مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
Bobby Sands
28-01-2014, 09:01
آندو شده خار چشم خیلیا . فردوسی پور دیشب خودشو داشت خفه میکرد.
آرزوی داشتن بازیکنی مثل آندو واسه بعضی تیما و طرفداراشون انگاری بدجور قلمبه شده که اینطوری عقده گشایی میکنن:n09:
بترکه چشم حسود :n02:
متاسفم برای فردوسی پور و برنامه اش که حرکت آندو را با تصاویری که نشون داد مقایسه میکرد و هدفش محروم کردن آندو از 3 -4 بازی بود
جالبه باشگاه استقلال هم در مقابل این رفتار هیچ عکس العملی نشان نداد و فقط ماجدی اومد که اومد دفاع جالبی نداشت
Bobby Sands
28-01-2014, 09:39
متاسفم برای فردوسی پور و برنامه اش که حرکت آندو را با تصاویری که نشون داد مقایسه میکرد و هدفش محروم کردن آندو از 3 -4 بازی بود
جالبه باشگاه استقلال هم در مقابل این رفتار هیچ عکس العملی نشان نداد و فقط ماجدی اومد که اومد دفاع جالبی نداشت
آره واقعا جالب بود که این حرکت رو دشت با چه جیزایی مقایسه میکرد . بعد اون سینا عشوری رو اصلا نمیبینن که از پشت دو دستی شونه های آندو رو گرفته و کم مونده دیگه سوارش بشه!!! چطور داور این چیزا رو خطا نمیگیره؟!
آخرین خبر در مورد خسرو حیدری
دکتر نوروزی دقایقی قبل اعلام کرد خسرو به دلیل آسیب بافت های همسترینگ نیاز به سه هفته فیزیوتراپی دارد
بد شانسی های تیم تموم نشدنیه
+
عادل جان؛خودتــــــــــــــــی !
تو روزنامه ها نوشتن که آندو میره تیمی که جباری بازی میکنه امیدوارم این خبر درست نباشه خسرو که مصدوم شد آندو هم بره دیگه تیم بدون بازیکن باید این بازی های سخت آخر فصل را انجام بده
تو روزنامه ها نوشتن که آندو میره تیمی که جباری بازی میکنه امیدوارم این خبر درست نباشه خسرو که مصدوم شد آندو هم بره دیگه تیم بدون بازیکن باید این بازی های سخت آخر فصل را انجام بده
بعید هم نیست!میگن کمیته انضباطی میخواد شنبه تیموریانو 4 جلسه محروم کنه و آندو هم تصمیم گرفته بره چون فقط 6تا بازی تا پایان لیگ مونده..
بعید هم نیست!میگن کمیته انضباطی میخواد شنبه تیموریانو 4 جلسه محروم کنه و آندو هم تصمیم گرفته بره چون فقط 6تا بازی تا پایان لیگ مونده..
اگر این اتفاق بیفته میشه مطمئن شد که این خطا ها و کارهای آندو عمدی و برای جدایی از استقلال و طبق سفارش کیروش و با همکاری فردوسی پور بوده
امیدوارم این حدسیات همشون اشتباه باشه:n03:
تیموریان ضلع سوم مثلث جدایی طلبان؟ /قلعهنویی نگران پازل تاکتیکی استقلال
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدایی بازیکنان ملیپوش در هفتههای اخیر به بزرگترین چالش امیر قلعهنویی تبدیل شده و بعد از رفتن منتظری و نکونام به نظر می رسد این بار نوبت به تیموریان رسیده است.
استقلال که در این فصل با مشکلات پی در پی مصدومیت بازیکنان روبرو بود و بازیکنانی مثل جمشیدیان، کبه، حیدری و حتی بیک زاده را مقاطع مختلف فصل در اختیار نداشت حالا باید در هفتههای پایانی به این فکر باشد که آیا تیموریان را در اختیار دارد یا نه.
بحث جدایی بازیکنان ملی پوش از تیم ها ابتدا از استقلال رنگ واقعیت گرفت و حتی به سید جلال حسینی و پرسپولیس هم کشیده شده اما هنوز مشخص نشده چرا بازیکنانی که در تیم ملی حضور دارند به یکباره هوای کشورهای عربی و قطر به سرشان زده است؟
تیموریان روز گذشته در پایان تمرین استقلال نزدیک به 30 دقیقه با قلعهنویی گفت و گو کرد ولی مشخص نشد که آیا محور این گفت و گو جدایی هافبک ارمنی استقلال بوده یا خیر اما به نظر می رسد تیموریان از مدتها پیش پیشنهاداتی را از کشورهای عربی داشته اما منتظر فرصت بوده تا آنها را بررسی کند.
استقلالیها که این روزها در پی تقویت تیم خود هستند اعلام کرده اند قصد ندارند مدافع خارجی را هم به تیم خود اضافه کنند زیرا فهرست این تیم پر شده است. علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: لیست ما جا ندارد که بخواهیم بازیکن اضافه کنیم و نیازی هم نداریم.
آنچه که فعلا برای باشگاه استقلال به یک علامت سوال تبدیل شده شایعاتی مبنی بر سفر ناگهانی تیموریان به قطر است.
در رسانه های امروز نیز نقل قولی از تیموریان منتشر شده که اعلام کرده برای جدایی از جمع آبی پوشان باید با امیر قلعه نویی صحبت کند. مسئله این است که تا نهایتا 6 هفته دیگر لیگ برتر به پایان می رسد و تکلیف استقلال در جام حذفی هم تا قبل از پایان بهمن ماه مشخص می شود. از سویی در ماه پایانی سال تازه داستان استقلال در لیگ قهرمانان آسیا شروع می شود. با توجه به مصدومیت های زیاد در این تیم و جدایی برخی از بازیکنان از جمله نکونام امیر قلعه نویی قرار است چطور این تیم را جمع و جور کند.
آیا باید پیشنهاد الاهلی قطر به تیموریان را واقعی و به واقعیت نزدیک دانست؟
مطمئنا اگر جدایی تیموریان واقعیت داشته باشد باشگاه استقلال و شخص امیر قلعه نویی با این جدایی موافق نخواهند بود مگر اینکه در قرارداد آندو هم از همان بدهای معروف مختص فوتبال ایران نهفته باشد که بازیکن بتواند در اوج مسابقات ساز جدایی بزند.
قلعهنویی که همین چند هفته پیش مدعی شد با رفتن جباری، منتظری، مجیدی و این اواخر نکونام ستون فقرات تیمش را از دست داده حالا باید برای جدایی تیموریان فکری کند مگر آنکه تیموریان شرایط این روزهای استقلال را درک کرده و تا پایان فصل در این تیم بماند.
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
REZAHOSEYNGANI
28-01-2014, 12:53
عادل چه گیری داده بود به حرکت آندو
عشوری داشت از سر و کوله اندو بالا میرفت.اندو نمیتونه که دست بسته حرکت انجام بده که!
عشوری داشت از سر و کوله اندو بالا میرفت.اندو نمیتونه که دست بسته حرکت انجام بده که!
فتح الله زاده مصاحبه کرده گفته با قلعه نویی مشکل داری چرا استقلال نابود میکنی
فوتبال ما به کجا رسیده که امثال دلالهایی مثل فردوسی پور و کی روش باید پرافتخارترین تیم ایران را زمین بزنند اما بدونید تا ژنرال هست شما هیچ کاری از دستتون بر نمیاد
اگر آندو رو هم محروم کنید یا از استقلال جدا کنید باز هم استقلال به راهش ادامه میده
از اون طرف شیخ جواد آل کیروش مصاحبه کرده و قصد داره استقلال را به حاشیه ببره و حرفهای چرتی را بازگو کرده امیدوارم قلعه نویی تو این برهه زمانی در گیر حاشیه نشه و جواب فدایی کی روش را نده:n02:
منبع: فرارو
افشاگری نکونام علیه یکی از نزدیکان "امیر"
هافبک میانی تیم فوتبال استقلال و کاپیتان تیم ملی ایران که چندی قبل به خاطر اختلافاتی که با کادر فنی آبی پوشان پیدا کرد راهی فوتبال کویت شد در تازهترین مصاحبه خود بدون اینکه نامی از امیر قلعهنویی ببرد، وی را تهدید کرده در صورت ادامه مصاحبههایش، اتفاقات پشت پردهای را افشا خواهد کرد که نشان میدهد برخی نزدیکان سرمربی آبیپوشان چه اقداماتی را در این تیم انجام میدهند.
به گزارش مهر، جواد نکونام امروز در مصاحبه با روزنامه خبر ورزشی سکوتش را بعد از جدایی از استقلال و پیوستن به تیم الکویت کویت شکست و بدون اینکه نامی ببرد به شدت از سرمربی و برخی نزدیکان قلعهنویی انتقاد کرد. او در بخشی از صحبتهایش سرمربی استقلال را به عوامفریبی متهم کرده و گفته است: "در این مدت صحبتهایی مطرح شده که درست نبود. عوامفریبی دیگر کافی است. این تاکتیکی است برای فرار از انتقادها که دیگران را جلوی هواداران قرار بدهیم و خودمان را تبرئه کنیم".
اما یکی از مهمترین بخشهای مصاحبه نکونام به جایی بر میگردد که او امیر قلعه نویی را تهدید به افشاگری در پارهای از مسائل کرده است: "اگر بعضیها به حرف زدنهایشان ادامه بدهند، مجبور میشوم حرفهایی بزنم که باب میلشان نباشد. مجبور میشوم قضیه ایمان موسویها و قضیه سربازی رفتن اطرافیان را بگویم تا مردم بفهمند در استقلال چه خبر است".
این مصاحبه را باید یکی از تندترین مصاحبههای جواد نکونام در طول زندگی ورزشیاش دانست. با این حال رمزگشایی از صحبتهای کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران که ابتدای لیگ دوازدهم به استقلال پیوست و در این مدت چالشهای زیادی را تجربه کرد، کار چندان دشواری نیست. مشکل ایمان موسوی در استقلال با نیمکت نشینی و سکونشینی یکباره او رسانهای شد؛ موضوعی که تعجب بسیاری از کارشناسان و اهالی رسانه را به دنبال داشت.
هرچند امیر قلعه نویی در همان زمان اعلام کرد مسائل فنی عامل نیمکت نشینی موسوی است، ولی این مسئله با توجه به عملکرد خوب موسوی در استقلال با وجود زمان کمی که برای هماهنگی با سایر بازیکنان داشت، برای هیچ کس قابل قبول نبود.
خیلیها ریشه این موضوع را قبل از سفر استقلال به کشور قطر برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا میدانند. در همان زمان یکی از اطرافیان کادر فنی که این روزها هم در تمرینات این تیم حضور دارد، از موسوی میخواهد تا در مدتی که استقلال در قطر حضور دارد اتومبیل لکسوس این بازیکن را قرض بگیرد. این درخواست با مخالفت موسوی مواجه میشود. پاسخ منفی مهاجم استقلال ناراحتی آن فرد را در پی دارد تا جایی که او تهدید میکند موسوی دیگر در ترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت! اتفاقی که چند روز بعد و پس از بازگشت استقلال از قطر و در مسابقات بعدی عملی شد.
پیشنهاد همکاری اقتصادی این فرد با ایمان موسوی هم دیگر مسئلهای بود که باعث افزایش شکاف سرمربی با مهاجم این تیم شد. این فرد که هنوز دلایل میزان بالای نفوذش در تصمیمات امیر قلعه نویی مشخص نیست، فقط یکبار سود فعالیت مشترک اقتصادیاش با موسوی را به این بازیکن میدهد و پس از آن از دادن سودهای دیگر، خودداری میکند.
این اتفاقات باعث میشود تا موسوی این مشکلات را با جواد نکونام در میان بگذارد و حتی کار به شکایت به نهادهای امنیتی هم کشیده میشود. بخصوص اینکه صابون تخلفات این فرد به تن جواد نکونام هم خورده بود.
یکی دیگر از تهدیدات نکونام، افشای قضیه "سربازی رفتن اطرافیان" است. باید دید منظور نکونام از اطرافیان کادر فنی کدام یک از نزدیکان تیم فوتبال استقلال است.
علیرضا علیپور دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفهای فدراسیون فوتبال چند ماه پیش تایید کرده بود که جمعی از بازیکنان استقلال از یکی از اطرافیان قلعه نویی شکایت کردهاند. علیپور حتی تهدید کرده بود بعد از بازی استقلال با بوریرام اسنادش را علیه این فرد رو میکند: "پس از اين بازي، قطعا حرفهايي دارم كه با سند و مدرك بيان مي كنم كه ممكن است سيل بيايد و اين سيل افرادي را با خود ببرد. فعلا دوستان بتازند اما حرفهاي مهمي دارم كه بعدا ميزنم".
با وجود این، امیر قلعه نویی سرمربی استقلال به شدت پشت دوست خود ایستاد و با افشاگری چند مورد علیه علیرضا علیپور، دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفهای فوتبال را وادار به عقب نشینی کرد. بعد از آن بود که مجددا حضور دوست قلعه نویی در تمرینات پر رنگتر شد و این فرد در سکوت رسانهای و بدون توجه ستاد منشور اخلاقی، در کنار آبی پوشان حضور دارد.
منبع: خبر آنلاین
نکونام:آقایان از رفتن من ناراحتند؟ دوستانتان که بشکن میزدند/ باعث جدایی من شما هستید نه کروش! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ورزش > لیگ برتر - نکونام خدا را شکر می کند که با رفتنش استقلال سراپا حمله شده است!
سعید اکبری: جواد نکونام که پس از جدایی از استقلال سکوت کرده بود، روز گذشته سکوت خود را شکست. این اتفاق زمانی افتاد که استقلالیها تلاش کردند تا انتقال این بازیکن را به کارلوس کروش، سرمربی تیمملی ربط دهند و به نوعی رفتن او را تقصیر سرمربی تیمملی بیندازند. هر چند کروش و کفاشیان نسبت به این حرف واکنش نشان دادند اما این گفته قلعهنویی که «از رفتن نکونام من بیشتر از همه ضرر کردم» باعث شد تا کاپیتان تیمملی نتواند بیش از این سکوت کند. او میگوید: «قصد نداشتم مصاحبه کنم اما در این مدت حرفهایی زده شد که درست نبود. عوامفریبی دیگر کافی است. این تاکتیکی قدیمی است برای فرار از انتقادها که دیگران را جلوی هواداران قرار بدهیم و خودمان را تبرئه کنیم. کسانی که میگویند از رفتن نکونام بیشترین ضرر را ما دیدیم، بهتر است از دوستانشان بپرسند که چرا یک سال خدا خدا میکردند تا من از استقلال جدا شوم؟ همانها که امروز میگویند نکونام نباید میرفت، میتوانند از دوستان نزدیکشان بپرسند که چرا موقع رفتن من از استقلال بشکن میزدند و شادى میکردند. دوستان محترم که حالا این حرفها را میزنند، یاد روزی بیفتند که میگفتند با حضور نکونام استقلال خوب بازی نمیکند و اگر از استقلال برود، راحتتر هستیم. من از همان موقع میدانستم که مشکلم فنى نیست چون در تیم ملى بهترین بازیهایم را انجام میدادم. در واقع مشکل مسائلى بود که اگر بگویم همین چند نفر هم به ورزشگاه نمیآیند.»
آقایان مگر نگفتند از استقلال برو؟!
نکونام جدایی از استقلال را برخلاف میل باطنیاش میداند. او در ادامه توضیح میدهد: «آقایان این مسائل را نمیتوانند کتمان کنند. اگر امروز چنین حرفهایی را میزنند، به خاطر این نیست که بگویند ضرر کردهاند بلکه میخواهند فشار را از روی خودشان بردارند و تقصیر را گردن دیگران بیندازند. من میگویم فقط با مردم و طرفداران صادق باشید. مگر بدون جلسه با من نگفتید از استقلال برو و فقط براى صدور رضایتنامه من آمدید؟ چطور حالا بانی جدایی من از استقلال دیگران شدهاند؟ خیلی حرفها را در دلم نگه داشتهام ولی اگر مجبور شوم آنها را به زبان میآورم. مشکل من در استقلال پول نبود که اگر دنبال پول بودم به این تیم نمیآمدم تا بعد از یکسال بروم. آمدم که با لباس استقلال از فوتبال خداحافظى کنم ولى نگذاشتند چون جلوى کارهاى دوستانشان را تا حدود زیادی گرفتم و نگذاشتم به برخی از بازیکنان جوان بیش از این ضربه بزنند. اگر من دنبال پول بودم ابتدای فصل پارسال با الغرافه که 5 میلیارد تومان پول میداد، قرارداد میبستم. آقای فتحا...زاده هم شاهد این پیشنهاد است. عامل جدایی من از استقلال فقط و فقط شما بودید. مجبورم کردید که از استقلال جدا شوم و چون دوست نداشتم در ایران برای تیم دیگری بازی کنم، راهی کویت شدم. حتى میتوانستم راهى الریان شوم ولى بهخاطر هواداران نرفتم چون نمیخواستم روبروى تیم محبوبم در آسیا بازى کنم. مسئولان الریان تا لحظه آخر عقد قراردادم با الکویت با مدیر برنامههایم در تماس بودند ولی گفتم به هیچوجه به آن تیم نمیروم وگرنه امروز من به جای بازیکن پورتو که به تازگی به این تیم ملحق شده، در آن تیم بازی میکردم.»
حقیقت را به مردم بگوئید
برای خیلیها سؤال است در جلسهای که بین نکونام، قلعهنویی، فتحا...زاده و... برگزار شد، چه گذشت؟ نکونام ترجیح میدهد حرفهای زیادی درباره این جلسه و محتویات آن نزند: «آقایان میتوانند به مردم بگویند در این جلسه که آنها و 6 نفر دیگر هم بودند، چه گذشت. حقیقت را بگویند تا مردم بفهمند چه اتفاقاتی افتاد. باعث و بانی جدایی من از استقلال همین آقایان بودند که با حضور من منافعشان را در خطر میدیدند. اگر من در استقلال میماندم میتوانستم فروردین ماه به تیمملی ملحق شوم ولی الان مجبورم در کویت بمانم و اردیبهشت ماه به تیمملی ملحق شوم. حالا چطور ممکن است کروش به من گفته باشد از استقلال برو؟ من اردوی تیمملی در آفریقا را از دست دادهام.»
میگفتند بازی تیمملی را ندیدهام
در روزهای اخیر استقلالیها تلاش کردند تا تلویحاً جدایی نکونام را به کروش ربط دهند. نکونام ادامه میدهد: «احتمالاً از صعود تیمملی ناراحت هستند و ١٠٠ درصد همین است و میخواهند با این کارها کروش را مقابل هواداران قرار دهند. مجبور شوم میگویم قبل از سه بازی آخر ایران در مقدماتی جامجهانی، چه کسانی دنبال چه اهدافی بودند ولی خوشبختانه توانستیم به جامجهانی برویم و دست بعضیها کوتاه بماند تا مردم کشورم خوشحال شوند. یاد آن روزهایی میافتم که بازی ایران و کرهجنوبی و صعود ایران را میدیدند و میگفتند که ما خواب بودیم و ندیدیم!»
کروش گفت در استقلال بمان
کروش در گفتوگو با یکی از رسانهها اعلام کرد از جدایی نکونام ناراحت است ولی آیا او قبل از رفتن در این باره با سرمربی تیمملی صحبت کرده بود؟ نکونام پاسخ میدهد: «کروش تنها کسی بود که برای آمدن من به کویت ناراحت بود. وقتی شنید میخواهم جدا شوم، از طریق یکی از مسئولان تیمملی به من گفت که در ایران بمان و حتی اگر بازیات هم ندادند، انگیزه داشته باش تا در جامجهانی بازی کنی ولی کسانی که من را میشناسند، میدانند اگر از نظر فکری راحت نباشم، به مشکل برمیخورم. به خاطر همین نمیخواستم درگیری پیش بیاید و به همین دلیل ترجیح دادم جدا شوم. حتی خانوادهام هم در این داستانها آسیب دیدند. بروید ببینید پدرم که آرزویش بود من در استقلال باشم از این جدایی راضى است؟ یا اینکه تحقیق کنید اول فصل چرا من را نمیخواستند؟ اگر آقای فتحا...زاده نبود هرگز نمیتوانستم در این تیم بمانم.»
قضیه موسویها را میگویم!
کاپیتان تیمملی حرفهای خود را در گفتوگو با خبرورزشی اینگونه به پایان میرساند: «تا وقتی که من در استقلال بودم، میگفتند مشکل تیم نکونام است ولی الان خدا را شکر پس از رفتن من استقلال در تمام مسابقات سوار بر بازی است و همه حریفان را با اختلاف دو، سه گل میبرد. مشکل میدانید چیست؟! من به شما میگویم در تمرین استقلال به دنبال جوابش باشید. تا من رفتم، گفتند بازیکن داریم که جای او را پر کند ولی الان چطور رفتن من به ضررشان شده است؟ دوستان یادشان رفته که خط میدادند به این و آن تا بگویند حضور نکونام به نفع استقلال نیست؟ خدا را شکر با رفتن من استقلال سراپا حمله شده است. دوست نداشتم همین حرفها را هم بزنم ولی چون آقایان همهچیز را برعکس نشان میدادند، مجبور شدم حرف بزنم. الان من بهتر از هرکسی میدانم استقلال شرایط حساسی دارد. فقط دلم برای هواداران استقلال میسوزد چون دوست ندارم بیش از این دروغ بشنوند. هواداران چه گناهی کردهاند که نباید حقیقت را بشنوند؟ دلم میسوزد که در ورزشگاه هم به راحتی نمیتوانند نظرشان را بگویند چون آدمهایی هستند که آنها را از زیر تیغشان میگذرانند. حتى بعضى عکاسان و خبرنگاران اجنبیپرست(!) هم این از زیر تیغ این آقایان رد شدهاند! دوست ندارم باعث اذیت شدن طرفداران شوم و امیدوارم استقلال با تلاش بازیکنان قهرمان شود. اگر بعضیها به حرف زدنهایشان ادامه دهند، مجبور میشوم حرفهایی بزنم که باب میلشان نباشد. مجبور میشوم قضیه ایمان موسویها و قضیه سربازی رفتن اطرافیان آقایان را بگویم تا مردم بفهمند در استقلال چه خبر است. امیدوارم آقایان دیگر با افکار مردم بازی نکنند.»
chekmate
28-01-2014, 18:11
جالبه هيچ كدوم از خطاهاي خشن بازيكنا ذوب آهن، به خصوص حركت بياتي نيا كه با استوك از پشت اومد رو پا اولادي رو نشون نداد. تمام هدف برنامه ديشبش اين بود كه آندو رو با يه محروميت سنگين مواجه كنه، كليپ هايي كه پخش كرد اصلا كيفيت قابل پخشي نداشتند، ولي چون چيز بهتري گيرش نيومد همونا رو پخش كرد تا به هدفش برسه، ضمن اينكه اون صحنه ها هيچ شباهتي به حركت آندو نداشتند.
ESTEGHLAL 67
29-01-2014, 00:43
انــــــــــــــدو امشب راهی قطر میشه
گل بود به سبزه نیز اراسته شد .. شایدم برعکس:n02:
Bobby Sands
29-01-2014, 10:44
اگر این چیزا واقعیت داشته باشه ، دیگه کاملا باید فاتحه فوتبال رو تو این مملکت( همانند بقیه چیزا) خوند!
این اقای کیروش واقعا توهم ورش داشته که میتونه تو جام جهانی حرکتی بزنه؟!!! من که فکر نمیکنم:n15:
king of the kings
29-01-2014, 12:08
ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺟﺒﺎﺭﯼ، ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ، ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﻭ ﺍﻣﺸﺐ ﺁﻧﺪﻭ!
از ﺑﯿﻦ ﺳﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﻪ ﻧﺎﻡﻫﺎﯼ ﺍﻣﯿﺮﺣﺴﯿﻦ ﺻﺎﺩﻗﯽ، ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ ﻭ ﻫﺎﺷﻢ ﺑﯿﮏﺯﺍﺩﻩ، ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺭﺍﻫﯽ ﺍﻡﺻﻼﻝ ﻗﻄﺮ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ ﻭ ﯾﮑﯽﻫﻤﺒﺎﺯﯼ ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻮﯾﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ!
مدیر برنامهی تمامی این بازیکنان مدیر کانادایی-پرتغالی کیروش هستش، و تک تک این بازیکنان قرار بود در آسیا بجنگند!
قرارداد تک تک اینها با تیمهای قطری-کویتی حداکثر 3 تا 4 ماه هست!!!
کفاشیان، تاج، بهروان، کیروش، عادل فردوسی پور ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭﺭﺯﺵ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﯾﺎﺩ ﻣﯿشه ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﻭ ﮐﻤﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﺍ ﺧﻢ ﮐﺮﺩﯾﺪ! ملی پوشان از استقلال رفتند تا جنازهی تیکهپارهی این تیم بره آسیا، که مبادا به آبروریزی کیروش خدشه وارد شه تو جام جهانی!
بازیهای مقدماتی تیم ملی با این کشورهاست: گینه، توباگو، مونته نگرو و افریقای جنوبی!!!
امیر خان همه دیدند این فصل باهات چی کار کردن . آقای کیروش فقط منتظرم ببینم بعد از حذف سریع از جام جهانی چجوری می خوای سرتو بلند کنی ؟
باشگاه استقلال حرف آخر را زد
فتحاللهزاده:رضایتنامه تیموریان را نمیدهیم حتی اگر کار به فیفا بکشد!/ «آندو» بازیکن استقلال است
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تصمیم ناگهانی آندو تیموریان مبنی بر ترک استقلال و تجربه مدیریت و کادر فنی آبیپوشان در دو بازیکن قبلی که از این تیم جدا شدند، هافبک شماره 14 استقلال را با چالشی جدید روبرو کرده است. در حالی که تیموریان شب گذشته تهران را به مقصد قطر ترک کرد و امروز در تست پزشکی باشگاه الاهلی شرکت کرده است، مسئولان باشگاه استقلال قویا مخالف این جدایی هستند و حتی روز گذشته نیز اعلام کردند قرار نیست به تیموریان رضایتنامه بدهند.
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه سرانجام تکلیف تیموریان چه شد و اینکه مگر این بازیکن با استقلال قرارداد ندارد که به یک باره تهران را ترک کرده و برای مذاکره به قطر رفته، گفت: من امروز با تیموریان قرار داشتم ولی ظاهرا او به کشور قطر رفته است.
وی افزود: ما در قراردادهایمان این مسئله را گنجاندهایم که اگر بازیکنی پولش را نگیرد میتواند از استقلال جدا شود ولی در مورد تیموریان این مسئله هنوز به انجام نرسیده است.
مدیرعامل استقلال ادامه داد: در کلیات باید بگویم تیموریان با باشگاه استقلال قرارداد دارد و به هیچ عنوان به این بازیکن رضایتنامه نخواهیم داد حتی اگر کار به کمیته انضباطی و فیفا بکشد.
فتحاللهزاده در پایان گفتوگو با فارس در خصوص اظهار نظر سرژیک تیموریان مبنی بر اینکه این بازیکن بندی در قراردادش وجود دارد که میتواند از استقلال به راحتی جدا شود، گفت: من کاری به صحبتهای کسی ندارم که چه برداشتی کرده ولی طبق قراردادی که با آندرانیک تیموریان بستهایم اجازه جدایی به این بازیکن را نمیدهیم و رضایتنامه او را هم صادر نکردیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، این صحبتها در حالی مطرح میشود که امیر قلعهنویی تا صبح امروز از سفر تیموریان به کشور قطر بیاطلاع بود.
سرمربی تیم استقلال در آخرین نشست خود با مدیرعامل این باشگاه مخالفت جدی خود را با جدایی تیموریان اعلام کرده و خواستار ادامه حضور این بازیکن در تمرینات و بازیهای استقلال است.
به نظر میرسد تا زمانی که تیموریان تکلیفش را با باشگاه استقلال روشن نکند نمیتواند با الاهلی قرارداد ببندد مگر آنکه با استقلالیها به توافق برسد.
M . Sayid
29-01-2014, 12:35
ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺟﺒﺎﺭﯼ، ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ، ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﻭ ﺍﻣﺸﺐ ﺁﻧﺪﻭ!
از ﺑﯿﻦ ﺳﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﻪ ﻧﺎﻡﻫﺎﯼ ﺍﻣﯿﺮﺣﺴﯿﻦ ﺻﺎﺩﻗﯽ، ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ ﻭ ﻫﺎﺷﻢ ﺑﯿﮏﺯﺍﺩﻩ، ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺭﺍﻫﯽ ﺍﻡﺻﻼﻝ ﻗﻄﺮ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ ﻭ ﯾﮑﯽﻫﻤﺒﺎﺯﯼ ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻮﯾﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ!
مدیر برنامهی تمامی این بازیکنان مدیر کانادایی-پرتغالی کیروش هستش، و تک تک این بازیکنان قرار بود در آسیا بجنگند!
قرارداد تک تک اینها با تیمهای قطری-کویتی حداکثر 3 تا 4 ماه هست!!!
کفاشیان، تاج، بهروان، کیروش، عادل فردوسی پور ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭﺭﺯﺵ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﯾﺎﺩ ﻣﯿشه ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﻭ ﮐﻤﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﺍ ﺧﻢ ﮐﺮﺩﯾﺪ! ملی پوشان از استقلال رفتند تا جنازهی تیکهپارهی این تیم بره آسیا، که مبادا به آبروریزی کیروش خدشه وارد شه تو جام جهانی!
بازیهای مقدماتی تیم ملی با این کشورهاست: گینه، توباگو، مونته نگرو و افریقای جنوبی!!!
