ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

صفحه ها : 1 [2]

yuseph
30-01-2014, 18:18
یه خبرایی در مورد خرید بالوتلی پخش شده .به نظرم بهترین جایگزینه ممکن برای لوا هست<br>
<br>
خدايي گزينه خوبي از نظر فني به حساب مياد و اصلا از نظر اخلاقي و محبوبيت مناسب حال تيم نيست و ممكنه به احتمال زياد برامون دردسر درست كنه هرچند اين خبر ضعيف هستش و بعيد به نظر مياد بالوتلي بياد آلمان!

رسمي
ميلوش يوجيچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل-و-انتقالات/2014-01-30-11-43-44.html)به تيم پيوست!

chapanah
30-01-2014, 18:48
اه اه اه این پسره میمون میخواد بیاد دورتمند ؟؟؟؟؟؟؟:n21:

این یارو خوبه سیاه پوسته اینقد خودش رو میگیره اگه سفید بود فکر کنم ...

راسته که میگن میمون هر چی زشت تر اداش بیشتر :n29:

CATALONIA
30-01-2014, 22:55
خب یکم اطلاعات از خرید جدید تیممون میلوس یوسیچ !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که توی عکس داره اشاره میکنه با رقمی حدود 3 میلیون یورو به دورتموند پیوست :31:
21 سال و 35 بازی برای پارتیزان بلگراد داره همراه با 10 گل
یک بازی ملی برای صربستان هم داره که توی همون بازی گل زده !
قرار داد 5 ساله هم با دورتموند بسته
امیدوارم یکی از اون پدیده هایی بشه که کلوپ رو میکنه و به خوبی جای کوبا رو پرکنه !

+
خبر های دیگه نقل و انتقال که شنیده میشد
خرید رانوکیاکه انگار جدی هم شده و سران باشگاه به میلان سفر کردند و با قرار دادی حدود 7 میلیون یورو خواهان به خدمت گرفتن این مدافع شدند !
اومدن ژکو در تابستان هم داره هر لحظه جدی تر میشه و حتی خود ادین گفته حاضره دستمزدشو کم کنه و به دورتموند بیاد ..

حالا باید منتظر بود و دید چه اتفاقاتی می افته !

Masoud King
31-01-2014, 00:30
مبارک باشه خرید خیلی خوبیه این عقاب بالکان.
هولتبی هم گزینه ی خوبی هست برای خرید، می تونه تو دورتموند دوباره به اوج برگرده.
ژکو هم بیاد خیلی عالی میشه.

خب یکم اطلاعات از خرید جدید تیممون میلوس یوسیچ !
مرسی اطلاعات کاملی بود:دی

yuseph
01-02-2014, 04:38
خب بالا خره پیروز شدیم.
اما دوتا کنته منفی داشت این بازی:
اول اینکه ما برای چندمین بازی پیاپی نتونستیم دروازه خودمون رو حفظ کنیم و گل نخوریم!اون هم با اومدن هوملز و قرار گرفتن در برابر تیم انتهای جدول!!
دوم اینکه بازی حداقل باید5-1به نفع ما تموم میشد.این همه فرصت از دست دادن اصلا نشونه خوبی برای ما نیست.

yuseph
07-02-2014, 12:00
من آدمی هستم که مطمئن بودم با برنامه ریزی و سرسختی میشه هر بدشانسی و بدبختی رو به اصطلاح"دور"زد.اما الان دارم به این اعتقاد شک میکنم.:n29:
هوملز باز مصدوم شد!حداقل2هفته نیستش:44:

Sepehr SS
07-02-2014, 14:45
به نظر من که این مصدومیت ها به بد شانسی ربطی نداره. کادر پزشکی دورتموند افتضاحه که اینقدر مصدوم میده. کلا اگه دورتموند میخواد به جمع تیمهای بزرگ برگرده، باید دست از خساست برداره و بازیکن های خوب و کادر فنی و پزشکی خوبی بگیره وگرنه رویس و گوندوگان و هوملز هم به زودی میرن از این تیم. اون واتسکه ---- هم که به جای اینکه بیاد بگه بایرن میخواد ما رو نابود کنه، بهتره عقل ---- رو به کار بندازه و دیگه از این اشتباهات وحشتناک یعنی از دست دادن مجانی لواندوفسکی انجام نده. حالا اگه گوتزه رو بایرن نمیگرفت، با اون قرارداد مسخرش که مبلغ فسخ قرارداد کمی داشت، یه تیم دیگه مثل رئال میومد میگرفتش یا لواندوفسکی میرفت آرسنال. کلا دورتموند بیشتر از اینکه از بایرن ضربه بخوره، از سیاست های غلط خودش داره ضربه میخوره. تو نیم فصل به مدافع نگرفتن، برای جانشینی لوا هم که بازیکن کره ای گرفتن، ایلکای هم که قراردادشو تمدید نکرده، اصلا آینده خوبی برای دورتموند پیش بینی نمیکنم من با این اوضاع.

romantic
07-02-2014, 23:17
به نظر من که این مصدومیت ها به بد شانسی ربطی نداره. کادر پزشکی دورتموند افتضاحه که اینقدر مصدوم میده. کلا اگه دورتموند میخواد به جمع تیمهای بزرگ برگرده، باید دست از خساست برداره و بازیکن های خوب و کادر فنی و پزشکی خوبی بگیره وگرنه رویس و گوندوگان و هوملز هم به زودی میرن از این تیم. اون واتسکه ---- هم که به جای اینکه بیاد بگه بایرن میخواد ما رو نابود کنه، بهتره عقل ---- رو به کار بندازه و دیگه از این اشتباهات وحشتناک یعنی از دست دادن مجانی لواندوفسکی انجام نده. حالا اگه گوتزه رو بایرن نمیگرفت، با اون قرارداد مسخرش که مبلغ فسخ قرارداد کمی داشت، یه تیم دیگه مثل رئال میومد میگرفتش یا لواندوفسکی میرفت آرسنال. کلا دورتموند بیشتر از اینکه از بایرن ضربه بخوره، از سیاست های غلط خودش داره ضربه میخوره. تو نیم فصل به مدافع نگرفتن، برای جانشینی لوا هم که بازیکن کره ای گرفتن، ایلکای هم که قراردادشو تمدید نکرده، اصلا آینده خوبی برای دورتموند پیش بینی نمیکنم من با این اوضاع.
من شاید خیلی مناسب نباشه در مورد دورتموند حرف بزنم چون طرفدارش نیستم و ممکنه طرفدارهاش چیزهایی بدونن که من نمیدونم. اما فکر میکنم این سیاست هایی که شما خیلی بهش انتقاد داری، بخش بزرگیش اجتناب ناپذیره. دورتموند سالهای سختی رو گذروند و الان 4 فصله که دوباره داره بزرگی سابق رو بدست میاره. با معیارهای فوتبال امروز هم بزرگترین چالش در برابر چنین تیمهایی، رسیدن به ثبات و توانایی کامل اقتصادیه. دورتموند اگر میتونست، حتما جلوی انتقال بازیکن هاش رو میگرفت اما وقتی توانایی دادن حقوق های بالا رو یک باشگاه نداشته باشه، دست ایجنت ها برای گنجاندن بندهای مختلف در قرارداد بازه.
دورتموند با همین روند تا 3-4 فصل دیگه یه غول اقتصادی میشه و اونوقت دیگه امکان نداره به این راحتی بازیکن تاپش رو از دست بده. یکی مثل گوتزه اگر سالی 10 میلیون یورو حقوق بگیره که دیگه نمیتونه رقم جدایی بذاره تو قراردادش یا اینکه از اوضاعش تو باشگاه شکایت کنه.
الان دقیقا چنین وضعی رو 6-7 تیم بزرگ انگلیسی دارن و هیچوقت بازیکن های بزرگشون به دلایل مالی نمیتونن از تیم جدا بشن. اگر هم کسی میخوادشون باید حسابی خرج کنه

yuseph
08-02-2014, 23:05
وردربرمن 1-5 دورتموند [فاتحان وزر اشتادیون!] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بروسیا دورتموند با ارائه نمایشی دلچسب، با نتیجه 5-1 از سد وردربرمن در ورزشگاه خانگی این تیم گذشت.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛
مردان کلوپ در چارچوب هفته بیستم بوندس لیگا، طی یک جدال کاملا برتر، میزبان نامدار خود را در هم کوبیدند.
دورتموند از همان ابتدای بازی کار را هجومی آغاز کرد تا اینکه در دقیقه 26 روی حرکت زیبای اشملتسر، روبرت لواندوفسکی موفق به گشودن دروازه سبزپوشان شد.
فشار دورتموندی ها ادامه داشت و در دقایق پایانی نیمه نخست، حرکت انفجاری و زیبای هنریک میکیتاریان و ضربه ای هوشمندانه به گوشه دروازه، گل دوم را برای طلایی پوشان به همراه داشت.نیمه نخست با همین برتری 2-0 بروسیا دورتموند به پایان رسید.در آغاز نیمه دوم و دقیقه 47 روی ضربه کرنر رویس و در شلوغی محطه جریمه برمن، فردریش برای اولین بار با پیراهن دورتموند گلزنی کرد تا حساب کار 3-0 شود.
دورتموند دست بردار نبود، ضربه لوکاس پیژکی که عملکرد بسیار خوبی در این دیدار داشت، به تیر عمودی دروازه وردربرمن برخورد کرد.
گل چهارم دورتموند باز هم با هنرنمایی میکی به ثمر رسید، روی کار تیمی رویس و میکیتاریان، این ستاره ارمنی با ضربه ای چیپ و به زیبایی در دقیقه 62 دروازه برمن را برای چهارمین بار گشود.چهار دقیقه بعد رومن وایدنفلر موقیعت ایده آل تک به تک را از آرون هانت گرفت تا دروازه دورتموند همچنان بسته باقی بماند.اما این پایان کار نبود، زیرا روبرت لواندوفسکی روی یک ضدحمله گل پنج را نیز برای دورتموند به ثمر رساند تا پیروزی قاطعانه 5-0 در انتظار طلایی پوشان باشد.
ثانیه های پایانی این دیدار با فشار تیم میزبان همراه شد که نهایتا برمن با ضربه ی آیچیک یکی از گلهای خورده را جبران کند.
این دیدار نهایتا با برتری 5-1 دورتموند در وزر اشتادیون بندر برمن به پایان رسید، تا شاگردان کلوپ با کسب 39 امتیاز همچنان در رتبه سوم جدول رده بندی بوندس لیگا باقی بمانند.
در دیگر دیدار حساس همزمان نیز، بایرن با 2 گل از سد نورنبرگ گذشت.
بازیکنان تعویضی دورتموند؛هوفمان به جای اوبامیانگ، کئل به جای بندر، گروسکویتز به جای رویس

yuseph
09-02-2014, 21:00
حدس بزنید چی شده؟:n02:
بله درست حدس زدین مصدوم جدید داریم! این بار رویس وبندر مصدوم شدن!!
به ترتیب 2و1هفته غایب خواهند بود.

yuseph
11-02-2014, 19:13
پیش بازی و گزارش زنده؛ فرانکفورت - دورتموند [جام حذفی] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در چارچوب دور یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال آلمان، موسوم به DFB POKAL, بروسیا دورتموند امشب (سه شنبه شب) میهمان اینتراخت فرانکفورت خواهد بود.

شاگردان یورگن کلوپ برای صعود به جمع 4 تیم پایانی جام حذفی دیدار سختی را پیش روی خود خواهند داشت.
طلایی پوشان امشب باید مقابل اینتراخت فرانکفورت در خانه این تیم صف آرایی کنند، دیداری که مطمئنا جدال آسانی برای مردان وستفالن نخواهد بود.دورتموند که طی یک هفته باید دوبار مقابل فرانکفورت قرار گیرد، شاگردان کلوپو دیدار نخست را در جام حذفی و دیدار دوم را در بوندس لیگا برگزار خواهند کرد.
جام حذفی فوتبال آلمان تک بازی است و شکل و شمایل خاص خود را دارد، که این تک بازی برای صعود به مرحله ی نیمه نهایی، به قید قرعه به میزبانی فرانکفورت برگزار خواهد شد.بروسیا دورتموند در این دیدار نیز با غیبت چند تن از مهره های کلیدی خود نظیر؛ هوملس، سوبوتیچ، رویس، گوندوگان، بندر، کوبا و اریک دورم مواجه خواهد بود، که مصدومیت این نفرات تاثیرگذار قطعا باعث نگرانی کلوپ و هواداران خواهد بود.
این دیدار تنها جدال این مرحله خواهد بود که امشب به انجام میرسد، دیگر دیدارهای مرحله یک چهارم نهایی، فردا شب برگزار خواهد شد که برنامه آنها به شکل زیر خواهد بود؛
هامبورگ - بایرن
لورکوزن - کایزرسلاترن
هوفنهایم - ولفسبورگ
دیدار حساس فرانکفورت برابر دورتموند از دور یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال آلمان، امشب (سه شنبه شب) راس ساعت 23/15 به وقت ایران، در ورزشگاه خانگی فرانکفورت و با قضاوت کونت کریشر آغاز خواهد شد.

Free Live Channels, TVARD DAS ERSTE Germany

eman619rv
11-02-2014, 22:37
یعنی اگر توی میدون مین هم بازیکنا راه میرفتن انقدر مصدوم نمی دادیم!:n27:
هلیلویچ رو هم حیف که همین نیم فصل نگرفتیم و حالا خبر از مشتری های ابر قدرت میرسه!

امیدوارم که امشب هم در جام حذفی موفق باشیم تا امسال بتونیم حداقل یک جام رو بگیریم.

CATALONIA
16-02-2014, 12:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ion=1392501510

4 - 0
چند بازی هست که دورتموند دوباره به روند پیروزی هاش برگشته .. البته باز هم در کنار مصدومان زیاد !!
لورکوزن هم از شالکه 2-1 باخت و فاصله تا رده دوم به یک امتیاز رسید ..( قابل توجه کسایی که میگفتن دورتموند امسال شانس بیاره سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیره !!!!! )
میختاریان در نیم فصل دوم واقعا فوق ستاره بوده و عملکرد خوبی داشته .. این بازی هم طراح بیشتر حرکات تیم بود در نبود رویس .. پاس گل اولش هم واقعا در کلاس بالایی بود !
اوبامیانگ هم همچنان داره گل میزنه ! 13 گله شد و بعد از راموس و لوا ده سوم رو داره .. در حالی که اگه 2 گل پنالتی راموس و 4 گل پنالتی لوا رو در نظر نمیگرفتیم الان صدر جدول بود یا اصلا اگه 4 پنالتی که به لوا دادن بزنه به اوبامیانگ میدادن الان 17 گله بود !
جالبترین نکته بازی هم گلزنی یوسیچ خرید جدیدمون بود ..
عقاب بالکان بعد از 15 ثانیه که به بازی اومد و با اولین شوتی که با تیم جدیدش زد گل اولش رو زد ... خیلی خاطره انگیز !

+
خبر های زیادی و تقریبا موثقی هم به گوش میرسه که با ادریان راموس مهاجم هرتا که الان صدر جدول گلزنان هست برای فصل بعد به توافق رسیدیم و با 11 میلیون یورو فصل بعد به وستفالن میاد ..

در کل خوب موقعی به روند خوب خودمون برگشتیم .. با اضافه شدن هوملس و رویس و بندر و گوندوگان هم امیدوارم بهتر و بهتر بشیم .!

eman619rv
22-02-2014, 20:50
3-0 به هامبورگ باختیم:( بد هم باختیم یه ضرب آزاد عجیب! وایدنفلر روزش نبود من فقط رسیدم دقایق اخر رو ببینم ، نمیتونم نظر کلی بدم.
به همون هامبورگی هم باختیم که...

Masoud King
23-02-2014, 00:45
واقعا این دورتموند تو خلق عجایب ید طولایی داره
از این هامبورگ چجوری سه بر هیچ باختین؟؟ :n13:
+
گل سوم رو خیلی بد خودر وایندرفلر، تقریبا از رو دایره وسط زمین!!
لوا هم از وقتی با بایرن قرارداد بسته دیگه مثه سابق نیست، از رو شکم سیری بازی میکنه انگار

soheilnouri
23-02-2014, 01:23
این فصل دورتموند بدشانس بود.تیم خودشو اماده کرده واسه لیگ قهرمانان...

farshidmm
23-02-2014, 14:24
جلو زنیت یه وقت آبروریزی نکنن با این وضع!

yuseph
23-02-2014, 18:38
جلو زنیت یه وقت آبروریزی نکنن با این وضع!

