و ... رو دارم ازش خيلي عالي هستن. مسعودي هم كه من حد و مشتق و تصاعدشو دارم خوب هستن انتگرالش فقط خيلي قديميه و تكنيك به درد نخوره ولي بقيه عالي هست
دبیر هندسش چطوره؟
و اینکه شما کلاس کنکور خوب میشناسین؟
ممنون
zahara88
14-07-2014, 11:22
باتوجه به گسترش روزافزون نرم افزارها و DVD هاي تصويري آموزشي كنكور و اهميت بسيار زياد آنها ( طوري كه همه موسسات آموزشي رو به استفاده از اونها آوردن ) و همچنين پر شدن بازار از اين محصولات و گسترش تبليغات اونها؛ لازم دونستم كه اين تاپيك رو براي بحث و بررسي در خصوص اين محصولات ايجاد كنم.
در اين تاپيك هرگونه مشاوره براي خريد و همچنين تجربه اي كه داشتين رو ميتونين بيان كنين.
باتوجه به اينكه محصولات و DVD هاي مختلف آموزشي ويرايش هاي سال هاي قبل از 90 اونها با سال 90 و 91 اونها خيلي فرق ميكنه بهتره اگه در مورد محصولي كه خريدين ميخواين اظهار نظر كنين؛ حتما سال و ويرايش اون رو هم بگين. چون در سال 90 يه تحولي در همه موسسه ها به وجود اومد و همه محصولاتشون رو با رويكرد آموزش مفهومي جديد ارائه دادن.
ضمنا نحوه خريد هر محصول مشخصه؛ بايد توي گوگل سرچ كنين و نمايندگي اون رو پيدا كنين و باهاش تماس بگيرين و بخرين؛ پس نيازي نيست كه كسي پست بزنه و بپرسه كه مثلا فيزيك مهندس مسعودي رو چطور تهيه كنم ؟ يا رياضي منتظري رو كجا ميفروشن ؟؟ هرچيزي كه ميخواين تهيه كنين اگه توي گوگل سرچ كنين حتما سايت و فروشگاه و شماره تلفن پخش اون موسسه رو پيدا ميكنين.
همچنين خريد و فروش ممنوع هست. اگر كسي پستي براي فروش محصولات مختلف بزاره پستش گزارش ميشه و در اسرع وقت باهاش برخورد ميشه
قرار دادن لينك دانلود هم ممنوع هست ( مگر اون فايل هاي كوتاه كه خود موسسات به عنوان نمونه محصول در اختيار بازرديدكننده ها قرار ميدن )
سلام
من تازه عضو شدم و اکان ارسال پیام خصوصی ندارم
و به شدت دنبا دی وی دی خوب برای شیمی پیش میگردم
شما گفتی ماله آقای سیروش رضایی خوبن ولی من تو گوگل گشتم ولی پیدا نکردم
اگه امکانش هس شما تو یه پیام خصوصی یه شماره ای از ایشون به من بدید یا نشونه سایتی چیزی
ممنون میشم اگه زود جوابمو بدین
دی وی دی های رضایی در برابر خود بازرگانی اشغال محسوب میشن
تا وقتی که بازرگانی داره از اون استفاده کنین
HAMID484
12-09-2014, 09:16
سلام به همه دوستان و کنکوری های عزیز
تو این پست میخوام یک نرم افزار ایرانی ویژه برنامه ریزی درسی بنام شاگرد زرنگ رو به شما معرفی کنم که تاییدیه فنی شورای انفورماتیک و گواهی ثبت وزارت ارشاد رو هم داره
در ادامه مزایای نرم افزار شاگرد زرنگ را به شما معرفی می کنم