امیر خان همه دیدند این فصل باهات چی کار کردن . آقای کیروش فقط منتظرم ببینم بعد از حذف سریع از جام جهانی چجوری می خوای سرتو بلند کنی ؟
از سپاهان هم ابراهیمی و حاج صفی - از تراکتور انصاری فرد !! گوبا اینها هم می خوان برن کویت و قطر ! با گندی که تیمای ایرانی تو آسیا می زنن 4 سهمیه به خطر میفته !!
anita.blue
29-01-2014, 14:05
خوب پس در این لحظه باید (به قول فیروز کریمی)بگیم جام را هل دادن تو بغل فولاد!
واقعا شرم آوره.اون از بازیکن گرفتنمون(یه عده پیرمرد بی انگیزه ی بی خاصیت)،اینم از قرارداد بستنمون(هرکی هروقت میخواد میاد،هروقت هم نمیخواد،میره!).هوادارم که خیلی ببخشیدا ، کشک!!!
از این فوتبال مسخره،از اینهمه پشت پرده ، از این حرفهایی که هیچ وقت تموم نمیشه و هیچکس هم یه بار برای همیشه قانونی حلش نمیکنه،از قانونهایی که فقط اینجا پیدا میشه،از مقرراتی که یک شبه وضع میشه ، ........ و صدها چیز دیگه ی این فوتبال متنفرم.حیف که توی بچگی هام فقط قشنگی و جذابیت میدیدم.و گرنه بخاطر دلبستگیم به استقلال مجبور نبودم هر روز این اخبار عجیب و اعصاب خورد کن را بشنوم یا ببینم....
به امید روزی که این فوتبال پاک بشه!
M . Sayid
29-01-2014, 17:44
گویا هواداران سر تمرین تیم شعار می دادن : نه قطر ، نه کویت ، جانم فدای اس اس ! :n12:
chekmate
29-01-2014, 17:49
مظلومی در خصوص رویارویی مس کرمان و استقلال در روز جمعه تصریح کرد: چون استقلال چند امتیاز از رقبایش جلوتر است !! من دوست دارم مس این بازی را ببرد! هرچند که علاقه قلبی به استقلال دارم! اما این را هم در نظر بگیرید که این آخرین فرصت مس است.
:n04::n04::n04:
همچين ميگه چند امتياز از رقبا جلوتره انگار يه 10 امتيازي بيشتريم، انگار نه انگار كه با تفاضل صدريم و تا تيم چهارم هم فقط 3 امتياز اختلاف.
آره داداش ما هم ميدونيم تو دوست داري مس ببره ولي نه بخاطر سقوط مس بلكه بخاطر اينكه استقلال قهرمان نشه. اصلا مس كرمان چه دخلي به تو داره كه براش دل مي سوزوني؟ يه چند هفته اي مربيش بودي بعد ديدي داره سقوط ميكنه ولش كردي كه سقوطش به اسم تو نوشته نشه(شايد هم محترمانه اخراجت كردن). لابد اگه با فجر بازي داشتيم هم دوست داشتي فجر ببره چون در معرض سقوطه.
هنوز مصاحبه هاي فصل قبل رو يادم نرفته كه مي گفتي يه عده دوست دارن استقلال فقط با خودشون نتيجه بگيره، ظاهرن خودت هم از همان يه عده هستي.
امير موسر
29-01-2014, 21:49
صدا و سیما + فدراسیون + کی روش امسال میخوان نابودمون کنن !تماشاگرای تهران هم که نمیرن ! البته تقصیر زیادی هم ندارن همه بازیامون وسط هفتست ! و تمام آقایونی که امسال استقلال رو به تیم ملی فروختن بدونن منفور تر از امثال نیکبخت هستن حتی پژمان منتظری که 100 سال هم نمیومد استقلال دعوت نمیشد تیم ملی ! اگر تعصب داشت وقتی میدید نیازه که بمونه باید میموند ! همین تیموریان هم بزاره بره بابا تقی به توقی میخوره میخواد بره !
...
این اتفاقا فقط تو ایران رخ میده و بس . کجای دنیا تیمی که صدر جدوله بازیکن های کلیدیش میرن ؟ این چه جور قرارداد بستن که هر وقت بازیکن دوست داشت میتونه تیم رو ترک کنه ؟ احتمال زیاد بازیکن ها میگن حق طلاق با ماست والا :n02: واقعا خنده داره این شرایط بله بازیکن های ما پولکی هستن و چرا نباشن ؟ تو فوتبال ایران مگه اینده ای هم وجود داره ؟ همه دنبال پول هستن که عمر فوتبالیشون تموم شد میلیارد ها پول داشته باشن تو فوتبال ایران پول یک بازیکن رو سالیانه میدن اونم نه 100% پولشو باید بره التماس کنه بابا پول ما رو بدین مگه قرارداد نبستیم خلاصه داستانی داره فیلم هندیه حاجی:n02:
حتی پژمان منتظری که 100 سال هم نمیومد استقلال دعوت نمیشد تیم ملی ! اگر تعصب داشت وقتی میدید نیازه که بمونه باید میموند !
پژمان رو قبول ندارم هر وقت برگرده ، قدم روی تخم چشم . 8 سال توی تیم ما بود . همیشه عالی و بی نقص بازی کرد . دو سال هم بهترین پیشنهادات رو رد کرد به خاطر ما . امسال هم می خواست بره ولی باز هم موند برای استقلال و هوادارش . از اول فصل هم گفت که نیم فصل میرم .
federrer
30-01-2014, 13:02
اول از همه باید یقه فتح اله زاده رو گرفت.
مرد حسابی این چه وضع قرارداد بستنه؟؟ هر بازکنی هر وقت خواست بذاره بره؟؟
با جیب خالی میخوای کهکشان درست کنی ، مجبور میشی با بازیکن قرارداد ترکمنچای ببندی، اونم هروقت دوست داشت تمرین و تیم رو ول میکنه
میره واسه خودش دنبال تیم میگرده.
فصل پیش زندی یهو رفت ،این فصل فرهاد -منتظری -نکونام - آندو دلبخواه خودشون رفتن .این اسمش مدیریته آخه؟
فتح اله زاده گفته به تیموریان رضایت نامه نمیدیم! خب نده ، اونم برات بازی نمیکنه! این وسط کسی سود نمیکنه، هم تیم قهرمان نمیشه هم اندو یه پول قلمبه از کفش میره.
با اون وضع پول دادنتون ، بازیکن به پیشنهاد میلیاردی نه نمیگه .
فصل بعد 10-12 تا از بازیکن های امید رو بیارید بجای ستاره.
نه جام خواستیم نه آسیا . حداقل اعصاب هوادار رو انقدر خرد نکنید
اول از همه باید یقه فتح اله زاده رو گرفت.
مرد حسابی این چه وضع قرارداد بستنه؟؟ هر بازکنی هر وقت خواست بذاره بره؟؟
با جیب خالی میخوای کهکشان درست کنی ، مجبور میشی با بازیکن قرارداد ترکمنچای ببندی، اونم هروقت دوست داشت تمرین و تیم رو ول میکنه
میره واسه خودش دنبال تیم میگرده.
فصل پیش زندی یهو رفت ،این فصل فرهاد -منتظری -نکونام - آندو دلبخواه خودشون رفتن .این اسمش مدیریته آخه؟
فتح اله زاده گفته به تیموریان رضایت نامه نمیدیم! خب نده ، اونم برات بازی نمیکنه! این وسط کسی سود نمیکنه، هم تیم قهرمان نمیشه هم اندو یه پول قلمبه از کفش میره.
با اون وضع پول دادنتون ، بازیکن به پیشنهاد میلیاردی نه نمیگه .
فصل بعد 10-12 تا از بازیکن های امید رو بیارید بجای ستاره.
نه جام خواستیم نه آسیا . حداقل اعصاب هوادار رو انقدر خرد نکنید
دمت گرم دوست عزیز حرف دل مارو زدی
MOHAMMAD2010
30-01-2014, 14:12
!تماشاگرای تهران هم که نمیرن ! البته تقصیر زیادی هم ندارن همه بازیامون وسط هفتست !
خدایی اینو دیگه تقصیر وسط هفته ننداز ! بازی های آخر هفته هم دیدیم چقدر میرن !
به نظر من باید قداست استقلال را حفظ کنند و اجازه ندن هر تازه به دوران رسیده و پولکی برای استقلال ناز کنه
این فصل تا همینجا از دید هوادارا استقلال قهرمانه و 2 تا جام گرفته باید قید این فصل را بزنند و اجازه بدن هر کی میخواد بره بره
ساموئل و تیموریان و هر کی که میخواد و برای فصل بعد چندتا بازیکن جوان و آینده دار که پیراهن استقلال براشون ارزش داره بگیرند و تیم جدیدی را بسازن
با این بازیکنای پولکی به جایی نمیشه رسید و هر زمان وسط فصل میتونن ناز کنند و تیم را ترک کنند
ولی خدایی من موندم چقدر مدیریت تو ایران ضعیفه !!!! یادم نمیاد در هیچ جدای دنیا چنین اتفاقی ... هنوز فصل تموم نشده همه دارند میرند ... بدبختی اینه نقل و انتقالات نیم فصل هم تموم شده معلوم نیست چطوری قرارداد بستند که شده خونه خاله هرکی عشقش کشید ناز میکنه میره ..
دیدید حرف من درست ازاب درامد امروز تیموریان فردا رحمتی پس فردا دیگه معلوم نیست تیمی وجودداشته باشه بااین مدیریت هاکه داریم قهرمان میشیم دارن همه دک میشن بااین مدیریت ها انتظارگرفتن میزبانی جام ملت هاروهم دارن فدراسیون فوتبال همه ماروتنهاگذاشتن حالابایددست خالی جلوتیم هابجنگیم من نمی دونم چرااستقلال داره ازهم می پاچه
anita.blue
30-01-2014, 20:51
به نظر من باید قداست استقلال را حفظ کنند و اجازه ندن هر تازه به دوران رسیده و پولکی برای استقلال ناز کنه
این فصل تا همینجا از دید هوادارا استقلال قهرمانه و 2 تا جام گرفته باید قید این فصل را بزنند و اجازه بدن هر کی میخواد بره بره
ساموئل و تیموریان و هر کی که میخواد و برای فصل بعد چندتا بازیکن جوان و آینده دار که پیراهن استقلال براشون ارزش داره بگیرند و تیم جدیدی را بسازن
با این بازیکنای پولکی به جایی نمیشه رسید و هر زمان وسط فصل میتونن ناز کنند و تیم را ترک کنند
دقیقا دوست عزیز.امیدوارم این بازیکنهایی که ما را اینطوری گذاشتن و رفتن را،دیگه هرگز تو اس اس نبینم...
امير موسر
31-01-2014, 10:00
امیر قلعه نویی آخرین بازمانده ی مبارزه با بازیکن سالاریست / بازیکنی مثل جواد نکونام خودش دلالی میکند / حامیان فساد در فوتبال به امیر قلعه نویی ضربه میزنند چون با موفقیت استقلال در این فصل تیرشان به سنگ میخورد به خاطر همین میخواهند او را انقدر تحت فشار بگذارند که تسلیمشان شود و اگر نشد هواداران را رودروی او قرار دهند تا استقلال به حاشیه کشیده شود .
داریوش مصطفوی
کیروش در برنامه ورزش و مردم :
لیگ بخاطر منافع فتح الله زاده و قلعه نویی به تعویق افتاد!
این هر روز پرروتر میشه. همه استقلال رو جارو کرد فرستاد قطر حالا حرف مفت میزنه!
تيموريان در استقلال ماندني شد
آندرانيک تيموريان در آخرين روز فصل نقل و انتقالات زمستاني در استقلال ماندني شد.
تيموريان که با پيشنهاد 5 ميليارد و 400 ميليوني الاهلي قطر براي امضاي قرارداد 1.5 ساله روبهرو شده بود پس از مذاکرات برادرش، سرژيک با علي فتحاللهزاده، در استقلال ماندني شد.
فتحاللهزاده در گفتوگو با ايسنا با بيان اين خبر گفت: امروز جلسهي خيلي خوبي با سرژيک تيموريان داشتيم و پس از مذاکرات نهايي آندرانيک تيموريان در استقلال ماندني شد و از فردا در تمرينهاي تيم شرکت خواهد کرد.
مديرعامل استقلال با بيان اينکه آندرانيک تيموريان به دليل بازگشت از قطر در اين جلسه حاضر نبود، گفت: درباره مسائل و مشکلات تيموريان در اين جلسه بحث شد و با همکاري و تعامل تيموريان، به توافق رسيديم که آندو تا پايان فصل استقلال را همراهي کند.
ايسنا
11 گلادیاتور آبی که برای تداوم صدرنشینی میجنگند :
مهدي رحمتي،امير حسين صادقي،حنيف عمران زاده، مجيد غلام نژاد،هاشم بيک زاده،پژمان نوري،آنتو نيو کارواليو،جي لويد ساموئل،سياوش اکبرپور،آرش برهاني،محمد قاضي
فارس
M . Sayid
31-01-2014, 15:51
داور باید دستور تکرار پنالتیو می داد ، دروازه بان حق نداره قبل از زدن ضربه از روی خط جلوتر بیاد ، ولی رودباریان قشنگ یه قدم اومد جلو !!!!
گزارشگرم که قربونش برم دیگه شورشو درآورده !
وای...گل خوردیم.اونم از روی نقطه قوت مون.به ... رفتیم:n14:
mehdig20
31-01-2014, 17:18
الان دقیقا چرا کاروالیو باید جاش رو میداد به نیکبخت!اون بدبخت که داشت خوب بازی میکرد.دقیقا از همون سمتی که نیکبخت بود گل خوردیم,نظم دفاعیمون تو اون نقطه به هم خورد.ما فقط به خودمون باختیم...
4 امتیاز خیلی مهم را مس طی دو بازی ازمون گرفت و این تیم ته جدولی را نتونستیم شکست بدیم
روی صحنه گل بیک زاده و نیکبخت و خود رحمتی مقصر بودند و در اون دقایق پایانی یارگیری را فراموش کرده بودند
غلام نژاد هم نشون داد که جانشین خوبی برای خسرو حیدری نیست و اون صحنه را میتونست خطا نکنه که متاسفانه یک ضربه ایستگاهی به حریف داد
خوشبختانه فولاد و نفت هم نتیجه نگرفتند و کماکان صدر جدول هستیم [حذف شد]
M.Sadegh.M
31-01-2014, 17:31
بابا هموش فکر کرده بودن بازی تموم شدِ و بردیم . . .
خیالشون راحت شده بود که بردن و غافل از همه چیز . . .
الکی الکی داریم این بازی های راحتمون را امتیازهاش را از دست میدیم.
خدا بازی های آخر و با فولاد و بقیه بالا نشین ها بخیر کنه.
این فردوسی پور عجب آدمیه...اون صحنه ای که بازیکن سپاهان اخراج شد میگفت اگه این اخراجه چیجوری به آندو با اون ضربه آرنجش کارت قرمز نداد؟
دوست دارم بزنم لهش کنم...:sq_17:
دقیقه نود هم مارو له میکنه این چجورظلمیه همه دارن ماروزیربارقهرمانی له میکنن اگه پنالتی روخراب نکرده بودیم خوب میشد اه
امير موسر
31-01-2014, 18:36
ولی فردوسی پور بعد از گلا از خوشحالی نمیتونست درست حرف بزنه انصافا :دی ( لیگ اینجوری داغ تر میشه ، ما برگشتیم به کورس ، کم مونده بود بیاد بخوابه کف زمین خودش )
ولی امسال کوچکترین ناراحتی هم ندارم من اگر قهرمان نشیم با این همه مشکلات ! فقط برای سه شنبه سنگ تموم بزارید همه !
federrer
31-01-2014, 20:13
اعصابم بدجور خرده. 2 امتیاز رو مفت از دست دادیم.
فوتبال همینه و کاریش نمیشه کرد. یه لحظه غفلت کردن . اگه اون توپ هم رد میشد الان 49 امتیازی بودیم تو صدر.
اگه دقت کنید کاروالیو اصلا خودشو درگیر نمیکنه. قاطی نمیشه . این مدل بازی به درد ما نمیخوره.
بازیکن باید بجنگه . بره تو پای بازیکن حریف مث آنــــــــــدو.
جلو ذوب آهن هم 2امتیاز از دست دادیم تا باز تا روز آخر استرس داشته باشیم.
بازی با فولاد و نفت وحشتناک حساسه . باید حتما اون بازیــــا رو ببریم .
نمی دونم خسرو میرسه به بازی فولاد یا نه؟!!!
جلو ذوب آهن هم 2امتیاز از دست دادیم تا باز تا روز آخر استرس داشته باشیم.
بازی با فولاد و نفت وحشتناک حساسه . باید حتما اون بازیــــا رو ببریم .
!
به نظر من مهمترین بازیهامون بازی با سایپا و ملوان تو انزلیه که باید حتما از این 2 بازی 6 امتیاز بگیریم
از بازی با نفت و فولاد هم 2 امتیاز بگیریم تقریبا میشه گفت قهرمانی تو دست خودمونه و بازی آخر تو آزادی با تراکتور و احتمالا جلو خیل عظیم هوادارا
متاسفانه ساموئل کارت گرفت و بازی باسایپا را از دست داد نمیدونم کی از شر این مصدومیت ها و محرومیت ها راحت میشیم چه فصلی شد این فصل :n02:
king of the kings
31-01-2014, 21:04
نشد بازی رو ببینم ولی حیف ساموئل پنالتی رو از دست داد
مثل اینکه ایمان مبعلی و میداوودی و شریفات برای بازی های آسیایی به استقلال پیوستند ! صحت داره ؟
منم تو اف بی خبرشو خوندم هنوز رسانه ای نشده اما خیلی خوبه حتما حضورشون برای تیم میتونه مفید باشه در این کمبود بازیکن
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
امير موسر
01-02-2014, 09:21
شریفات که نمیاد ! خود فولاد تو اسفند بازی آسیایی داره !
federrer
01-02-2014, 09:50
هیشکی فکر نمیکرد جلوی ذوب آهن و مس در مجموع 4امتیاز از دست بدیم.
خدا کنه هر طور شده سایپا و ملوان رو ببریم. که سخت تر از بازیهای قبلیمونه
anita.blue
01-02-2014, 13:53
اه اعصاب برای آدم نمیذارن.از ناراحتی از دست دادن 2 امتیاز اونم دقیقه نود،هنوز آروم نشدم.یادش میفتم عصبانی و کلافه میشم.دیروز بد بازی نکردیم ولی به نظرم قلعه نویی سر تعویض ها اشتباه کرد.مخصوصا وقتی یرهانی را بیرون برد عملا توپ و میدان رو دادیم به حریف و نشستیم به دفاع کردن!خدایی یکی به من بگه توپ اصلا به نظری رسید؟وقتی آرش انقدر تلاش میکنه همه جای زمین هست،هم به دفاع کمک میکنه هم خط حمله را سرپا نگه میداره،چرا باید تعویض بشه؟؟؟آرش که رفت بیرون،فقط مونده بود دروازه بان مس هم بیاد تو حمله هاشون شرکت کنه!!
خدایا خودت کمکمون کن..........
chekmate
01-02-2014, 15:06
پورحیدری: کیروش «شو» اجرا کرد و اعصاب قلعهنویی را به هم ریخت!/ مقابل مس آماتور گل خوردیم
رئیس کمیته فنی تیم استقلال گفت:
کیروش دیروز شو اجرا میکرد و با سناریوی از پیش نوشته شده اعصاب قلعهنویی را به هم ریخت.
منصور پورحیدری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص دیدار استقلال و مس کرمان و تساوی این دیدار گفت: به اعتقاد من تیمی مثل استقلال نباید چنین گلی دریافت کند و اصلا نباید آن خطا اتفاق میافتاد. بازیکنان ما فکر کردند همه چیز تمام است و انصافا اگر چند دقیقه تحمل میکردند سه امتیاز فوقالعاده را به دست میآوردند.
وی افزود: از سوی دیگر درست در روز بازی سرمربی تیم ملی اعصاب مربی ما را به هم ریخت و با نوشتن یک سناریو و راه انداختن یک شو کار خودش را کرد. کیروش خیال میکند مردم چیزی نمیدانند و چیزی متوجه نمیشوند ولی او اشتباه میکند.
عضو هیأت مدیره و مدیر فنی باشگاه استقلال در خصوص پیروزی پرسپولیس و رقابت فشرده با استقلال گفت: مطمئنا هر بازی برای خودش یک فینال است ولی با این فشردگی نمیشود از بازیکنان انتظار داشت. حتی وقت ریکاوری برای بازیکنان باقی نمانده و بازیها روز به روز سنگینتر میشود. مثلا در بازی دیروز در یک صحنههایی از آماتور هم آماتورتر گل دریافت کردیم که نباید این اتفاقات رخ دهد.
پورحیدری در خصوص اینکه کیروش مدعی شده استقلال برنامههای لیگ را بر هم زده است،گفت: من عادت دارم در مورد همکار زیاد صحبت نکنم ولی انصافا کیروش خیلی به این فوتبال صدمه زد. او هر چه دلش خواست در برنامه دیروز گفت و وقتی قلعهنویی روی خط رفت به او فرصت داده نشد که حرف بزند. کیروش یک طرفه شو اجرا میکرد و هر چه میخواست میگفت اما شما مطمئن باشید به حرف من خواهید رسید که این مربی یک انسان بهانهجو است و از این بدتر هم خواهد شد.
وی در ادامه گفتوگو با فارس تاکید کرد: او به شعور مردم ایران بیاحترامی کرد و این هم جزء بهانههایی است که آورده و گفته لیگ به خاطر برنامههای استقلال عقب افتاده است. من فکر میکنم امسال یک جام جهانی عجیب و غریبی داریم و با این تفکرات اصلا نباید لیگ برگزار میشد و کلا باید بازیکنان را در اختیار این آقا میگذاشتیم. شاید او فکر میکند ما تا به حال به جام جهانی نرفتهایم و به او نگفتهاند سه دوره در جام جهانی حضور داشتیم. منتظر بهانههای جدید کیروش باشید.
وی در پایان در خصوص اینکه آیا استقلال در جام حذفی میتوان مس را شکست دهد، گفت: آن بازی متفاوت است ممکن است حتی به 120 دقیقه بکشد ولی برنامهریزی قلعهنویی برای آن دیدارها متفاوت خواهد بود. خوشبختانه تیموریان برگشته و بازیکنان هم تا امروز شاهکار کردند و با فداکاری کار را جلو بردند.
خوب وزیر ورزش هم همانطور که پیش بینی میشد از کیروش حمایت کرد و گفت که الویت جام جهانیه
جالبه این آقا وقتی صحبت پول میشه خودشو میزنه به اون راه اما الان میگه استقلال برای دولته و هر چی وزارت بگه باید انجام بده :n02:
الان دارم اون روز رو میبینم که کی روش با 3 باخت از همون برزیل راهی کشورش میشه و تمام پولشو گرفته و حتی نمیاد ایران و در مورد عملکردش توضیح بده و این آقایان به به و چه چه اجنبی پرست قیافشون اونموقع دیدن داره
اینطور که کفاشیان گفت جام باشگاه های آسیا هر سال برگذار میشه اما جام جهانی هر 8 سال برگذار میشه !! پس اولویت با جام جهانیه یعنی باید قید هاشم و صادقی و آندو و خسرو هم برای بازیهای آسیایی بزنیم
هیچ جای دنیا چنین تفکراتی را نمیبینیم واقعا متاسفم برای کی روش که فکر میکنه مربی حرفه ای هستش اما میخواد بازیکنان ملی پوش استقلال را از باشگاه به زور بگیره
این قضیه کیروش:n21: و امیرخان خوب سوژه دست یه سری افتاده استقلال و استقلال رو بکوبن و عقده هاشونو خالی کنن....
M . Sayid
01-02-2014, 19:40
جالبه این آقا وقتی صحبت پول میشه خودشو میزنه به اون راه اما الان میگه استقلال برای دولته و هر چی وزارت بگه باید انجام بده
جناب وزیر فرمودن که استقلال نباید به فیفا شکایت میکرده و ما باهاشون برخورد می کنیم :n04: :n09: !!!! فیفا هم که سرش درد می کنه برای محروم کردن کشوری که دولتش تو فوتبالش دخالت می کنه ! :n24:
جناب وزیر فرمودن که استقلال نباید به فیفا شکایت میکرده و ما باهاشون برخورد می کنیم :n04: :n09: !!!! فیفا هم که سرش درد می کنه برای محروم کردن کشوری که دولتش تو فوتبالش دخالت می کنه ! :n24:
ای گل گفتی دوست عزیز من نمی دونم وقتی کمیته ورزش هست چه ربطی داره به مجلس شورا یاغیر..........
تيموريان:پيراهن ملي را با هيچچيز عوض نميکنم
هافبک مليپوش فوتبال استقلال گفت: پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نميکنم.
کليپي از مليپوشان پخش شد که در آن بعضي از بازيکنان قديمي تيم ملي مثل خداداد عزيزي، حميد استيلي، حسن روشن، پيرواني، مهدويکيا، رحمان رضايي، خسرو حيدري، خلعتبري و سيد جلال حسيني در مورد تيم ملي و غيرت و تعصب نسبت به پيراهن اين تيم صحبت کردند. آخرين صحنه اين فيلم بغض آندرانيک تيموريان بود که ميگفت پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نميکند.
*جمشيد مشايخي بر روي تمر تيم ملي نوشت: ملت بزرگ ايران هميشه پيروز باشد.
*علي مطهري بر روي اين تمبر نوشت: بسمهتعالي به اميد پيروزي تيم ملي در جام جهاني.
*ناصر نوآموز نوشت: به اميد خدا و سربلندي تيم ملي در جام جهاني پيروز باشيد.
*آيتاللهي نوشت: چو ايران نباشد تن من مباد.
*مارتين مدير آلماني آلشپورت گفت: از فدراسيون فوتبال ايران به خاطر همکاري دوجانبه تشکر ميکنم ما طرح لباس تيم ملي ايران را با نقش يوز ايراني به فيفا برديم و تأئيديه آن را گرفتيم.
وي ادامه داد: تلاش کرديم الياف پيراهن تيم ملي ايران از بهترين کيفيت برخوردار باشد تا عملکرد تيم ملي ايران بالا برود. تيم ملي ايران در هر مسابقه شانس دارد حتي مقابل آرژانتين.
*وحيد جعفري مدير بخش خاورميانه آلشپورت نيز در اين مراسم در کنار مارتين حضور داشت.
*مارتين خداحافظياش را به زبان فارسي بيان کرد.
* جواد خياباني در پايان سخنان مارتين گفت که بهتر است جعفري که موهاي زيادي دارد بخشي از موهايش را به مارتين بدهد!
Esteghlal_Paydar44
02-02-2014, 14:27
تيموريان:پيراهن ملي را با هيچچيز عوض نميکنم
هافبک مليپوش فوتبال استقلال گفت: پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نميکنم.
کليپي از مليپوشان پخش شد که در آن بعضي از بازيکنان قديمي تيم ملي مثل خداداد عزيزي، حميد استيلي، حسن روشن، پيرواني، مهدويکيا، رحمان رضايي، خسرو حيدري، خلعتبري و سيد جلال حسيني در مورد تيم ملي و غيرت و تعصب نسبت به پيراهن اين تيم صحبت کردند. آخرين صحنه اين فيلم بغض آندرانيک تيموريان بود که ميگفت پيراهن تيم ملي را با هيچ چيز عوض نميکند.
هر بازیکنی ممکنه برای خودش نظر خاصی داشته باشه اما با بیشتر به حرف اسطوره هامون دامن میزنم تا بازیکنای معمولی ...
فرهاد مجیدی : قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا با استقلال برای من از بازی کردن در جام جهانی برزیل با ارزش تر است :
به گزارش ایرنا، مجيدي رسيدن به اين قهرماني در رقابت هاي فصل جاري را حتي مهمتر از بازي براي تيم ملي ايران در جام جهاني ۲۰۱۴ مي داند.
استقلال با مربيگري امير قلعه نويي، توانسته است با سه گل مجيدي براي اولين بار به مرحله يك چهارم نهايي رقابت هاي ليگ قهرمانان آسيا برسد و در اين مرحله بايد در دو بازي رفت و برگشت برابر بوريرام تايلند به ميدان برود.
مجيدي كه فينال مسابقات ۱۹۹۹ آسيا را از دست داده بود، در جريان قهرماني العين امارات در مسابقات ۲۰۰۳ ليگ آسيا نقش به سزايي ايفا كرد و اكنون چشم به سومين قهرماني آبي هاي تهران در قاره كهن دوخته است.
اين بازيكن ۳۷ ساله گفت: "قهرماني آسيا با العين يكي از بهترين خاطرات و افتخارات دوران حرفه اي من است اما قهرماني با استقلال لذت بيشتري دارد و شايد يكي از آرزوهاي ورزشي من باشد.
وي افزود: اگر امسال با استقلال قهرمان شويم شخصا بيشتر از بازي براي تيم ملي در جام جهانی خوشحال میشوم."
ESTEGHLAL 67
02-02-2014, 18:30
من واقعا نمــیدونم مشکل کــیروش چیه ؟
اینم گزیده ای از پاسخ امیرخان که بد جوری طرفووو .... :n02:
قلعه نوعي :
من آدم شب زنده داری نیستم که فردایش حالم خراب شود و در ورزشگاه چرت بزنم! !!
بازگشت آندو به تمرینات
به هر حال هرچی بوده تموم شد و باید تا آخر فصل از تیم حمایت کنیم
+
عبدالله ویسی : با رفتن مبعلی به استقلال موافقم .