داستان ليگ قهرمانان با بوندس ليگا فرق ميكنه.و يه سرچ ساده بكني ميفهمي ما هيچ وقت ودر برابر هيچ تيمي در اروپا آبروريزي نكرديم(به قول شما)پس دليلي نداره مقابل زنيت نگران باشيم.اگر هم بر فرض محال صعودنكنيم با شايستگي تمام از دور مسابقات كنار ميريم.
به قول يكي از بچه ها:

آب که از سر گذشت چه یه وجب و چه صد وجب!
چه فرقی میکنه؟! ما امسال قهرمان بشو نیستیم و از اون طرف فقط یه معجزه میتونه سهمیه اروپا رو ازمون بگیره. پس فقط باید روی سی ال تمرکز کنیم.

Masoud King
23-02-2014, 21:09
همون معجزه ای که بهتون قهرمانی دوم رو داد می تونه سهمیه سی ال رو از تون بگیره :دی
+
باز خوبه رویس برگشته و احتمالا هوملز هم برسه به بازی هفته ی بعد. اما این تیمای اروپای شرقی، تیمای چقری هستن
+
خیلی دوست دارم در ادامه ی لیگ، ولفسبورگ بیاد جای لورکوزن و سال بعد تو سی ال باشه. به نظر میرسه این گرگا دارن دوباره اوج میگیرن.

soheilnouri
23-02-2014, 21:25
وولفسبورگ يكي از بي ثبات ترين تيمهاست.هيچ وقت از اين تيم خوشم نيومد يه تيم بي هويت كه به مدد ولكس واگن تو همين شهر.كه اين كارخونه ساخته پا گرفته..(مثل پيكان تهران كه تو پيكان شهر ايران خودرو بازي ميكرد)..ترجيح ميدم غول هاي خفته ايي مثل شالكه،هامبورگ،هرتا،اشتوتگ ارت و برمن اوج بگيرن...

اقا يوسف شما دهه ٦٠ هستي؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

REZAHOSEYNGANI
23-02-2014, 21:33
پیروو بحث سی ال.لیگ هیچ ربطی به اروپا نداره.دو فصل قبل که چلسی قهرمان اروپا شد توی لیگ ۵ ام شد!

yuseph
23-02-2014, 21:53
اقا يوسف شما دهه ٦٠ هستي؟

اگه منظورت شمسی هستش ،بله.

Sepehr SS
23-02-2014, 22:13
یه خبر بد دیگه، اسون بندر هم مصدوم شده و احتمالا تا 10 هفته نمیتونه بازی کنه. واقعا مصدومیت های امسال دورتموند، غیر قابل باور شده دیگه، اینقدر مصدوم تو یک فصل باور نکردنیه!!!!

soheilnouri
24-02-2014, 13:07
پیروو بحث سی ال.لیگ هیچ ربطی به اروپا نداره.دو فصل قبل که چلسی قهرمان اروپا شد توی لیگ ۵ ام شد!

قضیه اون تیم با این تیم خیلی توفیر داره برادر...اون تیم بازیکنان پر مهره تری داشت..تیم تر بود..رو نیمکتش کلی بازیکن داشت که مربی رو از هر لحاظ مطمئن میکرد...

Masoud King
24-02-2014, 15:00
قضیه اون تیم با این تیم خیلی توفیر داره برادر...اون تیم بازیکنان پر مهره تری داشت..تیم تر بود..رو نیمکتش کلی بازیکن داشت که مربی رو از هر لحاظ مطمئن میکرد...
تنها برتری که چلسی نسبت به دورتموند داشت، شانس خیلی زیادش بود وگرنه هیچ برتری دیگه ای نداشت..
+
منچستر هم انگار برای خرید گوندگان به صورت جدی وارد عمل شده!

Manchester United are confident they have won the race to sign Borussia Dortmund midfielder Ilkay Gundogan in a move that could see Shinji Kagawa move the other way.

soheilnouri
24-02-2014, 21:14
تنها برتری که چلسی نسبت به دورتموند داشت، شانس خیلی زیادش بود وگرنه هیچ برتری دیگه ای نداشت..
+
منچستر هم انگار برای خرید گوندگان به صورت جدی وارد عمل شده!

شما خیلی داری کلی صحبت میکنی...شانس؟!خب تو موفقیت شانس خیلی تاثیر گذاره...ولی شدت و ضعف داره.اون سال چلسی اومد قهرمان اروپا شد در حالی که عقبه این تیم سه قهرمانی لیگ برتر((دو تا با مورینیو و یکی با انچلوتی))بود.اونم تو لیگی که سخت ترین لیگ دنیاست و قهرمانی تو انگلستان برابری میکنه با قهرمانی در لیگ قهرمانان...((در امتیاز بندی تیم های باشگاهی در بین لیگ های داخلی لیگ برتر بیشترین امتیاز رو داره))..اون تیم بازیکانی داشت که خودشون به اصطلاح رهبر و برنده بودند...مثل لمپارد و تری و دروگبا و چک...همه باتجربه...دورتموند بهترین موقعیت رو واسه قهرمانی اروپا سال قبل تو فینال از دست داد..با یه تیم بهتر و اماده تر...نه با این تیم کنونی که چند تیکه و دل بسته به مانوئل فردریش 35 ساله...

قلبا علاقه خاصی به کلوپ و دورتموند و هواداران پر شور "وستفالن"دارم.اما کاش بدشانسی نمیاورد تیم.

REZAHOSEYNGANI
24-02-2014, 21:58
مخالفم.چلسی ان چنان مهره ای نداشت اون موقع!.الان مهره هاش بیشتره

Masoud King
24-02-2014, 22:17
شما خیلی داری کلی صحبت میکنی...شانس؟!خب تو موفقیت شانس خیلی تاثیر گذاره...ولی شدت و ضعف داره.
برگردی به سه سال پیش، متوجه میشی اون تیم با شانس اومد قهرمان شد.
بازی با بارسا، اون همه ضربه که به تیر می خوره یا بازی جلو بایرن ...

.اونم تو لیگی که سخت ترین لیگ دنیاست و قهرمانی تو انگلستان برابری میکنه با قهرمانی در لیگ قهرمانان...((در امتیاز بندی تیم های باشگاهی در بین لیگ های داخلی لیگ برتر بیشترین امتیاز رو داره))
الان به اینی که میگی خودت اعتقاد داری؟
اینو همه قبول دارن که هیچ جام باشگاهی تو دنیا، به اعتبار سی ال نمیرسه. دیگه لیگ برتر و اینا جای خودش داره.

Masoud King
25-02-2014, 20:41
هشت دقیقه اول بازی رو دیدم که دوتا گل زدن.
خیلی خوب همون اول رو هنرنمایی مارکو رویس تونستن دوتا گل بزنن.
یه گل از رویس یکی هم از میکی تا اینجا

nw_nk
25-02-2014, 23:46
اگر مي‌توانستم مسي را به دورتموند مي‌آوردم

سرمربي آلماني بورسيا دورتموند با تحسين ستاره آرژانتيني بارسلونا اعتراف کرد او را در سطحي بالاتر از کريستيانو رونالدو و فرانک ريبري مي‌بيند.

يورگن کلوپ با معرفي ليونل مسي به عنوان بازيکني که بيشترين تاثيري که روي او گذاشته است، اعتراف کرد اضافه کردن اين مهاجم آرژانتيني به جمع بازيکنانش يکي از خواسته‌هاي او است.

به نقل از تسنيم، کلوپ 46 ساله در گفت‌وگو با نشريه اسپورت اسپانيا در پاسخ به اين سوال که از ميان 3 نامزد نهايي کسب توپ طلاي 2013 (مسي، رونالدو و ريبري) در صورت امکان کداميک را جذب مي‌کرد، اظهار داشت: من مسي را جذب مي‌کردم. البته من شيوه بازي ريبري و رونالدو را هم دوست دارم اما کارهايي که مسي در زمين بازي انجام مي‌دهد محشر است و او در سال‌هاي اخير پيشرفت هم کرده است.

کلوپ در ادامه درباره رويکردش در مربيگري تاکيد داشت درهاي ورود به دورتموند براي تمام بازيکناني که توصيه‌ها و راهنمايي او را مي‌خواهند باز است. وي تصريح کرد: من در حقيقت خودم يکي مثل بازيکنان تيمم هستم. در طول روز تصميمات زيادي مي‌گيرم اما خوشبختانه تيمي را براي خودم ساخته‌ام که مرا مجبور نمي‌کند تمام بار تصميم‌گيري در مورد آن را به دوش بکشم. بسياري از کارشناسان چيزي بيش از آنکه من با 2 چشمانم مي‌بينم را مي‌بينند اما براي من مهم نيست که يک قهرمان تلقي شوم يا خير. من دوست دارم با بازيکنانم رابطه‌اي مانند رابطه ميان 2 همکار برقرار کنم. تا زماني که بتوانم اين کار را انجام دهم، مي‌توانم موفق باشم.

سرمربي زردپوشان وست‌فالن افزود: من مي‌خواهم رابطه خوبي با بازيکنانم داشته باشم اما اگر هر يک از آنها اينطور فکر کند که حق دارد در مورد ترکيب تيم يا نوع تمرينات تصميم‌گيري کند مطمئناً خودش را به دردسر انداخته است. در تمرينات و بازي‌ها حرفي که من مي‌زنم بايد عملي شود اما خارج از آنها مي‌‌توانيد با من مانند هر فرد ديگري برخورد کنيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%85_%D9%85%D8%B 3%D9%8A_%D8%B1%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D8%AF%D9%88%D8% B1%D8%AA%D9%85%D9%88%D9%86%D8%AF_%D9%85%D9%8A%E2%8 0%8C%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%85

Klopp: Messi my dream signing

soheilnouri
26-02-2014, 01:31
خوشبختانه دورتموند به کمک بازیکنان بزرگ خط حمله اش برد خوبی رو کسب کرد.کاش سوبوتیچ و هوملس و گوندوگان سریع تر برسند...ممکنه تو مرحله بعدی با المبیاکوس بخورند؟

yuseph
26-02-2014, 10:38
خوشبختانه دورتموند به کمک بازیکنان بزرگ خط حمله اش برد خوبی رو کسب کرد.کاش سوبوتیچ و هوملس و گوندوگان سریع تر برسند...ممکنه تو مرحله بعدی با المبیاکوس بخورند؟
احتمالش هست !دوباره قرعه كشي ميشه.

soheilnouri
26-02-2014, 11:53
من فن بروسیا نیستم و حتما از اواتارم حدس میزنید فن چه تیمی هستم...ولی همیشه دورتموند و دوس داشتم از زمان اندی مولر و کارل هاینتس ریدله و یورگن کوهلر...امیدوارم به یه قرعه راحت تا نیمه نهایی بیاد.

yuseph
26-02-2014, 18:53
من فن بروسیا نیستم و حتما از اواتارم حدس میزنید فن چه تیمی هستم...ولی همیشه دورتموند و دوس داشتم از زمان اندی مولر و کارل هاینتس ریدله و یورگن کوهلر...امیدوارم به یه قرعه راحت تا نیمه نهایی بیاد.

مخلصيم داداش.
توي مرحله بعدي ديگه تيم آسون وجود خارجي نداره و هرتيمي براي خودش شانس صعود قائل ميشه
بهرحال اميدوارم همين جوري ادامه بديم و ديگه به ليگ فكر نكنيم.

Masoud King
26-02-2014, 19:54
به نظرم دور بعد به غیر از رئال و بایرن، بقیه تیم ها رو میشه قرعه هایی در نظر گرفت که شانس صعود دورتموند جلوشون 50-50 هست.

soheilnouri
26-02-2014, 21:26
مخلصيم داداش.
توي مرحله بعدي ديگه تيم آسون وجود خارجي نداره و هرتيمي براي خودش شانس صعود قائل ميشه
بهرحال اميدوارم همين جوري ادامه بديم و ديگه به ليگ فكر نكنيم.

واقعا موفقیت بروسیا با حضور کلوپ(موفقیت عملی و نتیجه ایی)اتفاق خوبی برای فوتبال خواهد بود.وگرنه تا همین جاش هم کلوپ و بروسیا در طی این 4 سال دین خودشونو به فوتبال و هواداراش ادا کردند...

دیشب داشتم بازی با زنیت رو با دقت میدیدم.به یه نکته جالب برخوردم.تیم از دروازه ی خودی تا میانه ی میدان ضرباهنگ نرمال داره.از اون منطقه به بعد هر اتفاقی ممکنه برای حریف بیافته.یعنی اگر تیم مقابل بتونه مانع انتقال توپ از دروازه ی بروسیا تا میانه ی زمینشون بشه تا حد بسیاری خطر رو رفع کرده...بازی مستقیم با کمترین پاس های ممکن و موثر...با ضرباهنگی بسیار تند.

Masoud King
12-03-2014, 21:10
تو بخش ترانسفر گل، یه شایعه نوشته بود مبنی بر تمایل هوملس برای پیوستن به بارسا تو تابستون.
البته خیلی وقت هست که این موضوع مطرحه
+
یه شایعه ی دیگه هم در مورد جدا شدن آلوار موراتا از رئال و اومدنش به بوندسلیگا بود که از دورتموند، لورکوزن و شالکه به عنوان مقصد های احتمالی نام برد شده..

soheilnouri
16-03-2014, 14:18
ديشب بازي رو ديدم كامل از يورواسبورت..واقعا ضعيف بود دورتموند.اشملزر ضعيف بود

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Sepehr SS
16-03-2014, 15:52
دورتموند دیگه دوره طلاییش تموم شد و از سال دیگه میشه یه تیمی در سطح شالکه و لورکوزن. این گوندوگان کدوم گوریه؟ رباط صلیبی هم پاره کرده بود، تا الان خوب شده بود. واقعا کادر پزشکی دورتموند افتضاحه، کادر پزشکی تراکتورسازی از اینا بهتر کار میکنه. حیف یورگن کلوپ که تو این تیم، هدر بره. امیدوارم تابستون، کلوپ بره لیگ برتر انگلیس و مربی چلسی یا تاتنهام بشه و رویس رو هم با خودش ببره. واتزکه این تیم رو نابود کرد.

soheilnouri
16-03-2014, 15:57
بابا همين مديريت دوتا قهرماني مترالي اورد و يه فينال سي ال..مشكل تيم گوندوگان نيست.تيم واسه بونسليگا بي انگيزس

Sepehr SS
16-03-2014, 17:17
تو CL هم به جایی نمیرسه این تیم با این همه مصدوم. از زنیت به اون داغونی، دو گل خوردن، جلوی بایرن و رئال و پی اس جی چیکار میخوان بکنن. همین مدیریت بی عرضه، لواندوفسکی رو مفت و مجانی از دست داد.

Masoud King
16-03-2014, 17:33
باید مشخص بشه این به جایی رسیدن یعنی چی؟
منظورت چه مرحله ای هست؟ رسیدن به جایگاه هشت تیم برتر اروپا خیلی خوبه. تیم هایی مثه سی تی، آرسنال، یووه، میلان حذف شدن و شاید منچستر و چلسی هم به این جایگاه نرسن.
البته تو بازی های حذفی هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست. قرعه خیلی تاثیر داره. مطمئنا تو دور بعد تیم های مناسب تری هستند که بشه باهاشون رو به رو شد و رسید به چهار تیم.

اشتباه هست که دورتموند الان رو لیگ داخلی زیاد تمرکز کنه و فشار بیاره. باید تمام توان برا بازی های اروپایی باشه

soheilnouri
16-03-2014, 21:24
دورتموند تیم مردمی هستش...چند سال قبل یادم نمیره که این تیم در چه موقعیتی قرار داشت.تیمی ورشکسته که تو یه فصل تا اخرین هفته ها کاندیدای سقوط هم بود...بهترین بازیکنش تو یه فصل "ابی اسمولارک"بود.اصن کسی بیاد داره همچین بازیکنیو؟یا بهترین بازیکن تیم تو یه برهه ایی مثلا اوانیلسون و یا هکو هرلیخ بود.اشتفان رویتر تا 37 سالگی بهش بازی میدادن.داوید ادونکور فیکس بازی میکرد که بعد کلا ناپدید شد!اتو آدو و یا گای دمل تو تیم ثابت بازی میکردند و حتی دیگو کلیموویژ هم یه دوره ایی تو خط حمله بازی میکرد!.....گذشت و گذشت و اما این تیم با مدیریت واتسکه و البته حضور کلوپ و خریدن بازیکن های ارزون و پرورش دادنشون تا فینال لیگ قهرمانان هم رفت.