1- اولین نرم افزار برنامه ریزی درسی کنکور در کشور که با بررسی دفاتر برنامه ریزی قلم چی , صفر کلوین , خودم میتوانم , هفته های من و ... طراحی شده است
2- قابل استفاده برای تمامی رشته های هنرستانی , دبیرستانی و دانشگاهی
3- قابل استفاده برای همه کنکورها در تمامی مقاطع( کارشناسی پیوسته ,کاردانی ,کاردانی به کارشناسی,کارشناسی ارشد و دکترا )
4- متناسب با تمامی آزمون های دانشگاه های دولتی , آزاد , علمی کاربردی و پیام نور
5- ثبت برنامه مطالعه شده با جزئیات کامل
6- برنامه ریزی مطالعه در آینده بطور دقیق و منظم تا روز کنکور
7- امکان تعریف درس و فصل به تعداد نامحدود برای مطالعه
8- قابل استفاده مجدد برای تحصیل در دوران دانشجویی و شرکت در کنکور مقاطع بالاتر
9- گزارش گیری هوشمند و امکان تهیه 57 گزارش عددی و نموداری مهم و کاربردی
10- خطاگیری هوشمند برای جلوگیری از اشتباه در ثبت اطلاعات
11- ظاهری ساده با طراحی کاربرپسند و یادگیری سریع نحوه کار با نرم افزار
برای اطلاعات بیشتر ,دیدن تصاویر نرم افزار , قیمت و نحوه خرید نرم افزار حتما به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید.
دوستانی هم که سوالی داشتند میتونند برام پیام خصوصی بفرستند یا با شماره موبایل من که در سایت هست تماس بگیرند
نسخه ویژه مدارس هم طراحی شده که قابلیت استفاده در مدارس برای چند هزار دانش آموز را دارد
sparda3000
21-09-2014, 13:15
دوستان برای عربی و ریاضی تجربی دی وی دی کی را پیشنهاد میکنید؟
واسه عربی آقای واعظی را خیلی ازش تعریف شنیدم.
ولی هر چی بهشون پیام میدم جواب نمیدن. پیشنهاد شما چیه؟
Alireza SM
21-09-2014, 13:43
دوستان برای عربی و ریاضی تجربی دی وی دی کی را پیشنهاد میکنید؟
واسه عربی آقای واعظی را خیلی ازش تعریف شنیدم.
ولی هر چی بهشون پیام میدم جواب نمیدن. پیشنهاد شما چیه؟
عربی واعضی جمع بندی هست به درد آموزش نمیخوره برای بعد از عید مناسبه.
برای ریاضی تجربی منتظری برای آموزش اولیه خیلی خوبه. مسعودی و اکبری هم عالی هستن.
sparda3000
21-09-2014, 14:00
عربی واعضی جمع بندی هست به درد آموزش نمیخوره برای بعد از عید مناسبه.
برای ریاضی تجربی منتظری برای آموزش اولیه خیلی خوبه. مسعودی و اکبری هم عالی هستن.
ممنون پس برای عربی دی وی دی آموزش کدوم یکی از اساتید را خریداری کنم؟
و اینکه اگه آموزش های ریاضی مسعودی مال سال 91 باشه تفاوتی داره؟
Alireza SM
21-09-2014, 20:46
ممنون پس برای عربی دی وی دی آموزش کدوم یکی از اساتید را خریداری کنم؟
و اینکه اگه آموزش های ریاضی مسعودی مال سال 91 باشه تفاوتی داره؟
محصولات قدیمی اون موسسه که مسعودی توش تدریس میکنه به درد نمیخورن تکنیک های به درد نخور هستن همشون فقط محصولات جدید آموزش تست زنی مفهومی رو بگیر.