+
امیر قلعه نویی:
وقتی بازی ایران و کره جنوبی انجام میشد من در آمریکا حضور داشتم و بازی در ساعت 4:30 صبح برگزار میشد و من اهل بیدار ماندن تا آن ساعت نیستم که مانند آقایان وسط بازی چرت بزنم / شب زندهدار نیستم و اهل چرتزدن هم نیستم. هر شب ساعت 11 میخوابم و 6 صبح بیدار میشوم
گل+فارس
نامهنگاری استقلال با AFC برای جذب یار کمکی/کدام باشگاه با آبیها همکاری میکند؟! باشگاه استقلال برای جذب یار مکمی برای لیگ قهرمانان آسیا از کنفدراسیون فوتبال آسیا استعلام میگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال قصد دارد برای حضوری قوی تر در لیگ قهرمانان آسیا از یار کمکی بهره ببرد.
گفته می شود امیر قلعه نویی از بین چهار بازیکن یکی را می خواهد. این روزها بحث ایمان مبعلی، میلاد میداودی، قاسم حدادی فر و سجاد شهباززاده مطرح است اما از سویی برخی منابع دیگر از حضور مبعلی اسم می برند.
همه این اسامی در حالی مطرح می شود که هنوز باشگاه استقلال مجوز استفاده از یار کمکی را از AFC و سپس فدراسیون فوتبال ایران نگرفته است.
در همین راستا قبل از اینکه باشگاه استقلال با باشگاه های داخلی وارد مذاکره شود با کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه نگاری کرده و منتظر جواب استعلام خود است.
بعد از جواب AFC باشگاه استقلال باید مجوز لازم از سازمان لیگ هم بگیرد.
مسئله سوم دیگری که مطرح است این است که کدام باشگاه حاضر می شود در 4 هفته مانده به پایان لیگ بازیکن کلیدی خود را در اختیار استقلال قرار دهد و خودش از حضور این بازیکن بی بهره بماند.
لیگ قهرمانان آسیا از اواسط اسفند آغاز می شود و باید منتظر شد و دید AFC به باشگاه استقلال مجوز استفاده از یار کمکی را می دهد یا خیر.
chekmate
03-02-2014, 13:56
نامهنگاری استقلال با AFC برای جذب یار کمکی/کدام باشگاه با آبیها همکاری میکند؟!
باشگاه استقلال برای جذب یار مکمی برای لیگ قهرمانان آسیا از کنفدراسیون فوتبال آسیا استعلام میگیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه استقلال قصد دارد برای حضوری قوی تر در لیگ قهرمانان آسیا از یار کمکی بهره ببرد.
گفته می شود امیر قلعه نویی از بین چهار بازیکن یکی را می خواهد. این روزها بحث ایمان مبعلی، میلاد میداودی، قاسم حدادی فر و سجاد شهباززاده مطرح است اما از سویی برخی منابع دیگر از حضور مبعلی اسم می برند.
همه این اسامی در حالی مطرح می شود که هنوز باشگاه استقلال مجوز استفاده از یار کمکی را از AFC و سپس فدراسیون فوتبال ایران نگرفته است.
در همین راستا قبل از اینکه باشگاه استقلال با باشگاه های داخلی وارد مذاکره شود با کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه نگاری کرده و منتظر جواب استعلام خود است.
بعد از جواب AFC باشگاه استقلال باید مجوز لازم از سازمان لیگ هم بگیرد.
مسئله سوم دیگری که مطرح است این است که کدام باشگاه حاضر می شود در 4 هفته مانده به پایان لیگ بازیکن کلیدی خود را در اختیار استقلال قرار دهد و خودش از حضور این بازیکن بی بهره بماند.
لیگ قهرمانان آسیا از اواسط اسفند آغاز می شود و باید منتظر شد و دید AFC به باشگاه استقلال مجوز استفاده از یار کمکی را می دهد یا خیر.
حتي اگه منع قانوني هم نداشته باشه، بعيد ميدونم كه باشگاهي توي كوران مسابقات ليگ برتر، بازيكناش رو در اختيار ما بذاره.
داوران دیدارهای استقلال مقابل حریفان آسیایی مشخص شدند
کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی داوران و ناظران دیدارهای استقلال تهران مقابل حریفان آسیایی را در رقابت های لیگ قهرمانان اعلام کرد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی فدراسیون فوتبال، دیدار تیم های استقلال تهران والشباب عربستان که سه شنبه(6 اسفند 92 )درورزشگاه آزادی برگزارمی شود را ˈتان هایˈ از چین به همراه دو هموطن دیگرش ˈهو وینگ ˈو ˈمو یوشینˈ از چین قضاوت می کنند.
داور چهارم دیدار استقلال و الشباب ˈوانگ ژهˈ نیز از کشور چین است ، ناظر این بازی از کشور قطر است و ناظرداوری این رقابت نیز از کشور کویت انتخاب شده است .
براساس این گزارش دیدار استقلال تهران والجزیره امارات در روز سه شنبه (27 اسفندماه)نیز در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود و ˈیوئیجی نیشی مورا ˈ همراه ˈساگارا تورا و ناگی توشی یوکی از ژاپن داوری این مسابقه را به عهده دارند.
داور چهارم این دیدارˈچاری مورات قربان اف ˈ از کشور ترکمنستان است و ناظر داوری و ناظر بازی نیز به ترتیب از کشورهای کویت و هندوستان هستند.
پرداخت بین ۳۰ تا ۵۰ درصد قرارداد مربیان و کادر پزشکی استقلال از سوی فتحاللهزاده
مدیرعامل باشگاه استقلال امروز بخشی از قرارداد اعضای کادرفنی و پزشکی این تیم را پرداخت کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، اعضای کادرفنی و پزشکی تیم فوتبال استقلال از ابتدای فصل جاری هیچ پرداختی از این باشگاه دریافت نکرده بودند و طبق وعده ای که علی فتح الله زاده مدیرعامل این باشگاه داده بود امروز به حساب اعضای کادرفنی و پزشکی استقلال پول ریخته شد.
مدیرعامل استقلال بین 30 تا 50 درصد قرارداد مربیان و کادرپزشکی آبی پوشان را امروز پرداخت کرد.
تیم استقلال امروز در مرحله نیمه نهایی جام حذفی در ورزشگاه آزادی میزبان مس کرمان است
استقلال ساعت چندبازی داره
MOHAMMAD2010
04-02-2014, 15:09
استقلال ساعت چندبازی داره
ساعت 5 ...
بی باک بی بال
04-02-2014, 18:58
:n08::n08::n08::n30::n30::n30:
اخه این تیم برنامه هم داره همین جوری فقط می زدن زیر توپ
Bobby Sands
04-02-2014, 18:59
واقعا برد حق تیم مس بود . مبارکشون باشه:n27:
Iloveu-ALL
04-02-2014, 19:00
مهاجم خوب داشتیم الان این بازی حداقل 2 گل میزدیم ...
این چند بازی های آخرمون رو فقط مدافع ها گل زدن :n03:
الان دیگه ما هستیم و لیگ و 5تا بازی سخت (سایپا-ملوان-نفت-فولاد-تراکتور)
federrer
04-02-2014, 19:42
حقمون بود ببازیم.:n28:
تیمی که فقط و فقط و فقط پاس رو به عقب میده و بازیکنهاش نتونن همدیگه رو پیدا کنن، باید هم حذف بشه
صدر نشین لیگ ،که جلوی تیم ته جدول نتونه هجومی بازی کنه ، باید هم حذف بشه
نیمه دوم ما چه خطری روی دروازه مس ایجاد کردیم؟؟ کدوم حرکت تاکتیکی پیاده شد؟؟ مقصر اصلی شخص قلعه نوعیه!:n03:
تاکتیک تیم انداختن توپ پشت مدافعان حریف واسه آرش بود که همش تو آفساید بود.
نوری که واقعا فوق ستاره !!!! بود .:n03:
با این وضع ، برای چی بریم آسیا؟؟؟ اعتبار و آبروی خودمون رو با حذف تو مرحله مقدماتی ، از دست میدیم
امير موسر
04-02-2014, 19:51
آقا بازیکن نداریم دیگه ! از اون دفاع تا جلو هیچ کدوم بازیکنای خلاقی نیستن ! فقط درگیر شونده داریم ! فتح الله زاده بد کاری کرد اول فصل جباری رو رد کرد رفت ! البته اگر بود هم تا الان آقای ک یر وش فرستاده بودش قطر !
واقعا استقلال اینجورتیمی بود ماتیمی بودیم که همه حسرت داشتن جای ماباشن ولی نگاه کنید [حذف شد] بهترازمابازی میکنه
تو این بازی بد بودیم و حقمون بود که حذف بشیم
نمیشه که همیشه ناپلئونی برد!
از اول فصل تا الان تاکتیک و برنامه درستی نداشتیم. اشتباهات فردی هم تا دلتون بخواد داشتیم. تو این دو ماه اخیر هم اندازه ده سال فقط حاشیه داشیتم!
بازی های سختی تو لیگ داریم ولی به این شکل واقعا هیچ امیدی به قهرمانی لیگ نیست و باید به فکر کسب سهمیه باشیم.
امیدوارم حداقل چند بازیکن کمکی خوب جذب کنیم واسه اسیا تا ابرومندانه بازی کنیم.
برنامه ی بازی های استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
لیگ قهرمانان آسیا ** استقلال ایران ــ الشباب عربستان ** سه شنبه 6 اسفند 1392
لیگ قهرمانان آسیا ** الریان قطر ــ استقلال ایران ** سه شنبه 20 اسفند 1392
لیگ قهرمانان آسیا ** استقلال ایران ــ الجزیره امارات ** سه شنبه 27 اسفند 1392
لیگ قهرمانان آسیا ** الجزیره امارات ــ استقلال ایران ** چهارشنبه 13 فروردین 1393
لیگ قهرمانان آسیا ** الشباب عربستان ــ استقلال ایران ** چهارشنبه 27 فروردین 1393
لیگ قهرمانان آسیا ** استقلال ایران ــ الریان قطر ** چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393
AFC
king of the kings
06-02-2014, 13:52
لوسیانو ادینهو: قاتل استقلال و قلعهنویی نیستم!/کروش دعوتم کند همین الان برای ایران بازی میکنم
مرتضی رضایی- سروش امینی توماجی: لوسیانو ادینهو، شماره 30 مس کرمان، با زیرپوشی تکراری که معمولاً رویش مینویسد I love you kerman. از این توضیحات اولیه که بگذریم، میرسیم به داستان ادینهو و استقلال. برای استقلالیها گل تلخ «ادو» در کرمان و در لحظات آخر از یادشان نرفته بود که حالا باید دو گلش را در ورزشگاه آزادی هضم کنند. ادینهو به فاصله 5 روز، 3 بار دروازه استقلال را باز کرد تا حالا تبدیل به کابوس قلعهنویی و آبیها شود. او با یک کاشته و یک شوت محکم، عامل حذف استقلال از نیمهنهایی حذفی شد و مس را به فینال برد. ادینهو 24 ساعت پس از درخشش دوباره مقابل استقلال با کمک حجت جهرمی مدیر روابط عمومی مس کرمان به خبرآمد تا یک گفتوگوی جذاب و خواندنی با ما داشته باشد. او در این مصاحبه انگار به خاطر رودربایستی با امیر قلعهنویی مجبور بود پس از 3 گل به استقلال، خیلی از حرفها را نزند...
*بعد از بازی با استقلال اتفاق جالبی افتاد. پیامکهای زیادی ردوبدل شده و پرسپولیسیها اسم تو را گذاشتهاند قاتل استقلال.
این لقب برای من زیاد است. برایم مهم این است که به تیمم مس کرمان کمک کنم. کاری به کریهای هواداران دو تیم ندارم. هدف من موفقیت مس کرمان است. قبل از بازی پیشبینی میکردند کدام تیم به فینال میرود. همه میگفتند استقلال. هر بازی شرایط خاص خودش را دارد. همه میگفتند مس تیم بزرگی نیست. همه چیز فوتبال در زمین است. یازده مقابل یازده.
*خیلیها میگویند به سیدمهدی رحمتی خوب گل میزنی.
من مهدی رحمتی را به خوبی درک میکنم. فکر میکنم او هم من را درک میکند. زمانی که من و مهدی در مس بودیم با هم تمرین داشتیم. بیشتر ضربات ایستگاهی را تمرین میکردیم. قبل از اینکه من بخواهم به توپ ضربه بزنم، دیدم مهدی در زاویه مخالف و پشت دیوار دفاعی ایستاده است. به این فکر رسیدم که اگر یک شوت محکم و زمینی بزنم (البته در زاویه موافق) او شانسی برای مهار توپ ندارد. چون توپ سریعتر میرفت. رحمتی گلر خوبی است. من بازیکن مس کرمان هستم و دوست دارم به گلرهای بزرگ گل بزنم. رحمتی بهترین گلر ایران است و من خوشحالم که به او گل میزنم.
*البته ایمون زاید سه تا گل در ده دقیقه به او زده است...
به ایمون زاید تبریک میگویم. فوتبال است دیگر. هر بازی موقعیت خاص خودش را دارد. شاید شما 5 تا بازی کنی و اصلاً گل نزنی.
*میخواهیم برگردیم به سالهای قبل، زمانی که آمدی ایران. با تیم مس به محبوبیت رسیدی. حتی همان موقع هم بحثهایی میشد که برای تو تابعیت بگیرند که برای تیمملی ایران بازی کنی.
5 سال پیش به لیگبرتر ایران آمدم. نخستین مربی من در مس، فرهاد کاظمی بود. بعد از آن پرویزخان مظلومی! بعد از آن هم لوکا و سپس قلعهنویی. 4 مربی خیلی خوب. آنها برای فوتبال کرمان مهم بودند. اول که آمدم، شش ماه بازی نکردم و فقط تمرین کردم. بعد از شش ماه 5 تا بازی کردم و لیگ تمام شد. در این 5 تا بازی 11 گل زدم و تمام. بعد از آن مردم کرمان گفتند ادینهو بازیکن خوبی است. بعد از آن به خیابانها و مغازهها میآمدم، مردم من را میشناختند. بعد از 4 سال، قبل از اینکه بروم شارجه 22 تا گل زدم و آقای گل شدم. لیگ ایران و امارات خیلی با هم فرق دارند. صددرصد فرق دارند. دو سال در امارات بودم اما برگشتم کرمان. دوست دارم تابعیت ایرانی بگیرم. من علاقه دارم پاسپورت ایرانی بگیرم و در جامجهانی در برزیل بازی کنم. برزیل کشور اول من است اما ایران را هم دوست دارم آن هم به عنوان کشور دوم. اما اگر پاسپورت ایرانی بگیرم، آن زمان ایران کشور اول من است و بیشترین توانم را برایش میگذارم حتی اگر مقابل برزیل بازی کنم.
*الان چند ساله هستی؟
31 ساله.
*زمانی که قلعهنویی مربی تیمملی بود این پیشنهاد را به تو داده بود؟
نه، اصلاً چنین پیشنهادی نداشتم.
*تو هیچ وقت برای تیمملی برزیل بازی نکردی؟
در برزیل نه. فقط برای باشگاه بازی کردم.
*تو رفتی امارات و برگشتی کرمان. آن هم در حالی که از پرسپولیس و استقلال پیشنهاد داشتی.
در فوتبال ایران فقط مس. من قبلاً هم گفتهام که در ایران برای مس بازی میکنم. اگر از ژاپن و قطر هم پیشنهاد داشته باشم، بازی میکنم اما در ایران فقط مس.
*چرا؟
من شهر و مردمش را دوست دارم. همه چیزش را دوست دارم.
*اگر مس بیفتد به دسته پایینتر باز هم برای این تیم بازی میکنی؟
هنوز که به لیگ یک سقوط نکردهایم اما دوست دارم در لیگبرتر بازی کنم.
*شایعه شده که قلعهنویی برای فصل بعد با ذوبآهن به توافق رسیده است. او رایزنی کرده برای رفتن تو به ذوبآهن و...
الان خیلی زود است در این باره حرف بزنم. بهتر است همه چیز بماند بعد از پایان لیگ. الان تمرکزم را برای مس گذاشتهام و بس. الان فقط میخواهم به تیمم کمک کنم برای 5 تا بازی باقیمانده و فینال جام حذفی. الان همه میگویند مس رفته دسته دو اما ما 5 تا بازی داریم. من تا آخرین لحظه تمام توانم را برای مس میگذارم.
*چند سال است که میگویند با درد زانو بازی میکنی؟
یک بار در بازی مس در لیگ قهرمانان زانویم مصدوم شد. به برزیل رفتم و درمان شدم. الان درد خاصی ندارم. خیلی مهم است که بعد از هر بازی ریکاوری خوبی داشته باشی.
*الان مس در فینال جامحذفی است. چقدر امیدوار هستید که قهرمان شوید؟ در ضمن شما در خانه هم بازی میکنید.
در کرمان بازی کردن مسئولیت ما را بیشتر کرده است. ما باید در خانه بازی کنیم. اولین چیز مهم این است که تمرکز بالایی داشته باشیم، دوم به تراکتور احترام بگذاریم و سوم جنگنده و قوی باشیم و چهارم اینکه در کنار هم باشیم. اولین فکر من این است که تیم من قهرمان شود و گل زدن من مهم نیست.
* بهترین مربی از بین این اسامی که نام بردی چه کسی است و بیشترین تأثیر را روی تو گذاشته است؟
در ایران، سه، چهار تا مربی خوب داشتم. مظلومی، لوکا و قلعهنویی.
*اگر قرار باشد از بین این سه نفر یکی را انتخاب کنی؟
همین سه نفر.
*محمود یاوری چطور؟
این فوتبال است و اینطور نیست که بگویی با فلان مربی مشکل داری. گواردیولا یک نسل بارسلونا را به همه افتخارات رساند اما او الان کجاست؟ بایرنمونیخ. خیلی مربی خوبی بود و 4 تا قهرمانی برای بارسلونا آورد اما الان در مونیخ است. اگر 4 تا بازی ببازد، اخراجش میکنند. فوتبال همین است. در بازی با استقلال دو گل زدم و تیمم موفق شد. فوتبال ورزشی است که در امروز زندگی میکنی و دیروز مهم نیست. اگر در فینال تراکتور قهرمان شود، دیگر دو گل من مهم نیست.
*یاوری میگفت ادینهو به اندازه پولی که میگیرد بازی نمیکند.
مشکلی نیست.
*رئالی هستی یا بارسایی؟
من فوتبال زیبا را دوست دارم. رئالمادرید و بارسا تیمهای خوبی هستند. اما من فوتبال خوب را دوست دارم اما برای سؤال شما؛ رئالمادرید.
*بین رونالدو و مسی چطور؟
قطعاً رونالدو. البته برای کسب توپ طلا، مسی مصدوم بود. کریستیانو همه بازیها را بازی کرده و توپ طلا را برده است. او در هر بازی 1/1 گل زده.
*در بازی دیروز دو بار زیر پیراهنت را عوض کردی. از کجا میدانستی قرار است گل بزنی که زیر پیراهنت را عوض کردی؟
قبل از بازی میخواستم همسرم را غافلگیر کنم. برای اولین بار نوشتم دوستت دارم فلاویو. برای همسرم. دفعه دوم برای انجل دخترم. روی تیشرتم نوشته بودم صددرصد کاپی چابا که نام شهری است که در آن متولد شدهام.
*از برزیلیهای معروف با کدام یک در ارتباط هستی؟
با هیچکدام در ارتباط نیستم.
*سری آخر که ایران بودی، موهایت را طوری زده بودی که منشوری بود! رفتی و موهایت را کوتاه کردی؟
فدراسیون به من چیزی نگفته بود اما باشگاه به من گفته بود. فکر میکنم فدراسیون به باشگاه گفته بود به من تذکر بدهند.
*یکی از خبرگزاریها نوشته بود نگو کرمان را دوست داری. تو پول را دوست داری و 500 هزار دلار از کرمانیها گرفتهای.
این یک راز است. قرارداد یک چیز شخصی است. اگر پرسپولیس به شما هم 500 هزار دلار میدهد خب چرا قرارداد امضا نمیکنید؟ بروید امضا کنید دیگر. شاید پرسپولیس به من فقط 200 تا بدهد و من امضا کنم.
*میدانی، به این دلیل این سؤال را کردیم که میگویند مس پول خوبی به تو میدهد که در آنجا فوتبال بازی میکنی.
مثال میزنم. شما اینجا کار میکنید بعد از یک ماه به شما حقوق میدهند. آدم برای پول بهدستآوردن کار میکند. الان که من دو تا گل به استقلال زدهام این حرفها را مطرح میکنند. چرا سه سال قبل که 800 هزار دلار از مس گرفتم این حرفها را نمیزدند؟ هر بازی هم خوب بازی میکردم و کسی هم حرفی نمیزد. من بازیکن حرفهای هستم و به این چیزها کاری ندارم. اگر رونالدو یک بازی گل نزند، میآیند درباره قراردادش حرف میزنند؟ ولی بازیکنی مثل رونالدو یک نفر است که میتواند مقابل یازده نفر بازی کند. فوتبال این است بعد از اینکه دو تا گل میزنی و مطرح میشوی، میآیند و دربارهات حرف میزنند. نود درصد گل دوم برای میلاد جهانی بود.
*قبول داری گل به استقلال را خیلی بدموقع زدی؟
فوتبال است دیگر. فوتبال مثل رانندگی است. یک لحظه حواست پرت شود، تصادف میکنی. من سهشنبه نود دقیقه بازی کردم، تمرکزم 4 دقیقه اول بود و 4 دقیقه آخر. در همه جای جهان همین است. من به گل زدن نیاز دارم. یک لحظه تمرکز کنم، میتوانم گل بزنم. اگر بازی روماریو را دیده باشید این طرف و آنطرف نمیرفت. نزدیک دروازه بازی میکرد. اگر توپ آمد گل میزنم، اگر نیامد تمرکز میکنم که وقتی توپ رسید آن را گل کنم. دفاع 20 بار توپ را میگیرد اما در بیست و یکمی تمرکزش را از دست میدهد.
*روزنامههای امروز را دیدهای؟ همه نوشتهاند قلعهنویی را شکست دادهای. تو باعث شدی در رختکن استقلال دعوا شود!
من چیزی نشنیدم. من بعد از بازی با بازیکنان حرف نزدم اما به من ربطی ندارد.
*بهترین بازیکن ایرانی که تا به حال دیدهای؟
فرهاد مجیدی. در حال حاضر که مجیدی خداحافظی کرده، کریمی و آندو.
*تو بهتری یا فرهاد مجیدی؟
او بازیکن خوبی بود. (میخندد) من بازیکن مس هستم اما مجیدی بازیکن استقلال بود.
*موقع جامجهانی میروی به کشورت تا بازیها را ببینی؟
من میروم، میپرسم ببینم کمپ ایران کجاست. به بچههای ایران سر میزنم. الان ایران با این سه تا تیم همگروه است. همه میگویند آرژانتین و نیجریه صعود میکنند اما برای من اینطور نیست. اگر ایران تمرکز کند، صعود میکند. نیجریه تیم خوبی است. شما بازهای این تیم را میبینید آنها سه بر صفر به اسپانیا باختهاند. اگر گلهای بازی را میدیدید، همهاش اشتباه بازیکنان نیجریه بود. در بازی با ایران هم آنها ممکن است اشتباه کنند.
*ایران با آرژانتین رقیب سنتی شما همگروه است. در این بازی طرفدار ایران هستی؟
صددرصد ایران را حمایت میکنم. در بازی با آرژانتین و بوسنی هم صددرصد بوسنی را حمایت میکنم. مثل بازی دیروز. پرسپولیسیها دوست داشتند مس ببرد.
*نظرت درباره کروش چیست؟
یک بار با کروش حرف زدم. فقط سلام و خداحافظ. به نظر من تیمملی ایران در حال حاضر مربی خیلی خوبی دارد. من به ایران شانس بالایی میدهم که به دور بعدی رقابتهای جامجهانی صعود کند.
*کروش دعوتت کند برای ایران بازی میکنی؟
کروش دعوتم کند همین الان برای تیمملی ایران بازی میکنم.
*میگویند لوکا عصبانی است و بازیکنان را میزند. نظرت درباره این حرفها چیست؟
خشن نیست، وقتی یک بار لوکا به تو میگوید این روش را بازی کن، باید همان یکبار به حرفش گوش بدهی. لوکا نقش مهمی در تغییر ذهنیت بازیکنان داشت. ما هیچ مشکلی نداشتیم به جز ذهنیت. حالا لوکا این کار را کرده است. حالا که این ذهنیت عوض شده، سطح بازی ما هم عوض شده. قبلاً هم همین بازیکنان را داشتیم اما چرا حالا میبریم؟
*تا چه زمانی میخواهی فوتبال بازی کنی؟
ده سال دیگر میخواهم خارج از برزیل بازی کنم و برای استراحت به برزیل برگردم. برای اینکه خانوادهام را ببینم. الان به فکر تمام کردن فوتبالم نیستم. الان به این فکر میکنم که ذهنیت خوبی داشته باشم، خوب تمرین کنم. فکر میکنم تا 4 یا 5 سال دیگر از نظر فیزیکی خوب باشم. الان سی و یک ساله هستم، نمیدانم شاید شش ماه مصدوم شدم.
*در این چند ساله اینقدر از فوتبال پول درآوردهای که بتوانی راحت زندگی کنی؟
بله. هم خودم و هم خانوادهام. فوتبالم تمام شود فقط استراحت میکنم.
*کار دیگری هم میکنی به غیر از فوتبال؟
وقتی فوتبالم تمام شود فقط به استراحت فکر میکنم.
*دیکارمو را میشناسی؟
(میخندد) بعضی از بازیکنان برای فوتبال مثبت نیستند.
*پس تو میگویی او بازیکن خوبی نبود؟
همه مردم ایران میگفتند. وقتی مردم بازی او را دیدند به من میگفتند واقعاً برزیلی است؟
*دوست تو نیست؟
نه! برزیل کشور بزرگی است و همه همدیگر را نمیشناسند.
*جانواریو چطور؟
من و او با هم در یک تیم بازی کردهایم.
*راستی شنیده بودی که بازیکنان تیم امید ایران قلیان کشیده بودند؟
دخانیات در کل بد است. به خصوص برای بازیکنان. نفس کشیدن برای ورزشکاران مهم است اما مطمئناً سیگار و قلیان باعث میشود مشکل پیدا کنند و صددرصد روی بازی آنها هم تأثیر دارد. قلیان کشیدن بازیکنان ایرانی به من ربطی ندارد. دوست دارند بکشند.
احتمالبرگزاريبازيدوس انهوسفراستقلالبهفران سه
مسئولان باشگاه استقلال جلسه اي 4 ساعته را با نماينده باشگاه اوسر فرانسه برگزار کردند.
پس از صحبتهايي که پيرامون مذاکره مسئولان فدراسيون فوتبال با نمايندگان باشگاه اوسر فرانسه مطرح شده است مسئولان باشگاه استقلال نيز با نماينده اين باشگاه فرانسوي مذاکرات گستردهاي را آغاز کردند.
به گزارش فارس،در نشستي که بين «فابريس ارول» نماينده باشگاه اوسر فرانسه و فتحاللهزاده برگزار شد مقرر گرديد که اين دو باشگاه همکاريهاي گستردهاي را از لحاظ انتقال کمپ اين باشگاه فرانسوي به ايران، برگزاري دورههاي آموزشي براي مربيان مختلف استقلال و مسائل ديگر مطرح شده است.
نماينده باشگاه اوسر فرانسه ضمن گلايه از اخبار منتشره پيرامون مذاکرات مثبت باشگاه فرانسوي با فدراسيون فوتبال نيز گفت: از 20 روز پيش قصد داشتم مديرعامل استقلال که تيمش هماکنون صدرنشين ليگ برتر ايران است را ببينم و ما به عنوان يک صنعت به فوتبال نگاه ميکنيم و قصد داشتيم که تکنولوژي باشگاه اوسر فرانسه را به مجموعه استقلال ترانسفر کنيم.
وي افزود: از اخباري که پيرامون همکاري ما با فدراسيون فوتبال ايران منتشر شده ناراحت هستم زيرا هنوز اتفاقي نيفتاده است مگر فدراسيون فوتبال ايران بايد با يک باشگاه مذاکره کند البته من با آقاي تاج و نبي جلسهاي داشتم و پيشنهاداتي مطرح شد اما از اينکه هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده و رسانههاي ايراني اين موضوع را در بوق و کرنا کردهاند ناراحت هستم.
وي تاکيد کرد: قرار من با باشگاه استقلال اين بود که بتوانيم انتقال اطلاعات بدهيم و مي خواستيم مربيان تراز اول کشور فرانسه را به ايران بياوريم حتي با نمايندهاي که در ايران داريم صحبت کرديم تا هزينههاي يک کمپ را متقبل شود ولي امروز متوجه شدهايم در حالي که فقط با مسئولان فدراسيون صحبت کردهايم و کاري انجام نشده همهچيز به رسانهها کشيده شده است.
نماينده باشگاه اوسر فرانسه در گفتوگو با فارس تاکيد کرد: در جلسه 4 ساعته با فتحاللهزاده او به ما گفت: با هر باشگاهي که ميتوانيد مذاکره کنيد و پيشنهاد هر کدام بهتر بود را عملي کنيد. طبق قراري که داشتيم قرار است فتحاللهزاده يک ماه ديگر به فرانسه سفر کند و برنامههايمان را پيرامون کارهاي مختلف از قبيل انتقال مربيان فرانسوي به ايران، بازيهاي دوستانه، تشکيل کمپ و موارد گسترده ديگري را انجام دهيم و اميدواريم که اين بار تا زماني که اتفاقي نيفتاده و کاري عملي نشده صحبتي به ميان نيايد.
تيم هاي باشگاهي برتر فوتبال جهان
بايرن در صدر ، استقلال سوم آسيا
فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار رده بندي برترين باشگاه هاي جهان در ماه فوريه 2014 را منتشر کرد.