نباید به فوتبال سطحی نگاه کرد.از بیرون دیدن قضایا راحت ترین کار ممکنه.رجوع به حافظه ی تاریخیمون و اینکه قبلا در چه جایگاهی بودیم و اکنون کجاییم میتونه به ما در قضاوت هامون کمک کنه...از بازیکنای فعلی دورتموند شروع میکنم.

وایدنفلر:کسی که محصول خود باشگاست. 2..نون سوبوتیچ:مدافعی که از ماینتس خریداری شد و شاگرد قبلی کلوپ بود و با رقم ناچیز به این تیم اومد... 3-مت هوملس که بازیکن مازاد بایرن بود که الان یکی از هواخواه ترین هاست. 4-کوین گروسکرویتز:بازیکن گمنام تیم آلن دسته دومی... 5-لوکاش پیژچک:بازیکنی که بصورت بازیکن ازاد به این تیم اومد... 6-مارسل اشملتسر:بازیکن اکادمی باشگاه 7-سباستیان کل:بازیکنی که در زمان ماتیاس زامر از فرایبورگ خریداری شد!!! 8-روبرت لواندوسکی:بهترین بازیکن تیم که الان همه از رفتن مجانی اش ناله میکنن فقط با 4.5 میلیون دلار به این تیم اومد از یه باشگاه لهستانی.. 9-کوبا:از ویسلا کراکو به مبلغ ناچیزی خریداری شد. 10-ایلکای گوندوگان:اونقدر مبلغ انتقال این از نورنبرگ ناچیز بود که هیچ کس بیاد نداره....11-نوری شاهین:محصول اکادمی باشگاه که به مادرید هم فروخته شد یک بار! 12-سون بندر:بازیکن گمنام مونیخ 1860 که موقعی که در دسته دوم بازی میکرد خریداری شد به مبلغ ناچیز!

خوب اساس تیم این بود.و دو قهرمانی بوندسلیگا یک قهرمانی جام حذفی و دو قهرمانی سوپرکاپ آلمان و "البته یک حضور در فینال لیگ قهرمانان..".حالا اینکه ایلکای مصدوم میشه و تیم کلا انگیزه نداره و امسال به اصطلاح "سال"بروسیا نیست ربطی به ضعف مدیریت و کلوپ نداره...همیشه قرار نیست در اوج باشی...هیچ وقت نمیشه در یک سطح بود.همین گواردیولایی که الان رویای هر تیمیه و حضورش در بایرن واقعا در سبک بازی تیم چشمگیره در اواخر حضورش در نوکمپ کم بهش انتقاد شد؟؟؟؟؟!!!!

یادمون نره کاگاوا و گیوتزه و لواندوسکی و حتی در یه برهه ایی نوری شاهین از این تیم رفتن ولی بروسیا همیشه در المان پرطرفدار ترین تیم هست.در ضمن فوتبال در المان حساب کتاب داره.دخل و خرج باید به هم بخونه.همین دورتموند تا دو سه سال اینده پول دارترین تیم المان خواهد شد.این چشم انداز تیم هستش!

Sepehr SS
16-03-2014, 21:58
مدیریت باشگاه تو زمینه اینکه تیم رو از اون حالت ورشکسته و داغون، به یه تیم خوب و قابل احترام تبدیل کنه، خیلی خوب کار کرده ولی از الان به بعد مهم اینه که بتونن این شرایط رو حفظ کنن نه اینکه دوباره به وضع سابق دچار بشن. سال دیگه که دیگه لواندوفسکی نیست، ایلکای هم که تمدید نکرده قراردادشو، هوملس هم که خواب بارسا رو میبینه، رویس هم که release clause داره تو قراردادش، جای اینا کی قراره بیاد؟ نمیشه که هر دفعه تیمو از صفر دوباره ساخت، یعنی الان اگه دورتموند به وضع چند سال پیش دچار بشه ولی در عوض کلی بازیکن جوون ارزون بخره، خوبه؟ دورتموند اگه میخواد با تیمهای بزرگ دنیا رقابت کنه، باید در کنار جوون ها، چند تا ستاره هم داشته باشه وگرنه به سرنوشت اشتوتگارت و وردربرمن دچار میشه به زودی. یعنی چی تیم انگیزه نداره؟ غلط کردن انگیزه ندارن، کلی پول میگیرن که بخورن بخوابن؟

soheilnouri
17-03-2014, 00:08
الان بروسيا دوم بوندسليگاست.عنواني كه سال ٢٠٠٦ واسه تيم ارزو بود.كليت فوتبال همينه.يه روز اوجي يه روز زير..بارساي ٢٠٠٠ تا ٢٠٠٤ كجا بود با ارتش هلندي؟مادريد ٢٠٠٣ تا ٢٠٠٨ كجا بود جز با معجزه ي كاپلو.ليورپول ٩٠ كجا بود؟چلسي اصلا قبل از ٩٧ حرفي واسه گفتن داشت؟همينكه بروسيا نايب قهرمانيش ميشه بحران يعني تيم در نوار موفقيت هستش!

Sepehr SS
17-03-2014, 14:30
من راجع به الان صحبت نمی کنم، نایب قهرمانی بوندسلیگا و حضور بین هشت تیم اروپا خیلی هم کارنامه خوبیه. منظورم سال های بعده که به سرنوشت اشتوتگارت و ولفسبورگ دچار میشه. برای همین فصل بعد کی قراره جایگزین لواندوفسکی بشه؟ نکنه شیبر قراره مهاجم اصلی بشه؟ اینکه دورتموند چند سال پیش وضعش داغون بوده دلیل نمیشه که بگیم همین که دو بار بوندسلیگا رو بردیم و فینال اروپا هم رفته، دیگه کافیه و از این به بعد دیگه مهم نیست، مهم اینه که این شرایط رو حفظ کنن وگرنه تیمی مثل لیدز هم یه زمانی جزو چهار تای اروپا بود ولی الان کجاست؟

soheilnouri
18-03-2014, 02:51
قضيه ليدز فرق ميكنه.اون تيم ورشكسته شد.دورتموند اگر لواندوسكي رو بده يه جايگزين خوب پيدا ميكنه.فوتبال واقعي با اون چيزي كه ما بيرون گود هستيم توفير داره.مگه كاگاوا رو دادن اون سال جايگزين نياوردن.سياست دورتموند خريد ديوانه وار نيست.اين تيم بزرگتر از اين حرفاست.وولفسبورگ ثبات و شخصيت نداشت.جرقه بود.الان اين تيم تو ايران هوادار داره كه همشون هم گلوري هانتر هستن.من و شما ديدگاهمون فانتزيه!

soheilnouri
18-03-2014, 11:07
در ضمن مثال میزنی باید به شباهت مثالی که میزنی فکر کنی؟لیدز چه ربطی به دورتموند داره؟

لیدز بخاطر خرید های ولخرجانه اش ورشسته شد.ریو فردیناند لی بویر رابی کین و هری کیول و جیسون ویلکاکس و مارک ویدوکا و جانی وودگیت و دیوید بتی و خیلی های دیگه....یه زمانی ولخرج ترین تیم دنیا شده بود.مثل لاتسیو اواخر صده ی قبل...هیچ شباهتی بین وضعیت لیدز و دورتموند نیست اگر اون نوشته بالایی منو رو راجع به بازیکن های فعلی دورتموند خونده بودی

E.N.A.Y.A.T
18-03-2014, 12:06
درود

دوستان بحث داره یکم خط خطی میشه! برا اینکه یکم جو بخوابه...:n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farshidmm
18-03-2014, 20:46
دورتموند تیم مردمی هستش...چند سال قبل یادم نمیره که این تیم در چه موقعیتی قرار داشت.تیمی ورشکسته که تو یه فصل تا اخرین هفته ها کاندیدای سقوط هم بود...بهترین بازیکنش تو یه فصل "ابی اسمولارک"بود.اصن کسی بیاد داره همچین بازیکنیو؟یا بهترین بازیکن تیم تو یه برهه ایی مثلا اوانیلسون و یا هکو هرلیخ بود.اشتفان رویتر تا 37 سالگی بهش بازی میدادن.داوید ادونکور فیکس بازی میکرد که بعد کلا ناپدید شد!اتو آدو و یا گای دمل تو تیم ثابت بازی میکردند و حتی دیگو کلیموویژ هم یه دوره ایی تو خط حمله بازی میکرد!.....گذشت و گذشت و اما این تیم با مدیریت واتسکه و البته حضور کلوپ و خریدن بازیکن های ارزون و پرورش دادنشون تا فینال لیگ قهرمانان هم رفت.

نباید به فوتبال سطحی نگاه کرد.از بیرون دیدن قضایا راحت ترین کار ممکنه.رجوع به حافظه ی تاریخیمون و اینکه قبلا در چه جایگاهی بودیم و اکنون کجاییم میتونه به ما در قضاوت هامون کمک کنه...از بازیکنای فعلی دورتموند شروع میکنم.

وایدنفلر:کسی که محصول خود باشگاست. 2..نون سوبوتیچ:مدافعی که از ماینتس خریداری شد و شاگرد قبلی کلوپ بود و با رقم ناچیز به این تیم اومد... 3-مت هوملس که بازیکن مازاد بایرن بود که الان یکی از هواخواه ترین هاست. 4-کوین گروسکرویتز:بازیکن گمنام تیم آلن دسته دومی... 5-لوکاش پیژچک:بازیکنی که بصورت بازیکن ازاد به این تیم اومد... 6-مارسل اشملتسر:بازیکن اکادمی باشگاه 7-سباستیان کل:بازیکنی که در زمان ماتیاس زامر از فرایبورگ خریداری شد!!! 8-روبرت لواندوسکی:بهترین بازیکن تیم که الان همه از رفتن مجانی اش ناله میکنن فقط با 4.5 میلیون دلار به این تیم اومد از یه باشگاه لهستانی.. 9-کوبا:از ویسلا کراکو به مبلغ ناچیزی خریداری شد. 10-ایلکای گوندوگان:اونقدر مبلغ انتقال این از نورنبرگ ناچیز بود که هیچ کس بیاد نداره....11-نوری شاهین:محصول اکادمی باشگاه که به مادرید هم فروخته شد یک بار! 12-سون بندر:بازیکن گمنام مونیخ 1860 که موقعی که در دسته دوم بازی میکرد خریداری شد به مبلغ ناچیز!

خوب اساس تیم این بود.و دو قهرمانی بوندسلیگا یک قهرمانی جام حذفی و دو قهرمانی سوپرکاپ آلمان و "البته یک حضور در فینال لیگ قهرمانان..".حالا اینکه ایلکای مصدوم میشه و تیم کلا انگیزه نداره و امسال به اصطلاح "سال"بروسیا نیست ربطی به ضعف مدیریت و کلوپ نداره...همیشه قرار نیست در اوج باشی...هیچ وقت نمیشه در یک سطح بود.همین گواردیولایی که الان رویای هر تیمیه و حضورش در بایرن واقعا در سبک بازی تیم چشمگیره در اواخر حضورش در نوکمپ کم بهش انتقاد شد؟؟؟؟؟!!!!

یادمون نره کاگاوا و گیوتزه و لواندوسکی و حتی در یه برهه ایی نوری شاهین از این تیم رفتن ولی بروسیا همیشه در المان پرطرفدار ترین تیم هست.در ضمن فوتبال در المان حساب کتاب داره.دخل و خرج باید به هم بخونه.همین دورتموند تا دو سه سال اینده پول دارترین تیم المان خواهد شد.این چشم انداز تیم هستش!

بر چه اساسی شما میگید دورتموند تا دو سه سال دیگه پولدار ترین تیم آلمان خواهد شد؟چه نشانه هایی وجود داره؟
اینکه تیم به دلیل بی پولی و بودن بند جدایی در قراردادها نمی تونه بازیکن هاشو نگه داره باعث خروج ستاره ها از این تیم و پایین اومدن اعتبار برند دورتموند نخواهد شد؟

soheilnouri
19-03-2014, 03:51
اگر دقت کنید فوتبال در المان قواهد و قوانینش با بقیه کشورهای صاحب کلاس اروبایی فرق داره..هیچ وقت یه سرمایه دار بزرگ رو نمیبینی که بیاد و باشگاهی رو در المان بخره..((کاری که در موناکو و باریس انجام شد.در سیتی و چلسی و ویلا انجام شد.در رم و لاتسیو و اینتر انجام شد.در مالاگا هم همچنین...))قراردادی که بوده همانطور که از اسمش مشخص هست قرارداده..در گذشته یه بندهایی افزوده شده.اینکه گیوتزه و لوان همچین شرایطی دارن دلیل بر این نمیشه که بگیم این باشگاه ورشکسته شده.گیوتزه به بروسیا اومد با مبلغ صفر ولی وقتی که فروخته شد سود خوبی رو نصیب باشگاه کرد.همون سودی که از فروش کاگاوا و شاهین بدست اومد.دورتموند تیمی مانند سیتی و چلسی و باریس و لیدز نیست که با حضور یه سرمایه گذار بزرگ به اوج برسه و با خروجش سقوط کنه.لیست بازیکنایی که معمار اصلی موفقیت بروسیا در دوران کلوب بودن رو گذاشتم و سرجمع 10 میلیون دلار هم خرج رو دست باشگاه برای خریدشون نذاشتن!...

yuseph
20-03-2014, 14:37
صعود کردیم،همین!
دیشب تیم نشون داد که فصل سختی رو داشته و احتمالا خواهد داشت.
رقابت با تیمی مثل بایرن(فوتبالی-اقتصادی) ویا مقابله با مصدومیت های دیوانه کننده بیش از8ستاره تیم ،به راحتی می تونن کمر هر تیمی رو خم کنن و اون رو به حاشیه فراموشی بسپارن.
اما دورتموند با کمک کلوپ در حال جنگیدنه!
درسته که ما قهرمانی بوندس لیگا رو از دست دادیم.اما همچنان در لیگ قهرمانان و جام حذفی آلمان حضور داریم و امیدواریم،امیدواریم اتفاقات خوب برای یک بار هم که شده این فصل به سراغمان بیاد.
چندتا نکته:
#برای اولین بار در طول این چند فصل اخیر شاهد بودم که تیم فقط دل به سانتر از جناهین بسته باشه!هرچند موفق به گل زنی هم شدیم اما این نشون دهنده اینه که هنوز "میکی" برای رهبری حملات تیم کوچک و ناتوان هستش.
یوشیج هم نتونست در دقایقی که تو بازی بود اون هنر خودش رو نشون بده!!
#گل "هالک"یه سوپر گل استثنایی بود.با اینی که کئل و شاهین با اون من تو من شده بودن اما از دستشون فرار کرد و اون گل رو به ثمر رسوند.مطمئنا اون رو فصل بعد در تیمی بزرگ خواهیم دید.
#ترکیب تیم دورتموند برام غیر منطقی میاد.درسته که ما نیاز به حمله کردن نداشتیم و نمیخواستیم خودمون رو به آب و آتیش بزنیم اما میتونستیم یه ترکیب کاملا حجومی به زمین بفرستیم.حداقل کلوپ میتونست توی بازیهای بوندس لیگا از هافمن،یوشیج،میکی،میانگ باهم توی زمین استفاده کنه.
#اخطار "لوا"بسیار بچگانه و بی خودی بود.اون بازی بعدی تیم در لیگ قهرمانان رو از دست داد.
#تیم باز هم در فاز دفاعی مشکل دار نشون داد و ما 2گل خوردیم.اگه گل "هالک"رو فاکتور بگیریم ،گل دوم زنیت روی اشتباه جاگیری دفاعمون(هاملز)به ثمر نشست.

