مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013
pinchingholian
02-10-2013, 14:12
آرسن ونگر: اوزيل فوق العاده بود
سرمربي آرسنال پس از پيروزي برابر ناپولي به تمجيد از عملکرد مسوت اوزيل پرداخت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسنال موفق شد شب گذشته (سه شنبه) با نتيجه دو بر صفر ناپولي را شکست داد تا در صدر جدول گروهش در ليگ قهرمانان اروپا قرار گيرد.
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال پس از پيروزي تيمش برابر ناپولي، گفت: تيم ما در اين ديدار در همه جنبهها بسيار خوب بازي کرد. من از عملکرد تک تک بازيکنانم در اين ديدار راضي هستم. اوزيل در نيمه نخست فوقالعاده بود. قدرت تمام کنندگي او، مهارتهاي فردي و کار گروهي همه آن چيزي بود که از اوزيل انتظار داشتيم و آن را در اين ديدار ديديم. در نيمه دوم کمي محتاطانه بازي کرديم که اين طبيعي بود، زيرا نمي خواستيم گلي را دريافت کنيم. در مجموع بازي تيمم برابر ناپولي بسيار خوب و قابل قبول بود. ما در اين ديدار خيلي محکم و سازماندهي شده بازي کرديم. از فلاميني خواسته بودم تا مارک همسيک را در ضد حملات کنترل کند. او اين کار را به خوبي انجام داد.
سرمربي آرسنال ادامه داد: از زماني که اوزيل به تيم ما اضافه شده آرسنال چه از لحاظ فني و چه از لحاظ روحي پيشرفت قابل ملاحظهاي داشته است. در فوتبال نيز اعتقاد به چيزي بسيار مهم است. خيلي خوشبخت بوديم که توانستيم اوزيل را به آرسنال بياوريم. من زماني که اوزيل در رئال مادريد بود نيز او را دوست داشتم. فکر ميکنم او در رئال مادريد عالي بود و خيلي خوب با تيم هماهنگ شده بود. او براي موفقيت به آرسنال آمد و مي دانست که کدام باشگاه را انتخاب کند.
سرمربي آرسنال با تمجيد نمايش بازيکنانش تيمش برابر ناپولي، ادامه داد: اين بازي يکي از بهترين نمايشهايي بود که از آرسنال ديدم. مدتها بود چنين بازي خوبي را از تيمم شاهد نبودم. بازي در ليگ قهرمانان اروپا هميشه سخت و دشوار است و با بازي در ليگ برتر فرق ميکند. در ليگ برتر بيشتر تيمهايي که برابر شما بازي ميکنند دفاعي هستند و شما بايد براي گل زدن صبور باشيد. در ليگ قهرمانان اروپا اين قضيه فرق ميکند و همه تيمها براي پيروزي به ميدان مي آيند.
ونگر درباره شانس قهرماني آرسنال در ليگ قهرمانان اروپا، گفت: هنوز در ابتداي فصل هستيم، نميتوانم خيلي سريع از آنچه در پايان فصل اتفاق خواهد افتاد صحبت کنم، اما مطمئنا تيم ما براي قهرماني پا به اين مسابقات گذاشته است. فاصله زيادي تا رسيدن به قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا داريم، اما تيم ما، تيم خوبي است. اعتماد به نفس بالايي دارد، روحيه تيميمان فوقالعاده است و همه اينها باعث ميشود تا به آينده آرسنال خوش بين باشم.
سرمربي آرسنال همچنين درباره غيبت جک ويلشر، گفت: خيلي سخت بود که جک را خارج از تيم قرار دهم، اما از طرفي هم دوست نداشتم که او را خيلي خسته کنم. او در بازي روز شنبه تلاش زيادي براي ما کرد و امشب(چهارشنبه شب) تصميم گرفتم تا او را از ترکيب کنار بگذارم تا استراحت کند. نميتواني در هر بازي با 11 بازيکن بازي کني. مهم است که شما هر از گاهي تغييراتي در تيمتان ايجاد کنيد تا به تعادل برسيد. امشب به فلاميني و آرتتا بازي دادم. فلاميني بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت و توانست همسيک را کنترل کند، زيرا ناپولي تيم بسيار قوي در ضد حملات بود. آرتتا نيز در اين ديدار وظايفش را به خوبي انجام داد.
منبع : varzesh3
Abdolreza2012
03-10-2013, 03:03
با تاخیر برد خوب آرسنال رو تبریک میگم و امیدوارم همینطوری ادامه بده :n16:
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _________________________
ویلشر: رقابت در آرسنال به سود همه است
ملیپوش انگلیسی از این خوشحال است که آرسنال بازیکنان بسیاری در اختیار دارد.
سایت گل – جک ویلشر گفته از افزایش رقابت برای حضور در ترکیب آرسنال نمیترسد و به نظرش این به سود اوست.
این بازیکن 21ساله با وجود حضور سسک فابرگاس و الکس سونگ خود را به ترکیب اصلی آرسنال رساند. او میگوید افزایش بازیکنان آرسنال به سود او تمام میشود: «زمانی که به تیم راه یافتم اوضاع مشابهی برقرار بود. بازیکنانی مانند سسک فابرگاس، الکس سونگ و آبو دیابی حضور داشتند ولی شرایط فعلی هم باعث میشود بهترین عملکرد را بیابم. بقیه هم همین طور.
هنوز سانتی کاسورلا مصدوم است و اگر همه آماده باشند ما در چهار جبهه مدعی جدی قهرمانی خواهیم بود.
سالها بود که چنین رقابتی را نداشتیم. پس همه هیجانزدهایم.»
ملیپوش انگلیسی از این خوشحال است که آرسنال بازیکنان بسیاری در اختیار دارد.
سایت گل – جک ویلشر گفته از افزایش رقابت برای حضور در ترکیب آرسنال نمیترسد و به نظرش این به سود اوست.
این بازیکن 21ساله با وجود حضور سسک فابرگاس و الکس سونگ خود را به ترکیب اصلی آرسنال رساند. او میگوید افزایش بازیکنان آرسنال به سود او تمام میشود: «زمانی که به تیم راه یافتم اوضاع مشابهی برقرار بود. بازیکنانی مانند سسک فابرگاس، الکس سونگ و آبو دیابی حضور داشتند ولی شرایط فعلی هم باعث میشود بهترین عملکرد را بیابم. بقیه هم همین طور.
هنوز سانتی کاسورلا مصدوم است و اگر همه آماده باشند ما در چهار جبهه مدعی جدی قهرمانی خواهیم بود.
سالها بود که چنین رقابتی را نداشتیم. پس همه هیجانزدهایم.»
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abdolreza2012
08-10-2013, 09:27
ویلشر: سیگار کشیدنم یک اشتباه بود
یک شب بعد از پیروزی آرسنال مقابل ناپولی در چمپیونزلیگ، عکس هایی از ویلشر منتشر شد که در آن، در حال سیگار کشیدن بود؛ عکس هایی که واکنش آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها را به همراهی داشت.
سایت گل- جک ویلشر، ستاره جوان آرسنال، بعد از انتشار عکس هایی از او در حال سیگار کشیدن در مقابل یک باشگاه شبانه در لندن، تایید کرد که اشتباه کرده است.
یک شب بعد از پیروزی آرسنال مقابل ناپولی در چمپیونزلیگ، عکس هایی از ویلشر منتشر شد که در آن، در حال سیگار کشیدن بود؛ عکس هایی که واکنش آرسن ونگر، سرمربی توپچی ها را به همراهی داشت.
ویلشر که پیش از این با انتشار توئیتی، تاکید کرده بود که سیگاری نیست، به سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" من اشتباه کردم. هر بازیکنی اشتباه می کند اما من سیگاری نیستم.
من با سرمربی صحبت کردم و از من پرسید که موضوع چیست. من برای او توضیح دادم. ما موضوع را حل کردیم و او من را در ترکیب اصلی قرار داد و امیدوارم پاسخ اعتمادش را داده باشم (ویلشر تک گل آرسنال مقابل وست بروم را به ثمر رساند).
این اتفاق دیگر رخ نخواهد داد. من سیگاری نیستم؛ به همین خاطر فکر می کنم این آخرین دفعه ای باشد که سیگار می کشم."
ونگر در صحبت های روز جمعه اش خطاب به ویلشر گفته بود که یک بازیکن باید بداند الگو است و نباید کاری بکند که به جسمش آسیب برسد.
************************************************** ************************************************** ***********************************************htt p://u.goal.com/323800/323806_heroa.jpg
ونگر در آستانه تمدید قرارداد با آرسنال این مربی فرانسوی از حدود یک ماه قبل مذاکرات برای تمدید قراردادش را با باشگاه لندنی آغاز کرده و براساس گزارش ها، قرارداد جدید به زودی امضا خواهد شد.
سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، در آستانه تمدید قرارداد با این باشگاه است.
این مربی فرانسوی از حدود یک ماه قبل مذاکرات برای تمدید قراردادش را با باشگاه لندنی آغاز کرده و براساس گزارش ها، قرارداد جدید به زودی امضا خواهد شد.
قرارداد فعلی ونگر با دستمزد سالانه 7.5 میلیون پوندی، در تابستان آینده به اتمام می رسد و انتظار می رود که او قراردادش را تا سال 2016 با توپچی ها تمدید کند.
در صورتی که این اتفاق رخ بدهد، ونگر می تواند دوران حضورش را در آرسنال به 20 سال برساند و به این ترتیب در بین مربیان تاریخ این باشگاه، طولانی ترین مدت حضور را روی نیمکت داشته باشد.
مدیران آرسنال و ونگر تقریبا بر سر جزئیات قرارداد به توافق رسیده اند؛ توافقی که گفته می شود با افزایش قابل توجه در دستمزد ونگر همراه است.
ونگر هم به دلایل شخصی و هم حرفه ای، تمایل زیادی داشت تا به دوران حضورش در این باشگاه ادامه بدهد. خانواده او کاملا به زندگی در لندن خو گرفته اند و فرزند او در این شهر به مدرسه می شود. ضمن این آرسنال با پشت سر گذاشتن دوران رکورد اقتصادی، اکنون شرایط مالی خوبی پیدا کرده و ونگر می خواهد ناکامی های چند فصل گذشته را جبران کند.
ونگر بهترین مربیه ماه و رمزی بهترین بازیکن ماه
Abdolreza2012
08-10-2013, 21:09
کاریکاتور: ونگر و نوشیدن از چشمه جوانیاین مربی فرانسوی که هجدهمین فصل حضورش در این باشگاه را سپری می کند، قصد دارد قراردادش را برای دو سال دیگر با این باشگاه تمدید کند.
سایت گل- بعد از شروع درخشان این فصل آرسنال، آرسن ونگر در آستانه تمدید قرارداد با توپچی ها قرار دارد.
این مربی فرانسوی که هجدهمین فصل حضورش در این باشگاه را سپری می کند، قصد دارد قراردادش را برای دو سال دیگر با این باشگاه تمدید کند.
او که به خاطر 8 فصل بدون جام، زیر فشار هواداران قرار دارد، امیدوار است تا با خرید مسوت وزیل و شروعی خوبی که تیمش در این فصل داشته، به این ناکامی پایان بدهد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%88-%D9%86%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%DA%86%D8%B4%D9%85%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C?ICID=SP_TS_1)
king of the kings
11-10-2013, 17:25
legend :n02:
Abdolreza2012
16-10-2013, 13:42
خبر بد برای ونگر؛ اوزیل مصدوم شد
در دیدار مقابل سوئد، که با پیروزی 5-3 آلمان به پایان رسید، اوزیل در دقیقه 82 جای خود را به ژولین درکسلر داد و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
سایت گل- مسوت اوزیل، ستاره تیم ملی آلمان، در دیدار مقابل سوئد از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شد.
در این دیدار که با پیروزی 5-3 آلمان به پایان رسید، اوزیل در دقیقه 82 جای خود را به ژولین درکسلر داد و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد.
اوزیل در این دیدار گل اول آلمان را به ثمر رسانده بود.
در پیروزی 2-0 هلند مقابل ترکیه در استانبول هم رابین فن پرسی در بین دو نیمه از بازی خارج شد.
مهاجم منچستریونایتد در نیمه اول دچار ضرب دیدگی شد اما به نظر می رسد مشکل او به اندازه اوزیل جدی نبود زیرا در پایان بازی به زمین آمد و به هم تیمی هایش تبریک گفت.
zahedy2006
19-10-2013, 19:27
Arsenal 4 - 1 Norwich
J. Wilshere (18) - assist O. Giroud
M. Ozil (58) - assist O. Giroud
A. Ramsey (83) - assist J. Wilshere
M. Ozil (88) - assist A. Ramsey
VBYOFSKI
20-10-2013, 08:23
برد رو تبریک میگم.
پیشرفت رو میشه تو تمام بازیکنای تیم دید.
پاس ژیرو رو گل اول بی نظیر بود. همچنین سانتر عالیش برای اوزیل.
کلا این تیم خیلی خوبه و خیلی قشنگ داره بازی میکنه.
گل های بازی به ترتیب:
king of the kings
20-10-2013, 10:39
تبریک میگم این برد مقتدرانه و تداوم صدر نشینی .:n16:
اگر تیم همینجوری روندشو ادامه بده حتی من امید دارم که تو ucL هم بتونیم تا مراحل بالا بیایم .
گل اول رو پیشنهاد می کنم دوستانی که ندیدن حتمآ ببینن . یه همکاری تکضرب با سرعته سه نفره ویلشر و کازورلا و جیروید . پاس آخر جیروید فوقالعاده بود . اینقدر سریع پاس دادن که گزارشگر بازی
هنگ کرده بود توپ دست کیه :n02:
گل رمزی هم قشنگ بود . با دو تا تو سر توپ مدافع های نوریچ رو محو کرد . رمزی و ویلشر از اون هافبک های آینده دار و با کیفیت هستن و امیداوارم در آینده تو تیم بمونن و به سرنوشت فابرگاس
دچار نشن . :n06:
مثل اینکه نیم فصل می خوایم بنزما رو بخریم . به نظرم کار اشتباهی هست خط حمله با اومدن پدولسکی عالی میشه و نیازی به بنزما نیست
همون پولو خرج دفاعمون کنیم و یه دفاع مطمئن و اسمی رو بیاریم بهتره
Pessimist
20-10-2013, 18:00
تبریک میگم برد قاطعانه تیم رو....
واقعا عالی بودیم و بدون شک بازی دیروز یکی از بهترین بازی های تیم تا به اینجا بود. گل اول آرسنال واقعا بی نظیر بود و میتونه به عنوان یکی از بهترین گل های فصل انتخاب بشه پاسکاری دقیق و تک ضرب و مات کردن دفاع حریف. از اون گل هاییه که بارها ارزش دیدن داره جالب اینکه ضربه ی آخر که توسط ویلشر زده شد هم تک ضرب بود و به این صورت نبود که توپ رو استوپ کنه و بزنه...
بقیه ی گل ها هم روی کار تیمی به دست اومد و مسعود اوزیل که دوتاشو زد نقش مهمی داشت واقعا نعمتیه این بازیکن واسه آرسنال و امیدوارم همین روند صعودی تیم ادامه داشته باشه تا بتونیم خودمون روبیشتر از قبل اثبات کنیم!
فقط یه چیزی که ناراحتم کرد این بود که از حریف گل خوردیم روی گل مرته ساکر میتونست بهتر عمل کنه و یه مقدار توپ رو بد دفع کرد. به هر حال هر چقدر تفاضل گلمون بهتر باشه واسمون بهتره!
هایلایت بازی با کیفیت نامناسب
king of the kings
20-10-2013, 19:04
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم , گل دوم رو ببینید چجوری اوزیل از زمین خودی استارت می زنه و خودشو میرسونه به محوطه و گل میزنه :n04:
همچین بازیکن هایی داریم ما :n02:
Abdolreza2012
20-10-2013, 22:08
برگ کمپ: اوزیل همان بازیکنی است که آرسنال آن را کم داشت اوزیل که در تابستان با انتقالی 47 میلیون یورویی از رئال مادرید به آرسنال پیوست، شروع بسیار خوبی در لیگ برتر داشت و این هفته نیز در پیروزی 4-1 برای نوریچ، دو گل زد
سایت گل- دنیس برگ کمپ، اسطوره باشگاه آرسنال، معتقد است که مسوت اوزیل همان بازیکنی است که توپچی ها در چند فصل اخیر کمبودش را در تیم احساس می کردند.
اوزیل که در تابستان با انتقالی 47 میلیون یورویی از رئال مادرید به آرسنال پیوست، شروع بسیار خوبی در لیگ برتر داشت و این هفته نیز در پیروزی 4-1 برای نوریچ، دو گل زد
برگ کمپ که خود سه بار با آرسنال قهرمان لیگ برتر شد، معتقد است پیوستن این ملی پوش آلمانی به جمع توپچی ها، می تواند به روند ناکامی های این تیم در چند سال اخیر پایان بدهد.
او به خبرنگاران گفت:" او یکی از بازیکنانی است که می توانند سرنوشت بازی را رقم بزنند. او به خوبی با سایر هافبک و مهاجمان تیم ارتباط برقرار می کند.
او می تواند برای سایر بازیکنان موقعیت گلزنی به وجود بیاورد و البته خودش هم توانایی گلزنی دارد. او از دید بالایی برخوردار است. من معتقدم او از آن دسته بازیکنانی است که آرسنال آن را کم داشت.
آنها فن پرسی را داشتند که اندکی به همین ترتیب بازی می کرد اما اگر او را در خط میانی به کار می گرفتند، دیگر کسی در خط حمله نبود.
هنوز معتقدم که آرسنال با به خدمت گرفتن یک مهاجم که بتواند در هر فصل 20-15 گل بزند، می تواند به دستاورد بزرگتری برسند. البته آنها همین حالا هم تیم خوبی هستند."
VBYOFSKI
22-10-2013, 08:42
خب رسیدیم به بازیهای سخت تیم. عیار تیم تو این 6 بازی مشخص میشه.
دورتموند (H)
کریستال پالاس (A)
چلسی (H)
لیورپول (H)
دورتموند (A)
منچستر (A)
به جز کریستال پالاس بقیه تیما قوی هستن و اگه تیم میخواد که قهرمان شه باید تو این بازی ها خودشو نشون بده و خوب امتیاز بگیره.
به این دوره خیلی خوشبینم اونم به خاطر اینکه تیم الان به سطح اعتماد به نفس و آمادگی خوبی رسیده. شاید اگه این بازیها اوایل فصل بود بدبینانه به قضیه نگاه میکردم.
امیدوارم با یه بازی زیبا و آرسنالی هم بازی امشب رو ببریم هم بقیه این بازی ها رو.
البته اینم اضافه کنم که بازی با چلسی واسه کاپیتال وان هستش و احتمال خیلی خیلی زیاد جوون ها بازی میکنن. بیصبرانه منتظر اون بازیم تا ببینم که نابری چه میکنه.
مثل اینکه نیم فصل می خوایم بنزما رو بخریم . به نظرم کار اشتباهی هست خط حمله با اومدن پدولسکی عالی میشه و نیازی به بنزما نیست
همون پولو خرج دفاعمون کنیم و یه دفاع مطمئن و اسمی رو بیاریم بهتره
الان بیشتر از دفاع به مهاجم نیاز داریم. وضعیت دفاع نمیشه گفت بده. ورمالن رو نیمکت داریم که هنوز این فصل بازی نکرده و سانیا ای که نشون داد تو دفاع وسط هم خوب کار میکنه.
ولی تو پست مهاجم خیلی کم تعدادیم حتی اگه پولدی، تئو و اوکس از مصدومیت برگردن. مهاجم نوک فقط ژیرو و بنتنر و سانوگو رو داریم.
بنتنر که هنوز آماده نیست، سانوگو هم که واسه آیندست.
پولدی هم که فصل پیش نشون داد وقتی میاد نوک عملا نصف کاراییشو از دست میده. تئو هم همچنان نوک بگیر نگیر داره + الانم که مصدومه و مصدومیتش 2 هفته دیگه تمدید شد :n03:
به یه مهاجم نوک تکنیکی و سرعتی نیاز داریم که اگه ژیرو هم نبود خیالمون راحت باشه که یکی دیگه هست یا اگه اون نبود ژیرو هست.
این جوری واسه ژیرو هم خوبه که واسه جایگاهش تو تیم بجنگه و پیشرفت کنه، چیزی که الان داریم نتیجشو تو خط هافبک میبینیم.
------
امروز تولد رئیسه. کسی که آرسنال و فوتبال خیلی بهش مدیونه.
امیدوارم تیم با برد امشب هدیه خوبی بهش بده.
mohammad.asghari
22-10-2013, 12:52
آرسن ونگر:گل جک ویلشر؟17 سال هست نظیر آن را ندیده ام!
ستارگان فوتبال،گل بی نظیر جک ویلشر را مورد مدح و ستایش قرار دادند
آرسن ونگر گل بازیکن جوانش جک ویلشر که در روز شنبه درون دروازه نورویچ در ورزشگاه امارات زده شد و 4-1 به نفع توپچی ها پایان یافت گل جک ویلشر را زیباترین گل از زمان تصدی مسئولیتش از 17 سال پیش توصیف نمود.
VBYOFSKI
22-10-2013, 16:19
گل ویلشرو آپلود کردن تو این سایته:n02:...
چه استقبال خوبی هم از کلیپ شده بوده . به آمار تعداد مشاهده ها دقت کنین :n02:
فابرگاس: تصمیم آرسنالی ها برای خرید اوزیل کاملا درست بود
بعد از خرید اوزیل، بعضی ها اعلام کردند که آرسنال در سایر پست ها بیشتر به بازیکن نیاز داشت اما فابرگاس با این نظر موافق نیست.
سایت گل- سسک فابرگاس، هافبک سابق آرسنال، تصمیم این باشگاه برای خرید مسوت اوزیل را مورد ستایش قرار داد و معتقد است که این ملی پوش آلمانی می تواند توپچی ها را به سطح بالاتری برساند.
بعد از خرید اوزیل، بعضی ها اعلام کردند که آرسنال در سایر پست ها بیشتر به بازیکن نیاز داشت اما فابرگاس با این نظر موافق نیست.
او به دیلی میل گفت:" اگر این شانس را داشته باشید که مسوت اوزیل را بخرید، نباید آن را از دست بدهید.
او می خواست برای آرسنال بازی کند. ونگر او را می خواست و وقتی چنین بازیکنی را می توانید بخرید، اهمیتی ندارد که 7 یا 8 بازیکن در این پست دارید؛ باید او را بخرید.
اوزیل بازیکنی است که می تواند در یک سوم حریف سرنوشت ساز شود. او در لیگ برتر فضای زیادی برای بازی کردن پیدا خواهد کرد و بازیکنی است که اگر فضا پیدا کند، می تواند تیم حریف را بکشد. پاس های نهایی او فوق العاده است. او در انگلیس گل های بیشتری نسبت به اسپانیا خواهد زد. او خرید فوق العاده ای برای آرسنال است.
اوزیل می تواند باعث شود تا رمزی و ویلشر بهترین بازی های شان را ارائه بدهند. آنها به همان شکل به فوتبال نگاه می کنند.
تنها بازیکنی که ممکن است اندکی متفاوت باشد، تئو والکات است. شما به آن نوع بازیکن هم نیاز دارید زیرا وقتی پاس نهایی را دادید، باید بازیکنی باشد که از حریف عبور کند. کسی بتواند در عمق حرکت و از فضا استفاده کند."
Fabregas: 'Spectacular' Ozil will bring out the best in Arsenal
shaparak13
28-10-2013, 10:32
بیشتر از توپچیای بزرگ لندن، بارسایی ها از جمله فابرگاس و آدریانو از انتقال اوزیل خوشحال شدن.
ما که بخیل نیستیم خوشحال باشید....:n09::n12:
سبک بازی اوزیل رو خیلی دوست دارم و هرچه بازی کنه طرفدارشم:n12::n12:
خیلی شب بدیه! هر چی سعی میکنم این بازی هضم نمیشه برام...
نمیفهمم اگه این بازی برامون مهم بود چرا با ترکیب اصلی وارد زمین نشدیم و اگه مهم نبود چه لزومی به بازی دادن و حتا روی نیمکت نشوندن بازیکنای اصلی بود؟
نمیفهمم، البته خیلی وقته نمیفهمم!، که باشگاه چرا متحمل فشار وحشتناکی شد برای ساختن یه ورزشگاه خوشگل تا تماشاچیها روی صندلیهای راحتش ساکت و شیک لم بدن انگار که برای تماشای کنسرت کلاسیک رفتن یا شبیه یه عده طلبکار باشن که اومدن هر چه زودتر طلبشون رو از بازیکنا وصول کنن و برن (حتا وقتی کاملن مطمئن میشن که طرف چیزی تو چنته نداره زودتر شرشون رو کم میکنن و میرن که چند روز بعد دوباره برگردن!!!)... جو استادیوم کریستال پالاس که همین شنبه باهاشون بازی کردیم برای من چند برابر جو امشب امارات ارزش داره...
میترسم علت اینطور چیده شدن ترکیب از ترس همون "طلبکارها" باشه... بلاتکلیف موندن بین ترمیم و حفظ بازیکنهای کلیدی یا بدست آوردن یه جام آسون لعنتی برای تموم کردن یه رکورد لعنتی و بستن دهن لعنتی عده ای منتقد لعنتی......
تنها دستاورد امشب خستگی جسمی و روحی برای بازیکنای ارزشمند تیم بود، به خصوص رمزی و کاسورلا...
SA3EDLORD
02-11-2013, 18:41
دوستان بازی ارسنال با لیورپول ساعت چنده؟
vahidgame
02-11-2013, 18:46
دوستان بازی ارسنال با لیورپول ساعت چنده؟
ساعت 21 به وقت ما میشه
از شبکه ورزش هم فکر کنم پخش میشه
باید یکی از بازی های قشنگ این فصل رو ببینیم
امیدوارم نتیجه مساوی بشه و اوزیل و سوارز هم هتریک کنن! (فقط به خاطر فوتبال فانتزی :دی)
SA3EDLORD
02-11-2013, 18:53
ساعت 21 به وقت ما میشه
از شبکه ورزش هم فکر کنم پخش میشه
باید یکی از بازی های قشنگ این فصل رو ببینیم
امیدوارم نتیجه مساوی بشه و اوزیل و سوارز هم هتریک کنن! (فقط به خاطر فوتبال فانتزی
عه پس ساعت 10 و خورده ای بازی کی میخواد پخش شه از شبکه سه؟
اره باید قشنگ باشه.... من لیورپول رو به آرسنال ترجیح میدم :دی
اوزیلو نگو . ویلشر هتریک کنه که آرسنالیا تو فیسبوک ما رو صاف نکنن :دی (شوخی)
Abdolreza2012
02-11-2013, 19:01
عه پس ساعت 10 و خورده ای بازی کی میخواد پخش شه از شبکه سه؟
اره باید قشنگ باشه.... من لیورپول رو به آرسنال ترجیح میدم :دی
اوزیلو نگو . ویلشر هتریک کنه که آرسنالیا تو فیسبوک ما رو صاف نکنن :دی (شوخی)
آره بازی آرسنال رو شبکه ی ورزش نشون میده
و بازی رئال هم شبکه ی 3 :n04:
الانم بازی منچستر در حال پخش هست
zahedy2006
02-11-2013, 22:58
بازی رو 2-0 با گل های کازورلا (19) و رمزی (59) بردیم :n20:
نیمه اول بازی که کاملا انگلیسی بود و بسیار پر سرعت
SA3EDLORD
03-11-2013, 00:35
کلاس بازی بازیکنای آرسنال خیلی خوبه.
اگه امسال قهرمان انگلیس نشید یکی دو سال آینده به جام میرسید..... با این بازیکنا خوش شانس باشید به فینال چمپیونز هم من فکر کنم در سال های اینده میرسید
king of the kings
03-11-2013, 00:48
برد خوب و به موقعی رو به دست آوردیم .
چلسی هم باخت و فاصلهمون 5 تا شد :n19:کم کم فاصله بیشتر هم خواهد شد ...
بازیهای سختی پیش رو داریم که اولشو بردیم .
به امید برد در ادامه ...
powerslave
03-11-2013, 01:41
خوب خیلی خوب شد!
بعد از چند سال تیم هم آمادگی اولیه دشت و تونست نگهش داره و خط هافبک خوب و رد های خوب.
البته باید گفته بشه که حریفان هم در حال پوست اندازی هستن که شاید حتی تا آخر فصل هم نتونن شکل واقعیشونو پیدا کنن. این بهترین فرصت برای تیمه.
بازیه خیلی خوبی بود...
تو حفظ توپ و پاسای تک ضرب عالی کار کردن....
شزنی و خط دفاعی بغیر از اون صحنه که کوشیلنی از استوریج دریبل خورد خیلی خوب بودن...
کاشکی سوارز رو تو فصل نقل و انتقالات میخرید تیم خیلی به یه مهاجم درجه یک نیاز داره، اگه تجربه ژیرود یکم بیشتر بود یا یه مهاجم کلاس بالا تر تو تیم بود نتیجه بازی حداقل 4-0 میشد...
Pessimist
03-11-2013, 17:28
تبریک میگم دوستان برد بسیار ارزشمندی بود...
امیدوارم بعد از باخت های آرسنال هم دوستان بیان نظر بدن و به این صورت نباشه که هر بار تیم میبره تو بحث ها شرکت کنید. بعد از باخت جلوی چلسی سه چهار بار میخواستم پست ارسال کنم اما از شانس بد من اینترنت دقیقه به دقیقه قطع میشد و هر کاری کردم نتونستم پست ارسال کنم.
درمورد بازی دیشب بگم که کلا عملکرد خوبی داشتیم اما باز هم فوق العاده نبودیم علتش هم خستگی بیش از حد بازیکن ها مخصوصا اوزیل هست اونم تو این مقطع از فصل که بازی ها بسیار فشرده داره انجام میشه! از طرف دیگه مصدوم زیاد داریم و همین باعث شده دست ونگر برای استفاده از ترکیب چرخشی بسته باشه. کلا از نظر کار تیمی خیلی خیلی بهتر از لیورپول بودیم و هر موقع که اراده میکردیم موقعیت خطرناک ایجاد میکردیم اما انصافا لیورپول هم موقعیت های خطرناکی داشت که با بی دقتی سوارز و استوریج از بین رفت و خدا روشکر که این دوتا تو روز خوبشون نبودن! یادمون باشه همین تیم لیورپول خیلی خیلی بهتر از فصل قبل هست و میتونه یکی از مدعی های قهرمانی هم باشه!
با این برد و باخت چلسی فاصله مون با تیم دوم پنج امتیاز شد و یه مقدار با خیال راحت تر کار رو ادامه میدیم امیدوارم تو دوتا بازی بعدی هم پیروز باشیم تا گام بلندی رو برای قهرمانی برداریم!
بازیه خیلی خوبی بود...
تو حفظ توپ و پاسای تک ضرب عالی کار کردن....
شزنی و خط دفاعی بغیر از اون صحنه که کوشیلنی از استوریج دریبل خورد خیلی خوب بودن...
کاشکی سوارز رو تو فصل نقل و انتقالات میخرید تیم خیلی به یه مهاجم درجه یک نیاز داره، اگه تجربه ژیرود یکم بیشتر بود یا یه مهاجم کلاس بالا تر تو تیم بود نتیجه بازی حداقل 4-0 میشد...
با کمال احترام ولی وقتی میشنوم 4-0 مثله این یارو که اواتارت هست تعجب میکنم.