به گزارش پايگاه اين فدراسيون ، در اين رده بندي 6 تيم برتر جهان در ماه فوريه همچنان بدون تغيير در مکان خود باقي مانده اند.تيم بايرن مونيخ با تفاوت قابل توجهي نسبت به سه تيم اسپانيايي و چلسي در صدر قرار دارد و پاري سن ژرمن به 3 امتيازي بارسلونا رسيده است.
در ماه ژانويه رقابت هاي کوپا دل ري ، کوپا ايتاليا و جام ليبرتادورس مهمترين مسابقات در کنار ليگ هاي داخلي کشورها بوده اند.اين مساله باعث شده تا در رده هاي بعدي تيم هاي ايتاليايي پيشرفت عمده اي را داشته باشند و تيم هايي چون سويا و والنسيا رده قابل توجه خود در جايگاه هاي 15 و 20 جهان را از دست بدهند.در آمريکاي جنوبي تيم لانوس آرژانتين بيشترين پيشرفت را داشت و در آسيا تيم هاي الهلال و الشباب عربستان به جمع 100 تيم برتر جهان پيوستند.
رئال مادريد تيم دوم رده بندي قبلي در ماه ژانويه 8 برد از 8 بازي خود کسب کرد و با کسب 40 امتياز بيشترين امتياز ماه را به خود اختصاص داد. در اين دوره 3 تيم ايتاليايي رم ، فيورنتينا و ناپولي و نيز دو تيم اسپانيايي آتلتيکومادريد و بارسلونا با 36 امتياز در رده دوم قرار گرفتند.
در فهرست 100 تيم برتر کنوني جهان ، 69 تيم از اروپا ، 20 تيم از امريکاي جنوبي ، 5 تيم از آسيا ، 3 تيم از کونکاکاف و 2 تيم از آفريقا قرار دارند.ايتاليا با 7 تيم بيشترين سهم را در ميان باشگاه هاي جهان دارد و پس از آن آرژانتين و اسپانيا با 6 تيم در رده دوم قرار گرفته اند.
رده بندي 10 تيم باشگاهي برتر جهان :
1- بايرن مونيخ 370 امتياز
2- رئال مادريد 292
3- چلسي 275
4- آتلتيکومادريد 253
5- بارسلونا 247
6- پاري سن ژرمن244
7- تاتنهام انگليس 240
8- بازل سوئيس 239
9- آتلتيکو ميني رو برزيل 238
10- روبين کازان روسيه 223.5
رده بندي 3 باشگاه برتر در مناطق و قاره هاي مختلف به شرح زير است :
* آمريکاي جنوبي:
1- آتلتيکو ميني رو برزيل 238 امتياز رده جهاني : 9
2- اينديپندينته کلمبيا 217 13
3- ليبرتاد پاراگوئه 199.5 21
* آفريقا :
1- الترجي تونس 136.5 81
2- الصفاقسي تونس 134 85
3- الاهلي مصر 124 103
* آسيا :
1- گوانگجو اوورگرانده چين178.5 36
2- اف سي سئول کره جنوبي161 52
3- استقلال ايران 153 55
- در ميان 10 تيم برتر آسيا تيم ديگري از فوتبال ايران قرار ندارد.همچنين در فهرست 200 باشگاه برتر جهان تيم استقلال تنها تيم ايراني حاضر است.
* کونکاکاف :
1- تيخوآنا مکزيک 171.5 39
2- دپورتيوو تولوکا از مکزيک142.5 73
3- کروز آزول مکزيک 119 90
* اقيانوسيه :
1- اوکلندسيتي نيوزيلند 46 622
2- اف سي با فيجي 44 655
2- وايتاکره يونايتد نيوزيلند 44 655
* اروپا :
1- بايرن مونيخ 370 1
2- رئال مادريد 292 2
3- چلسي 275 3
ورزش 3
king of the kings
08-02-2014, 14:42
انتقال مبعلی به استقلال نهایی شد
به گزارش قدس آنلاین، ایمان مبعلی نهایت تا 2 روز دیگر بااستقلال قرارداد خواهد بست. هافبک میانی تیم استقلال خوزستان با تایید این خبر به قدس آنلاین گفت:« باشگاه استقلال خوزتان محبت کرد و اجازه حضورم دراستقلال تهران را داد. کار انتقال من طی 2 روز آتی انجام خواهد شد و رسما بازیکن استقلال می شوم. من برای بازی های آسیایی به استقلال آمده ام وسعی می کنم همچون فصل نهم و دهم که برای استقلال بازی کردم در رقابت های آسیایی نیز بازیکن مثمر ثمری باشم.» مبعلی درباره تیم سابقش به قدس آنلاین می گوید:« مطمئن هستم رفتن من ازاستقلال خوزستان مشکلی برای این تیمایجاد نخواهد کرد. درتیم بازیکنان بسیار خوبی حضوردارند که می توانند جای من را به خوبی پرکنند.»
chekmate
08-02-2014, 15:55
باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا میتوانند ۳ بازیکن قرضی بگیرند
رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا میتوانند از ۳ بازیکن قرضی دیگر باشگاهها استفاده کنند.
به نقل از سایت سازمان لیگ، مهدی تاج، رئیس سازمان لیگ فوتبال ایران اعلام کرد: بنابر مصوبه امروز هیأت رئیسه سازمان لیگ فوتبال ایران باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان آسیا میتوانند از 3 بازیکن قرضی دیگر باشگاه ها استفاده کنند.
مهدی تاج افزود: هدف هیأت رئیسه سازمان لیگ از تصویب این مصوبه کمک به تیمهای استقلال تهران، فولاد خوزستان،سپاهان اصفهان وتراکتور سازی تبریز برای حضور پرقدرت در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان آسیا ست.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال افزود: طبق این مصوبه این بازیکنان تا پایان فصل دیگر نمیتوانند در باشگاه قبلی خود بازی کنند.
chekmate
08-02-2014, 16:07
ابهام در مورد حضور بازیکن کمکی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه استقلال برای حضور تیم فوتبال این باشگاه در لیگ قهرمانان آسیا به دنبال جذب چند بازیکن کمکی هستند که آنها را در این رقابتها همراهی کند.
از طرفی علی کاظمی دبیر سازمان لیگ به فارس گفت: نقل و انتقال بازیکن چه به صورت قرضی و یا چه به صورت انتقال باشد، باید در فصل نقل و انتقالات یا در نیم فصل صورت گیرد اما چون استقلال بازیکن کمکی میخواهد و این موضوع در آئیننامه فدراسیون تعریف نشده است ما از فدراسیون فوتبال استعلام گرفتهایم تا آنها در این باره به ما پاسخ دهند که آیا استقلال میتواند بازیکن کمکی برای آسیا با خود ببرد یا خیر.
اما در طرف مقابل قضیه متفاوت است. در لیگ قهرمانان آسیا بازیکنی که به عنوان قرضی از او یاد شود تعریف نشده است. کنفدراسیون فوتبال آسیا زمانی که اسامی را از باشگاههای مختلف میگیرد باید بازیکنان با آن تیم قرارداد داشته باشند. به این ترتیب بازیکن باید قراردادش را با باشگاه قبلی خود فسخ کرده باشد و یک قرارداد جدید با باشگاه مبدا امضا کند.
با توجه به اینکه فرصت استقلال برای اعلام اسامی خود به آسیا فردا به اتمام میرسد به نظر میرسد که آبیپوشان نتوانند از بازیکن دیگری در لیگ قهرمانان آسیا استفاده کنند. البته سیستم TMS تا چند روز گذشته یعنی 11-12 بهمن ادامه داشته و اگر تا این مدت بازیکنی قراردادش را با باشگاه فسخ کرده باشد میتواند استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهی کند.
با توجه به اینکه از ایمان مبعلی به عنوان بازیکن کمکی یاد شده بود، این احتمال میرود که او نتواند برای آبیپوشان به میدان برود زیرا او روز گذشته برای استقلال خوزستان بازی کرد. البته باید دید مسئولان باشگاه استقلال چه اقداماتی را در این زمینه انجام دادند و آیا از بازیکن دیگری در لیگ قهرمانان آسیا استفاده خواهند کرد یا خیر.
مسئله اینجاست که استقلال اگر هر بازیکنی که در حال فعالیت در تیم های لیگ برتری است را بخواهد باید تا قبل از اتمام تاریخ نقل و انتقالات بین المللی این قرارداد با تیم اولیه فسخ می شده و تا قبل از ۱۲ بهمن نیز اقدامات لازم برای سیستم TMS صورت کی گرفته است. باید دید آیا واقعا استقلال چنین تدبیری را اندیشیده است یا خیر؟!
لیست بازیکنانی که شانس استقلالی شدن برای لیگ قهرمانان آسیا را دارند( سجاد شهباز زاده بابک حاتمی و کاوه رضایی از سایپا , مهرداد بایرامی از گسترش فولاد , غلام رضا عنایتی از صبای قم , ایمان مبعلی از استقلال خوزستان , ادینهو از مس کرمان و قاسم حدادی فر از ذوب آهن)
تکلیف نهایی 3 بازیکن قرضی استقلال برای لیگ قهرمانان آسیا بعد از بازی های امروز مشخص میشود
اوج
EngineeR EhsaN
09-02-2014, 14:17
این بازیکنای قرضی که میگیرن تو لیگ نمیتونن بازی بکنن؟
این بازیکنای قرضی که میگیرن تو لیگ نمیتونن بازی بکنن؟
نمیتونن بازی کنند فقط آسیا!
ترکیب استقلال مشخص شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،یازده مرد ثابت بازی امروز مشخص شدند.
با تصمیم کادر فنی استقلال این نفرات امروز به صورت ثابت مقابل سایپا به میدان می روند:
سید مهدی رحمتی،
حنیف عمران زاده،امیر حسین صادقی،هاشم بیک زاده،
مجید غلام نژاد،آندرانیک تیموریان،سیاوش اکبرپور،آنتونیو کاروالیو،
محمدقاضی،محمد مهدی نظری وآرش برهانی
جونم تعویضِ طلایی امیرخان
کبه تو اولین بازیش واسه استقلال گل زد
نشون داد میتونه جزء بازیکن های خارجیه خوب باشه
آرش 100 گله شد
استقلال
2 - 0
سايپا
نتیجه نهایی
این برد شیرین و بازگشت به صدر به همه دوستان تبریک میگم .پس از مدتها شاهد یک بازی خوب به ویژه تو نیمه دوم از تیم محبوبمون بودیم.اکثر بازیکنا خوب و با تعصب بازی کردن.دمشون گرم و به امید قهرمانی
پایان مسابقه ← استقلال 2 سایپا 0
و صدر جدول همچنان آبیست ...
دم امیرخان و همه بچه ها گرم :n12:
king of the kings
09-02-2014, 19:04
تبریک می گم .
آرش امروز خیلی خوب بود . آرش فقط نیاز به تمرکز داره امیدوارم همینجوری ادامه بده
کبه هم خوب شوت زد ولی یه صحنه اگر پاس میداد نوری الان سه تایی کرده بودیم
تیموریان هم خوب توپ گیری کرد ولی یکم گیچ می زد .
بدترین بازیکنمون به نظرم غلام نژاد بود و بهترین ها هم برهانی و قاضی
کاش امروز فولاد اون گل دقایق پایانی رو به ملوان نمی زد الان با خیال راحت صدر بودیم
EngineeR EhsaN
09-02-2014, 19:10
خوشحالم که دو هزارمین پست من مقارن با برد تیم و رفتن به صدر جدول شده :n02: تبریکات فراوان :n02::n12:
ESTEGHLAL 67
09-02-2014, 19:14
منم تبــریک میــگم :n12:
نیمه اول واقعا داشت خوابم میبرد خدا پدرشو بیامرزه استاد خیابانی با سخنانشون خواب رو از سر ادم میپروندن :n02:
ولی نیمه دوم خیلی خوب بودیم انگار تغییر تاکتیک جواب داد و ارش همون ارشی بود که همه ما میخواستیم باشه .کلا تیم عالی بود فقط نیمه اول غلام نژاد یکم رو اعصاب بود ولی نیمه دوم بهتر شد...
بازی بعدی با ملوان اگر اشتباه نکنم اندو رو هم نداریم ولی اگه بتونیم از سد ملوان بگذریم خیلی دستمون خیلی به جام نزدیکه
و در اخر
فرمایشات استادِ سخن، خیابانی پس از جو گیر شدن: همه به جز رحمتی در زمین استقلال هستند:n02:
تبریک به همه دوستان بازی خوبی را در نیمه دوم به نمایش گذاشتیم و بعد از مدتها چند کار ترکیبی خوب را شاهد بودیم
دفاع امروز خیلی خوب کار کرد اما وسط زمین کاروالیو و تیموریان بازی ضعیفی به نمایش گذاشتند و تیموریان با خطاهای بی موردش کارت گرفت و بازی ملوان را از دست داد!!
گل آرش هم زیبا بود و رکوردار شدن را بهش تبریک میگم آرش اگه آماده باشه خیلی از مشکلات استقلال حل میشه کبه هم نشون داد میشه روش حساب کرد
بازی یکشنبه فولاد و نفت در قهرمانی خیلی میتونه تایین کننده باشه شاید به نظر بیاد که نفت ببره بهتره اما من ترجیح میدم که بازی مساوی بشه و چون اگر نفت ببره اونوقت خودش مدعی قهرمانی میشه و میتونه جلو استقلال انتحاری بازی کنه
آرش هم بازیکن فنی و غلام نژاد هم بازیکن اخلاق شد که هر دو از استقلال انتخاب شدند
امير موسر
09-02-2014, 19:35
نیمه اول واقعا داشت خوابم میبرد خدا پدرشو بیامرزه استاد خیابانی با سخنانشون خواب رو از سر ادم میپروندن :n02:
بابا اینو یکی بگیره خیلی حرف میزنه بخدا ! سر درد گرفتم بودم بخدا !
حیف شد فولاد دقیقه 90 زد !
king of the kings
10-02-2014, 10:23
chekmate
10-02-2014, 17:40
مخالفت سازمان لیگ با درخواست باشگاه استقلال
سازمان لیگ با درخواست باشگاه استقلال مبنی بر تعویق بازی با فولاد مخالفت کرد.
به نقل از سایت سازمان لیگ،غلامرضا بهروان افزود:با توجه به برنامه نمایندگان ایران در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا و محدودیت زمانی و الزام برگزاری همزمان مسابقات در 3 هفته پایانی، این برنامه غیر قابل تغییر است.
این مقام مسئول اظهار کرد:اما چنانچه با هماهنگی و تعامل و یا به دلیل دیگر بحث هم زمانی مسابقات منتفی شود(با توجه به برنامه بازی ها و وضعیت تیم ها در جدول مسابقات )،امکان توافق در خصوص تغییر روز مسابقات فراهم خواهد شد.
به گزارش فارس، باشگاه استقلال امروز به اعلام برنامه سه هفته پایانی لیگ اعتراض کرده بود و مدیرعامل این باشگاه هم مدعی شده بود که چطور باید به فاصله ۳ روز از امارات خود را به اهواز برسانند.
باشگاه استقلال در تاریخ 13 فروردین در امارات باید با الجزیره بازی کند و 16 فروردين بايد در اهواز به مصاف فولاد رود.:n04:
با انتقال ایمان مبعلی به استقلال موافقت شد
به گزارش خبرگزاری فارس، هیأت مدیره باشگاه استقلال خوزستان موافقت خود را با انتقال ایمان مبعلی به باشگاه استقلال برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا اعلام کرد.
باشگاه استقلال طی نامهای کتبی درخواست جذب ایمان مبعلی را به استقلال خوزستان ارائه کرده بود که اعضای هیات مدیره این باشگاه لحظاتی پیش موافقت خود را با این مسئله اعلام کردند.
علی پورکیانی قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان با اعلام این خبر به خبرگزاری فارس، گفت: هیات مدیره باشگاه بعد از بررسیهایی که انجام دادند موافقت خود را با این انتقال انجام دادند.
وی در ادامه اظهار داشت: برگه فسخ قرارداد این بازیکن همین امروز صادر میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، بدین ترتیب ایمان مبعلی در شش دیدار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا میتواند به میدان برود. این بازیکن دیگر نمیتواند در ادامه لیگ برتر استقلال خوزستان را همراهی کند
دو بازی استقلال در چهار روز/ ماجدی: این یک تبعیض آشکار است
سرپرست استقلال با انتقاد از برنامهریزی لیگ برتر میگوید که منطقی نیست تیمش سیزدهم فروردین ماه در خارج از کشور بازی کند و شانزدهم همان ماه هم در اهواز به مصاف فولاد برود.
میرشاد ماجدی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره آخرین وضعیت استقلال در اردوی کیش گفت: خدا را شکر همه چیز خوب است و در آرمانیترین شرایط به سر میبریم. بازیکنان تمرینات خوبی را در نشاط کامل انجام میدهند و جا دارد از رئیس هیات فوتبال کیش و سایر مسئولان ذی ربط تشکر داشته باشم. آنها نهایت همکاری را با ما داشتهاند و جو روحی بازیکنان هم به حمدالله مطلوب است. بنظر من این تمرینات و این اردو بسیار مفید است و میتواند ما را به شرایط بهتر هدایت کند.
او افزود: امروز دو نوبت تمرین خواهیم کرد و از روز پنجشنبه روزی یک نوبت تمرین میکنیم. طبق برنامه در تلاش هستیم تا روز جمعه یک بازی تدارکاتی هم با منتخب کیش داشته باشیم تا به آمادگی مطلوب دست پیدا کنیم و انشاءالله روز یکشنبه به تهران باز میگردیم تا برای بازی روز چهارشنبه برابر ملوان آماده شویم.
سرپرست استقلال ادامه داد: با توجه به اینکه لیگ ده روز تعطیل شده، پیدا کردن زمین تمرین برای ما واقعا معضل شده بود. چراکه قرار بود به زمین شماره دو آزادی برویم اما بارش برف مانع از این کار شد، هدف از حضور ما در کیش کسب آمادگی در شرایط آب و هوایی مناسب و مطلوب بود و با تغذیه و تمرینات مناسبی که کادر فنی در نظر گرفته است، برای بازی با ملوان و رقابتهای آسیایی خودمان را در کیش آماده میکنیم.
ماجدی در پایان با انتقاد از برنامه ریزی لیگ، از اعتراض تیمش به این برنامه ریزی خبر داد و گفت: حرف من این است که در این بین تبعیض صورت گرفته فقط ما نباید باشیم که اعتراض کنیم بلکه باید اهالی رسانه هم به این تبعیض آشکار واکنش نشان دهند. واقعا ممکن است که ما 13 فروردین در خارج از ایران بازی کنیم و شانزدهم هم در اهواز به میدان برویم؟ ما خیلی تلاش کنیم و در خوشبینانهترین حالت بتوانیم چهاردهم در تهران باشیم و پانزدهم هم راهی اهواز شویم و بلافاصله باید درآنجا به مصاف فولاد برویم؟ این صحبت غیر منطقی است و منطق حکم میکند که ما حداقل 72 ساعت بعد به میدان برویم. با اینحال امیدوارم با درایت سازمان لیگ این مشکل مرتفع شود چراکه ما از مدعیان قهرمانی هستیم و نماینده ایران در آسیا هم محسوب میشویم و با این فشردگی عدالت رعایت نمیشود.
اعلام برنامه تمرینی آبی پوشان: مبعلی فسخ کرد/ هافبک استقلال عصر امروز در کیش
برنامه تمرینات تیم استقلال در اردوی کیش اعلام شد.
به گزارش خبرگزای فارس، اعضای تیم فوتبال استقلال که شب گذشته زیر نور تمرین کرده بودند امروز دو جلسه تمرین را پشت سر خواهند گذاشت.
بنا بر تصمیم کادر فنی آبی پوشان استقلالی ها در دو نوبت صبح و عصر تمرین خواهند کرد البته آبی ها با توجه به برگزاری دیدار دوستانه مقابل منتخب کیش فردا یک جلسه ترین سبک خواهند داشت.
قرار است استقلالی ها مجددا روز شنبه تمرینات خود را در یک جلسه برگزار کنند.
تمرینات تیم استقلال در زمین ورزشگاه المپیک کیش برگزار می شود و آبی پوشان بعد از برگزاری این اردوی 5 روزه یکشنبه هفته آینده به تهران باز خواهند گشت.
همچنین ایمان مبعلی بعد از جلسه ای که صبح امروز با مسئولان استقلال خوزستان داشت برگه فسخ قرارداد خود را گرفت و در نهایت امروز رسما می تواند به استقلال تهران بپیوندد.
مسئولان استقلال به دنبال تهیه بلیط برای این بازیکن خوزستانی هستند و قرار است امروز بعد از ظهر این بازیکن به اردوی آبی پوشان اضافه شود.
ماجراي درگيري بازيکن استقلال در بيمارستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86)
کد خبر: ۳۷۷۴۴۶
تاریخ انتشار:
۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۱۵
-
10 February 2014
پزشک کشيک اورژانس بيمارستان پارسيان توضيحات کاملي از درگيري يکي از بازيکنان استقلال در آن مکان داد.
به گزارش مردم سالاری، يکي از پزشکان اورژانس بيمارستان پارسيان درباره حادثه رخ داده در اين بيمارستان در پنجشنبه هفته گذشته گفت: پنجشنبه شب بود که چند نفر براي عيادت از يکي از بيماران بستري شده در بيمارستان ما در اين مکان حاضر شدند.
يکي از اين افراد ، يکي از بازيکنان مشهور باشگاه استقلال است. آنها از انتظامات ميخواهند که به ملاقات مريضشان بروند، اما چون ساعت ملاقات گذشته بود، مسئول انتظامات قبول نميکند و پس از اصرار آنها مي پذيرد که چند نفر از آنها به عيادت آن مريض بروند.
در اين زمان فرزند بيمار و آن بازيکن باشگاه استقلال به انتظامات فشار وارد ميکنند تا آنها هم به ملاقات مريض بروند، اما انتظامات به آنها ميگويد که نفراتي که بالا هستند پايين بيايند و سپس شما به ملاقات بيمار برويد. اين ماجرا به همراه اين مساله که بيمارستان از آنها طلب پول براي بيمارشان کرده بود، به يکباره آنها را عصبي کرد و زد و خوردي شکل گرفت
. در اين ميان فحاشي آنها هم وجود داشت و به يکباره آن بازيکن استقلال از فاصله پنج متري شروع به دويدن کرد و با سر ضربه بسيار محکمي به بيني يکي از افراد انتظامات وارد کرد که بيني او شکست.
او افزود: اين درگيري حتي به اورژانس هم کشيد و افرادي که با آن بازيکنان فوتباليست به بيمارستان آمده بودند شروع به زدن به قصد مرگ يکي کارکنان بيمارستان کردند. پس از اين ماجرا براي شکايت به کلانتري رفتيم. از نکات جالبي که در آن اتفاق افتاد امتناع عجيب مامور حاضر در کلانتري براي ثبت شکايت بود.
جالب آن جاست که آن بازيکن فوتبال و ديگر افرادي که با او بودند مدام در همان کلانتري من را تهديد ميکردند و رييس کلانتري هم هيچ واکنشي نداشت. به هر حال ما از آن بازيکن و از آن افراد شکايت کرديم و بعد از ورود ماجرا به دادسرا ساير افراد حاضر در بيمارستان هم قصد شکايت از آن بازيکن را دارند.
او در پاسخ به اين سوال که آيا بيمارستان متبوعش قصد شکايت از آن بازيکن و يا آن افراد را دارد يا خير؟ گفت: مسئولان بيمارستان علاقه اي براي شکايت ندارند.
گويا آقاي فتحاللهزاده با آنها صحبت کرده و به آنها گفته که حاضر است ديه بيشتري هم تقبل کند، اما کار به شکايت نکشد.
واقعا نکات جالبي در روز حادثه و در کلانتري ديدم مثل تلاش مسئول کلانتري که نمي خواست ما شکايت کنيم يا اين که حتي نميگذاشت ما شماره پرونده را داشته باشيم تا بعدها بتوانيم از آن استفاده کنيم.
آنها حتي آن بازيکن استقلال را به بازداشتگاه هم منتقل نکردند و وقتي که من به آنها گفتم که با 110 تماس ميگيرم و مي گويم که شما مانع از شکايت ما ميشويد راضي شدند تا حداقل شکايتمان را ثبت کنند.
او در پايان عنوان کرد: با توجه به اينکه بيمارستان مجهز به دوربين و امکانات ضبط تصاوير است، احتمال اينکه فيلم اين درگيري وجود داشته باشد، وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86
//////
این در جواب اون دوست عزیز که تو تاپیک پرسپولیس داشت از بازیکن همین مملکت دفاع میکرد
این نظر یکی از کاربران همین سایت هست که جالبه
.آدم بايد آدم باشه.....پول مفت ميگيرن نمي فهمن باهاش چه كار كنن....بيمارستان پارسيان يكي از بهترين بيمارستاناي تهران تو سعادت آباد هست من خودم اونجا جراحي داشتم..رسيدگي و احترام به مراجعه كنندگانش خيلي عاليه..اما متاسفانه يكسري آدماي نوكيسه.....مثل اين بازيكن..فكر ميكند همه جا زمين فوتباله......اونم فوتباله اين دوره زمونه....
//////
دیگه این داستان پول های میلیاردی حالمونو بهم زد !!!
یکی اعتراض میکنه
یکی هم مثل این بازیکن هرکاری دلش میخواد میکنه !!
واقعا ادب و احترام و .... دیگه کشک
طرف پول میگیره فکر میکنه هرکاری دلش میخواد میتونه بکنه !!!
البته وقتی بعضی از دوستان از همچین حرکاتی تو ورزش حمایت میکنن و نمیخوان با این افراد برخورد بشه انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت
فردا هم تو خیابون زدن تو گوشمون حرفی نباید بزنیم !!!
اخبار کوتاه از آبيپوشان
اعضاي تيم استقلال صبح امروز براي افتتاح پروژه بزرگي در شهر پديده کيش در آنجا حضور پيدا کردند.
به گزارش فارس، در اين مراسم که بيش از دو ساعت طول کشيد تمامي بازيکنان استقلال و کادر فني اين تيم حضور داشتند و از امير قلعه نويي نيز تقدير شد.
استقلالي ها بعد از پايان اين مراسم براي صرف نهاربه محل اقامت خود در هتل پارميس بازگشتند.
قرار است استقلالي ها امروز تمرين خود را از ساعت 18در ورزشگاه المپيک کيش برگزار کنند و فردا نيز در ديدار دوستانه با منتخب کيش بازي خواهند کرد.
اين ديدار ساعت 18:30 برگزا مي شود.
hosseincode2008
14-02-2014, 10:26
به به آقا چه سعادتی نصیبم شد دیشب. داش فرهاد اومده بود تو خوابم. جاتون خالی خیلی خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب متاسفانه گویا در بازی دوستانه در کیش رحمتی در برخورد با بازیکن حریف به شدت مصدوم شده اینم از اردو وسط فصل !! :n03:
مصدوميت شديد رحمتي و خروج از زمين
دروازهبان تيم فوتبال استقلال از ناحيه دست دچار آسيبديدگي شديد شد.
مهدي رحمتي در جريان ديدار دوستانه تيمش مقابل منتخب کيش از ناحيه دست به شدت دچار آسيبديدگي شد و مجبور شد از زمين باز بيرون برود. آسيبديدگي رحمتي به شکلي بود که اين مسابقه حدود 10 دقيقه متوقف شد و حتي امير قلعهنويي به درون زمين رفت تا وضعيت دروازهبان تيمش را جويا شود. اين در حالي است که دروازهبان ذخيره تيم منتخب کيش درون دروازه استقلال قرار گرفته تا بازي جريان پيدا کند.
ورزش 3
ESTEGHLAL 67
14-02-2014, 22:31
همینو کم داشتیم :n03:
ولی یه سید دیگه داریم و من بدجوری بهش ایمان دارم:n01:
وین رونی
15-02-2014, 00:12
اینو تو پیج حنیف دیدم(نمی دونم واقعاً زیر نظر خودشه یا نه):
حداقل حداقل مصدومیت سید میتونه یک ماهه باشه
البته این فرض خیلی خوشبینانشه
بدین ترتیب تقریباً بقیه بازیهای لیگ و بازی
حساس 6 اسفند با الشباب سید حسین حسینی
گلر تیم محسوب میشه
بدین ترتیب تقریباً بقیه بازیهای لیگ و بازی
حساس 6 اسفند با الشباب سید حسین حسینی
گلر تیم محسوب میشه
نه خداروشکر گویا مصدومیت جدی نیست و ضربه شدید به ماهیچه خورده تا به استخوان
اما حسینی هم نشون داده که گلر آینده داریه و میشه روش حساب کرد
خبر خوب : رحمتی به دیدار مقابل ملوان میرسد
بنا به نظر پزشک باشگاه استقلال دروازهبان استقلال به جز کوفتگی در ناحیه بازو هیچ مشکل خاص دیگری ندارد و از امروز تمرینات خود را آغاز کرده است.
isna
ديدار استقلال و جوييلو ايواتا
پرتماشاگرترین بازی تاریخ فوتبال آسیا و ششمین بازی پرتماشاگر تاریخ جهان
ديدار فينال جام جهاني برزيل بين طلايي جامگان و فيروزه اي پوشان اروگوئه درحاليكه 173هزار و 850 بليط براي تماشاي بازي در ورزشگاه ماراكانا فروخته شده بود، اما با حضور 199 هزار و 854 نفر تماشاگر برزيلي ميزبان برگزار شد.
----------------------------------------------------------------------------
ديدار اسكاتالند و انگليس در چارچوب رقابت هاي سهميه جام جهاني 1938 در تاريخ 17 آوريل 1937 در ورزشگاه همپدون پارك با 149 هزار و 415 تماشاگر بريتانيي برگزار شد.