پ ن:از شواهد امر پیداست که یکی از بین (راموس-ژکو)به تیم ملحق میشن.

yuseph
21-03-2014, 03:01
خبر بد!
اشملزر برای یک ماه نمیتونه به دلیل مصدومیت بازی کنه!!
ایکاش همین فردا این فصل نفرین شده تموم میشد.:n27:

soheilnouri
21-03-2014, 14:00
١٤:٣٠ به وقت ايران قرعه كشي ميشه cl..هر قرعه ايي براي بروسيا سخته چون لوان و اشملتسر در كنار كوبا براي بازي بعدي نيستن..احتمالا يه مقاله ميدم بواي سايت isport.ir راجع به بروسيا

soheilnouri
21-03-2014, 14:59
به مادريد خوردين دوباره.البته با شرايطي متفاوت از هر نظر!

yuseph
02-04-2014, 17:27
رئال-دورتموند

بازی امشب برای هر دو تیم حکم مرگ و زندگی رو نخواهد داشت!
تیمی مثل دورتموند در صورت عدم صعود به مرحله بعد در مجموع دو بازی رفت(امشب)وبرگشت احساس هیچ گونه سرخوردگیی نخواهد کردو صدالبته هواداران و رسانه های جمعی نیز اونها رو باز خواست نخواهند کرد.
تیمی که در طول یک فصل بیش 8ستاره ثابت خود را به دلیل مصدومیت های متوالی در اختیار نداشته باشه واز نظر مالی در وضعیت متوسطی نسبت به رقیبان تاپ خودش هست نمیتوان توقع داشت که از این مرحله بالاتر برود.
این صحبتهای کلوپ در مصاحبه اخیرش بود که عنوان کرد ماموریت این فصل دورتموند تقریبا پایان یافته و از این جا به بعد در صورت کسب موفقیت اضافه کاری کردیم!!
اما داستان برای رئال فرق میکند.
اونها باید پیروز شوند،قهرمان شوند.هر نتیجه ای غیر از اون رو نه هواداران و نه رسانه ها قبول نخواهند کرد.
بازی امشب بازی روحی و روانی خواهد بود.
درسته که رئال از نظر فشار روانی و روحی در ضعف هستن اما فراموش نکنیم که ما(دورتموند)6ستاره ثابت خودمون رو در اختیار نداریم!

مقایسه دوتیم از نظر نفرات محروم و مصدوم!!:
سوبوتیچ:
دفاع مقتدر و مطمئن میانی ما که مکمل هاملز بود و از هوش فوق العاده ای برخوردار است.
بازیکن جایگزین سکراتیس که تا حدودی تونسته خودش رو با هاملز هماهنگ کنه.
اشملتسر:
دفاع چپ سرعتی ما در فاز حمله بسیار پرتحرک و توان ارسال سانترهای خوب را داشت.
بازیکن جانشین دروم در دفاع بی تجربه و در حمله کم تحرک!
بندر:
دونده و بازی خرابکن ی عالی!دارای تکل های استثنایی.
بازیکن جانشین سباستین کئل کمی کند ولی پرقدرت و در نبرهای هوایی همیشه موفق.
گوندوگان:
راجبش چی میتونم بگم؟فقط بگم وقتی اون مصدوم شد دوران بدبختی ما هم شروع شد!!
بازیکن جانشین نوری شاهین که توی این پست موفق عمل کرده.عالی نبود اما عملکرد قابل دفاعی داشته.
کوبا:
دونده،سرعتی،دریبل زن.هماهنگ با تیم و بسیار متعصب.
جانشین هافن یا گروتزکروس!هر دو متوسط.
لوا:
یه گلزن تاپ که میتونست توی این بازی خیلی به درد تیم بخوره.اون دونده و دریبل زن و سرزنی خوب بود.
میانگ سرعتی ترین بازیکن تیم ما!وگلزنی خوب.اون معمولا برای زدن گل زیاد موقعیت خراب نمیکنه.

از اون طرف رئال :
مارسلو و خسه رو نداره.

مقایسه باخودتون:دی

Sara
02-04-2014, 20:45
امروز: کاور صفجه رسمی UEFA Champions League

yuseph
03-04-2014, 01:57
عجب شب مزخرفی بود امشب!
عملکردی غیر قابل دفاع داشتیم و ابر وباد ومه و خورشید دست به دست هم دادن تا ما ببازیم.
فلر:
یکی از بهترین های تیم ما بود.وای اونجا که رویس به اشتباه دست فلر رو شوت کرد مات و مبهوت موندم اگر فلر هم مصدوم بشه باید چه خاکی بریزیم سرمون؟
عکس العملهاش روی ضربات ایستگاهی عالی بودن.7
هاملز:
درسته که یکی دوجا جاموند اما اون هم خوب وعالی بازی کرد و نشون داد که مهره قابل اعتمادیه.7
سوکراتیس:
متوسط!4
پیژک:
اون اصلا نتونست به آمادگی دوران قبل از مصدومیتش برگرده!لامصب توی حملات خیلی کم فروغ بود.3
دروم:
اوج بی تجربگی و استرس رو میشد حتی از راه رفتنش هم تشخیص داد!گل اول 100%خودش مقصر بود و در طول بازی به هیچ توپی نه نگفت.1
کئل:
سباستین امروز توی بازی محو بود واصلا نتونست جنگ های تن به تن رو به نفع خودش تموم کنه!راحت دریبل میخورد و کند عمل میکرد.
تازه بازی برگشت رو هم الحمدالله از دست داد مهندس!! 1
شاهین:
هرچقدر کئل بد بود این پسر خوب بود اما چه کنم که با یه گل بهار نمیشه!7
رویس:
من که نفهمیدم رویس تا دقیقه 70داشت چکار میکرد توی زمین!؟اگه کسی میدونه یا فهمیده به من بگه ممنون میشم.
بعداز اومدن هافمن و شیبر ورفتنش سمت چپ تونست کمی خودی نشون بده.2
میختاریان:
خاک توسرترین بازیکن میدان و بی ارزش ترین نفر توی زمین میکی خان بود! لقب مترسک بازی الحق و النصاف شایسته اون هستش وبس.نمیشه به کسی نمره صفر داد برای همین 1میدم هرچند خیلی براش زیاده این یه نمره.
گروتزکروس:
یعنی تعصب و دوندگی رو از این بگیرن دیگه به هیچ دردی نمیخوره!هاملز از اون پابه توپ بودنش بهتره.ضریب هوشی هم چیزی نگم بهتره.
میانگ:
یعنی شانس آورد من مربیش نبودم وگرنه یه فصل کتکش میزدم! اگه به جای تمرکز روی موهای مسخرش کمی به بازی فکر میکرد و خودش رو برای جو بازی آماده میکرد توی بازی کپ نمیکرد.
هیچ کاری نکردو یکی دوموقعیت عالی رو نابود کرد.1
تعویضی ها هم نتونستن کاری بکنن!

لقب بازنده بزرگ امشب هم به تنهایی به کلوپ خواهد رسید.
اشتباهات ایشون:
1-بازی دادن به دروم بی تجربه.
اون میتونست از گروتزکروس استفاده کنه هم دونده تره هو جنگنده تره هم باتجربه تر.حداقل سمت چپمون اتوبان نمیشد!
2-استفاده رویس در سمت راست بود!بعد زد اشتباهش رو کامل کرد و رویس برود مهاجم نوک!
3-بازی دادن به میکی خان!خیلی دیر ایشون رو عوض کرد!
4-بازی کردن گروتزکروس به عنوان وینگر چپ!!

حرف آخر:
با اینی که بد بازی کردیم اما میتونستیم حداقل 2گل بزنیم.یه پنالتی رو که داور معلوم الحال انگلیسی رو برای ما نگرفت.چندتا موقعیت خوب رو هم از دست دادیم که اگه لوا رو داشتیم حداقل یکیشون رو گل میکرد!
لامصب گرفتن کارت زرد توی بازی با زنیت چی بود حالا؟
هرچند فوتبال غیر قابل پیش بینی هستش اما امید ما به بازی برگشت و صعود با توجه به خط حمله رئال واینکه اونها توی هربازی حداقل یک گل رو میزنن،میتونه10%باشه.
تبریک به طرفداران رئال بابت بازی خوب تیمشون ونتیجه خوبی که گرفتن.

بردیا
03-04-2014, 13:02
مقصر فقط و فقط خود کلوپ هستش.
مرد حسابی تو که فصل قبل دیدی تیمت فقط 12-13 تا بازیکن خوب داره خب چرا 2-3 تا ذیره قابل اتکا نخریدی؟
مصدومیتا کمر دورتموند رو شکست ولی کلوپ میتونست اثرش رو کمتر بکنه.
حتی میتونست برای بازی دیشب تیم رو دفاعی بچینه،لازم نبود با وجود بسته بودن دستش،تیم رو باز بچینه تا مث آب خوردن ازشون رد بشن.

Sepehr SS
03-04-2014, 13:13
مقصر فقط و فقط خود کلوپ هستش.
مرد حسابی تو که فصل قبل دیدی تیمت فقط 12-13 تا بازیکن خوب داره خب چرا 2-3 تا ذیره قابل اتکا نخریدی؟
مصدومیتا کمر دورتموند رو شکست ولی کلوپ میتونست اثرش رو کمتر بکنه.
حتی میتونست برای بازی دیشب تیم رو دفاعی بچینه،لازم نبود با وجود بسته بودن دستش،تیم رو باز بچینه تا مث آب خوردن ازشون رد بشن.
کلوپ، کوچکترین تقصیری تو این نتیجه نداره. مگه مسئول خرید بازیکنه کلوپ؟ وقتی باشگاه و مدیرانش و در راس اونا اون واتزکه، حاضر نیستن پول خرج کنن، کلوپ چیکار باید بکنه؟ با پول خودش بازیکن بخره؟
کلوپ هیچ وقت مثل مربی های دیگه مثل مورینیو نبوده و نخواهد بود که بخواد دفاع اتوبوسی بچینه، همیشه دنبال فوتبال قشنگ و تهاجمیه و همینه که کلی طرفدار داره. یورگن کلوپ یه اسطوره برای باشگاه دورتمونده و هیچ کس حق کوچکترین انتقادی رو بهش نداره. مسئول نتایج این فصل و این همه مصدومیت و از دست رفتن مجانی لواندوفسکی هم فقط و فقط واتزکه هستش.

Abdolreza2012
03-04-2014, 13:24

جنجال آفرینی کلوپ روی آنتن زنده ی تلویزیون ملی آلمان

شب گذشته بوروسیا دورتموند با شکست سنگین مقابل رئال به آلمان بازگشت تا برای دیدار برگشت کار دشواری را پیش رو داشته باشد

آی اسپورت- بوروسیا دورتموند شب سختی را در برنابئو پشت سر گذاشت بحران مصدومیت های نائب قهرمان فصل پیش به همین راحتی دست از سر یورگن کلوپ بر نمی دارد در چنین شرایطی مواجه شدن با رئال مادرید آماده نتیجه ای به نظر جبران نشدنی را برای زرد ها رقم زد.
رئال با گل های گرت بیل و ایسکو در نیمه نخست 2 بر 0 از دورتموند پیش افتاد تا گلزنی رونالدو در نیمه دوم نتیجه را برای وستفالنی ها سنگین تر نیز کند.
این بازی از کانال ملی آلمان به صورت زنده پخش شد و مطابق همیشه اولیور کان به عنوان کارشناس در برنامه ی زنده ی زد دی اف حضور داشت پس از پایان بازی یورگن کلوپ نیز در استودیوی زد دی اف حاضر شد تا به تحلیل و ارزیابی بازی بپردازد.
کلوپ که چند هفته ی پیش هم در دیدار مقابل زنیت به این برنامه دعوت شده بود و در مورد درگیری های لفظی با ماتیاس سامر از سوی اولیور کان مورد نقد قرار گرفته بود اینبار در اعتراض به سوالات مجری برنامه میکروفن خود را روی میز گذاشت و استودیو را ترک کرد.

کلوپ در پاسخ به مجری برنامه که پیروزی 4 بر 1 فصل گذشته را نیز در زمین دورتموند برای صعود آن ها کافی نمی دانست گفت:" به من پول نمی دهند که اینجا بیاستم و به سوالات احمقانه پاسخ دهم من فقط می توانم یک احمق باشم که با خیال راحت بگویم که می توانیم به دور بعد صعود کنیم."
کلوپ ادامه می دهد:" نمی خواهم دوباره در زد دی اف با کسانی باشم که سوالات احمقانه مطرح می کنند و منتظر پاسخ های احمقانه نیز باشند."
سپس سرمربی دورتموند میکروفون خود را روی میز گذاشت و روی آنتن زنده ی تلویزیونیتا از جمع اولیور کان و مجری برنامه جدا شود.

منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من خودم از کلوب خیلی خوشم میاد ، مربی بزرگیه

E.G_band
09-04-2014, 00:10
این میخیتاریان افتضاح بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](51).gif

3 تا موقعیت 100 درصد که چه عرض کنم 500 درصد گل رو گند زد توش......

مقصر باخت امشب فقط و فقط اون بود .:n21:

REZAHOSEYNGANI
09-04-2014, 10:21
خداییش حیف از این تیم که حذف شد...حیف

Sepehr SS
09-04-2014, 12:49
من الان اون تیر دروازه میختاریان رو دیدم، واقعا چجوری اون توپو گل نکرد؟!!!!!!!!! :n03::n28: واقعا حیف شد، یورگن کلوپ فوق العادست، حیف که میختاریان قدر این موقعیتو ندونست. اگه این تیم فقط یه بازیکن دیگه مثل رویس داشت، الان قهرمان اروپا شده بود. به نظر من مجسمه کلوپ رو هم تو استادیوم دورتموند بسازن باز هم برای قدردانی ازش کمه. دورتموند چند سال پیش رو یادم نمیره که برای فرار از سقوط میجنگید اما الان کلوپ تیمی ساخته که با وجود مصدومیت نصف ترکیب اصلی، باز هم عالی بازی میکنه. یکی از آرزوهای من اینه که کلوپ رو از نزدیک ببینم و از نزدیک ازش تشکر کنم به خاطر این تیمی که ساخته.

City 17
09-04-2014, 13:43
درست عکس بازی رفت... توی شب واقعا بد رئال، دورتموند عالی بود. به هوادارانش تبریک میگم.
@یوسف: این پستی هست که بعد از بازی رفت داده بودی که واسه بازی دیشب من یه مقدار توی پستت دخل و تصرف کردم!

عجب شب عالی بود دیشب!
...
لقب برنده بزرگ هم به تنهایی به کلوپ خواهد رسید.
...
تبریک به طرفداران دورتموند بابت بازی خوب تیمشون ونتیجه خوبی که گرفتن.

Hatek
09-04-2014, 13:44
زمان بندی گل های دورتموند جالب نبود شاید اگه گل ها دقایق دیگه ای زده میشدن بهتر بود
بارسا چلسی هم اون سال که 2.2 شد بازیشون تا دقیقه 43 بارسا 2.0 جلو بود ولی گل چلسی که دقیقه 46 بود باعث شد بارسا نتونه توی یک نیمه دیگه حتی یک گل بزنه
دورتموند هم اگه یک گلش رو توی نیمه دوم میزد بنظرم میتونست صعود کنه همونطور که رئال پارسال فشار بیشتری میاورد توی 10 دقیقه اخر
کلا وقفه بین دو نیمه اینجور مواقع جالب نیست :n02:

sale2000
09-04-2014, 17:02
حيف شد:n03: وايدن فلر واقعا افسانه اي هست براي خودش!:n12:

CATALONIA
09-04-2014, 17:26
واقعا افتخار میکنم به این تیم !