تعصبات بی مورد باعث میشه درست قضاوت نکنیم.
با کمال احترام ولی وقتی میشنوم 4-0 مثله این یارو که اواتارت هست تعجب میکنم.
تعصبات بی مورد باعث میشه درست قضاوت نکنیم.
تعصبی نگفتم دوست عزیز اون چیپ ژیرود و اون موقعیتی که تو هیجده بهش پاس دادن هر مهاجم دیگه ایی بود گل میکرد...
تعصبی نگفتم دوست عزیز اون چیپ ژیرود و اون موقعیتی که تو هیجده بهش پاس دادن هر مهاجم دیگه ایی بود گل میکرد...
اگه تمام موقعیتهای تو یه بازی گل میشد که هر بازی بیشتر از هفت هشت گل داشت.
بعد لیورپول چطور؟
اگه قرار بود لیورپول هم تمام توپهاش گل بشه حداقل میتنوست 3 تا گل بزنه -حداقل-البته داور هم که یه گل مسلم رو از لیورپول گرفت.
بگذریم
برد خوبی اوردین تبریک میگم
Pessimist
04-11-2013, 11:51
اگه تمام موقعیتهای تو یه بازی گل میشد که هر بازی بیشتر از هفت هشت گل داشت.
بعد لیورپول چطور؟
اگه قرار بود لیورپول هم تمام توپهاش گل بشه حداقل میتنوست 3 تا گل بزنه -حداقل-البته داور هم که یه گل مسلم رو از لیورپول گرفت.
بگذریم
برد خوبی اوردین تبریک میگم
دوست عزیز خود براندون راجرز گفته برد حق تیم آرسنال بود اونوقت شما.........
وای وای وای...!
یه جنگ واقعی بود این مسابقه. درسته که موقع حمله ضعفهایی داشتیم ولی عملکرد دفاعیمون تو وسط و یک سوم عقب عالــــــــــــــــــــــ ـی بود.
تکلهای دقیق، قطع کردن اغلب پاسکاریهای دورتموند، ضربه های سر فوق العاده که اصلن فکر میکنم این ژیرو و مرته و کوسیلنی و سانیا همه ی توپای هوایی رو میزدن...
فرق این بازی با بازی رفت به نظرم این بود که اون بازی رو میخواستیم ببریم ولی این بازی رو باید میبردیم. و تیم فعلی آرسنال نشون داده که هر موقع احساس خطر بکنه تبدیل به یه مبارز سرسخت میشه.
فراموش نکنیم که حریفمون یکی از بهترین تیمهای فعلی بود (به نظر من بهترین تیم اروپاس در حال حاضر، تماشا کردن فوتبالشون واقعن منو به وجد میاره) و نباید خیلی ناراحت باشیم که چرا با قاطعیت نبردیمشون!
از لحاظ جدول اصلن موقعیت مطمئنی نداریم چون مارسی باز هم باخت و ده امتیازی که رئیس گفته بود هیچ تضمینی به ما نمیده... احتمال اینکه روز آخر سه تیم 12 امتیازی داشته باشیم خیلی بالاست و این اصلن به نفع ما نیست. ما برای اینکه از صعود مطمئن بشیم باید از هر دو بازی جلوی ناپولی و مارسی امتیاز بگیریم. و خب، اینکه کاری نداره واسه آرسنال :n09: کافیه فعل خاثطن رو سرف کنن...
king of the kings
07-11-2013, 08:32
بازی سختی بود . هر دو تیم موقعیت زیادی رو دروازه همدیگه ایجاد کردن . البته از این حیث دورتموند کمی بیشتر موقعیت ایجاد کرد .
روسیچکی این روزا خوب داره تو ترکیب ارسنال کار میکنه . رو گل یه همکاری خوبی هم میونه میدان دیدیم .
جک ویلشیر هم غایب بود .
و همچنان درخشش رمسی ادامه دارد . به احتمال زیاد غول های اروپا یکی از گزینه های خط هافبکشون رمسی خواهد بود
تبریک به خاطر برد خارج از خونه :n16:
shaparak13
07-11-2013, 09:44
***آرسنال تا قهرمانی پیش خواهد رفت***
به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مسعود اوزیل پس از سه سال درخشش در رئال مادرید، به پیشرفت در عرصه ورزش با «تفنگداران» لندنی (آرسنال) ادامه میدهد. او که تا اولین روزهای فصل جاری نسبت به ادامه همکاری با مادریدیها با حضور کارلو آنچلوتی به جای ژوزه مورینیو، تردید داشت، از این که بازی در تیم آرسن ونگر را پذیرفت، اکنون احساس خرسندی میکند.
و البته باورهایی در مورد زندگی در قلب انگلیس (لندن) و نیز بورسیادورتموند دارد.
* حتی بهتر از فصل قبل!
اوزیل که چهارشنبه شب (امشب) همراه با آرسنالیها در ورزشگاه زیگنالایدوناپارک مقابل بورسیادورتموند، بازی برگشت لیگ قهرمانان اروپا را انجام میدهد، آخرین نقطه نظراتش را در گفتوگویی با یک نشریه آلمانی بیان کرده است.
در نخستین بخش از این مصاحبه وی تعریف و تمجیدهای نسبت به دورتموندیها داشته و حتی آن را یک مدعی کاملا جدی معرفی کرده است. وی اظهار داشت: تیمی که بتواند در زمین آرسنال یعنی ورزشگاه امارات برنده شود، مسلما جزو مدعیان فتح لیگ قهرمانان اروپا محسوب میشود. بورسیادورتموند فصل قبل هم تیمی مستحکم داشت و برداشتم، این است دورتموندیها حتی از فصل قبل هم بهتر شدهاند.
*فوتبال دورتموند حتی با آرسنال هم متفاوت است
ستاره تکنیکی معتقد است فوتبالی که دورتموندیها اکنون ارائه میکند بسیار با کیفیت و حتی متفاوت با یارانش است. او عنوان کرد: در دورتموند چرخ فوتبال جور دیگری میچرخد. این تیم واقعا فوتبال بسیار زیبایی را به معرض نمایش میگذارد.
وی در مورد باخت 2 بر یک بازی رفت، عنوان کرد: هر باخت عصبانیام میکند. ناراحتی باختهای خانگی که بیشتر هم هست و تازه اگر این در لیگ قهرمانان باشد، شدت ناراحتی بازهم بیشتر میشود.
اوزیل ادامه داد: واقعا در آن بازی به کسب برد و تغییر نتیجه بازی خیلی نزدیک بودیم. اما در نهایت دورتموندیها گل دوم را زدند و برنده شدند.
*شور بازی در لندن
ستاره تکنیکی 3 فصل گذشته رئال مادرید که به خاطر بیمهری و کم توجهی کارلو آنچلوتی، مربی ایتالیایی فصل جاری کهشکانیها اقدام به ترک پایتخت اسپانیا کرد، از این که بازی در آرسنال را برگزید و ساکن لندن شد، بسیار خرسند و راضی است.
وی گفت: صادقانه بگویم بازی کردن در آرسنال واقعا به آدم شور عجیبی میدهد. اینجا از مربی، همتیمیها گرفته تا زندگی در لندن،همه وهمه واقعا زندگی در اینجا را برایم بسیار شاد و لذتبخش میکند.
*آرسنال قهرمان فصل جاری!
به اعتقاد این لژیونر آلمانی «توپچیهای لندن» اکنون در جایگاهی از قدرت هستند که حتی میتوانند به قهرمانی لیگ برتر تکیه زنند.
وی اظهار داشت: چرا نباید قهرمان لیگ برتر شویم؟ این تیمی که حالا 5 امتیاز بیشتر از نزدیکترین رقیباش دارد، آنقدر قدرت دارد که پایان فصل جام قهرمانی را در دست بگیرد.
انتهای پیام/خ
king of the kings
07-11-2013, 16:55
آرسنال :n12: در توییتر هم بالاتر چلسی
قانون آنلاین- باشگاه آرسنال که به تازگی به ۳ میلیون فالاور در توییتر دست پیدا کرده تبدیل به اولین باشگاه فوتبال انگلیس شده است که به این رکورد رسیده ؛ این تیم پشت سر خود چلسی را میبیند که با ۲.۹۸ میلیون هوادار در تعقیب آرسنال است.
ریچارد کلارک مدیر بخش رسانه ای آرسنال گفت:« ما بیشترین سعی خود را در مشتاق کردن هواداران خود برای همراهی با باشگاه از طریق کلیه رسانه ها انجام داده ایم»
آرسنال همچنین جزو باشگاه هایی است که اکانت توییترش با زبان های خارجی نیز پشتیبانی می شود. همه باشگاههای لیگ برتر انگلیس دارای صفحه هواداری فعال در توییتر هستند.
Pessimist
08-11-2013, 17:21
با تاخیر دو روزه برد ارزشمند مقابل دورتموند رو تبریک میگم! واقعا بازی بسیار سختی بود و انصافا بردن تیم دورتموند که یکی از بهترین های اروپاست کار هر تیمی نیست و خدا رو شکر که تونستیم بازی رو ببریم وگرنه کارمون خیلی سخت میشد!
من فکر میکنم علاوه بر بازیکنان آرسنال باید از تیم دورتموند هم تمجید کرد که هرگز ضد فوتبال بازی نمیکنه و همیشه فوتبال تهاجمی و تماشاگر پسند رو در دستور کارش قرار میده اگه تیم دورتموند دفاعی بازی میکرد گل زدن بهش خیلی خیلی سخت بود تا الان! همین تیم وست بروم رو یادتونه که چقدر دفاعی بازی کرد و تونست ازمون مساوی بگیره؟ من خودم به شخصه دوست دارم آرسنال و دورتمند از این گروه صعود کنن که البته وضعیت گروه هم بسیار پیچیده شده ای کاش مارسی حداقل میتونست یه مساوی از ناپولی بگیره اما هر دوتا بازی رو باخت و ضد حال بهمون زد!
ما یه بازی سخت دیگه جلوی ناپولی تو ایتالیا داریم که امیدوارم اون بازی رو ببریم و احتمال صعودمون رو افزایش بدیم!
shaparak13
09-11-2013, 12:16
ونگر:شايد فانپرسي از ترک آرسنال پشيمان باشد
سرمربي آرسنال با اشاره به شرايط خوب تيمش در اين فصل اعلام کرد شايد فان پرسي از ترک کردن اين تيم پشيمان شده باشد.
رابين فان پرسي تابستان 2012 با مبلغ 24 ميليون پوند از آرسنال راهي منچستريونايتد شد.
اين مهاجم هلندي در مدت يک فصل 26 گل براي تيم «سر الکس فرگوسن» به ثمر رساند تا نقش زيادي در رسيدن به عنوان قهرماني يونايتدها ايفا کند. اکنون آرسنال به همراه آرسن ونگر تولدي دوباره داشته و با ارائه نمايشي فوق العاده در ليگ برتر صدرنشين است. توپچيها در ليگ قهرمانان اروپا هم با به دست آوردن چهار پيروزي از چهار ديدار و در حالي که دو ديدار به پايان مرحله گروهي باقي مانده است، راهي مرحله حذفي شدند.
ونگر در مورد اينکه ممکن است فان پرسي از ترک کردن آرسنال پشيمان شده باشد گفت: انتقال او به منچستريونايتد براي من بسيار عجيب بود زيرا همه او را به عنوان يک بازيکن متعهد به آرسنال ميشناختند. زماني که خيلي جوان بود او را به آرسنال آوردم. دورههاي بسيار سختي را در کنار هم سپري کرديم. زماني که آرسنال نميتوانست در هيچ جامي عنوان قهرماني را به دست آورد. با سپري شدن آن دوران، فان پرسي به يک بازيکن بسيار خوب و در کلاس جهاني بدل شد اما به يک باره تصميم گرفت به منچستريونايتد برود.
ونگر در ادامه به احتمال تاثير گذاري رنه مولنستين، مربي هلندي و آن زمان منچستريونايتد روي رفتن فان پرسي به اين تيم نيز اشاره کرد.
وي در اين خصوص هم گفت: فکر ميکنم مولنستين موفق شد فان پرسي را براي حضور در منچستريونايتد متقاعد کند. من سعي کردم رابين را متقاعد کنم در آرسنال بماند اما او پس از صحبت کردن با برخي مربيان يونايتد، تصميم گرفت ما را ترک کند. شايد او از اينکه آرسنال را ترک کرده پشيمان شده باشد.
منبع: ورزش3
REZAHOSEYNGANI
09-11-2013, 12:25
پشیمون؟!
8 سال جام نگرفته بود
اومد منچستر قهرمان لیگ برتر شد!
VBYOFSKI
09-11-2013, 15:02
پشیمون؟!
8 سال جام نگرفته بود
اومد منچستر قهرمان لیگ برتر شد!
منظورتون از 8 سال همون 7 سال رو تو تخت بیمارستان بودن و فقط 1 سال خوب کار کردن بود دیگه!
در ضمن لطفا و خواهشا بی خیال خبرگزاری های مزخرف ایرانی بشین.
اصلا معلوم نیست خبر رو از کجا برداشتن ترجمه کردن (هیچ منبعی تو سایتشون وجود نداره).
همین مصاحبه با ترجمه محسن (Arsenal) از GT:
خبرنگار گاردین از آرسن ونگر پرسید آیا اگه زمان حال بود و ونپرسی می دید که ارسنال مدعی قهرمانی هست بازم تصمیم به خروج می گرفت؟ و یا اگه می دونست در پایان فصل سر الکس فرگوسن دیگه تو یونایتد نیست؟
"تنها خود رابین ونپرسی می تواند به شما این را بگوید. در موقعیتی نیستم که به آن جواب دهم. البته، برایم عجیب است که او را در لباس منچستر یونایتد ببینم.
گاهی تصمیمات به واسطه سن و سال بازیکن است. رابین وقتی اینجا را ترک کرد 29 سال سن داشت و بی صبر بود. ما سال هایی را پشت سر گذاشتیم که از نظر مالی شرایط سختی داشتیم و در مسیری این کار را انجام دادیم که منطقی و نرمال باشد، بدون اینکه از سطح اول فاصله زیادی بگیریم.
بعضی بازیکنان که اینجا را ترک کردند دیدند که دیگر باشگاه های بزرگ بازیکنان کلاس جهانی را جذب می کنند و واضح است که این مساله تا حدودی اعتماد به نفس انها در رابطه با اینکه ما هم می توانیم با انها رقابت کنیم را از بین برد. این قابل درک است."
+
مصاحبه کامل رو میتونید از لینک زیر بخونید که با ترجمه از مصاحبه Sky هست و این قسمتی که بالا گزاشتم برای گاردین هست و تو قسمت نظرات ارسال شده.
VBYOFSKI
10-11-2013, 12:08
خب رسیدیم به شاه بازی لیگ برتر.
بازی که این چند سال به خاطر افت آرسنال حساسیت قدیم خودش رو از دست دده بود ولی بازم حساسترین بازی فصل بود.
بدجوری برد تو این بازی رو نیاز داریم برای اینکه هم فاصله امتیازمون ازز همین اوایل فصل حذف بشه هم اینکه روحیه تیم همینجوری بالا بمونه.
از اون طرف منچستر هم برای کم کردن فاصله و قرار دادن خودش رو یه روند با ثبات فقط برد میخواد از این بازی.
شکست تو این بازی واسه هر دو تیم میتونه بد باشه خصوصا منچستر که با باخت تو این بازی فشار زیادی روشون قرار میگیره.
در حال حاظر آرسنال تو فرم خیلی خوبی قرار داره و تنها چیزی که نگرانم میکنه خستگیه یه سری از بازیکناست.
این بازی رمزی، اوزیل و سانتی اماده میخواد تا یه نتیجه خوب بگیریم، امیدوارم خستگی این بازیهای سخت پشت سر هم روشون تاثیر نذاشته باشه.
منچستر همیشه منچستره و باید حسابی حواسمون به بازی باشه تا بتونیم نتیجه خوبی بگیریم. تیم باید با تمرکز بازی کنه دقیقا کاری که جلو لیور و دورتموند کرد.
امیدوارم یه نتیجه خوب با یه بازی خوبتر رو ببینیم ولی احتمالا من نمیتونم بازی رو ببینم :n28:
به احتمال خیلی خیلی زیاد ترکیب این بازی همون ترکیب بازی به دورتموند باشه.
باید بریم برای ادامه دادن به روند خوب خارج از خونه.
+
مثل اینکه جکی به این بازی رسیده تو تمرینات که بوده.
یه سری حرفام هست که میگن فلامینی هم به این بازی رسیده که از صحتش خبر ندارم. امیدوارم خبر درست باشه چون بهش نیاز داریم.
ویرایش: رئیس تایید کرد که جکی و متیو به این بازی رسیدن و گفته که متیو صد در صد در دسترسه و جکی رو باید ببینیم چه جوریاس.
Abdolreza2012
10-11-2013, 13:36
یه سری عکس
:n28: وای خدا
:n08:
درگیری ژنرال ها
گل قهرمانی ویلتورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل فراموش نشدنی گیگزی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : گل
shaparak13
10-11-2013, 19:03
اوزيل:نميخواهيم خودمان را به روني ثابت کنيم
هافبک آرسنال تاکيد کرده به هيچ وجه براي ثابت کردن خودمان به وين روني مقابل منچستريونايتد به ميدان نميرويم.
وين روني روز چهارشنبه اعلام کرده بود آرسنال نميتواند تا پايان فصل به همين روند خود ادامه داده و عنوان قهرماني را به دست آورد. مهاجم تيم ملي فوتبال انگليس بر اين باور است که توپچيها در ادامه فصل با مشکلهايي روبهرو خواهند شد که آنها را از صدر جدول رده بندي پايين خواهد آورد.
به گزارش فارس،مسوت اوزيل که در ابتداي اين فصل از رئال مادريد با 50 ميليون يورو راهي آرسنال شده است از صحبتهاي روني خوشش نيامده و اعلام کرده تيمش نبايد چيزي را به اين بازيکن ثابت کند.
«ما به اولدترافورد خواهيم رفت تا با يونايتدها ديدار کنيم. ميتوانيم آنها را هم شکست دهيم. فکر نميکنم در اين رابطه بايد چيزي را به وين روني يا هر کس ديگري ثابت کنيم. ميدانيم که کيفيت تيم ما بسيار بالا است و براي موفقيت ميخواهيم فقط روي فوتبال خودمان تمرکز داشته باشيم. برنامه ما اين است که نميخواهيم براي گرفتن تساوي به اولدترافورد برويم. اگر بخواهيم به هدفي که سرمربي برايمان مشخص کرده برسيم، بايد براي پيروزي به ميدان برويم.
منبع: ورزش3
(مطمئنم با یه بازی خوب و تیمی و درخشش اوزیل منچستر رو به توپ میبندیم)
VBYOFSKI
11-11-2013, 08:56
خب هرجوری بود خودمو رسوندم و تونستم بازی رو از دقیقه 30 ببینم.
متاسفانه بازی مهمی رو باختیم در صورتی که حقمون باخت نبود. مساوی عادلانه ترین نتیجه بود.
تیم نیمه دوم رو خوب بازی کرد و من به شخصه آخرین باری که منچستر تو زمین خودش جلو ما انقدر به دفاع بره رو یادم نمیاد.
روی گل که خوردیم کاملا نبود مرتساکر حس میشد.
کلا منچستر 5 شوت داشت که 2 تاش تو چهارچوب بود و خوب یکیش گل شد ولی از اونطرف ما 10 شوت داشتیم که 2 تاش تو چهارچوب بود!
این مشکل اصلی تیم که همون مهاجمه رو خوب نشون میده. اگه یه مهاجم سر حالتر و زرنگتر از ژیرو و بنتنر داشتیم شاید وضعیت جوره دیگه ای میشد.
اون 10 دقیقه آخری که سرژ نابری به بازی اومد 3 تا نکته داشت (حدالقل برای من):
1 - یه بار دیگه ثابت کرد که استعداد بالایی داره و باید بیشتر بهش فرصت برسه.
2 - مشکل اصلی تیم رو کاملا نشون داد که همون نداشتن وینگ و یه مهاجم سرعتیه. (این بازی بدجوری تئو رو لازم داشتیم)
3 - ژیرو سرعت تصمیم گیریش و کلا تصمیم گیریش تو بازی های بزرگ که فضار روش زیاده افتضاحه.
نابری همون لحضه ای که اومد تو زمین بهترین موقعیت کل بازی رو برامون ایجاد کرد و این نشون میده که اگه یکی مثل تئو و پولدی تو بازی بودن می تونستیم به گل برسیم.
در حال حاظر اگه بهم بگن بین برگشت تئو و خرید سوارز کدوم رو انتخاب میکنه من گزینه اول رو انتخاب میکنم که بدجور بهش نیاز داریم. رمسی و اوزیل وینگ نیستن و وقتی تو اون پست بازی میکنن نصف کاراییشون رو از دست میدن. رمسی و اوزیل باید اون وسط زمین باشن و با پاساشون وینگ و مهاجم سرعتی (که نداریم) رو راه بندازن. ژیرو که کلا ثابت کرده بازیکن پا به توپی نیست و نمیتونه تو عمق خوب حرکت کنه.
این سری بازیهای ملی به نظر من خیلی خوب موقع از راه رسید. بعد از بازیهای ملی مصدومهای تیم میرسن و این دست ونگر رو برای ترکیب بازتر میکنه.
تو ژانویه حتما باید یه مهاجم بگیریم. بنتنر که کلا حساب نیست و فقط یه مهاجم داریم که اونم تو یسری چیزا خیلی ضعف داره.
پ.ن: کاری که فصل پیش منتظر بودم [حذف شد] جلو ما انجام بده این فصل انجام داد.
zahedy2006
11-11-2013, 22:05
بازی بدی بود. در لحظاتی از بازی من اصلا نمی فهمیدم چرا پاس داده نمیشه یا بازیکن برای سانتر نمیره در حالیکه می تونست بره. خیلی می خواستن از تو عمق جلو برن که باعث از دست دادن توپ میشد.
2 ، 3 تا موقعیت خیلی خطرناکمون از روی سانتر بود.
یک مهاجم حرفه ای کم داریم...
نیمه دوم بازی بسیار قوی تر بودیم. روزیچکی و ولکات می تونستن طراوت بازی رو خیلی بیشتر کنند
ونگر الان تو توییتر به سوالا جواب میده...
#AskArsene
توپچيها در ليگ قهرمانان اروپا هم با به دست آوردن چهار پيروزي از چهار ديدار و در حالي که دو ديدار به پايان مرحله گروهي باقي مانده است، راهي مرحله حذفي شدند.
از 4 بازی 3 پیروزی و یک شکست(دورتموند دور رفت)و هنوز صعودشون قطعی نشده!
VBYOFSKI
23-11-2013, 11:57
خب بالاخره بازی های لیگ دوباره از امروز شروع میشه. (چقدر بی آرسنالی سخته)
بازیکنا به این استراحت نیاز داشتن.
تئو ولکات به ترکیب رگشته و امروز بازی میکنه. پولدی هم رئیس گفته فاصله زیادی تا برگشت نداره. چمبو هم گفته شده 1 ماه تا 1 ماه و نیم دیگه بر میگرده.
کینگ هانری برگشته و داره با تیم تمرین میکنه.
Pessimist
23-11-2013, 11:59
خب ویروس فیفا تمو شد و خدا رو شکر که مسعود اوزیل برای آرسنال بازی نکرد چون واقعا خسته بود و اگه بازی میکرد صد در صد بازیش افت میکرد اما خب بازیکن های فرانسوی آرسنال برای تیم ملی بازی کردن اونم دوتا بازی سخت جلوی اوکراین و حسابی خسته هستن!
تیم ساوتهمپتون تیم خوبیه و امسال عالی کار کرده اما هر طور شده باید بازی رو ببریم چون احتمال امتیاز از دست دادن رقبا خیلی زیاده! آره!
zahedy2006
25-11-2013, 14:36
تاپیک صدرنشین جزیره سوت و کوره و خیچکی نگفت که ساوتهمپتون رو بردیم
با 2 گل ژیرود
لیورپول و منچستر هم که مساوی کردند.
یا منچستر سیتی خیلی قوی شده یا تاتنهام نابود شده. 6 تا ؟!
2 تا بازی بعدیمون راحته و بعدش با اورتون که بد کار نکرده تا حالا و فاصله کمی با تیم دوم داره
اولبش رو با کاردیف داریم (که تونست از منچستر مساوی بگیره) اما 15 اُم جدوله
بعدیش رو با هال سیتی داریم که 13 اُم هست
تو همین فاصله چلسی با ساوتهمپتون و منچستر با تاتنهام بازی دارن و هفته بعدش منچستر با اورتون. بقیه بازیهاشون راحته (البته اگه کلا بشه تو جزیره همچین حرفی زد)
Sepehr SS
25-11-2013, 14:55
تنها رقیب آرسنال، منچستر سیتیه امسال. چلسی و یونایتد در حد قهرمانی نیستن امسال. لیورپول تیم خوبیه ولی قهرمان بشو نیست. تاتنهام هم تا وقتی این ویاش بواش دیوانه مربیشه، هیچی نمیشه.
VBYOFSKI
26-11-2013, 16:33
برد مقابل ساوتهمپتون رو با تاخیر تبریک میگم. انصافا ساوت تیم خیلی خوبیه این فصل.
خوشحالم که هر دو گل رو ژیرو زد. اون تیرک رمسی هم واقعا حیف شد. گل بی نظیری میشد اگه گل میشد.
امشب با مارسی بازیه سختی داریم. بازی تو زمین خودمونه و امیدوارم که هوادارا خوب تشویق کنن نه مثل این چند وقت که تیم چه میبره چه میبازه دقیقه 80 پا میشن میرن.
امشب باید برنده باشیم تا در صورت برد دورتموند جلو ناپولی سرنوشتمونه تو بازی آخر دست خودمون باشه.
خیلی گروه عجیبی شده و امکان داره که هفته آخر 3 تا تیم 12 امتیازی داشته باشیم.
تنها رقیب آرسنال، منچستر سیتیه امسال. چلسی و یونایتد در حد قهرمانی نیستن امسال. لیورپول تیم خوبیه ولی قهرمان بشو نیست. تاتنهام هم تا وقتی این ویاش بواش دیوانه مربیشه، هیچی نمیشه.
هنوز برای صحبت از قهرمانی خیلی زوده ولی به شخصه چلسی رو از همه این تیمایی که گفتین خطرناک تر میدونم.
البته سیتی هم تیم خیلی خوبه، باید دیدی پلگرینی چه میکنه با این تیم.
سیتی هر موقع تونست خارج از اتحاد خوب نتیجه بگیره بیاد و مدعی بشه. ولی تو ورزشگاه خودشون وحشتناک بازی میکنن. حسابی منتظر بازی جلوی سیتی تو اتحاد هستم.
یونایتد و چلسی رقبای سرسخت آرسنالن.
آخر فصل آرسنال با همین 4 امتیاز اختلاف قهرمان میشه.
منم نوستراداموسم :n20:
VBYOFSKI
27-11-2013, 08:58
بازی رو 2-0 با دوگل جکی بردیم.
یه پنالتی هم اوزیل از دست داد. (ولی مثل اینکه پنالتی نبوده)
بازی رو ندیدم ولی اینجور که از حرفهای بقیه شنیدم بازی خوبی انجام دادیم.
ژسنی هم دو تا سوپر سیو عالی داشته. جدیدا خلی با انگیزست و رو فرمه.
کلا سرنوشت گروه با برد امشب درتموند خیلی پیچیده شده. همه چی میره واسه بازی آخر و هر 3 تیم آرسنال و ناپولی و دورتموند شانس صعود دارن که شانس آرسنال بیشتره.
اینم تو گزارش بازی GT گزاشته بودن:
** آرسنال با این پیروزی با 12 امتیاز به تنهایی در صدر جدول گروه خود قرار گرفت. با این حساب و با در نظر گرفتن پیروزی احتمالی دورتموند مقابل مارسی، تنها یک شکست 3 - 0 در خانه ناپولی می تواند مانع صعود آرسنال به دور بعد رقابت ها شود و کسب یک تساوی برای صدرنشینی آرسنال کافیست.
** گل اول جک ویلشیر، سریع ترین گل یک انگلیسی در لیگ قهرمانان بود.
اگه با اختلاف 3 گل به ناپولی ببازیم صعود نمیکنیم.
پ.ن: متنفرم از هوادارای لندنی. د آخه دیگه دردتون چیه که دقیقه 85 پا میشین میرین از ورزشگاه. تیم که هم خوب بازی میکنه هم خوب نتیجه میگیره، چه مرگتونه آخه.
king of the kings
27-11-2013, 15:18
برد خوبی بود .
خیلی موقعیت داشتیم و اکثر بازیکنا موقعیت برا گلزنی داشتن ولی بی دقتی کردن . جیروید و والکات و رمزی و اوزیل و کازورلا هر کدوم می تونستن یه گل بزنن
ویلشر هم عالی بود . خصوصآ رو گل اول که خوب کار کرد . گل دوم هم رو کار سه نفره اوزیل و رمزی و ویلشر زده شد .
شزنی هم عالی بود .
powerslave
27-11-2013, 17:11
خوب شد اون پنالتیه گل نشد. خیلی اشتباه بدی کرد داور.
چقدر همه دارن از ژیرو تعریف میکنن. حالا همۀ بازیش به کنار و.لی قبل اینکه بیاد به آرسنال من بازیش تو تیم ملی فرانسه رو دیده بودم. خدایی خیلی خوب رو هوا کار میکنه. خوشم میاد ازش.
این ترافیک تو خط هافبک هم واقعاً لذت بخشه.
powerslave
30-11-2013, 21:18
آها برد خوبی بود :31:. فعلاً حد اقلش اینه که فاصله حفظ میشه. شایدم بقیه امتیاز از دست بدن فاصله زیاد بشه.
من وسطای نیمه دوم حسابی شاکی بودم چون یکم بازیکنا تکروی میکردن و کار تیمی رو فراموش کرده بودن. مثل همیشه یه بازیکن زحمت کش و بی ادعا مثل فلامینی اومد و با همکاری که با اوزیل داشت مزدش رو هم گرفت. البته تو اون 10-15 دقیقۀ آخر من از خستگی داشتم چرت میزدم که با دادو بیداد احمدی حواسم جمع میشد و نگاه میکردم :31:.
به نظرم زمانی که تئو برگرده و آماده بشه تازه اوزیل با پاسهای تو درش ارزشش مشخص میشه. در نهایت اگه اون حرف احمدی درست باشه و لواندوفسکی رو بتونن جذب کنن عالی میشه چون به کار آرسنال میاد و بازیکن قدرتی هم هست که میتونه تو خط حمله تنوع ایجاد کنه.
آخرین قربانیه رمزی...
.....................
یه چند وقت بود تلفات نمیداد...
Pessimist
01-12-2013, 17:29
خب تبریک برد بسیار دلچسبی بود!
تیم کاردیف خوب تونسته بود تیم های بالای جدول رو متوقف کنه اما خدا رو شکر آرسنال تونست بازی رو ببره!
این بازی چندتا نکته مهم داشت که اینا هستن
1- گلزنی رمزی و خوشحالی نکردن بعد از گل چون به تیم سابقش گل زد!
2-سیو عالی ژسنی که تیم رو نجات داد!
3- حرکت عجیب جیرود که به خیال آفساید توپ رو نزد!