-----------------------------------------------------------------------------
ديدار دربي شهر ليسبون، بين پورتو و بنفيكا در تاريخ 4 ژانويه 1987 در ورزشگاه دالوئينر با حضور 135 هزار تماشاگر پرتغالي برگزار شد.
ديدار رئال مادريد و فيورنتينا طي چارچوب رقابت هاي جام باشگاه هاي اروپا در تاريخ 30 مي 1957 در ورزشگاه سانتياگو برنابئو ما هنوز 124 هزار تماشاگر كهكشاني برگزار شد.
ديدار بولتون و اندرزو وستهام يونايتد در رقابت هاي ليگ برتر انگليس 126هزار و 470 نفر در تاريخ 28 آوريل 1923 تماشاگر داشت.
ديدار استقلال و جوييلو ايواتا درماه مي 1999 طي فينال رقابت هاي جام باشگاه هاي آسيا در ورزشگاه آزادي تهران همراه با 121 هزار تماشاگر برگزار شد
گل+تابناک
خوب بهترین نتیجه ممکن رقم خورد و نفت و فولاد مساوی کردند و باید از این فرصت به خوبی استفاده کرد
فرهاد در کلاس مربیگری
king of the kings
16-02-2014, 19:07
ما برای مربی گری مهدی پاشازاده رو هم داریم که از مربیان با سواد فوتبال هست و مدرک A مربیگری از آلمان گرفته . به خاطر همینم داره تو لیگ اتریش مربیگری می کنه
مثل اینکه دو تا بازیکن دیگه که می خوایم بگیریم حدادی فر و ادینهو هستن که کمی دور از ذهنه که بیان . البته ذوب آهنی ها گفته بودن در صورتی که امروز فجر رو شکست بدن حاضرن کمک کننن که از قضا ذوب آهن امروز باخت . امیرخان امروز سر تمرین داشته این بازی رو می دیده !
حالا با اومدن مبعلی زیاد حدادی فر رو احتیاج نداریم ولی از اومدن ادینهو استقبال میشه ...
بوسه نکونام بر مچبند آبی پس از گلزنی
بازیکن ایرانی الکویت پس از گلزنی مقابل لخویا در پلیآف لیگ قهرمانان آسیا مچبند آبی روی دستش را بوسید.
از مرحله سوم پلیآف لیگ قهرمانان آسیا شب گذشته تیم الکویت با همراهی جواد نکونام، بازیکن سابق استقلال و کاپیتان تیم ملی ایران از لخویای قطر 4 بر یک شکست خورد و از صعود به مرحله گروهی این رقابتها بازماند.
در این دیدار جواد نکونام در نیمه اول از روی نقطه پنالتی برای الکویت گلزنی کرد با این حال گل این بازیکن هم نتوانست از حذف تیم کویتی ممانعت کرده و در نهایت لخویا همگروه تراکتورسازی در گروه سوم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا بود.
نکته قابل توجه این دیدار بوسه نکونام بر مچبند آبی بود که بازیکن سابق استقلال بر دست چپش بسته بود تا این اتفاق نشان دهد این بازیکن همچنان در فکر استقلال بسر میبرد.
سایت جام جم ورزشی
sayberiya
17-02-2014, 12:27
دلم برای مجیدی تنگ شده
استقلال به صورت رسمی خواهان جذب حدادی فر و ادینیو شد.
برنامه هفته اول گروه A
استقلال ــ الشباب (6 اسفند - ساعت 19:30 - ورزشگاه آزادی)
گروه A: استقلال، الریان قطر، الجزیره امارات، الشباب عربستان
ورزش 3
استقلال به صورت رسمی خواهان جذب حدادی فر و ادینیو شد.
برنامه هفته اول گروه A
استقلال ــ الشباب (6 اسفند - ساعت 19:30 - ورزشگاه آزادی)
گروه A: استقلال، الریان قطر، الجزیره امارات، الشباب عربستان
ورزش 3
ولی ادینهو فکر نکنم برای بازی های اسیایی بیاد چون سهمیه 3 بازیکن خارجیمون پره . که احتمالن برای فصل آینده میتونیم ادینهو را بگیریم.
ولی ادینهو فکر نکنم برای بازی های اسیایی بیاد چون سهمیه 3 بازیکن خارجیمون پره . که احتمالن برای فصل آینده میتونیم ادینهو را بگیریم.
درسته امروز فتح الله زاده اعلام کرده برای ادینهو جای خالی نداریم و 3 سهمیه بازیکن خارجیمون پرشده..
+
داورای بازی استقلال - الجزیره مشخص شدن
یوئیچی نیشی مورا، ساگارا تورو، ناگی توشیوکی از کشور ژاپن این بازی را قضاوت می کنند و داور چهارم قوربانوف چاری مارت از کشور ترکمنستان انتخاب شده است.
+
حدادی فر کنسل شد
سعید آذری، مدیرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان اظهار داشت: هیچ نامهای از باشگاه استقلال برای جذب قاسم حدادیفر دریافت نکردهایم. وی در ادامه افزود: با توجه به شرایط پیش آمده در بازی ذوبآهن مقابل فجرسپاسی شیراز و وضعیت حساس پیش روی ذوبآهن نه با رفتن این بازیکن به تیم استقلال موافقت کرده و نه با جدایی بازیکن دیگری از تیم خود موافقت خواهیم کرد.مدیرعامل باشگاه ذوبآهن اصفهان در خاتمه تصریح کرد: در این شرایط پاسخ ما به باشگاه استقلال منفی است، چرا که تیم خودمان شرایط بسیار حساسی خواهد داشت.
خبرگزاری تسنیم
قلعهنويي خبر داد:
مدافع گسترش فولاد يار کمکي استقلال
بازيکن تيم فوتبال گسترش فولاد به عنوان يارکمکي به استقلال اضافه شد.
سيد محسن حسيني بازيکن تيم گسترش فولاد خوزستان امروز با موافقت باشگاه خود به عنوان يار کمکي به استقلال پيوست.
امير قلعه نويي سرمربي اين تيم با اعلام اين خبر افزود: جا دارد از سمندر، تارتار و ساير عوامل مجموعه باشگاه گسترش فولاد تشکر کنم که اجازه دادند تا اين بازيکن به عنوان يار کمکي ما را در ليگ قهرمانان آسيا همراهي کند.
سرمربي تيم استقلال در ادامه ضمن تشکر از باشگاه هاي استقلال خوزستان و ذوب آهن گفت: آقاي بختياري، پورکياني و ويسي نگاه ملي به فوتبال دارند. همچنين حسين زاده، زنوزي و تارتار نيز به ما کمک خوبي کردند و من اميدوارم بتوانيم سفير خوبي براي ايران در ليگ قهرمانان آسيا باشيم.
به نقل از فارس
سيد محسن حسيني بازيکن تيم گسترش فولاد خوزستان امروز با موافقت باشگاه خود به عنوان يار کمکي به استقلال پيوست.
بیوگرافی :
نام : سید محسن حسینی
تاریخ تولد : 20 بهمن 1363
باشگاه های حرفه ای :
سرخپوشان دلوار افزار
2008 - 2014 - تراکتور سازی - 52 بازی 7 گل
20014 - گسترش تبریز - 13 بازی
افتخارات باشگاهی :
نائب قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران 91-90 به همراه
تراکتور سازی تبریز
نائب قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران 92-91 به همراه
تراکتور سازی تبریز
chekmate
18-02-2014, 19:09
حسینی به استقلال نمیآید
به دلیل قوانین فیفا استقلال نمیتواند از محسن حسینی در لیگ قهرمانان آسیا استفاده کند.
هاشم ساعدی خبر از منتفی شدن حضور سیدمحسن حسینی به عنوان بازیکن کمکی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا داد.
وی در گفتوگویی با سایت رسمی باشگاه استقلال عنوان کرد: ایمان مبعلی در جام باشگاههای آسیا به عنوان بازیکن کمکی استقلال را در لیگقهرمانان آسیا همراهی میکند ما نام این بازیکن را به AFC ارسال کردیم و تاییدیه نهایی آن را هم از AFC دریافت کردیم. لذا قانوناً این بازیکن به عنوان یار کمکی میتواند در بازیهای آسیایی ما را همراهی کند.
سخنگوی باشگاه استقلال در ادامه افزود: علاقهمند به این بودیم که از سیدمحسن حسینی به عنوان یار کمکی خود در آسیا استفاده کنیم در این ارتباط مسئولان گسترشفولاد با ما مساعدت داشتند و جواب مثبتی به درخواست استقلال دادند و علیرغم این مساعدت و با وجود اینکه حسینی هم علاقهمند به همراهی استقلال در لیگقهرمانان آسیا بود متاسفانه قوانین فیفا بازیکنی که در یک فصل برای دو تیم بازی کرده باشد را در تیم سوم نمیپذیرد. طبق قوانین فیفا بازیکنی که در یک فصل در دو تیم بوده نمیتواند در تیم سوم در هیچیک از مسابقات رسمی در همان فصل به میدان برود.
لذا امکان به خدمتگرفتن این بازیکن علیرغم همه شایستگیهایی که داشته و میتوانست در مسابقات آسیایی هم به ما کمک زیادی داشته باشد منتفی است و ما برای باشگاه گسترشفولاد تبریز که در این زمینه نهایت همکاری را با ما داشت و حسینی که جزو بازیکنان ارزشمند فوتبال ایران است آرزوی موفقیت داریم.
chekmate
19-02-2014, 15:02
ترکیب استقلال برای بازی با ملوان مشخص شد.
سید مهدی رحمتی، امیر حسین صادقی، حنیف عمران زاده، مجید غلام نژاد، پژمان نوری، هاشم بیک زاده، سیاوش اکبرپور، ساموئل، مهرداد اولادی، آرش برهانی و محمد قاضی
متاسفم برای رحمتی :n03: واقعا چطور اون توپ رو اون توری ریباند کرد. بچه 4 ساله رو مینداختی تو دروازه اوجوری گل نمیخورد .
در مورد دفاع که چه عرض کنم اتوبان شرف داره به این دفاع. حالا دعا کنم که 7-8 تا نخوریم . 4 تا گل مفت که 2 تاش 100% رحمتی مقصر بود.
فقـط تورو خدا توی آسیـا آبروداری کنیـد ؛ لــطفـآ ، خـواهشـا !
D o l f i n
19-02-2014, 17:13
واو
من بازی رو الان دیدم این نتیجه چیه :n04::n04::n04:
Ramin khuzestan
19-02-2014, 17:14
عجب افتضاحی شد:n02: این غلام نژاد پوکوندمون همه توپ ها از سمت راست میومد رو دروازه استقلال
نمیدونم چطور جلوی عرب های دونده و جنگنده میخوان نتیجه بگیرن:n15:
تیمی که آخر فصل بره خوش گذرونی و بدنسازی کنه و وزنه بزنه معلومه اینطور بازی میکنه
chekmate
19-02-2014, 17:28
متاسفم برای رحمتی :n03: واقعا چطور اون توپ رو اون توری ریباند کرد. بچه 4 ساله رو مینداختی تو دروازه اوجوری گل نمیخورد .
در مورد دفاع که چه عرض کنم اتوبان شرف داره به این دفاع. حالا دعا کنم که 7-8 تا نخوریم . 4 تا گل مفت که 2 تاش 100% رحمتی مقصر بود.
روي گل اول، مقصر اصلي ديوار دفاعي بود. آخه چندبار بايد از يه سوراخ گزيده شد. بازي با مس، توپ از زير ديوار دفاعي رد شد، اين بار از وسط ديوار دفاعي. روي ضربات ايستگاهي، هنوز حريف به توپ ضربه نزده، كه ديوار دفاعي از هم مي پاشه.
ESTEGHLAL 67
19-02-2014, 17:40
اوه اوه چه باختی دادیم :n03:
امیدوارم ماه اسفند رو به خوبی وخوشی تموم کنیم و تو اسیا ابرو داری کنیم البته انصافا تو گل های ملوان شانس هم بی تاثیر نبود
یه نظرم فصل بعد یه خونه تکونی اساسی لازم داریم تیم واقعا باید متحول بشه حتی اگر نتیجه هم نگیره
ما سال 91 اگه اشتباه نکنم 4 -2 به همین ملوان باختیم اونم با بازیکنایی بهتر از اینا کلا هوای بارونی وبرفی برای ما اومد نداره
در اخر یه تشکر از محمد قاضی که انصافا با تعصب و عالی بازی کرد
یه نکته دیگم اضافه کنم : اره ما مافیاییم میریم با سرمربی حریف شام میزنینم به بدن که بهش ببازیم اره ما مافیایه فوتبالیم
دوستان زیاد حرص نخورید با این بازیکنا بیشتراز این نباید انتظار داشت.80درصد بازیکنای بازی امروز در حد لیگ دو هم نیستن:n03:
چراغپور: با این نتیجه هم پرسپولیس قهرمان نمیشود/نمی توان جلوی همه توپها را گرفت
کارشناس فوتبال کشورمان گفت: حتی باشکست استقلال هم شانسی برای قهرمانی پرسپولیس نمیبینم.
جلال چراغپور که در ورزشگاه تختی انزلی حضور داشت پس از شکست تیم استقلال مقابل ملوان گفت: نتیجه 4 بر 2 قابل پیشبینی نبود اما میشد تصور کرد که ملوان میتواند بازی را ببرد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا پرسپولیس شانسی برای قهرمانی دارد یا خیر، گفت: بعید میدانم با این نتیجه هم پرسپولیس قهرمان شود.
کارشناس فوتبال کشورمان در خصوص عملکرد مهدی رحمتی نیز تأکید کرد: سالهاست رحمتی در برخی از بازیها اینگونه میشود اما به نظرم شما واکنشهای خوب او را ندید. روی هر چهار گل رحمتی مقصر نبود و فقط فکر میکنم در گل اول توپ از دست او در رفت. خیلی از روزها، روزهای خوب رحمتی بوده و او حتی برخی توپها را امروز با پا گرفت. در هر حال فوتبال همین است و نمیشود جلوی برخی از توپها را گرفت.
وی در خصوص آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: من نخاعم عود کرده بود ولی بعد از جراحی بهتر شده ام.
امير موسر
19-02-2014, 18:01
یه نیم فصل یه باخت ! خیلیم خوب . تازه بازیکن هم که نداشتیم . اگر هم خدایی نکرده قهرمان نشیم فولاد قهرمان میشه ایشالله نگرانی نداره !
اس اس اول بشی آخر بشی دوست داریم .
M £ H D I
19-02-2014, 18:03
یه نیم فصل یه باخت ! خیلیم خوب . تازه بازیکن هم که نداشتیم . اگر هم خدایی نکرده قهرمان نشیم فولاد قهرمان میشه ایشالله نگرانی نداره !
اس اس اول بشی آخر بشی دوست داریم .
بحث سر اینا نیست که با تعصب بخوایم صحبت کنیم ...
بحث دوست داشتن نیست اصلا
باید کالبد شکافی کرد که چرا تیم به این حال و روز افتاده ...
بعد از هر بازی بیایم هی بگیم فدای سرت دوستت داریم چه فایده؟
باید منطقی به مشکلات تیم پرداخت ...
federrer
19-02-2014, 18:21
ما همش دم از تجربه میزدیم،
بعد از 2گل اول ملوان ، کلا تیم خیلی بهم ریخته و اعصاب داغون بازی میکرد.
از بازیکنهایی با این همه تجربه واقعا عجیب بود اینجوری روحیشونو از دست بدن.
قاضی خیلی حرفه ای و بدون اینکه روحیشو ببازه ،بازی کرد. روی گل دوم استقلال کاملا جنگندگی قاضی مشخص بود.
واسه پیش بینی قهرمانی هیچ چیز معلوم نیست. بازی با فولاد تکلیف رو روشن میکنه.
امير موسر
19-02-2014, 18:26
بحث دوست داشتن نیست اصلا
حرفت حقه !
ولی تمام مشکل الان نداشتن بازیکن و بد بسته شدن و بدنسازی نکردن اول فصله تیمه که مقصرش از امیر قلعه نوعی بگیر تا وزیر ورزش ، همه و همه دست داشتن تو نتایج این فصل ! هیچ کاریش هم نمیشه کرد الان !
انتقادی باشه حرفی نیست ولی یکسری ها با یک باخت دنبال تخریب افراد هستن که باعث میشه تیم آسیب ببینه ! وگرنه این بازیکنا و کادر فنی همونایی هستن که بدونه بازیکن رو نیمکت صدر نشین شدن !الان تیم فقط حمایت میخواد تا برای فصل بعد یه فکری به حالش بکنن .
chekmate
19-02-2014, 19:16
هنوز چيزي تمام نشده، تكليف قهرماني توي بازي مستقيم با نفت و فولاد مشخص ميشه. ولي خودمونيم اگه ما بازيو برده بوديم از همين حالا دوباره بازار تهمت زدنها شروع ميشد، كه بعله ديديد شام مشترك كار خوشو كرد . . . .
federrer
19-02-2014, 19:37
بحث دوست داشتن نیست اصلا
صحبتت رو کاملا قبول دارم.
با باختن یا از دست دادن جام از تعصب هوادار کم نمیشه.
این فصل وضعیت تیم کاملا مشخص بود و ضربه بزرگی به ترکیب تیم خورد.
با چه بازیکنهایی فصل رو شروع کردیم،الان با کیا داریم فصل رو تموم میکنیم.
امروز تفکر قلعه نوعی در برابر مربی ملوان شکست خورد.
روی گل اول ملوان ، رحمتی سر خورد،(تعادل نداشت) اشتباه نکرد، توپ اتفاقی افتاد جلوی پای بازیکن ملوان.دفاع باید پوشش میداد.
روی هر 3گل اول ملوان سهل انگاری دفاع و تعلل در دفع توپ ، علت اصلی بود.
به بازیکن حریف اجاره میدن راحت توپش رو سانتر کنه (گل دوم) یا روی گل سوم 3 نفر جلوی مهاجم بودند ،نگاهش کردند تا طرف شوتش رو بزنه!
ولي خودمونيم اگه ما بازيو برده بوديم از همين حالا دوباره بازار تهمت زدنها شروع ميشد، كه بعله ديديد شام مشترك كار خوشو كرد . . . .
بله این باخت هر چند تلخ بود ولی این خوبی رو داشت که دهن یه سری رو بست!
بازهم برای بار هزارم روسیاهی موند به ذغال ....
خدا جای حق نشسته
+
این تیم قهرمان هم نشه مهم نیست!!همین که سهمیه رو بگیره و بالاتر از پرسپولیس قرار بگیره اندازه قهرماني مي ارزه!:n02:
REZAHOSEYNGANI
19-02-2014, 22:40
ولی من دلم روشنه.....قهرمان میشیم.
امير موسر
20-02-2014, 09:17
همه چیز دست ماست 3 تا بازی رو ببریم قهرمانیم !
ESTEGHLAL 67
20-02-2014, 10:18
روی گل اول ملوان ، رحمتی سر خورد،(تعادل نداشت) اشتباه نکرد، توپ اتفاقی افتاد جلوی پای بازیکن ملوان.دفاع باید پوشش میداد.
روی گل اول توپ یه برخورد با پای نوری داشت فکر کنم تغییر مسیر داد زمینم خیس بود سید لیز خورد ولی برگشت توپ جای هاشم خالی بود روی گل سومم باز هاشم عین یه بچه دبستانی دریبل خورد واقعا جام جهانی نگران اون سمت تیم ملی هستم چون هیچ بازیکنی توان ایستادگی جلو مسی رو نداره:n02:
در جريان ديدار رسانه ورزش و پيشکسوتان استقلال رخ داد
آشتيکنانقلعهنوييوفر دوسيپوردرکمپاستقلال
سرمربي تيم استقلال و تهيهکننده برنامه 90 با يکديگر آشتي کردند.
ديدار دوستانه تيمهاي پيشکسوتان استقلال و رسانه ورزش امروز در کمپ مرحوم حجازي برگزار شد که در دقيقه 80 اين مسابقه امير قلعهنويي وارد زمين کمپ شد و بازي را از نزديک تماشا کرد. پس از پايان اين مسابقه، سرمربي تيم استقلال و عادل فردوسيپور با يکديگر روبرو شدند و به کدورتهايي که در چند وقت گذشته ايجاد شده بود، پايان دادند.
قلعهنويي چندي پيش در مصاحبههايي از فردوسيپور گلايه کرده بود ولي امروز اين کدورتها پايان يافت و مديرعامل باشگاه استقلال نيز با پا درمياني اين دو نفر را با هم آشتي داد.
به گزارش فارس
Amir M.ohAma.D
20-02-2014, 18:28
با 4 گل شکست خوردیم ولی نسبت به بقیه بازیهای اخیر به جز بازی با سایپا البته خیلی بهتر موقعیت سازی میکردیم ...به نظر من فقط دو چیز باعث شد بازیو واگذار کنیم:
1_اشتباهات بچگانه خط دفاعی
2_بی دقتی مهاجمان در زدن ضربات اخر
غلامنژاد که رسما تیمو تعطیل کرده فقط بشمارید ببینید چند امتیازو با خطاهاش تقدیم حریف کرده؟این که چند پله پرت تر از عابدینیه باز عابدینی رو به جلو خوب کار میکرد....
احتمالا تیم در اردوی کیش دوباره بدنسازی کرده تا در اسیا اماده باشه....اثرات بدنسازی به شدت قابل مشاهده بود...بدنسازی در 3 بازی انتهای فصل به نظرم میتونه مارو از قهرمانی دور کنه.....هرچند هنوز هم همه چی دست خودمونه و کار به شدت سخته
با اضافه شدن اندو و خسرو میشه به 3 بازی اخر امیدوار بود.کبه هم خیلی خوب نشون داده قاضی هم به نظر میرسه به شرایط خوب قبل از مصدومیتش نزدیک شده
غلامنژاد در این 3 بازی نباید فیکس باشه حتی اگه مجبور بشیم نیکبختو ببریم دفاع چپو هاشم بیاد دفاع راست یا حتی خود خسرو برگرده دفاع راست...این غلامنژاد سرطانیه و کار دستمون میده مخصوصا وقتی تیم تحت فشار قرار میگیره که بدون شک در 3 بازی اخر استراتژی تیم اینه که 1 گل بزنه و بره توی دفاع و پشت محوطه به حریف خطا نده.....
فقط امیدوارم بدنسازی اخر فصل کار دستمون نده.......
وین رونی
21-02-2014, 19:32
یه فایل با اکسل درست کردم که جدول کنونی و بازی های باقی مانده داخلش هست
خودتون می تونید احتمالات مد نظرتون را وارد کنید ببینید کی قهرمان میشه
فقط خیلی سریع ساختمش و زیاد روش کار نکردم.دیگه ایراد بصری را خودتون ببخشید
نکته مهم:داخل فایل احتمالات خودم را آوردم که شما می تونید پاکش کنید
نکته:تیمها با بالا و پایین رفتن امتیاز در جدول بالا پایین نمیشن.خودتون از روی امتیاز و تفاضل گل متوجه میشید.تا کمی روش کار کنم اینو درست کنم البته بلد نیستم باید ببینم می تونم درستش کنم.کسی بلد بود درستش کنه
الآن فهمیدم که وقتی تمام بازی ها را شما وارد کنید(3 بازی باقی مانده برای هر تیم)تعداد بازی ها و بردها و باختها تغییر نمی کنه یعنی فرمولش را وارد نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته زیاد مهم نیست.مهم امتیاز و تفاضل گل هست
اکسل 2013
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اکسل 97-2003
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه ایراد داشت که درستش کردم.مجدد دانلود کنید
سلام دوست عزیز دانلود نمیشه
وین رونی
21-02-2014, 20:52
سلام دوست عزیز دانلود نمیشه
دانلود میشه الآن تست کردم
برای دیدار با استقلال: کاروان الشباب دوشنبه با هواپیمای اختصاصی به تهران میآید
تیم فوتبال الشباب عربستان در اولین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در گروه A باید روز سه شنبه به مصاف استقلال برود و از همین رو یک روز قبل از این دیدار به تهران خواهد آمد.
اعضای این تیم بامداد دوشنبه با یک پرواز اختصاصی وارد تهران شده و سپس در هتل همای تهران مستقر خواهند شد.
دیدار دو تیم استقلال ایران و الشباب عربستان از ساعت 19 و 30 روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
Abieteh
Esteghlal_Paydar44
22-02-2014, 23:31
anita.blue
23-02-2014, 10:18
آخی چقدر دلم برای اسطوره فرهاد تنگ شده...:n14:
وین رونی
23-02-2014, 11:36
اگه گفتید نشسته از سمت چپ کیه؟
king of the kings
23-02-2014, 11:48
اگه گفتید نشسته از سمت چپ کیه؟
تیموریانه فکر کنم !
این عکسو تا حالا ندیده بودم تشکر
ESTEGHLAL 67
23-02-2014, 12:08
یه فایل با اکسل درست کردم که جدول کنونی و بازی های باقی مانده داخلش هست
خودتون می تونید احتمالات مد نظرتون را وارد کنید ببینید کی قهرمان میشه
فقط خیلی سریع ساختمش و زیاد روش کار نکردم.دیگه ایراد بصری را خودتون ببخشید
نکته مهم:داخل فایل احتمالات خودم را آوردم که شما می تونید پاکش کنید
نکته:تیمها با بالا و پایین رفتن امتیاز در جدول بالا پایین نمیشن.خودتون از روی امتیاز و تفاضل گل متوجه میشید.تا کمی روش کار کنم اینو درست کنم البته بلد نیستم باید ببینم می تونم درستش کنم.کسی بلد بود درستش کنه
الآن فهمیدم که وقتی تمام بازی ها را شما وارد کنید(3 بازی باقی مانده برای هر تیم)تعداد بازی ها و بردها و باختها تغییر نمی کنه یعنی فرمولش را وارد نکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته زیاد مهم نیست.مهم امتیاز و تفاضل گل هست
اکسل 2013
اکسل 97-2003
یه ایراد داشت که درستش کردم.مجدد دانلود کنید
من به شخصه اعتقادم ایــنه شانس استقلال و فولاد خیلی بیــشتر هست .ولی یه نکته میمونه این وسط , اونم بازی بعدی استقلال و نفت هست که نتیجه تساوی تو اون بازی یا شکست استقلال قشنگ پرسپولیس رو مدعی اصلی قهرمانی میکنه .
احتمال اینکه سرنوشت قهرمانی روز اخر به تفاضل گل هم بکشه شانس پرسپولیس از بقیه خیلی بیشتره ولی اینو یادمون نره پرسپولیس دوتا بازی بیرون از خونه سخت داره که یکی از اونا با داماشی هست که داره واسه سقوط نکردن میجنگه و اس اهوازی که اگر پرسپولیس هفته اخر با برد بتونه قهرمان بشه مطمئنن با توجه به جو اهواز و مردمش کار سختی رو داره
دوتا گزینه دیگه هم هست فولاد جلو تراکتور بی انگیزه که به نظر من این روزا داره به بقیه ظلم میکنه برنده بشه و مسلما جلو استقلال هم شانس برنده شدنش زیاده و بازی پایانی اسونی که داره
و گزینه اخر هم بنده شدنه استقلال در هر سه بازی بدون در نظر گرفتن نتایج حریفاشه که باید از دو بازی تو خونمون نهایت استفاده رو بکنیم مخصوصا هوادارا بازی با نفت رو باید بد جوری حمایت کنن تو اهواز هم میتونیم غریب نباشیم چون همه اهوازیاا بالاخره ته دلشون یه جورایی ابی هستن:n02:
و میمونه بازی با تراکتور که چه روزی بشه اون روز :n09:
قلعه نویی؛همیشه با استقلال
سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیهای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد
سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیهای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد. در اطلاعیه امیر قلعهنویی که شامل سه بند است، آمده:
1 - هر ساله وقتی به روزهای حساس رقابتهای لیگبرتر نزدیک میشویم برخی شیطنتها درباره مذاکرات اینجانب با سایر تیمها منتشر میشود که همواره بیاساس و غیر واقعی بوده است. صرف نظر از رسانههایی که به قصد اطلاعرسانی گاهی اوقات ناخواسته به این سناریوها دامن میزنند، خطاب به جریانهایی که در تلاش هستند با این گونه اخبار کذب، برای تیم استقلال در مسیر موفقیت حاشیهسازی کنند، عرض میکنم که اگر با امیر قلعهنویی مشکل دارید، لااقل به منافع ملی و آبروی ایران فکر کنید و در آستانه مسابقات استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و بازی با تیم الشباب عربستان به اینگونه خبرسازیها پایان بدهید
2 - یکبار دیگر به همه هواداران محترم تیم استقلال عرض میکنم که اولویت اول و گزینه همیشگی بنده، استقلال است و در حال حاضر به چیزی جز موفقیت تیم محبوبم فکر نمیکنم و شما هم به این اخبار بیاساس توجه نکنید.
3 - صدور این اطلاعیه به نشانه تکذیب همه این خبرهای بیاساس است و در صورت تکرار، قطعاً از طریق مراجع قانونی پیگیریهای لازم صورت خواهد گرفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال
Amir M.ohAma.D
23-02-2014, 16:34
قلعه نویی؛همیشه با استقلال
سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیهای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد
سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیهای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد. در اطلاعیه امیر قلعهنویی که شامل سه بند است، آمده:
1 - هر ساله وقتی به روزهای حساس رقابتهای لیگبرتر نزدیک میشویم برخی شیطنتها درباره مذاکرات اینجانب با سایر تیمها منتشر میشود که همواره بیاساس و غیر واقعی بوده است. صرف نظر از رسانههایی که به قصد اطلاعرسانی گاهی اوقات ناخواسته به این سناریوها دامن میزنند، خطاب به جریانهایی که در تلاش هستند با این گونه اخبار کذب، برای تیم استقلال در مسیر موفقیت حاشیهسازی کنند، عرض میکنم که اگر با امیر قلعهنویی مشکل دارید، لااقل به منافع ملی و آبروی ایران فکر کنید و در آستانه مسابقات استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و بازی با تیم الشباب عربستان به اینگونه خبرسازیها پایان بدهید
2 - یکبار دیگر به همه هواداران محترم تیم استقلال عرض میکنم که اولویت اول و گزینه همیشگی بنده، استقلال است و در حال حاضر به چیزی جز موفقیت تیم محبوبم فکر نمیکنم و شما هم به این اخبار بیاساس توجه نکنید.