طرفدار هر تیمی که هستین یه لحظه تصور کنین تیمتون 7 تا بازیکنش مصدوم باشه ! اصلا امیدی دارین که زیر 2 رقم گل بخورین ؟
دیشب رئال نسبت به بازی قبلش فقط رونالدو رو نداشت ! قبول دارم رونالدو یکی از بهترین بازیکن های تاریخ هست و بود و نبودش خیلی تاثیر داره ولی به هر حال یک بازیکنه و تیمی مثل رئال هم کم بازیکن نداره ! ولی اون طرف دورتموند تیمی بود که بدون اشملتزر - سوبوتیچ - بندر - شاهین - گوندوگان - کئل و کوبا داشت بازی میکرد ..
هافبک دفاعی ما دیشب بازیکنی به اسم Kirch بود که به طور معمول بعد از بندر و گوندوگان و شاهین و کئل گزینه پنجم و آخرین گزینه ای بود که برای بازی در اون پست داشتیم .. که به شخصه فراتر از حد انتظار من یکی که بازی کرد .. البته چندین موقعیت به وضوح دیده میشد که بازیکن هایی لب خط فرار میکردن ولی قدرت انداختن diagonal pass رو نداشت .. ولی خب در مقابل این که 31 سالش هست و طی دو سالی که در باشگاه بوده فقط 9 تا بازی کرده عملکرد خوبی داشت !
از هر چی که بگذریم از گلادیاتور نمیشه گذشت ! طی این دو بازی و در کل فصل بارها و بارها با واکنش های خوبش دورتموند رو نجات داده ..
اگه پنالتی اول بازی رو نمیگرفت و ما اون گل رو میخوردیم عملا همه چی برای دورتموند تموم میشد ولی یک تنه تیم رو نجات داد ..( البته کاسیاس اونور فعال تر بود و اگه اون هم نبود مسلما نتیجه ی دیگه ای رقم میخورد و به نظرم توپی که از لوا گرفت که بعدش گل دوم شد ، یه واکنش در کلاس بالاتر از جهانی داشت )
توی دفاع هم سوکراتیس در کل این دو بازی خیلی ضعیف ظاهر شد برخلاف فرم خوبی که توی نیم فصل اول بوندسلیگا داشت ...پیزچک هم با برگشتش عملا سمت راست رو دوباره برگردونده به بازی !
هوملس دیشب خیلی خوب و جنگنده ظاهر شد و خیلی بهتر از دوران قبل از مصدومیتش داره بازی میکنه ..به این یکی هم دورتموند هم تیم ملی آلمان خیلی نیاز داره ..
در مورد کرچ هم صحبت شد که بد ظاهر نشد .. ولی مسلما اگه گوندوگان و بندر مصدوم نبودن یا حتی شاهین و کئل بودن وضعیت خیلی متفاوت بود ...
گروس و یوسیچ هم عملا کار خاصی ازشون ندیدم .. یوسیچ که تازه به تیم اضافه شده و فکر کنم سومین بازی فیکسش بود که 2 گل هم زده ولی این بازی محو بود ..
میرسیم به flop بازی که مسلما میکی هست .. این بشر در یک سوم میانی و حتی تا پشت محوطه حریف عالی بازی میکنه و نمیتونی توپ رو ازش بگیری ولی متاسفانه در زدن ضربات آخر اصلا و ابدا اعتماد به نفس نداره !! توی بوندسلیگا هم پاس هاش فوق العاده دیدنی بوده ولی ضربات آخر خیلی کم دقت ! امیدوارم کلوپ خودش روش کار کنه ..
در مورد لوا هم حرفی نیست .. خیلی وقته حرفی نیست !! نسبت به پارسال خیلی بی انگیزه و بی تفاوت شده .. بهتره بره دنبال خونه تو مونیخ !!!!
ولی هر چی از پسر طلایی دورتموند بگم کم گفتم ... رویس واقعا جادویی .. اصلا نمیشه این بازیکن رو وصف کرد ! چی بگم ؟ از هوش بالاش بگم رو گل اول که چطوری فرار کرد و توپ رو از زیر پای کاسیاس و بین پاهای راموس رد کرد یا از پاسش روی گل دوم به لوا بگم که دو مدافع رو محو کرد ؟ تنها بازیکن موثر ما در یک سوم دفاعی رئال همین رویس بود ..

خوشحالم که امسال داره زودتر تموم میشه .. دورتموند سال بدی رو پشت سر گذاشت .
تنها مقطعی که تیم تقریبا کاملی داشتیم تا هفته 8 بوندسلیگا بود .. جایی که با 3 امتیاز اگه اشتباه نکنم بیش تر از بایرن صدر جدول بودیم ... سوپر کاپ رو 4-2 از چنگ بایرن کشیدیم بیرون و همه چی داشت خوب پیش میرفت تا این که یه تک تیرانداز گذاشتن رو سر تیم که هر بازی یکی از بازیکنا رو بزنه :31:
وقتی بر میگردی میبینی امسال هم مثل سال گذشته از گروه مرگ چمپیونز لیگ بالا اومدیم .. دو سالی که به خاطر قوانین مسخره یوفا دورتموند در سید 3 قرار میگیره و گروهش عملا سخت ترین گروه میشه .. ولی بازم صعود میکنه ..
توی بوندسلیگا تا رده چهارم هم رفتیم ولی الان رده دوم رو داریم و فک نکنم خطری دومی دورتموند رو تهدید کنه ..
فینال جام حذفی هم در انتظاره ..
و فقط و فقط و فقط این موفقیت ها با داشتن یک نفر ممکنه .. یورگن کلوپ
باز هم میگم که فصل بعد اگه تیم نوجوانان دورتموند هم بدن به کلوپ من هیچ نگران نمیشم چون میدونم دورتموند همچنان مدعی هست و همچنان قشنگ بازی میکنه چون کلوپ هست !

Abdolreza2012
09-04-2014, 19:44
من الان اون تیر دروازه میختاریان رو دیدم، واقعا چجوری اون توپو گل نکرد؟
تیر دروازه ؟؟؟
من تیرکی ندیدم
البته شاید من حواسم نبوده باشه ولی تا جایی من دیدم فقط یه تیرک دیدم که بعدش گل شد
اگه اشتباه میکنم ، میشه عکسی یزی بذارید ؟؟
ممنون

Masoud King
09-04-2014, 19:46
یه صحبت های از گوتزه هست به این صورت که گفته مطمئنه در آینده او و رویس هر دو در یک تیم بازی می کنن.

E.G_band
09-04-2014, 20:55
یه صحبت های از گوتزه هست به این صورت که گفته مطمئنه در آینده او و رویس هر دو در یک تیم بازی می کنن.

بس کنه دیگه بایرن این کثیف بازی ها رو.......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چی از جون این تیم می خواد؟؟؟

چرا مردونه نمیاد عمل بکنه؟؟؟همش دست میزاره روی مال این و اون؟؟؟2 تا از اصلی ترین بازیکنا رو بردن بسشون نیست؟

امسال همه می گن این بایرن عجب تیمیه خیلی خوبه سریعترین قهرمانی تاریخ رو آورده ولی نمی دونن که دلیلش فقط یه چیزه اونم این که دورتموند امسال دورتموند سال گذشته نیستش.

من الان اون تیر دروازه میختاریان رو دیدم، واقعا چجوری اون توپو گل نکرد؟!!!!!!!!! :n03::n28: واقعا حیف شد، یورگن کلوپ فوق العادست، حیف که میختاریان قدر این موقعیتو ندونست. اگه این تیم فقط یه بازیکن دیگه مثل رویس داشت، الان قهرمان اروپا شده بود. به نظر من مجسمه کلوپ رو هم تو استادیوم دورتموند بسازن باز هم برای قدردانی ازش کمه. دورتموند چند سال پیش رو یادم نمیره که برای فرار از سقوط میجنگید اما الان کلوپ تیمی ساخته که با وجود مصدومیت نصف ترکیب اصلی، باز هم عالی بازی میکنه. یکی از آرزوهای من اینه که کلوپ رو از نزدیک ببینم و از نزدیک ازش تشکر کنم به خاطر این تیمی که ساخته.

فوق العاده هستش این مرد......دمش گرم حرف هوادار ها رو کاملا اجرا کرد و دیشب کاملا یا حوصله کنار زمین بود مثل همون صحنه پنالتی که خودتون می دونید با دستیارش چی گفت.......

ولی من آرزوم یه چیزه .....بدون شک می شه بهش گفت گواردیولا 2 ، گواردیولا بارسا رو متحول کردن کلوپ دورتموند رو ......آرزوم اینه که اون سرمربی بارسا بشه تا اگه حتی 1 درصد از کاملی بارسا مونده اون کاملش کنه.

yuseph
09-04-2014, 21:14
داستان cl درست مثل بوندس لیگا برای ما تمام شد و جام حذفی برامون باقی مونده که شانس خودمون رو اونجا امتحان کنیم.

در مورد بازی رئال حرفها رو دوستان چه زیبا و قشنگ زدن.
بهرحال بازی تموم شد و رئال صعود کرد.
برخلاف تصور همه رئال توی بازی برگشت ضعیف نبود نه بلکه این دورتموند بود که قدرتش رو به حریف دیکته کرده بود.
مرسی معراج جان بله از نظر من کلوپ برنده بازی بود.
اون تونست با دست تقریبا خالی تیم رو متحول کنه و رئال با اون همه افتخار و ادعا رو زمین گیر کنه و به چه کنم چه کنم بندازه.
در آخر برای رئالی ها گوگولی مگولی آرزوی موفقیت میکنم.:دی

+
خواستم بازیکنان رو یکی یکی تحلیل کنم که شهاب عزیز زحمتش رو کشید.(مرسی)
فقط یه نکته که من یوشیج رو خیلی خوب دیدم اون تو اکثر درگیریها موفق بود.خوب توپ گیری میکرد و خوب دریبل میزد.
این پسر خیلی حرفها برای گفتن داره.:n12:
کرچ رو هم من فقط این شکلی بودم:n04:
دروم هم خوب جنگید.
افسانه بازی فلر بود.:n05:

Alireza.M67
09-04-2014, 21:38
من با اینکه کلا از فوتبال آلمان خوشم نمیاد ولی واقعا دورتموند رو دوست دارم.
فوق العادست این تیم.
خیلی تیم قابل احترامیه ...

Alireza.M67
09-04-2014, 21:38
من با اینکه کلا از فوتبال آلمان خوشم نمیاد ولی واقعا دورتموند رو دوست دارم.
فوق العادست این تیم.
خیلی تیم قابل احترامیه ...

CATALONIA
09-04-2014, 21:39
تیر دروازه ؟؟؟
من تیرکی ندیدم
البته شاید من حواسم نبوده باشه ولی تا جایی من دیدم فقط یه تیرک دیدم که بعدش گل شد
ممنون

عکس از این واضح تر نبود .. ویدئو رو میخوای اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی ببینی

+

من کاملا یادم میاد زمانی که گوتزه گفت در آلمان فقط برای دورتموند بازی میکنه !
پس خیلی حرف های موش رو جدی نگیر مسعود .. احتمالا منظورش تیم ملی آلمان بوده :31:

فوق العاده هستش این مرد......دمش گرم حرف هوادار ها رو کاملا اجرا کرد و دیشب کاملا یا حوصله کنار زمین بود مثل همون صحنه پنالتی که خودتون می دونید با دستیارش چی گفت.......

ولی من آرزوم یه چیزه .....بدون شک می شه بهش گفت گواردیولا 2 ، گواردیولا بارسا رو متحول کردن کلوپ دورتموند رو ......آرزوم اینه که اون سرمربی بارسا بشه تا اگه حتی 1 درصد از کاملی بارسا مونده اون کاملش کنه
من با این که خودم طرفدار بارسا هستم و پپ رو هم به خاطر اون دوران طلاییش با بارسا دوست دارم ولی به نظرم
کلوپ خیلی خیلی بهتر از پپ هست و این که بگیم کلوپ به گواردیولا 2 تبدیل بشه اصلا درست نیست و کم لطفی هست ...
گواردیولا بارسا رو متحول کرد ولی با داشتن سه تا از بهترین بازیکن های جهان که یکیشون به نظر خیلی ها بهترین بازیکن کل تاریخ هست !
ولی کلوپ دورتموند رو از هیچ ساخت !
به نظرم گواردیولا هیچ وقت نمیتونه یک تیم بدون ستاره رو به جایی برسونه ...

+

یک خبر نمیدونم خوشایند یا بد هم هست :

آدریان راموس رسما به دورتموند پیوست

ستاره ی 28 ساله ی هرتابرلین با قرار دادی 4 ساله به ارزش حدود 7.5 میلیون یورو به دورتموند پیوست ...
راموس در این فصل 16 گل زده و الان رده سوم بهترین گلزنان هست !
من خودم خیلی شناخت کافی ازش ندارم فقط صحبت های مدافع سابق دورتموند و تیم ملی آلمان متزلدر رو خوندم که گفته بود : " راموس همون کسی که به درد دورتموند میخوره . درسته ژکو کلاس بالاتری داره ولی نکته ای که در بازی راموس هست اینه که در هرتا اولین مدافع هم راموس هست و این همون چیزیه که کلوپ میخواد "

خیلی ها میگن که راموس اصلا در حد و اندازه های لوا نیست ... دو قضیه این جا پیش میاد :

1- من مصاحبه ای از سورک خوندم که گفته بود تابستان دو مهاجم به ما اضافه میشه ! ( توی متن مصاحبه اش گفته " بله دورتموند به دنبال آقای ایکس هست که یک مهاجم هست " :31: )
2- یادمون نره لوا از کجا اومد به دورتموند !

در کل به نظرم نمیتونه خرید بدی باشه .. مخصوصا اگر این که صحبت های سورک درست باشه و طبق اونی که شنیده میشه بریم به سمت خرید کوین فولاند میتونن نبود لوا رو جبران کنن !
البته یک خبر هم fussballtransfers.com که سایت معتبری هست گذاشته که احتمال پیوستن لوکاکو از همه گزینه های دیگه به دورتموند بیشتر هست !

Sepehr SS
09-04-2014, 21:43
تیر دروازه ؟؟؟
من تیرکی ندیدم
ممنون
تو یوتیوب سرچ کنی Mkhitaryan epic miss vs real madrid میادش.
اینم خلاصه بازی که توش هست تیر دروازه مخیتاریان:

Abdolreza2012
09-04-2014, 22:12
بله اشتباه از من بود
این یه تیکه بازی یادم نبود
ممنون از دوستان که عکس و لینک گذاشتن

Sent from my ST25i using Tapatalk

soheilnouri
09-04-2014, 23:00
تیر دروازه ؟؟؟
من تیرکی ندیدم
ممنون

دقيقه ٦٥

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

City 17
10-04-2014, 20:29
بازگشت شاهین به دورتموند رسمی شد!

واتسکه تایید کرد که بعد از بازی دو تیم در روز سه شنبه، باشگاه بروسیا دورتموند با پرداخت 7 میلیون یورو به رئال مادرید شاهین رو دوباره به خدمت گرفت.
شاهین در سال 2011 با پرداخت مبلغ 10 میلیون یورو به رئال مادرید پیوسته بود. [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]

Masoud King
10-04-2014, 22:41
پس خیلی حرف های موش رو جدی نگیر مسعود .. احتمالا منظورش تیم ملی آلمان بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خدا تا فصل قبل پسر طلایی دورتموند بود الان شد موش؟ : دی

farshidmm
11-04-2014, 00:24
دیشب دکتر صدر میگفت ممکنه کلوپ اخر فصل از دورتموند بره
خبری شده یا صدر از خودش میگفت؟

yuseph
11-04-2014, 00:28

شده شخصا میرم دورتموند میکشمش اما نمیزارم بره بایرن:دی
+
اما در صورت رفتن رویس هم باکی نیست.
تیم ما بزرگ تر از صدتا مثل این بازیکن هاست.:n05:
پسر طلایی دورتموند هم کی گفته که گوتزه بود؟پس شهاب اینجا چکارست؟:n02:

Iman-Emperatour
11-04-2014, 01:01
:n02:

واقعا.........

yuseph
11-04-2014, 19:07
فوری: انتقال گینتر به دورتموند نهایی شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انتقال ماتیاس گینتر ستاره خط دفاعی فرایبورگ با قراردادی 4 ساله به بروسیا دورتموند نهایی شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 000000000000000000000000000000000000000aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaGinterrr.jpg

با اعلام باشگاه فرایبورگ؛ ماتیاس گینتر مدافع ملی پوش و 20 ساله این تیم راهی وستفالن دورتموند خواهد شد.قرارداد گینتر با طلایی پوشان تا سال 2018 خواهد بود و این مدافع ملی پوش که قابلیت بازی در پست هافبک دفاعی را نیز داراست، فصل آینده پیراهن دورتموند را بر تن خواهد کرد.
مبلغ انتقال گینتر به دورتموند 8 ملیون یورو عنوان شده است.
گفتنی است؛ این ستاره 20 ساله با رد پیشنهاد باشگاههایی نظیر؛ آرسنال، بایرن، یوونتوس، میلان و منچستریونایتد راهی وستفالن دورتموند خواهد شد.