4-بازی عالی آرتتا و فلامینی که هر دو هافبک های د فاعی تیم هستن
5- بازگشت ولکات و دادن پاس گل
SA3EDLORD
01-12-2013, 18:36
کینگ هانری برگشته و داره با تیم تمرین میکنه.
الان هانری جزو مربیای آرسناله یا بازیکنانش؟
zahedy2006
01-12-2013, 19:14
با تساوی
منچستریونایتد - تاتنهام
و شکست
لیورپول از هال سیتی تا دقیقه 72 (3-1 تا دقیقه 86 !!)
فاصه مقداری بیشتر شد
بازی چلسی هم راحت نخواهد بود. (1-2 تا دقیقه 75 به نفع Chelsea)
king of the kings
05-12-2013, 09:27
تبریک به خاطر برد های متوالی
خیلی خوبه که گل هایی که میزنیم همه رو کار های تاکتیکی و پاس کاری هست . هر دو گلی که تو این بازی زدیم قبلش چندین پاس رد و بدل شده . رو گل دوم همکاری رمزی و اوزیل جالب بود
بندر هم نشون داد مهاجم بدی نیست و میشه روش حساب باز کرد . پولسکی هم از دو بازی بعد شرایط بازی رو پیدا می کنه
3 بازی سخت پیش رو داریم امیدوارم امتیاز کامل رو بگیریم
VBYOFSKI
07-12-2013, 09:10
خب دو برد اخیر رو با تاخیر تبریک میگم.
در مورد رمسی که من دیگه هیچ حرفی نمیتونم بزنم. یادمه فصل پیش تو یکی از بازیا (فکر کنم بازی با بایرن بود) عادل تو گزارشش گفت فکر کنم فقط ونگر به رمسی بازی بده.
برای چهارمین ماه متوالی بهترین بازیکن تیم انتخاب شد. دیگه هیچ حرفی باقی نمیمونه.
4 بازی سخت رو پیش رو داریم.
اورتون
ناپلی
سیتی
چلسی
امیدوارم تو این بازی ها نتیجه بگیریم (حتی 0-1).
Pessimist
07-12-2013, 16:54
اخبار تیم در آستانه ی دیدار حساس با اورتون!
آرسن ونگر پیش از بازی با اورتون به شرح وضعیت تیم پرداخت...
درمورد آخرین اخبار تیم...
به جز پودولسکی که به تمرینات بازگشته ، همه ی بازیکن ها از چهارشنبه شب در اختیار تیم هستند. مصدومی نداریم و بازیکن ها برای دیدار برابر اورتون در دسترس هستند.
در مورد بازگشت پودولسکی به تمرینات...
او برای مدت زیادی بیرون بوده و برای بازی کردن هنوز کاملا آماده نشده ، اما در کل بازگشت او به تمرینات خبر خوشحال کننده ای است.
در مورد باکاری سانیا...
او کمی مصدومیت دارد و در دسترس نخواهد بود
Arsenal.ir
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
king of the kings
07-12-2013, 21:13
با این باختی که چلسی داد در صورت برد مقابل اورتون کارمون برای دو سه بازی بعدی که سخترین بازی های لیگ هست آسون میشه .
به نظرم جدی ترین رقیبمون لیورپول هست . چلسی حرکت سینوسی داره و تازه مربی عوض کرده و بعید می دونم بتونه قهرمان بشه . از اون طرف لیورپول به پختگی رسیده و بهترین مهاجم لیگ رو داره . واقعآ سوارز این فصل وحشتناک شده
به نظرم رتبه بندی آخر فصل بعد از سال ها به این شکل هست
1. آرسنال
2. لیورپول
3. چلسی و من سیتی
تیری هانری بزرگ هم که همچنان با تیم داره تمرین میکنه که بدنش رو فرم بمونه . کاش می خریدیمش :n28:
VBYOFSKI
07-12-2013, 21:16
نتایج بازی های امروز کاملا به نفعمون بود.
با برد تو بازی بعدی اختلاف امتیاز به 7 میرسه. این حاشیه امنیت باعث میشه تیم بدون فشار جلوی چلسی و سیتی بازی کنه.
اگه بازی فردا رو ببریم هر دو بازی با چلسی و سیتی رو هم ببازیم باز هم صدر جدول میمونیم.
king of the kings
08-12-2013, 21:29
خوب بازی کردیم . فقط حیف نتونستیم برنده بازی باشیم
نیمه اول دو تا تک به تک رو درخشش تیم هاوارد از دست دادیم .
تیم پشت محوطه توسط هافبک ها خوب همکاری می کنه . رو تک به تک دوم کار رمزی عالی بود . بدون شک بهترین هافبک لیگ هست تا به اینجا
کازورلا خوب نبود . بیشتر انتظار میره ازش . ترافیک هافبک ها باعث شده اون طراوت سال پیش رو نداشته باشه
اوزیل هم عالی بود . به غیر از گل چندین پاس قشنگ دیگه هم داد
روسیچکی و والکات تو همین چند دقیقه که بازی کردند خوب بودند . رو گل هر دوشون تآثیر داشتند
حیف سوپر شوت جیروید دقیقه 90 خورد به تیرک دروازه :n15:
E.N.A.Y.A.T
09-12-2013, 17:23
گیف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])شوت دیشب ژیرو.
میگن 116 کیلومتر بر ساعت سرعتش بوده:n04:
=====
اینم 5 بازیه آینده:
Napoli away , City away , Chelsea home , West ham away , Newcastle away
E.N.A.Y.A.T
09-12-2013, 21:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تیری هانری، اسطوره ای تمام نشدنی که فقط میتونم بگم در زمان خودش خیلی بدشانس بود!:n28:
یه راهنما واسه کسایی که کمی...!
در عکس دومی، کسی که کنار هانری ایستاده، داویدز بزرگه! خیلی وقت بود عکس جدید ازش ندیده بودیم!:n28:
E.N.A.Y.A.T
11-12-2013, 16:01
امروز تولد 127 سالگی آرسناله!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M E S S I
11-12-2013, 22:47
ARSENAL: Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Arteta, Rosicky, Cazorla, Ozil, Giroud
Subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Wilshere, Ramsey, Walcott, Bendtner
به امید پیروزی و صعود مقتدرانه توپچی ها !
....
swastika
12-12-2013, 12:39
خب آرسنال نمی خواست ببره و نبرد، تیم فقط و فقط به فکر مساوی کردن بود، هیچ بازی ترکیبی و موقعیت سازی رو شاهد نبودیم، بعضی طرفدارا میگن حتما منطقی تو دوم شدن بوده و وقتی آرسنال گل خورد حمله نکرد بازیو مساوی کنه،دلیل حمله نکردن آرسنال این نبود که می خواست دوم بشه، بره این حمله نکرد چون ترسید سه تا بخوره و کلا حذف شه.
Pessimist
12-12-2013, 18:17
واقعا ناراحتم از اینکه تیم دوم شد الان باید با تیم های اول بازی کنیم که واقعا تیم های قدرتمندی هستند : بارسا رئال بایرن اتلتیکو یا پاری سن ِژرمن
با چلسی و منچستر هم نمیتونیم بازی کنیم چون انگلیسی هستند! وقتی تیم با نیت مساوی وارد زمین بشه همین میشه دیگه کلا شانس آوردیم صعود کردیم چیزی نمونده بود حذف بشیم! علت اصلی بد بازی کردن تیم هم همین خستگی بیش از حد بازیکن ها هست الان نزدیک دو ماه میشه که همش داریم دو تا بازی تو یه هفته انجام میدیم! فقط خدا کنه با سیتی خوب بازی کنیم و از اون طرف هم حریف ها نتایج بد بگیرن! اگه به سیتی ببازیم واقعا تیم تو بحران میره!
Pessimist
14-12-2013, 12:36
امروز يکي از حساس ترين بازي هاي فصل جلوي سيتي رو داريم اميدوارم بتونيم امتياز بگيريم ، از اون طرف هم ليورپول به تاتنهام ببازه
بازي ساعت 16:15 به وقت تهران ،
Sepehr SS
14-12-2013, 12:52
واقعا این ساعت بازی افتضاحه. آرسنال یکشنبه عصر هفته قبل بازی کرده، چهارشنبه شب هم ایتالیا بوده حالا شنبه ظهر باید تو منچستر بازی کنه. برنامه ریزی لیگ برتر افتضاحه. اصلا از این بازیهای ظهر من خوشم نمی یاد، بازی های یکشنبه عصر همیشه قشنگ تر و پر گل تر میشه.
Sepehr SS
14-12-2013, 18:20
بر عکس پیش بینی من عجب بازی قشنگی بود. خسته بودن آرسنالی ها کاملا مشخص بود ولی قهرمان یکی از این دو تیم میشه.
crazyrobot
14-12-2013, 18:27
شش تایی شدیم رفت، البته خوب شد خفظ آبرو کردیم و 3 تا زدیم:n02:
به نظر من که بخاطر خستگی باختیم، بازیکن ها هیچ عقب نمیومدن و جا میموندن
اگه یه مهاجم درست حسابی داشتیم خیلی عالی میشد
تی تی رو برگردونید:n28:
Pessimist
14-12-2013, 19:02
به معنای واقعی ضعیف بودیم اما انتقادی به بازیکن های آرسنال وارد نیست به هیچ وجه چرا که به معنای واقعی خسته بودن و این کاملا واضح بود وگرنه به راحتی میتونستیم از سیتی امتیاز بگیریم!
انقدرهم شش تایی شش تایی نکنید ما سه تا گل زدیم و با اختلاف سه تا باختیم نه شش تا ! حتم دارم که وضعیت آرسنال بهتر میشه به شرط اینکه بازیکن ها یه استراحتی بکنن الان واقعا خسته هستن
mansoor 7
14-12-2013, 19:06
یکی ما را از دست این ژیرو نجات بده واقعا زشته جایی که یه روز یان رایت و کینگ انری بازی میکردن این بازی کنه نه یه استپ نه یه پاس نه هد هیچی بلد نیست
نکته مثبت این باخت اینه نزدیک نیم فصلیم بلکه ونگر ژانویه بره یه مهاجم بخره
Sepehr SS
14-12-2013, 19:38
ژیرو امسال عالی بوده، امروز اولین بازی ضعیفش تو این فصل بود که اون رو هم باید به حساب خستگی مفرط به خاطر برنامه ریزی مسخره لیگ گذاشت.
shakerifar
14-12-2013, 19:42
گرنه به راحتی میتونستیم از سیتی امتیاز بگیریم!
البته تجربه ثابت کرده امتیاز گرفتن از سیتی تو خونه خودش خیلی خیلی سخته
Pessimist
14-12-2013, 19:52
البته تجربه ثابت کرده امتیاز گرفتن از سیتی تو خونه خودش خیلی خیلی سخته
بله تا وقتی داور باهاش باشه سخت تر هم میشه شما اصلا بازی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیدونم چرا یحیی توره تو این صحنه اخراج نشد!!!
اینم اون شاهکار داور که پنالتی نگرفت! توپ از سه چهار متری با سرعت کم به سمت زابالتا حرکت کرد و با دستش برخورد داشت اونوقت پنالتی گرفته نشد! واقعا تبریک به خاطر این دواری حالا اگه نزدیک بود میشد گفت بازیکن اصلا فرصت نداشته تصمیم بگیره که توپ رو با دست بزنه!
shakerifar
14-12-2013, 21:13
بله تا وقتی داور باهاش باشه سخت تر هم میشه شما اصلا بازی رو دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزیز کامل دیدم
من گفتم امتیاز گرفتن از سیتی تو خونش سخته چرا جبهه می گیری سریع؟؟؟
البته درک می کنم ناراحت هستی ولی تیم بهتر سیتی بود
-------------------------------------------------------------------
ونگر : در مجموع سیتی شایسته برد بود و ما اشتباهات زیادی مرتکب شدیم
zahedy2006
15-12-2013, 01:19
بازی مذخرفی بود!
نیمه اول به داور بازی رو خراب کرد با دو آفساید بی جا
نیمه دوم اشتباهات سانگ و گنابری ! + داور
ژیرود که پاهاش با هم مخالفتی داشتن که یه اجلاس سران 5+1 باید براشون برگزار بشه !!
من نمی فهمیدم که چرا وقتی با سانتر از سمت راست موقعیتهای خطرناک ایجاد می شد همش میومدن وسط و تو عمق کار می کردن؟!
اخرش هم سوتی دادن و بین 4 نفر پاس داد و توپ لو رفت و گل !
پاس گنابری که منجر به گل شد هم جالب بود. دقیقا مابین 3 نفر انداخت که رسید به یار حریف
اصرا ناچو مونرئال برای حمل توپ که منجر به ضربه بازیکن حریف به کنار دروازه شد!
خیلی بازیکن های سطح پایینی هستن.
روسیچکی و کازرولا و رمزی و اوزیل و آرتتا و ولکات و ویلشیر ترکیب خیلی بهتری به دست میدهند تا گنابری و مونرئال و امثالهم !!
جنکینسون هم که کلا داغونه (تو بازی ناپولی خودشو نشون داد)
گیبس هم خیلی جای کار داره
نبود مهاجم هم که کاملا مشهود بود
اون آقای گل تیم کره و اون بازیکن سیاه پوسته (اسمش یادم نمیاد) و یه هافبک هجومی نزدیک 20 سال داشتیم. اینا کجان؟
پولدی هم که ...
E.N.A.Y.A.T
15-12-2013, 14:35
صحنه داد زدن مرته ساکر بر اوزیل بخطر نرفتن پیش تماشاگر ها: رسپکت#
آخر شب:
اوزیل بابت حرکتش که بعد باخت نرفت سمت تماشاگرا معذرت خواهی کرد :
"ببخشيد كه امروز بعد از بازي از هوادارا تشكر نكردم.
شما خيلي به من لطف داشتيد و ميدونم كه مسير زيادي رو سفر كرديد و پولتون رو خرج كرديد كه از ما حمايت كنيد. من از نتيجه ناراحت بودم و ميدونم كه بايد ميومدم و طبق سنت بزرگ باشگاه آرسنال تشكر ميكردم فارغ از هر نتيجه ي برد و مساوي يا باختي كه بدست بياد"
چند دقیقه بعد یکی از هوادارا::n02:
مرته ساکر تو رو وادار کرد که این رو بنویسی؟
:n02:
صحنه داد زدن مرته ساکر بر اوزیل بخطر نرفتن پیش تماشاگر ها: رسپکت#
:n02:
Pessimist
17-12-2013, 08:21
آرسنال - بایرن مونیخ
باید جنگید و انتقام سال قبل رو از بایرن گرفت! میتونستیم به بارسا و رئال هم بخوریم اما خب تیمی که واسه قهرمانی میجنگه نباید از هیچ حریفی ترس داشته باشه به امید برد آرسنال !
M E S S I
21-12-2013, 17:12
دنیس برکمپ و تی تی آنری به دنبال فرزند برکمپ :)
zahedy2006
22-12-2013, 23:52
چه وضعیت خطرناکی ...
ببازیم از صدر اومدیم تیم چهارم !!
M E S S I
23-12-2013, 10:29
VBYOFSKI
23-12-2013, 11:53
زمان آن است تا ستارگان آرسنال به افسانه تبدیل شوند
جان کراس از رویای هواداران آرسنال می گوید...
پایگاه خبری GunnersTrust: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان کراس، خبرنگار ورزشی و هوادارا آرسنال است که برای 15 سال در نشریه میرور فعالیت دارد. او ارتباط نزدیکی با باشگاه آرسنال دارد و اخیرا در مراسم رونمایی از مستند تیری هانری حضور داشت و از تجربه خود در این روز گفت.
"این هفته به اندازه کافی خوش شانس بودم تا به نمایش "افسانه های آرسنال، تیری هانری" بروم.
فیلم شگفت آوری بود که به جزئیات رشد هانری از یک ستاره جوان تا قهرمان جام جهانی، تا بزرگ ترین خرید آرسنال و افسانه شدن در باشگاه می پرداخت.
هانری در دیاموند کلاب بود، در کنار برخی از بزرگان همانند ایان رایت، ری پارلر، سول کمپبل، ینس لمن، مارتین کیون و دیوید سیمن.
این فیلم، به روایت هانری و از دید او خاطرات وی را نقل می کند و به برخی از خاطرات عجیب و غریب، فوق العاده و غیرعادی می پردازد.
سخت است که به کلمه دیگری فکر کنید و مهم نیست چقدر سخت تلاش کنید اما همانند "نفرت" او به تاتنهام و تلاش وی برای آمدن به زمین و مطمئن شدند از اینکه دشمن آنها آخرین دربی را در هایبوری پیروز نمی شوند تنها بخشی از خاطرات اوست.
همچنین نوع شادی هانری در وایت هارت لین، همان جایی که آرسنال در سال 2004 قهرمانی خود در لیگ برتر را قطعی کرد نیز وجود دارد. همچنین به شادی شدید ماوریسیو تاریکو (انقدر شدید بود که عضلاتش گرفت) بعد از یک تساوی، بله یک تساوی مقابل آرسنال نیز اشاره شد. یک امتیاز برای قطعی شدن قهرمانی کافی بود بنابراین سخت بود درک کنید که چرا تاریکو تا آن اندازه خوشحال بود!
بخش مورد علاقه من زمانی بود که هانری آشکار کرد قسم خورده همیشه مقابل لیورپول خوب بازی کند، او این کار را بعد از شکست آرسنال در فینال جام حذفی 2001 انجام داد، جایی که توپچی ها با وجود تسلط کامل بر بازی شکست خورند و او احساس می کرد چیزی از وی به سرقت رفته!
یا نهایتا محبوب ترین خاطره او در پیراهن آرسنال زمانی بود که او بصورت قرضی از نیویورک ردبولز به آرسنال بازگشت و در جام حذفی مقابل لیدر گلزنی کرد. او جام ها و عناوین زیادی را با توپچی ها برد و با این وجود آن گل برایش ارزش بیشتری داشت. بله، واقعا اینطور است.
هانری همواره پر شور و حرارت بود. همیشه با رسانه ها عالی برخورد می کرد. او مرتبا به من زنگ می زد تا یک نکته را روشن کند (گاهی به آرامی و گاهی با عصبانیت) در مورد یک داستان یا یک سر تیتر. برای همه آنها آماده بودم. من از گفتگو با او لذت می برم و او پسر فوق العاده ای بود.
مطمئنا این خاطرات به اندازه کافی بود که وقتی هفته قبل او را دیدم وی بلافاصله بصورت دوستانه گفت "مدت هاست تو را ندیده ام" لذت بردم که از او در مورد نقش جدیدش در رسانه به عنوان کارشناس تلویزیون و به نوعی هانری بودن سوال کنم، او سپس اعتراف کرد که ذره ذره به گفته هایش دقت می کند.
هانری به عنوان یک کارشناس فوق العاده خواهد بود زیرا سفر جسورانه خود را داشته، یک دانش آموز خستگی ناپدیر در این بازی و همواره نسبت به آن پر شور و حرارت است.
رابطه ما به سال ها قبل باز می گردد، زمانی که او کارش را در آرسنال شروع کرد. همین روز ها در سال 1999، روزنامه نگارها بطور کلی در تونل با یک بازیکن صحبت می کردند و نقل و قول های روزنامه ها را برای آنها بیان می کردند.
وقتی هانری اولین گل خود برای ارسنال را در زمین ساوتهمپتون به ثمر رساند، به تونل ورزشگاه رفتم و با مرد فرانسوی صحبت کردم، کسی که در حال تبدیل شدن به بهترین مهاجم تاریخ باشگاه بود.
هانری راه طولانی را پشت سر گذاشت تا به مرد با اعتماد به نفس امروزی تبیدل شود. کمی مضطرب بود، زبان انگلیسی او با حالا خیلی تفاوت داشت اما مطمئنا به اندازه کافی بود تا در مورد نگرانی خود از اینکه ممکن بود توپ از روی تیرک بیرون برود شوخی کند.
هانری نماد کلاس است. پر از قدرت، سرعت و گل ها. یک مهاجم کلاس جهانی که برای 8 سال در آرسنال ماند و زمانی که محبوبترین بازیکن جهان در پست خودش بود، پیشنهادات بزرگی را رد کرد و البته افسانه باشگاه نیز هست.
هانری با گل های خود آن تندیس را ساخت اما آن نماد همچین به واسطه شورو اشتیاق او برای باشگاه شکل گرفت. آن فیلم فوق العاده بود. برای فیلمی که در خانه ساخته شده، باید بگوم مرا نابود کرد!
اما این همچنین باعث می شود به این فکر کنم...هانری جدید کیست؟ برای هر کسی سخت است تا از گل های او تقلید کند. اما چه کسی می تواند در آرسنال بماند و همانند یکی از آن بچه ها به یک افسانه تبدیل شود؟ نفراتی مانند هانری، پارلر، رایت، کیون، سیمن، لمن و کمپبل.
باکاری سانیا از سال 2007 در باشگاه حضور داشته. او بسیار وفادار بوده اما هیچ کس همانند یک مهاجم نمی تواند دل هواداران را بدست اورد.
یا یک بازیکن که در ملاء عام در قبال تیم خود پر شور و حرارت است. بازیکنانی مانند ووچیچ ژسنی و جک ویلشیر که هر دو مدت هاست در باشگاه حضور دارند، آنها می توانند برای مدت ها در باشگاه بمانند و به افسانه تبدیل شوند.
پر مرته ساکر با هواداران ارتباط دارد. متعجب می شوید اگر میکل آرتا بتواند این کار را انجام دهد. اگر مسوت اوزیل همراه با آرسنال قهرمان جام ها شود شاید، تنها شاید بتوانید مقایسه او با دنیس برگکمپ را ببینید.
کایرن گیبز، تئو والکات و آرون رمسی همه به اندازه کافی جوان هستند تا در بهترین سال های حرفه خود در آرسنال بمانند، موفق شوند، قهرمان جام ها شده و به افسانه تبدیل شوند.
شکی نیست که هواداران آرسنال هنوز هم به نام های سال های اخیر نگاه کرده و با تعجب می گویند کدام یک از اینها برای همیشه در باشگاه می ماند تا در میان بزرگان جای گیرند؟
اما واقعیت این است که برای تبیدل شدن به افسانه ها و بزرگ ترین بازیکن تاریخ باشگاه، باید وفادرای خود را نشان دهید و از همه مهمتر قهرمان جام ها شوید.
به همین دلیل هانری سوژه خوبی برای فیلم هایش است. برگکمپ و نایجل وینتربرن هم فیلم هایی دارند. مستند لی دیکسون نیز به زودی منتشر می شود.
بنابراین برای اینکه بخشی از تاریخ باشید، نفراتی مانند ویلشیر، والکات، رمسی، ژسنی، اوزیل و مرته ساکر می دانند که جایگاه مردمی آنها میان هواداران تنها زمانی بیشتر می شود که آنها قهرمان جام ها شده تا جسارت خود را نشان دهند.
Pessimist
23-12-2013, 19:33
امیدوارم امشب چلسی رو شکست بدیم ما الان تقریبا پنج روز بیشتر از چلسی استراحت کردیم چون چلسی تو جام اتحادیه یه بازی خارج از خونه داشت و ما که قبلا توسط همین چلسی حذف شدیم بازی نداشتیم هر چند که اگه حذف هم نمیشدیم آرسن ونگر از تیم دوم استفاده میکرد!
مورینیو هم دست از اون مصاحبه هاش برداشته و گفته اوزیل مهار نشدنیه من مطئنم آرسنال بازی خوبی رو ارائه میده و امیدوارم با شکست چلسی به صدر برگردیم!:n05:
M E S S I
23-12-2013, 21:56
ترکیب رسمی دو تیم چلسی و آرسنال در دیدار امشب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آرسنال: شزنی، توماس فرمائلن، پر مرته ساکر، باکاری سانیا، کیرون گیبس، میکل آرتتا، روسیچکی، آرون رمزی، مسوت اوزیل، تئو ولکات و اولیویه ژیرو
چلسی: چک، جان تری، گری کیهیل، سزار آزپلیکوییتا، برانیسلاو ایوانوویچ، جان اوبی میکل، رامیرز، فرانک لمپارد، ادن هازارد، ویلیان و فرناندو تورس
بازی مساوی شد که فکر کنم بیشتر به نفع آرسنال تموم شد
آرسنال هم 2 هفته بعد 2 بازی یکی آسون و یکی بازی متوسطی داره که در صورت گرفتن 4 امتیاز هم میتونه خوب باشه
لیورپول بدترین شرایط ممکن رو داره
2 بازی سخت جلوی چلسی و سیتی تو خونه حریف که به احتمال زیاد امتیاز از دست خواهد داد
اگه همزمان با این 2 بازی حساس آرسنال بتونه بازی های خودشو ببره میتونه انتظار داشته باشه حداقل یکی از 3 مدعی ( لیورپول - چلسی - سیتی ) امتیاز از دست میده
ولی اصلا نمیشه قهرمان لیگ رو پیش بینی کرد :n02:
Sepehr SS
24-12-2013, 01:52
قهرمان از بین لیورپول، آرسنال و سیتی میشه که به نظر من شانس سیتی بیشتره از همه.
چرا ونگر تعویض نکرد امشب؟!!! کازورلا رو چرا نیاورد آخه؟!!!!!
VBYOFSKI
24-12-2013, 09:08
فکر کنم باید پای بازیکنای ما بشکنه تا داور کارت قرمز بده.
البته اون زمان که پای رمسی و ادواردو رو هم شکستن کارت ندادن الانم اگه بشکنه نمیدن.
قهرمان از بین لیورپول، آرسنال و سیتی میشه که به نظر من شانس سیتی بیشتره از همه.
چرا ونگر تعویض نکرد امشب؟!!! کازورلا رو چرا نیاورد آخه؟!!!!!
جواب خود ونگر:
زیرا بازیکنان هجومی زیادی در زمین داشتم و ما نیاز به حمله کردن داشتیم. والکات، رمسی، اوزیل، جیرود و ورسچکی را داشتم و به این دلیل که 9 روز بازی نکرده بودیم هیچ یک از انها واقعا خسته به نظر نمی رسیدند. به همین دلیل احساس کردم از نظر دفاعی بالانس مناسبی داریم و 4 یا 5 بازیکن هجومی درون زمین داشتیم پس با همان نفرات ادامه دادم. و البته فرصت هایی داشتیم. وقتی گلزنی نیم کنید، دیگر نمی شود کاری کرد.
king of the kings
24-12-2013, 14:39
دو تیم موقیعت برای گلزنی داشتن . اونور چلسی ضربه لمپارد به تیر دروازه خورد و ما هم جیروید دو تا نزد
بازی دیروز نبرد هافبک ها بود . دو تا تیمی که بهترین هافبک های لیگ رو در اختیار داشتن و خط حمله ضعیف
دیگه می تونیم از بازی بعد از پولسکی استفاده کنیم . امیدوارم مشکل گلزنی تیم حل بشه .
Sepehr SS
24-12-2013, 17:10
داور بازی دیشب افتضاح بود. میکل و رامیرس قطعا باید اخراج میشدن.
Abdolreza2012
25-12-2013, 13:58
Pessimist
25-12-2013, 17:22
داور بازی دیشب افتضاح بود. میکل و رامیرس قطعا باید اخراج میشدن.
شما که طرفدار چلسی هستی این حرف رو میزنی حالا ما که آرسنالی هستیم چی باید بگیم؟!
بهتره در مورد داوری حرفی زده نشه چون به غیر از اعصاب خرد کنی چیز دیگه ای نداره حالا ما هر چی در مورد داوری صحبت کنیم نتیچه بازی عوض نمیشه! دوستان دقت داشته باشید که هفته ی بعد منچسترسیتی و لیورپول بازی دارن و از طرف دیگه لیورپول و چلسی هم بازی نکردن وقتی این دو تا بازی انجام بشه ما فرصت این رو داریم که خودمون رو بالا بکشیم فقط خدا کنه ژانویه رو با موفقیت رد کنیم!
Pessimist
25-12-2013, 18:07
ویلشر دلیل توهین اش رو اعلام کرد
جک ويلشر ادعا کرد حرکت ناپسندش در جريان بازي تيمهاي آرسنال و منچسترسيتي در ورزشگاه اتحاد شهر منچستر که توهين علني به هواداران تيم ميزبان بود در واکنش به توهيني بوده که آنها نسبت به او انجام دادهاند.
به نقل از تسنيم، توهين ويلشر به هواداران سيتي در بازي که با نتيجه 6 بر 3 به سود آبيپوشان شهر منچستر خاتمه يافت، او را از همراهي تيمش در 2 بازي (شامل بازي سهشنبه شب برابر چلسي) در ليگ برتر محروم کرد. او تا پيش از اين اقدامي براي دفاع از خود برابر اين مجازات انجام نداده بود اما بعد از بازي با چلسي تصميم به انجام اين کار گرفت.
او در صفحه شخصياش در يکي از شبکههاي اجتماعي ضمن اعتراف به اشتباه خود براي انجام حرکت ناشايستاش آن را واکنشي به توهين هواداران سيتي دانست.
ويلشر در اين پيام نوشته است: ميدانم که خودم را درگير اين ماجرا ميکردم و چنان رفتاري از خودم نشان ميدادم اما اين را هم ميدانم که همه شما پدرها همانقدر فرزندانتان را دوست داريد که من فرزندم را دوست دارم. تصور کنيد که من در آينده مجبور خواهم بود توهين به فرزندانم را هم بپذيريم... . به هر حال حالا فقط يک بازي تا پايان محروميتم مانده است. براي بازگشت به ميدان بي قرارم.
جک ويلشر 21 ساله که صاحب 2 فرزند است، به سبب محروميتي که اتحاديه فوتبال انگليس براي او در نظر گرفته است، در بازي بعدي تيمش مقابل وستهام نيز حضور نخواهد داشت اما يکشنبه هفته آينده در بازي برابر نيوکاسل ميتواند توپچيها را همراهي کند.
ورزش 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%8A%D9%84_%D8%AA%D9%88%D9%87%D9%8A%D9%86%E2%80%8 C%D8%A7%D8%B4_%D8%B1%D8%A7_%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A 7%D9%85_%DA%A9%D8%B1%D8%AF)
powerslave
26-12-2013, 20:58
خوب این برد خوب و به موقعی بود.
من نیمۀ اول رو دیدم و مجبور شدم برم جایی و دوباره چند دقیقۀ آخر نیمۀ دوم رو دیدم.
فکر کنم بهترین نتیجۀ بازی لیورپول و منچستر سیتی برای آرسنال اینه که مساوی بشه.
در مورد گزارش بازی این یارو پشه !! میثاقی ؟ میثاق زاده؟ خیلی بی ادبه. بعضی وقت ها یه حرف هایی از دهنش در میاد که گزارشگر فوتبال نباید بگه. تا حالا چند بار دیدم که از کلمۀ افتضاح تو گزارشش استفاده میکنه. اصلاً گزارشش هم حرفه ای نیست. بیشتر به نظر میاد داره برای خودش حرف میزنه.
VBYOFSKI
28-12-2013, 00:27
حاج آقا آبو دیابی در حال گذراندن دوره مصدومیت ... :sq_6:
VBYOFSKI
30-12-2013, 09:14
خب بازی با نیوکاسل رو بردیم و برگشتیم صدر.
واقعا بازی سختی بود. تیمه خیلی خوبیه این نیوکاسل.
میریم به مصاف کاردیف.
طبق گفته ونگر اوزیل مصدوم شده و حدودا 1 هفته نیست. (ورم شانه)
ورما و ناچو هم واسه این بازی سرما خورده بودن و نبودن.