برای عربی آموزش عربی استاد کرمی خیلی خوبه از صفر صفر شروع میکنه تدریس کردن رو . بقیه ولی از همون ابتدا شروع میکنن تست های کنکور رو حل میکنن.
amirsaesh
23-09-2014, 21:13
سلام
میشه بهم کمک کنید که ببینم این دی وی دی هایی که از فیزیک مسعودی خریدم،جز محصولات جدیدش هست یا نه؟
Alireza SM
23-09-2014, 21:42
حرکت شناسی چند DVD هست و از چه مطلبی شروع میکنه تدریسش رو ؟
amirsaesh
24-09-2014, 10:19
من مبحث خازن و مدارش رو گرفتم فعلا....10 تا دى وى دىه. اولشم از تعرىف خازن و فرمول خازن تخت که تو صفحه اول جزوشه شروع مىکنه.... جدىدترىن سوالى که تا الان من دىدم حل کرده واسه سراسرى 91 بوده!!
amirsaesh
26-09-2014, 09:28
من مبحث خازن و مدارش رو گرفتم فعلا....10 تا دى وى دىه. اولشم از تعرىف خازن و فرمول خازن تخت که تو صفحه اول جزوشه شروع مىکنه.... جدىدترىن سوالى که تا الان من دىدم حل کرده واسه سراسرى 91 بوده!!مىشه سرىعتر جواب بدىد لطفا ؟
Alireza SM
27-09-2014, 19:11
خب این ورژنی که شما از خازن و مدار گرفتین آخرین و جدیدترینش هست.
yasindlb
30-09-2014, 22:28
سلام . من برا فیزیک بسته مسعودی رو از کنکور اسان است گرفتم .
حالا برا شیمی چی بگیرم ؟
بازرگان شیمی۲ و پیش۱ اپدیت شدست ؟؟؟
yasindlb
30-09-2014, 22:30
سلام . من برا فیزیک بسته ی مسعودی رو از کنکور اسان است خریدم . برا شیمی چیکار کنم . بازرگان شیمی۲ و پیش۱ اپدیت شدست ؟؟
yasindlb
30-09-2014, 22:35
زیست . دادگستری ب جز کنکور اسان است کجا داره . اخه گروون میدن !؟
Alireza SM
01-10-2014, 10:12
شیمی 2 و پیش 1 بازرگانی آپدیت نشدن ولی همونا هم برای درصد بالا کافی هستن میتونین تماشا کنینشون و تغیرات لازم رو از روی کتاب درسی مشاهده کنین.
tabasom20
20-06-2015, 16:00
سلام و خسته نباشید.سوال من از اقای Alireza SMهستش
از کجا بفهمیم ریاضی و فیزیک مسعودی قدیمیه یا جدید؟میشه لطف کنید راهنمایی کنید
من دقیق نمیدونم از خودم رو یا از سال 91یا 92هستش.
rezasiklo
07-07-2015, 04:07
سلام . من دانش اموز سال سوم ریاضی هستم و سال بعد (۹۵) کنکور دارم. من با مشاوران موسسه کنکور اسان است صحبت کردم و اونها یک لیست از سی دی هاشون با قیمت ب من دادن . من الان ب شک افتادم ک این سی دی هارو تهیه کنم یا ن ؟؟؟ چون خیلی جاها خوندم ک سی دی هاشون اصلا خوب نیس . و چون هزینه سی دی ها بیش از ۴ یا ۵ میلیون هست ریسک بزرگیه خریدشون . خواهشا اگه کسی راجب ب سی دی ها میدونه منو راهنمایی کنه . و اگه با تجربه ها بهم بگن ک برای تمام درسای رشته ریاضی کدوم سی دی هارو تهیه کنم ممنون میشم . تشکر
tabasom20
07-07-2015, 13:34
با سلام
اگر خواستی بگیری فقط و فقط فیزیک مسعودی رو بگیر .بعدشم نیازی نیست به این همه هزینه سرچ کن داخل اینترنت افرادی هم هستند که کل پک رو 300یا 400میدند و قطعا فیزیکش در حد خیلی کمتر برات در میاد.همه ی اساتید یه مجموعه هم خوب نیستند سرچ کن و ببین بهترین استاد در هر درس در یک موسسه کیه و اونها رو هم میتونی ارزونتر تهیه کنی به روش بالا که گفتم.امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