خریدها تا الان:
1.جی دونگ وون
2.یوشیج
3.آدریان راموس
4.شاهین
5.گینتر
6.آفای X

CATALONIA
12-04-2014, 13:32

پسر طلایی که مخصوص رویس هست ..
خودت قضاوت کن :

:31:

.....
پسر طلایی دورتموند هم کی گفته که گوتزه بود؟پس شهاب اینجا چکارست؟:n02:
من کوچیکتم یوسی گلادیاتور :3:

انتقال ماتیاس گینتر ستاره خط دفاعی فرایبورگ با قراردادی 4 ساله به بروسیا دورتموند نهایی شد.
اول که این خبر رو خوندم اصلا باورم نشد !
یکم جستجو کردم فهمیدم با این که باشگاه هنوز اعلام رسمی نکرده ولی این خبر تقریبا قطعی هست و بیلد هم که معتبر هست اونو منتشر کرده .. یکم خیالم راحت شد :31:
یکی از بهترین خرید های دورتموند تا به حال هست ...
من فقط منتظر فصل دیگم که زودتر این بازیکنان رو با لباس دورتموند ببینم و مصدومان هم به تیم اضافه بشن که خودشون یه تیم کامل هستن :31:

+
اینم یک کار قشنگ از کوبا :

پرداخت هزینه یک کودک مبتلا به سرطان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] aaaaaaaaaaKuba.jpg

BVB09.ir- یاکوب بلاژیکوفسکی ملقب به کوبا ستاره 28 ساله و لهستانی بروسیا دورتموند در اقدامی تحسین برانگیز برای درمان یک کودک لهستانی مبتلا به سرطان، 60,000 یورو کمک کرد.
کوبا اصرار بر مخفی نگه داشتن این کمک داشته که مادر این پسر 11 ساله نهایتا این خبر را منتشر کرده.

موقعی که تو ایران افراد معروف فقط برای خودنمایی موهاشون رو میتراشن ، اونور از این کار های قشنگ زیاد انجام میشه !

eman619rv
12-04-2014, 17:24
خرید گینتر خیلی خوب بود ، استقبال میشه. امیدوارم فقط تو این فصل ترانسفر ها دیگه مواظب ریلیز کلاوس ها باشند و رقم های بالای 70-60 میلیون بذارن که نشه مثه بعضی ها.
راموس به نظرم شرایطش بشه شبیه شیبر ولی با جایگاه بهتر، اتفاقا شیبر هم به احتمال زیاد این فصل جدا میشه و خب تعداد مهاجمیمون نیاز به افزایش داره.
به نظرم یه دفاع گوش که قابلیت بازی در هر دو سمت هم داشته باشه خرید خوبی می تونه باشه چون ما به مصدومیت گوش های دفاعی مون هم گزینه های زیاد خوبی ندارم.

در مورد جوان های فعلی هم من امیدوار به بازی بیشتر هافمن هستم ، یکم تجربه بیشتر و البته پختگی در انتخاب تصمیم درست آنی میتونه اون به یه بازیکن کلاس جهانی تبدیل کنه.

به نظرم پرخواهان ترین و پر مشتری ترین بازیکن که پیشنهاد ها جدی و درصد موفقیت در انتقالش بالا باشه گوندوغان هست، امیدوارم تصمیمش برای موندن در تیم رو عوض نکنه.

پ.ن: این فصل چرا تموم نمیشه زودتر:n29:

soheilnouri
12-04-2014, 23:14
من بازي هاي گينتر و ديدم عاليه..كاش دورتموند بازي رفت هم مثل امشب بود!

Masoud King
13-04-2014, 00:06
میکی چه گل زن شده بود :n09:
هرکی به ما میرسه میشه مارادونا

soheilnouri
13-04-2014, 10:14
واقعا خوبه بازيش..رو گل دوم اون ضد حمله رو اين ساخت.پاسش به اوباميانگ عالي بود

Mohammad Yek110
13-04-2014, 13:25
دورتموند سال بعد با بازگشت مصدوما میترکونه .... دمشون گرم
امیدوارم کلوپ بمونه توی دورتموند + رویس که به نظرم باید اسطوره ی این باشگاه باشه!

yuseph
16-04-2014, 17:20
گوندوگان تا2016تمديد كرد.
اين قرارداد قابليت تمديد شدن تا 2018 رو هم داره!!:n02:

farshidmm
16-04-2014, 18:44
همش 1 ساله؟
تمدید نمی کردن باهاش سنگین تر بودن
این یعنی گوندگان می خواد تا وقتی بارسا از خرید محروم هست و خودشم مصدومه 1 سالی رو تو دورتموند کژدار و مریض طی کنه تا سال بعد بره یه تیم دیگه
اینجوری بازیکن آزاد هم میشه و یه قرونم گیر دورتموند نمیاد
این یعنی بازی دو سر سوخت
اون بند تمدید اتوماتیک قرارداد تا 2018 هم به شرط توافق هم بازیکن و هم باشگاه هست و باشگاه نمی تونه یطرفه تمدید کنه
واتسکه با این مدیریتش داره دورتموند رو به سرعت هول میده ته چاه
الان رویس و هوملز و اشملزر و سویوتیچ هم خواهان زیاد دارن و اگه خودشون نخوان بعیده دورتموند بتونه نگهشون داره و دست آخر فقط علی(کلوپ) می مونه و حوضش

Mohammad Yek110
16-04-2014, 19:00
الان رویس و هوملز و اشملزر و سویوتیچ هم خواهان زیاد دارن و اگه خودشون نخوان بعیده دورتموند بتونه نگهشون داره و دست آخر فقط علی(کلوپ) می مونه و حوضش

علی ( کلوپ ) هم خیلی خواهان داره ها :دی
هرچند خیلی دوست دارم توی بارسلونا ببینمش ولی کلوپ ِ دورتموند ابهت دیگه ای داره ...

soheilnouri
16-04-2014, 19:44
ديشب بازي دورتموند با وولفسبورگ رو ديدم.به كسايي كه نديدن توصيه ميكنم حتما ببينيد.يكي از بهترين بازي هاي فصل بود.هر دو عالي بودن.ميختاريان جدا از اون دو فرصت طلايي مقابل مادريد واقعا عالي بود.كاشكي اين تيم اين قدر مصدوم نميداد.كاش هنوز شاعد رقابت دو تيم براي قهرماني المان بوديم.دورتموند رفت فينال تا به احتمال ٩٩ درصد 'در كلاسيكر'ديگه ايي شاهد باشيم!

yuseph
17-04-2014, 07:15
همش 1 ساله؟
تمدید نمی کردن باهاش سنگین تر بودن
این یعنی گوندگان می خواد تا وقتی بارسا از خرید محروم هست و خودشم مصدومه 1 سالی رو تو دورتموند کژدار و مریض طی کنه تا سال بعد بره یه تیم دیگه
اینجوری بازیکن آزاد هم میشه و یه قرونم گیر دورتموند نمیاد
این یعنی بازی دو سر سوخت
اون بند تمدید اتوماتیک قرارداد تا 2018 هم به شرط توافق هم بازیکن و هم باشگاه هست و باشگاه نمی تونه یطرفه تمدید کنه
واتسکه با این مدیریتش داره دورتموند رو به سرعت هول میده ته چاه
نقل قول:
با توجه به شرایط جسمانیش یک ساله قرادادش تمدید شد اونم از سوی خو دورتموند
اگه فصل بعد به روزهای خوبش برگرده که برمیگرده قردادش تا 2018 یا 2019 اتوماتیک وار تمدید میشه

Abdolreza2012
19-04-2014, 19:44

یورگن کلوپ : به مربیگری بارسلونا فکر نمی کنم ؛ در دورتموند خواهم ماند

کلوپو در مصاحبه ای با سایت بروسیا دورتموند اعلام کرد که نه به بارسا که به هیچ باشگاهی جز دورتموند فکر نمی کند
آی اسپورت - این روزها شایعات زیادی در مورد جانشین احتمالی تاتا مارتینو به گوش می رسد و به گفته رسانه های اسپانیایی علاقه هواداران بارسا به یورگن کلوپ بیشتر از سایر گزینه های مربیگری بارسلونا است. اما امروز یورگن کلوپ سرمربی بروسیا دورتموند در مصاحبه با سایت این باشگاه همه شایعات را رد کرد . به گزارش " As " یورگن کلوپ در این مصاحبه عنوان کرده :
« هیکدام از هواداران دورتموند نگران این شتیعات نباشند . من از اینجا تکان نمی خورم. نه به مربیگری بارسا که به هیچ تیم دیگری جز دورتموند فکر نمی کنم . همه ما عاشق دورتموند و هر چیز وابسته به این باشگاه هستیم »
یورگن کلوپ که تا سال 2017 با دورتموند قرارداد دارد ادامه داد :
« قصد دارم به قراردادی که با دورتموند دارم احترام بگذارم و تا پایان قراردادم اینجا خواهم ماند »
این گفته ها را همچنین مدیر ورزشی باشگاه آقای " واتسکه " تایید می کند . وی می افزاید :
« ما در دورتموند برنامه ها و اهدافی داریم که برای پیاده کردن انها به یورگن نیاز داریم و او به کار در این باشگاه ادامه خواهد داد »
شایان ذکر است که کلوپ از سال 2008 در دورتموند حضور دارد و از ان زمان این باشگاه هر سال در لیگ قهرمانان حضور دارد و در سال های 2011 و 2012 با قهرمانی در بوندس لیگا به سلطه مطلق بایرن خاتمه داد.

ghermezeteh
19-04-2014, 20:33
سلام دوستان
فصل بعد چه بازیکنی قراره جانشین لواندفسکی بشه؟

Sepehr SS
19-04-2014, 21:49
سلام دوستان
فصل بعد چه بازیکنی قراره جانشین لواندفسکی بشه؟
آدریان راموس مهاجم هرتابرلین که انتقالش قطعی هم شده

yuseph
20-04-2014, 23:39
چرا دورتموند موفق به کسب قهرمانی در بوندس لیگا نشد؟! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در این مقاله سعی خواهد شد پرداخته شود به این موضوع که چرا دورتموند موفق به کسب قهرمانی در بوندس لیگا نشد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

اختصاصی BVB09.ir -

قهرمان فصل 2012/2013 فوتبال باشگاهی آلمان موسوم به بوندس لیگا در فاصله شش هفته مانده به پایان مشخص شد و سرخپوشان ایالت باواریا در رقابت با طلایی پوشان ایالت روهر به سینی قهرمانی دست یافتند.
اما چرا مردان وستفالن موفق نشدند این عنوان را کسب کنند؟! این سوالی است که شاید اکنون در ذهن بسیاری از هواداران دورتموند وجود داشته باشد.
شاید دلایل بسیاری در ذهن هوادارن باشد، ولی باید قبول کرد که سه دلیل اصلی بیشتر از سایر دلایل چشمگیر است.
1- مصدومیت های پیاپی
یکی از دلایل اصلی عدم نتیجه گیری شاگردان کلوپ در بسیاری از دیدارها، مصدومیت های پیاپی مهره های کلیدی دورتموند بود.به طور مثال در بسیاری از دیدارهای حساس و سرنوشت ساز این فصل دورتموند در بوندس لیگا، یورگن کلوپ سرمربی دورتموند نمی توانست از عده ای از نفرات تاثیرگذار تیمش به دلیل آسیب دیدگی بهره ببرد.هرچند که دورتموندی ها در بسیاری از دیدارهای این فصل با این موضوع روبرو بودند، اما نمونه بارز این دیدارها میتوان به جدال برابر شالکه در دیدار رفت داربی حساس ایالت روهر، که کلوپ 6 مهره اصلی خود را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت؛ موضوعی که نهایتا به شکست دورتموند برابر رقیب سنتی خود در دیدار بزرگ داربی انجامید.شاید سبک بازی خشن تیمها در بوندس لیگا مقابل دورتموند، دلیل اصلی این آسیب دیدگی های پیاپی ستاره های دورتموند بود. موضوعی که کلوپ نیز با اذعان به آن ابراز تاسف کرد.

2- عدم وجود نیمکت کامل و قابل اطمینان
یکی دیگر از عواملی که در عدم قهرمانی این فصل دورتموند در بوندس لیگا تاثیر چشم گیری داشت، بحث عدم وجود نیمکت کامل و قابل اطمینان بود.
به شکلی که اگر مصدومیتی برای نفرات ترکیب اصلی دورتموند رخ می داد، به غیر از چند مهره محدود قابل اعتماد بر روی نیمکت ذخیره ها، دیگر بازیکنان توانایی آن چنانی در پر کردن جای بازیکن اصلی، به نحو احسن را نداشتند.
این نکته حتی بعضاً باعث خستگی نفرات اصلی تیم در برخی دیدارها نظیر بازی برابر بایرن مونیخ در جام حذفی فوتبال آلمان نیز شد، دیداری که علاوه بر مصدومیت چند مهره کلیدی طلایی پوشان، خستگی، استراحت کمتر نسبت به حریف و کمبود بازیکن قابل اطمینان جایگزین بر روی نیمکت، سرانجام منجر به شکست برابر رقیب دیرینه و حذف از جام حذفی شد.
بحثی که حتی یواخیم واتزکه و میشائیل سورک، نایب رئیس و مدیر ورزشی باشگاه دورتموند نیز به آن اعتراف کرده و قول تقویت این نیمکت در فصل تابستان را به هواداران دادند.
3- بهترین سال تاریخ بایرن و تمرکز آنها بر روی بوندس لیگا
موضوعی که بسیاری از سران باشگاه مونیخی نیز به آن اعتراف کردند، این بود که امسال بهترین سال تاریخ باشگاه بایرن است.
بایرن مونیخ تیمی بسیار آماده را با سرمایه گذاری هنگفت راهی جدال این فصل بوندس لیگا کرد تا رقیبی قدرتمند برای دورتموندی ها باشد. جوهره این تلاش نهایتاً قهرمانی در لیگ بود.
همین مساله و تمرکز جدی بایرنی ها برای جلوگیری از سومین قهرمانی پیاپی دورتموند در بوندس لیگا سرانجام نتیجه داد و آنها مزد این تلاش خود را گرفتند و سرانجام موفق به تصاحب سینی قهرمانی فصل 2012/2013 بوندس لیگا شدند.

همانطور که گفته شد، شاید دلایل دیگری هم نظیر مسائل و اشتباهات داوری که در برخی دیدارها ضربات نه چندان کوچکی را به دورتموند وارد کرد نیز در ذهن هواداران موج بزند، ولی به طور عام از این سه دلیل می توان به عنوان دلایل اصلی عدم کسب قهرمانی بوندس لیگا توسط طلایی پوشان دورتموند نام برد.

yuseph
22-04-2014, 12:23
یادداشت روز؛ فیلسوف دیوانه از نگاهی دیگر! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یورگن نوربرت کلوپ ملقب به کلوپو که به خاطر موهایش و عینکی که برچشم می زند لقب هری پاتر فوتبال آلمان را یدک می کشد، این روزها به عنوان محبوبترین مربی باشگاهی در جهان شناخته میشود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00000000000000aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaHaryo.jpg
اختصاصی BVB09.ir-

فیلسوف دیوانه که اهل اشتوتگارت است تمام دوران بازی را در ماینتس گذراند؛ تیمی نه چندان به یادماندنی از راین لند. او در ابتدا مهاجم بود و سپس مدافع شد.
ماینتس همیشه در دسته های پایین تر فوتبال آلمان روزگار می گذراند. اما اوضاع از زمانی عوض شد که کلوپ پس از بازنشستگی در سال 2001 مربی تیم شد. او پس از این که تیم را چند بار به آستانه صعود رساند آنها را در سال 2004 برای اولین بار به بوندس لیگا 1 آورد و سه فصل نگاهشان داشت.در ماینتس زمانی که او باشگاه را در سال 2004 به لیگ یک آورد یک سفر پیش فصل غیرمعمولی ترتیب داد.
کلوپو در اینباره میگوید : «ما تیم را به دریاچه ای در سوئد بردیم که هیچ وسیله الکترونیکی در آن نبود. سفری 5 روزه و بدون غذا بود. بازیکنان خودشان باید غذا تامین می کردند.مربیان دیگر می گفتند فکر نمی کنی بهتر بود که بازیکنانت تمرین فوتبال می کردند؟ نه، من می خواستم تیم این را حس کند که آنها در هر چیزی دوام میاورند. کمک مربی من فکر می کرد که من احمقم. او می پرسید که می توانیم آنجاتمرین کنیم؟ گفتم نه. می توانیم آنجا بدویم؟ نه اما می توانیم شنا کنیم و ماهی بگیریم.اگر زمانی یکی از آن بازیکنان را دوباره ببینم، از نیروهای ویژه ما، آنها به من می گویند که در کل آن زمان چه اتفاقی افتاده است. هر شب در آن چادرهای لعنتی، روی ریشه درخت ها دراز می کشیدیم، کسی این را فراموش نمی کند. ما باید جزیره دیگری کشف می کردیم. اول باید آتش روشن می کردیم و آب جوش می آوردیم. تمام مدت باران می بارید. فقط 5 ساعت باران نبارید. چطور می توانستند در سوئد زندگی کنند؟ خورشید را که می دیدید پشه ها را هم حس می کردید اما اتفاقی درخشان بود.
شبیه شجاع دل ها بودیم. شما می توانید حالا یک چاقو در بدن من فرو کنید، مشکلی پیش نمی آید. تیم ما تیم فوق العاده ای بود. پس از این اتفاقات ما شبیه شجاع دل ها شدیم، به بوندس لیگا صعود کردیم و با کسب عنوان یازدهم به کار خود پایان دادیم.