یه عکس جالب:
ژسنی یه سوتیه فوق وحشتناک داد که متونست واسه کل فصل هم خودش و هم تیم رو ببره تو افت وحشتناک که به خیر گذشت. این چند وقت خیلی خوب شده و تو این بازی هم خوب بود ولی باید حواسشو بیشتر جمع کنه.
ژیرو هم طبق معمول یه موقعیت عالی (حدودا دروازه خالی) و نزد.
یه اشتباه بد هم جنکینسون داشت که اگه اون اشتباه رو نمیکرد آخرای بازی میشد یه گل دیگه زد.
این هم تیم منتخب نیم فصل اول:
Pessimist
30-12-2013, 12:28
دوستان قهرمانی نیم فصل رو تبریک میگم ......
بازی با نیوکاسل بسیار سخت و نفس گیر بود و خدا رو شکر که در غیاب مسعود اوزیل و رمزی و پودولسکی این برد به دست اومد تا هم صدر جدول رو پس گرفته باشیم و هم اینکه قهرمان نیم فصل بشیم اما خب ما قهرمانی کل فصل رو میخواهیم در اصل....
برد مقابل تیم نیوکاسل در حالی رقم خورد که کارشناس برنامه ی شبکه ورزش شانس پیروزی رو به تیم نیوکاسل داده بود اما واقعا ما با حرفه ای گری تونستیم بازی رو ببریم اگه میومدیم سر تا پا حمله میکردیم کارمون سخت میشد چرا که امکان داشت نیوکاسل تو ضد حمله ها گل بزنه! تمامی بازیکن ها تو یه سطح بودن فقط نفهمیدم چرا ژیرود دوتا موقعیت رو خراب کرد اون جنکینسون هم میتونست تو اون صحنه که دروازه بان تیم نیوکاسل جلو اومده بود توپ رو سریع تر به بنتنر بده و آرسنال گل دوم رو بزنه اما به گمانم به خیال اینکه اوت دستی آفساید حساب میشه اینکار رو نکرد!
تو یکی دیگه از بازی های دیشب چلسی 2 بر 1 لیورپول رو شکست داد و اومد سوم. من دوست داشتم نتیجه مساوی بشه چون در صورت مساوی شدن فاصله مون با هر دوتا تیم زیاد میشد اما خب چلسی بازی رو برد!
هفته ی بعد یه بازی نسبتا ساده با تیم کاردیف تو خونه داریم که امیدوارم پیروز بشیم از اون طرف هم حریف ها امتیاز از دست بدن بعدش باید با تاتنهام تو جام حذفی بازی کنیم که امیدوارم اون بازی رو هم ببریم برای اون بازی فکر کنم مسعود اوزیل برگرده!
VBYOFSKI
01-01-2014, 11:51
خب وارد سال جدید و نیم فصل دوم شدیم.
وضعیت مصدومای تیم زیاد جالب نیست مثل اینکه. چمبو 1 هفته تا برگشتن به تمرینات معمولی فاصله داره.ولی از اونطرف اوزیل که نیست و رمسی 3-4 هفته مصدومه. گفته میشه ناچو و ورمالن هم نمیرسن. همچنین ممکنه که روسیچکی و ولکات هم نرسن به بازی، ژیرو هم مصدومه. دوباره مصدومای تیم زیاد شدن.
احتمال خیلی زیاد تو ترکیب امروز چندتا از جوونا باشن. زلالم با تیم تمرین کرده و احتمالا زلالم و نبری امروز تو 18 نفر باشن.
آرسنال بیشترین برد رو تو سال 2013 داشته:
درصد پیروزی، حجم کاری را که انجام دادیم نشان می دهد
آرسن ونگر می گوید میزان پیروزی آنها در سال 2013 باید باور انها را تقویت کند که می توانند چیز خاصی را بدست آورند.
پایگاه خبری GunnersTrust: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توپچی ها در سال 2013 موفق به کسب 64.8 درصد پیروزی در بازی های خود شد که دومین امار برتر در تاریخ باشگاه محسوب می شود.
آرسن ونگر از پیشرفت تیمش خوشحال است اما می گوید آنها باید از این موفقیت به عنوان مبنا، برای بالا بردن سطح خود استفاده کنند.
"این مساله چیزهای زیادی می گوید. متاسفانه تا اینجای کار این عملکرد جامی را به ارمغان نیاورده است.
اما این مبنای خوبی برای رسیدن به یک جام است و این ثبات بلند مدت باید باور ما را تقویت کند که می توانیم در این فصل چیز خاصی را بدست آوریم.
این دستاورد می تواند چیزی باشد تا برای رسیدن به آن موفقیت استفاده کنیم اما واضح است که این یک دستاورد قابل توجه است زیرا آرسنال بطور خاص تاریخچه ای بلند و قدرتمند دارد. این به شما می گوید که این بازیکنان در حال انجام کار ویژه ای هستند."
آرسنال در 12 ماه گذشته در 54 بازی 35 پیروزی بدست اورد و آرسن ونگر امید دارد که تیمش در سال 2014 آمار بهتری را برجا بگذارد.
"همیشه می توانید بهتر کار کنید. واقعا خوشحال خواهم شد اگر تک تک بازی ها را پیروز شویم و 200 گل به ثمر برسانیم و هیچ گلی دریافت نکنیم اما در مجموع این یک رکورد معفول است. این به شما نشان می دهد که سخت ترین دستاورد شما می تواند رسیدن به ثبات باشد.
همچنین این روندی را به شما نشان می دهد که تیم در مسیر رو به بالا قرار دارد و این خوشحال کننده ترین چیز است زیرا از ژانویه تا دسامبر، می توانستید ببینید که تیم قوی و قویتر می شود.
شخصا باید بگویم این یک امتیاز بود که چنین سالی را در کنار بازیکنانم تجربه کنم زیرا نه تنها انها درون زمین درجه هستند بلکه همچنین خارج از زمین نیز آنها رفتار قابل توجهی از خود نشان دادند و این یک مزیت است تا چنین چیزی را تجربه کنید."
امروز تولد آقای DNA هم می باشد. :n12:
فکر میکنم برد دیروزمون جلوی کاردیف خیلی مهمتر از اون چیزیه که به نظر میاد...
نه بخاطر اینکه کاردیف خیلی قویه یا این سه امتیاز تاثیر خیلی خاصی تو روندمون داشت و غیره. چراش رو عرض میکنم خدمتتون:
1- هر دو بازی قبلی خونگی مساوی تموم شده بود و انگار مدت زیادی بود که تو خونه نبرده بودیم. تزریق روحیه به هوادارا و به تیم، اون هم تو روز اول سال نو، میتونه روندی رو برای ما شروع کنه که بتونیم اغلب بازیهای خونگی رو ببریم.
2- کاردیف آنچنان قوی نبود ولی بازی گره خورد. واکنش تیم به این مسئله، حفظ اتحاد و روحیه ی مبارزه و تلاش تا آخرین لحظه بود. تیم به صورت گروهی فشار میاورد و اینطور نبود که هر بازیکن بخواد شخصن گره بازی رو باز کنه... اتفاقی که حتا همین چند روز پیش جلوی چلسی نیفتاده بود. این نگرش میتونه به تک تک بازیهای باقیمونده منتقل بشه و تیم رو به قهرمانی برسونه.
3- برای بیشتر هوادارا، حضور بندتنر بیشتر شبیه یه جوک بود. از مدل موهاش بگیرید تا مصاحبه هایی که به اعتقاد من بد تفسیر شده بودند. حالا اگه آمار عمکردش رو مقایسه کنید با فرصتهای کوتاهی که در اختیار داشته، متوجه میشید که این وسط کی بیشتر شبیه جوک شده! نمیگم بندتنر مثل هانری قراره اسطوره ی باشگاه بشه. ولی تو این مقطع زمانی جزو بازیکنای زحمتکشیه که با همدلی دارن به سمت یه هدف مشترک با تمام وجود حرکت میکنن. و هر زمانی که احساس بشه بهشون نیاز هست، با تعهد کامل به وظیفه شون عمل میکنن.
4- ژیرو! امیدوارم هوادارا متوجه جای خالیش تو این بازی شده باشن. اگه بود احتمالن دو تا موقعیت خوب رو خراب کرده بود. ولی میتونست مدافعای قلدر کاردیف رو کنار بزنه و برای بقیه موقعیت سازی کنه داخل محوطه ی جریمه. اینطوری آمار شوت خارج از چهارچوبمون اینقدر بالا نبود و شاید خیلی زودتر به گل رسیده بودیم و کاردیف بجای دو تا، شیش تا گل تو کیسه داشت...
در حال حاضر تنها بهانه ای که برای خرید بازیکن قابل قبوله برای من، اینه که به علت مصدومیت کمبود نفرات داشته باشیم. حتمن گلرهای زیادی هستن که بهتر از شزنی باشن و حتمن مهاجمهای فراوونی هستن که خیلی بهتر از ژیرو باشن. ولی مهمترین فاکتور اینه که تیم فعلی به شکل یه جسم واحد عمل میکنه و هر کس دیگه ای اضافه بشه شاید نتونه به سرعت با بقیه همدل و همفکر بشه. حتا میتونم مضنون باشم به اینکه هر کسی که به تیم اضافه بشه تو این مقطع، طمع خوردن یه لقمه ی آماده رو داره...
به هر حال بسیار خوشبینم که بازی دیروز نقطه عطفی تو روند این فصلمون باشه و آخر فصل همه مون خوشحال و سربلند باشیم.
اصولن برای نوشتن همچین متنی باید تا آخر فصل صبر میکردم، ولی نکردم!
Pessimist
03-01-2014, 17:37
برد مقابل کاردیف رو تبریک میگم! واقعا نفسمون بند اومد فاجعه میشد اگه بازی رو نمیبردیم امیدوارم تیم های رقیب امتیاز از دست بدن و بتونیم بازی های خودمون رو ببریم و فاصله رو بیشتر کنیم الان فقط یه امتیاز با سیتی فاصله داریم!
Pessimist
05-01-2014, 17:22
آرسنال 2 - 0 تاتنهام
و به این ترتیب آرسنال فاتح دربی شمال لندن میشه! وای خدا نمیتونم حس خودم رو بعد از بازی بگم! بسیار عالی کار کردیم طوری که تاتنهام فقط یه موقعیت جدی گل داشت انقدر خوب و حساب شده حریف رو پرس کردیم که چندتا از بازیکن های تاتنهام کاملا محو شده بودن مخصوصا لنون و آدبایور!
این برد در حالی رقم خورد که ونگر با زیرکی از چند تا بازیکن ها مثل اوزیل و فلامینی و گیبس استفاده نکرد و یه جورایی به اونا استراحت داد مهاجم نوک هم نداشتیم و ولکات تو نوک خط حمله حضور داشت و عملکردش با توجه به اینکه یه وینگره خیلی خوب بود و چقدر بد شد که نتونست گل بزنه!
همونطور که گفتم همه ی بازیکن ها عالی بودن اما اگه بخوام یه بازیکن رو به عنوان بهترین انتخاب کنم اون کسی نیست جز روسیچکی! به معنای واقعی بی نقص بازی کرد و در نبود مسعود اوزیل یه جورایی رهبر تیم بود و بازی استثنایی خودش رو با زدن یه گل بی نظیر تکمیل کرد هوس کردم برم کل بازی رو دانلود کنم!
Pessimist
05-01-2014, 17:37
دقیقه 80 بازی ولکات مصدوم شد و آرسنال مجبور شد بقیه بازی رو 10 نفره بازی کنه ! بعد از اینکه داشتن ولکات رو میبردن بیرون طرفدارهای تاتنهام به سمتش سکه پرت کردن و ولکات هم اینجوری جوابشون رو داد!
به نظر من حرکت ولکات یه جواب دندان شکن بود به اون حرکت زشت آدبایور که چند سال پیش با پیراهن منچسترسیتی جلوی تیم ما انجام داد!
اینم سکه هایی که طرفدارهای تاتنهام پرت کردن!
Pessimist
05-01-2014, 17:55
ونگر : آرسنال از هر لحاظ بر تاتنهام سلطه داشت!
در پي پيروزي 2 بر صفر خانگي آرسنال مقابل تاتنهام در دور سوم بازيهاي جام حذفي انگليس که صعود توپچيهاي لندن به مرحله بعدي اين مسابقات را قطعي کرد، آرسن ونگر به ابراز رضايت از عملکرد شاگردان خود پرداخت.
به گزارش تسنيم، وي درباره بازي مردان خود اظهار داشت: بازي سرعت مطلوبي داشت و به نظر من آرسنال هر 2 طرف آن را کاملاً آن را کنترل ميکرد، منظورم در بُعد دفاعي و در بُعد هجومي است. در تمام طول بازي ما نظم خوبي داشتيم و در خط دفاع مستحکم نشان داديم. هر زمان که آرسنال به بازياش سرعت داد و از پاسهاي تند و تيز استفاده ميکرد، خطرناک نشان ميداد.
در جريان بازي تئووالکات، بال انگليسي آرسنال مصدوم شد و در حين انتقال به خارج از ميدان، زماني که سوار بر برانکارد بود با دستهايش رو به هواداران تاتنهام نتيجه بازي (2 بر صفر) را نشان داد که اين باعث تحريک آنها شد و وادارشان کرد حرکت او را با پرتاب انواع و اقسام اشياء جبران کنند.
ونگر در اين خصوص گفت: پزشکان تيم به من گفتند که باران سکه بر سر والکات ميباريد و آنها مجبور شدند از او محافظت کنند و شايد به همين خاطر بوده که او آن حرکت را انجام داده است. بله، هواداران تاتنهام زماني سکههاي خود را به سمت والکات پرتاب کردند که او هنوز آن ژست را نگرفته بود. اين همان چيزي بوده که به من گفته شده است. بعد از آن والکات با دست نتيجه بازي را نشان داد که حتي آن هم به نظر من حرکت تهاجمي و خشونتآميزي نبود. شما (خبرنگاران) به دنبال کوچکترين اتفاقات ميگرديد و من اين را درک ميکنم اما به نظرم اين اتفاق کسي را آزردهخاطر نکرد.
ونگر در پاسخ به اين سوال که آيا والکات از سوي کميته انضباطي اتحاديه فوتبال انگليس جريمه ميشود، تصريح کرد: بعيد ميدانم. پاسخ من خيلي ساده است. آنها تصاوير تلويزيوني را ديدهاند. اگر به نظرشان هجومي آمده باشد چه کاري از دست من برميآيد؟ ترجيح ميدهم والکات را محروم نکنند. من بعد از بازي فيلم آن را تماشا کردم و حرکت والکات به نظرم حتي تحريک کننده هم نبود. او داشت لبخند ميزد.
سرمربي فرانسوي توپچيها در پايان درباره اهداف خود در بازار نقلوانتقالات زمستاني هم عنوان کرد: منتظرم ببينم که چه کسي از تيمش جدا ميشود و در ورود به آرسنال را به صدا ميآورد. صادقانه بگوييد، به نظر شما آيا ما بازيکناني بهتر از کساني که اکنون در اختيار داريم پيدا خواهيم کرد؟
ورزش 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%86%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B2_%D9%87%D8%B1_%D9%8 4%D8%AD%D8%A7%D8%B8_%D8%A8%D8%B1_%D8%AA%D8%A7%D8%A A%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85_%D8%B3%D9%84%D8%B7%D9%87 _%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA)
دوري يک ماهه مهاجم آرسنال از ميادين
مهاجم مليپوش آرسنال که در ديدار با تاتنهام آسيب ديد به مدت يک ماه نميتواند تيمش را همراهي کند.
تئو ولکات که در جريان ديدار آرسنال و تاتنهام از دور سوم جام حذفي انگليس دچار آسيب ديدگي زانو شد تا يک ماه نميتواند براي تيمش به ميدان برود.
به نقل از فارس،آسيب ديدگي ولکات ممکن است آرسن ونگر، سرمربي آرسنال را در پنجره نقل و انتقالهاي ژانويه به دنبال جذب يک مهاجم جديد بفرستد. ونگر در کنفرانس خبري خود پس از پيروزي دو بر صفر مقابل تاتنهام ابراز اميدواري کرده بود با اينکه ولکات با برانکارد از زمين خارج شده است، آسيب ديدگي وي جدي نباشد.
مهاجم تيم ملي انگليس پيشتر نيز با همين آسيب ديدگي روبهرو بود. در ديدار با تاتنهام نيز دو بار با تکل بازيکنان حريف مواجه شد تا در نهايت تعويض شود.
با دوري ولکات از ترکيب آرسنال و با توجه به آسيب ديدگي اوليويه ژيرو و نيکلاس بندتنر، ديگر مهاجمان توپچيها، ونگر در هفتههاي پيش رو کاري سخت در پيش دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%A7%D9%87%D9%87_%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D9%85_ %D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84_%D8%A7%D8%B2_ %D9%85%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D9%8A%D9%86
shakerifar
06-01-2014, 23:33
یه خبر خیلی بد برای طرفداران ارسنال و تیم ملی انگلستان
تئو والکات به مدت 6 ماه مصدوم خواهد بود و لیگ و جام جهانی رو کامل از دست می ده!!!!!!!
علتش هم پارگی رباط صلیبی هستش
---------
تو بازی با تاتنهام به نظر نمیومد مصدومیتش خیلی جدی باشه
Goal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
eman619rv
07-01-2014, 03:40
واقعا این مصدومیت عجیبی بود! اصلا فکرشو کسی نمیکرد که همچین مصدومیت شدیدی باشه! به اون ژست و چهره اش هم نمیخورد که اتفاق مهمی افتاده باشه. لیگ که حالا هیچی ولی جام جهانی رو از دست دادن واسه هر بازیکنی فاجعه ای غم انگیزه.امیدوارم برسه به جام جهانی.
نمیدونم شاید نفرین هواداران تاتنهام بود ، اون دقیقا در روز بعد از اینکه ویلشر گفت ولکات قدم در راه اسطوره ارسنال شدن گذاشت با اون حرکت!
VBYOFSKI
07-01-2014, 09:29
خط حمله تیم تازه داشت با اومدن تئو جون میگرفت که این بلا سرمون اومد. 6 ماه !!!!!!!
البته گفته شده حدالقل 6 ماه ... یعنی امکان اینکه خیلی بیشتر باشه زیاده. :n03:
اگه کمی خوش شانس بود میتونست تو 25 سالگی 3 تا جام جهانی رو تجربه کنه.
میگن همه اول فکر می کردن چیز خاصی نباشه ولی بعدش گفتن شاید لیگامنتش باشه ولی هیچکس فکر نمی کردم که رباط صلیبی پاره شده باشه.
فکر خرید وینگ تو ژانویه رو هم نباید کرد، چمبو به تمرینات کامل برگشته و نابری هم نشون داده که میشه بهش بیشتر فرصت داد. احتمالا ونگر با همین وینگایی که موندن کار رو ادامه بده.
شاید این مصدومیت یه فرصت باشه واسه ریو و نابری که خودی نشون بدن.
ولی شاید خرید مهاجم جدی تر بشه.
داغان شدم با این خبر. :n28:
king of the kings
07-01-2014, 09:39
اگر رباط صلیبیش باشه بیشتر از 6 ماه طول میکشه برگرده .
چیزی که برام عجیبه اینه که تو جریان بازی بعداز اینکه بیرون بردنش , ایستاد و انگار چیزیش نبود . در صورتی که اگر رباط صلیبیش پاره شده بود اصلآ نمی تونست وایسه . من خودم رباط صلیبیم پاره
شده و اون زمانی که پاره شد اگر پاتو بذاری زمین انگار زانو نداری و می افتی . مصدومیت وحشتناکیه :n15:
ebibarati
13-01-2014, 11:16
چه نتیجه اعصاب خورد کنی به دست اومد روزهای شنبه و یک شنبه خیلی استرس دارم تا ببینم امشب آرسنال میبره یا نه اگه تو این موقع عقب بیفته خیلی بد میشه چون تیمهای چلسی و منچستر سیتی خیلی خوب دارن نتیجه میگرن
mansoor 7
13-01-2014, 17:02
خبرهای زیادی در مورد یولیان دراکسلر هست که گفته میشه ارسنال با یه قرارداد +45م یورویی میتونه اون را بخره و ونگر تمایل داره به این خرید
گفته میشه ونگر میخواد دراکسلر را به یه مهاجم تبدیل کنه
crazyrobot
15-01-2014, 20:47
خبرهای زیادی در مورد یولیان دراکسلر هست که گفته میشه ارسنال با یه قرارداد +45م یورویی میتونه اون را بخره و ونگر تمایل داره به این خرید
گفته میشه ونگر میخواد دراکسلر را به یه مهاجم تبدیل کنه
این دو روزه حسابی خبرش زیاد شده، امیدوارم بیاد و شبیه قضیه هیگواین نشه:n28:
VBYOFSKI
15-01-2014, 21:23
برد تیم رو تبریک میگم.
متاسفانه این چند وقت سرم شلوغ شده نمیرسم بیام اینجا.
شایعات دراکسلر خیلی شدت گرفته ولی مثل اینکه منبع همشون دو نفرن که تو توییتر یه چیزایی گفته بودن.
البته صحبتهای زئیس شالکه هم باعث شد شایعات بیشتر بشه.
رئیس تایستون هم واسه دراکسلر اقدام کرده بود که در نهایت اوزیل رو گرفت.
گفته میشه ونگر میخواست برای تابستون برا دراکسلر اقدام کنه ولی با مصدومیت تئو امیدواره که بتونه ژانویه بگیردش.
اینم تو GT دیدم که محسن (Arsenal) عزیز گذاشته بود:
mansoor 7
15-01-2014, 21:33
این یارو که تو توییتره کسیه که زودتر از همه خبر اوزیل و گوتزه را گذاشت( قبل از همه خبرگذاری ها)و خبراش خیلی معتبره
Sepehr SS
15-01-2014, 23:02
آرسنال دراکسلرو میخواد چیکار؟ این همه هافبک داره، خرید دراکسلر پول دور ریختنه.
crazyrobot
16-01-2014, 09:59
آرسنال دراکسلرو میخواد چیکار؟ این همه هافبک داره، خرید دراکسلر پول دور ریختنه.
میگن ونگر میخواد ازش یه مهاجم بسازه:n02:
جارو بدی ونگر تبدیل به بازیکنش میکنه این که جای خود داره:n08:
Pessimist
16-01-2014, 12:57
برد مقابل استون ویلا رو تبریک میگم انتقام خوبی ازشون گرفتیم میتونستیم بیشتر گل بزنیم اگه یه مهاجم تمام کننده ی خوب داشتیم! امیدوارم یه مهاجم بگیریم که از نون شب واسمون واجب تره!
مدیر برنامه های موراتا گفته رئال یه پیشنهاد 20 ملیونی رو از یه باشگاه انگلیسی رد کرده...
فکر کنم فقط ونگر دنبالش بود...
بیست ملیون واسه این زیاد نیست؟
crazyrobot
17-01-2014, 11:03
مدیر برنامه های موراتا گفته رئال یه پیشنهاد 20 ملیونی رو از یه باشگاه انگلیسی رد کرده...
فکر کنم فقط ونگر دنبالش بود...
بیست ملیون واسه این زیاد نیست؟
تو طرفداری زده بود یه سری تیم های دیگه هم دنبالش افتادن!
قضیه اش شبیه اون کفش و بیابون و این چیزاست:n02:
crazyrobot
20-01-2014, 14:13
برد رو تبریک میگم
فقط اینکه یونایتد خاک بر سر نتوانست از چلسی مساوی بگیره ضد حال شد:n03:
بد جور یه مهاجم احتیاج داریم:n27:
اگه این هافبک های گل زن رو نداشتیم الان رتبه دو رقمی داشتیم:n02:
mansoor 7
20-01-2014, 15:07
تو طرفداری زده بود یه سری تیم های دیگه هم دنبالش افتادن!
قضیه اش شبیه اون کفش و بیابون و این چیزاست:n02:
متاسفانه موراتا رسما گفت میمونه تو real.
الان افتادیم دنبال ووچینیچ که به نظر من در حال حاظر از ژیرودم بدتره
من نمیدونم چرا ونگر نمیره برباتوف را بخره هنوزم عالی بازی میکنه و بسیار ارزونه چون، 60 ماه بیشتر قرارداد نداره
powerslave
21-01-2014, 01:37
امروز با یکی از دوستان داشتیم در مورد بازی های این چند وقا اخیر در فوتبال و نتایجش حرف میزدیم. تو باشگاهی داخلی که نتیجه ها دلخواه من بود. رئال و میلان و آرسنال بردن و حریف ه هم اکثراً باختن یا مساوی شد. فقط یه نکته بود و اونم اینکه ایکاش میشد حالا که منچستر باخت چلسی هم نمیبرد!!!!!! :31:. نمیشه ولی اگه میشد چی میشد. امیدوارم برو بچ توپچی آمادگیشونو حفظ کنن چه فیزیکی و چه آمادگی ذهنی و با تمرکز از بازی های پیش رو نتیجه بگیرن.
VBYOFSKI
21-01-2014, 09:02
خب برد رو تبریک میگم.
تا الان به ژیرو کاری نداشتم ولی دیگه داره اعصاب راه میره فقط. اون شوت مضخرف آخرای بازی چی بود آخه؟؟؟؟؟؟
ژسنی 100 مین بازیش رو در لیگ برتر انجام داد.
بعد از بازی هم لباسشو داد به این هوادار فوق معروف آرسنال :n02:
--------------
گفته میشه قضی ووچینیچ منتفیه. مثل اینکه میخواد بره اینتر. البته هیچ توافقی بین آرسنال و یووه انجام نشده بود. آرسنال قرضی میخواست ولی یووه فقط دائمی میفروخت.
قضایایه دراکسلر هم فعلا خوابیده.
دو روز پیش (19 ژانویه) سالروز تولد هربرت چاپمن بزرگ بود. کسی که هم آرسنال هم فوتبال خیلی بهش مدیونه.
آندرس یونکر هم به عنوان سرپرست جدید اکادمی معرفی شد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز با یکی از دوستان داشتیم در مورد بازی های این چند وقا اخیر در فوتبال و نتایجش حرف میزدیم. تو باشگاهی داخلی که نتیجه ها دلخواه من بود. رئال و میلان و آرسنال بردن و حریف ه هم اکثراً باختن یا مساوی شد. فقط یه نکته بود و اونم اینکه ایکاش میشد حالا که منچستر باخت چلسی هم نمیبرد!!!!!!
:دی
. نمیشه ولی اگه میشد چی میشد. امیدوارم برو بچ توپچی آمادگیشونو حفظ کنن چه فیزیکی و چه آمادگی ذهنی و با تمرکز از بازی های پیش رو نتیجه بگیرن.
در حال حاضر تنها تیمی که منو نگران میکنه سیتیه.
تو هر پستی حدالقل 2 تا بازیکن تاپ دارن. خیلی خظرناک این سیتی.
این جمله هرکی بیشترین گل رو بزنه برندس ماله خیابانی نبود؟:n02:
دو هفته دیگه سیتی و چلسی با هم بازی دارن اگه مساوی کنن عالی میشه...
VBYOFSKI
21-01-2014, 16:14
برنامه بازی های آرسنال تو زمان بازی با بایرن خیلی سخته.
Liverpool
-
8th Feb
Manchester United
-
12th Feb
Round 5 - FA Cup
-
14 / 15 / 16 / 17 Feb
Bayern Munich
-
19th Feb
Sunderland
-
22nd Feb
Stoke City
-
1st Mar
Quarter-Final - FA Cup
-
7 / 8 / 9 / 10 Mar
Swansea
-
8th Mar
Bayern Munich
-
11th Mar
Tottenham Hotspur
-
15th Mar
Chelsea
-
22nd Mar
Manchester City
-
29th Mar
کلا اگه این دوره مخصوصا مارچ رو به خیر و خوشی رد کنیم و صدر نشین باشیم وضعیتمون برای قهرمانی خیلی خیلی خوب میشه.
powerslave
21-01-2014, 17:29
اوه اوه!
بایرن، تاتنهام، چلسی و بعد منچستر! خیلی نافرمه.
البته الان که نگاه کردم بین بازی بایرن و تاتنهام 3 روز وقت هست و برای دو تا بازی بعدی قشنگ یک هفته.
به هر حال تیم میخواد قهرمان بشه و باید مثل یه تانک از رو موانع رد شه :31:.
Pessimist
21-01-2014, 17:31
برد رو تبریک میگم از شانس بد من اون شب مهمونی بودم و تا دقیقه 35 دیدم اما یکی از مهمون ها زد یه کانال دیگه و میخواست سریال ببینه:n22: بعدا که دوباره زدم ببینم نتیجه چیه دیدم آرسنال 2 بر 0 جلو افتاده و کلی شارژ شدم! فقط خدا کنه نتیجه ی بازی چلسی و منچسترسیتی مساوی بشه و اونوقت ما فاصله مون با هر دوتا زیاد میشه!
VBYOFSKI
22-01-2014, 08:54
خب تو خبر ها هستش که پیشنهاد 20 میلیونی واسه دراکسلر داده شده + یه بازیکن که خیلی ها میگن اون بازیکن پولدیه :n28:
هر چقدرم دراکسلر خوب باشه من یکی اصلا دوست ندارم پولدی رو بدیم بره. خیلی اشتباهه.
حاضرم مهاجم نگیریم ولی پولدی با تیم باشه :n03:
king of the kings
22-01-2014, 10:57
یعنی دراکسلر اندازه پولدی + 20 تا میارزه ؟ !
پولدی اگر مصدومیت هاش بذاره گلزن خیلی خوبیه و پاسور هم هست
از خرید دراکسر استقبال میشه ولی نه بجای پولدی
crazyrobot
22-01-2014, 21:04
قضیه پولدی چرته، آخه مگه مخشون عیب داره همچین بازیکن معرکه ای رو بدن بره؟
ونگر امروز در فرودگاه Heathrow
رئیس رفته مخ کی رو برنه؟:n02:
VBYOFSKI
23-01-2014, 08:31
یعنی دراکسلر اندازه پولدی + 20 تا میارزه ؟ !
پولدی اگر مصدومیت هاش بذاره گلزن خیلی خوبیه و پاسور هم هست
از خرید دراکسر استقبال میشه ولی نه بجای پولدی
تا الان خبر رو فقط سان منتشر کرده.
طبق چیزایی هم که خوندم کلا سان خبرگزاری زرد و مضخرفیه.
رئیس رفته مخ کی رو برنه؟
گفته میشه واسه دیدن بازیه پدرو و سرجیو روبرتو و تیو رفته اسپانیا.
البته من یادم نمیاد رئیس تا الان واسه دیدن بازیه کسی رفته باشه ورزشگاه.
mansoor 7
23-01-2014, 19:02
ایوان گازیدیس هم باهاش بوده قطعا اسپانیا یه خریدی چیزی باید باشه چون باشگاه ما کلا به اسکاتاش معروفه هیچ وقت یه مربی بزرگی مثل ونگر نمیره که صرفا یه بازیکنا ببینه و این کارا اسکات هاش واسش انجام میدن
حالا چند روز بیشتر نمونده باید خرید کنیم چون با ترکیب فعلی شانسمون کم میشه خصوصا مقابله یه تیم مثل سیتی
mansoor 7
25-01-2014, 08:13
گویا واسه دراکسلر سر مبلغ با شالکه به توافق رسیدیم ولی هنوز معلوم نیست الان میاد یا تابستون باید صبر کرد و دید
VBYOFSKI
25-01-2014, 08:59
بازی دیشب رو 4 - 0 بردیم.