tabasom20
07-07-2015, 13:46
سلام . من دانش اموز سال سوم ریاضی هستم و سال بعد (۹۵) کنکور دارم. من با مشاوران موسسه کنکور اسان است صحبت کردم و اونها یک لیست از سی دی هاشون با قیمت ب من دادن . من الان ب شک افتادم ک این سی دی هارو تهیه کنم یا ن ؟؟؟ چون خیلی جاها خوندم ک سی دی هاشون اصلا خوب نیس . و چون هزینه سی دی ها بیش از ۴ یا ۵ میلیون هست ریسک بزرگیه خریدشون . خواهشا اگه کسی راجب ب سی دی ها میدونه منو راهنمایی کنه . و اگه با تجربه ها بهم بگن ک برای تمام درسای رشته ریاضی کدوم سی دی هارو تهیه کنم ممنون میشم . تشکر
جواب کامل:ا سلام
اگر خواستی بگیری فقط و فقط فیزیک مسعودی رو بگیر .بعدشم نیازی نیست به این همه هزینه سرچ کن داخل اینترنت افرادی هم هستند که کل پک رو 300یا 400میدند و قطعا فیزیکش در حد خیلی کمتر برات در میاد.همه ی اساتید یه مجموعه هم خوب نیستند سرچ کن و ببین بهترین استاد در هر درس در یک موسسه کیه و اونها رو هم میتونی ارزونتر تهیه کنی به روش بالا که گفتم.
با مشاوران موسسه ی کنکور اسان است دیگه اصلا تماس نگیر چون فقط میخان جیب شما و خانوادت رو خالی کنند.
از صفحه ی 1تا 9 این تایپک رو بخون به خصوص از Alireza SM رو چون واقعا مفیده و خودشون قبلا همه ی dvdهارو امتحان کردند
f.ahmadi77
26-08-2015, 15:56
سلام. ببخشيد من ميخوام زست شناسي تمام سالها رو به صورت كاملا مفهومي مطالعه كنم. دبير خوبي هم ندارم...
از چه سي دي هايي مي تونم استفاده كنم.
در ضمن اون سي دي هاي مربوط به انتشارات مهر و ماه رو چجوري تهيه كنم ؟ من به سايت فروش رفتم اما كتاب هاي زيادي مربوط به درس زيست شناسي داشت...
f.ahmadi77
26-08-2015, 16:38
سلام. ببخشيد من رشته رياضي هستم اما ميخوام كنكور تجربي بدم. الان سال سومم و ميخوام خوندن زيست رو شروع كنم. ميشه بگيد از چه كتاب و سي دي هايي استفاده كنم ؟؟؟؟ من اصلا اطلاعاتي در مورد زيست و كتاب ها و سي دي هاي مربوط به اون ندارم ...
ممنون ميشم كمكم كنيد...
راستي ميشه با ديپلم رياضي كنكور تجربي داد ؟؟؟؟
lancast44
26-08-2015, 18:54
سلام دوستان من ۲۹ سالمه رشته ام ریاضی بود ولی میخوام تجربی امتحان بدم انقدر این دی وی دی ها زیادن واقعا گیج شدم از اونجایی که ۱۰ سال از درس فاصله گرفته بودم ازتون میخوام کمکم کنید واقعا نیاز به کمک و مشاوره دارم ممنون ازتون
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alireza SM
29-08-2015, 19:00
سلام دوستان من ۲۹ سالمه رشته ام ریاضی بود ولی میخوام تجربی امتحان بدم انقدر این دی وی دی ها زیادن واقعا گیج شدم از اونجایی که ۱۰ سال از درس فاصله گرفته بودم ازتون میخوام کمکم کنید واقعا نیاز به کمک و مشاوره دارم ممنون ازتون
Sent from my iPhone using Tapatalk
زیست شناسی رهپویان رو تهیه کنین برای زیست شناسی عالی هست. بقیه درس ها هم سعی نین با کتاب درسی شروع نین و تمریناتشون رو حل کنین . اگه مشکلی بود بپرسین در تاپیک های کنکور و تاپیک کتابهای کمک درسی تا بچه ها راهنماییتون کنن.