3 - صدور این اطلاعیه به نشانه تکذیب همه این خبرهای بیاساس است و در صورت تکرار، قطعاً از طریق مراجع قانونی پیگیریهای لازم صورت خواهد گرفت.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال
فصل بعد باید هرطور شده قلعه نوییو حفظ کنیمو یه تیم خوب براش ببندند ولی خیلی بعید قلعه نویی بخواد تمدید کنه....میگن فصل بعد سپاهانه...اون تقدیری هم که قبل بازی با سپاهان در اصفهان ازش کردند دلم بیشتر شور افتاد
امیرخان تراکتور هم که بود گفت اولویتم تمدید با تراکتوره ولی همه میگفتن امسال میاد استقلالو اومد...اولویتش با تراکتور بود ولی یه سنگ جلو پای تبریزیها انداختو گفت با همه فصل پیشو تصویه کنیدو درصدی هم به عنوان پیش پرداخت به بازیکنای جدید داده بشه وگرنه من نیستم.....
اگه همچین چیزیو از استقلال بخواد که واقعا نشدنیه....هرچند حق داره بخواد با ارامش کار کنه هر بازیکنیو که خواست بگیره و فکرو ذکر بازیکناش پول نگرفتن نباشه....
من شنیدم فصل بعد منصوریان روی نیمکت میشینه...البته اینا همش شایعست و امیدوارم امیرخان بمونه....
من شنیدم فصل بعد منصوریان روی نیمکت میشینه
رفتن امير خان100%خواهد بود.شك نكن.
اومدن منصويان هم از قبل تموم شدن نيم فصل اول رو زبونها افتاد و 90%واقعيت داره.البته شايد گزينه سومي هم باشه كه خيلي خيلي بعيد به نظر ميرسه فرهاد مجيدي سال ديگه سرمربي استقلال بشه!(هرچيزي ممكنه)
موندن یا رفتن امیرخان به دو عامل بستگی داره
1 - موندن یا رفتن فتح الله زاده
2- صعود استقلال به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا
اگر استقلال از گروهش صعود کنه مطمئنا فتح الله زاده هم میمونه و یک تیم خوب را برای فصل بعد جمع و جور میکنه و اونوقته که امیر خان هم میمونه تا به آرزوش که قهرمانی استقلال در آسیاست دست پیدا کنه
باید منتظر موند و دید که در این 6 بازی چه نتایجی رقم میخوره
به نظر من سپردن تیم به منصوریان و مجیدی خیلی زوده و چند سال باید در کنار قلعه نویی به عنوان مربی کار کنن تا بتونن برای استقلال مفید باشند
نادر1368
23-02-2014, 22:05
منصوريان هم ميتونه ولي مجيدي نه هنوز البته قلعه نوعي جايگزينش فكر نكنم از مادر زاييده شده باشه البته هستاا:n23: ولي فكر نكنم بايرن رو ول :n27:كنه
اونم تو اين شرايط:n02: من به شخصه بدجور به امير اعتقاد دارم!:n16:
ESTEGHLAL 67
24-02-2014, 10:01
اوه اوه دیشب خواب دیدم 3 تا از اشباب خوردیم ولی ایشالا که خواب چپکی بود :n02:
استقلال در اسفند ماه:
The full groups for the #ACL2014 which kicks off tomorrow
استقلال ایران و الشباب عربستان امروز در ورزشگاه آزادی آخرین تمرینشان را انجام میدهند.
کاروان 35 نفره تیم الشباب امروز ساعت 12 به تهران میرسد.
آنها پس از استراحت در هتل هما، ساعت 19 تا 20 در ورزشگاه آزادی به تمرین میپردازند.
همچنین نماینده ایران ساعت 17:30 تا 18:30 در ورزشگاه آزادی آخرین تمرینش را برای رویارویی با نماینده عربستان انجام میدهد.
نشست خبری دیدار استقلال ایران و الشباب عربستان از ساعت 15:30 آغاز میشود و جلسه هماهنگی این دیدار نیز ساعت 16:30 خواهد بود.
Abieteh
THe DARk NighT .98
24-02-2014, 16:38
18 بازیکن استقلال برای رویارویی با الشباب مشخص شدند
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، اردوی تیم فوتبال استقلال جهت بازی با الشباب از ساعت 14 در هتل EVIN برگزار شد. استقلال با 19 بازیکن اردوی خود را آغاز کرد. اسامی بازیکنان حاضر در اردوی استقلال به شرح زیر است:
سیدمهدی رحمتی، سیدحسین حسینی، خسرو حیدری، مجید غلام نژاد، حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، پژمان نوری، آندرانیک تیموریان، جی لوید ساموئل، ایمان مبعلی، آنتونیو کاروالیو، ایمان با صفا، محمد مهدی نظری، سیاوش اکبر پور، علیرضا واحدی نیکبخت، آرش برهانی، محمد قاضی، مهرداد اولادی و بوبکر کبه.
*علی فتح زاده امشب به هتل EVIN می رود تا در آستانه دیدار حساس آسیایی استقلال در کنار تیم باشد.
*هواپیمای اختصاصی الشبابیها ساعت 12 ظهر امروز در فرودگاه امام خمینی (ره)تهران فرود آمد.
امیر عرب و حامد افضلی به عنوان نماینده باشگاه استقلال از الشبابی ها در فرودگاه با اهدای دسته گل های رز آبی استقبال به عمل آوردند. الشبابی ها مستقیم از فرودگاه راهی هتل هما شدند.
آیا میدانید تیم استقلال با میلیون ها هوادار در سرتاسر ایران 2 بار در آستانه فروپاشی و منحل شدن قرار داشت؟! که توسط 2 شخص از این مصیبت جلوگیری شد:
بار اول، زمان اول انقلاب که تیم به اسم تاج بود و دولت جدید میخواست دیگه نه نام و نشانی از این تیم باقی بمونه، ولی منصور پورحیدری پدر معنوی استقلال با تغییر اسم و دادن نام استقلال به تاج از این کار جلوگیری کرد
بار دوم، وقتی تیم با قانون عجیب فدراسیون وقت به دسته 3 فرستاده شد که اکثر بازیکنان آن زمان از تیم جدا شدند ولی امیر قلعه نویی با کمک چند بازیکن دیگه تیم رو جمع کرد و با گل های حساسی که در آن زمان به ثمر رسوند تونستند تیم رو به دسته 1 بازگردونند
امير موسر
25-02-2014, 17:03
آقا پاشید دیگه ! ما که رفتیم .
ترکیب اومد به امید موفقیت استقلال
ترکیب خوبیه مخصوصا اینکه مهندس هم بهش اضافه شده :n02:
فقط نبود خسرو و هاشم و بازی کردن نوری در پست غیر تخصصیش نگران کننده است
REZAHOSEYNGANI
25-02-2014, 19:09
حیف که تازه از کلاس اومدم.وگرنه میرفتم استادیوم.
به امید برد عربها
خوب تا اینجای کار حنیف کار مدافعین الشباب رو به نحو احسن انجام داد :n02: 1- توپ رو اسکورت کرد تا گلر بگیره 2- توپ رو زد تا افساید بشه ( اگه نمیزد مستقیم توپ میرفت تو گل)
ببینیم نیمه دوم چی میشه :دی
من که چشمم روشنِ
انصافا خیلی خوب بازی کردیم(یه سری سوتی هم بچه ها دادن به خصوص سامویل تو خطِ دفاع)
اما فکر کنم مساوی تموم شه ، باز ایشالا ببریم و من خودم خدِ اقل روحیه بگریم برم درسَم رو بخونم :n02:
به امیدِ برد :n12:
خوب گل خوردیم :دی خیلی راحت و کوچه بازاری
Iloveu-ALL
25-02-2014, 21:15
[حذف شد]
یه پنالتی هم که داور نگرفت !!
الان هم یه خطا شد تو محوطه احتمال پنالتی شدنش بود ولی باز داور نگرفت
:n27:
یه پنالتی هم که داور نگرفت !!
الان هم یه خطا شد تو محوطه احتمال پنالتی شدنش بود ولی باز داور نگرفت
:n27:
به هیچ عنوان نمیشه از گرئهمون سعود کرد 1- بازکنانمون 2-تاکتیکمون
+
ابرومون تو بازی اول رفت و اقای مربی حالا بیان توضیح بدن در مورد باخت لابد داور نذاشت !!!
واقعا خجالت اوره.حالمون از فوتبال بهم خورد.کاشکی فوتبال بازی می کردیم و میباختیم.ای خدا کی این فصل تموم میشه:n28:
همانطور که ترکیب اومد و پیش بینی هم میشد پژمان نوری و غلام نژاد ضعیف ترین بازیکنان بودند نیمه دوم اکبرپور و آندو هم به آنها اضافه شدند
تیم رفته کیش معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن که انقدر سنگین شدن بازیکنان
خسرو حیدری اصلا آماده نیست
تونی را برای چی آوردی آخه
پنالتی به اون واضحی هم گرفته نشد
گل آفساید هم حنیف اگر سر نمیزد مستقیم میرفت تو دروازه
M . Sayid
25-02-2014, 21:32
مبعلی رو آورده بیرون بعد اون اکبرپور باید 90 دقیقه بازی کنه ! برهانیو آورده بیرون که چی ؟ نظری ؟ تونی ؟ نوری ؟ ساموئل ؟ تیموریان ؟ عجب !
king of the kings
25-02-2014, 21:35
بازی رو خیلی راحت می تونستیم با دو اختلاف ببریم
نیمه اول اون چه موقعیتی بود که حنیف از دست داد ! فوتش می کرد میرفت تو گل
نیمه دوم هم اون صحنه پنالتی اخراج صددر صد بود . قاضی کاملآ رو توپ سوار بود و اگر نمی زد یه بقل پا گل بود
به نظرم خوب بازی کردیم و حقمون برد بود
واقعا که متشکریم از بچه ها! با بازیِ فوقالعاده منطقیای که انجام دادن.
واقعا چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ! اس اس خیلی ضعیف شده نسبت به پارسال
با این وضع همین لیگ رو هم قهرمان بشیم دستِ امیر و بچه ها درد نکنه و حتی از مرحله گروهی هم میترسم نریم بالا!
( هرچند که انصافا بجه های نیمه اول خوب بازی کردن و آقای داور! هم اگر یه مقدار چشمش رو باز میکرد و اون کمک داور به جا اینکه برا آفساید گیری
آرایش تیز کنه تو محوطه جریمه رو نگاه میکرد شاید الآن ما اینقدر اصابمون خورد نمیشد.)
۵ تا بازی مونده حریفامون چندان قوی هم نیستن و دست و پا بسته هم نیستن
حیف قدرِ تیم پارسال رو ندونستیم
قدرِ فرهاد-جواد نکونام-پژمان و حتی جباری رو ندونستیم .
به امیدِ موفقیت در آینده همین و بس
اما خودمونیم پژمان نوری یه تنه گند زد به دفاعِ خودمون رفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير موسر
25-02-2014, 21:56
تعویضا خوب نبود اصلا .
تعویضا خوب نبود اصلا .
بنده خدا بازیکن نداره!
اولادی رو میاورد خوب بود؟
البته بازیکن هایی که بیرون کشید خوب نبود به نظرِ من
آرش رو نباید میکشید بیرون
مبعلی رو باید نگه میداشت
بچه ها باید ۲ تا خطا خفن میگرفتن پشت محوطه و مهندس(مبعلی) کار رو تموم میکرد.
من که خیلی خورد تو برجم با این باخت :n03:
اما مهم نیس خودمون اینقدر بدبختی داریم که بخوایم با این چیزا خودمون رو اذیت کنیم نمیشه اصن!
ایشالا جبران بشه دیگه
با این بازیکنا که من دیگه چشم آب نمیخوره
امیر باید تو استقلال کاری رو میکرد که جلالی تو فولاد کرد جوان گرایی و بازیکن سازی
راستی چرا از با صفا دیگه استفاده نمیکنه؟
امير موسر
25-02-2014, 22:11
مردم هم بلا نسبت بلا نسبت نمیفهمن دیگه . یارو غلام نژاد توپ میگرفت هوش میکردن. بابا حالا خوب بازی نمیکنه دیگه چیکارش کنیم خود زنی چرا میکنید آخه !
وین رونی
25-02-2014, 22:11
امیر باید تو استقلال کاری رو میکرد که جلالی تو فولاد کرد جوان گرایی و بازیکن سازی
ببخشید تاپیک تیم مورد علاقه من نیست که نظر میدم اما این حرف را قبول ندارم.
شما و ما تحمل دو سه فصل بی جامی را داریم؟نه نداریم اگه داشتیم مدیرعاملامون برای بعضی بازیکنان تا نزدیک دو میلیارد هزینه نمی کردن
این تیم احتیاج به یک خونه تکونی اساسی داره!دیگه حوصله انتقاد هم نیست!نتیجه جمع کردن تیم پیر و بازیکن های بی انگیزه و تموم شده بهتر از این نمیتونه باشه....
این تیم خیلی مشکل داره..تعویض ها هم همه بد بود نمیدونم تو مغز این قلعه نوعی چی میگذره؟البته با این بازیکن ها تا الان خوب کار کرده ...این تیم دست هر کی دیگه بود الان قعر جدول بود
اگر قراره اینجوری پیش بره همون بهتر که زودتر حذف بشیم و سرنوشتمون به دو بازی آخر که همین 4 تا ملی پوش رو هم نداریم نرسه که اعصابمون خورد تر از این بشه .....
فقط و فقط برای هوادار استقلال ناراحتم و بس .... هواداری که هیچی از تیمش نمیخواد جز یه بازی در خور نام استقلال ولی یک فصل تمام این آرزو به دلش موند و بس.
قلعهنويي: بايد قدر داوران خودمان را بدانيم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بايد قدر داوران خودمان را بدانيم، اين داور چيني دو پنالتي ما را نگرفت.
قلعهنويي: بايد قدر داوران خودمان را بدانيم
امير قلعه نويي پس از شکست يک بر صفر استقلال مقابل الشباب عربستان در ورزشگاه آزادي در نشست خبري گفت: قبل از هرچيزي بايد بگويم قدر داوران خودمان را بايد بدانيم. اين داور ضعيفترين داوري بود که دو پنالتي براي ما نگرفت. عدالت فوتبال رعايت نشد. تيم ما در حمله و دفاع به جز دو مورد خيلي خوب بود. يک مقدار در موقعيتهاي گلزني بيدقت بوديم.
به گزارش فارس، وي با انتقاد از عملکرد داور چيني، تاکيد کرد: اميدوارم صحنهها را فدراسيون به کنفدراسيون فوتبال آسيا ارسال کند. روي قاضي و نظري پنالتي صد درصد اتفاق افتاد. به بازيکنانم که خوب بازي کردند تبريک ميگويم و به الشباب هم تبريک ميگويم.
وي در مورد تعويضهايش و حضور ايمان مبعلي در ترکيب استقلال، گفت: تعويضها بد نبود ايجادموقعيت کرديم و تعويضهايم تاکتيکي بود. ايمان مبعلي هم بد نبود.
وي در مورد جدايي بازيکنان از استقلال و اينکه نبود آنها تاثيرگذار بود يا نه، گفت: بر اساس موجوديمان بايد حرف بزنيم. ما بد نبوديم تماشاگران نبايد کم لطفي کنند و به ما بگويند بيغيرت. حنيف به خاطر مردم و پيراهن تلاش ميکنند. مردم آمدند و شرمنده آنها هستم اما اين بازيکناني که ماندند غيرت دارند و خيلي تلاش کردند و دويدند اگر توپهايمان گل مي شد اين سوال را نميپرسيديد بايد با همين داراييمان بسازيم.
سرمربي استقلال در مورد اينکه بازيکنانش از نظر بدني مشکل داشتند، گفت:نه دقايق آخر خيلي خوب فشار اورديم اما کم دقت بوديم تعجب ميکنيم چطور اين داور به ليگ قهرمانان آسيا آمد و آن پنالتي را نگرفت و بايد قدر داوران خودمان را بدانيم.
سرمربي استقلال در مورد سن بازيکنان گفت: بعد از باخت اين مسايل مطرح ميشود ما خوب بازي کرديم و اين صحبتها بعد از باخت و برد مطرح ميشود.
قلعه نويي در مورد اينکه مربي الشباب گفته در رياض کار سختي مقابل استقلال داريم، گفت: ما بعد از اين باخت سه روز استراحت ميکنيم و اميدوارم بيک زاده برگردد و مبعلي هماهنگتر شود. باختيم اما من به ليگ و حتي ليگ قهرمانان خيلي اميدوارم و انشاالله ميتوانيم نتايج دلخواه را بگيريم.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%D9%8A%D9%8A:_%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF_%D9%82%D8% AF%D8%B1_%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8% AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86_%D8%B1%D8%A7_%D8% A8%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%8A%D9%85
آقا الان از استادیوم رسیدم خونه
باز نگید طرفدارها بی غیرت شدن از تیم حمایت نمی کنن
جدا از بازی پر ایراد و پر استرس تیم آقایونی امثال نوری نظری غلام نژاد و حتی ساموئل باید از این تیم برن ، نه تنها بازی کردنشون سودی به تیم نمی رسونه بلکه باعث شکست تیم به دفعات می شن
این آقای پژمان نوری چه گلی تو این بازی به سر تیم زد ؟ فقط و فقط سوتی می داد
برهانی که تعطیل
ای کاش این بازیکن های بی غیرت رو بدن بره آخر فصل از تیم امید بازیکن بیارن حداقل بیشتر از اینا دوندگی دارن
دلیل تعویض مبعلی رو هم نفهمیدم به نظرم قلعه نویی اشتباه کرد
ببخشید تاپیک تیم مورد علاقه من نیست که نظر میدم اما این حرف را قبول ندارم.
شما و ما تحمل دو سه فصل بی جامی را داریم؟نه نداریم اگه داشتیم مدیرعاملامون برای بعضی بازیکنان تا نزدیک دو میلیارد هزینه نمی کردن
تحملش رو ندارم
اما شما هم الآن وضعتون از ما خیلی بهترِ و بخاطرِ جوان گرایی هست
من نمیگم همرو بفروشِ و از پایه بازیکن بیاره
در کناره بازیکنانِ خوب میتونه از بازیکنای جوون تر هم استفاده کنه
هر چند نظرِ شما متینِ
M £ H D I
25-02-2014, 22:43
یک لحظه برای تماشاگرایی که بخاطر استقلال به استادیوم اومده بودن ارزش قائل نشد ( روی صحبتم با امیرخان )
مبلعی رو خرید که وسط میدان کمی جمع شه ، اما بازم عین همیشه از تاکتیک بزن زیرش استفاده کرد ،
تیم حریف وقتی توپ میگرفت با بضاعت داغونش بازم فهم اینو داشت که رویِ زمین هموارِ ورزشگاه آزادی زمینی بازی کنه
اما امیر خان هنوز به این درک نرسید که بازی بزن زیرش دیگه دورانش تموم شده !
سال قبل تیم بهتر و کامل تری داشتیم ، نتونستیم فاتح جام باشیم امسال که دیگه جایِ خود داره .. !
دیگه گفتن اینکه داور اشتباه کرد و این داستانا همش پوشاندن صورت مسئله اس .
90 دقیقه تو زمین خودت نتونستی درست بازی کنی ، در هر صورت این مسائل رو هم باید در نظر داشته باشی که
داور اشتباه کنه یا ....
به نظرم مقصر اصلی شکست امروز ، مثل شکست فینالِ جام حذفی سرمربی تیم بود.
آقا الان از استادیوم رسیدم خونه
باز نگید طرفدارها بی غیرت شدن از تیم حمایت نمی کنن
جدا از بازی پر ایراد و پر استرس تیم آقایونی امثال نوری نظری غلام نژاد و حتی ساموئل باید از این تیم برن ، نه تنها بازی کردنشون سودی به تیم نمی رسونه بلکه باعث شکست تیم به دفعات می شن
این آقای پژمان نوری چه گلی تو این بازی به سر تیم زد ؟ فقط و فقط سوتی می داد
برهانی که تعطیل
ای کاش این بازیکن های بی غیرت رو بدن بره آخر فصل از تیم امید بازیکن بیارن حداقل بیشتر از اینا دوندگی دارن
دلیل تعویض مبعلی رو هم نفهمیدم به نظرم قلعه نویی اشتباه کرد
بازم دمه شما گرم که رفتین استادیوم
نوری که واقعا بد بود امروز
سامویل هم که ............!
غلام نژاد جو گرفته بودتش داشت برا خودش روپایی میزد و زده بود تو خطِ نمایشی کار کردن!
خسرو هم واقعا آماده نیست
اصن تیم داغـــــــون
واقعا نمیدونم چی بگم.
من از اين بشر خوشم نمياد.اما خدايي تمام توانش رو تو زمين ميزاره و كم فروشي نكرده تا الان!
كمي انصاف هم چيز خوبيه!!
chekmate
26-02-2014, 10:48
با تخريب و تحقير بازيكنا كه چيزي درست نميشه. اين يعني خود زني.
anita.blue
26-02-2014, 11:31
یک لحظه برای تماشاگرایی که بخاطر استقلال به استادیوم اومده بودن ارزش قائل نشد ( روی صحبتم با امیرخان )
مبلعی رو خرید که وسط میدان کمی جمع شه ، اما بازم عین همیشه از تاکتیک بزن زیرش استفاده کرد ،
تیم حریف وقتی توپ میگرفت با بضاعت داغونش بازم فهم اینو داشت که رویِ زمین هموارِ ورزشگاه آزادی زمینی بازی کنه
اما امیر خان هنوز به این درک نرسید که بازی بزن زیرش دیگه دورانش تموم شده !
سال قبل تیم بهتر و کامل تری داشتیم ، نتونستیم فاتح جام باشیم امسال که دیگه جایِ خود داره .. !
دیگه گفتن اینکه داور اشتباه کرد و این داستانا همش پوشاندن صورت مسئله اس .
90 دقیقه تو زمین خودت نتونستی درست بازی کنی ، در هر صورت این مسائل رو هم باید در نظر داشته باشی که
داور اشتباه کنه یا ....
به نظرم مقصر اصلی شکست امروز ، مثل شکست فینالِ جام حذفی سرمربی تیم بود.
كاملا حق با شماست.بعضي ها مدام ميگن دستش خاليه و بازيكن نداريم و از اين حرفها.من 10 بار توي همين تاپيك گفتم انگار باز هم بايد بگم "اين بازيكنها را خود سرمربي خواست"به همين سرعت يادتون رفت اول فصل چطور با روح و روان هوادار بازي شد وقتي نوري پا به سن گذاشته با گذشته ي قرمز و نيكبخت خائن فوتبال تموم شده و ... را ميخريد ؟؟؟آقاي مديرعامل چسبيده به ميز هم كم توي به وجود اومدن اين وضعيت مقصر نيست با اون قراردادهاي تركمانچايي كه امضا ميكنه و ما را مسخره خاص و عام كرده.همون روزي كه به مجتبي صد تا انگ زدن و از خونش بيرونش كردن من فاتحه اين فصل را خوندم.فصل پيش هم خيلي وقتها خلاقيتهاي فرهاد و مجتبي نجاتمون داد و با وجود اونها تيم يك دست و خوبي بوديم .قلعه نويي تو اين سالها خيلي عوض شده.جسارتش را از دست داده و تفكرات محتاطانه اش داره اين تيمو نابود ميكنه.ميترسم از آخر فصل كه با عدم نتيجه گيري احتمالي مديرعامل و سرمربي فرار را بر قرار ترجيح بدن كه اونوقت ما ميمونيم و هزار بدبختي...من سر سوزني به اين تيم اميد ندارم...
Amir M.ohAma.D
26-02-2014, 12:35
بعضي ها مدام ميگن دستش خاليه و بازيكن نداريم و از اين حرفها.من 10 بار توي همين تاپيك گفتم انگار باز هم بايد بگم "اين بازيكنها را خود سرمربي خواست"به همين سرعت يادتون رفت اول فصل چطور با روح و روان هوادار بازي شد وقتي نوري پا به سن گذاشته با گذشته ي قرمز و نيكبخت خائن فوتبال تموم شده و ... را ميخريد ؟؟؟
امیر چند بار تاکید کرد که من 3 تا لیست دادم و بازیکنای جذب شده اولویت سوم امیر بودن.همین نوریو نیکبختو که مثال میزنید برای این جذب شدند چون گزینه های اولو دوم برای این پست با تیمهای خودشون تمدید کردند....اولویت اول امیر برای دفاع چپ حاج صفی بود دومیشم مهرداد جماعتی سومیشم نوری.....خب شما به من بگو وقتی مدیرعامل به خاطر بی پولی یا هر چیز دیگری نتونست جماعتیو حاج صفیو بگیره چه گزینه بهتری به جز نوری میموند؟شما به من بگید؟مگه ما چند تا دفاع چپ خوب توی فوتبالمون داریم؟مصدومیت هاشم بیکزاده امیرو مجبور کرده نوریو اون سمت بازی بده....ساموئل هم پست تخصصیش دفاع چپه اما اگه بره دفاع چپ وسط خالی میشه.....
قلعه نويي تو اين سالها خيلي عوض شده.جسارتش را از دست داده و تفكرات محتاطانه اش داره اين تيمو نابود ميكنه
قلعه نویی عوض نشده...این هوادار استقلاله که بی طاقت شده.......امیر اینو همون اوایل فصل پیش فهمید همون زمانی که فریاد فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی در استادیوم ها سر داده شد.....امیر از اونجا فهمید کار خیلی سختیو در پیش داره این هوادار دیگه تحمل گل خوردنو....نداره و به سرعت اعتراض میکنه و کار خیلی سخت میشه.....همین چیزا باعث شد قلعه نویی در همه بازیها اول بخواد گل نخوره تا صدای هوادارا در نیاد.....همین قلعه نوییو فصل بعد تیمشو ببینید ... ببینید سپاهان فصل بعد قلعه نویی چطوری بازی میکنه.....
نمیدونم فلسفه اعتراض به امیر چیه؟تیم تضعیف شده فصل قبلو بهش دادند انتظار دارید بهتر از فصل قبل نتیجه بگیره؟
1_علی حمودی
2_مجتبی جباری
3_فرهاد مجیدی
4_پژمان منتظری
5_جواد نکونام
5 بازیکن کلیدی این تیم جدا شدند و امثال غلام نژادو.......از روی ناچاری جذب شدند...به همه اینا مصدومیت مداوم حیدری و بیکزادرو هم اضافه کنید یعنی نداشتن 7 بازیکن کلیدی.
ستون هر خط از تیم جدا شدند ولی امیر اعتراضی نکرد....تیمش توی لیگ هنوز هم در کورس قهرمانیه....دیشبم میتونستیم بازنده نباشیم موقعیتهای خوبی داشتیم استفاده نکردیم....الشباب هم از دومین موقعیتش با اشتباه نوری به گل رسید.....یکم صبر داشته باشید زود قضاوت نکنید پارسال هم در ازادی 1-0 از الهلال شکست خوردیم ولی در نهایت به عنوان تیم اول صعود کردیم.....ما باید الجزیررو رفت و برگشت بزنیم حریف اصلیمون الجزیرست.....بهتون قول میدم امیر این شکستو در عربستان جبران میکنه اصلا شک ندارم
3 امتیاز از دست دادیم .اصلا تعویض قله نویی خوب نبود اومدن کار روخوبتر کنن بدتر ش هم کردن . دیدین چه فرصت هایی برای گل کردن از دست دادیم نیمه اول خوب بازی کردن توپ بیشر دست ما بود ولی نیمه دوم برعکس
در پایان بازی با الشباب عربستان، بازیکنان استقلال هنگام خروج از زمین با فریادهای اعتراضی هواداران روبرو شدند. در این میان خسرو حیدری نتوانست با شعار «بیغیرت» کنار بیاید و با بالا زدن لباس ورزشیاش، جای یک کبودی را به تماشاگران نشان داد تا آنها متوجه شوند استقلال بازیکن بی غیرت ندارد
مدافع استقلال: حالم از خودم به هم می خورد ( عکس)
حنیف عمران زاده مطلبی در اینستاگرامش گذاشته که نشان می دهد در افسردگی کامل به سر می برد.
پس از شکست استقلال در بازی مقابل تیم عربستانی در ورزشگاه آزادی، گویا مدافع این تیم حال و روز خوبی ندارد. حنیف عمران زاده با انتشار تصویر زیر در اینستاگرامش نوشته: «حالم از خودم به هم می خورد.»
امير موسر
26-02-2014, 18:32
تیم میبره اینجارو نیگا میکنی کسی نیست ! ولی وقتی میبازه اینجا میشه محل نقد تیم ! لعنت بر اون که با بد نشون دادن قلعه نوعی تو برنامه هر هفتش تیم رو برده تو حاشیه ! بعضی ها که ساده دنبال حرف این و اون . بابا جان این بازیکنایی که دارید میگید تا الان 50 امتیاز جمع کرده . تیمای دیگه که رو نیمکتشون هم یه تیم تکمیل دارن هم پایین تر از ما هستن .