کازورلا هم جدیدا خیلی خوب شده. دوباره برگشته رو فرم.
با بازی کردن دیشبه زلالم، اولین بازیکنی شد که تو ترکیب اصلی برای آرسنال بازی کرده و موقعی که ونگر به عنوان سرمربی آرسنال انتخاب شده هنوز به دنیا نیومده بوده.
اواسط بازی هم یان اوگه فیرتوفت اعلام کرد که آرسنال و شالکه سر قیمت دراکسلر توافق کردن ولی مشخص نیست الان میاد یا تابستون.
تو کنفرانس خبری بعد بازی هم در مورد دراکسلر از ونگر پرسیدن اونم جواب داده که:
باز هم یک توهم است. هیچ اتفاقی صورت نمی گیرد، صادقانه نه. ما به هیچ بازیکنی در کناره ها نیاز نداریم، چمبرلین را داریم که بازگشته، بازیکنان زیادی در کناره ها داریم. در کنفرانس قبلی صادقانه به شما گفتم، خرید بازکین جدید را رد نمی کنیم اما در حال حاضر نمی توانم هیچ گزینه ای را به شما اعلام کنم.
موقع جواب دادن هم اینجوری بوده که از اون لبخند معروفاشه :n02:
تیم تو دور بعدیه FA Cup خورد به لیورپول...
بازیای بعدی:
8th Feb: Liverpool (A)
12th Feb: Man Utd (H)
15th Feb: Liverpool (H)
19th Feb: Bayern Munich (H)
M E S S I
26-01-2014, 22:00
بدون شرح...!
تیم تو دور بعدیه FA Cup خورد به لیورپول...
بازیای بعدی:
8th Feb: Liverpool (A)
12th Feb: Man Utd (H)
15th Feb: Liverpool (H)
19th Feb: Bayern Munich (H)
قیافه من دقیقا بعد از دیدن این 4 بازی آینده دقیقا شد قیافه آواتارت :n02:
بدون شرح...!
دیگه مرد میخواد واسه قهرمانی یجنگه
خداوکیلی با این شرایط آرسنال بتونه جون سالم به در ببره قهرمانی واقعا حقشه !
فقط همون 2 تا بازی با بایرن مونیخ نفس آرسنال رو میگیره !! :n25:
Pessimist
27-01-2014, 12:48
اون دوتا بازي نفس بايرن رو هم ميگيره ، شما لابد فکر کردي آرسنال،لقمه ي راحتي واسه بايرنه ، مطمئنا با اومدن آرتتا و ولکات تيم بهتر،هم ميشه الان رو فرم خوبي هستيم ،
اون دوتا بازي نفس بايرن رو هم ميگيره ، شما لابد فکر کردي آرسنال،لقمه ي راحتي واسه بايرنه ، مطمئنا با اومدن آرتتا و ولکات تيم بهتر،هم ميشه الان رو فرم خوبي هستيم ،
در اینکه اون 2 بازی نفس بایرن رو میگیره شکی نیست
ولی شما یه نکته رو در نظر نگرفتی
حتی اگه بایرن تو اون 2 بازی خیلی هم تحت فشار قرار بگیره واسش مهم نیست
چون تو جدول لیگ آلمان بایرن با اختلاف بالای 10 امتیاز صدر نشین هست و اگه قبل بازی آرسنال به بازیکن هاش استراحت بده و لیگ رو هم امتیاز از دست بده مشکلی نیست
ولی آرسنال نمیتونه همچین کاری بکنه -- اختلاف تو صدر جدول انگلیس خیلی کمه و حتی یک مساوی تو لیگ آرسنال رو عقب میندازه
واسه همین اون 2 بازی بیشتر به ضرر آرسنال تموم میشه
بایرن عملا امسال تو لیگ رقیبی نداره که بخواد واسه امتیاز از دست دادن نگران باشه !!
قبل بازی چمپیونز ارسنال باید 2 بازی با لیورپول و 1 بازی با منچستر انجام بده
که سخت خواهد بود !!
و بعد از بازی برگشت چمپیونز ارسنال باید با تاتنهام - چلسی و سیتی بازی کنه
که صد در صد خستگی بازی با بایرن تاثیر گذار خواهد بود و باعث میشه آرسنال امتیاز از دست بده !
VBYOFSKI
27-01-2014, 13:49
برنامه بازی هامون خیلی راحت بود لیور هم بهش اضافه شد.
از این مرحله هم صعود کنیم از اونجایی که خیلی خوش شانسیم احتمالا می خوریم به برنده سیتی و چلسی که بازیش احتمالا میوفته بین بازی با استوک و سوانسی.
هر جوری نیگا میکنم نمیتونم این برنامه بازی ها رو هضم کنم، خیلی فشرده و سخته. تو مدت 11 روز باید 2 بار با لیور، منچستر و بایرن بازی کنیم.
البته یه نکته مثبت هست که 3 تا از این بازی ها تو زمین ماست.
باید دید تیم تو این 2 ماه چه میکنه. کلا همه بازی های سختمون تو همین 2ماهه.
جالبه که مورینیو گفته بود جدول بازی ها آرسنال آسونه و انگار که اونا هر وقت میخوان با هر تیمی که می خوان بازی می کنن :n04:
حرفتون درست ولی فشاری که تو لیگ انگلیس در حال حاضر هست تو آلمان نیست. الان آرسنال با یه مساوی میتونه سوم هم بیاد.
از این نظر کاملا شرایط به ضرر آرسناله.
ولکات که رفت واسه فصل بعد ولی رئیس گفته آرتتا و رمسی فردا برمیگردن و جکی احتمالا بیرون باشه به خاطر مشکل از ناحیه مچ پا.
دلم بدجور واسه بازی های اول فصل رمسی تنگ شده. :n12:
powerslave
28-01-2014, 00:38
حسین جان تو انگلیس تیمها نزدیک به هم هستن. بچه های طرفدار بوندسلیگا هم فکر کنم قبول دارن که تعداد تیم های خوب آلمان همون دو تاست. بقیشون سطحشون به نسبت پائین تره.
در ضمن مگه پدر تئو در نیومده؟ :31: من که شنیده بودم حتی جام جهانی رو هم از دست میده. مگه خبر جدیدی از مصدومیتش پخش شده؟
من همیشه میگفتم که انگلیسیا خودزنی میکنن. تو دوسال پیش دیدیم که حتی رئال و بارسلونا هم وقتی برنامشون فشرده میشد ضرر میکردن. دیگه تیمهایی که اونقدر ستاره ندارن و به کار گروهی وایسته هستن که دیگه قشنگ نقش آمادگی بدنی خودشو نشون میده. واقعاً برنامه ریزی انگلیسی ها عجیبه!!
++
تو خبر ها اومده که آررسنال با شرکت پوما به توافق رسیدن و دیگه با نایکی همکاری نداره و اگه اشتباه نکنم از 1 جولای 2014 لباس های تیم رو پوما تامین میبکنه. نکتۀ جالب اینه که برای عکس تبلیغاتی از تصویر تیری هانری استفاده شده :31:.
VBYOFSKI
28-01-2014, 08:56
آرسنال و پوما اعلام همکاری کردند
باشگاه آرسنال و پوما اعلام همکاری طولانی مدت کرده اند....
پایگاه خبری GunnersTrust: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از ابتدای اول جولای سال 2014 شرکت پوما مسئولیت لباس های باشگاه آرسنال را بر عهده می گیرد. علاوه بر تولید لباس های بازی و تمرین تیم اصلی باشگاه، شرکت پوما مسئولیت گسترش طیف وسیع مصحولات باشگاه و همچنین مسئولیت محصولاتی که با آرم آرسنال در سطح جهانی وجود دارد را بر عهده دارد. این همکاری تجاری بزرگترین قرار داد را در تاریخ باشگاه آرسنال و پوما را شامل می شود.
باشگاه آرسنال به همراه شرکت پوما با همکاری یکدیگر در صدد به وجود آوردن طرح های نوین در جهت بهبود عملکرد برند های ورزشی خواهند بود. این دو سازمان با همکاری یکدیگر در تلاش بر ایجاد طرح جهانی برای پیشرفت در تمامی بازارهای جهانی مربوط به فوتبال و دست یابی به شبکه فروش جهانی پوما، تورهای بین المللی و فعالیت در بازار های جهانی خواهند بود.
شرکت پوما که رابطه اش را با فدراسیون فوتبال ایتالیا گسترش داده است اخیرا با یکی از فینالیست های فینال لیگ قهرمانان سال 2013، تیم بورسیا دورتمند، قرار داد امضا کرده است و با گسترش لیست بازیکنان تحت پوشش با حضور، سرخیو آگوئرو، سس فابرگاس، ماریو بالوتلی، رادامل فالکائو، اولیوه جیرو و یحیی توره قدم ها بسیار بزرگی را برای قرار گرفتن در مکان سوم بهترین برند های جهانی در فوتبال برداشته است.
گـــُــلدن مدیر اجرائی شرکت پوما می گوید : " آرسنال برای شرکت پوما برای سال های متوالی یکی از هدف های استراتژیک به حساب می آمد. از نقطه نظر تبلیغاتی تیم آرسنال یک استراتژی بازاری کاملا قابل دفاع در ورزش دارد و اشتیاق وصف ناپذیر در شرکت پوما همیشه وجود داشته است. ما بسیار مفتخریم که با یکی از بزرگترین باشگاه های جهان قرار داد امضا کرده ایم.
" به دلیل اینکه ما عصر جدیدی را در تاریخ شرکت خود تجربه می کنیم، آرسنال ارائه کننده ی فرصتی بسیار مهم برای دست یابی به اعتباری جهانی در بین برند های ورزشی برای شرکت پوما در زمینه های تبلیغاتی و داد و ستد بوجود خواهد آورد، و ما اطمینان کامل داریم که برنامه های ما با همکاری آرسنال کمک بزرگی برای ایجاد جنبشی جدید و تاثیر بسیار مهم در سطح جهانی خواهد بود."
ایون گازیدیس می گوید " بسیار از همکاری با پوما هیجان زده هستیم، کمپانی ای که میراث فوتبالی و سابقه ی ابتکارش نزدیکی بسیار زیادی با باشگاه ما دارد. این همکاری ارائه کننده ی یک قدم مهم دیگر برای پیشرفت باشگاه آرسنال در داخل و خارج زمین است.
این هم احتمالا لباس اول فصل بعده:
Sepehr SS
29-01-2014, 14:30
آرسنال واقعا شانس آورد دیشب که تونست یک امتیاز رو بگیره. نیمه اول یکی از بدترین بازی هایی بود که من از آرسنال تو این چند سال دیدم. کلی موقعیت خراب کردن ساوتهمپتونی ها. این ونگر چرا جدیدا به گیبز بازی نمیده؟ مونرئال افتضاح بود دیشب، روی گل که مقصر صددرصد بود، کلی جاهای دیگه هم گند زد. با این وضعیت، امسالم آرسنال به هبچ جامی نمیرسه.
Pessimist
30-01-2014, 17:30
صدر جدول رو از دست دادیم ! واقعا دو امتیاز با ارزش رو از دست دادیم! وضعیت این فصل پیچیده شده امیدوارم سیتی هر چه سریع تر امتیاز از دست بده و بتونیم صدر رو پس بگیریم! هفته ی بعد با چلسی بازی دارن و امیدوارم چلسی سیتی رو شکست بده!
آرسنال واقعا شانس آورد دیشب که تونست یک امتیاز رو بگیره. نیمه اول یکی از بدترین بازی هایی بود که من از آرسنال تو این چند سال دیدم. کلی موقعیت خراب کردن ساوتهمپتونی ها. این ونگر چرا جدیدا به گیبز بازی نمیده؟ مونرئال افتضاح بود دیشب، روی گل که مقصر صددرصد بود، کلی جاهای دیگه هم گند زد. با این وضعیت، امسالم آرسنال به هبچ جامی نمیرسه.
شما طرفدار چلسی هست ممنون که اومدی تو تاپیک آرسنال نظر دادی! واقعا حق با شماست آرسنال اصلا بازی خوبی ارائه نداد و گل اول به نظرم کلا آرسنال رو نابود کرد امیدوارم اگه آرسنال قهرمان نشد تیم چلسی قهرمان بشه اصلا نمیخوام من ستی قهرمان بشه!
mansoor 7
31-01-2014, 01:18
خب بازم یه شاهکار نقل و انتقالی مثل روز روشن بود زیر بند ازادسازی نمیفروشنش اما ما 12تا کمتر پیشنهاد دادیم مثل هازارد ماتا رونالدو و... که داشتیم میخریدیمشون اما سر یه مبلغ ناچیز پریدن دراکسلر هم همون طور شد شک ندارم یه روز حسرت این اشتباه ونگرا میخوریم
VBYOFSKI
31-01-2014, 15:15
خب بازم یه شاهکار نقل و انتقالی مثل روز روشن بود زیر بند ازادسازی نمیفروشنش اما ما 12تا کمتر پیشنهاد دادیم مثل هازارد ماتا رونالدو و... که داشتیم میخریدیمشون اما سر یه مبلغ ناچیز پریدن دراکسلر هم همون طور شد شک ندارم یه روز حسرت این اشتباه ونگرا میخوریم
خیلی خوبه اگه تو همچینی پروسه پیچیده ای وقتی نمیدونیم مشکل اصلی کجاست سریع اولین نفری که به ذهنمون میاد رو مقصر ندونیم.
این صحبت های ونگر:
وضعیت دراکسلر توسط روزنامه ها ایجاد شد نه من ! اون تو شالکه میمونه
داریم تلاش میکنیم که یه نفرو به خاطر مصدومیت رمزی بیاریم تو تیم
اینم هم حرف های یان اوگه فیرتوفت:
چیزی که گفتم درست بود (یعنی قبول شدن پیشنهاد) اما مانع این انتقال پول نبود ...
+
جان کراس میگه که Kim Kallstrom تو زمین تمرین آرسناله برای تمکیل قرارداد قرضی.
+
در مورد این صدومیت رمزی هم بگم که قبل بازی با ساوتهمپتون دوباره مصدوم شد و 4 تا 6 هفته بیرونه مجداد.
رمزي 6 هفته ديگر خانهنشين شد
آسيب ديدگي هافبک ولزي توپچيهاي لندن او را به مدت 6 هفته از همراهي شاگردان آرسن ونگر محروم کرد.
تشديد مصدوميت پيشين آرون رمزي، اين بازيکن ولزي را در حالي که هنوز دوره ريکاورياش به پايان نرسانده بود 6 هفته ديگر از همراهي توپچيها لندن محروم کرد.
به گزارش تسنيم، رمزي 23 ساله که 26 دسامبر سال 2013 (5 دي) از ناحيه ران مصدوم شده بود در ابتداي هفته جاري به تمرينات آرسنال برگشته بود اما بازگشت او نتيجهاي جز تشديد مصدوميتش نداشت و اين اتفاق او را از بازي روز سه شنبه توپچيها برابر ساوتهمپتون در ليگ برتر محروم کرد.
آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي آرسنال با اعلام اين خبر و تاييد خانهنشيني 6 هفته رمزي، گفت براي پر کردن خلا اين بازيکن ولزي تلاش خواهد کرد پيش از پايان بازار نقل وانتقالات ژانويه، يک هافيک جديد بخرد.
وي گفت: آرون رمز از 4 تا 6 هفته خانهنشين شده اما من تصور ميکنم او 6 هفته کامل از ميادين دور خواهد بود. در تلاشيم تا بازيکني جديد را به جاي او جذب کنيم.
مصدوميت و خانهنشيني رمزي در شرايطي است که تئو ولکات ديگر هافبک توپچيها هم چندي پيش به خاطر پارگي رباط صليبي تا پايان فصل خانهنشين شد و همچنين متيو فلاميني، هافبک فرانسوي تيم نيز محروم است. تساوي آرسنال در خانه ساوتهمپتون، صدر جدول ردهبندي ليگ برتر انگليس را بعد از چندين هفته از توپچيها گرفت و اين فرصت را به منچسترسيتي داد تا صدرنشين جديد جدول شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D9%87_%D8%AF%D9%8A%DA%AF%D8%B1_%D8%AE%D8%A7%D9%8 6%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D8%B4%D9%8A%D9%86_%D8%B4%D8 %AF
mansoor 7
31-01-2014, 23:02
خیلی خوبه اگه تو همچینی پروسه پیچیده ای وقتی نمیدونیم مشکل اصلی کجاست سریع اولین نفری که به ذهنمون میاد رو مقصر ندونیم.
این صحبت های ونگر:
وضعیت دراکسلر توسط روزنامه ها ایجاد شد نه من ! اون تو شالکه میمونه
داریم تلاش میکنیم که یه نفرو به خاطر مصدومیت رمزی بیاریم تو تیم
اینم هم حرف های یان اوگه فیرتوفت:
چیزی که گفتم درست بود (یعنی قبول شدن پیشنهاد) اما مانع این انتقال پول نبود ...
+
جان کراس میگه که Kim Kallstrom تو زمین تمرین آرسناله برای تمکیل قرارداد قرضی.
+
در مورد این صدومیت رمزی هم بگم که قبل بازی با ساوتهمپتون دوباره مصدوم شد و 4 تا 6 هفته بیرونه مجداد.
Bbc sport
گفت که هیءت مدیره ارسنال میخواست پولا بده تا مجبور نشن تابستون واسه دراکسلر رقابت کنن اما ونگر معتقد بوده دراکسلر ارزش این مبلغا نداره
دبگه از bbc معتبرتر تو فوتبال انگلیس نیست
VBYOFSKI
01-02-2014, 08:56
Bbc sport
گفت که هیءت مدیره ارسنال میخواست پولا بده تا مجبور نشن تابستون واسه دراکسلر رقابت کنن اما ونگر معتقد بوده دراکسلر ارزش این مبلغا نداره
دبگه از bbc معتبرتر تو فوتبال انگلیس نیست
من فکر نمیکنم از خوده ونگر و کسی که اولین بار خبر دراکسلر رو داد (یان) معتبر تر باشه.
کلا فعلا مشخص نیست واسه چی همه ی به هم خورده.
یه سریا میگن ونگر با این رقم مخالف بوده.
یه سریا میگن شالکه یه هو مبلغ رو برده رو 45 تا.
یه سریا هم میگن که سر و کله بایرن یهو پیدا شده.
کلا مشخص نیست.
+
پیشنهاد آرسنال برای تیو، پاپیس سیسه، ووچینیچ، کلوزه، کالو و موراتا رد شده.
فریمپونگ رفت بانزلی. پارک چو یونگ هم به صورت قرضی رفت واتفورد.
کیم کالستروم به صورت قرضی به آرسنال پیوست
هافبک سوئدی باشگاه اسپارتاک مسکو تا پایان فصل بصورت قرضی به آرسنال محلق شد.
پایگاه خبری GunnersTrust: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مرد 31 ساله سوئدی با انبوهی از تجربه به آرسنال محلق شد. او 108 بازی برای تیم ملی کشورش انجام داده و در طول حرفه خود نیز بیش از 400 بازی در سطح باشگاهی انجام داده است که در لیگ های سوئد، فرانسه و روسیه بوده است.
کالستروم حرفه خود را در سال 1999 در باشگاه بی کی هاکن سوئد آغاز کرد. بعد از دو سال حضور در باشگاه گوتنبرگ به تیم جورگراندز محلق شد که با این تیم دو بار در سال های 2002 و 2003 قهرمان لیگ سوئد شد و همچنین جام حذفی سوئد را نیز بدست اورد.
بعد از دو سال حضور در جورگراندز، کالستروم به فرانسه رفت و 8 سال موفقیت امیز را در این کشور سپری کر. او ابتدا دو سال را باشگاه رن گذراند و سپس به لیون ملحق شد که در انجا بسیار موفق بود.
در دوران حضور او در لیون، وی بیش از 200 بازی انجام داد و دو بار فصل 2006/07 و 2007/08 قهرمان لیگ فرانسه شد و در سال های 2008 و 2012 نیز قهرمانی جام حذفی را بدست آورد. او همچنین بطور مداوم در لیگ قهرمانان به میدان رفت و در فصل 2009/10 به لیون کمک کرد به نیمه نهایی این رقابت ها برسد.
او در سطح ملی تجربه فراوانی دارد و در 4 تورنومنت مهم عضو تیم ملی کشورش بود که سال رقابت های قهرمانی اروپا در سال های 2004، 2008 و 2012 و رقابت های جام جاهنی 2006 می شود.
آرسن ونگر در مورد این انتقال گفت:
"کیم کالستروم یک بازیکن فوق العاده با تجربه است. او هافبکی از که در سطح باشگاهی و ملی کیفیت خود را اثبات کرده. از ورود کیم به آرسنال استقبال می کنیم."
کالستروم نیز بعد از انتقال به آرسنال گفت:
"آرسنال باشگاه شگفت انگیزی است که بازیکنان بزرگی دارد و یک مربی که برای مدتی طولانی واقعا خوب کار کرده. از امدن به اینجا واقعا خوشحالم تا بتوانم تا جای ممکن یاد بگیرم. اینجا هستم تا بهترین توان خود را برای آرسنال به کار گیرم به تیم کمک کند. بنابراین می توانیم در بخش پایانی فصل به دستاوردهای بزرگی برسیم."
اگرچه کالستروم در این فصل برای اسپارتاک مسکو در رقابت های دور انتخالی لیگ اروپا بازی کرده، اما او می تواند در ادامه رقابت های لیگ قهرمانان این فصل برای آرسنال به میدان برود.
تمام اعضای باشگاه ارسنال به کیم خوش امد می گویند و امیداورند او دوره موفقی را سپری کند.
swastika
02-02-2014, 17:13
کبم کالستروم بازیکن جدید آرسنال با مصدومت کمر مواجه است و حداقل شش بازی را از دست خواهد داد.(بی بی چیز)
واقعا عجب بازیکنی کرفتیم. واقعا خنده داره
Sepehr SS
02-02-2014, 17:55
واقعا ونگر با این خریدش همه رو مات و مبهوت کرده. چقدر این مرد خسیسه. باشگاه خودش میگه پول برای خرید هست اونوقت ونگر اینجوری میکنه.
mansoor 7
02-02-2014, 19:27
طبق حرفای باشگاه که درسته احتمالا با قراردادایی که داریم سال دیگه حداقل 70م پوند بودجه خرید داریم امسالم حدود 45م یورو از مبلغی که باشگاه واسه ترانسفر در نظر داَته مونده مونده دراکسلر تقصیر ونگر نبوده قبول ولی باشگاه باید هر احتمالی را در نظر بگیره و پلن بی داشته باشه الانم که این یارو را خریدن مصدومه واقعا تو نقل وانتقالات فاجعه ایم :دی
VBYOFSKI
03-02-2014, 08:53
برد رو تبریک میگم.
برگشتیم صدر. باید ببینیم امروز سیتی و چلسی چه می کنن. بهترین نتیجه واسه ما مساویه.
کبم کالستروم بازیکن جدید آرسنال با مصدومت کمر مواجه است و حداقل شش بازی را از دست خواهد داد.(بی بی چیز)
واقعا عجب بازیکنی کرفتیم. واقعا خنده داره
بله متاسفانه مصدوم هستش کیم کالستروم.
صحبت های رئیس در این مورد:
در مورد کیم کالستروم...
اینکه برای انتهای فوریه اماده شود بهترین سناریویی موجود است. مطمئنم اگر فوتبال بازی کرده باشید، بدون اینکه حتی متوجه باشد با آسیب کوچکی روی مهره های خود کار کرده اید زیرا در یک اسکن عادی متوجه آن نمی شوید. ممکن است قبل از پایان فوریه بازی کند اما همچنین ممکن است دیرتر از آن بازی کند.
در مورد دستمزد کالستروم...
بله، اسپارتاک مسکو تا قبل از بازگشت او دستمزد وی را پرداخت می کند. آنها دستمزد 6 هفته نخست را پرداخت می کنند.
در مورد اینکه آیا فسخ این معامله را در نظر گرفتید...
بله البته، چنین چیزی در ذهنم وجود داشت. اگر دو یا سه روز بیشتر وقت داشتیم تا کاری انجام دهیم با او قرارداد امضا نمی کردم اما ساعت 5 عصر جمعه بود بنابراین یا باید هیچ کس را به خدمت نمی گرفتیم و یا تحت این شرایط این کار را انجام می دادیم. تصمیم گرفتم این کار را انجام دهم زیرا ممکن است به دلیل تعداد بازی های که اکنون داریم، در ماه مارس و آپریل به بازیکنان بیشتری نیاز داشته باشیم. امکان این وجود دارد که او بازی نکند اما همچنین این امکان وجود دارد که او گل برتری را در دیداری به ثمر برساند که فوق العاده حیاتی است.
در شغل ما در برخی مراحل باید تصمیم گیری کنید. آیا اشتباه می کنید یا حق با شماست؟ تنها در پایان فصل متوجه می شوید. این تصمیم را گرفتم زیرا از ابتدای فصل، هافبک های مرکزی ما بخشی از فصل را از دست دادند، فلامینی، ویلشیر، ارتتا، چمبرلین یا کازورلا. همه آنها آسیب هایی داشتند و این امکان وجود دارد که برخی از انها در کنار هم بخشی از فصل را از دست بدهند. این درست است که در 4 تا 6 هفته اول انتقال او این مشکل را حل نمی کنیم.
در مورد اینکه چه زمانی جذب کالستروم را در نظر گرفتید....
وقتی رمسی دچار تجدید اسیب شد زیرا همه می گفتند او برای 6 هفته دیگر باز می گردد اما به دلیل اینکه دو بار با تجدید اسیب روبرو شد چه کسی می تواند تضمین دهد که اسیب او طولانی تر نمی شود؟ و بعد از پنج شنبه شب که این خبر را دریافت کردیم، چون ویلشیر نمی توانست مقابل ساوتهمپتون بازی کند، 200 درصد به این انتقال نیاز نداشتیم و می توانستیم بدون او نیز کار را ادامه دهیم اما شما برای انجام این کار اول از همه باید یک بازیکن را شناسایی کنید که در ژانویه پیدا شود و کیفیت بازی برای ما را در اختیار داشته باشد. سپس باید در نظر بگیرید که شما این کار را به دلیل تعداد بازیکنانی که در آن پست نیاز داریم انجام می دهید و نمی خواهید یک بازیکن را برای 3 یا 4 سال به خدمت بگیرید که بدون انجام هیچ کاری پول دریافت کند. بنابراین پیدا کردن بازیکنی با آن کیفیت در یک انتقال قرضی رایگان کار آسانی نیست، آن هم در حالی که از چهارشنبه صبح تا جمعه شب وقت دارید.
در مورد کیفیت کالستروم...
شخصا او را خیلی خوب می شناسم. او 108 بازی برای تیم ملی سوئد انجام داد و برای 7 یا 8 سال در فرانسه بازی کرد بنابراین خیلی خوب او را می شناسم.
واقعا ونگر با این خریدش همه رو مات و مبهوت کرده. چقدر این مرد خسیسه. باشگاه خودش میگه پول برای خرید هست اونوقت ونگر اینجوری میکنه.
در مورد اتفاقات نقل و انتقالات تو صفحه قبل توضیح دادم.
طبق حرفای باشگاه که درسته احتمالا با قراردادایی که داریم سال دیگه حداقل 70م پوند بودجه خرید داریم امسالم حدود 45م یورو از مبلغی که باشگاه واسه ترانسفر در نظر داَته مونده مونده دراکسلر تقصیر ونگر نبوده قبول ولی باشگاه باید هر احتمالی را در نظر بگیره و پلن بی داشته باشه الانم که این یارو را خریدن مصدومه واقعا تو نقل وانتقالات فاجعه ایم
پلن B, C, D, E, F هم داشتیم ولی همه پیشنهادامون رد شد.
متاسفانه قضیه دراکسلر بد موقعی بهم خورد و تو اون زمان خیلی سخته بازیکنی رو تو ژانویه از تیمی گرفت که جانشین براش نگرفتن.
VBYOFSKI
04-02-2014, 16:49
مرته ساکر: آمار من و کوسیلنی غیر واقعی به نظر می رسد!
آرسنال از 22 ژانویه 2012 تاکنون در هیچ دیداری که مرته ساکر و کوسیلنی 90 دقیقه کامل کنار هم بازی کرده اند شکست نخورده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].jpg
پایگاه خبری GunnersTrust: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])طبق آمار منتشر شده، آرسنال بیش از دو سال است در دیدارهایی که از زوج مرته ساکر و کوسیلنی در تمام طول بازی استفاده کرده شکست نخورده است. آخرین شکست آنها به باخت 2 - 1 مقابل منچستر یونایتد در ورزشگاه امارات باز می گردد و از آن زمان تاکنون آنها در 32 دیدار بدون شکست بوده اند و در 23 تای آن پیروز شده اند.
در آمار های اخیر نیز آرسنال در 11 دیدار گذشته خود در خانه تنها یک گل دریافت کرده است اما مرته ساکر بجای توجه به این امار خیره کننده، به دنبال افزایش آن است.
"این امار برای من واقعی به نظر نمی رسد. وقتی اولین بار آن را شنیدم، خیلی عجیب به نظر می رسید. آمار خوبی است اما باید آن را بهتر کنیم.
فکر می کنم به خیلی از افرادی که در طول 2 سال و نیم گذشته از ما انتقاد می کردند نشان دادیم که اکنون خیلی بهتر همدیگر را می شناسیم و اینکه به خوبی کامل کننده یکدیگر هستیم بنابراین همکاری با کوسیلنی خوب به نظر می رسد.
اما نمی خواهم بگویم که این امار تنها بخاطر ما دو نفر است. فکر می کنم وقتی در مورد مدافعان مرکزی صحبت می کنم همیشه می خواهم توماس ورمالن را نیز در نظر بگیرم زیرا او کاپیتان ماست و حضور او برای همه اعضای باشگاه حیاتی است. او از شرایط آگاه است، همیشه روحیه ما را تقویت می کند و تازه از یک مصدومیت سنگین بازگشته.
رئیس در طول چند ماه آینده از سیستم چرخشی استفاده می کند و بسیار مهم است که همه ما در فرم خوبی هستیم بنابراین ما 3 نفر می توانیم به فرم خوب خود ادامه دهیم."
مرته ساکر و کوسیلنی اولین بار در جریان پیروزی 1 - 0 مقابل سوانسی در تاریخ 10 سپتامبر 2011 کنار همدیگر قرار گرفتند و یکی از تعداد بی شمار بازی هایی بود که دروازه خود را بسته نگه داشتند. مرته ساکر و کوسیلنی نقاط مشترک زیادی دارند اما مرد آلمانی توپچی ها می گوید آنها در کنار هم بازیکنان متفاوتی هستند.
"در این مورد می خواهم بگویم که ما قابلیت های متفاوتی داریم. یکی تحرک بیشتری دارد، یکی بلند قد تر است. بی شک این دو قابلیت کنار هم مناسب است زیرا این روزها مدافعان مرکزی تنها بلند قد نیستند و تنها با توپ های بلند خود را درگیر نمی کنند.
من در کنار مدافعان مرکزی بسیاری با قابلیت های متفاوت بازی کرده ام. اما لورن، او یکی از سریع ترین بازیکنانی است که تاکنون در کنار او بازی کرده ام، یکی از پر تحرک ترین بازیکنان و بازی خوانی او توپ های زیادی را دفع می کند بنابراین وی توان واقعی در اختیار دارد تا یک شریک دفاعی خوب باشد.