samiragolabi
16-09-2015, 19:05
ریاضی منتظری فوق العاده است فقط افسوس می خورم کاش بیشتر وقت براش میزاشتم:n02:
برای فیزیک: دو فصلِ اول فیزیک 3 مربوط به مدار ها رو مسعودی خیلی خوب توضیح داده ولی قسمت دینامیک و حرکت شناسی خوب نبود! بقیش هم ندیدم
فیزیک گزینه 2 هم خوبه کلش رو ببینی 2 روز بیشتر وقت نمی گیره درسته خیلی مختصر گفته ولی من کار و ا انرژیش خیلی بدردم خورد
براي رياضي اساتيدي مثل مسعودي و منتظري خيلي خوب هستن.
براي فيزيك هم رحماني و مسعودي و كازراني و ...
حركت شناسي و ديناميك مسعودي فوق العاده هست (منتها محصولات مفهومي جديد ورژن 91 به بعد نه محصولات قبل 91 ) هم مفهومي آموزش ميده هم نحوه حل مساله رو بهت ياد ميده.
سلام خوبین
نمیدونم بازم میایین این انجمن یا نه ! فقط من دی وی دی های منتظری رو لازم داشتم با توجه به قیمتش تصمیم گرفتم دست دوم یا کپیشو بگیرم شما در حال حاضر دارینش؟؟؟؟
دوستان عزیز سلام
من به شخصه به تازگی کنکور دادم
و قصد دارم همگی رو آگاه کنم
ببینید من تقریبا می تونم بگم از همه موسسات ریاضی و فیزیک یه چیزایی خریداری کردم
بزارید از بدترین به بهترین برم
اول از همه کنکور آسان است که خدا از سر اون احمدی و اون مسعودی نگذره که فقط یه مشت محصول بی کیفیت بهم دادن
بعد رفتم ونوس باز بهتر بود ولی بازم خیلی به کارم نیومد...چونکه فقط فرمولای کتاب بود...همینجور می نوشت و می رفت جلو
بعد رفتم پیش مهندس دربندی
راستشو بگم همه جوره کمکم کرد
هم کیفیت DVD هاش خوب بود هم درس دادنش...هم اینکه فوق العاده مفهومی کار کرده بود
یعنی اینجوری بگم که فقط دعاش می کنم
فیزیک 70 زدم
ریاضی هم 75
به نظر من تو رباضی و فیزیک دربندی یکه یکه...
تازه من جایی رو ندیدم که تونسته باشه از همه جا مجوز داشته باشه...ولی دربندی یعنی موسسه فرهبختگان شریف مهر همه رو داشت
از ارشاد...از وزارت صنعت و معدن و تجارت و....
فقط ابنجوری بگم خرید از دربندی یعنی تضمین موفقیتتون
تازه طرح انجمن رتبه های زیر 100 هم داره که مشاوره و آزمون و برنامه ریزی بچه ها رو خودش انجام میده و یکی از عالی ترین محصولاتشه
توصیه میکنم حتما استفاده کنید
Alireza SM
15-11-2015, 13:45
دوست عزیز بنده شکی ندارم که شما یوزر همین موسسه هستی و این پستت هم هدفش چیزی جز تبلیغ نبود. اگر واقعا کنکوری بودی و امسال ریاضی 75 و فیزیک 70 زدی عکس کامل کارنامت رو قرار بده. تازه عضو شدی و تنها پستی هم که ارسال کردی تبلیغ این موسسه هست. خرید از دربندی یعنی حروم کردن وقت و پولت نه تضمین موفقیتت !!
pcrunner
25-12-2015, 01:41
سلام دوستان.
