مشاهده نسخه کامل
: سوالي درمورد Sms : آیا میشه در فرستادن SMS شماره ی فرستنده حذف شه؟
mshiraz.2006
11-08-2006, 14:55
به نام خدا
با سلام دوستان.
من يه سوال دارم:
آيا ميشه يه کاري کرد که وقتي اس ام اس ميزنيم شماره موبايل نيفته؟
با تشکر.
mshiraz.2006
11-08-2006, 18:56
به نام خدا
دوستان راهي به ذهنشون نميرسه؟
با تشکر.
نه عزيز دسته فرستنده نيست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تو مخابرات از اون آشناها داري ميشه يه كاري كرد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب یه سایت ایرانی هستش که امکان ارسال Sms بدون شناسایی فرستنده رو میده ! :blush:
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون سایته ... ;)
خوش باشی...
mshiraz.2006
12-08-2006, 11:59
خوب یه سایت ایرانی هستش که امکان ارسال Sms بدون شناسایی فرستنده رو میده ! :blush:
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اون سایته ... ;)
خوش باشی...
به نام خدا
دست شما درد نكنه دوست عزيز..
DJ-Punisher
13-08-2006, 00:03
من که فکر نکنم بشه
mshiraz.2006
13-08-2006, 05:42
خوش باشی...
به نام خدا
ممنون - ولي نشد . چون باز شما موبايل رو پرسيد . آخه من موبايلم كجا بود...
Aminzikzak
14-08-2006, 12:57
به نام خدا
ممنون - ولي نشد . چون باز شما موبايل رو پرسيد . آخه من موبايلم كجا بود...
نمیشه یه شماره دیگه بدی ...
کی به کیه ...
یه شماره الکی امتحان کن.
برو تو سايت navand.ir عضو شو....شماره موبايل رو وارد نكن....ضروري نيست...فقط يادت باشه وقتي كه اس ام اس ميفرستي به جاي شماره موبايلت نام كاربريت رو مي نويسه!!!
پس اگه مي خواي خيلي نا شناس باشي يه اسمي انتخاب كن كه كسي نشناسه و رو يا اگه اين طور نيست پس اسمتو بده كه بفهمن تويي كه اس ام اس زدي....
موفق باشي
mshiraz.2006
14-08-2006, 16:09
برو تو سايت navand.ir عضو شو....شماره موبايل رو وارد نكن....ضروري نيست...فقط يادت باشه وقتي كه اس ام اس ميفرستي به جاي شماره موبايلت نام كاربريت رو مي نويسه!!!
پس اگه مي خواي خيلي نا شناس باشي يه اسمي انتخاب كن كه كسي نشناسه و رو يا اگه اين طور نيست پس اسمتو بده كه بفهمن تويي كه اس ام اس زدي....
موفق باشي
به نام خدا
دست شما درد نكنه دوست عزيز.
mshiraz.2006
14-08-2006, 20:08
به نام خدا
خيلي ممنون دوست عزيز . جواب داد - حال كردم
فقط نمي دوني چند تا اس ام اس ميزنه؟
نه نمي دونم ولي من كه تاحالا 10 تا اس ام اس زدم!!!ولي هيچي در اين باره تو سايتش نگفته...البته الان سايت آزمايشيه شايد بعدا تغيير كنه....!
masoud908
14-08-2006, 21:36
فكر نكنم از طريق عادي بشه.مگر با استفاده از سايت
فكر نكنم از طريق عادي بشه.مگر با استفاده از سايت
يعني چي؟از طريق سايت بايد اس ام اس زد ديگه! يعني از طريق اينترنت نه موبايل
mshiraz.2006
15-08-2006, 05:44
به نام خدا
احتمال داره پولي باشه - حالا يا بكشه رو قبض تلفن يا ...؟
venlo جان عالي بود
ممنون
قابلي نداشت! :happy:
احتمال داره پولي باشه - حالا يا بكشه رو قبض تلفن يا ...؟
فكر نمي كنم اينطوري باشه....در ضمن يكي از دوستان من يه ماهه از اين سايت استفاده ميكنه ولي هنوزم داره اس ام اس ميزنه!!!فكر نميكنم محدوديتي از نظر تعداد داشته باشه
masoud908
15-08-2006, 12:59
يعني چي؟از طريق سايت بايد اس ام اس زد ديگه! يعني از طريق اينترنت نه موبايل
اره ديگه عزيز.منم همين گفتم جيگر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.