از نظر من بازی کردن کنار او آسان است. امیدوارم وقتی او در مورد من صحبت می کند نیز همین چیزها را بگوید! هر دو از مزیت های یکدیگر استفاده می کنیم بنابراین فکر می کنم این اصلی ترین فاکتور موفقیت ماست."
powerslave
04-02-2014, 19:45
یه چیزی امروز شنیدم که گویا رابین ون پرسی میخواد آخر فصل برگرده آرسنال. کسی در این مورد چیزی میدونه؟
mansoor 7
05-02-2014, 00:27
یه چیزی امروز شنیدم که گویا رابین ون پرسی میخواد آخر فصل برگرده آرسنال. کسی در این مورد چیزی میدونه؟
نه خبرش مال دیلی میله که فقط تو کار شایعس و چرته
البته از این خاءن بعید هم نیست چون بعید میدونم منچستر امسال سهمیه بگیره ولی به شخصه حاظرم ده سال دیگه هم مهاجممون ژیرود باشه ولی این برنگرده
crazyrobot
05-02-2014, 19:53
تا حالا دو بار صدر رو از دست دادیم و هفته بعدش دوباره به چنگش آوردیم، اگه بتوانیم این دوره رو با موفقیت پشت سر بزاریم میشه گفت که قهرمانیم:n02:
میدونم از نقل و انتقالات خیلی گذشته اما حالا
این حرفی که در آوردن آخرش معلوم شد چرته و پای مونیخ در میون بوده و... که فکر کنم بخاطر این مونیخ سنگ انداخت چون تو این دوره ما بازیکن های مصدوم خیلی داریم و از اونطرف هم با مونیخ بازی داریم که اونا هم میخواستن ما کسی رو نخریم و با خستگی و بدبختی باهاشون رو به رو بشیم
امیدوارم بتوانیم تو پوزشون بزنیم:n02:
ویرایش: کسی از بچه ها لوگوی آرسنال رو به صورت سه بعدی با فرمت obj و یا 3ds نداره؟
Pessimist
06-02-2014, 12:00
اون زمان که فان پرسي رفته بود خيلي عصباني بودم اما الان زياد واسم مهم نيست ببينيد دوستان يه بازيکن حق داره براي آيندش تصميم بگيره ديگه برده ي باشگاه که نيست ، هر چي هست از اون آدبايور بهتره که اون حرکت زشت رو با پيراهن منچسترسيتي انجام داد ، فان پرسي هنوزم به آرسنال احترام ميذاره ،
mansoor 7
06-02-2014, 12:07
اون زمان که فان پرسي رفته بود خيلي عصباني بودم اما الان زياد واسم مهم نيست ببينيد دوستان يه بازيکن حق داره براي آيندش تصميم بگيره ديگه برده ي باشگاه که نيست ، هر چي هست از اون آدبايور بهتره که اون حرکت زشت رو با پيراهن منچسترسيتي انجام داد ، فان پرسي هنوزم به آرسنال احترام ميذاره ،
همین امسال خوشحالی بعد از گلش به ما را یادته؟ به نظرت ابن احترامه؟
ضمن اینکه فن پرسی همش مصدوم بود تو تیم ما هر باشگاهی بود بازیکنی که اینقدر مصدوم میشد را پرت میکرد بیرون و الکی حقوق نمیداد بهش تا یه فصل مصدوم نشد و اقا گل شد تو بدترین موقعیت تیما تنها گذاشت رفت و هنوز که هنوزه نتونستیم یه جانشین واسش بخریم به نظرم اصلا فن پرسی شایسته احترام نیست و کارش منطقی نیست
VBYOFSKI
06-02-2014, 13:01
البته بستگی داره احترام رو چی بدونیم:
جالبه که بعد از این قضیه مصاحبه کرد که من فصل پیش به آرسنال گل زدم و خوشحالی نکردم ولی هوادارا منو هو کردن به خاطر همین این سری خوشحالی کردم.
فکر کنم توقع داشت براش فرش قرمز هم پهن کنیم و واسش جیغ و هورا بکشیم. فکر کنم بادش رفته چه خیانتی کرده.
درکل بی خیال این آقا.
100 درصد این قضیه برگشتنش شایعست.
تازه اگه بخوادم برگرده خود ونگر گفت بازیکنایی که از تیم رفتن باید بدونن که برگشتنشون دست خودشون نیست.
pcforlife
06-02-2014, 15:30
چون صحبت از فن پرسی و خوشحالی بعد از گلش تو بازی این فصل هست، من خواهش میکنم دوستان آرسنالی منصف باشن.
دو بازی خوشحالی نکرد، باهاش بدترین برخورد صورت گرفت. رابین با احترام از آرسنال خارج شد و رفتار کسی مثل کارلوس توز که در قبال فرگی و یونایتدی ها انجام داد، رو در مقابل ونگر و طرفدارای آرسنال انجام نداد. والا جدایی رابین به مراتب بهتر از نصری، آدبایور، کول و فابرگاس و... بود. احترامی که rvp در قبال آرسنال داشت، چیزی نزدیک به هانری بعد از رفتنش به بارسا بود. منم موافقم جدایی یکی از بهترین های تیم همیشه سخته... یونایتد هم بازیکن های بزرگش رو رئال خرید. اما کنار اومدن با جدایی هم بخشی از رابطه هوادار - بازیکن هست. چیزی که برای رابین جالب نبود »» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم:n16:
یاعلی
Pessimist
06-02-2014, 18:32
راستش این خوشحالی فان پرسی در مقابل اون خوشحالی زشت آدبایور هیچی نیست! فان پرسی چند سال تو آرسنال بود و به یه چالش جدید نیاز داشت به نظر من بهتره به جای هو کردن فان پرسی آدبایور رو بیشتر از اینا هو کنیم که اون حرکت تاریخی رو انجام داد!
اینم کلیپ آدبایور
خدا وکیی حرکتی انجام داد که آدم تا آخر عمر یادش نمیره!
powerslave
06-02-2014, 21:30
:27:
آقای حسین خان توجیه نکن برادر. حالا دنیای حرفه ایه و یه بازیکن هلندی از یه تیم انگلیسی رفته به یه تیم انگلیسی دیگه و ما ذینفع نیستیم ولی انصافاً اسم فن پرسی و هانری رو تو یه جمله با هم نیار!! جدایی این دو نفر از تیم چه شباهتی به هم داشت. یکیش اسطورۀ باشگاه و دیگه همه کاااری کرد و اون همه سال زحمت کشید و دیگه باید برای پیشرفتش میرفت جای دیگه، اون یکیی همش حضور نصفه و نیمه و همراه با اما و اگر. احترام؟ کدوم احترام؟ من که 20 سال نون بابامو خوردم هر موقع بهش بی احترامی کنم یه خط کشیدم روی اون احترام. تمام این بازیکن هایی که نام بردی و نبردی (هانری، بکهام، رونالدو و ....) تو تیمشون سالم بودن و وظیفشون رو انجام دادن و کار کردن و حقوقشون رو هم گرفتن. این آقا 8 سال تو تیم بود ولی 6 سالش رو مصدوم بود. حقوقش رو هم تمام و کمال گرفت. بعد یه سال که سالم موند تا ته و خوب هم کار کرد یهو در بدترین زمان تیم رو ول کرد رفت در حالی که اگه میموند شاید چند تا بازیکن به بهانۀ اون میومدن کنارش بازی میکردن. دیگه اینقدر رو به تیم دین داشت. کارش رو مقایسه میکنم با برخورد ردوندو در میلان یا خیلی سال قبل اون گازیراگی تو چلسی واقعاً جای تاسف داره.
حالا به قولیفدای سرم. رفت؟ خوش به حالش رفت که مثلاً قهرمانی رو بچشه!! قهرمانی مفت به دست نمیاد!! باید زحمت بکشی و باید شانس هم بیاری. خوب بمون اونجا قهرمان شو دیگه!!!! آخه باد به پرچم بودن هم حدی داره. اون موقع وضع آرسنال خراب بود ول کرد رفت، الان وضع منچستر خرابه حرف جداییشه. حالا بازگشت به آرسنالش رو در نظر نگیر. فکر کن میخواد بره دورتموند. خودت به عنوان یه منچستری چه احساسی داری؟ وضع منچستر خرابه. برای یه بازیکنی پول دادی آوردیش و حالا که تیم بهش نیاز داره باز میخواد ول کنه بره یه جایی که لقمۀ آماده واسش باشه. فکر کنم با مقایسۀ سابقش تو دو تا تیم مشخصه حس ما چی بود وقتی رفت. من بهش دلبستگی آنچنانی نداشتم. نه اونطوری که اون زمان مارادونا رو دوست داشتم. نه اونطوری که ماتئوس رو دوست داشتم و نه مثل رائول، زیدن و شوچنکو و هانری. ولی این ماجرای فان پرسی خیلی درد داشت!!!
دنیای حرفه ای این چیز ها رو هم داره. کسایی مثل پائولو مالدینی پیدا میشن، نقطۀ مقابلشون هم کسایی مثل فان پرسی پیدا میشن. مشکلی نیست ولی حاظرم دفاع آخرای فعلیمون رو بزاریم اون جلو ولی این فان پرسی برنگرده. تا درس بگیره نمک خوردن و نمک دون شکوندن یعنی چی.
mansoor 7
08-02-2014, 17:48
خدا را شکر قبل از شروع فصلم پست دادم و گفتم نظرما که نگید تا یه باخت دادیم این حرفا زد...
مهره های لیورپول به جز خط حملش از ما بدتر بودن مصدوم هم که زیاد داشتن ما این بازیا به اشتباهات ونگر باختیم
تو بازیای بزرگ افتضاحیم
حالا لجبازی سر خرید بازیکن و.... به کنار
ادم باید رو باشگاه تعصب داشته و باشگاه خیلی بزرگتر از ونگره بعضی دوستان تعصبشون رو ونگر از ارسنالم بیشتره امیدوارم سال اخرش باشه و خودش با احترام بره
king of the kings
08-02-2014, 20:32
خیلی بد باختیم . تو بدترین زمان بازی گل خوردیم و تیم از هم پاشید
بعضی از گلاشون هم که رو اشتباه بازیکن های ما بود . کلآ تو همون دقایق اول شوکه شدیم وگرنه اگر حواسمون بود اینقدر راحت نمی باختیم
ماشالا خط حمله وحشتناک لیورپول کم نزاشتن . شانس آوردیم اون شوت وحشتناک سوارز گل نشد
ولی ما مصدوم زیاد داریم و به مراتب مصدوم های ما تآثیر گذارتر بودن . آرون رمزی که یکی از بهترین هافبک های لیگ بود . تئو والکات و فلامینی رو هم نداشتیم
نمی دونم چی بگم خیلی بد باختیم فقط امیداوارم تو بازی های پیش رو خصوصآ مقابل بایرن بتونیم نتیجه بگیریم
SA3EDLORD
08-02-2014, 22:39
5-1 :n04:
من طرفدار لیورپولم تو انگلیس اما واقعا چقد بیخودن این ارسنال تو بازی های مهم.... از سیتی هم که 6 تا خوردن..... امیدوارم با بایرن اینطوری نباشن!
5-1 :n04:
من طرفدار لیورپولم تو انگلیس اما واقعا چقد بیخودن این ارسنال تو بازی های مهم.... از سیتی هم که 6 تا خوردن..... امیدوارم با بایرن اینطوری نباشن!
نکته همینه.توی بازی های بزرگ علاوه بر کارهای فنی شما باید برای اعصاب و روان تیم خودتون و حریف برنامه کنترولینگ داشته باشین.کسی که این کار رو میکنه کاپیتان و بازیکنان باتجربه تیم هستن.
متاسفانه کاپیتان ارسنال و بازیکنان باتجربه تیم اون صلابت لازم برای رهبری تیم داخل زمین رو ندارن.واین مسئله بدجوری داره بهشون ضربه میزنه.
Abdolreza2012
09-02-2014, 02:14
همیشه مشکل آرسنال همین بوده ، تو بازی با تیم های بزرگ و قوی کم میاره
حتی تو سالی که خیلی خوبن ، مثل امسال
منچسترسیتی + بازی امروز نشون دهنده ی این مشکل هستن
آرسنال تیم خیلی خوبیه ، امیدوارم به حقش برسه
eman619rv
09-02-2014, 03:28
شکست های سنگین آرسنال، نظریه ی مردود یک پروفسور فرانسوی
دروازه آرسنال 5 بار در آنفیلد باز شد. آنها در این فصل یک بار دیگر با دریافت 6 گل، شکست سنگینی از من سیتی خوردند. توپچی ها سابقه کیسه گل شدن را پیش از این هم داشته اند، 8 تایی معروف برابر منچستر یونایتد. و شکست های سنگین برابر بارسلونا در نوکمپ که هربار باعث می شد پیروزی های تیم لندنی در خانه کفاف صعود به دور بعدی لیگ قهرمانان را ندهد.
یک نقطه مشترک در تمام این شکست ها وجود دارد. مساله بسیار ساده ای که از چشم پروفسور فرانسوی ... نه، باور اینکه ونگر متوجه این موضوع نشده بسیار سخت است، شاید او به دلیل طرز تفکرش و فلسفه کاریش چشم خود را روی این واقعیت بسته است که تیم جوان او در دیدارهای بزرگ، در خانه حریفان، از نظر آمادگی ذهنی نا آماده به میدان می رود. برابر سیتی در اتحاد، مقابل منچستر در اولترافورد، بازی های برگشت برابر بارسلونا و این آخری در آنفیلد.
فقط همین؟
در بازی لیورپول و آرسنال، شاگردان آرسن ونگر به حریف اجازه دادند تا در مدت 90 دقیقه، 21 ضربه به سمت دروازه آنها بزنند. (کمتر از هر 5 دقیقه، یک ضربه!) تیمی که اساس فوتبالش بر پایه مالکیت توپ است، باید بداند لو دادن توپ در هر نقطه ای از زمین یعنی اهدای فرصت ضد حمله به حریف. (روی گل سوم، اوزیل توپ را در میانه های میدان از دست داد.) به خصوص در برابر رقبای قدرتمند و بازیکنان بزرگ که بلدند چگونه از کوچکترین فرصت، بزرگترین بهره را ببرند. عجیب هم نیست که در چنین شرایطی بازیکنان حریف مرتب در موقعیت تک به تک قرار گیرند و خوب ضرباتشان در چهارچوب باشد و هرچه ضربات در چهارچوب بیشتر، شانس به گل رسیدن هم بیشتر. (12 ضربه لیورپولی ها داخل چهارچوب بود که 7 تای آن توسط شچسنی مهار شد.)
مشکل آرسن و آرسنال کجاست؟
اما مشکل اساسی لو دادن توپ های حیاتی هم نیست! آرسنال در نمایش فاجعه بارش در آنفیلد بازهم 58% مالکیت توپ را در اختیار داشت در حالی که 87% پاس هایشان صحیح بود، اما نتیجه... شاید مشکل اصلی آرسنال در چنین شکست هایی را می توان از کم تجربگی و جوانی بازیکنانی دانست که آرسن ونگر آنها را به میدان می فرستد. هرچند او به خوبی می داند تجربه نقشی حیاتی در چنین دیدارهایی ایفا می کند اما شاید غرور و لجبازی خاص ونگر، به مربی فرانسوی این اجازه را نمی دهد که کمی از جوانگرایی اش در بای های بزرگ بکاهد. او دوست دارد با همان جوان هایش مچ رقبا را بخواباند حال آنکه آرسنال با بازیکنان جوانش وقتی از رقیبی بزرگ (این برای بازی با تیم های پائین تر از سطح آرسنال صدق نمی کند.) چند گل عقب می افتد بدجوری قافیه را می بازد. داشتن نفرات با تجربه ای درون زمین در لحظاتی اینچنین به شدت تاثیرگذار است. بزرگترهای تیم می توانند روحیه از دست رفته و غرور از بین رفته را به تیم برگردانند. بهتر نبود از تجربه روسیچکی، پودولسکی و حتی فرمایلن ناآماده برای این دیدار خاص استفاده می شد؟
تجربه به سن و سال است؟
بله، حضور نفرات با تجربه در دیدارهای بزرگ و حساس تعیین کننده و سرنوشت ساز است اما منظورمان از تجربه سن و سال نیست! در همین دیدار آرسنال و لیور، میانگین سنی آرسنال در حد نرمال (تقریباً 26 سال) قرار داشت، در حالی که میزبان با میانگین سنی کمتری (چیزی در حدود 24) پای به میدان گذاشته بودند اما در تیم قرمز پوش بندر آنفیلد تعداد نفراتی که سابقه حضور و تجربه چنین رقابتی را داشتند به مراتب بیشتر از میهمان بود. به خصوص این مساله برای ارکان تیم صادق بود. تجربه جرارد، سوارز و حتی اسکرتل در چنین رقابتی را با پرمرته ساکر، اوزیل و ویلشر مقایسه کنید. اوزیل که باید نقشی تعیین کننده در تیم ایفا می کرد، خود پس از گل سوم حریف آگاهانه از جریان بازی کنار کشید و خیلی زود تسلیم شد. شاید بتوان گفت تعصب به پیراهن در چنین زمان هایی می تواند کارساز باشد.
آرسنال مفتضحانه باخت، صدر را به همشهری آبی پوشش واگذار کرد و با این شرایط باید 4 روز دیگر از من یونایتد پذیرایی کند و سخت تر از آن میزبانی از بهترین تیم باشگاهی حال حاضر جهان یعنی بایرن مونیخ. آیا آرسن ونگر بازهم این شکست سنگین و تلخ را فراموش خواهد کرد و یا اصلاً آرسنال او با این وضع در این فصل، طلسم جام نگرفتن هایش را می شکند؟
VBYOFSKI
09-02-2014, 08:29
هیچ چیز در مورد بازی نمیشه گفت.
یه بازیه افتضاح به تمام عیار.
شورشو در آوردن، مثلا تیم صدر نشینن، مثلا بهترین خط دفاع لیگ بودن.
دو زار جنبه تعریف رو ندارن. تا تعریفا از خط دفاع شروع شد و آمار عالیه کوش و مرته سر و صدا کرد جفتشون اینجوری گند زدن به بازی.
اونم از خط هافبک. اونور خط حمله.
کلا همه چی مشکل داست تو این بازی. تو 22 دقیقه 4 گل از لیور؟ واقعا باورش سخته.
شاید بشه گفت تنها بازیکنی که خوب بود ژسنی بود که اگه نبود میتونستیم بازیم گل بخوریم.
این دوره فوق العاده سخت رو با یه بازی و باخت افتضاح شروع کردیم.
امیدوارم تیم به خودش بیاد و تو بازیای بعدی جبران کنه. ولی اگه بخوان بقیه بازی ها رو هم اینجوری بازکنن یه دوره افتضاح رو خواهیم گذروند.
آرسنال در طول فصل 26 گل خورده داشته... 11 تاش در دو بازی مقابل سیتی و لیورپول (دو خط حمله اول لیگ) بوده و 15 تا در 23 بازی دیگه! این مسئله بیشتر روانی است تا فنی.
آرسنال توی این فصل به یونایتد، لیورپول و سیتی در خارج از خانه باخته و در خانه با چلسی و اورتون هم مساوی کرده و در بازیهای مستقیمی که با 7 تیم اول داشته فقط تونسته لیورپول و تاتنهام رو در خانه شکست بده در حالی که جلوی تیم های پایین تر خیلی خوب نتیجه گرفته و به جز بازی با وست بروم (که در عین تیم 18 جدول بودن با دفاع اتوبوسی از چلسی، لیورپول، آرسنال، تاتنهام و اورتون مساوی گرفتن و یونایتد رو بردن)، استون ویلا (بازی اول فصل) و ساوتمپتون همه بازی هاش با تیم های زیر رده 7 جدول رو برنده شده. در کل آمار جالبی است که آرسنال داره ولی برای آرسنال خیلی امیدوار کننده نیست و من یادم نمیاد در سال های اخیر تیمی با بازی های ضعیف مقابل تیم های صدر جدول و درو کردن امتیازها از بازیهای پایین جدول تونسته باشه قهرمان لیگ برتر بشه.
بازی چهارشنبه با یونایتد بسیار حساس هست و شخصا فکر می کنم اگه آرسنال این بازی رو برنده نشه جدا از مسئله امتیاز به لحاظ روانی از کورس قهرمانی عقب می افته به خصوص که فوریه و مارچ ماه های بسیار حساس و سنگینی در لیگ برتر هستند و آرسنال هم خیلی بازیهای حساس در این بین داره + دو بازی با بایرن در لیگ قهرمانان.
بازی یک شنبه آینده با لیورپول در FA Cup هم بسیار جالب توجه هست که آرسنال شاید برای انتقام گیری بیاد البته چون بین این بازی و بازی بعدی با بایرن در لیگ قهرمانان فاصله فقط دو روزه است احتمال اینکه آرسنال به بازیکن های اصلی استراحت بده زیاد هست ولی از اون سمت برد مقابل لیورپول می تونه شرایط روانی تیم رو بهتر کنه (به خصوص در صورت نتیجه مناسب نگرفتن مقابل یونایتد).
crazyrobot
09-02-2014, 22:00
دیروز که هیچ بازی رو نتوانستم ببینم اما با اینترنت دنبال میکردم ببینم چی شده، وقتی گل میخوردیم چشمام چهار تا میشد.
این ژیرو به هیچ عنوان نباید بازی کنه، به نظرم جلوی تیم هایی که مهاجم سرعتی دارن هم مرته نباید باشه و به جاش کاپتان ورما بیاد.
اگه دیروز ورما و گیبز بودن اینطور نمیشد:n28:
امیدوارم تو حذفی لهشون کنیم
راستی ما لیورپول رو همین چند سال پیش با 6 تا گل بدرقه کردیم رفت پس هیچ جای ناراحتی نداره، هر تیمی روز بد واسش پیش میاد:n06:
VBYOFSKI
12-02-2014, 08:31
با مساوی چلسی در صورت برد میریم صدر.
امیدوارم نتیجه بازیه چلسی به بازیکنا روحیه بیشتری بده.
mansoor 7
13-02-2014, 01:09
تیمی که این منچسترا با این شرایط بازی نبره لیاقت قهرمانی نداره
این ونگر چش شده این همون کسیه که فصل 2004 را باهاش داشتیم؟ به نظرم یه دنیا تغییر کرده! واقعا پودولسکی نمی تونست بازی کنه؟ یا این ژیرود چیکار باید بکنه که تعوضش کنن؟؟؟ جدی کل تابستون و ژانویه کسی بهتر از این نبود بخریم؟ عمرا قهرمان بشیم امسال میریم تو سال نهم
کلانتبرگ هم که مثله همیشه پنالتی واضح را نگرفت
لابد بندتنر و پودولسکی و گنبری خیلی داغونن که رئیس ترجیح میده 90 دیقه از این بازیکنای مفلوک استفاده کنه!!!
بازیکنا انگار داشتن شطرنج بازی میکردن! انقدر دقت (معطل) میکردن توپ خراب نکنن که زمان بازی تموم شد. بعضی وقتا اگه عین گاو بزنی تو دفاع حریف بلخره یه چیزی از توش درمیاد...!
جالبه که اوضاع چلسی تو بازی دیشبش جلوی وست بروم هم همین بود...
VBYOFSKI
13-02-2014, 08:43
یکی از مضخرفترین بازی هایی که از آرسنال دیدم.
چی شد اون آرسنال نیم فصل اول؟ چرا اینجوری بازی می کنن؟
چی شد اون ونگربال و بازی روون و سرعتی؟
دیگه خسته شدم از دست ژیرو. خیلی داغونه دیگه اینه. نمیدونم چرا ونگر بی خیالش نمیشه. حدالقل یه بازی بنتنر رو کامل بازی بده شاید یه دو تا حرکتی نشون بده.
فقط بلده موقعیت از دست بده بعدش دست بکنه تو موهاش و زبونشو در بیاره.
به خدا این خط هافبک داره به خاطر این آقا کاملا حروم میشه. اوزیل اونقدر بهش اعتماد نداره که حتی اگه موقعیتش خوب باشه بهش پاس بده، یا توپو نگه میداره یا میده به یکی دیگه.
نمونشم تو این بازی بود که ژیرو تو محوطه بود و معیتشم بد نبود نسبتا ولی اوزیل ترجیح داد پاس عرضی بده به کازورلا.
با اون قدش یه سر نمیتونه بزنه، همه رو میزنه در و دیوار. اونم از شوتای تخیلیش.
خیلی برام سخته مایی که یه زمان نوک حملمون کسایی مثل هانری و ایان رایت و ... بازی میکردن الان باید با کسی مثل ژیرو سر کنیم که فقط بلده خوب زبونشو در بیاره.
کاش تئو مصدوم نمیشد. الان بدجور بهش نیاز داریم. همینطور رمسی.
بهترین بازیکن فصل پیش تیم و بهترین بازیکن نیم فصل اول لیگ رو نداریم. دوتا از بهترینها و گلزن ترینهامون.
تا الان هیچوقت در مورد ونگر چیزی نگفتم و انتقاد نکردم ولی نمیدونم چرا ونگر تعویض نمیکنه؟
چرا پولدی رو بازی نداد؟
چرا بازی رو با 5 تا هافبک شروع کرد؟
چرا انقدر به ژیرو فرصت میده؟
چرا یه مهاجم نگرفت و رفت کالسترومی رو گرفت که میدونست مصدومه؟
یعنی پولدی نمیتونست تو این بازی بهتر از ژیرو باشه؟
یا بنتنر نمیتونست بهتر از ژیرو باشه؟
چرا تیم ترسو بازی میکنه؟
تیم مهاجم نوک نداره. انگار اون جلو اصلا هیچ کس نیست. به فرار نمیکنه. همش وایمیسته بهش پاس بدن توپو نگ داره و پاس بده.
یکی نیست بگه مگه تو هافبک بازی سازی که میخوای واسه بقیه گل بسازی.
هیچ نکته مثبتی نداره. پارسال خوب هد میزد میگفتیم هد زنه که امسال اونم دیگه نمیزنه.
در کنار اینا باید یه تقدیر ویژه از کوش و ژسنی , اوزیل کرد. کوش که واقعا تو طول بازی عالی بود. ژسنی هم واکنشش روی هد ون پرسی عالی بود. اوزیل هم بعد از انتقاداتی که تو این هفته بهش شد عالی بازی کرد.
واقعا خط هافبک تیم به خاطر وجود کسی مثل ژیرو داره حروم میشه. این خط هافبک 50% تواناییشم نتونسته نشون بده.
با این وضعیت بدجور از بازی با بایرن میترسم.
یه موقعیت عالی رو برای پس گرفتن صدر از دست دادیم.
پ.ن: این داورا تا کی میخوان پنالتی های ما جلو منچستر رو نگیرن. زشته دیگه، خجالت نمیکشن خودشون؟
پ.ن2: خیابانی نمیخواد بی خیال بشه؟ شورشو درآورده دیگه. ما نخوایم تو یه بازی اسمی از بارسا بشنویم باید چی کار کنیم؟ اسم بازیکنا رو هم جا به جا میگه. کلی هم چرت و پرت تحویل ملت میده.
Sepehr SS
13-02-2014, 14:01
تا وقتی ونگر مربی این تیمه، ژیرو هم مهاجم اصلیه این تیمه و حتی اگه بیست دروازه خالی هم تو یه بازی خراب کنه، باز هم بازی بعدیش رو از اول بازی میکنه.
eman619rv
15-02-2014, 03:07
شایعه روز:
همون طور که احتمالا میدونین پوما فصل آینده جای نایکی رو خواهد گرفت و تولیدات ارسنال رو به عهده خواهد گرفت.
یکی از اصلی ترین چهره های تبلیغاتی پوما هم ماریو بالوتلی ستاره میلان هست. گفته میشه که پوما قصد داره تا در انتقال 30میلیون پوندی ماریو به آرسنال کمک کنه و مقدمات شکل گیری این انتقال رو فراهم کنه!!
حالا نمیدونم چقدر هواداران ارسنال استقبال میکنن از این شایعه:n13:
ماریو از اون چهره های خبر سازی هست که پوما حسابی داره ازش استفاده میکنه یکی از محصولات جالب پوما در همین رابطه:
اینم از اون پیراهن هایی که گفته میشه یکی از سیپمل مدل های فصل بعد آرسنال هستش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] yGn8dC-_HDQrDLXaGov ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aked-are-puma-planning-to-release-a-gold-arsenal-away-kit%2F&ei=BaX-UtzMFYirtAaZuoH4Dg&psig=AFQjCNF_7FwoDV0eINLx4nOUBVavQxX31A&ust=1392506501400015)
king of the kings
15-02-2014, 08:49
با این وضع مهاجمین قطعآ از اومدن ماریو استقبال میشه .
امیدوارم برای فصل بعد همین بازیکنان حفظ بشن و ماریو اضافه بشه . مصدومیت والکات و رمزی هم برطرف میشه
VBYOFSKI
15-02-2014, 10:37
در کنار شایعات بالوتلی دوباره یه سری شایعات در مورد ون پرسی در اومده.
گفته میشه 28 ژانویه ایجنت ونپرسی با ونگر تماس داشته برای برگشت ون پرسی.
البته صحتش اصلا مشخص نیست. در ضمن ایجنت ون پرسی ایجنت ورمالن هم هست.
mansoor 7
15-02-2014, 19:11
من به شخصه بالوتلی را از کاستا و هیگو و مارتینز مهاجم بسیار بهتری میدونم به نظرم فکت هم هست :دی . شرایط الانشا نبینید تو میلان فعلی همه افت کردن شما اباته را مثلا ببینید تو میلان افتضاحه ولی تو تیم ملی عالیه اینم بر میگرده به مربی . بالوتلی همونیه که ما نیاز داریم تکنیکی سرعتی قدرت بدنی عالی هد زن شوت زن یه بازیکن کامله تاپ کلاس
VBYOFSKI
16-02-2014, 22:00
خب تبریک میگم.
لیورپول رو 2-1 بردیم و دور بعد باید تو خونه با اورتون بازی کنیم.
سانوگو نشون داد میتونه در آینده بازیکنه خوبی بشه. خیلی جنگنده بود تو این بازی.
چمبو و اوزیل هم عالی بازی کردن و از همه بهتر فابیانسکی بود که باید گفت برد رو برامون خرید.
7 تا از بازیکنا برای بازی با بایرن استراحت کردن. امیدوارم که بازی با بایرن یه آرسنال فوق سرحال مثل بازی برگشت پارسال رو ببینیم.
اصلن امیدی به این بازی نداشتم. نود درصد فکر میکردم صفرصفر میشه.
بازهم امید و اعتماد به نفس تزریق شد به همه. منتظر بایرن و بازیهای لیگ میمونیم :n09:
mansoor 7
16-02-2014, 23:49
تبریک به همه خیلی روحیه بخش بود من انتظار ندارم بایرنا حذف کنیم تیمی که کل اروپا ازش میترسن اما امیدوارم شایسته ارسنال بازی کنیم.
به جز گلری عالی فابیانسکی یکی از نکات بازی سانوگو بود به نظرم خوب بود واقعا خیلی بالاتر از انتظارم بود دقت کنیم بازیکنی هست که چندین ماهه مصدوم بوده و 20سالشه و اولین شروعش واسه آرسنال بود شک ندارم تو بازیای بعدی خیلی بهتر میشه نمیشه مقایسه کرد اما حتی بازیکن تاپ کلاسی مثل سانتی بعد از مصدومیت چند بازی طول کشید تا به فرم استانداردش برگشت امیدوارم از شر ژیرود راحتمون کنه در ادامه فصل :دی
بلخره مشخص شد جناب ژیرو چه مرگش بوده این مدت...