اینا همونایی هستن که تو استادیوم داور رو فحش کشیدن و 1امتیاز از دست دادیم وگرنه الان هم امتیاز فولاد بودیم .
king of the kings
26-02-2014, 18:37
قلعه نویی عوض نشده...این هوادار استقلاله که بی طاقت شده.......امیر اینو همون اوایل فصل پیش فهمید همون زمانی که فریاد فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی در استادیوم ها سر داده شد.....امیر از اونجا فهمید کار خیلی سختیو در پیش داره این هوادار دیگه تحمل گل خوردنو....نداره و به سرعت اعتراض میکنه و کار خیلی سخت میشه.....همین چیزا باعث شد قلعه نویی در همه بازیها اول بخواد گل نخوره تا صدای هوادارا در نیاد.....همین قلعه نوییو فصل بعد تیمشو ببینید ... ببینید سپاهان فصل بعد قلعه نویی چطوری بازی میکنه.....
همون لقب هوادارای اهل کوفه برازنده بعضی هاس
همون بهتر که مرفاوی و ... بیان سرمربی بشن ببینم همونا چراغ ور میدارن دنبال امیرخان می دوند
تا یه باخت می دیم صداشون در میاد کل عملکرد امیرخانو زیر سوال می برند . از امیر خان بهتر کیو داریم تو ایران که شما دارید می کوبیدش ؟
من خودم اگر امیرخان دو فصل هم سرمربی تیم باشه و جام نیاره بازم دوست دارم سرمربی تیم باشه . همین قهرمانی هایی که بهش می نازیم رو امیرخان و این بازیکنا آوردن
E.G_band
27-02-2014, 12:19
یه سری چیز ها به من هوادار مربوط نیست......منی که میشینم پشت تلویزیون ناسزا می دم و میگم :چرا پاس دادی ،چرا پاس ندادی، چرا شوت زدی ،چرا هد نزدی ...اگه فوتبال بلدی چرا نشستی توی خونه فوتبال می بینی؟؟؟
پاشو برو تورو بزارن جای مهدی رحمتی دیگه..............
آهای کسایی که میاین یه سری انتقاد بچه گونه می کنین خدایی وجودش رو دارین حداقل 15 سال هر روز سخت ترین تمرین ها رو جایی که کیلومتر ها از خونت دوره بری انجام بدی وقتی میای خونه همه جات درد بکنه و انواع مصدومیت ها رو داشته باشید و هزار مسئله دیگه؟؟؟
نه می گم مهدی رحمتی خوب و نه می گم بد........حرف من درباره همه ما هست و اشاره من هم به تمام بازیکنای فوتبال.
از این به بعد که اومدی یه چیزی به اون بازیکن بگی خودت رو بزار جای اون بازیکن...هر چند که فوتبال از پشت تلویزیون خیلی خیلی راحت هستش!!!کسی که فوتبال حرفه ای بازی کرده باشه(نه سالن بریم دور همی یه فوتبال بزنیم)می فهمه چی می گم.
موفق باشید.
M £ H D I
27-02-2014, 20:02
یعنی باید این انتقاد رو با طلا نوشت ... !
انتقادی که واقعا به حق و به جا هست و در مورد رحمتی کاملا صدق میکنه ... !
درود بر ریزبینی این هوادار استقلال ...
هوادارهای واقعی کسانی هستند که با یافتن و بیان مشکلات و کمبود های تیم ، برای ساختن
تیمی کامل تر سهیم باشند .
پ ن : جواب سید چقدر بچه گونه بود !
آستانه ی انتقاد خیلی از ماها بسیار پایین.
MOHAMMAD2010
27-02-2014, 20:37
حنیف عجب حرفی زده :n28::n12:
یه سری چیز ها به من هوادار مربوط نیست......منی که میشینم پشت تلویزیون ناسزا می دم و میگم :چرا پاس دادی ،چرا پاس ندادی، چرا شوت زدی ،چرا هد نزدی ...اگه فوتبال بلدی چرا نشستی توی خونه فوتبال می بینی؟؟؟
پاشو برو تورو بزارن جای مهدی رحمتی دیگه..............
آهای کسایی که میاین یه سری انتقاد بچه گونه می کنین خدایی وجودش رو دارین حداقل 15 سال هر روز سخت ترین تمرین ها رو جایی که کیلومتر ها از خونت دوره بری انجام بدی وقتی میای خونه همه جات درد بکنه و انواع مصدومیت ها رو داشته باشید و هزار مسئله دیگه؟؟؟
نه می گم مهدی رحمتی خوب و نه می گم بد........حرف من درباره همه ما هست و اشاره من هم به تمام بازیکنای فوتبال.
از این به بعد که اومدی یه چیزی به اون بازیکن بگی خودت رو بزار جای اون بازیکن...هر چند که فوتبال از پشت تلویزیون خیلی خیلی راحت هستش!!!کسی که فوتبال حرفه ای بازی کرده باشه(نه سالن بریم دور همی یه فوتبال بزنیم)می فهمه چی می گم.
موفق باشید.
سلام
اینجا دو تا نکته وجود داره : اول اینکه بودجه ی اصلی پرسپولیس و استقلال و به تبع اون درآمد بازیکنهای این تیمها ، مستقیما از جانب دولت پرداخت شده ( میشده ) ، و همونطور هم که میدونیم از محل بودجه ی عمومی موسوم به بیت المال این مبالغ به باشگاهها پرداخت میشه ، بنابراین از لحاظ معنوی هواداران دو تیم مالک اصلی اون تیمها هستند ( و صد البته کل مردم ایران )
نکته ی بعدی این هست که وقتی یک بازیکن درآمد حرفه ای کسب میکنه ، جایی برای توجیه این موارد _ تمرینات سخته و پرفشار ، دور از خانه بودن ، در خطر مصدومیت بودن و ... _ باقی نمیمونه چون این مسئله ، به عنوان شغل یک بازیکن محسوب میشه و اون عواملی که در بالا نام بردین جزو بدیهیات این شغل هست .
E.G_band
28-02-2014, 11:01
سلام
اینجا دو تا نکته وجود داره : اول اینکه بودجه ی اصلی پرسپولیس و استقلال و به تبع اون درآمد بازیکنهای این تیمها ، مستقیما از جانب دولت پرداخت شده ( میشده ) ، و همونطور هم که میدونیم از محل بودجه ی عمومی موسوم به بیت المال این مبالغ به باشگاهها پرداخت میشه ، بنابراین از لحاظ معنوی هواداران دو تیم مالک اصلی اون تیمها هستند ( و صد البته کل مردم ایران )
نکته ی بعدی این هست که وقتی یک بازیکن درآمد حرفه ای کسب میکنه ، جایی برای توجیه این موارد _ تمرینات سخته و پرفشار ، دور از خانه بودن ، در خطر مصدومیت بودن و ... _ باقی نمیمونه چون این مسئله ، به عنوان شغل یک بازیکن محسوب میشه و اون عواملی که در بالا نام بردین جزو بدیهیات این شغل هست .
کاملا درسته.......
ولی من منظورم الان و زمان حال بازیکنای فوتبال نبودش...........باید انتقاد از بازیکن و تیم فوتبال کرد .............باید پیشنهاد کرد.........ولی من منظورم یه سری انتقاد های بی جا هست ولی منظورم حتی متن اون تصویر هم نبود وقتی تصویر قبل رو دیدم یاد همچین مسئله ای افتادم.......
الان یه سوال شما به بازی اکبر عبدی توی فیلم انتقاد می کنید؟؟؟؟نمی کنید یا حداقل من نمی کنم...........اما از خود فیلم انتقاد می کنید.
من می گم وقتی داریم یه سری چیز ها رو می گیم حواسمون باشه که اون بازیکن یا اون بازیگر 100 درصد بهتر از ما هایی که پشت تلویزیون نشستیم می فهمه.
من اصلا نگفتم انتقاد نشه گفتم انتقاد الکی نشه.
موفق باشید.
anita.blue
28-02-2014, 11:43
همون لقب هوادارای اهل کوفه برازنده بعضی هاس
همون بهتر که مرفاوی و ... بیان سرمربی بشن ببینم همونا چراغ ور میدارن دنبال امیرخان می دوند
تا یه باخت می دیم صداشون در میاد کل عملکرد امیرخانو زیر سوال می برند . از امیر خان بهتر کیو داریم تو ایران که شما دارید می کوبیدش ؟
من خودم اگر امیرخان دو فصل هم سرمربی تیم باشه و جام نیاره بازم دوست دارم سرمربی تیم باشه . همین قهرمانی هایی که بهش می نازیم رو امیرخان و این بازیکنا آوردن
من یه زمانی عاشق سینه چاک قلعه نویی بودم تا اون روزی که واعظ آشتیانی اونهمه حرف در موردش زد و من منتظر بودم امیر شکایت کنه،اعاده حیثیت کنه ولی هیچ وقت این کارو نکرد (شاید بخاطر قلعه نویی نبود،بخاطر دل خودم که تمام اون سالها استقلال بی امیر واسش معنی نداشت و شیفته این آدم بود) از اون زمان به بعد و اتفاقاتی که در نبودش برای استقلال رقم خورد،دل من از این بشر سیاه شد ولی وقتی به استقلال برگشت چون سرمربی تیم بود همیشه براش آرزوی موفقیت و سربلندی کردم.حالا شما چشم بسته بگو اهل کوفه.من با این تیم زندگی کردم نمیتونم مثل بعضی ها هر بازیکنی را تو لباس عزیز این تیم ببینم(لابد یادتون نرفته مصیبتی به اسم شیث رضایی از بیخ گوشمون گذشت!)من باخت تیم را تحمل میکنم هرچند خیلی سخت ولی بی ارزش کردن خیلی چیزها که واسه منه هوادار ارزش داره رو لحظه ای تحمل نمیکنم.قلعه نویی از خیلی چیزهای باارزش دم میزنه ولی در عمل خبری از اون مسائل نیست.1 قلمش کوفی خوندن هواداریه که به گردن ایشون و این بازیکنها خیلی بیشتر از این حرفها حق داره.در ضمن ما حتی پارسال هم با اون همه ستاره خیلی وقتها ضعف تاکتیکی داشتیم چه رسد به امسال و وجود بعضی از این بازیکنها.
آرزوی همیشگی من موفقیت استقلال با هرکسی و در هر زمانی هست البته اگه تعصب بیجای بعضی ها این موضوع را براشون قابل درک کنه...:n12:
chekmate
28-02-2014, 12:20
قلعهنويي: بازي با الشباب بِکِش بِکِش نبودامیر قلعهنویی در خصوص انتقادات بعد از بازی با الشباب و صحبتهایی که پیرامون میانگین سنی بالای بازیکنان این تیم مطرح میشود، گفت: یک زمانی قیمت بازیکنان جوان خیلی ارزان بود. سال 80 زمانی که من به استقلال آمدم 10 جوان گمنام مثل وحید طالبلو، داود سیدعباسی، امیرحسین صادقی و خیلیهای دیگر را به تیم آوردیم اما حالا برای گرفتن یک بازیکن جوان باید سه میلیارد پول دهیم. دوستان خیلی از واقعیتها را نمیگویند و دو سه روز است که میگویند تیم پیر است و از این حرفها میزنند. کارشناسی بعد از بازی خیلی راحت است ولی اینکه واقعیت را به مردم بگوییم مهمتر از کارشناسی است.
سرمربی تیم استقلال افزود: اینکه با حب و بغض صحبت کنید، کارشناسی نیست. بنده سالی که به استقلال آمدم بعد از سه سال هم تیم قهرمان شد و هم به جمع 4 تیم برتر آسیا راه پیدا کردیم. ما زوجسازی و ایجاد مثلث کرده بودیم ولی متاسفانه آنها امسال از بین رفت. حال چه خواسته چه ناخواسته اما اتفاقاتی امسال رخ داد در هیچ تیمی در دنیا رخ نمیدهد. کدام تیم لیگ برتری را سراغ دارید که وسط فصل بازیکنانش بروند. حمودی و جباری ابتدای فصل رفتند. مجیدی خداحافظی کرد و بعد از آن منتظری و نکونام رفتند.
قلعهنویی ادامه داد: خسرو حیدری و هاشم بیکزاده مثلا به اندازه یک بازیکن رقیب ما برای ما بازی نکردند. من چه کاری میتوانم انجام دهم؟ وقتی منِ مربی دستم خالی است باید به اندازه موجودی از من توقع داشته باشند اما همین جا قول میدهم چه در لیگ و چه در آسیا به شرایط آرمانی خواهیم رسید.
سرمربی تیم استقلال در خصوص اظهار نظر مربی الشباب که گفته بود استقلال سیستم مشخصی نداشت و رو به بازی مستقیم آورده بود، گفت: اصلا چنین چیزی نیست اتفاقا گردش توپ ما بسیار عالی بود و عمق دفاع حریف را نشانه رفته بودیم. کجای بازی ما بکش بکش بود؟ این بازی جزو بازیهایی بود که اصلا بازی مستقیم انجام ندادیم و خوب کار کردیم. ولی مثلا آن توپی که عمرانزاده از دست داد و یا ضربه نظری و ضربه سر آرش برهانی را نمیتوان بکش بکش نامید و به اعتقاد من این حرفها درست نیست.
سرمربی تیم استقلال تاکید کرد: ما هم در مقابل ملوان و هم در مقابل الشباب شایسته باخت نبودیم و شکست هم جزئی از فوتبال است. اگر بیکزاده برگردد شرایط ما بهتر خواهد شد و حتی اعتقاد دارم این الشباب را در ریاض هم میتوان شکست داد ولی از طرفداران استقلال توقع دارم.
قلعهنویی با اشاره به شعارهای تماشاگران پس از شکست مقابل الشباب گفت: اتفاقا اصل غیرت این بازیکنان هستند که با هر شرایطی برای استقلال بازی میکنند. من نمیخواهم مشکلات اقتصادی را باز کنم چون پول کم و زیاد آمده و فتحاللهزاده و هیأت مدیره تلاش خود را انجام دادهاند ولی ما دغدغههای مالی زیادی داریم و از طرفداران استقلال میخواهم کلاه خود را قاضی کنند. این بازیکنان باغیرت هستند و آن چیزی که در توانشان است را خرج میکنند شاید انتظار ما در استقلال بالاتر است ولی انصافا بچههای ما تلاش میکنند.
وی تاکید کرد: بازیکن که مشکل مالی دارد و با تمام وجود در زمین حاضر میشود در مقابلش کلمه بیغیرت درست نیست. هر چند من بعد از بازی با ملوان سر بازیکنانم داد و بیداد کردم ولی دوست دارم طرفداران هم صبر داشته باشند و هم کلاهشان را قاضی کنند.
anita.blue
28-02-2014, 12:31
درسته من با بعضی از این بازیکنها مشکل دارم و تحملشون واسم سخته ولی بی غیرت نیستن و توانشون همینه.کار هوادارا بعد از بازی واقعا بد بوده.:n23:
درسته من با بعضی از این بازیکنها مشکل دارم و تحملشون واسم سخته ولی بی غیرت نیستن و توانشون همینه.کار هوادارا بعد از بازی واقعا بد بوده.:n23:
شما خودت رفتی استادیوم اون روز؟؟!!
اون همه هزینه راه کنی،هزینه بلیط بدی و در صورتی که حقِ تیم برد بود تیم ببازه،شما چی کار میکردی؟
واکنش نشون نمیدادی؟
یادمِ پارسال که استقلال حذف شد همه ما پاشدیم و فرهاد رو تشویق کردیم.
شرایط نسبت به اون زمان خیلی فرق کرده و طاقت ما هوادارا هم در یه حد
اما من هم کار هوادارا رو تایید نمیکنم که هیج، اعتراض هم دارم و میگم کارِ درستی نبودِ.
تنها چیزی که میتونه مارو از این شرایط بکشه بیرون
تمرینات درست و به موقع-حضور تمام بازیکنانمون و زمان هست.
در پی نگرفتن پنالتی و اخراج نکردن بازیکن الشباب ،
نمره زیر 7 به داور چینی و محرومیت 3 ماهه .
اوج
باشگاه استقلال نسبت به شايعاتي درباره ارائه ليست خروجي و ورودي بازيکنان براي فصل آينده از سوي کادر فني واکنش نشان داد.
محمد نوريفر، معاون ارتباطات باشگاه استقلال گفتاين خبر واقعيت ندارد و سازندگان اين دروغ بزرگ هر ساله در چنين مقطعي اقدام به انتشار چنين اخباري ميکنند. هدف آنها کاهش انگيزه بازيکنان استقلال است در حالي که امير قلعهنويي تأکيد کرده تحت هيچ شرايطي تا آخرين روز رقابتهاي اين فصل اقدام به اين کار نخواهد کرد و مسلما بازيکنان متعصب و فداکاري که در اين روزهاي سخت براي موفقيت استقلال تلاش ميکنند، در اولويت ويژه براي فصل آينده قرار خواهند داشت.
فارس
===============================
دست فیس بوک درد نکنه هر کی از راه میرسه پیج میزنه بعدشم میشه خبرنگار و عضو کادر فنی و مدیر عامل و مدیر روابط عمومی و در برخی موارد مشاهده شده حتی پزشک تیم هم شدن!:n19:
REZAHOSEYNGANI
02-03-2014, 13:18
متاسفانه دست اندو شکسته:37:
chekmate
02-03-2014, 15:11
متاسفانه دست اندو شکسته:37:
رسماً بدبخت شديم:n30:
chekmate
02-03-2014, 17:38
نوروزی: تیموریان سه تا چهار هفته دیگر بر میگردد
دکتر امین نوروزی در خصوص وضعیت مصدومیت آندرانیک تیموریان اعلام کرد با توجه به اینکه آندرانیک تیموریان نه ماه قبل تحت عمل جراحی سنگین از ناحیه دست قرار گرفته و متاسفانه در همان ناحیه در محل یکی از پیچهای جراحی دچار ترکخوردگی بسیار کوچک شده بود، با توجه به اینکه تیموریان درد شدیدی داشت، نظر جراح ایشان نیاز به ترمیم این قسمت بود و آندرانیک تیموریان امروز مورد عمل جراحی قرار گرفت.
معاون پزشکی ورزشی استقلال در ادامه گفت: بنا به نظر جراح ایشان تیموریان میتواند بعد از جراحی که سه تا چهار هفته است به دوره فعالیت خود برگردد.
نوروزی در ادامه در خصوص وضعیت بیگزاده گفت: قرار است فردا ساعت 13:30 از وی امآرآی بگیریم اگر صدمهدیدگی ایشان که عضلهای در ناحیه نزدیک به لگن میباشد ترمیم شده باشد این بازیکن دویدن خود را آغاز خواهد کرد.
وی در خصوص وضعیت ایمان مبعلی گفت: خدا را شکر وضعیت این بازیکن خیلی بهتر شده و از چند روز آینده در تمرینات استقلال شرکت میکند.
نوروزی در پایان در ارتباط با وضعیت خسرو حیدری گفت: خسرو شرایط خوبی دارد و در کنار تیمملی است و طی صحبتی که با او داشتم از شرایط خوب خود خبر داد.
خوب بعد از جریانات بازی با ملوان و توهین های زیادی که به رحمتی شد در برنامه 90 سعی شد مثل همیشه برای استقلال و بازیکنانش حاشیه سازی کنند و 2 عکس کاملا ساختگی از رحمتی نشان داده شد
که این موضوع باعث شد کمیته همیشه در صحنه انضباطی دست به کار بشه و رحمتی را محروم کنه اما با توجه به مشکوک بودن عکسها و ساختگی بودن رحمتی 6 میلیون جریمه شد
بعد از جریمه که امروز اعلام شد باشگاه نفت تهران !! که نمیدونم این موضوع چه ربطی به اینها داره بیانیه شدیدالحنی صادر کرد و حرکت رحمتی را با حرکت نصرتی و شیث رضایی مقایسه کرد و خواستار محرومیت رحمتی شد!!:n13:
بعد از این کمیته حقوقی باشگاه استقلال دست به کار شد و از باشگاه نفت به دادسرا انقلاب شکایت کرد :n02:
تا حرف شکایت از نفت به میان اومد آقای قنبر زاده که گویا تا الان خواب تشریف داشتند از مجموعه بزرگ استقلال عذرخواهی کردند و مسئله به خوبی و خوشی تموم شد :n01:
از مجموعه بزرگ استقلال عذرخواهي ميکنم
مديرعامل باشگاه نفت تهران گفت: به عنوان مديرعامل باشگاه از مجموعه استقلال عذرخواهي ميکنم. ما حق نداشتيم که اينطور صحبت کنيم و اميدوارم که مجموعه بزرگ و با عظمت استقلال من را حلال کنند.
منصور قنبرزاده در خصوص بيانيه صادر شده باشگاه نفت تهران عليه رأي کميته انضباطي و بيانيهاي که باشگاه استقلال در اين رابطه صادر کرده، گفت: من در جلسه بودم که فهميدم روابط عمومي باشگاهمان بيانيه که نه بلکه تحليلي درباره رأي کميته انضباطي صادر کرده و خدا را شاهد ميگيرم که قبل از اينکه بيانيه باشگاه استقلال و مطالب مرتبط با آن را بخوانم از اين موضوع متأسف شدم. اين اولين بار است که در سايت باشگاه نفت تهران بدون مجوز من مطلبي اينچنين روي سايت ميرود.
وي ادامه داد: من اين مطلب تحليلي را رد ميکنم و حتي به مهدي رحمتي هم زنگ زدم و از او به صورت رسمي عذرخواهي کردم چرا که اين کار کار اشتباهي بوده و در واقع هيچکس به ما اين مجوز را نداده که بدون مطالعه در رابطه با شأن انسانها قضاوت کنيم. کميته انضباطي مسئول و قاضي دارد و بر اساس مستندات رأي صادر ميکند و اينکه هرکس درباره شأن رحمتي بدون مطالعه و مستندات صحبت کند کار درستي نيست به خصوص که اين بازيکن در فوتبال ملي ما تأثيرگذار بوده و سابقه خوبي هم دارد و از بازيکنان ارزشي فوتبال ماست.
مديرعامل باشگاه نفت تهران افزود: کار روابط عمومي ما اشتباه بوده و من هم از آنها توضيح خواستم و جز عذرخواهي از باشگاه استقلال، آقاي فتحاللهزاده و مهدي رحمتي چيزي جز شرمندگي براي من باقي نميماند چرا که ما اصول اخلاقي و انساني را زير پا گذاشتيم و رسماً از اين عزيزان عذرخواهي ميکنيم و اين عذرخواهي را هم بر روي سايت باشگاه ميگذاريم. من به عنوان مديرعامل باشگاه از مجموعه استقلال عذرخواهي ميکنم و اينکه آنها در بيانيهشان نوشتهاند که حق شکايت دارند کاملاً درست است. ما حق نداشتيم که اينطور صحبت کنيم و اميدوارم که مجموعه بزرگ و با عظمت استقلال من را حلال کنند.
به گزارش فارس
وین رونی
02-03-2014, 22:36
خوب بعد از جریانات بازی با ملوان و توهین های زیادی که به رحمتی شد در برنامه 90 سعی شد مثل همیشه برای استقلال و بازیکنانش حاشیه سازی کنند و 2 عکس کاملا ساختگی از رحمتی نشان داده شد
که این موضوع باعث شد کمیته همیشه در صحنه انضباطی دست به کار بشه و رحمتی را محروم کنه اما با توجه به مشکوک بودن عکسها و ساختگی بودن رحمتی 6 میلیون جریمه شد
اگه عکسها ساختگی بوده پس محرومیت 6 میلیونی برای چی بوده؟پس چرا بازیکنان استقلال به رحمتی می گفتن شانس آوردی که اینقدر جریمه شدی؟
king of the kings
02-03-2014, 23:05
بعد از جریمه که امروز اعلام شد باشگاه نفت تهران !! که نمیدونم این موضوع چه ربطی به اینها داره بیانیه شدیدالحنی صادر کرد و حرکت رحمتی را با حرکت نصرتی و شیث رضایی مقایسه کرد و خواستار محرومیت رحمتی شد!!:n13:
بعد از این کمیته حقوقی باشگاه استقلال دست به کار شد و از باشگاه نفت به دادسرا انقلاب شکایت کرد :n02:
معلومه دیگه برای چی بیانیه دادن . چند وقت دیگه رودرو بازی داریم باهاشون ..
جالبه تو هر بازی به رحمتی توهین میشه ولی کمیته انضباطی نمی بینه . همین توهین ها حداقل یه بازی بدون تماشاگر باید برای تیم مقابل جریمه بشه
اگه عکسها ساختگی بوده پس محرومیت 6 میلیونی برای چی بوده؟پس چرا بازیکنان استقلال به رحمتی می گفتن شانس آوردی که اینقدر جریمه شدی؟
اگر ساختگی نبود مطمئنا محرومیت سنگینی در انتظار رحمتی بود و کمیته انضباطی هم نشون داده با استقلال رابطه خوبی نداره و خیلی راحت چند جلسه محرومش میکردند
اون تبریک گفتن هم تیتر روزنامه ضد استقلالی خبر ورزشی بود که گویا در تمرینات استقلال شنود داره!!
وین رونی
02-03-2014, 23:28
اگر ساختگی نبود مطمئنا محرومیت سنگینی در انتظار رحمتی بود و کمیته انضباطی هم نشون داده با استقلال رابطه خوبی نداره و خیلی راحت چند جلسه محرومش میکردند
اون تبریک گفتن هم تیتر روزنامه ضد استقلالی خبر ورزشی بود که گویا در تمرینات استقلال شنود داره!!
اتفاقاً سر همین قضیه انگشت به دهن موندیم.اگه ساختگی بوده پس چرا جریمه اگه نبوده چرا این جریمه؟!
اما یه قضیه ای هم فراموش نشه.یکی برگرده به من بگه بی شعور کلی جوشی میشم چه برسه به اینکه جلوی چشم رفیقات بخوان ناسزای ناموسی بدن...
ESTEGHLAL 67
03-03-2014, 10:11
به نظر من اصلا هم ساختگی نبود حق با شماست ولی خیلی حال کردم با حرکت رحمتی دسته گلش هم درد نکنه هر سال تو انزلی هرچی از دهنشون در میاد به همه میگن هیچکسم نیست جلوشونو بگیره ... تو فوتبال ما جوابِ های ... هویه:n02: امیدی هم به کمیته انضباطی نیست .. وقتی سر اون اشتباهات داغونه فغانی تو این شب یه امتیاز از ما کسر میکنن به خاطر توهین به ایشون. ولی بازی فولاد و پرسپولیس اون همه فحش و سنگ زده میشه انگار نه انگار که اتفاقی افتاده
در مورد مصدومیت اندو هم گویا باشگاه استقلال و کادر پزشکی تیم با مسئولین تیم ملی صحبت کرده بودن اندو این اردو رو نره ولی اقای کیروش قبول نکردن دیگه بعضی حرفا رو بخوایم بگیم تکراری میشه هم هم میدونن چرا این اتفاقات میوفته
THe DARk NighT .98
03-03-2014, 12:14
دمش گرم اگر این کارو کرده! وقتی 90 دقیقه فحش میدی اینجوری هم جواب میگیری انزلی چی...
امير موسر
03-03-2014, 17:27
آندو هم که رفت ! لعنت به هر چی جام جهانیه ! جام جهانی حالش به اینه بشینی بازیهای ایتالیا و برزیل رو نگاه کنی ! :n02: الان مثلا ما داریم دو سال تلفات میدیم ، 2ساله دعوا میکنیم ، 2ساله آقای کیروش همرو گرفته به چیز ، بعد تیمشون هم میخواد بره اونجا 3تا بازی ببازه و بیاد ! 2ساله که آقای فردوسی پور پدر استقلال رو درآورده و همه مردم رو هم با قلعه نوعی دشمن کرده تاتیم کیروش بره جام جهانی ! این فوتبال زیرساخت درست حسابی نداره جای یه تیم دیگرو اشغال کرده تو جام جهانی ! اینجوری فایده نداره که !
قاضی هم تمرینات نیومده درست که گلهای 3 امتیازی زیاد زده ولی بنظر من نازش رو نخرن بهتره ! با این اوضاع امسال جام مام هم نخواستیم ایشالله سال بعد ! به هر حال با غیرت ترین تیم رو بین تمای دیگه داشتیم امسال انصافا !
2ساله که آقای فردوسی پور پدر استقلال رو درآورده
حرفهایی از این دست به شدت کلیشه ای و افراطیه ! با احترامی که برای دوستان قائلم اما این دست صحبتها غیر حرفه ایه ! تنها دیدگاهی که بالجبار آزاد گذاشته شده تنها دیدگاهی که بالاجبار قدرت انتقاد و حرف زدن داره دیدگاهه نود هست .. همه جای جهان ازین دست برنامه های جنجالی به کرات وجود داره حالا تو ایران یه موردش پیدا شده ماشالله هر تیمی میگه نود داره ما رو له میکنه ..
به جرات میتونم بگم الان پرسپولیسیها
تراکتوریها
داماشیها
استقلالیها
بهونشون شده برنامه نود ..
به نظرم این حرفها بهونه ای برای سرپوشیه ضعفهای تیم محبوبمون هست ..
بذاریم همه آزاد باشند .. دو روز دیگه بعضیها نگند دیدید ملت جنبه آزادی رو ندشتند !
امير موسر
04-03-2014, 15:13
البته انقدر از این برنامه های یک طرفه تو این مملکت هست که نود خوبشه ! هیچکی حق نداره به غیر از فردوسی پور .
استقلال مقابل تیم ملی جوانان به برتری رسید
تیم فوتبال استقلال عصر امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی جوانان رفت که در پایان آبیپوشان با نتیجه 3 بر صفر به برتری رسیدند.
کبه در دقایق 17 و 80 و ایمان باصفا در دقیقه 60 گلهای این دیدار را به ثمر رساندند.
حدود 100 تماشاگر این دیدار را از نزدیک تماشا کردند.