برای منی که انسانی خوندم و میخوام کنکور تجربی بدم و صفرم چه محصولاتی رو پیشنهاد میکنید که از پایه باشه؟
ممنونم
سلام لطفا درمورد موسسه حرف اخر بگید درمورد دی وی دی هاش خیلی ها میگن موسسه عای دیگه بدرد نمیخوره فقط همین حرف اخر خوبه البته داشتم پی ام هارو میخوندم دیدم انگار مال دو سه سال قبله لطفا اگه کسی هنوز هست خخ جئاب بده ممنون
کمیل 5671
02-06-2017, 12:54
اول سلام عرض میکنم خدمت شما ، دوما برای شیمی بهترین محصول برای کدام فرد از کدام شرکته ممنون میشم جواب بدین
کمیل 5671
02-06-2017, 13:14
در واقع اینطور بپرسم بهترین محصولات زیست و شیمی برای کدام استاد و کدام شرکت باید تهیه کنم که بتونم درصد خوبی بزنم و هم ساده توضیح داده باشه هم فوق العاده عالی
Alireza SM
19-06-2017, 10:40
در واقع اینطور بپرسم بهترین محصولات زیست و شیمی برای کدام استاد و کدام شرکت باید تهیه کنم که بتونم درصد خوبی بزنم و هم ساده توضیح داده باشه هم فوق العاده عالی
زیست شناسی کرامت و شیمی هم بازرگانی(درسته شیمیش قدیمیه ولی همه مفاهیم اصلی مشترکن و تغیر نکردن و بعد از تماشا کردنش میتونی تغیرات رو از روی کتاب اعمال کنی)
Elahe_ye_Naz
04-07-2017, 00:12
زیر مجموعه های احمدی دقیقا چه موسساتین؟
Elahe_ye_Naz
04-07-2017, 00:14
خب اینا که گفتین همه واسه چندین سال پیشه. پیشنهادتون برا منی که داوطلب 97ام چیه؟
Alireza SM
19-08-2017, 12:04
کلی موسسه جدید هرروز داره درست میشه همشونم هدفشون فقط جیب شماست.
بنده 4 سال پیش توصیه میکردم این محصولات رو ولی الان کتابهای آموزشی خیلی کیفیتشون خوب شده و بعضی موارد انیمیشن های آموزشی هم که ضروریه تو اینترنت راحت پیدا میشن
سلام من رشته انسانی ام. نظرتون راجع به موسسه ونوس چیه ؟ من از طریق تبلیغ تلویزیون اشنا شدم و اس ام اس زدم. پک هاش که همراه مشاوره و... هست خیلی گرونه. میخواستم بدونم ارزش داره یا قلمچی و ... بهتره ؟
Alireza SM
02-09-2017, 14:36
سلام من رشته انسانی ام. نظرتون راجع به موسسه ونوس چیه ؟ من از طریق تبلیغ تلویزیون اشنا شدم و اس ام اس زدم. پک هاش که همراه مشاوره و... هست خیلی گرونه. میخواستم بدونم ارزش داره یا قلمچی و ... بهتره ؟
آخه انسانی درسی نداره که براش سی دی بخرین. اگه عربی و زبان و ادبیات مشکل دارین سعی کنین آفبا رو تماشا کنین و بعدش برین سراغ کتاب های تست. دروس تخصصی انسانی اگه تولید هم کرده باشن بازم لازم نیست
Afso0n..
25-09-2017, 10:41
سلام من پیش دانشگاهی هستم با پایه ضعیف چون از تجربی به انسانی نغیر رشته دادم و تا ساعت 7 شب مدرسه وترافیک هستم و دیگه وقتی واس درس خوندن ندارم و حالا موسسه ی ونوس ازم میخواد تا ساعت 1 مدرسه بمونم و بیخیال استادهای کنکور مدرسه بشم و از دی وی دی های اون استفاده کنم واقعا گیج شدم اگه میشه راهنماییم کنید که برم مدرسه یا دی وی دی ببینم یا خودم تنها و با کتاب بخونم:n03:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.