خیانت به خانواده و باشگاه، استرس وحشتناک به خاطر پنهان کاری و ترس از افشا شدن ماجرا...
امیدوارم خونواده ش بتونن گذشت کنن که دوباره بتونه تمرکز کنه رو حرفه ش.
به شخصه خیالم راحت شد که مشکلش یه "لغزش زودگذر از عقل و منطق" بوده، نه تنبلی و کم کاری و بی استعدادی...
VBYOFSKI
17-02-2014, 08:23
بلخره مشخص شد جناب ژیرو چه مرگش بوده این مدت...
خیانت به خانواده و باشگاه، استرس وحشتناک به خاطر پنهان کاری و ترس از افشا شدن ماجرا...
امیدوارم خونواده ش بتونن گذشت کنن که دوباره بتونه تمرکز کنه رو حرفه ش.
به شخصه خیالم راحت شد که مشکلش یه "لغزش زودگذر از عقل و منطق" بوده، نه تنبلی و کم کاری و بی استعدادی...
گفته میشه شب قبل از بازی با کریستال پالاس این کار رو کرده.
تو توییتر از زنش، هوادارا، بازیکنا و مربی عذر خواهی کرده.
تا جایی هم که خوندم زنش داره ترکش میکنه.
به شخصه دیگه با این حاشیه ای که واسه خودش و تیم درست کرد اصلا انتظار ندارم که بهتر بشه.
حرفهای ونگر در مورد صحبتهای مورینیو:
در مورد نظرات خوزه مورینیو...
صادقانه بگویم برایش احساس تاسف می کنم. اول از همه می خواهم بگویم که به هیچ وجه در کنفرانس خبری در مورد او صحبت نکردم و چیزی برای گفتن ندارم...بیشتر برای چلسی متاسف هستم تا خودم. به هیچ وجه علاقه ای به این موضوع ندارم و این یک نظر واقعی است. اگر شما به آن علاقه مند هستید و کاری بهتر از این برای انجام دادن در زندگی خود ندارید، آزاد هستید تا این کار را انجام دهید. اما صادقانه بگویم نمی توانم به زور به چیزهایی علاقه نشان دهم که برایم جذابیتی ندارد. عاشق فوتبال هستم، متاسفم که شما را نا امید می کنم اما آنچه به ان علاقه مندم، چیزهایی است که درون زمین اتفاق می افتند.
Pessimist
18-02-2014, 12:28
تبريک ميگم دوستان انتفام خوبي از ليورپول گرفتيم ،واقعا بردن ليورپول که آماده ترين فرم خودش هست کار راحتي نيست اما عالي بوديم اونم با هفت تا تغيير نسبت به بازي قبلي، به اميد بردن بردن بايرن
mansoor 7
20-02-2014, 01:07
بین اسپرت گفت اخراج اشتباه بوده
لعنت به ابن پلاتینی و یوفا همش داورایا به ضرر ماست اخراج کاملا نتیجه را عوض کرد پنالتیا خوب گرفت اوزیل اما متاسفانه خیلی بد زد
واقعا بدشانس بودیم و این بایرن بعید میدونم بتونه قهرمان clبشه
مونرئال که اومد تو خدا خدا میکردم کم گل بخوریم که بازیه برگشت که میخوان جوگیرشن جا واسه برگشت داشته باشن، چقدر بده این بازیکن...
اوزیل هم افتضاح بود این بازی...
ترکیب امروز هم بد بود، چرا به پولدی بازی نمیده؟
امیدوارم بازیه برگشت بزنیم تا آبرومندانه حذف نشیم و بریم بالا...
....
داستانه ژیرود چیه؟
نمیدونم فلسفه و هدف ونگر از بازی ندادن پولدی چیه ؟!
یادمه جام جهانی 2006 که توی آلمان برگزار میشد، پولدی واسه آلمان بازی میکرد . خیلی دوست داشتم که یه روز بیاد آرسنال و روزی که فهمیدم با آرسنال قرارداد بسته نمیدونستم از خوشحالی چیکار باید بکنم ؟!
الان که این وضعیت رو میبینم با خودم میگم اگه پولدی رو تابستون بفرستیم یه تیم دیگه هم به نفع پولدی کار کردیم و هم به نفع تیم ! الان پولدی توی سنی هست که میتونه بهترین بازیهاش رو انجام بده و حیفِ که بازیکنی با این قابلیت ها نیمکت نشین سانوگو و ژیرو بشه ! از طرفی هم با توجه به علاقه ای که هوادارا به پولدی دارن با رفتنش به ونگر فشار وارد میشه و مجبور میشه یه مهاجم تاپ توی تابستون به خدمت بگیره
واقعا واسم قابل درک نیست که با توجه به عدم تمرکز اخیر ژیرو و حاشیه ای که بوجود آورده و همینطور عدم آمادگی بنتنر و تازه کار بودن سانوگو ، چرا باید کسی مثل پولدی با این قدرت تمام کنندگی نیمکت نشین بشه ؟!
فقط کافیه به آمار پولدی نگاه کنید ! بعد از مصدومیت 4 ماهش توی هر بازی ای که بوده یا گل زده یا روی گل تاثیر گذار بوده !
ولی در کل خوشحالم که باختیم ! همین کروس هم توی این بازی و هم توی بازی سال گذشته با شوت زنی به ما گل زده ! ولی در کمال تعجب تیم ما یه شوت زن نداره ! و درست از همونجایی خوردیم که سال قبل خوردیم
امشب خیلی چیزا مشخص شد ! اولیش اینکه اوزیل واقعا کشش بازیهای فشرده ی جزیره رو نداره ! اگه تا الان یک درصد هم شک داشتم امشب کاملا به یقین رسیدم ! باید توی بازیهای گذشته استراحت میکرد ، دوم که همه ی عالم و آدم دارن میگن ! نیاز به مهاجم تاپ داریم و سوم اینکه باید یه فکری به حال پنالتی زن های تیم بکنیم ...
در هر صورت فکر نمیکنم با این وضعیت کاری از پیش ببریم ...
ترجیح میدم از CL کنار بریم و تمرکزمون رو روی لیگ و جام حذفی بزاریم
نه تنها بدشانسی ها که بلکه مصدومیت های تیم هم خیلی به ما ضرر زده، امشب واقعا کمبود تئو والکات حس میشد !
امیدوارم با برگشتن آرون رمسی و کیم ( بازیکن جدید ) یه حرکتی بکنیم و حداقل لیگ رو ببریم
داستانه ژیرود چیه؟
رسوایی اخلاقی ...
VBYOFSKI
20-02-2014, 08:54
بازی رو باختیم ولی خوب بازی کردیم.
10 - 15 دقیقه اول واقعا عالی بود تیم و نشون میداد که کاملا واسه بازی برنامه داره ولی از بعد پنالتی ای که اوزیل از دست داد کم کم بازی افتاد دست بایرن.
بعد از مصدومیت گیبز مطمعن بودم که با اومدن ناچو اون سمت کاملا اتوبان میشه و شد.
کلا 10 نفره شدن و 2 تعویض اجباری کل برنامه هامون رو بهم ریخت و باعث شد کاملا بیایم تو دفاع.
نکته جالب واسه من بازی دادن به سانوگو بود. اوزیل هم بعد اون پنالتی خیلی بد بود.
مرته، کوش (با اینکه گل دوم تقضیر خودش بود) و فلامینی عالی بودن.
قبلا تونستیم بازم میتونیم تو مونیخ نتیجه بگیریم.
فقط نمیدونم چرا این تیم انقدر بد شانسه. هرچی اتفاق گند تو فوتبال هستش واسه ما اتفاق میوفته.
king of the kings
20-02-2014, 09:15
خیلی بد شناسیم .
15 دقیقه اول قشنگ بایرن رو لوله کرده بودیم . خیلی خوب و روون داشتیم بازی می کردیم ولی یه دفعه همه چی بهم ریخت
حیف می تونستیم نتیجه بهتری بگیریم .
امیدوارم برای بازی برگشت رمزی برسه
Sepehr SS
20-02-2014, 09:52
هیچ وقت از این اوزیل خوشم نیومده، به نظر من که خریدش با اون قیمت کاملا اشتباه بود. اول فصل دراکسلر رو میگرفتن بهتر بود.
ebibarati
20-02-2014, 12:46
خیلی بد نتیجه ای گرفتیم اگه پنالتی اوزیل گل میشد اوضاع کاملا متفاوت میشد ، حیف!!!!!!!!!!!!!!!
Arrowtic
20-02-2014, 14:33
هیچ وقت از این اوزیل خوشم نیومده، به نظر من که خریدش با اون قیمت کاملا اشتباه بود. اول فصل دراکسلر رو میگرفتن بهتر بود.
داداش خوشم میاد شما با همه چیز و همه کس مخالفیا ! اینور اوزیل ، اونور مورینیو . سر یه بازی بد سریع شروع میکنی و شخص رو از پایه زیر سوال می بری . اوزیل درسته خوب نبود توی این بازی ولی با توجه به این که اولین فصلشه تو آرسنال به نظر من خوب بوده تا اینجای کار . اونور هم تا چلسی یه بازی رو میبازه کل شخصیت مورینیو رو شما زیر سوال میبری .
15 دقیقه اول بازی نشون داد که بایرن اصلا شکست ناپذیر نیست و در بازی بعد اگه تیم مثل این بازی یهو خودشو نبازه میتونه یه برد شیرین به دست بیاره .
Sepehr SS
20-02-2014, 15:47
داداش خوشم میاد شما با همه چیز و همه کس مخالفیا ! اینور اوزیل ، اونور مورینیو . سر یه بازی بد سریع شروع میکنی و شخص رو از پایه زیر سوال می بری . اوزیل درسته خوب نبود توی این بازی ولی با توجه به این که اولین فصلشه تو آرسنال به نظر من خوب بوده تا اینجای کار . اونور هم تا چلسی یه بازی رو میبازه کل شخصیت مورینیو رو شما زیر سوال میبری .
برای مخالفت هام دلایل کاملا موجه دارم. اوزیل رو تو رئال هم زیاد قبول نداشتم، تو آرسنال هم چند بازی اول خیلی خوب بود و من فکر کردم متحول شده ولی دوباره به همون وضع سابقش برگشت. کلا اوزیل کسی هستش که خیلی حاشیه داره و بیخود نیست که همه بهش میگن Ozil Womanizer. کلا اوزیل بیشتر از اینکه به خود فوتبال فکر کنه، به پول و این چیزهای دور و برش فکر میکنه و با این طرز تفکر بیشتر از چند سال تو سطح اول فوتبال اروپا نمیتونه بمونه. امیدوارم ونگر چند بازی بیرون بزارتش همونطور که ژیرو رو بیرون گذاشت. هر چقدر کازورلا با شخصیت و خیلی حرفه ایه، اوزیل نقطه مقابلشه.
مورینیو هم شخصیت نداره که بخوام زیر سوال ببرمش، کسی که راجع به یکی از بزرگترین مربی های تاریخ فوتبال جهان یعنی ونگر، اونجوری حرف بزنه، از نظر من کوچکترین شخصیتی نداره.
Masoud King
20-02-2014, 18:17
برای مخالفت هام دلایل کاملا موجه دارم. اوزیل رو تو رئال هم زیاد قبول نداشتم، تو آرسنال هم چند بازی اول خیلی خوب بود و من فکر کردم متحول شده ولی دوباره به همون وضع سابقش برگشت. کلا اوزیل کسی هستش که خیلی حاشیه داره و بیخود نیست که همه بهش میگن Ozil Womanizer. کلا اوزیل بیشتر از اینکه به خود فوتبال فکر کنه، به پول و این چیزهای دور و برش فکر میکنه و با این طرز تفکر بیشتر از چند سال تو سطح اول فوتبال اروپا نمیتونه بمونه. امیدوارم ونگر چند بازی بیرون بزارتش همونطور که ژیرو رو بیرون گذاشت. هر چقدر کازورلا با شخصیت و خیلی حرفه ایه، اوزیل نقطه مقابلشه.
فک کنم در مورد بهترین پاسور اروپا حرف زده میشه.
این دلایل کاملا موجه (!) متوجه شخص هست و هیچ ارزش فنی نداره.
Sepehr SS
20-02-2014, 19:24
فک کنم در مورد بهترین پاسور اروپا حرف زده میشه.
این دلایل کاملا موجه (!) متوجه شخص هست و هیچ ارزش فنی نداره.
دلایل فنی هم دارم، ولی اینجا که نمیشه توضیح داد، رو فیلم بازیش قشنگ تحلیل میکنم ضعف هاشو اگه بخواین. اتفاقا همون دلایل غیر فنی هم باعث شده که نسبت به چهار سال پیش، هیچ پیشرفتی نکرده باشه و فقط یه پاسور خوب مونده باشه که به نظر من تو اون زمینه هم overrated هستش و من ماتا رو بهش ترجیح میدم. شما ببین همین کروس تو این چند سال چه پیشرفتی کرده یا مولر یا مارکو رویس ولی اوزیل همونی که بود مونده. تو جام جهانی هم بعید میدونم فیکس باشه.
Arrowtic
20-02-2014, 20:15
مورینیو هم شخصیت نداره که بخوام زیر سوال ببرمش، کسی که راجع به یکی از بزرگترین مربی های تاریخ فوتبال جهان یعنی ونگر، اونجوری حرف بزنه، از نظر من کوچکترین شخصیتی نداره.
اصولا دوست نداشتن رفتار یه کسی ربطی به بازیش نداره .
کلا بهتره این که فلانی نمیدونم موهاش این شکلیه و فلان حاشیه داره و اینا رو ول کنیم ، زندگی شخصیشونه و به ما هیچ ربطی نداره و بهتره از زمینه فوتبالی نقد کنیم .
دلایل فنی هم دارم، ولی اینجا که نمیشه توضیح داد، رو فیلم بازیش قشنگ تحلیل میکنم ضعف هاشو اگه بخواین. اتفاقا همون دلایل غیر فنی هم باعث شده که نسبت به چهار سال پیش، هیچ پیشرفتی نکرده باشه و فقط یه پاسور خوب مونده باشه که به نظر من تو اون زمینه هم overrated هستش و من ماتا رو بهش ترجیح میدم. شما ببین همین کروس تو این چند سال چه پیشرفتی کرده یا مولر یا مارکو رویس ولی اوزیل همونی که بود مونده. تو جام جهانی هم بعید میدونم فیکس باشه.
خوشحال میشیم بازیاشو برامون قشنگ تحلیل کنید !
VBYOFSKI
20-02-2014, 22:09
دلایل فنی؟ میشه دلایل فنی رو بگین بهمون؟
اوزیل تو این فصل لیگ برتر 22% از کل موقعیت های آرسنال رو ایجاد کرد که بهترین امار تو لیگه.
تو هر بازی کم کم داره 2 تا پاس کیلیدی میده. بهترین امار پاس رو تو یک سوم حریف داره.
و همه اینا در صورتیه که اولین فصلش تو لیگ برتره و هیچ مهاجم درست و حسابی جلوش بازی نمیکنه.
اینم یه امار مربوط به فصل اول اوزیل، ماتا و سیلوا:
داوید سیلوا : 30 بازی ثابت - 5 تا تعویضی، 4 گل - 7 پاس گل
خوان ماتا : 29 بازی ثابت - 5 بازی تعویضی، 6 گل - 13 پاس گل
مسوت اوزیل : 21 بازی، 4 گل - 8 پاس گل
عملکرد اوزیل با یه پنالتی خراب کردن برای من زیر سوال نمیره.
-------------------------------------------------------------------------------------
اینم عذرخواهی اوزیل:
الان صبح روز بعد از بازی است و احساس من نسبت به دیشب نه تنها بهتر بلکه بدتر شده است. از همه معذرت می خواهم. قرار نبود که این طور شود اما پیروز شدن با یک بازیکن کمتر برابر آنها واقعا غیرممکن بود.
یه خبرنگاری هم که اسمش الان یادم نیست گفته که نیمه دوم رو چمبو با درد بازی میکرده. قرار بوده که روسیچکی به جای اوزیل بیاد تو و بره همون سمت چپ ولی بعد اینکه چمبو گفته درد داره جای چمبو اومده.
3 تعویض اجباری در برابر بهترین تیم دنیا. باید لقبمون رو از توپچی ها به بدشانس ها تغییر بدن.
نویر هم در مورد پنالتی اخراج گفته که میدونم قوانین چی میگن ولی این خطا ها نباید قرمز داشته باشه و آرسنال فقط مستحق پنالتی بود.
------------------------------------------------------------------------------------
بعد جناب ژیرو اینبار نوبت میرسه به بنتنر که حاشیه درست کنه واسه تیم.
دیشب بعد بازی رفته به یه کلاب که روابط جنسی توش آشکارا انجام میشده.
البته بنتنر دفعه اولش نیست و چندسال پیش بعد از حذف جلو لیورپول هم اینکارو کرده بود که با حالت کاملا مست و شلوار تا نیمه پایین دستگیر شده بود.
crazyrobot
20-02-2014, 22:22
حیف شد باختیم، داور گاگول تشریف داشت
سیتی و آرسنال، هر دو اخراجی، مشکوک میزنه:n02:
اوزیل: بیچاره عین اسب داره میدوه دیگه چکار کنه، بازی با لیور همه استراحت بودن به جز این مادر مرده
اینم عذرخواهی اوزیل:
الان صبح روز بعد از بازی است و احساس من نسبت به دیشب نه تنها بهتر بلکه بدتر شده است. از همه معذرت می خواهم. قرار نبود که این طور شود اما پیروز شدن با یک بازیکن کمتر برابر آنها واقعا غیرممکن بود.
یه خبرنگاری هم که اسمش الان یادم نیست گفته که نیمه دوم رو چمبو با درد بازی میکرده. قرار بوده که روسیچکی به جای اوزیل بیاد تو و بره همون سمت چپ ولی بعد اینکه چمبو گفته درد داره جای چمبو اومده.
3 تعویض اجباری در برابر بهترین تیم دنیا. باید لقبمون رو از توپچی ها به بدشانس ها تغییر بدن.
نویر هم در مورد پنالتی اخراج گفته که میدونم قوانین چی میگن ولی این خطا ها نباید قرمز داشته باشه و آرسنال فقط مستحق پنالتی بود.
بیچاره معلومه اساسی ناراحته، دمش گرم که معذرت خواهی کرده:n16:
Sepehr SS
21-02-2014, 20:06
من همیشه ونگر رو به عنوان یه مربی میشناسم که خرید های کمی میکنه ولی وقتی خرید کنه، یه بازیکن آینده دار خوب میخره ولی الان چند وقته تو این فکرم که ونگر، چی تو این مونرئال دیده که خریدتش؟!!!! واقعا افتضاحه این، من تو این چند وقت هر چی بازی ازش دیدم، افتضاح و فاجعه بوده. اصلا در حد کریستال پالاس هم نیست چه برسه به آرسنال.
فلامینی یه الگوی فوق العاده ست. روحیه ش توی بازی و نگرشش به باشگاه لنگه نداره.
خیلی ها موقع اومدنش فکر میکردن که آرسن جنس بنجل آورده. ولی حالا تفاوت بودن و نبودنش توی بازی خیلی دراماتیکه.
راجع به اوزیل تو مصاحبه گفته:
"اون یکی از بازیکناییه که مقابل بایرن بیشترین دوندگی رو داشت. اون یه بازیکن تهاجمیه و اونقدرها عادت به بازی فیزیکی توی زمین نداشته. با این حال این کار رو انجام میده و من بهش افتخار میکنم چون تا آخرین لحظه تمام توانش رو بکار گرفت. همونطور که قبلن گفتم همه پشت مسوت هستن و اون یکی از نزدیکترین هم تیمی هامه. باهم خیلی صمیمی هستیم و داخل و خارج زمین هر کاری برای هم میکنیم. همه از بودنش خوشحالن چون خیلی بازیکن با استعدادیه و من نمیفهمم چرا مردم اینقدر بهش گیر میدن."
Sepehr SS
22-02-2014, 20:29
آرسنال امروز فوق العاده بود. آرسنال بدون اوزیل یه تیم دیگست، واقعا خرید اوزیل بیخود بود. با اون پول میشد دو بازیکن خوب گرفت، حیف که ونگر مجبور شد به خاطر فشار بی منطق هوادارها، این خرید احساسی رو انجام بده. با اون پول میشد یوهان کابای و کریستین بنتکه رو خرید.
آرسنال امروز فوق العاده بود. آرسنال بدون اوزیل یه تیم دیگست، واقعا خرید اوزیل بیخود بود. با اون پول میشد دو بازیکن خوب گرفت، حیف که ونگر مجبور شد به خاطر فشار بی منطق هوادارها، این خرید احساسی رو انجام بده. با اون پول میشد یوهان کابای و کریستین بنتکه رو خرید.
واقعا تحلیل های شما واسه من جالبه !! :n02:
خدا میدونه دید شما نسبت به فوتبال چیه !!
powerslave
22-02-2014, 20:39
برد خوب و به موقع و روحیه بخش رو تبریک میگم. ولی سیتی یه بازی کمتر داره.
Sepehr SS
22-02-2014, 20:48
واقعا تحلیل های شما واسه من جالبه !! :n02:
خدا میدونه دید شما نسبت به فوتبال چیه !!
دید من نسبت به فوتبال، واقع گرایانه و بر اساس منطق هستش. من اوزیل رو قبول ندارم و بیست میلیون پوند بیشتر نمی ارزه. اگه اوزیل نبود، الان آرسنال بایرن رو هم برده بود، بازی با لیورپول هم که دو تا پاس گل به لیورپولی ها داد. موفقیت امسال رئال هم به خاطر نبود بازیکن های کم کاری مثل اوزیله.
:n10:
Arrowtic
22-02-2014, 21:23
دید من نسبت به فوتبال، واقع گرایانه و بر اساس منطق هستش. من اوزیل رو قبول ندارم و بیست میلیون پوند بیشتر نمی ارزه. اگه اوزیل نبود، الان آرسنال بایرن رو هم برده بود، بازی با لیورپول هم که دو تا پاس گل به لیورپولی ها داد. موفقیت امسال رئال هم به خاطر نبود بازیکن های کم کاری مثل اوزیله.
اصلا اوزیل نبود دیگه الآن با کلی اختلاف اول بود آرسنال نه ؟
برادر من چه استدلالیه ! مگه ریاضیه که فلانی نبود فلان بازی فلان موقعیت گل میشد و می بردیم یا 2 تا پاس نمیداد نمی باختیم ! صد تا عامل روی یه بازی تاثیر دارن حرکت با توپ و بدون توپ و کلی چیز دیگه .
بعدشم تا جایی که یادمه شما که الآن انقدر سنگ ونگر رو به سینه میزنی و میپرستیش ، سر باختای قبلی تیم کلی ایراد گرفته بودی که نمیدونم بنجل خره و خسیسه و خرید بزرگ نمی کنه ! کلا با یه بازی شما نظرت راجع به همه چیز و همه کس عوض میشه و در کمال تعجب ادعای تعصب بر روی افراد/تیم ها رو هم داری .
درضمن قرار بود یک نقد بسیار فنی بکنید بازی اوزیل رو !
Sepehr SS
22-02-2014, 21:48
اصلا اوزیل نبود دیگه الآن با کلی اختلاف اول بود آرسنال نه ؟
برادر من چه استدلالیه ! مگه ریاضیه که فلانی نبود فلان بازی فلان موقعیت گل میشد و می بردیم یا 2 تا پاس نمیداد نمی باختیم ! صد تا عامل روی یه بازی تاثیر دارن حرکت با توپ و بدون توپ و کلی چیز دیگه .
بعدشم تا جایی که یادمه شما که الآن انقدر سنگ ونگر رو به سینه میزنی و میپرستیش ، سر باختای قبلی تیم کلی ایراد گرفته بودی که نمیدونم بنجل خره و خسیسه و خرید بزرگ نمی کنه ! کلا با یه بازی شما نظرت راجع به همه چیز و همه کس عوض میشه و در کمال تعجب ادعای تعصب بر روی افراد/تیم ها رو هم داری .
درضمن قرار بود یک نقد بسیار فنی بکنید بازی اوزیل رو !
ونگر رو نمی پرستم ولی قبولش دارم. اونم آدمه و انسان هم جایزالخطاست، در خسیس بودنش هم شکی نیست ولی همین که بدون خرید های گرون قیمت سیتی و چلسی، میتونه همپای اونا باشه و خیلی هم بهتر از اونا بازی کنه، برای من قابل احترامه. من رو هیچ کس تعصب ندارم و وقتی کسی اشتباه کنه، اشتباهشو میگم. مثلا همین یورگن کلوپ که محبوب ترین مربی منه، خیلی وقت ها ازش ایراد میگیرم. از تعصب کورکورانه متنفرم. ونگر رو هم از لحاظ فنی خیلی قبول دارم ولی از لحاظ خرید بازیکن، زیاد ایده آل نیست ولی تو این زمینه هم ونگر رو به مورینیو ترجیح میدم که دو تا بازیکن فوق العاده یعنی دی بروین و ماتا رو فروخت و یه بازیکن فوق معمولی یعنی ماتیچ رو گرفت. امسال هم امیدوارم یا آرسنال قهرمان بشه یا لیورپول.
Arrowtic
22-02-2014, 22:02
انتقاد از یه نفر با کوبوندنش خیلی فرق داره ، کافیه یه بار پستای خودتون در اون دوران و پستای انتقادی آرسنالی ها رو بخونید و مقایسه کنید تا متوجه بشید .
عادیه که یه بازیکن در چند بازی مشکل داشته باشه و خوب نباشه(به خصوص اگه فصل اولش باشه) . تازه اوزیل هم که کلا از لالیگا اومده اینور . اگه بازی های آرسنال همشونو دنبال کنید می بینید که با توجه به فصل اول بودنش واقعا خوب کار کرده و مطمئنا در آینده بهتر هم میشه بازیش(وقتی عادت کنه) . نمیشه بیاید اینطوری تحلیل کنید که بشمرید فلانی انقدر پاس خراب کرد انقدر گل نزد پس اگه نبود می بردیم . باید بشینید کل حرکات بازیکن(با توپ و بی توپ) رو در طول چندین بازی کامل آنالیز کنید بعد . اینطوری باشه که هر کسی یه پا مفسر میشه واسه خودش .
شما بیا اینجا از لحاظ فنی دلایلت برای بد بودن اوزیل رو بگو .(وقتی میگم فنی منظورم به همون شیوه درستشه و نه اینکه بشمرید فلان بازی 2 موقعیت خراب کرد پس اگه نبود 2 گل زده بودیم)
Sepehr SS
22-02-2014, 22:13
حالا هر وقت حوصله داشتم، میام از لحاظ فنی، اوزیل رو آنالیز میکنم.
یه قضیه هم هست که میگن هر مربی سلیقه مخصوص خودش رو داره و بعضی بازیکنا رو میپسنده و بعضی ها رو نمی خواد مثل مورینیو که ماتا رو نخواست. من هم اوزیل رو بازیش رو قبول ندارم، حالا بقیه میتونن عاشقش باشن، ولی مثلا ژیرو رو که خیلی ها ازش ایراد میگیرن رو خوشم میاد ازش.
king of the kings
23-02-2014, 01:32
تبریک میگم برد به جایی بود
این روزها ساندرلند روند رو به رشدی داشت و ما با گل زود هنگام غافل گیرشون کردیم
دوستانی که بازی رو ندیدن گل سوم رو حتمآ دانلود کنن . یه همکاری تیمی دیگه . این فصل از این جور گل های تیمی کم نزدیم . واقعآ زیبا بود
VBYOFSKI
23-02-2014, 17:04
برد رو تبریک میگم. گل سوم خیلی خوب و قشنگ بود.
قبل از بازی از مجسمه برگکمپ :n12: رونمایی شد.
در مورد اوزیل خیلی حرفا میشه زد ولی ترجیح میدم به این عکسایی که سایت باشگاه قبل از بازی با ساندرلند گذاشت بسنده کنم.
+ اینکه، برگکمپ فصل اولی که اومد آرسنال آمار خیلی بدتری نسبت به اوزیل داشت ولی الان کسی نمیتونه بگه بازیکن بدرد نخوری بود و به جایی رسید که مجسمشو ساختن.
رنکینگ بر اساس پاس:
پاس کیلیدی:
سانتر:
پاس گل:
swastika
23-02-2014, 17:39
در مورد اوزیل:
اوزیل بازیکن خوبیه ینی بهتره بگم سطح بازیش خیلی خوبه ولی بازیکن به قول خارجیا game changerنیست، اگه انتظار دارید اوزیل فصل بعد به بازیکنی تبدیل شه که به تنهایی بزنه به دل دفاع تیم مقابل و هر بازی چنتا پاس گل بده و هر دو بازی یه بار گل بزنه سخت در اشتباهید. اگه به آمار اوزیل تو مادرید نگاه کنید و بگید خب این بشر این همه پاس گل داده و باید تو آرسنال هم همینکارو بکنه بازم در اشتباهید،، تو مادرید خیلی از پاسای گل اوزیل تو پایی بود که اوزیل پشت محوطه به رونالدو می داد و رونالدو هم که یه game changerbهست توپارو به هر طریقی بود گل میکرد. اگه ما طرفدارای آرسنال یه بازیکن به اسطلاح one man club می خواستیم باید رونالدو رو می گرفتیم که خوب اونم همه میدونیم اصلا امکان نداشت، باید سطح انتظار از اوزیل رو خیلی پایین تر از این چیزی که الان هست بیاریم.
powerslave
24-02-2014, 01:57
اینو دیروز میخواستم بگم ولی یادم رفت.
کلاً من آرزوم اینه که زلاتان فصل بعد یا بره رئال یا بیاد آرسنال.
چند وقتی تو فکر این گریزمن (گریژمن، گریزمان ....) مهاجم سوسیاد هستم ولی دیروز یکم بیشتر بهش دقت کردم. هم گلزنه هم جوون هم تکنیکی و هم اینکه فرانسویه که خوراک آرسن هست. فکر کنم گزینۀ مناسبی باشه.
VBYOFSKI
24-02-2014, 12:30
اینو دیروز میخواستم بگم ولی یادم رفت.
کلاً من آرزوم اینه که زلاتان فصل بعد یا بره رئال یا بیاد آرسنال.
چند وقتی تو فکر این گریزمن (گریژمن، گریزمان ....) مهاجم سوسیاد هستم ولی دیروز یکم بیشتر بهش دقت کردم. هم گلزنه هم جوون هم تکنیکی و هم اینکه فرانسویه که خوراک آرسن هست. فکر کنم گزینۀ مناسبی باشه.
تابستون یکی دوتا شایعه در موردش اومد ولی خیلی زود تموم شد شایعاتش.
در حال حاظر به نظر میرسه ونگر یه مهاجمی می خواد که یه جورایی جواب پس داده باشه. (البته این نظر منه)
----------------
ونگر گفته که با رسیچکی تمدید کردیم و به زودی اعلام میشه.
mansoor 7
26-02-2014, 08:06
ابن جوءل کمپل بازیکن قرضیمون تو المپیاکو چه گلی زد به منچستر خیلی بازیکن عالی هست 21 سالشه و امسال امارش خیلی عالی بوده رسما الان بهترین بازیکن المپیاکو از ماست سال دیگه هم بر میگرده به تیم :دی
روسیچکی مصمم است با آرسنال جام بگیرد
توماس روسیچکی معتقد است آرسنال تمام ابزارهای لازم برای پایان دادن به سال های بدون جام را در اختیار دارد
پایگاه خبری GunnersTrust: قرارداد بازیساز اهل چک در این فصل به پایان می رسد و ارسن ونگر پایان هفته اعلام کرد انتظار می رود این بازیکن قرارداد جدیدی با آرسنال امضا کند.