استقلال در نیمه دوم تغییرات زیادی داشت از جمله اینکه هوتن قلعهنویی و بابک جباری در ترکیب تیم استقلال بازی کردند
اوج
THe DARk NighT .98
04-03-2014, 18:46
بدون شک عادل رنگیه، پرسپولیسیه(که تا اینجاش مهم نیست) و اینو توی برنامش با سیاست خاص خودش تاثیر میده(که اینجاش مشکل داره و خیانت در امانته)... فردوسی پور یه مجریه... مجری برنامه ورزشی... رکن اصلی همچین آدمی رعایت عدالته... حالا هی میگن آدم خوبیه، روانشناسه، واسه خودشه... وقتی میشینه واسه 70 میلیون یه برنامه مقایسه ای و انقدر پر نفوذ اجرا میکنه "باید" عادل باشه.... 99% وظیفه همچین آدمی در همچین سمتی اینه که عدالت رو رعایت کنه، چون اقتضای برنامش اینه.... صحبتای خوشگل و عبور از خط قرمزش هم با وجود اینکه داغ و جنجالیه، اما در مقابل وظیفه اصلیش که گفتم پشیزی ارزش نداره و بیشتر بیان میشه واسه احساسی شدن مردم ما که اتفاقا توی فضای بسته ی اینجا خیلی هم به دل اکثریت میشینه و اون رنگی بودنش مخفی میشه پشت همین بیانات ممیزی و ایشون میشه قهرمان میلیونها آدم...
وین رونی
05-03-2014, 23:01
هافبکتون :n02: با بچه هاش تو انگلیس
الجزیره با درخواست تعویق یک روزه بازی مخالف کرد! واقعاً چی فکر کردیم ما پیش خودمون؟ این عربا انقدر ... اند که حتی اگه به نفعشون باشه چون ما پیشنهاد دادیم مخالفت می کنن!
پس ما باید 27 اسفند دقیقاً روز چهارشنبه سوری بازی کنیم... خیلی روز بدیه ، یه جورایی عجیبه که تو روز 4 شنبه سوری و توی اون هیاهو شهر ما باید بازی کنیم.
ما 3 امتیاز هامون رو الان باید بگیریم. از دو بازی قبل عید یعنی با الریان و الجزیره کم کم 4 امتیاز و یا 6 امتیاز میخوایم. اگه کمتر از 4 امتیاز بگیریم به نظر من شانسمون زیر 20% میشه واسه صعود...
من الان ترجیح میدم تمام فکر ذکرمون بشه لیگ تا بتونیم هر جور شده قهرمانی لیگ رو بدست بیاریم. آسیا امسال واسه من یکی مهم نیست... چون اولاً بازی اولمون رو از دست دادیم و کار سخت شد.. دوماً بعد عید باید بدون ملی پوشا بازی کنیم...
این afc چرا برنامه می چینه یه نگاه به برنامه های رسمی کشور نداره؟!!! دقیقاً روز چهارشنبه سوری و سیزده به در بازی گذاشته واسه ما ! حالا دومی رو میشه یه کاریش کرد اما چهارشنبه سوری رو نه...
من واقعا موندم بعضی نظرات رو چجوری هضم کنم
مگه چهارشنبه سوری چی داره که afc به خاطرش بازی رو به تاخیر بندازه
بازی توی روز چهارشنبه سوری چه فشاری به یک تیم فوتبال میاره؟
اصلا تیمای ایرانی چجوری روشون میشه این درخواستها رو از afc بکنن
همینمون مونده فوتبال فوق حرفه ای خودمونو به آسیا هم منتقل کنیم:n02:
چرا نمیشه توی 13 بدر بازی کرد؟
یعنی بازیکنی که حرفه ای پول میگیره انتظار داره اون روز تعطیل باشه بزنه به دل طبیعت؟
یعنی انتظار داریم afc تقویم ما رو نگاه کنه؟
Georges St-Pierre
07-03-2014, 15:22
یعنی بازیکنی که حرفه ای پول میگیره انتظار داره اون روز تعطیل باشه بزنه به دل طبیعت؟
کاملا موافقم :n16:
king of the kings
07-03-2014, 16:14
تيم منتخب ستارههاي ناشناخته جامجهاني
پايگاه اينترنتي بليچر ريپورت با معرفي تيم ستارههاي ناشناخته جامجهاني 2014 از خسرو حيدري به عنوان يکي از بازيکنان اين تيم خبر داد.
جامجهاني 2014 برزيل 97 روز ديگر آغاز ميشود و تيمهاي حاضر در بزرگترين رويداد فوتبالي جهان در برزيل گرد هم خواهند آمد.
به گزارش ايسنا، سايت بليچر ريپورت در گزارشي يازده ستاره ناشناخته جام جهاني 2014 را در قالب يک تيم معرفي کرد که در آن نام خسرو حيدري، مدافع تيم ملي ايران نيز ديده مي شود.
بليچر ريپورت درباره خسرو حيدري نوشته است: قدرت اصلي ايران در رقابتهاي انتخابي جامجهاني استحکام خط دفاعي اين تيم بود. حيدري يکي از عناصر خط دفاعي تيم ملي است. او که تا امروز پاس گل هاي زيادي براي تيم باشگاهياش داده، در کارهاي دفاعي عملکرد خوبي دارد؛ هر چند که آمار گلزني او اصلا خوب نيست. البته کسي از يک مدافع انتظار گلزني ندارد.
تيم ستارههاي ناشناخته جامجهاني 2014 به اين ترتيب است.
دروازهبان: ايگور آکينيف (روسيه)
مدافعان: خسرو حيدري (ايران)، سرگئي ايگناشويچ (روسيه)، ساموئل اينکوم (غنا) و کيم يونگ گوان (کرهجنوبي)
هافبکها: سرخو بورخس (کاستاريکا)، اگيديو ريوس (اروگوئه)، ماکنلي تورس (کلمبيا) و ساندي امبيا (نيجريه)
مهاجمان: احمد موسي (نيجريه) و جوئل کمپل (کاستاريکا)
mohammad.asghari
07-03-2014, 16:31
به نظر من اصلا بحث این نیست که بازیکن 13 بدر بره بیرون!
بحث اینه مثلا یه بازی در آخر هفته برگزار میشه مثل چهارشنبه 12 هزار نفر تماشاگر میاد حالا اگه تو 13 بدر یا چهارشنبه سوری باشه چه قدر میاد!
پ.ن:مردم تو این 2 روز ترجیح میدن برن دنبال عشق و حال کی میاد بازی رو ببینه البته این مورد تو 13 بدر بیشتر دیده میشه:n02:
عزیزم گویا شما تو این مملکت زندگی نمیکنی!؟
چهارشنبه سوری و چند تا روز خاص هست که طبق نظر شورای تامین بهتره تجمع و شلوغی در سطح شهر ایجاد نشه
پس این خواسته استقلال نبوده بلکه از جایی دیگه به استقلال این دستور را دادند که بازی را تغییر بدهند
بازی تو چهارشنبه سوری فشاری به استقلال نمیاره برقراری امنیت تو این روز سخته اگر خدایی نکرده مشکلی تو برگزاری مسابقه پیش بیاد اونوقت استقلاله که محروم میشه
king of the kings
07-03-2014, 16:39
خوب دوستان پرسپولیسی هستن و از جنبه حضور تماشاگران تو استادیوم به این قضیه توجه نکردن ...
امیدوارم تو روز 4 شنبه سوری شاهد منفجر شدن استادیوم توسط تماشاگر نما ها نباشیم :n27:
برگزار شدن بازی روز 4 شنبه سوری احتمال محرومیت مون رو هم بالا میبره....:n15:
عزیزم گویا شما تو این مملکت زندگی نمیکنی!؟
چهارشنبه سوری و چند تا روز خاص هست که طبق نظر شورای تامین بهتره تجمع و شلوغی در سطح شهر ایجاد نشه
پس این خواسته استقلال نبوده بلکه از جایی دیگه به استقلال این دستور را دادند که بازی را تغییر بدهند
بازی تو چهارشنبه سوری فشاری به استقلال نمیاره برقراری امنیت تو این روز سخته اگر خدایی نکرده مشکلی تو برگزاری مسابقه پیش بیاد اونوقت استقلاله که محروم میشه
من توی این کشور زندگی نمیکنم اشکال نداره
شما هم راحت باش و همه پستها رو با عینک قرمز و آبی بخون
دیگه بدتر
مگه سازمانهای دولتی میتونن برای afc یا فیفا تعیین تکلیف کنن؟
اصلا چرا کشورهای دیگه شورای امنیتشون چنین تصمیماتی نمیگیره؟
چرا برای کشورهای دیگه جشن و تجمع مردم خطرناک تعریف نمیشه؟
همه اینا به کنار مگه قراره تماشاگرا با ترقه و فشفشه بیان توی ورزشگاه
همونجوری که توی یه روز عادی تماشاگرا رو میگردن توی چهارشنبه سوری هم میتونن بیشتر بگردن
خوب دوستان پرسپولیسی هستن و از جنبه حضور تماشاگران تو استادیوم به این قضیه توجه نکردن ...
امیدوارم تو روز 4 شنبه سوری شاهد منفجر شدن استادیوم توسط تماشاگر نما ها نباشیم :n27:
اتفاقا ممکنه به خاطر 4شنبه سوری تماشاگر بیشتری بیاد
وگرنه ما که روزای عادیمون رو داریم میبینیم
کم تماشاگرترین روزهای تاریخ فوتبال ایران رو داریم سپری میکنیم
جمعه و شنبه هم نداره
تیم ملی و باشگاهی هم نداره
با کیک و ساندیس که هیچ با کامیون و بنز هم نمیشه این روزا مردم رو کشید به آزادی
باز ممکنه به خاطر همین روز خاص چند هزار تماشاگر بیشتر بیاد
تماشاگر نما هم روز عادی یا چهارشنبه سوری براش فرقی نداره
روزی که جفت پای بازیکن کره ای نارنجک ترکید 4شنبه سوری نبود
ممکنه انگیزه خرابکاری توی این روز بیشتر باشه که در هر صورت امنیت ورزشگاه مثل همیشه باید تامین بشه
من توی این کشور زندگی نمیکنم اشکال نداره
شما هم راحت باش و همه پستها رو با عینک قرمز و آبی بخون
دیگه بدتر
مگه سازمانهای دولتی میتونن برای afc یا فیفا تعیین تکلیف کنن؟
اصلا چرا کشورهای دیگه شورای امنیتشون چنین تصمیماتی نمیگیره؟
چرا برای کشورهای دیگه جشن و تجمع مردم خطرناک تعریف نمیشه؟
همه اینا به کنار مگه قراره تماشاگرا با ترقه و فشفشه بیان توی ورزشگاه
همونجوری که توی یه روز عادی تماشاگرا رو میگردن توی چهارشنبه سوری هم میتونن بیشتر بگردن
اتفاقا ممکنه به خاطر 4شنبه سوری تماشاگر بیشتری بیاد
وگرنه ما که روزای عادیمون رو داریم میبینیم
کم تماشاگرترین روزهای تاریخ فوتبال ایران رو داریم سپری میکنیم
جمعه و شنبه هم نداره
تیم ملی و باشگاهی هم نداره
با کیک و ساندیس که هیچ با کامیون و بنز هم نمیشه این روزا مردم رو کشید به آزادی
باز ممکنه به خاطر همین روز خاص چند هزار تماشاگر بیشتر بیاد
تماشاگر نما هم روز عادی یا چهارشنبه سوری براش فرقی نداره
روزی که جفت پای بازیکن کره ای نارنجک ترکید 4شنبه سوری نبود
ممکنه انگیزه خرابکاری توی این روز بیشتر باشه که در هر صورت امنیت ورزشگاه مثل همیشه باید تامین بشه
سوالی داشتم از شما !!
اگربازی اسیایی تیم مورد علاقه شما در این روز بود ایا باز هم میگفتید که مورد ندارد؟؟؟!
سوالی داشتم از شما !!
اگربازی اسیایی تیم مورد علاقه شما در این روز بود ایا باز هم میگفتید که مورد ندارد؟؟؟!
چی بگم:n27:
جوابتون رو قبلا دادم
توی پستم کاملا مشخصه که گفتم تیمهای ایرانی
شما تا وقتی پست من رو رنگی میبینی جوابی ندارم بهتون بدم
جوابم مثبت یا منفی باشه شما از قبل در مورد پست من قضاوتتون رو کردین
پس از سپری شدن دوران مصدومیت
بیک زاده و جمشیدیان برای بازی برابر الریان مسافر قطر شدند.
+
محمد مهدی نظری به دلیل مصدومیت بازی روز سه شنبه برابر الریان قطر را از دست داد
+
امیر قلعه نویی : بارسا میبازد منچستر ششم میشود میلان میانه جدول هست اما این هجمه ی که به استقلال میشود در هیچ جای دنیا نمیشود پیدا کرد / استقلال 6 بازیکن اصلیش را از دست داده خسرو و هاشم ساموئل و آندو هم که بالای 10 بازی غائب بودند / خوب بازی کردن و نتیجه گرفتن ابزار , زمان و شانس میخواهد که به هر دلیلی امسال نداشتیم / امسال تمام توان خود را برای استقلال گذاشتیم حمایت مادی نشد که هیچ , بلکه انواع تهمت ها و نامهربانی ها را هم تحمل کردیم این رفتار ها انصاف نیست
+
ترکیب احتمالی استقلال برای بازی 3 شنبه شب
به نظر میرسد آبی پوشان با ترکیب مهدی رحمتی، مجید غلام نژاد، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی، حنیف عمران زاده، جیلوید ساموئل، پژمان نوری، هاشم بیگ زاده، آرش برهانی، ایمان مبعلی و محمد قاضی به میدان میروند. آن طور که از ظواهر امر پیدا است، استقلالیها با ترکیب 2-4-4 لوزی به مصاف الریان خواهند رفت.
fars
ليگ قهرمانان آسيا گروه A : الريان - استقلال
سه شنبه 20 اسفند 1392 _ ساعت 19:00
آرش با 4 گل زده با الریان قطر قاتل این تیم به حساب میاد
به امید زدن گل پنجمش در این بازی به الریان....
نتیجه 5 بازی قبلی استقلال با الریان قطر:
3-0 استقلال
3-3 مساوی
3-0 استقلال
1-0 استقلال
2-1 استقلال
Abieteh
خدا کنه این بازی اسیاییِ امروز رو برنده شه چون امسال با این وضع کمترین امید رو به بالا رفتن از گروه دارم :n28:
ترکیب تیم فوتبال استقلال برای بازی با الریان قطر مشخص شد
بر این اساس مهدی رحمتی، حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، خسرو حیدری، علیرضا واحدینیکبخت، جیلوید ساموئل، پژمان نوری، ایمان مبعلی، سیاوش اکبرپور، بوبکر کبه و محمد قاضی یازده بازیکن استقلال را مقابل الریان تشکیل میدهند
fars
mehdig20
11-03-2014, 19:00
آخه این نوری و اکبرپور و نیکبت رو کجای دلمون بذاریم!
اکبرپول باید فیکس باشه اون وقت آرش رو نیمکت!
Sent from my WT19i using Tapatalk
فکر میکردم با رفتن تاباتا الریان ضعیف شده اما گویا رفته اوچه و گونزالس و چندتا بهتر آورده و این بازیکنان هم کار خودشونو به خوبی انجام میدن
خسرو را کاملا از بازی محو کردند و عملا اون سمت استقلال از کار افتاده نیکبخت هم کارایی نداره امیدوارم هاشم بتونه نیمه دوم جای نیکبخت بازی کنه و از اون سمت حداقل فعال تر بشم
سید هم با اشتباهش یک گل را تقدیم الریان کرد که چنین اشتباهی از سید بعید بود!!
با این نتایج بازی در برابر الجزیره باید برای مساوی بریم.
یه سوال ؟ استقلال با چه روشی برای باز کردن دروازه حریف استفاده کرد؟!!!!!!!
بازم باخت اخیرا زیاد می یازیم فکر کنم استقلال رو چشم زدن:n28:
80 درصد تیم باید برن و صد البته امیر خان.ما جه گناهی مرتکب شدیم که باید بازی امثال اکبرپور نوری نیکبخت جمشیدیان و.......... رو تحمل کنیم:n03:
REZAHOSEYNGANI
11-03-2014, 21:04
چیزی ندارم بگم.
رحمتی هم کُشت ما رو با این گل های ضایعی که میخوره.
کلا خط میانی استقلال امسال بدترین عملکردشو تو تمام سالها داشته و از تیم زمان مرفاوی هم ضعیفتره
هیچ پاسی از خط میانی به مهاجمان داده نمیشه فقط بازی مستقیم اونم از دفاع!!
با این شکست به ته جدول آسانترین گروه لیگ قهرمانان راه پیدا کردیم نه از گروه سخت پارسال که اول شدیم و نه امسال
بازیکنان کلا انگیزه ندارند - اتحاد و همدلی خیلی بینشون کم شده از نظر بدنی تیم بعد از اردو کیش خیلی افت کرده
ساموئل خیلی ضعیف شده - خسرو حیدری انرژی قبل را برای تیم نمیگذاره - اشتباهات بچه گانه و پاسهای اشتباه تو تیم بیداد میکنه و ...
انصافا تو این دو بازی اخیر خیلی هم بد شانس بودیم صادقی او توپو نمیتونه گل کنه - رحمتی اشتباه مضحک میکنه و دقایق آخر اون دروازه خالی را نتونست بزنه
به این تیم دیگه امیدی نیست یه خونه تکونی اساسی از مدیر عامل که با لج و لجبازی و بی تدبیری چندتا از بازیکنان خوبمونو را فراری داد تا مربی و بازیکنان که دیگه انگیزه ای ندارند داره
به امید روزهای بهتر
الجزیره حریف هفته بعد ما در عربستان به الشباب تو 15 دقیقه 2 گل زده همون تیمی که تو تهران مارو شکست داد:n02:
نادر1368
11-03-2014, 21:14
اميدي به اسيا نيست:n29: تيم كه مزخرف شده! ولي قلعه نوعي به نظرتون يعني بازم يه فصل بره يه تيم ديگه رو قهرمان كنه برگرده؟!:n13:
Amir M.ohAma.D
11-03-2014, 21:15
خب من دیگه کاملا مطمئن شدم این تیم بعد از خوردن گل اصلا توان جبرانو نداره و حتی قدرتشو نداره بازیو مساوی کنه و اینم فقط برمیگرده به میانگین سنی بالای تیم و همینطور دوندگی پایین و بدن سازی بد و بی موقع اردوی کیش و همچنین بدن سازی نکردن قبل از اغاز فصل و از همه مهمتر بی انگیزگیه بازیکنان
اصلا انگیزه واسه جبران دیده نمیشد به جز 4-5 دقیقه انتهای بازی اصلا خودشونو به ابو اتش نمیزدند....
وقتی بازیکنای ما صاحب توپ میشدند چند بازیکن الریان برای توپگیری پرس میکردند نیمه دوم میانه میدانو کاملا ازمون گرفته بودنو هافبکامونو از بازی خارج کردند و قلعه نویی متاسفانه تلاشی برای به دست گرفتن وسط زمین انجام نداد ساموئل اصلا نمیتونست اون وسطو جمع کنه شاید بهتر بود نوری هم برای کمک به وسط میومد از برتری عددی در میانه میدان استفاده میکردیم....باز هم تعویض مبعلی اشتباه بود چندین مووقعیت پشت 18 گیرمون اومد و از دستش دادیم بدون شک اگه مبعلی بود از اون ضربات بهتر استفاده میکردیم و همچنین این تعویض همون چیی بود که الریان میخواست یعنی تضعیف کردن بیشتر خط هافبکمون ی بازیساز رفت بیرونو یه مهاجم تند و تیز به بازی اومد.....به نظرم بهترین ترکیب این میتونست باشه
.................................................. ... رحمتی ..................................................
بیکزاده ......................... حنیف ....................... صادقی ..................... حیدری
................................................. نوری .................................................. ...
ساموئل .................................................. ................................... اولادی
............................................ مبعلی .................................................. ..
....................................... برهانی ............ کبه .....................................
کبه واقعا خوب بازی میکرد اگه ازش بهتر بازی گرفته میشد خیلی بهتر بود ...... متاسفانه من تلاش انچنانی از بازیکنا نمیبینم امیدوارم اشتباه کنم.......البته بدشانس هم بودیم و 2 تا توپمون به تیر خورد اما اصلا این بازی قابل قبول نبود.....گلی هم که خوردیم نشونه بارز بی انگیزگی بود.....
ESTEGHLAL 67
11-03-2014, 21:19
دیگه از این به بعد واسه این تیم تو این مقظع زمانی جوش الکی نمیخورم .اسیا رو از دست دادیم مگه اینکه با اما و اگر بیایم بالا
لیگ هم با این وضع بازی امیدی نیست مخصوصا بازی با فولاد
تیم به هیچ وجه انگیزه نداره ضمن اینکه به دلیل سن بالای اکثر بازیکنا بدنشون خیلی زود خالی میکنه
تمام اینا یه طرف شانس هم ازمون رو برگردونده :n03:
THe DARk NighT .98
11-03-2014, 21:45
واقعا انتظار دارید تیم با چنین بازیکنهای از رده خارجی بتونه جلوی تیمهای عربی مقتدر و باصلابت بازی کنه؟ همینکه کیسه گل نمیشیم برمیگرده به تدبیر کادر فنی که تلاششون اینه آبرومندانه ببازیم. استقلال ستون فقراتش رو از دست داده و این اتفاق واسه بارسا یا رئال هم بیفته، از هم میپاشن. اس اس که جای خود داره. بیخود توقعاتتون رو بالا نبرین. مربی برای اجرای تاکتیکهای متنوع مهره های خوب میخواد که تیم به جز سه چهار بازیکن، از چنین مهره هایی بهره نمیبره.
خُب دیگه همه دوستان حرفایی که لازم بود رو زدن.
بنظرم آسیا دیگه از دست رفته.
مگر اینکه اتفاق خارقالعادهای بیافته و الجزیره رو تو تهران ببریم و تو دورِ برگشت هم خیلی خوب کار کنیم.
اینجور که مشخصه ( و از نیم فصل به اینور خیلی شدید تر خودش رو نشون داد) تیم حدودِ ۷۰٪ نسبت به پارسال افت کرده
و مهره های ناکارآمد و جدید هم به کارمون نیومد(البته کبه به نظر خوب میاد-مبعلی هم اگر رو مُد باشه میتونه خوب کارکنه)
واقعا بعضی وقتا حسرت بازیای پارسال رو میخورم
حسرت ۳-۴ تا مهره که خیلی مفت از دست رفتن.
از جمله نکونام-جباری-فرهاد مجیدی
و.........
بازیکنایی هم که موندن دیگه کاملا مشخصِ از بی انگیزگی و بیخیالی دارن بازی میکنن.
بد شانسی هم که نافش با نافه استقلال بریده شده.
تو این مقطعِ زمانی آندو باید مصدوم شه
خسرو باید از شرایط آرمانی دور بشه.
دیگه حتی به لیگ هم من امیدی ندارم و فقط میخوام زودتر تکلیفِ اِس اِس معلوم بشه.
فتحالله زاده اگه پول نداره و نمیتونه تیم رو مدیریت کنه بره!
اما قلعه نویی واقعا حیفِ که از دست بدیمش ( هرچند تو این بازیای اخیر از دستش دلخورم)
و اما تنها چیزی که من رو خیلی ناراحت و عصبی کرد گلِ سید مهدی بود.
واقعا بی انگیزگی و آماده نبودن موج میزنه تو تیم.
فقط میشه امیدوار بود همین.
امير موسر
11-03-2014, 21:58
آقا درست خیلی بد بازی میکنیم امسال و هیچ تاکتیکی هم نداریم . ولی بخدا اینجوری هم نمیشه که ، آقا فوتبال و برد و باخت داره و اگر رحمتی اون اشتباه ( اشتباه که چه عرض کنم ) رو نمیکرد و اون دو تا توپمون به تیر نمیخرد 2-0 میبردیم ! خلاصه خواستم بگم فوتبال همینه ! خودم هم خیلی شاکیم بابت بد بازی کردن تیم که همش رو هم زیر سر قلعه نوعی میدونم بخاطر اینکه اول فصل شاید بهتر بود نمیرفت اون مسافرت تفریحیش رو و سریع یه تیم جوون میبستن . فتح الله زاده هم که امسال بدجوری چیز شده ! اول فصل اونم تقصیر داشت که هی ناز میکرد . من بخدا طرفدار شخص قلعه نوعی و فتل نیستم ولی اینجوری که همتون اومدین میگین همه این تیم باید برن آدم :n29: میشه ! آقا بخدا که اینا برن ( فتح اله و قلعه نوعی ) سال بعد اکثرا داریم حسرتش رو میخوریم . اگر هم که اشتباه میکنم که برن ببینیم بهتر از اینا کیا هستن که میان . 1 نفر اینجا از این که چرا فرهاد مجیدی وسط فصل رفته حرف نمیزنه و انتقاد نمیکنه که از همونجا تیم شروع به از هم پاشیدن کرد .
لپ کلام این تیم دیگه تیم نمیشه دل به موفقیتش نبندید !
پایه های تیم از زمان رفتن جباری شل شد و به اینجا کشید
امیدوارم حداقل تیم چهارم جدول نشه
خلاص
federrer
11-03-2014, 23:07
نتونستم بازی رو ببینم.
با گفته های دوستان فهمیدم چه خبر بوده.
بنظرم بزرگترین مشکل تیم نداشتن بازیساز و توپ پخش کنه. از اول فصل هم همین مشکلو داشتیم
دو فصل قبل در هر بازی آرش چند تا موقعیت خوب گل رو خراب میکرد، باز هم تیم برنده میشد، امسال موقعیت آنچنانی برای مهاجم ها فراهم نشده. از طرفی نداشتن برنامه در حمله ، واضحه. تیم سردرگم و بی رمق میکشه جلو و موقعیتی هم خلق نمیشه .اصلا قابل قیاس با زمانیکه جباری یا جانواریو رو داشتیم نیستیم.
هنوز هم من به آسیا امیدوارم. 4تا بازی داریم. اگر قلعه نوعی بیخیال اکبرپور و نوری و نیکبخت بشه میتونه یه ترکیب بهتر رو تو زمین بچینه.
اوچه ببین با این بچه چه کرده :n03:
این بازیکن بعد از پایان بازی عکسی را بر روی صفحه شخصی خود گذاشت که نشان از شدت آسیب دیدگی اش داشت.صادقی زیر این عکس نوشته بود:خدایا به کدامین گناه ما را از کراماتت بی نصیب می کنی.
امير موسر
13-03-2014, 20:19
13 سال بدون امیر و تنها یک جام حذفی. بیایید قدر داشته های خود را بدانیم ...
13 سال بدون امیر و تنها یک جام حذفی. بیایید قدر داشته های خود را بدانیم ...
مطمئنا همه طرفدارا میدونن که این امیر اگه نباشه ما بدبخت میشیم.
اما امیر آقا شما خودت با اخلاقِ این امیر خان مشکل نداری؟
با مربی سالاریش مشکل نداری؟
منم خیلی دوسش دارم و بنظرم بعد از فرهاد و ناصر خان اسطوره باشگاهِ استقلال بوده و هست و خواهد بود.
اما .............
مخالفت کيروش با حضور صالح در تيم ملي
کارلوس کيروش با حضور مربي استقلال در تيم ملي فوتبال مخالفت کرد.
در نشست روز گذشته (پنجشنبه) علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال با سرمربي تيم ملي، بحث حضور مجيد صالح بعنوان دستيار ايراني در تيم ملي مطرح شد اما کارلوس کيروش با اين موضوع مخالفت کرد.
به گفته علي کفاشيان، سرمربي تيم ملي فوتبال به دليل شرايط حساس استقلال در هفته هاي پاياني ليگ برتر و ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا و براي تعامل با امير قلعه نويي با حضور صالح در تيم ملي فوتبال مخالفت کرد.
به گزارش تسنيم
پ.ن : نه بابا حالا که بازیکنان استقلال را فراری دادی و استقلال را ضعیف کردی حالا فکر تعامل با قلعه نویی افتادی ....
ESTEGHLAL 67
14-03-2014, 10:43
مطمئنا همه طرفدارا میدونن که این امیر اگه نباشه ما بدبخت میشیم.
اما امیر آقا شما خودت با اخلاقِ این امیر خان مشکل نداری؟
با مربی سالاریش مشکل نداری؟
منم خیلی دوسش دارم و بنظرم بعد از فرهاد و ناصر خان اسطوره باشگاهِ استقلال بوده و هست و خواهد بود.
اما .............
کلا با جملت مشکل دارم فرهاد اسطوره هست ولی بعد از امیر قلعه نوعی و خیلیای دیگه اینو مطمئن باش
هنوزم نمیتونم پیش خودم هضم کنم چرا دو فصل با رفتنش تیمو داغون کرد
EngineeR EhsaN
14-03-2014, 13:40
به نظر من اگه امیر خان نبود وضع میتونست خیلی خیلی بدتر از این باشه. این بازیکنا هر مربی دیگهای بود میرفتن تقصیر امیر خان که نیست اینا رفتن. بهرحال با رفتنشون پایههای تیم نابود شد ولی کاریش نمیشد کرد و اشکال برمیگرده به قردادای مورد دار حاج فتل :n23: نمیدونم شما آستانه تحملتون چقدره ولی من اگه تیممون تا رتبه 12 میرفت نمیتونستم تحمل کنم ولی این درایت امیر خان رو میرسونه که با چند تا بازیکن داغون تونسته تا اینجا تیم رو سر بالا نگه داره. اگه تیم واسه فصل بعد جوون بشه مطمئنا آینده روشنی داره :n06: بنظرم تیم رو نباید بکوبیم هر چند که چند تا بازی اخیر نابود بودیم :n27: مطمئنم امسال قهرمان میشیم، قول میدیم :n26: این پستم آرشیو کنید تا بعدا ببینید چه پیشگویی کردم من :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.