ادامه این مقاله هیجان انگیر رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید بخونید.

yuseph
23-04-2014, 00:48
آسیب دیدگی سباستین کئل در تمرینات! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سباستین کئل کاپیتان 34 ساله بروسیا دورتموند در تمرینات روز گذشته تیمش دچار آسیب دیدگی از ناحیه کشاله ران شد.

کاپیتان باتجربه طلایی پوشان پس از احساس درد از ناحیه ران پا، ناچار به ترک تمرینات شد.
آزمایشات نشان میدهد که آسیب دیدگی ران پای کاپیتان کئل، دوری حداقل دو هفته ای او را به همراه خواهد داشت.
به نظر میرسد، با وجود مصدومیت بندر و گوندوگان و دوری دو هفته ای کئل، اوضاع خط میانی بروسیا دورتموند در روزهای پایان فصل جاری فوتبال آلمان بحرانی تر خواهد شد.

دورتموند و ارائه پیشنهاد برای جذب شینجی کاگاوا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گویا بروسیا دورتموند برای جذب شینجی کاگاوا ستاره ژاپنی منچستریونایتد، به این باشگاه انگلیسی پیشنهاد ارائه داده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 000000000000000000000000000000000000AAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAgOAL.jpg

به نقل از Fussballtransfers, به ادعای برخی نشریات بریتانیایی، باشگاه دورتموند رسما خواهان جذب شینجی کاگاوا ستاره ژاپنی یونایتد شده است.
کاگاوا که سال 2012 وستفالن را به مقصد منچستر ترک کرد، نتوانست مطابق انتظار در ترکیب شیاطین سرخ جا افتاده و درخشش پیشین خود را تکرار کند و حالا فرصت بازگشت به دورتموند را پیش روی خود می بیند.دورتموندی ها که این روزها علاوه بر تلاش برای جذب جانشین روبرت لواندوفسکی در خط حمله خود، به دنبال تقویت نیمکت خود برای فصل آینده نیز هستند، شینجی کاگاوا را به عنوان یکی از اهداف اصلی خود برای پر کردن این خلاء در تابستان پیش رو هدف قرار داده اند.
گفته می شود باشگاه دورتموند قصد دارد کاگاوای ژاپنی را همانند نوری شاهین با قراردادی قرضی و یک و نیم ساله به وستفالن بازگرداند و با گنجاندن بندی در قرارداد این ستاره 25 ساله، این امکان را برای خود فراهم کند که در صورت رضایت کلوپ از عملکرد این بازیکن، قرارداد وی برای بلندمدت تمدید شود.
گفتنی است؛ علاوه بر دورتموند، کاگاوا با علاقه باشگاههایی نظیر؛ اینترمیلان، اتلتیکو مادرید و فنرباغچه نیز روبروست.

eman619rv
26-04-2014, 22:34
در روزی که لورکوزن از ما بهتر بود مساوی گرفتیم ، یکم ارور های کوچیک بازیکنا زیاد بود، تعداد موقعیت هایی که بازیکنامون به حریف میدادن هر چقدر به پایان بازی نزدیک میشدیم بیشتر میشد.
هر چند اوبامیانگ یه موقعیت خوب رو خیلی بد خراب کرد که میتونستیم اگه اون توپ گل میشد برنده بازی هم باشیم.
سوکراتیس چند تا تکل آخر عالی زد این بازی که اگه بازیکنای لور رد میشدن احتمال گل شدنشون زیاد بود.
یکم نیمه دوم توپ ها کمتر توی موقعیت های خوب به رویس میرسید که همین باعث شده بود یکم تاثیر منفی داشت.

یکی از بدترین بازی ها لوا هم بود ، اون صحنه هم که سایه توپ رو زد دیگه شاهکار بود، وقتی هم کلوپ تعویضش کرد به زور و اکراه با کلوپ دست داد:n22:

اما از اون طرف وایدنفلر یکی از بهترین سیو های فصل رو انجام داد و ما رو تو بازی نگه داشت، معمولا دروازه بان ها با این شیوه عمل نمیکنن توی تک به تک ها . وایدنفلر با دست چپ زوایه جپ پایین رو بست، پای چپ رو هم جمع کرد و تا لایی نخوره و پای راست رو هم به حالت کشیده قرار داد تا زاویه راست پاییت رو ببنده ، دست راست رو هم برای دفع توپ های چیپ گذاشته بود که خیلی راحت پیش بینی کرد و توپ رو گرفت ، واقعا با عجپ پوزیشنی رفت جلو:n02: 3 تا حرکت احتمالی رو بست با این پوزیشن.

yuseph
03-05-2014, 23:43
دورتموند 3-2 هوفنهایم [پیروزی در شب وداع لوا با وستفالن!] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بروسیا دورتموند با پیروزی خانگی 3-2 برابر هوفنهایم 68 امتیازی شد، تا در فاصله یک هفته مانده تا پایان بوندس لیگای این فصل، در آستانه عبور از مرز 70 امتیاز قرار گیرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

در این دیدار خانگی که با تجلیل از روبرت لواندوفسکی آغاز شد، شاگردان کلوپ کار را خوب آغاز کردند، اما این فیرمینوی برزیلی بود که روی اشتباه خط دفاعی دورتموند، وستفالن را با گل غافلگیر کرد و هوفنهایم میهمان را 1-0 پیش انداخت.
اما 5 دقیقه طوفان طلایی پوشان از راه رسید، جایی که ابتدا در دقیقه 29 کوین گروسکویتز به زیبایی و با ضربه ای دقیق از پشت محوطه جریمه کار را به تساوی کشاند.
دو دقیقه بعد هنریک میکیتاریان روی پاس استثنایی رویس و با ضربه سر شیرجه ای گل دوم را هم وارد دروازه هوفنهایم کرد.
اما این پایان آتش بازی مردان کلوپ نبود و تنها 3 دقیقه بعد و در دقیقه 34، لوکاس پیشچک با ضربه ای روی پا و دیدنی گل سوم را نیز به ثمر رساند، تا در عرض تنها 5 دقیقه، دورتموند بازی یک بر صفر باخته را با برتری 3-1 عوض کند.
نیمه نخست با همین نتیجه به پایان رسید.
اما نیمه دوم دورتموند که کار را با احتیاط دنبال میکرد که روی اشتباه عجیب رومن وایدنفلر دروازه را باز شده دید و اختلاف به یک گل رسید.
در دقایق رو به پایان بازی خطای مدافع هوفنهایم روی لوا از دید داور پنالتی تشخیص داده نشد تا اعتراض شدید بازیکنان و کلوپ را در پی داشته باشد.
در نهایت این دیدار با پیروزی 3-2 دورتموند برابر هوفنهایم در وستفالن به پایان رسید، تا طلایی پوشان با کسب 3 امتیاز این بازی خانگی، 68 امتیازی شده و همچنان در رتبه دوم جدول رده بندی بوندس لیگا باقی بمانند.
پس از پایان بازی، روبرت لواندوفسکی با چشمانی اشکبار از هواداران در وستفالن رسما خداحافظی کرد.
بازیکنان تعویضی دورتموند در این دیدار؛
اوبامیانگ به جای رویس، هوفمان به جای میکیتاریان، شیبر به جای لواندوفسکی

پ ن:برو بمیر :دی
کوفتتون بشه بایرنی های مفت خور :دی

Sepehr SS
04-05-2014, 00:15
برای چی از این خائن تجلیل شده؟!!!!!! میره بایرن اونجا گواردیولا یا بهش بازی نمیده مثل گوتزه یا پستشو عوض میکنه و مثلا میزارتش هافبک دفاعی یا شایدم دفاع وسط و اون موقع میفهمه کلوپ چه جواهری بوده که از دستش داده! من مطمئنم یورگن کلوپ فصل بعد یه بازیکن دیگه به جای این معرفی میکنه به دنیای فوتبال که از لواندوفسکی هم بهتر میشه.

Masoud King
04-05-2014, 11:11
پ ن:برو بمیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یک شخصی گفتن آیا شما بی چشم و رو تر از یک زنبور دیدی؟ گفت ولله اگر وجود داشته باشد :دی
این همه گل زد براتون، آخرش میگی برو بمیر. بعدشم با بازیکن ما درست حرف بزنین :n09:
+
نمی دونم با وجود مولر و مانژو و لوا، فصل بعد چی قراره بشه. باید یکیشون بره، گزینه مطلوب برای رفتن مانژو هست :دی

eman619rv
04-05-2014, 13:45
@ بایرنی ها : الهی هر چی از این بلا ها سر تیم های دیگه اوردین سرتون بیاد:n02: دیدم که اون روزها با این پپ نزدیکه براتون:n02:

من خودمم حسابی ناراحتم و کم ناسزا نگفتم به لوا ولی خب یکی از بهترین هامون در این 2-3 سال اخیر بوده و شایسته تقدیر برای زحماتش ، گله های بی معرفتیش هم البته سر جای خود.

توی فیسبوک ، توئیتر و سایر سایت ها اکثر هواداران از لوا تشکر کردن برای خاطرات خوبی که رقم زده ، یه سری ها هم عاقبتش و گوتزه رو بهش یاد آوری کردن ، یه سری ها هم کلا مثه یه دستمال کاغذی مچاله اش کردنو انداختنش دور.

خداحافظ لوا:n27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0000000000aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صحبت هایی هم هست مبنی بر نزدیک شدن لیایچ به دورتموند.

Masoud King
05-05-2014, 23:08
وقتی اون عدد 4 رو نشون میده یه حس خوبی داره :دی

این عکس هم خیلی متاثر کننده هست :n27:

romantic
08-05-2014, 17:43
لیست تیم ملی آلمان رو دیدید؟
دروازبانها که تقریبا قابل پیش بینی بود. تو دفاع جالبه هم اشملزر دعوت شده و هم دورم. کسی بازی این Shkodran Mustafi رو دیده؟ دفاع وسطه و الان تو سمپدوریا بازی میکنه. مثل اینکه قبلا گفته دوست داره برای آلبانی (کشور پدر و مادرش) بازی کنه. چطور تا الان آلبانی دعوتش نکرد؟! اگر ایرانی تبار بود هنوز این جمله اش رو تموم نکرده، کیروش با جت میرفت دنبالش :n02:
تو هافبک میشد یه جا واسه سیدنی سام باز کرد. از اون بازیکن هاییه که تو فوتبال ضد حمله ای خیلی خوب جواب میده و در 15-20 دقیقه آخر بازی بکار تیم میومد.
تو مجموعه هافبک و حمله میشد یک جا برای سیدنی سام باز کرد. یک بازیکن 19ساله مثل Leon Goretzka که احتمالا اصلا بازی بهش نرسه، حتما واجب نیست به جام جهانی بره. چه عجله ای بود، نمیدونم!!
گومز هم که دعوت نشد و جاش کوین وولاند تو لیسته. بازم بنظرم اگر قرار بود وولاند دعوت بشه (چرا باید حتما بشه؟!) باید جای میرو کلوزه رو میگرفت. به هرحال تو پست مهاجم نوک آلمان یه بازیکن درست و حسابی داره که اونم کیسلینگ ـه. خوب میشد اگر دست از لجبازی برمیداشت. حتی یوآخیم لو در یکی از مصاحبه های سال 2013 گفته بود کیسلینگ اگر بخواد در تیم ملی بازی کنه من دعوتش میکنم که بلافاصله بعدش دوباره کیسلینگ گفت تا زمانی که لو مربیه به تیم ملی نمیاد

CATALONIA
08-05-2014, 18:06
متاسفانه این مصدومیت های بازیکنان دورتموند علاوه بر مزیت هایی مثل دعوت گروس و دورم به تیم ملی ، باعث شد کسانی مثل اسون بندر و گوندوگان جا بمونن !

دعوت گروتزکا و مکس میر که رو هم سن وایدن فلر رو ندارن هم جای تعجب داره :31: البته هر دو جای پیشرفت زیادی دارن ولی ترافیک تو این پست ( هافبک مرکزی و هجومی ) تیم ملی وحشتناکه !

توی خط حمله هم وضع افتضاحه ...
یه احتمال زیاد میرو فیکس هست که رکوردشو بهبود ببخشه :31:
گومز هم انگار هنوز شرایط بازی رو نداره ( مثل خدیرا ! )
من خودم ترجیح میدادم مکس کروس و مخصوصا لاسوگا رو به تیم ملی دعوت میکرد یوگی ... جوون فوق العاده آینده داری به نظر میرسه پیر میشل لاسوگا ..
در مورد کیسلینگ هم خیلی وقته قضیه مشخصه .. لج و لجبازی بچگانه ! همین که وایدنفلر دعوت شد هم من تعجب کردم از کوپکه و لو ..

البته توی فروم های خارجی که کاربرا ترکیب های منتخبشون رو گذاشته بودند بیشتر ماریو گوتزه رو فالس ناین در نظر گرفته بودند ولی با توجه به این که فکر نکنم تا به حال تو بایرن ( مطمئن نیستم ! ) این پست بازی کرده باشه ، معلوم نیست جواب بده یا نه !
بعد هم تیمی مثل آلمان که مثل اسپانیا مالکیت توپ رو به اون صورت نداره باید یک بازیکن نوکی داشته باشه که از تک موقعیت ها گل بسازه و تموم کنندگی بالایی داشته باشه ..