توماس 33 ساله که سال 2006 از بورسیا دورتموند به آرسنال پیوست در بازی شنبه مقابل ساندرلند تاثیرگذار ظاهر شد. دوران حرفه ای او در باشگاه به دلیل چندین مصدومیت و از دست دادن کل فصل 9 – 2008 به دلیل مشکل همسترینگ دستخوش فراز و نشیب هایی بود.
اما اکنون او به ترکیب آرسن ونگر بازگشته است و همچنان باور دارد که به زودی جام را در دستان خود خواهد دید.
روسیچکی در گفتگو با مجله رسمی آرسنال گفت: "همیشه به این امر در اینجا باور داشتم و همچنان دارم. می دانستم که این باشگاه جای مناسبی برای من است و می خواهم تا زمانی که می توانم در اینجا بمانم."
"واضح است که پیش بینی آن بسیار دشوار است اما احساس خیلی خوبی دارم. احساس متفاوتی نسبت به آنچه در گذشته داشتم ندارم، تغییری در خود نمی بینم.
"تمام چیزی که می توانم بگویم این است که همچنان اشتیاق فراوانی برای کسب جام ها دارم و این اهمیت زیادی دارد.
"باید چنین نیرو و محرکی برای پیشروی و کسب دستاوردی داشته باشید و قطعاً همچنان این محرک را دارم.
"تقریباً به دلیل مصدومیت از بازی ها دور بود بنابراین اکنون رویکرد متفاوتی دارم زیرا می دانم در هر نقطه می تواند به پایان برسد و فقط می خواهم با آرسنال موفق شوم.
"در جمهوری چک قبل از آنکه اسپارتا پراگ را ترک کنم سه عنوان را کسب کردم، فاتح بوندسلیگا به همراه دورتموند بودم و همچنان باور دارم این کار را اینجا هم می توانم انجام دهم.
"اگر این اعتقاد را نداشتم، اینجا نمی ماندم.
"ایده فتح لیگ برتر و لیگ قهرمانان نیروی محرکه من است و عاشق آن هستم."
ترجمه: Rebecca
آرتتا: برای من سن تنها یک عدد است
آرتتا می گوید سن او تنها یک عدد است و در زمین احساس او بهتر از همیشه است
پایگاه خبری GunnersTrust: میکل آرتتا در حالی تولد 32 سالگی خود را در ماه مارچ جشن گرفت که مانند توماس روسیچکی 33 ساله در بازی پایان هفته بار دیگر عملکرد چشم نواز دیگری را مقابل ساندرلند به نمایش گذاشت و در پاییز دوران حرفه ای خود بار دیگر شکوفایی را تجربه کرد.
آرتتا در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "وقتی که بدن خود را می شناسید و تجربه بیشتری دارید قادر هستید بازیخوانی بهتری داشته باشید.
"این امر کار را برای شما ساده تر می کند و شاید این زمانی است که بیشترین لذت را از فوتبال بازی کردن می برم بنابراین می خواهم ادامه بدهم. برای من سن تنها یک عدد است، احساس بسیار خوبی دارم.
"روزی خواهد رسید که شروع به افت کردن می کنید اما برای شخص من و در حال حاضر اگر هر سه روز بازی کنم ترجیح می دهم این کار را انجام دهم.
"باید بازی خود را انطباق دهید، احتمالاً شیوه که از تغییرات خود مراقبت می کنید، شیوه ای که تمرین و ریکاوری می کنید، شیوه تغذیه و استراحت.
"این بخشی از آگاهی شماست و اگر از بدن با تمام توان، تمام جزئیات کوچک، توجه به هر کسی که اینجا در باشگاه تلاش و کمک می کند که درست ترین کار را انجام دهید، به خوبی استفاده کنید می توانید ادامه دهید. به نظر من در حال حاضر بازیکنی که 33 یا 34 ساله است مانند گذشته ها نیست و من فقط 31 سال دارم."
ورود متیو فلامینی در تابستان گذشته به آرتتا در نقش پوششی در جلوی مدافعان عقب کمک کرده است و بازیکن اسپانیایی معتقد است آرسنال نفوذ ناپذیرتر شده است.
آرتتا توضیح داد: "به نظر من به تیم کمک می کند زیرا می توانیم بازیکنان را چرخش دهیم و متفاوت بازی کنیم، می توانیم با دو هافبک بازی کنیم و این به ما یک انتخاب می دهد.
"فصل جاری هیچ کس در تمام بازی ها نبوده است. فکر می کنم لیگ در حال چالشی تر شدن است... شما به تیم بزرگی نیاز دارید، نمی توانید تنها به 11 بازیکن قانع باشید."
پودولسکی: همراهی کلید کسب عنوان است
لوکاس پودولسکی معتقد است روحیه منحصر به فرد تیمی در رختکن می تواند آرسنال را به جام برساند
پایگاه خبری GunnersTrust: تیم آرسن ونگر تنها با یک امتیاز اختلاف در رده دوم جدول قرار دارد و ماه تعیین کننده ای را با بازی مقابل چلسی و منچستر سیتی و همچنین دربی شمال لندن در وایت هارت لین، پیش رو دارد.
ماه مارچ با سفر به استوک سیتی آغاز می شود و پودولسکی پیش بینی می کند پایان فصل هیجان انگیز است.
آرسنال در گفتگو با سایت رسمی گفت: "وقتی به جدول نگاه می کنید و با بوندسلیگا مقایسه می کنید، می توانید ببینید پنج یا شش تیم برای کسب عنوان رقابت می کنند."
"رقابت تنگاتنگی تا پایان فصل در جریان است. 11 بازی باقی مانده است و باید تلاش کنیم در هر چند تعداد بازی که می توانیم برنده شویم . به هر طریقی امتیاز کسب کنیم. می خواهیم پایان فصل در صدر جدول باشیم.
"روحیه تیم حتی بعد از شکست همیشه خوب است. تیم فوق العاده است و جو خوبی و انرژی بخشی بین ما برقرار است، ما فصل فوق العاده ای داشته ایم. اکنون نیز نیاز داریم این وضعیت را بین خودمان حفظ کنیم.
"در چندین تیم و رختکن های متفاوتی بوده ام اما هرگز در تیمی با چنین روحیه قدرتمندی نبوده ام. در اینجا چه در داخل و چه در خارج زمین احساس راحتی می کنید. همیشه مشتاق هستید با تیم همراه باشید و به نظر من این امر در مسابقه ها به ما کمک می کند."
فلامینی: از انجام کارهای نه چندان خوشایند لذت می برم
متیو فلامینی از انجام کارهای ناخوشایند در محافظت از دفاع لذت می برد
پایگاه خبری GunnersTrust: هافبک فرانسوی پس از گذراندن پنج سال در آث میلان تابستان امسال به آرسنال بازگشت.
آرسن ونگر از تعادلی که فلامینی در تیم به وجود می آورد آگاهی داشت و این بازیکن 29 ساله می گوید از نقش هافبک دفاعی در تیم لذت می برد.
فلامینی در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "مهمترین وظیفه من در زمین محافظت از مدافعان است و این کار وقتی که تیم های دیگر کاملاً هجومی عمل می کنند و بازیکنان زیاد با کیفیتی دارند آسان نیست."
"سعی می کنم برای پوشش کوسیلنی و مرتساکر جلوی مدافعان باشم. همچنین تلاش می کنم بین دفاع و جمله هماهنگی ایجاد کنم زیرا چیزی که در فوتبال اهمیت دارد حمله و دفاع با همدیگر است.
"تیم هجومی است، همه پیش روی می کنند و این بخشی از شخصیت آرسنال است. فوتبال ما بر اساس حمله سریع است و این زیبایی بازی ماست.
"در همین حال باید مطمئن باشیم با ضد حمله روبرو نمی شویم و پرتلاش باقی بمانیم تا بتوانیم وقتی که توپ را از دست می دهیم آن را پس بگیریم. همیشه وقتی که تیم سرحال بازی می کند دفاع کردن آسان تر است.
"وقتی با هر کدام از پسرها در خط هافبک بازی می کنم باید جلوی دفاع بایستم و کارهای ناخوشایند* انجام دهم اما از آن لذت می برم. لذت من در امکان حمله کردن به تیم و پس گرفتن هر چه سریع تر توپ توپ وقتی که آن را از دست می دهیم است."
فلامینی یکی از اجتماعی ترین اعضای تیم است و می گوید این یکی از بخش های ضروری هر تیم موفق است.
او گفت: "خوب است که کسی را داشته باشید که به شما کمک کند، با شما صحبت کند، این موضوع اهمیت زیادی دارد. سعی می کنم با صحبت کردن و همچنین گوش دادن به آنها به همبازی هایم کمک کنم زیرا در فوتبال امروز ارتباطات اهمیت زیادی دارد."
*خطا، خشونت، توپ گیری و ...
خلاصه کنفرانس خبری آرسن ونگر - استوک سیتی
مباحث مطرح شده در کنفرانس خبری آرسن ونگر پیش از دیدار با استوک سیتی
پایگاه خبری GunnersTrust: کنفرانس خبری آرسن ونگر پیش از دیدار با استوک سیتی دقایقی پیش انجام شد. در ادامه می توانید تیتر مباحث گفته شده در این کنفرانس را ملاحظه کنید. متن کامل اخبار پس از انتشار در سایت قرار داده خواهد شد.
27 فوریه: کنفرانس پیش از دیدار با استوک سیتی
اخبار تیم: ورمالن و اوزیل به تیم بازگشته اند
ونگر: کمپبل از نظر فیزیکی تطبیق یافته است
"اوزیل برای تجدید قوا به استراحت نیاز داشت"
ونگر: خاطرات خوب و بدی از استوک داریم
ونگر: برای قضاوت در مورد باشگاه های انگلیسی خیلی زود است
آرسن ونگر می گوید برای قضاوت درباره عملکرد باشگاه های انگلیسی در لیگ قهرمانان هنوز زود است
پایگاه خبری GunnersTrust: چهار تیم لیگ برتر حاضر در مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان اروپا نتوانستند مقابل رقبای خود در بازی رفت پیروز شوند و تنها چلسی یک گل را به نام خود ثبت کرد.
اما ونگر عاقلانه تر است قبل از هرگونه نتیجه گیری درباره توانایی باشگاه های انگلیسی تا پایان بازی های برگشت صبر کنیم.
ونگر گفت: "یک بازی و در برابر رقیبان بسیار دشوار بوده است، به نظر من باید در ابندا متوجه باشید که تمام این چهار تیم از مرحله گروهی آمده اند و این به این معناست که سطح قابل قبولی وجود دارد.
"تنها پس از یک بازی نمی توانید روند کلی را قضاوت کنید. من سیتی 10 نفره بازی کرد، آرسنال 10 نفره بازی کرد، من سیتی مقابل بارسلونا بازی کرد و آرسنال مقابل فاتح لیگ قهرمانان بایرن مونیخ.
"واضح است که می دانید با 10 نفر بازی کردن بازی دشواری خواهد بود. در ضمن دو تیم دیگر من یونایتد و چلسی نیز هنوز جا دارند و می توانند نتیجه را برگردانند.
"اجازه بدهید قبل از صحبتی راجع به ضعف یا قدرت تیم های لیگ برتر تا پایان بازی دوم صبر کنیم."
تغییر در برنامه زمانبدی چهار بازی آرسنال
برنامه زمانی چهار بازی آرسنال به دلیل پخش تلویزیونی تغییر کرد
پایگاه خبری GunnersTrust: تاریخ چهار بازی زیر به دلیل پخش تلویزیونی تغییر کرده است و تاریج جدید بازی مقابل سوانسی سیتی که 8 مارچ برای آن تعیین شده بود، هنوز اعلام نشده است.
Everton v Arsenal
Sunday, April 6 -originally Saturday, April 5
Kick-off: 1.30pm
Arsenal v West Ham United
Sunday, April 13 -originally Saturday, April 12
Kick-off: 12.00pm
Hull City v Arsenal
Saturday, April 19
Kick-off: 5.30pm -originally 3.00pm
Arsenal v Newcastle United
Monday, April 28 -originally Saturday, April 26
Kick-off: 8.00pm
اخبار تیم: مونرئال، گیبز، ورمالن و اوزیل
آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیم پیش از دیدار مقابل استوک سیتی را اعلام کرد.
پایگاه خبری GunnersTrust: آرسن ونگر آخرین وضعیت مصدومین تیم پیش از دیدار مقابل استوک سیتی را اعلام کرد.
درباره تیم...
درباره مونزئال که هفته پیش دچار مصدومیت پا شد و همچنین گیبز مطمئن نیستیم. ورمالن و اوزیل به تیم بازگشته اند و هر دو در دسترس هستند.
درباره دفاع چپ بازی کردن ورمالن...
در صورت نیاز توماس می تواند در آن پست بازی کند، پست ارحج او نیست و برای مدت طولانی از ترکیب خارج بوده است اکنون خواهیم دید چه می شود. هنوز 48 ساعت فرصت دارم تصمیم گیری کنم.
روسیچکی: باید با تهاجمی بودن استوک برابری کنیم
توماس روسیچکی می گوید آرسنال باید آماده یک بازی فیزیکی در روز شنبه باشد
پایگاه خبری GunnersTrust: توپچی ها در سه بازی خود در استادیوم بریتانیا در مقابل تیمی که بیشترین خطا را در لیگ برتر دارد موفق به کسب سه امتیاز نشده اند.
روسیچکی در انتظار یک چالش بزرگ در رویارویی با تیم مارک هیوز است اما در حین حال اطمینان دارد آرسنال کیفیت کسب امتیاز را دارد.
او در گفتگو با تلویزیون آرسنال گفت: "وقتی به استوک می روید انتظار یک بازی همیشگی را دارید. همواره بسیار شبیه به هم است، آنها تیمی بسیار فیزیکی و خشن هستند و استادیوم آنها جای سختی برای بازی کردن است."
"برای تماشاگران استادیوم بریتانیا اصلا مسئله ای نیستند. در تمام استادیوم های انگلیس جو فوق العاده ای وجود دارد بنابراین این تیم اصلا من را آزار نمی دهد.
"چیزی که درباره آن فکر می کنم این است که چه عملکردی در زمین به نمایش خواهیم گذاشت اگر بخواهیم مانند استوک تهاجمی و قدرتمند باشیم. اگر این کار را انجام دهیم می توانیم آنها را شکست دهیم."
روسیچکی اذعان می کند فصل جاری تلاش بیشتری برای رسیدن محوطه جریمه حریف داشته است اما می گوید وظایف دفاعی او نیز برایش مهم هستند.
او گفت: "دوست دارم این کار را انجام دهم اما از طرف دیگر مهمترین چیز برای من این است که تیم عملکرد خوبی داشته باشد. فکر می کنم دلیل اینکه رئیس من را بازی می دهد تجربه ام است.
"اگر ببینم تعداد زیادی از پسرها که جلوتر از من هستند در حال رفتن به محوطه جریمه هستند یا در آنجا حضور دارند، می دانم که من هم نمی توانم به آنجا بروم.
"همیشه باید مطمئن شوم که تعادل تیم در زمین بازی درست است و همیشه این کار را انجام خواهم داد زیرا مسئله ای که برای من اهمیت دارد پیروزی تیم است."
ونگر: لیگ انگلیس همچنان بهترین است
آرسن ونگر از لیگ برتر دفاع می کند و می گوید لیگ برتر رقابتی ترین لیگ در اروپاست
پایگاه خبری GunnersTrust: چلسی تنها تیمی بود که در دور رفت مرحله یک شانزدهم لیگ قهرمانان شکست نخورد و این در حالی است که آرسنال، منچستر سیتی و منچستر یونایتد پذیرای شکست 2-0 در بازی رفت شدند.
اما مرد فرانسوی تاکید دارد که برای نتیجه گیری نهایی خیلی زود است و می گوید از لیگ برتر باید همچنان به عنوان مظهر غرور یاد کرد.
ونگر گفت: "با وجود این نتایج، لیگ برتر را بهترین می دانم زیرا لیگی با بالاترین سطح است، تفاوت کیفیت چندانی وجود نداردف به عنوان مثال تفاوت کیفیتی که بایرن مونیخ با بقیه تیم های لیگ آلمان دارد.
"شما بایرن و دورتموند را دارید و بعد آن فاصله زیادی وجود دارد. امسال دورتموند به دلیل مصدومیت های فراوان در بهترین حالت خود قرار ندارد.
"در انگلیس هر تیمی می تواند به کاردیف برود و شکست بخورد. اسپانیا نیز لیگ خوبی دارد اما این فصل دشوارترین لیگ، لیک انگلیس است.
"شاید تا حدی بهای این دشواری را می پردازیم. نمی توانید به هیچ بازیکنی استراحت بدهید. در هر بازی باید فقط تمرکز شما بر به زمین فرستادن بهترین تیم باشد.
"برای نتیجه گیری روند لیگ برتر خیلی زود است، اگر به 10 سال اخیر نگاه کنید عملکرد باشگاه های لیگ برتر خیلی خوب بوده است.
"در ضمن شما بارسلونا را دارید و بارسلونا بارسلوناست. رئال مادرید، رئال مادرید است. بایرن، بایرن است. وقتی مقابل این تیم ها بازی می کنید ممکن است بازنده باشید.
"لیگ قهرمانان یک مسابقات قهرمانی و یک جام است. همه چیز می تواند به یک اخراج یا یک بازی بستگی داشته باشد. این بسیار دشوار است. در نهایت می دانید که تیمی خوب فاتح آن می شود اما شاید اگر به خوبی دقت کنید گاهی این تیم در یک یا دو بازی تا حدی خوش شانس بوده است."
"مانند سال گذشته، همه به یکباره گفتند آلمان بهترین لیگ چهان است. اما آن گفته امسال چندان صادق نیست و تیم ها همان تیم ها هستند."
VBYOFSKI
01-03-2014, 16:30
ماه مارچ فوق فوق سخت:
swastika
01-03-2014, 20:37
نبرد برای چهارم شدن از امروز آغاز شد. تفاوتش با فصل پیش این هست که فصل پیش باید امتیاز می گرفتیم چهارم می شدیم، این فصل باید امتیاز از دست ندیم چهارم بشیم. اسم رتبه چهارم تو لیگ برترو باید بزارن جام ونگر:n05:
REZAHOSEYNGANI
01-03-2014, 22:34
استوک عجب سگی شده تو زمینه خودش.چلسی و ارسنال و من یونایتد رو برده!!
mansoor 7
01-03-2014, 22:54
دیگه ما وضعیت مصدوما و ترکیبمون خیلی بهتر از لیورپوله اما اونا الان هم امتیازن با ما بازیا اسونتری دارن و...
خدا کنه همین سهمیه را بگیره اخر فصل مربیای خوبی در دسترسن فرانک دی بوءر پراندلی لو هیدینگ و.... یکی از همینا را بیاریم عالیه متاسفانه ونگر واقعا دیگه واسه ارسنال تموم شدس
دیگه ما وضعیت مصدوما و ترکیبمون خیلی بهتر از لیورپوله اما اونا الان هم امتیازن با ما بازیا اسونتری دارن و...
خدا کنه همین سهمیه را بگیره اخر فصل مربیای خوبی در دسترسن فرانک دی بوءر پراندلی لو هیدینگ و.... یکی از همینا را بیاریم عالیه متاسفانه ونگر واقعا دیگه واسه ارسنال تموم شدس
از نظر ترکیب با شما مخالفم، سبک بازی آرسنال هجومیه، اما مهاجم نوک ما در حد سوارز یا استوریج هست؟ در مورد سهمیه گرفتن که قطعا می گیریم. در مورد ونگر به هیچ عنوان نمیشه اطمینان داشت عملکرد مربی دیگه روی تیم حواب بده. دوست داشتم ونگر با یک جام معتبر آرسنال رو ترک می کرد...
استوک عجب سگی شده تو زمینه خودش.چلسی و ارسنال و من یونایتد رو برده!!
استوک تیم عجیبیه! با این رده شاهکار تو جدول جلوی تیم های بالای جدول جالب بازی می کنه! کلا اسم این تیم زندانیان و حومه باشه بهتره... به لباسشون هم میاد!
*
داوری هم در نوع خودش بی نظیر بود:
تو این صحنه خطای ژیرو گرفته شده!!!
mansoor 7
02-03-2014, 00:04
خب خط هافبکمون و دفاع خیلی خیلی بهتره هر چند پول در اختیار ونگر بوده میخواست بازیکن بخره اول فصل پاشد این سانوگو را خرید اصلا چرا هیگواین را نخرید؟ هر نتیجه ای پیش بیاد مسئولش ونگره 8ساله جواب نداده ونگر فوقش مربی بعدی هم جواب نمیده دیگه بدتر از این؟
میدونید مشکل اینه خیلیا از تاریخ ارسنال خبر ندارن فک میکنن قبل از ونگر ما به تیمی بودیم در حد اورتون بعد ونگر اومده انقلاب کرده و... در صورتی که قبل از اینکه ونگر بیاد ما تعداد قهرمانیامون با یونایتد تقریبا برابر بود و فقط یه clباهاشون فاصله داشتیم اما الان یونایتد 3تا cl و 7 تا قهرمانی با ما فاصله داره که تو بهترین شرایط شاید 15سال وقت ببره ما به چنین افتخاراتی برسیم. ما نیاز به یه سبک جدید داریم یه تفکر جدید که فقط با مربی جدید حاصل میشه چنین چیزی
خب خط هافبکمون و دفاع خیلی خیلی بهتره هر چند پول در اختیار ونگر بوده میخواست بازیکن بخره اول فصل پاشد این سانوگو را خرید اصلا چرا هیگواین را نخرید؟ هر نتیجه ای پیش بیاد مسئولش ونگره 8ساله جواب نداده ونگر فوقش مربی بعدی هم جواب نمیده دیگه بدتر از این؟
میدونید مشکل اینه خیلیا از تاریخ ارسنال خبر ندارن فک میکنن قبل از ونگر ما به تیمی بودیم در حد اورتون بعد ونگر اومده انقلاب کرده و... در صورتی که قبل از اینکه ونگر بیاد ما تعداد قهرمانیامون با یونایتد تقریبا برابر بود و فقط یه clباهاشون فاصله داشتیم اما الان یونایتد 3تا cl و 7 تا قهرمانی با ما فاصله داره که تو بهترین شرایط شاید 15سال وقت ببره ما به چنین افتخاراتی برسیم. ما نیاز به یه سبک جدید داریم یه تفکر جدید که فقط با مربی جدید حاصل میشه چنین چیزی
ما الان رمسی و والکات رو نداریم، استرلینگ به عنوان وینگر لیورپول فوق العاده داره کار می کنه. سبک بازی مهمه، ما وقتی هجومی بازی می کنیم باید مهاجم نوک عالی داشته باشیم که نتیجه بگیریم. به تفاضل گل ما و لیورپول دقت کنید.
بله بدتر از این هم میشه، یه نگاه به یونایتد فصل پیش و الان بندازید، کی فکر می کرد تغییر مربی با همون بازیکن ها یه همچین نتیجه فاجعه باری داشته باشه؟
سبک جدبد و تفکر جدید اگه درست باشه قطعاً نتیجه میده، مثل تحولاتی که به نظر میاد تو بدنسازی باشگاه باید رخ بده. جایی یه مقایسه میخوندم بین مصدوم های ما در سالهای اخیر با تیم های دیگه که خب آرسنال در صدر بود و این حتما یه دلیلی داره.
در کل روند و رویکرد باشگاه بعد از شروع ساخت ورزشگاه تاحدی تغییر کرد. وگرنه ما فصل بدون شکست و ... در قبل داشتیم. نمیشه قطعاً گفت پول در اختیار ونگر بوده و خرید نکرده یا ... . باشگاه به جز مربی مدیر عامل و سهامدار و ... داره که روند کلی باشگاه رو از نظر مالی مشحص می کنن.
به هر حال در نهایت آرسنال مهم هست نه هیچ چیز دیگه، هیچ چیز بزرگتر از باشگاه نیست.
هیگواین........ الان بحث راجع به ترنسفر بیفایده ست...
فکر میکنم یه معجزه میتونه آرسنالو قهرمان کنه. معجزه ای که مانع از نتیجه گرفتن هر سه تیم چلسی و سیتی و لیورپول بشه، احتمال وقوعش خیلی نزدیک به صفره. قهرمان امسال باید (87 امتیاز) یا (86 امتیاز + تفاضل گل بالا) بدست بیاره. با توجه به سبک بازی تیمها امیدوارم اون تیم لیورپول باشه.
در طول بازی امروز خیلی اعصابم خراب شد. ولی نمیدونم چطور شد که به آرامش رسیدم! عمکرد تیم تو دفاع و میانه ی زمین فوق العاده ست. ولی وقتی توپ رو به پشت محوطه ی جریمه میرسونن دیگه هیچ برنامه ی مشخصی برای ایجاد موقعیت شوت یا نفوذ به داخل 18 قدم ندارن. این مشکل با اومدن اوکس کمی حل شد و چند بار تونستیم به عمق دفاع چپ استوک برسیم ولی کافی نبود. فکر میکنم تو این زمینه کمبود تمرین و برنامه داریم نه کمبود استعداد! چون طی همین فصل دو گل خارق العاده ی ویلشر و روسیچکی رو داریم که فکر میکنم از لحاظ سرعت و کیفیت کار ترکیبی نظیر نداشته باشن تو لیگ. خیلی تاسف آوره که این اتفاقها به تعداد کافی تکرار نشده. امروز موقعیت شوت هم به ندرت پیش اومد و شوتهای سانتی و پولدی و سانوگو ناامیدکننده بودن...
از این به بعد بهتره کلن فکر کنیم بازی یک هیچ به نفع حریف شروع میشه چون داور دسته گل به آب نده روزش شب نمیشه...
با اینکه واقعن قهرمانی رو از دست رفته میبینم، دوست دارم تیم مثل پارسال کار کنه و تو ده بازی آخر نتایج خیلی خوب بگیره. COYG
صحبت های رئیس: استوک سیتی
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل استوک سیتی.
پایگاه خبری GunnersTrust: مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل استوک سیتی.
در مورد نتیجه مایوس کننده...
احساس کردم عملکر دفاعی خوبی داشتیم و در مجموع بدشانس بودیم که در این بازی شکست خوردیم. از نظر هجومی به اندازه کافی موقعیت خلق نکردیم و بازی هجومی ما با توجه به استاندارهای ما ضعیف بود. در نهایت به همین دلیل گلزنی نکردیم. گلی دریافت کردیم که هدیه خوبی از سوی دارم بود اما این اتفاق می تواند صورت گیرد.
در مورد صحنه پنالتی...
کوسیلنی یک یارد فاصله داشت. چطور می توانست دست خود را جمع کند؟ او فرصتی نداشت تا دست خود را از توپ دور کند. به هیچ وجه عمدی وجود نداشت اما احساس می کنم نمی توانیم تاثیری روی تصمیمات داور داشته باشیم. احساس می کنم در فاز هجومی به انداز کافی خوب نبودیم تا موقعیت خلق کنیم و به همین دلیل تنبیه شدیم.
در مورد اینکه در فاز هجومی چه چیزی کم داشتید...
باید به استوک اعتبار دهید، آنها از نظر دفاعی انعطاف پذیر بودند و با فیزیکی کردن بازی بسیار خوب کار کردند. اما به خوبی با این موضوع کنار نیادیم و تنبیه شدیم.
در مورد داور...
صادقانه بگویم نمی خواهم در مورد داور صحبت کنم.
در مورد اینکه جیرود هدف بسیاری از برخوردها بود...
چیزی برای گفتن در این زمینه ندارم. به اندازه کافی در این ورزش حضور داشته ام تا قضاوت خود را اعلام کنم و ترجیح می دهم به عملکرد خودمان توجه کنم.
در مورد شانس قهرمانی تیم...
این نگرانی کوچکی نیست، یک نگرانی بزرگ برای ماست که در چنین دیداری شکست می خوریم، یک عقب گرد بزرگ است.
در مورد اینکه اوزیل به اندازه کافی آماده نبود تا بازی را شروع کند...
نه او برای شروع بازی اماده بود. او بازی های زیادی انجام داده. فکر می کنم در زمان مناسبی به زمین امد اما درست همان موقع گل دریافت کردیم. وقتی آنها را به عقب راندیم بر بازی مسلط شدیم. شرایط خطرناکی داشتیم هرچند موقعیت قطعی نبود اما همان موقع آن پنالتی را دریافت کردیم.
در مورد بازگشت سریع تیم...
نگران نیستم اما در دیداری این چنینی عملکردی را ارائه نکردیم که می خواستیم. موضوع ساده است، برای قهرمانی در لیگ زمانی که انتظار دارید باید عملکرد مورد نظر را ارائه دهید، باید این کار را انجام دهید.
در مورد اینکه تیم امروز بسیار شکننده کار کرد...
به هیچ وجه شکننده نبودیم. فکر می کنم عملکرد دفاع ما برجسته بود. اگر با دقت به فرصت هایی که امروز استوک داشت نگاه کنید شاید یک سانتر برای کراوچ ببینم و بعد از آن آنها چه موقعیتی خلق کردند؟ هیچ چیز بنابراین نمی تاونید بگویید دفاع ما خوب ظاهر نشد.
در مورد اینکه شانس قهرمانی تیم را چطور در نظر می گیرید...
به هیچ وجه براوردی ندارم زیرا فکر می کنم آنچه باید بر روی آن متمرکز شویم عملکرد خودمان است و باید در بازی بعدی خوب بازی کنیم.
VBYOFSKI
03-03-2014, 08:31
بازی رو ندیدم پس نمیتونم چیزی بگم.
البته همین تیم راگبی استوک تو این زمین از تیمای دیگه هم امتیاز گرفته.
ماه سخت مارچ رو با باخت شروع کردیم. امیدوارم یه تلنگر باشه برای تیم که بقیه راه رو بهتر کار کنن.
4 امتیاز اختلاف چیزی نیست که نشه جبران کرد. آخر این ماه میشه گفت که یا باید برای سهمیه بازی کنیم یا برای قهرمانی.
ونگر هم گفته یه مدته خیلی زیادیه که گریزمان رو تحت نظر داریم.
گفته شده آرسنال باید با بایرن برای جذب دراکسلر رقابت کنه.
اینم تو GT یکی از کاربرا(Ramsey16 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گذاشته بود:
جان هنری مالک لیورپول فرمودند که سوارز در تابستان یه بند آزادسازی 40 میلیونی توی قراردادش داشته.
از طرفی آرسنال هم که همه در جریانید یه پیشنهاد 40 میلیون + 1 پوندی برای لیورپول فرستاده بوده و حاضر بوده اون مبلغ رو بپردازه ولی با این وجود لیورپول تصمیم گرفته که مقاومت کنه و اجازه نده که سوارز بره. در واقع به شکلی آرسنال رو مجبور کردند که اگر میخواد سوارز رو بگیره قضیه رو به دادگاه بکشونه. آرسنال هم قضیه رو به دادگاه نکشونده و ........
Pessimist
03-03-2014, 12:29
بر عکس دوستان من هنوز اميدوارم هم به ليگ هم به جام حذفي ، هنوز خيلي باقي مونده و تا آخرين لحظه بايد جنگيد ،
Never give up hope
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.