حالا باید ببینیم امسال آلمان از ایتالیا میبازه یا اسپانیا !!!!!!!
البته من خودم فینال آلمان برزیل رو مثل 2002 پیش بینی میکنم :31:

yuseph
08-05-2014, 21:20
لیست تیم ملی آلمان رو دیدید؟

دیدیم.:n13:
جان!؟خدیرا؟
اگه خدیرا رو دعوت کرد جناب لجباز پس چرا گوندوگان و بندر رو دعوت نکرد ایشون؟
یکی بیاد به من بگه اشتنگن چرا دعوت نشده؟
دروم و کوین حتمن خط میخورن.
ترکیب من
فلر(نویر تو بازی این چند بازی آخر گند زده)
اشملزر هوملس بوآتنگ لام
اشنایدر بندر
گوتزه اوزیل رویس
شورله

City 17
08-05-2014, 21:21
البته توی فروم های خارجی که کاربرا ترکیب های منتخبشون رو گذاشته بودند بیشتر ماریو گوتزه رو فالس ناین در نظر گرفته بودند ولی با توجه به این که فکر نکنم تا به حال تو بایرن ( مطمئن نیستم ! ) این پست بازی کرده باشه ، معلوم نیست جواب بده یا نه !
من خودم زیاد نمی پسندم گوتزه رو توی اون پست اما تجربه بازی به عنوان 9 کاذب رو داره، هم در بایرن (بازی مقابل گلادباخ که گلزنی کرد) و هم در تیم ملی (بازی مقابل قزاقستان توی دور مقدماتی که اتفاقا اونجا هم موفق به گلزنی شد)

تو هافبک میشد یه جا واسه سیدنی سام باز کرد. از اون بازیکن هاییه که تو فوتبال ضد حمله ای خیلی خوب جواب میده و در 15-20 دقیقه آخر بازی بکار تیم میومد.
البته لوو هست و هزار و یک دلیل مرتبط و غیر مرتبط:n02:
اما بعد از قطعی شدن انتقالش به شالکه در نیم فصل مدتی هست که افت کرده.

romantic
08-05-2014, 23:20
اگر قراره فالس9 بازی کنن (هرچند لوو بلد نیست :n02:) مولر انتخاب بهتریه. کلوزه خیلی خیلی کند شده. قضیه مثل اون واکنش دهنده محدودکننده تو شیمی شده. هرچقدر بقیه بازیکن ها سریع پاسکاری کنن و حرکت کنن، توپ که به کلوزه برسه سرعت بازی کم میشه. من هم فکر میکنم با این بازیکنها همون فالس9 با بازیکن باهوشی مثل مولر بهترین گزینه است

البته لوو هست و هزار و یک دلیل مرتبط و غیر مرتبط:n02:

اما بعد از قطعی شدن انتقالش به شالکه در نیم فصل مدتی هست که افت کرده.
به هرحال بازیکنیه که حداقل 2فصله داره تو سطح بالایی در بوندسلیگا بازی میکنه. امسال هم باز دومین گلزن تیمشون بود اگر اشتباه نکنم. بردن بازیکن 19 یا 20 ساله به جام جهانی برای تیمی مثل آلمان هیچ توجیهی نداره. مگر اینکه اون بازیکن یک استثنای محض باشه که در مورد این دو بازیکن شالکه و حتی وولاند هافنهایم اینطور نیست. مطمئنم ترکیب نهایی تیمی مثل اسپانیا دربیاد دلبوسکه هیچکدوم از بازیکن های جوون اسپانیایی رو که کم هم نیستن دعوت نکنه.
یه چیزی که طرفدارها در مورد بازیکن های جوون بهش دقت نمیکنن اینه که بعضی از این بازیکن ها درسته پدیده شناخته میشن و همه از آینده درخشانشون میگن اما این تعریف و تمجیدها در واقع حاصل یک نوع مقایسه بین اونها و هم سن و سالهای خودشونه. ستاره های باتجربه تیمهای بزرگی مثل آلمان، اسپانیا، هلند، ایتالیا و ... همه خودشون یک زمانی تو 20-21سالگی همینجوری پدیده بودن و الان که 5-6سال تجربه بازی ملی و باشگاهی دارن، حماقته اونا رو کنار بذاری و یک بازیکن 20-21 ساله با 2بازی ملی رو دعوت کنی

بطور کلی در مورد این ترکیب، اگر Mustafi در دفاع رو بذارم کنار (چون تا حالا بازیش رو ندیدم) 4نفر خیلی تو لیست بیخودن: کوین وولاند، مکس میر، لئون گورتزکا و ماتیاس گینتر
اینارو دعوت کرده که چی؟!! مثلا جوون گرایی داره میکنه؟!! مجموعا این چهار نفر اگر تو لیست نهایی باشن فکر نکنم 10دقیقه بازی کنن. کنارگذاشتن سیدنی سام، گوندوگان، مکس کروسه و ماریو گومز از همین ترکیب اولیه بنظرم مسخره است. اگر قرار به جوونگرایی بود، خب یوناس هوفمن رو هم دعوت میکرد.

سوای همه این حرفها ترکیب خیلی قدرتمنده. حتی دفاع هم الان مشکل چندانی نداره. لام و یانسن در دو طرف و هاملس به همراه بواتنگ یا حالا مرتساکر (جهنم :n02:) در وسط، اصلا خط دفاع بدی نیست و مربی خوب میتونه از همین بازیکنها یک دفاع محکم بسازه. هافبک هم که دیگه هیچی نمیگم. حمله هم دوتا وینگرها که عالین. اون وسط و شماره 9 هم یجوری با کلوزه کنار میایم. حداقل چهارچوب رو خوب میشناسه. خیلی حیفه این تیم قهرمان جهان نشه

Masoud King
08-05-2014, 23:46
این کیسلینگ اصلا من از بازیش خوشم نمیاد و به نظرم بازیکن بیخودیه ولی کروسه رو میشد دعوت کرد.

با همه این تفاسیر الان مشکل تیم بازیکن نیست، شاید سال 98 و 2002 و 2006 مشکل بازیکن داشتیم ولی الان مشکل تیم ملی آلمان رو نیمکتشه و اسمش لوو هست.

hojjatinho
09-05-2014, 00:08
من هنوز به جمع بندی نهایی برای ترکیبی که دوست دارم بازی کنن نرسیدم ولی فعلا دوست دارم 4 تا جلو اینجوری باشه :

رویس ... کروس ... مولر
....کلوزه ...

گوتسه و اوزیل افت کردند ... جز این شخصا دوست دارم قسمت هجومی مون بیشتر فیزیکی و درگیرانه باشن تا تکنیکی ... ( آلمانی تر بشه سبکمون)
بازم باید تاکتیک های مختلف رو در نظر داشت و امادگی بازیکنان رو دید.

البته باید بازی های دوستانه و اردو تیم رو دنبال کنیم تا بهتر در چند و چون کار قرار بگیریم .. منم معتقدم سیدنی سم می تونست باشه و البته این مصدومیت های اخیر دورتموندی ها شاید توفیق اجباری شده ترافیک کمی پایین بیاد ( بندر و گوندوگان ) ... که البته می تونستن کمک هم کنن ولی با حضور لو و اینکه ممکن بود یکدفعه به تیم برنده 110 درصد تغییر بزنه خظرناک هم میشد :دی

میرو باز هم می تونه عالی ظاهر بشه ... سن و سال درسته کمی اون رو کند کرده ولی تجربه بالا و چهارچوب شناسیش خیالمون رو در اون پست راحت می کنه

CATALONIA
09-05-2014, 12:31
یک خبر عالی . . . !

به نظر می رسه انتقال Immobile آقای گل سری آ به دورتموند قطعی شده !
چند وقتی بود که خبر این انتقال به گوش میرسید و حتی مدیر برنامه های ایموبیله هم اعلام کرده بود چیرو تمایل داره به دورتموند بره ...

اما امروز Sky Sports Italia و Bild هر دو اعلام کردن که این اتقال قطعی شده .. البته بیلد اعلام کرده توافق فعلی با ایموبیله بوده و هنوز دورتموند باید با تورینو و یوونتوس که به طور مشترک مالکیت بازیکن رو دارن توافق کنه !

اما به هر حال به نظر میرسه در پایان این بازیکن با قرار داری 5 ساله به ارزش 22 میلیون یورو راهی وستفالن بشه !

اینم از آقای ایکس ...

soheilnouri
09-05-2014, 15:29
من بازيه مصطفي رو ديدم تو سامپدوريا يكي از بهترين مدافعان ايتالياشت.پاس هاش عاليه بازيساز

soheilnouri
09-05-2014, 16:32
جالبه برخي ها جوري از لوف انتقاد ميكنن انگار خودشون اخر مربيگرين.مطمن باشين لوف نمتونه گومز و گوندوگان مصدو رو ببره برزيل.گينتر و مصطفي عالين.شما باريهاي اخير شالكه رو ديدي كه با مير و گورتسكا ١٩ ساله چكار كردن؟

Sepehr SS
09-05-2014, 17:31
به نظر منم، بازیکن های خوبی رو دعوت کرده یواخیم لو. گوندوگان و گومز هم مصدوم بودن که دعوت نشدن. گینتر رو هم منم ازش تعریف زیاد شنیدم.

yuseph
11-05-2014, 07:52
خب لیگ هم با نائب قهرمانی برای ما تموم شد.
هرتا 4تایی شد لواهم آقای گل!

CATALONIA
12-05-2014, 11:52
فصل با نایب قهرمانی تموم شد ..
نایب قهرمانی که شاید از قهرمانی سه سال پیشمون هم سخت تر بود ! تیمی که در بیشتر بازی ها حتی نصف بازیکنان اصلی خودشو نداشت !
کار بزرگ کلوپ واقعا غیر قابل وصف
البته
هنوز نباید فراموش کنیم که شنبه میتونیم حتی یه معجزه زقم بزنیم و با این همه مشکلات و مصدومیت های بیشمار ، فصل رو با گرفتن جام تموم کنیم ...

+
این هم آمار درخشان رویس و لوا :

برترین گلزنان فصل جاری بوندس لیگا؛
1- روبرت لواندوفسکی (20 گل)
2- ماریو ماندژوکیچ (18 گل)
3- مارکو رویس، آدریان راموس و جوزپ درمیچ (16 گل)

برترین گلسازهای فصل جاری بوندس لیگا؛
1- مارکو رویس ( 13 پاس گل)
2- روبرتو فیرمینو (11 پاس گل)
3- توماس مولر و فرانک ریبری (10 پاس گل)

eman619rv
02-06-2014, 21:46
رسمی: ایموبیله به دورتموند پیوست.
چیرو ایموبیله 24 ساله ایتالیایی ، اقای گل سری آ به نظر خرید موفقی میاد. مبلغ قرارداد هم حدودا 20 میلیون یورو اعلام شده.
:n11:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 000000000000000000000000000000000000000Aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCiroOooooooO.jpg

Sepehr SS
02-06-2014, 22:45
کاش میرفتن دنبال لوکاکو. ایموبیله رو تردید دارم بهش که بتونه موفق بشه.

CATALONIA
03-06-2014, 18:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa.jpg

کاش میرفتن دنبال لوکاکو. ایموبیله رو تردید دارم بهش که بتونه موفق بشه.
ایموبیله امسال تو تیم داغون تورینو در حالی با 22 گل زده آقای گل شد که توز و هیگواین و ... که توی تیم هاشون بهترین بازی پخش کن ها و هافبک های خلاق رو دارن نتونستن آقای گل بشن !
دو فصل قبل هم توی تیم پسکارا با 28 گل آقای گل سری بی شده بود ...
شما شک نکن همونطور که دی بروین رو مورینیو نذاشت بیاد دورتموند ( خود کوین توی مصاحبه گفته بود ) لوکاکو هم نمیذاشت بیاد دورتموند + یه جا خوندم انگار لوکاکو فصل بعد میخواد برگرده چلسی انگار ؟

+

این قرار داد خیلی نکات خوب داره ..
اول این که 5 ساله هست !
حقوق سالیانه 2/5 میلیون یورو هم به چیرو داده میشه .. حالا میخواستیم 9 میلیون یورو بدیم لوا که چی ؟
واقعا باید به سورک تبریک گفت ! قیمت 20 میلیون یورو واقعا خوبه ... اینم باید در نظر گرفت که مالکیت بازیکن برای دو باشگاه بود که یکیشون یوونتوس بوده ! قرار داد هم قبل از جام جهانی بسته شده و ممکن بود با درخشش احتمالی چیرو در جام جهانی قیمت بالاتر هم بره .. آفرین به سورک

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 000000000000000000000000000aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa00CiroKlooP 1.jpg

جملات کلوپ در مورد ایموبیله : چیرو می تواند در سایر مناطق زمین نیز حضور داشته باشد، که این یک حسن بزرگ است، این پسر یک جنگجوی واقعی است. کلوپ همچنین در پایان گفت: من میدانم که او پیشنهادات بسیاری داشت، ولی دورتموند را انتخاب کرد، که این موضوع برای ما بسیار ارزشمند است.

حالا الماس تورین مال ماست :31:

Masoud King
03-06-2014, 20:27
ماتئوس دیروز بود فک کنم که گفته بود ایموبیله نمی تونه جایگزینی برای لوا باشه. البته از حق هم نگذریم لوا هم دریبل زن هست، هم سرعت بالایی داره و هم اینکه تمام کننده قابلیه و مثه ایموبیله فقط یک مهاجم نیست.

CATALONIA
03-06-2014, 21:13
ماتئوس دیروز بود فک کنم که گفته بود ایموبیله نمی تونه جایگزینی برای لوا باشه. البته از حق هم نگذریم لوا هم دریبل زن هست، هم سرعت بالایی داره و هم اینکه تمام کننده قابلیه و مثه ایموبیله فقط یک مهاجم نیست.
نزن تو سر جنس مسعوتي :n02:
اون لوا كه گرفتين اولش يه هويج بود شد اين ... ديگه ببين اين چي ميشه :n02:

در مورد ماتئوس هم يه نقل قول از خودش ميزارم برات :

"Sometimes I talk too much "
:n02:

Sh-Meteor
03-06-2014, 22:20
اینفو گرافیگ

ایموبیله - لواندوفسکی - آدریان راموس

Sepehr SS
10-06-2014, 20:05
من واقعا فکر میکنم دورتموند طلسم شده. بعد از مصدومیت های وحشتناک فصل قبل، الان هم بهترین بازیکن تیم مصدوم شده و اوایل فصل رو از دست میده. گفتن مصدومیت رویس بدتر از اون تشخیص اولیه بوده :n28:. چرا این بلاها سر بایرنی ها نمیاد آخه!!!!!

Iman-Emperatour
11-06-2014, 01:51
ماشاا... شکم حاج آقایی گوندوگان :n02: معلومه تو طول مدت این مصدومیت خب پیشرفت داشته:n02: این الان نمی تونه رژیمشو تو دوران مصدومیتش حفظ کنه که الان باید کلی زحمت بکشه تا اینو آبش کنه!:n09:

eman619rv
11-06-2014, 16:09
گینتر: می خواهم هر چه زودتر انتقالم به دورتموند قطعی شود

طرفداری - ماتیاس گینتر می خواهد که وضعیت آینده او قبل از بازی روز دوشنبه مقابل پرتغال روشن شود.

به نقل از Skysports، گینتر که همراه تیم ملی آلمان برای جام جهانی به برزیل رفته است در آستانه پیوستن به بروسیا دورتموند قرار دارد و می خواهد قبل از انجام اولین بازی آلمان در این مسابقات موضوع انتقال او به دورتموند حل و فصل شود.

گینتر در مصاحبه با بیلد گفت: "خیلی خوب خواهد شد اگر این مسئله اکنون حل شود. دوست دارم این اتفاق قبل از اولین بازی در جام جهانی رخ دهد. اگر من از فرایبورگ جدا شوم، فقط به دورتموند خواهم رفت و پلن B وجود ندارد.
"دورتموند در طی یک سال گذشته من را زیر نظر داشته است و من پس از سپری کردن 2 فصل خوب و اگر باشگاه کماکان به دنبال من باشد درباره آن فکر می کنم.
"من همیشه هوادار دورتموند بوده ام و مشکلی با این که بگویم می خواهم برای این تیم بازی کنم ندارم. "
گینتر 20 ساله که توانایی بازی در پست مدافع میانی و هافبک دفاعی را دارد با درخشش در نیم فصل دوم توانست راهی جام جهانی شود. به نظر می رسد تنها سد بر راه پیوستن او به دورتموند رقم درخواستی باشگاه فرایبورگ باشد.
"هنوز 3 سال از قراردادم با فرایبورگ باقی مانده است. آن ها سر این موضوع کارشکنی انجام نخواهند داد، فقط مبلغی عادلانه از نظر خود را درخواست کرده اند و این حق آن است. "

CATALONIA
16-07-2014, 15:06
دیشب اولین بازی تدارکاتی تیم در فصل جدید انجام شد . با تیم Hessen Kassel ( یه چیزی تو مایه های حسن کچل خونده میشه :31: )
ترکیبمون هم بدین شکل بوده :

Z. Alomerovic
M. Hornschuh
J. Gyau
E. Jordanov
E. Nyarko
S. Kehl
T. Harder
P. Aubameyan
M. Schmelzer
L. Piszczek
M. Jojic

که در نیمه دوم میختارین و کرش و بندر و هوفمان و بونمن به بازی اومدن .
بازی رو با نتیجه 4 -1 بردیم . که میختارین ستاره بازی بوده و یک گل و یک پاس گل داده . کرش هم یک گل انفرادی قشنگ زده :n04: خوب شد قرار دادش تمدید شد :31:
و دو گل دیگمون هم بازیکنای جوون تیم Jordanov و Harder زدن ...

+

از لباس جدید این فصل تیم هم رو نمایی شده ...
کمپانی پوما تولید کردش و اسمش رو اشعه های خطرناک گذاشته .. بایرن مواظب باش :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa0aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00000000000000000000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000000000000aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa00aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa.jpg

+

Bild هم ادعا کرده قرار داد گینتر تا آخر هفته نهایی میشه .

Dark Soul
16-07-2014, 17:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa0aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa.jpg

واقعا لباس قشنگیه :12:

Masoud King
16-07-2014, 17:32
هرچی بایرن لباسش نچسب هست، لباس اینا قشنگ شده :n15: