مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | فصل 2013-2014
M E S S I
06-07-2013, 09:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه یوونتوس ایتالیا
تأسیس:
۱ نوامبر ۱۸۹۷
لقب(ها):
بانوی پیر
دوستدختر ایتالیا
سیاه و سفیدها
بیانکونری
ورزشگاه:
ورزشگاه یوونتوس
تورین، ایتالیا
(گنجایش: ۴۱٬۰۰۰)
مالک:
خانواده آنییلی
مدیرعامل:
آندرهآ آنییلی
سرمربی:
آنتونیو کونته
سایت رسمی باشگاه یوونتوس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تاریخچه مختصر باشگاه یوونتوس:
از روی یک نیمکت رویایی بزرگ اغاز شد (۱۸۹۷)
اولین اسکودتوی یوونتوس (۱۹۰۵–۱۸۹۸)
همراه با شروع جنگ جهانی اول (۱۹۲۳–۱۹۰۶)
دومین اسکودتوی یوونتوس (۱۹۲۹–۱۹۲۳)
دوران طلایی و رویایی یوونتوس (۱۹۳۵–۱۹۳۰)
در حاشیه جنگ جهانی دوم (۱۹۴۹–۱۹۳۵)
اولین اسکودتوی بونیپرتی (۱۹۵۷–۱۹۴۹)
دوران شکوه سیوری و چارلز (۱۹۶۱–۱۹۵۷)
همراه هررا اسکودتوی دیگری از ان یووه شد (۱۹۶۹–۱۹۶۱)
سه اسکودتوی دیگر به افتخارات باشگاه افزوده شد (۱۹۷۶–۱۹۶۹)
اولین اسکودتوی جیووانی تراپاتونی (۱۹۸۲–۱۹۷۶)
دوران شکوه میشل پلاتینی (۱۹۸۶–۱۹۸۲)
دوران شکوه دینو زوف (۱۹۹۰–۱۹۸۶)
اغاز نه سال باشکوه (۱۹۹۴–۱۹۹۱)
جامهایی که با مارچلو لیپی به دست امد (۱۹۹۸–۱۹۹۵)
آغاز حرکتی نو با مربیگری کارلو آنچلوتی (۲۰۰۱–۱۹۹۹)
مارچلو لیپی بار دیگر در کنار بانوی پیر بود (۲۰۰۳–۲۰۰۲)
همراه مربی سابق آ اس رم، کاپلو بازیکنانی نظیر امرسون و زلاتان ابراهیموویچ راهی یووه شدند (۲۰۰۶–۲۰۰۴)
تبعید به سری ب و قهرمانی در رقابتهای سری ب همراه با دیدیه دشان (۲۰۰۶–۲۰۰۷)
ایستادن در جایگاه سوم و عنوان آقای گلی رقابتها توسط الساندرو دل پیرو (۲۰۰۸–۲۰۰۷)
ایستادن در رده دوم سری آ و رقابت نزدیک تا آخرین هفته با رقیب دیرینه اینتر میلان، در کنار خداحافظی پاول ندود (۲۰۰۸–۲۰۰۷)
فصلی سیاه همراه با ناکامیهای متعدد در کنار برکناری چیرو فرارا و بازگشت یک آنیلی در سمت مدیریت یووه (۲۰۱۰–۲۰۰۹)
حضور لوئیجی دل نری و تغییرات متعدد در ترکیب اصلی یووه و خداحافظی بازیکنان بزرگی نظیر دیوید ترزگه و مائورو کامورانزی (۲۰۱۱–۲۰۱۰)
حضور آنتونیو کونته و تغییرات متعدد در ترکیب اصلی یووه و خداحافظی بازیکن بزرگی نظیر الکس دلپیرو (۲۰۱۱–۲۰۱۲)
قهرمانی یوونتوس برای سیامین بار در سریآ ایتالیا با پشت سرگذاشن یک فصل بدون شکست (۲۰۱۱-۲۰۱۲)
قهرمانی متوالی و بلامنازع یوونتوس برای سی و یکمین بار در سریآ ایتالیا و قرارگرفتن در جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا
(۲۰۱۲-۲۰۱۳)
افتخارات
داخلی
سری آ باشگاههای ایتالیا (29 بار یا 31 بار★ ):
1905, 1925–26, 1930–31, 1931–32, 1932–33, 1933–34, 1934–35, 1949–50, 1951–52, 1957–58, 1959–60, 1960–61, 1966–67; 1971–72, 1972–73, 1974–75, 1976–77, 1977–78, 1980–81, 1981–82, 1983–84, 1985–86, 1994–95, 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2002–03, 2011–12, 2012–13
★ : البته یووه 31 بار توی زمین قهرمان سری آ شده که به دلایلی 2 تاشو بعدا از بیانکونری پس گرفتن...
نایب قهرمانی (20 بار) :
1903; 1904; 1906; 1937–38; 1945–46; 1946–47; 1952–53; 1953–54; 1962–63; 1973–74; 1975–76; 1979–80; 1982–83; 1986–87; 1991–92; 1993–94; 1995–96; 1999–00; 2000–01; 2008–09
جام حذفی ایتالیا (۹ بار):
1937–38, 1941–42, 1958–59, 1959–60, 1964–65, 1978–79, 1982–83, 1989–90, 1994–95
سوپر جام ایتالیا (۵ بار):
1995, 1997, 2002, 2003, 2012
سری ب باشگاههای ایتالیا (۱ بار):
2006–07
اروپایی
جام باشگاههای اروپا/لیگ قهرمانان اروپا (۲ بار):
1984–85, 1995–96
نایب قهرمانی (5 بار) :
1972–73; 1982–83; 1996–97; 1997–98; 2002–03
جام یوفا (۳ بار):
1976–77, 1989–90, 1992–93
جام در جام اروپا (۱ بار):
1983–84
سوپر کاپ اروپا (3 بار):
1984, 1996
جام اینترتوتو (1 بار):
1999
جهانی
جام بین قارهای (۲ بار):
1985, 1996
نایب قهرمانی (1 بار) :
1973
آمار و رکوردها
بیشترین گل خورده در یک فصل:۵۶ گل
کمترین گل خورده در یک فصل: ۱۴ گل
بیشترین پیروزی در یک فصل:۲۸ پیروزی
کمترین پیروزی در یک فصل:۸ پیروزی
بیشترین شکست در یک فصل:۱۵ شکست
کمترین شکست در یک فصل: صفر شکست (فصل ۲۰۱۱-۲۰۱۲)
بهترین پیروزی خانگی:۹-۱مقابل اینتر میلان
بدترین شکست خانگی:۴-۱ مقابل آث میلان
بزرگترین پیروزی خارج خانه:۷-۰ مقابل آث میلان
بدترین شکست خارج خانه:۶-۰ مقابل اینترمیلان
بهترین گلزن باشگاه:الساندرو دل پیرو با ۲۷۷ گل
بهترین گلزن در یک فصل:فلیسی بورل با ۳۱ گل
بیشترین بازی باشگاهی:الساندرو دل پیرو با ۷۰۵ بازی
بهترین گلزن اروپایی:روبرتو بته گا با ۲۷ گل
بیشترین بازی اروپایی:گتانو شیرا با ۸۷ بازی
بیشترین گل زده در یک فصل:۱۰۳ گل
کمترین گل زده در یک فصل:۲۸ گل
Antonio Conte
Pionieri Juve 1898
Sivori, Charles, Boniperti
Platini
*Alessandro Del Piero*
منابع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D 8%AA%D9%88%D8%B3
arash-king
06-07-2013, 16:26
تشکر فراوان از جلال عزیز :n11::n12: امروز یه خبری را توی کانون هواداران یوونتوس در ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوندم که خوشحال شدم شدیـــــــــــد ! میرکو ووچینیچ با زنیت به توافقات اولیه رسیده
و به احتمال خیلی زیاد فصل بعد تو یووه نیست .... هیچ موقع یادم نمیره چه تک به تک هایی را توی فصل گذشته خراب میکرد.من چقد حرص خوردم از دستش !
arash-king
06-07-2013, 17:47
البته جلال جان من یه نکته ای را عرض کنم ! از نظر خیلی از هوادارای با تعصب یووه ، این تیم 31 قهرمانی داره :n02: تعصبشون هم روی این موضوع به شدت بالاست :n02:
ولی یوفا و فدراسیون ایتالیا بر این باورند که یووه 29 تا اسکودتو داره ..... واسه همین به یووه هشدار دادن که اگه ستاره سوم را روی پیراهن باشگاه حک کنید جریمه خواهید شد ولی یوونتوسی های باتعصب به حرفشون توجهی نکردن و ستاره سوم را هم روی سینه هاشون و هم دور تا دور یوونتوس آرنا چسبوندن :n10:
M E S S I
06-07-2013, 18:12
البته جلال جان من یه نکته ای را عرض کنم ! از نظر خیلی از هوادارای با تعصب یووه ، این تیم 31 قهرمانی داره :n02: تعصبشون هم روی این موضوع به شدت بالاست :n02:
ولی یوفا و فدراسیون ایتالیا بر این باورند که یووه 29 تا اسکودتو داره ..... واسه همین به یووه هشدار دادن که اگه ستاره سوم را روی پیراهن باشگاه حک کنید جریمه خواهید شد ولی یوونتوسی های باتعصب به حرفشون توجهی نکردن و ستاره سوم را هم روی سینه هاشون و هم دور تا دور یوونتوس آرنا چسبوندن :n10:
میدونم مرتضی جان :n02: گفتم حالا آمار Official که اعلام کردن رو بزارم اما حالا که فهمیدم تعصبتون رو این قضیه زیاده ترسیدم:n02: و الانم تغییرات رو تو پست اول دادم و یه عکسم از 3 ستاره و 31 قهرمانیتون گذاشتم:n02:ممنون... :n11:
arash-king
06-07-2013, 19:33
خب دوستان اینم از عناوین روزنامه توتواسپورت چاپ امروز ( 6 جولای )
== اگه خدا بخواد و زنده باشیم سعی میکنم هر روز اخبار یووه و تیترهای هر روز روزنامه توتواسپورت ( روزنامه اختصاصی یووه ) را براتون آماده کنم ==
-- ناپولی ووچینیچ را میخواهد ، زونیگا نزدیک به یووه
-- کاوانی و پاریس سن ژرمن : تقریبا تمام شده و شاید ووچینیچ جایگزین او شود
-- Derdiyok و خروجش از هوفنهایم و نزدیک به تورینو
-- موراتی و توهیر ( Thohir ) : وقتشه ! (( گویا توهیر یه تاجر اندونزیایی است که قراره سهام اینتر را بخره ))
-- حقوقدان ها در فکر نوشتن توافقات اولیه ، توهیر 75 درصد اینتر را میخواهد
-- میلان در فکر جذب لیاجیچ ( Ljajic ) هافبک فیورنتینا
-- چرچی ( Curci ) برای بولونیا طفره خواهد رفت
-- کاتانیا Freire را به خدمت گرفت
-- رم برای به خدمت گیری Rebic اقدام خواهد کرد
(( البته دوستان این تیترها را من خودم به زبان ساده تری نوشتم که راحت تر بشه درک کرد :n02: ))
arash-king
06-07-2013, 19:42
اخبار کوتاه و شایعات نقل و انتقالات
دیناموکیف به دنبال فردریک سورنسن ، مدافع جوان و آینده دار یووه است که به طور مشترک تحت مالکیت یووه و بولونیاست
بعد از اینکه طی چند هفته گذشته خبر فروش مارکیزیو تیتر یک روزنامه های ایتالیایی شده بود ، گوشا این بازیکن طی چند روز آینده قرارداد خود را تمدید خواهد کرد !
پس از پیوستن چزاره بووو ( Bovo ) به تورینو ، گویا آنجلو اوگبانا از این تیم جدا خواهد شد و مقصد بعدی این بازیکن یووه خواهد بود !
بانوی پیر درصدد تمدید قرارداد بازیکن هایی نظیر پوگبا ، مارکیزیو ، ویدال ، جووینکو و لیختشتاینر است
احتمال داره پس از جدایی کاوانی از ناپولی ، این تیم برای خرید ووچینیچ ، زونیگا را به همراه مقداری پول به یووه پیشنهاد بده
arash-king
07-07-2013, 12:10
اینم عناوین روزنامه توتواسپورت چاپ تورین ( 7 جولای )
-- "من یووه را میخواهم" اوگبونا و مدیربرنامه هایش تقاضای کاهش قیمت را به Cairo ارائه دادند
-- رئیس Granata مخالف است و فردا قرار ملاقات سختی باهم خواهند داشت ، اما ناپولی . . .
-- Derdiyok و تورینو ، هرگز نزدیک نیست
-- Basta گزینه ای برای بال ( Wing ) بیانکونری
-- بالو : رئال نه !
-- میلان : بله به لیاجیچ !
-- ناپولی : کاوانی میرود ، وسوسه برای ایبرا
-- اینتر-توهیر ، ناینگولان گزینه اصلی
-- جولیو سزار و دی سانکتیس ، ناپولی-رم و شروع کردن پرواز !
-- معاوضه جیلا و بوریلو
-- Rogerio برای اودینزه
-- فیورنتینا : ییلماز هم اضافه شد
-- پالرمو برای به خدمت گیری Cacia اقدام میکند
++
گویا ووچینیچ هدف اصلی ناپولی برای جایگزینی کاوانی شده و قراره زونیگا را هم به یووه بده ! زونیگا هم یکی از اهداف این فصل یووه است
اینتر هم بدجور خواهان ایسلا شده و اگه تو این قضیه شکست بخوره ، خودشو برای به خدمت گیری لیختشتاینر آماده میکنه البته مدیران یووه درفکر تمدید قرارداد استفان هستند .
M E S S I
08-07-2013, 01:33
بوفون : "هرکس فکرمیکنه طلوع خورشید شادی بخشه، زیر بارون فوتبال بازی نکرده"
من یکی که به شخصه خیلی حال میکنم با فوتبال زیر بارون! شما ها رو نمیدونم!
arash-king
08-07-2013, 15:03
این ناپلی ها چقدر شاخ شدن حالا ! :n02: با فروش کاوانی به PSG نزدیک به 65 میلیون پول میاد دستشون حالا میخوان پیشنهاد 18 میلیونی به اوگبونا بدن .... پیشنهاد یووه 12 میلیون بود
حتما فردا پس فردا میخوان یویو ( یووتیچ ) را هم بگیرن دیگه ! دیگه نمیدونن هر کاری هم کنن به بانوی پیر نمیرسن ! اگه یووه تو خرید اوگبونا شکست بخوره ، دنبال رانوکیا میفته ! :n21:
کوالیارلا هم پیشنهادات زیادی داره ، فیورنتینا و ناپولی از ایتالیا و چند تیم از لالیگا مثل رئال سوسیداد دنبالشن !
آلبرتو مازی دفاع جوون یووه این فصل هم در ترنا خواهد موند ..... عمو جیجی هم مصاحبه کرده بود گفته بود قراره تا 40 سالگی در خدمت یووه باشه :n01:
خیالم از دروازه راحت شد !
arash-king
09-07-2013, 16:34
مهمترین تیتر امروز شبکه اسکای اسپورت ، پیوستن اوگبونا به یووه بوده ! این شبکه بر این باوره که کار انتقال آنجلو به یووه تموم شده و امروز عصر ، اوگبونا برای انجام تست های پزشکی وارد تورین میشه . . .
یووه اگه تو خرید اوگبونا شکست بخوره ، سراغ رانوکیا و آستوری خواهد رفت ......
پزشکان یووه در تست های پزشکی توز متوجه شدند که کارلوس 3 کیلو اضافه وزن داره !!! واسه همین بهش رژیم غذایی دادن تا به وزن ایده آل برسه .
ماروتا تو فکره اینه که برای به خدمت گرفتن یووتیچ ، مارونه + کوالیارلا + مقداری پول را به فیوره پیشنهاد بده !
ساندرلند هم با پیشنهادی 7.5 میلیون یورویی خواهان به خدمت گیری جیاکرینی شده .....
رسمی : انجلو اوگبونا به یوونتوس پیوست
پنجشنبه ۲۰ تير ۱۳۹۲
juventus. ir : سر انجام پس از هفته ها مذاکره میان سران دو باشگاه یوونتوس و تورینو، انجلو اوگبونا مدافع ملی پوش باشگاه تورینو راهی بانوی پیر شد و فصل آینده با پیراهن سیاه و سفید یووه به میدان خواهد رفت.
قرارداد این بازیکن 5 ساله می باشد که یوونتوسی ها مبلغ 13 میلیون یورو به اضافه 2 میلیون یورو پاداش های وابسته به عملکرد این بازیکن برای خرید اوگبونا پرداخت می کنند. البته این مبلغ در طی 3 سال پرداخت می شود.
آنجلو 23 می 1988 در کاسینو ایتالیا به دنیا آمد . پدر و مادر او اهل نیجریه بودند اما از سال 1983 ساکن ایتالیا شده بودند . حدود سال 2002 بود که توسط استعداد یاب های تورینو شناسایی شد و دیری نپایید که به عضویت این تیم در آمد . تا سال 2006 در آکادمی تورینو مشغول بازی بود و در فصل 2006 - 2007 بود که او به تیم بزرگسالان تورینو منتقل شد.
اولین بازی خود برای تورینو در 11 فوریه 2007 انجام داد . البته او نیز مانند دیگر جوانان ایتالیایی ، حداقل یک فصل را به صورت قرضی در تیمی دیگر بازی کرد . او فصل 2007 - 2008 را در سری C و در تیم کروتونه سپری کرد . فصل 2008 - 2009 او در تورینو ذخیره بازیکنانی همچون ناتالی بود اما قبل از اینکه تورینو به سری B سقوط کند ، او توانسته بود بازیکن فیکس تیم بشود . 2 فوریه 2012 بود که او قرارداد خود را با تورینو تا سال 2016 تمدید کرد . او در 142 بازی با پیراهن تورینو ، یک گل نیز به ثمر رساند .
اوگبونا ، پس از بازی های خوبی که به نمایش گذاشت ؛ به تیم ملی زیر 21 ساله های ایتالیا دعوت شد . سرانجام آنجلو در 12 آگوست 2009 اولین بازی ملی خودش که در برابر روسیه بود را انجام داد . با اینکه او در سری B مشغول بازی بود اما در 4 ژوین 2011 بود که پراندلی او را به تیم ملی بزرگسالان ایتالیا دعوت کرد .
بعد از سال 2007 ، او اولین بازیکن تورینو بود که به تیم ملی دعوت می شد . بعد از مصدومیت های متعددی که برای مدافعان ایتالیایی ایجاد می شد ، پراندلی بار دیگر او را به تیم ملی فرا خواند و سرانجام در 11 نوامبر 2011 او اولین بازی ملی خود را برای این تیم انجام داد . هم چنین او در یورو 2012 حضور داشت و موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی به همراه تیم ملی ایتالیا شد .
خب اوگبونا هم اومد و عملا سه بازیکن درجه یک به دفاع و حمله اضافه کردیم و حالا نوبت خط هافبک هست که نیازه تقویت بشه. در فصل قبل چوب نداشتن یه هافبک تهاجمی درجه یک رو خوردیم و البته سعی بود با اومدن یووتیچ تا حدی جبران بشه ولی یووتیچ دیگه منتفی است. دیامنتی بازیکن بدی نیست ولی سن بالایی داره و ممکنه نیازهای طولانی مدت رو نتونه برطرف کنه.
امیدوارم بشه کالیارلا و ماتری رو فروخت و با پول این دو کمی خط هافبک رو قوی تر کرد حداقل برای همین فصل آینده... قوی شدن تیم به این معنی هست که طی یکی دو سال آینده منابع مالی باشگاه قوی تر از قبل خواهند شد و دست تیم در نقل و انتقالات اینقدر بسته نخواهد بود.
italy2006
12-07-2013, 16:40
فعلا که تیم های انگلبیسی خوب برای خریدن بازیکنان یوونتوس دست و دلباز شده اند.
Alex Fera
12-07-2013, 18:16
شایعه رفتن ویدال هم به رئال هر روز داره بیشتر و بیشتر میشه.................
امیدوارم نره،چون اگه بره تو این فرصت کم گرفتن جانشین سخت هستش،خودش که انگار خیلی دوست داره بره و وقتی پیشنهاد رو شنیده قند تو دلش اب شده....................
arash-king
13-07-2013, 00:51
شایعه رفتن ویدال هم به رئال هر روز داره بیشتر و بیشتر میشه.................
امیدوارم نره،چون اگه بره تو این فرصت کم گرفتن جانشین سخت هستش،خودش که انگار خیلی دوست داره بره و وقتی پیشنهاد رو شنیده قند تو دلش اب شده....................
قند تو دلش آب نشده فقط گفته رئال تیم بزرگیه و از اینکه به من پیشنهاد داده ممنونم ولی آخرش گفته که یوونتوس خانه من است و میخواهم تمرکزم را روی فصل جدید سری آ متمرکز کنم
مطمئن باش جدا نمیشه ، تو چند روز آینده هم قراردادشو تمدید میکنه تا همه بفهمن بازیکنی نیست که با پیشنهاد تیمهای متموّل خودشو گم کنه
پوگبا هم تمدید کرد + Bwin هم اسپانسر جدید یووه شده + اوگبونا مدافع جدید یووه شماره 5 خواهد پوشید + یوونتوس نیمی از مالکیت چیرو ایموبیله را از جنوا خریداری کرد و به اختیار کامل خود درآورد سپس نیمی از مالکیت این بازیکن را به تورینو واگذار کرد !
Alex Fera
13-07-2013, 12:03
آرش این چیزی که تو میگی واسه خبری هستش که بعد از پست من اومد،ویدال بعد از اینکه واکنش مردم و رسانه ها به صحبت هاش رو دید دوباره موضعش رو تغییر داد و گفت که یوونتوس خانه من است......................
منم خیلی دوسش دارم،اما بازیکن پرورش یافته تو تیم نیست که بخواد تا آخر عمر فوتبالیش همونجا بمونه،پیشنهاد خوب بدن میره دیگه،امیدوارم حداقل این فصل رو هم بمونه،هم واسه خودش بهتره و هم واسه تیم...............
خب خدا رو شکر احتمال رفتن ویدال نزدیک به صفر شده!!!
vahidgame
14-07-2013, 10:02
پاول پوگبا، بهترین بازیکن جام جهانی زیر20 سال
ستاره جوان باشگاه یوونتوس با پیشی گرفتن از نیکلاس لوپس اروگوئه ای (بازیکن رم) و کلیفورد آبواگیه غنایی این عنوان را به خود اختصاص داد
سایت گل- پاول پوگبا، ستاره خط میانی تیم ملی زیر 20 سال فرانسه به عنوان بهترین بازیکن جام جهانی زیر 20 سال که در ترکیه برگزار می شد، برگزیده شد.
پوگبا با پییشی گرفتن از نیکلاس لوپس اروگوئه ای (بازیکن باشگاه رم) و کلیفورد آبواگیه غنایی این عنوان را مال خود کرد.
پوگبا، ستاره ملی پوش باشگاه یوونتوس توانست همراه با سایر هم تیمی هایش در تیم زیر20 سال فرانسه برای اولین بار در طول تاریخ این تیم را قهرمان جام جهانی زیر20 سال نماید.
نیکلاس لوپس مهاجم رم به عنوان دومین بازیکن برتر این تورنمنت انتخاب شد و آبواگیه که بازیکن تیم ملی غنا بود و با تیم ملی کشورش در بازی رده بندی با نتیجه 0-3 از سد عراق عبور کرده و به عنوان تیم سوم این تورنمنت برگزیده شد، در جایگاه سومین بازیکن برتر جام جهانی زیر20 سال ترکیه قرار گرفت.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Alex Fera
14-07-2013, 12:34
توافق منچسترسيتي و يووتيچ
باشگاه منچسترسيتي با استفان يووتيچ براي پيوستن به اين تيم به توافق رسيد.
باشگاه منچسترسيتي که مدتهاست در پي به خدمت گرفتن هافبک مونتهنگرويي فيورنتينا است، سرانجام با اين بازيکن به توافق رسيد.
به گزارش ايسنا ، به نوشته روزنامه "سان" منچسترسيتي با يووتيچ 23 ساله براي پيوستن به اين تيم در ازاي دريافت 120 هزار پوند در هفته به توافق رسيده است و جووتيچ به زودي براي آزمايشهاي پزشکي راهي منچستر ميشود.
موکل يووتيچ با تاييد مذاکره منچسترسيتي با اين بازيکن مونتهنگرويي گفت: استفان به زودي براي امضا قرارداد راهي منچستر ميشود.
منچسترسيتي تاکنون در فصل نقلوانتقالات موفق شده است، فرناندينيو و خسوس ناواس را به خدمت بگيرد.
varzesh3.com
M E S S I
16-07-2013, 22:02
Alex Fera
17-07-2013, 11:37
جياچريني از يوونتوس به ساندرلند پيوست
امانوئل جياچريني هافبک تيم فوتبال يوونتوس ايتاليا روز سه شنبه به صورت رسمي به ساندرلند انگليس پيوست.
اين بازيکن 28 ساله قرارداد چهار ساله حدود 10 ميليون يورويي با ساندرلند امضا کرد.
امانوئل جياچريني از فصل 2012 - 2011 در يوونتوس بازي مي کرد و قبل از آن دو فصل در چزنا حضور داشت.
منبع : Varzesh 3
arash-king
18-07-2013, 17:56
به نظر میرسه خریدهای یووه موقتا متوقف شده باشه تا ماروتا فکر فروش بازیکن های مازاد تیم باشه ، تا الان 2 بازیکن فروخته شده ، جیاکرینی به ساندرلند و احتمالا فلیپه ملو به گالاتسرای !
یووه هنوز نتونسته بازیکن هایی که بهشون نیاز نداره را بفروشه مخصوصا تو خط حمله که شاهد ترافیک بازیکن هستیم ! احتمالا تا آخر فرصت نقل و انتقالات بتونه کوا و ماتری را بفروشه هرچند من اعتقاد دارم میشه اول ووچینیچ را فروخت بعد یکی از این 2 را !
امروز شاید خبر جدایی ایسلا ، بازیکن نیمکت نشین یووه را بشنویم ! بازیکنی که شاید درعوض دریافت 7 میلیون از اینتر ، یووه را ترک کنه ....
منچسترسیتی هم اعلام کرده کولاروف فروشی نیست .... بعد از پیوستن مایکون به رم ، پیگرینی خواهان حضور کولاروف شده
یووه خواهان ماندن مارونه شده ، من خودم به این بازیکن خیلی امیدوارم ، با اینکه زیاد بازی نکرده ولی تو همون بازی های کم که بهش رسیده خوب بازی کرده
من که کماکان منتظرم ببینم چه بازیکن هایی از یووه جدا میشن ....
italy2006
18-07-2013, 20:53
n
به نظر میرسه خریدهای یووه موقتا متوقف شده باشه تا ماروتا فکر فروش بازیکن های مازاد تیم باشه ، تا الان 2 بازیکن فروخته شده ، جیاکرینی به ساندرلند و احتمالا فلیپه ملو به گالاتسرای !
یووه هنوز نتونسته بازیکن هایی که بهشون نیاز نداره را بفروشه مخصوصا تو خط حمله که شاهد ترافیک بازیکن هستیم ! احتمالا تا آخر فرصت نقل و انتقالات بتونه کوا و ماتری را بفروشه هرچند من اعتقاد دارم میشه اول ووچینیچ را فروخت بعد یکی از این 2 را !
امروز شاید خبر جدایی ایسلا ، بازیکن نیمکت نشین یووه را بشنویم ! بازیکنی که شاید درعوض دریافت 7 میلیون از اینتر ، یووه را ترک کنه ....
منچسترسیتی هم اعلام کرده کولاروف فروشی نیست .... بعد از پیوستن مایکون به رم ، پیگرینی خواهان حضور کولاروف شده
یووه خواهان ماندن مارونه شده ، من خودم به این بازیکن خیلی امیدوارم ، با اینکه زیاد بازی نکرده ولی تو همون بازی های کم که بهش رسیده خوب بازی کرده
من که کماکان منتظرم ببینم چه بازیکن هایی از یووه جدا میشن ....
درسته ووچینیچ ضعف های مشهودی داره اما از نظر فانتزی وقدرت تخیل در فوتبال خیلی خوش فکره.
arash-king
19-07-2013, 17:25
n
درسته ووچینیچ ضعف های مشهودی داره اما از نظر فانتزی وقدرت تخیل در فوتبال خیلی خوش فکره.
قدرت تخیلش بخوره تو سرش ! :n02: تو این فصل انقدر موقعیت هدر داد که اگه بخوایم همشونو بزاریم کنار هم ، میشه باهاش یه فیلم بلندمدت ساخت .....
البته باید ببینیم کونته ازش چی خواسته بوده ، شاید کونته همین وظیفه را داده بوده بهش تا بیشتر بازی سازی کنه تا گلزنی !
کالیاری تو فکر خرید لیالی ، دروازه بان جوان یووه است و یووه هم میخواد از این موقعیت برای به خدمت گیری راجا ناینگولان استفاده کنه
اینتر 10 میلیون به ناپولی برای خرید زونیگا ارائه داده که این رقم بالاتر از مبلغی هست که یووه پیشنهاد داده .....
یووه بعد از شکست در خرید یووتیچ ، حالا به فکر خرید بیابیانی از پارما افتاده
و اما اصلی ترین خبر امروز اینه که "یووه پر درآمدترین باشگاه این فصل لیگ قهرمانان بود" درآمد این فصل یووه از CL بالغ بر 65 میلیون بوده حتی بالاتر از تیم قهرمان ( بایرن مونیخ )
لیست پردرآمدترین باشگاه های لیگ قهرمانان فصل 2012-2013
یوونتوس – ۶۵ میلیون یورو
بایرن مونیخ - ۵۵ میلیون یورو
بروسیا دورتموند -۵۴ میلیون یورو
میلان - ۵۱ میلیون یورو
رئال مادرید - ۴۸ میلیون یورو
بارسلونا - ۴۵ میلیون یورو
پاریس سنت ژرمن - ۴۴ میلیون یورو
آرسنال - ۳۱ میلیون یورو
Amir M.ohAma.D
20-07-2013, 11:19
دل پیرو: امیدوارم تبس با عشق پیراهن 10 یووه را بپوشد
سایت گل- الساندرو دل پیرو اسطوره سابق باشگاه یوونتوس در صحبت هایی از کارلوس تبس خرید تابستانی بینکونری خواسته تا در طول دوران حضورش در این تیم، مراقب پیراهن شماره 10 سفید و مشکی ها باشد.
این ستاره 29 ساله آرژانتینی در بازار نقل و انتقالات تابستانی از منچسترسیتی جدا و به یوونتوس پیوست و آپاچی در جریان معارفه اش به عنوان بازیکن جدید بینکونری، به تعریف و تمجید از دل پیرو پرداخت. حالا الکس از تبس خواسته تا قدر پیراهن سابق او را بداند.
دل پیرو روز جمعه به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من از تبس به خاطر صحبت های دلنشینش راجع به من در کنفرانس خبری اش تشکر می کنم. من امیدوارم که او با عشق و علاقه پیراهن شماره 10 یووه را برتن کند.»
دل پیرو براین باور است که تیم سابقش هنوز هم مدعی شماره یک قهرمانی در سری آی ایتالیاست و این تیم را یکی از مدعیان جدی لیگ قهرمانان اروپا می داند:« یوونتوس در سری آ مدعی قهرمانی است و در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا نیز رقابت همه جانبه ای خواهد داشت.»
دل پیرو در طول سالهای 1993 تا 2012 برای یووه بازی می کرده و در 705 بازی ای که برای این تیم برگزار کرده،290 گل به ثمر رسانده و از او به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه یوونتوس یاد می شود.
الکس 38 ساله 91 بازی ملی هم برای آتزوری برگزار کرده و به 27 گل رسیده.
پ.ن
ای کاش میشد شماره دل پیرو فعلا بایگانی میشد....اسطوره تکرار نشدنی....امیدوارم تبس لیاقت پیراهنشو داشته باشه.....
حیف شد ایران نیومد:n02:.....باشگاه استقلال میخواست باهاش وارد مذاکره بشه که البته رسانه ای نشد....دل پیرو هم با قاطعیت گفت من ایران نمیام و اصلا مذاکره نکرد:n02:
italy2006
21-07-2013, 23:44
قدرت تخیلش بخوره تو سرش ! :n02: تو این فصل انقدر موقعیت هدر داد که اگه بخوایم همشونو بزاریم کنار هم ، میشه باهاش یه فیلم بلندمدت ساخت .....
البته باید ببینیم کونته ازش چی خواسته بوده ، شاید کونته همین وظیفه را داده بوده بهش تا بیشتر بازی سازی کنه تا گلزنی !
کالیاری تو فکر خرید لیالی ، دروازه بان جوان یووه است و یووه هم میخواد از این موقعیت برای به خدمت گیری راجا ناینگولان استفاده کنه
اینتر 10 میلیون به ناپولی برای خرید زونیگا ارائه داده که این رقم بالاتر از مبلغی هست که یووه پیشنهاد داده .....
یووه بعد از شکست در خرید یووتیچ ، حالا به فکر خرید بیابیانی از پارما افتاده
و اما اصلی ترین خبر امروز اینه که "یووه پر درآمدترین باشگاه این فصل لیگ قهرمانان بود" درآمد این فصل یووه از CL بالغ بر 65 میلیون بوده حتی بالاتر از تیم قهرمان ( بایرن مونیخ )
لیست پردرآمدترین باشگاه های لیگ قهرمانان فصل 2012-2013
یوونتوس – ۶۵ میلیون یورو
بایرن مونیخ - ۵۵ میلیون یورو
بروسیا دورتموند -۵۴ میلیون یورو
میلان - ۵۱ میلیون یورو
رئال مادرید - ۴۸ میلیون یورو
بارسلونا - ۴۵ میلیون یورو
پاریس سنت ژرمن - ۴۴ میلیون یورو
آرسنال - ۳۱ میلیون یورو
توز بازیکن 90 دقیقه ای نیست.
احتمال مصدومیتش هم هست.
میرکو نزدیک ترین بازیکن به توز از لحاظ بازی است.
ما باید ماتری را بفروشیم تا خط حمله خلت بشه.
شما فکر کن یووه باید 50 بازی در فصل انجام بده..
نباید ریسک کرد و مهاجم رو فروخت....قیمت مهاجمان خیلی بالاست از دست این عربها
italy2006
22-07-2013, 22:34
این روزها حتی شایعه ی نقل و اتتقالات در مورد یووه به حد صفر رسیده
Alex Fera
24-07-2013, 11:34
از لیختن اشتاینر خیلی خوشم میاد،سبک بازیش رو هم خیلی دوست دارم،اما واقعا تو بازی با میلان یه تنه کمر به نابودی تیم بسته بود.............
هم یه پنالتی داد تو جریان بازی،هم پنالتی خودشو خراب کرد آخر بازی...............
توز زیاد جالب بازی نکرد،نه زیاد رو فرم بود،نه هماهنگ با تیم،اما یورنته خیلی خوب بود،البته بدون در نظر گرفتن تک به تکایی که خراب کرد،نشه ووچینیچ:n02:
البته از حق نگذریم،کل تیم بد نبودن،ووچینیچ هم خوب بود:n02:
italy2006
25-07-2013, 23:57
از لیختن اشتاینر خیلی خوشم میاد،سبک بازیش رو هم خیلی دوست دارم،اما واقعا تو بازی با میلان یه تنه کمر به نابودی تیم بسته بود.............
هم یه پنالتی داد تو جریان بازی،هم پنالتی خودشو خراب کرد آخر بازی...............
توز زیاد جالب بازی نکرد،نه زیاد رو فرم بود،نه هماهنگ با تیم،اما یورنته خیلی خوب بود،البته بدون در نظر گرفتن تک به تکایی که خراب کرد،نشه ووچینیچ:n02:
البته از حق نگذریم،کل تیم بد نبودن،ووچینیچ هم خوب بود:n02:
لیحتن همه چیزش خوبه فقط نو سانترها ضعیفه و شوت هاش خیلی خارج از چارچوبه در حالی که خیلی اوقات موقهیت ها و فضاهای ازاد زیادی گیرش میاد.
میرکو رو وقتی شما توپ گیرش بیاد مشاهده کنید متوجه میشید که یک فوتیالیست با حرکات معنادار است.
توز هم نشانی ازش نبود و میلان در خط دفاع شلوغ کرده بود.
یورنته هم بیش تر حرکات فیزیکی خارج از عرف فوتبال داشت.
Alex Fera
26-07-2013, 02:38
لیحتن همه چیزش خوبه فقط نو سانترها ضعیفه و شوت هاش خیلی خارج از چارچوبه در حالی که خیلی اوقات موقهیت ها و فضاهای ازاد زیادی گیرش میاد.
میرکو رو وقتی شما توپ گیرش بیاد مشاهده کنید متوجه میشید که یک فوتیالیست با حرکات معنادار است.
توز هم نشانی ازش نبود و میلان در خط دفاع شلوغ کرده بود.
یورنته هم بیش تر حرکات فیزیکی خارج از عرف فوتبال داشت.
اتفاقا کراسهای لیختن که از گوشه ی بیرونیِ 18 قدم انجام میده عالیه،و خیلی کارآمد تر از کراسهای معمولی از بیرون محوطس............
میرکو تک به تک زیاد به فنا میده،معنادار رو اصلا قبول ندارم...............
توز هم تو دوران کم کردن وزن هستش و زیاد رو فرم نیست،با هافبک ها هم اصلا هماهنگ نبود............
یورنته هم عین توز هماهنگ نبود،ولی از حق نگذریم فقط یدونه حرکت خارج از عرف داشت که اونم اون دروازه خالی بود که زد تو آسمون،وگرنه دیگه جنگولک بازی درنیاوورد.................
برنامه بازی های یوونتوس در تورنمنت آمریکا
juventus. ir: تیم فوتبال یوونتوس ایتالیا برای شرکت در مسابقات معتبر آمریکا راهی این کشور شد تا با تیم های صاحب نام اروپا نظیر رئال مادرید - چلسی - اینتر - میلان و والنسیا رقابت کنند.
تیم یوونتوس بازی اول خود را در تاریخ چهارشنبه، 1392/05/09 برابر اورتون انگلیس برگزار خواهد کرد و در صورت پیروزی به مصاف برنده ی دیدار تیم های رئال مادرید و گالکسی آمریکا خواهد رفت.
در طرف دیگر این مسابقات هم میلان به مصاف والنسیا خواهد رفت و چلسی - اینتر با یکدیگر بازی خواهند کرد.
================================================== ================================================== ========
خلاصه ای از وضعیت اقتصادی باشگاه یوونتوس
juventus .ir: باشگاه یوونتوس در این فصل در دو جبهه افزایش قابل توجه درآمد داشته است. بعد از 2 سال در آمد 1 میلیون یورویی از یوفا، یووه امسال حدود 60 میلیون یورو درآمد اروپایی داشته همچنین با افزایش 30 درصدی بلیت ورزشگاه، درآمد این فصل یووه از بلیت فروشی 48 میلیون یورو شده است.
همچنین یوونتوس در حدود 8 میلیون یورو افزایش حقوق داشته به اضافه 3 میلیون یورو پاداش های مربوطه. در حدود 3 میلیون یورو هم افزایش هزینه های اداری داشته و این یعنی باشگاه یوونتوس در عرض 2-3 سال از باشگاهی ضرر دهی به باشگاه سود ده تبدیل شده باشد.
ولی یوونتوس در حال حاضر پیگیر مسائل مالی دیگری هم هست که باعث می شود یووه آن قدرت مانور مالی بزرگ را نداشته باشهد، یا حداقل الویتش در خرج کردن نباشد. اول اینکه یووه داره پروژه ی مجموعه ی یوونتوس را دنبال می کند. پروژه ی که در قسمت اول با راه اندازی موزه شروع شد و در ادامه شاهد انتقال کل باشگاه به این سایت خواهیم بود.
این مجموعه به زودی شاهد رستوران ها، سینما ها، هتل پنج ستاره، مرکز اداره ی باشگاه، زمین تمرین، باشگاه های ورزشی و خیلی بخش های دیگر خواهد بود. گفتنی است یوونتوس از شهرداری تورین مقدار زیادی زمین خریده تا بتواند این پروژه را اجرا کند، و پیش بینی می شود ظرف 2-3 سال آینده یووه مجبور باشد چیزی بین 60 تا 80 میلیون یورو در این ساخت و ساز ها خرج کند که بعدا بسیار درآمد زا خواهند بود.
با وجود اینکه یوفا تا سال 2015 میلادی، financial fair play را عقب انداخته و به تیم ها وقت داده تا بالانس مالی باشگاهشان را درست کنند، یووه از سال 2012 وضعیت مالی بسیار خوبی دارد که از تست های یوفا سربلند خارج خواهد شد و با پایه های که یووه در اختیار دارد می توان پیش بینی کرد تا سال 2020 باشگاه یوونتوس یه شرکت ابر قدرت اقتصادی در فوتبال باشد. البته یوونتوس در شرایط فعلی از درامدهای باشگاه خرج می کند تا بتواند بدهای گذشته ی خود را از بین ببرد
تا پایان سال 2012 یووه بدهی های کوتاه مدت خودش را از 90 میلیون یورو به 65 رسونده و در صورتی که یووه می خواست وام بگیرد بدهی باشگاه بیشتر هم می شد. درواقع تلاش خیلی گسترده ای شده تا یووه از لحاظ ساختاری تبدیل به یک شرکت اقتصادی سر پا و پیش رو باشد نه یک باشگاه فوتبالی که تنها هزینه می کند.
arash-king
31-07-2013, 15:27
دوستان عزیز ، اینم مستند کاپیتان و اسطوره فراموش نشدنی خودمون ، کسی که باهاش خاطره داشتیم و داریم و تا ابد در قلب ما خواهد موند ، الکس کبیر :n28::n28:
(( برای کسانی که مثل من ندیدن ))
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cjbqx2/Alessandro Del piero - The Movie ||1993 - 2012|| (Moviecenter).mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cjbqx2/Alessandro%20Del%20piero%20-%20The%20Movie%20%7C%7C1993%20-%202012%7C%7C%20%28Moviecenter%29.mp4)
من خودم ندیدم هنوز ولی کسانی که دیدن میگن خیلی قشنگه و آدمو داغون میکنه :n28: ...... محصول سال 2012 هست
italy2006
31-07-2013, 15:46
دوستان عزیز ، اینم مستند کاپیتان و اسطوره فراموش نشدنی خودمون ، کسی که باهاش خاطره داشتیم و داریم و تا ابد در قلب ما خواهد موند ، الکس کبیر :n28::n28:
(( برای کسانی که مثل من ندیدن ))
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cjbqx2/Alessandro Del piero - The Movie ||1993 - 2012|| (Moviecenter).mp4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cjbqx2/Alessandro%20Del%20piero%20-%20The%20Movie%20%7C%7C1993%20-%202012%7C%7C%20%28Moviecenter%29.mp4)
من خودم ندیدم هنوز ولی کسانی که دیدن میگن خیلی قشنگه و آدمو داغون میکنه :n28: ...... محصول سال 2012 هست
Wrong IP................................................ ........
.................
arash-king
31-07-2013, 15:56
Wrong IP................................................ ........
.................
اینو امتحان کن ببین کار میکنه ؟؟!!!!! روی Free Download کلیک کن
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
REZAHOSEYNGANI
01-08-2013, 12:20
توی جام گینس هم 6-5 به اورتون باخت یوونتوس
اورتون که 6-7 جدول هست میاد قهرمان ایتالیا رو میبره!
چه بلایی سر تیم اومده؟ اصلا خنده دار شده! حتی تو دو سال گذشته فکر نکنم به اندازه این چند روز شکست داشتیم!
italy2006
09-08-2013, 19:05
چه عجب که هیچ خبری و شایعه بی اساس هم دیگه نمیشنویم.
arash-king
10-08-2013, 15:23
چه عجب که هیچ خبری و شایعه بی اساس هم دیگه نمیشنویم.
اتفاقا فردا یا پس فردا شاید ماتری با زونیگا معاوضه بشه ! من خیلی از این اتنقال استقبال میکنم .....
یکی از اهداف دیگه یووه توی آخرین روزهای نقل و انتقالات ، ایباربو مهاجم کلمبیایی کالیاری است ..... البته پیشنهاد مالی یووه کم بوده
ولی امیدواریم .
قرارداد پیرلو هم فصل بعد به اتمام میرسه و مدیران یووه اعلام کردن ژانویه پیش رو تصمیم گیری خواهند کرد ! البته با شناختی که من از آنیلی دارم
و اون کاری که با الکس کرد ، پیش بینی میکنم وسط فصل اعلام کنه یووه نیازی به پیرلو نداره ! شاید همون کاری که با دلپیرو کردن با پیرلو هم انجام بدن !
REZAHOSEYNGANI
14-08-2013, 22:16
امشب بازی ایتالیا با آرژانتین هست
میخوام ببنیم مارکیزیو چه میکنه
اصلا بازیش تو چشم نیست!
italy2006
16-08-2013, 00:24
امشب بازی ایتالیا با آرژانتین هست
میخوام ببنیم مارکیزیو چه میکنه
اصلا بازیش تو چشم نیست!
بله
حسب معمول یک بار دیگه مارکیزیو جلو دروازه حریف گیج بازی دراورد.
بازیکنی که وافعا جلو در.ازه حریف خیلی فرصتهای طلایی از دست میده و غتقد یک درصد نبوغ است.
arash-king
18-08-2013, 01:22
امشب ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران ..... دیدار سوپجام ایتالیا (لاتزیو-یووه)
امیدوارم یووه بازی هایی که توی تور پیش فصل انجام داد را تکرار نکنه ..... چقد بد بودیم توی تور پیش فصل مخصوصا توی جام گینس ....
فعلا که من به این یووه هیچ امیدی ندارم ، توی سری آ هم امسال به مشکل برمیخوریم چه برسه به CL
کونته اون همه اصرار کرد به ماروتا تا بره یورنته را بخره ، حالا که اومده میبینه داره بد بازی میکنه میگه بهش اعتقادی ندارم
واسه همین رفتن سراغ ریچموند بواکیه ...... به نظرم تیم اصلا وضعیت خوبی نداره ولی امیدوارم بتونیم با قهرمانی تو سوپرجام یه شروع خوب داشته باشیم
arash-king
19-08-2013, 00:53
تبریک به همه تیفوسی های عزیز ، اولین جام این فصل را گرفتیم تا شروعی عالی داشته باشیم
یووه توی 15 دقیقه آغازین نیمه دوم فوق العاده بود ، عالی بازی کردن ولی نیمه اول از همه شاکی بودم من ! مخصوصا توز
البته بازی توز نیمه دوم هم چنگی به دل نزد ! بهترین بازیکن زمین هم فکر کنم لیختشتاینر انتخاب بشه ، بحث جدایی استفان تو تابستون شنیده میشد که من همیشه مخالفت میکردم
ولی دوستان میگفتن لیخت به درد نمیخوره و به جاش باید ایسلا بازی کنه و . . .
حالا نمیدونم با این بازی که لیخت انجام داد بازم نظرشون روی ایسلا میمونه یا تغییر میکنه !؟
در هر صورت این بازی هم گذشت و از شنبه کالچو استارت میخوره و بازی سختی هم داریم ! سمپدوریا تنها تیمی بود که فصل قبل تونست رفت و برگشت
ما را شکست بده !
انتقام خوبی بود! امیدواربم این جام روحیه ی تیم را زنده کنه.
من فکر کنم حتی اگر پیرلو خوب هم بازی نکنه بودنش توی تیم به معنای برد میمونه نمیدونم یووه خیلی بهش وابسته ست هر وقت که بازی نکرده یا دیرتر تو زمین اومده کل تیم خراب کرده!
arash-king
25-08-2013, 00:16
تبریک بابت اولین 3 امتیاز .... من کامل بازی را دیدم اعصابم از دست کونته به شدت خورده
نمیدونم چرا با اون بازیهایی که توز قبل از شروع فصل انجام میداد ، بازم بهش اعتماد داره و اجازه میده فیکس باشه !!!!؟
یه اشکال دیگه ای که داره اینه که خیلی دیر تعویض میکنه ..... از دقیقه 65 به بعد عملاً هیچ کاری از توز و ووچینیچ ندیدیم ولی نمیدونم چرا با اینکه 3 تا تعویض میتونه انجام بده ، بازم میزاره واسه دقایق آخر
Alex Fera
26-08-2013, 11:43
تبریک بابت اولین 3 امتیاز .... من کامل بازی را دیدم اعصابم از دست کونته به شدت خورده
نمیدونم چرا با اون بازیهایی که توز قبل از شروع فصل انجام میداد ، بازم بهش اعتماد داره و اجازه میده فیکس باشه !!!!؟
یه اشکال دیگه ای که داره اینه که خیلی دیر تعویض میکنه ..... از دقیقه 65 به بعد عملاً هیچ کاری از توز و ووچینیچ ندیدیم ولی نمیدونم چرا با اینکه 3 تا تعویض میتونه انجام بده ، بازم میزاره واسه دقایق آخر
نمیدونم چرا تیم نیمه ی دوم انقد خسته بازی میکرد،سمپدوریا کشته بودمون توی وسطای نیمه دوم.................
شاید به خاطر خستگی دوران بدنسازی بوده............
+
من توی کل بازی از توز و ووچینیچ چیزی ندیدم.............
به نظرم هنوز هم زوج یورنته و جوینکو خیلی بهتر از این دوتاس،البته همون وویچینیچ و جوینکوی فصل قبل هم خوبه.....................
اما توی همون چند دقیقه ای که یورنته بازی کرد،کاملا کلاس بازی خودش رو نشون داد،جاگیری هاش خیلی عالی بود...............
arash-king
26-08-2013, 15:58
نمیدونم چرا تیم نیمه ی دوم انقد خسته بازی میکرد،سمپدوریا کشته بودمون توی وسطای نیمه دوم.................
شاید به خاطر خستگی دوران بدنسازی بوده............
+
من توی کل بازی از توز و ووچینیچ چیزی ندیدم.............
به نظرم هنوز هم زوج یورنته و جوینکو خیلی بهتر از این دوتاس،البته همون وویچینیچ و جوینکوی فصل قبل هم خوبه.....................
اما توی همون چند دقیقه ای که یورنته بازی کرد،کاملا کلاس بازی خودش رو نشون داد،جاگیری هاش خیلی عالی بود...............
کاملا موافقم آقا محمد
یورنته همون 4-3 دقیقه ای که بازی کرد نشون داد میتونیم روش اعتماد کنیم ..... از نظر من جووینکو فوق العادست ، زمانی که یووه در به در دنبال یووتیچ بود
من میگفتم اصلا نیازی بهش نیست چون ما یکی بهتر و عالی تر از یووتیچ را داریم به اسم جووینکو ولی آقای کونته (:n21:) نمیخواد بهش بازی بده
این خیلی به آدم فشار وارد میکنه که بعد از بازی کونته میاد مصاحبه میکنه میگه "توز بازیکن فوق العاده ایست" :n04:
والا ما که هیچی ازش ندیدیم به جز اون گلی که زد ، اون گل هم هر بازیکن فوتبالی میتونست به ثمر برسونه
بازم ووچینیچ خیلی بهتر از توز کار میکنه ، فقط الان نمیدونم چرا کونته از سیستم چرخشی در خط حمله استفاده نمیکنه !!؟ :n15:
italy2006
27-08-2013, 18:20
امسال سری ا فقط محدود به یووه و میلان نیست.
ناپل و فیرنزه هم اضاف کنید.
توز- ووچینیچ زوج خوبی هسنن.
منتظر یورنته هم هستیم.
arash-king
29-08-2013, 20:17
گروه B
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Madrid(ESP)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ITA)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](TUR)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]øbenhavn(DEN)
نظرتون ؟!
به نظرم گروه سختی افتاد به ما ! گالا پارسال تیم خوبی بوده
sAeEd_kHaAn
29-08-2013, 20:54
یوونتوس میتونه تیم اول گروه بشه
Masoud-Susa
29-08-2013, 21:26
در سخت بودن گروه که شکی نیست ، کلا تیم هایی که به یو سی ال میان تیم های دست و پا بسته ای نیستن حتی همین کپنهاگن هم میتونه دست و پا گیر بشه.
امیدوارم یووه بتونه بدون مشکل و به عنوان تیم اول به مرحله بعد بره.
+
کونته:این گروه،گروه سختیست،بازیهای زیبایی رخ خواهد داد،بازیهای بین رئالمادرید و یوونتوس همیشه تاریخی بوده است.
+
We start with FC Copenhagen!
FC Copenhagen - away - 17 September
FC Copenhagen - home - 27 November
Alex Fera
30-08-2013, 02:17
رئال که بحثش جداس............
کپنهاگن و گالا هم از تیمای متوسط رو به بالای اروپا هستن................
سخت هست،اما نه برای یووه:n02:
+
البته اگه کنته از تعصب روی ترکیبش دست برداره............
اینا اتفاقی پیدا کردم، خیلی باحاله:
HARLEM SHAKE Juventus Football Club ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arash-king
01-09-2013, 07:22
دیشب یکی از بهترین بازیهای یووه را دیدم ! تیم خیلی منسجم و با برنامه بازی کرد
خط هافبک و دفاعمون حرف نداره ! مخصوصا پوگبا که یه بار دیگه ارزش های خودشو نشون داد
بیخود نیست رئال 40 میلیون پیشنهاد داده بود ! من به شخصه آینده فوق العاده ای برای پوگبا پیش رو میبینم
بهترین بازیکن دیشب به نظرم بونوچی بود که با پاس های فوق العادش 2 گل ساخت !
توز هم به رکورد باجو رسید .... برای سومین بازی پیاپی گلزنی کرد
فقط تنها نگرانی من اینه که وقتی کونته به جووینکو و یورنته بازی نمیده اینا بخوان جدا بشن
این فصل ، فصلِ قبل از جام جهانی ــه .... همه بازیکن ها میخوان خودشونو نشون بدن برای تیم ملی تا حداقل برای جام جهانی دعوت بشن
وقتی جووینکو و یورنته بهشون بازی نمیرسه قطعا تو نیم فصل جدا خواهند شد !
دیشب یکی از بهترین بازیهای یووه را دیدم ! تیم خیلی منسجم و با برنامه بازی کرد
خط هافبک و دفاعمون حرف نداره ! مخصوصا پوگبا که یه بار دیگه ارزش های خودشو نشون داد
بیخود نیست رئال 40 میلیون پیشنهاد داده بود ! من به شخصه آینده فوق العاده ای برای پوگبا پیش رو میبینم
بهترین بازیکن دیشب به نظرم بونوچی بود که با پاس های فوق العادش 2 گل ساخت !
توز هم به رکورد باجو رسید .... برای سومین بازی پیاپی گلزنی کرد
فقط تنها نگرانی من اینه که وقتی کونته به جووینکو و یورنته بازی نمیده اینا بخوان جدا بشن
این فصل ، فصلِ قبل از جام جهانی ــه .... همه بازیکن ها میخوان خودشونو نشون بدن برای تیم ملی تا حداقل برای جام جهانی دعوت بشن
وقتی جووینکو و یورنته بهشون بازی نمیرسه قطعا تو نیم فصل جدا خواهند شد !
فعلا ابتدای فصل هستیم و من خیلی نگران مسئله بازی ندادن به یورنته و جووینکو نیستم، یورنته که فصل پیش خیلی کم بازی کرد و قطعا طول می کشه به آمادگی برسه، جووینکو هم قطعا خودش می دونه در ترکیب تیم گزینه چهارم/پنجم هست و در مقاطع بعدی فصل قطعا فرصت بازی کردن بیشتری خواهد داشت.
با این بازی هایی که پوگبا می کنه قطعا بعد از برگشتن مارکیزیو باز هم گزینه اول تیم پوگبا خواهد بود!
italy2006
03-09-2013, 18:54
غوغا است این خط حمله
دیگه از اون مهاجم های خنثی نجات پیدا کردیم.
ویدال هم نقشش ازادتر شده و خودش یک مهاجم شده در سیستم جدید کونته
ولی دیگه خیلی جلو میاد.
arash-king
03-09-2013, 18:58
غوغا است این خط حمله
دیگه از اون مهاجم های خنثی نجات پیدا کردیم.
ویدال هم نقشش ازادتر شده و خودش یک مهاجم شده در سیستم جدید کونته
ولی دیگه خیلی جلو میاد.
خود کونته بهش این وظیفه را داده تا جلو بیاد ! واقعا فوق العادست ویدال
شما فقط به فرارهای پشت مدافعین جلوی لاتزیو نگاه کنید ..... از یه هافبک بعیده این فرارها
به نظرم از موقعی که اومده یووه بهترین بازیکن ما بوده و هست
ایشالا این فصل بهترین بازیکن سری آ هم خواهد شد
HoseinKing
07-09-2013, 21:21
بوفون: در يووه با فوتبال خداحافظي ميکنم
جانلوئيجي بوفون دروازه بان باتجربه يوونتوس در صحبت هايي اعلام کرده که مي خواهد با پيراهن يوونتوس با فوتبال حرفه اي خداحافظي کند.
اين دروازه بان 35 ساله در بيش از 430 بازي درون دروازه بينکونري قرار گرفته و در سال 2001 با قراردادي 51 ميليون يورويي از پارما به يوونتوس پيوسته. حالا او اعلام کرده که برنامه اي براي پيوستن به تيمي ديگر قبل از خداحافظي از دنياي فوتبال ندارد.
بعد از برد 0-1 تيم ملي ايتاليا مقابل بلغارستان از سري بازيهاي مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 در قاره اروپا، بوفون به خبرنگاران گفت:« فوتبالم را در يوونتوس به پايان خواهم برد؛ تا زماني که آنها از من خسته نشوند، بعيد مي دانم که از يوونتوس جدا شوم.»
به گزارش گل، بوفون درآناليز بازي تيمش مقابل بلغارستان و عملکرد خودش در اين بازي گفت:« نمي دانم که کدام مهارم دراين بازي، سخت ترين مهار بود. از نظر سختي کار بايد بگويم که مهارهايم دراين بازي شباهت زيادي به هم داشتند. من خوشحالم ولي بعيد مي دانم که اين اولين بار در 135 بازي ملي ام بوده باشد که عملکرد خوبي نشان داده ام.»
بوفون در صورتي که در بازي سه شنبه شب تيم ملي ايتاليا مقابل جمهوري چک در ترکيب آتزوري قرار بگيرد به رکورد 136 بازي ملي کاناوارا خواهد رسيد. حالا بوفون اعلام کرده که از اين بابت احساس غرور مي کند:« اميدوارم که سه شنبه شب، شب جشن همه باشد. شرايط شايد براي من رضايت بخش باشد ولي اين بازي به شرطي برايم لذت بخش است که بتوانيم مجوز صعود به جام جهاني را کسب کنيم.»
varzesh3
italy2006
14-09-2013, 05:59
چه حال و خبر
امشب مباراه ناریه
قطعن برد برای خودمونه.
arash-king
14-09-2013, 10:21
خب امروز حساس ترین بازی فصل را پیش رو داریم ! بازی هم از لحاظ امتیازی و هم از لحاظ حیثیتی خیـــــــــلی حساسه
اینتر هم این فصل خط حمله خوبی داشته و تونسته با 2 بُردی که به دست بیاره خودشو به یووه بچسبونه
امشب همه تمرکزم روی کینگ آرتوره ، خیلی دوست دارم گل بزنه
ایشالا بعد بازی همینجا بهم تبریک بگیم :n10:
italy2006
15-09-2013, 15:01
نتیجه چندان راضی بخش نبود.
اما توز در نیمه اول خیلی جذاب بود.
من یجورایی نگرانم، بعد از بازی با لاتزیو به نظرم تیم تا الان در حد متوسط کار کرده، نمیدونم شاید انگیزه ی کمتری دارن در حالی که اینتر و ناپولی امسال خیلی خطرناک نشون دادن. امیدوارم در ادامه بهتر بشیم مخصوصا تو لیگ قهرمانان.
arash-king
26-09-2013, 15:01
اینتر که فقط توی سری آ بازی میکنه و بهش فشاری وارد نمیشه ! بازیهای ناپولی و یووه توی چمپیونزلیگ سنگینه و مطمئنم ناپولی وسط فصل کم میاره !
ناپولی کلا یه ترکیب بیشتر نداره و همین باعث میشه بازیکناش وسط فصل ، وقتی دارن توی 3 تا جام رقابت میکنن ، خسته بشن و آمار مصدومیتشون بره بالا !
اینتر هم که خیالش راحته ، فقط داره داخل ایتالیا بازی میکنه و خبری از پروازهایی که یووه به کشورهای دیگه انجام میده نیست ! بنابراین این فصل اصن نباید عملکرد اینتر را با یووه مقایسه کرد
آرش جان شما که این دو تا تیم را نابود کردی! پس باید حواسشون باشه که به سری ب سقوط نکنن :n02:
الان شاید برای قضاوت زود باشه هم برای یووه هم برای بقیه.
بازی بعدی با تورینو فکر نکنم زیاد آسون باشه.
arash-king
03-10-2013, 00:12
من نمیدونم دیگه چی بگم به این مدافع ها ! :n14: هرچقدر توی هافبک و حمله خوب هستیم توی دفاع افتضاح ظاهر میشیم !
بونوچی هم که دیگه برای همه ثابت شده ، توی یه بازی سوتی نده نمیشه :n15:
بیخودی داریم امتیازها را از دست میدیم و مطمئنا آخرش حسرت همین بازیها را میخوریم
لبخـند می زنیـم و می جنگیـم
شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲
juventus. ir: آنـتونیو کونته در شرایطی که در روزهای اخیـر انتقادهای زیادی نسبت به تاکتیک و سیستم بازی یووه می شود در آستانه بازی حساس با میلان در مقابل خبرنگاران قرار گرفـت .
" من فکر می کنم که بازیکنانم 2 سال فوق العاده را پشت سر گذاشتند و اکنون در حال طی کردن سومین سال هستند. زمانی که شما 2 سال خوب را می گذرانید ممکن است در سال سوم تحت تاثیر بعضی چیزها قرار بگیرید و تحت فشار باشید "
" چیزی که من از بازیکنانم خواسته ام این است که راحت و آزاد باشند. من نمی خواهم تحت فشار قرار بگیرند و بازی خود را انجام ندهند. اشتباه در هر چیزی ممکن است رخ دهد اما نباید آن را چندین بار تکرار کرد "
" من می دانستم که در این فصل بازی های سختی خواهیم داشت و از 1 ما و نیم قبل گفته بودم که راه سختی در پیش است. اما ما با این حال این فصل را خوب شروع کردیم و موفق بودیم. ما متحمل شکستی نشدیم اما همیشه حریف در کمین ما و پشت سر ِ ما قرار دارد و باید آگاه بود "
" ما آرامش داریم. ما باید آرام باشیم. زیرا ما در حال تلاش هستیم و زمانی که شما به سختی کار می کنید شما نباید از چیزی شکایت کنید. ممکن است شما برنده باشید ممکن است بازنده باشید و شاید مساوی کنید .. این فوتبال اسـت و همیشه نمی توان پیروز بود . اما ما در حال ار هستیم تا به بهترین صورت نتیجه بگیریم و سعی می کنیم که بهترین باشیم. اما فشار و خستگی بازی ها تاثیر زیادی بر روی بازیکنان ما دارد "
" در این فصل شگفتی های زیادی وجود دارد. برای مثال تیم رم که خود را به عنوان یکی از مدعی های بالا بردن جام معرفی کرده و از 6 بازی 6 برد را کسب کرده که این واقعا فوق العاده است و من به آن ها تبریک می گویم "
" من حافظه خوبی دارم . در فصل قبل در دور اول مسابقات ما در مقابل سیه نا و حتی جنوا سختی زیادی کشیدیم. در بازی هایی داوری به ضرر ما بود و حتی باعث اخراج نا درست بازیکن ما شد. اما من آرام بودم زیرا من یک ورزشکار و یک فرد حرفه ای هستم و سعی می کنم شرایط را درک کنم "
" کسانی که در گذشته از یووه تعریف می کردند اکنون به شکل ِ عجیبی انتقاد می کنند. البته انتقاد حق ان هاست و من می خواهم که همه بازیکنانم صبور باشند و لبخند بزنند اما گاهی چیزهای عجیبی درمورد یووه شنیده می شود "
" ما برای اینکه موفق باشیم نیاز به آرامش داریم. عده ای خواهان آرامش داشتن ما نیستند که من بازیکنانم را از این مسائل آگاه کردم. من انتقادات را قبول می کنم و دوست ندارم بر روی اشکالات تیم پافشاری کنم "
" ما می دانیم که برای بهتر شدن باید تغییراتی کنیم و در طول فصل رو به بهتر شدن حرکت کنیم. اما برای این نیاز به زمان داریم . ما در این فصل به ندرت اجازه دادیم که شوتی به سمت دروازه ما زده شود ولی 4 گل دریافت کردیم که این عجیب است "
" در مقابل کپنهاگن و گالا نیز در اروپا بازی را با تساوی تمام کردیم که البته موقعیت های بسیار زیادی را داشتیم و استفاده نکردیم. این آمار در ابتدا برای ما خوب و مثبت است اما باید برای صعود از فرصت ها نیز استفاده کنیم "
" در بعضی از بازی های این فصل اشتباهات فردی مشکلاتی را برای ما ایجاد کرد. من باز هم می گویم که تیم من نیاز به آرامش بیشتر و رهایی از فشار دارد "
" من یک گروه خوب را در اختیار دارم و به تمام بازیکنانم اعتماد کامل دارم . می دانیم که باید در انجام کار بهتر باشیم اما کمی نیز بدشانس بودیم ولی اطمینان دارم که یوونتوس مانند فصل گذشته روند خوب و مثبتی را خواهد داشت "
" اما باز هم تکرار می کنم که این فصل, فصلی سخت خواهد بود و در بسیاری از مقاطع حساسیت بالایی وجود خواهد داشت اما بازیکنان من می خواهند که همه را دوباره شگفت زده کنند و راه ِ این را هم می دانند "
"روزنامه ها برای تحریک مردم و هواداران تیترهای مختلفی می زنند تا ان ها روزنامه را باز و خریداری کنند . من برای الساندرو ماتری بهترین آرزوها را دارم. زیرا او یک بازیکن بزرگ است اما ما نمی خواهیم فردا با دریافت یگ گل دوباره از خواب بیدار شویم "
" من می دانم که ما مانند فصل گذشته موفق خواهیم بود. ما در فصل گذشته نیز سختی های زیادی متحمل شدیم. ابتدا با نتایج خوبی که کسب کردیم تحسین شدیم اما بعد از آن با محکوم کردن من شرایط پیچیده تر شد. من از داخل BOX بازی را دنبال می کردم اما در نهایت نتیجه گیری ما همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داد و پوشاند "
" نتایج ما در شروع فصل خوب بود اما همچنان انتظارات از یووه زیاد است زیرا ما با تجربه تر شدیم و فکر می کنم که چیزهای زیادی به نسبت فصل قبل بهتر هم شده . اما کماکان همه از یووه نمایش بهتری می خواهند زیرا نام یوونتوس بزرگ است "
" اما من شرایط یووه را خوب می بینم. من شرایط سخت امسال را از گذشته پیش بینی می کردم و اکنون دلیلی برای استرس و نگرانی وجود ندارد و همه چیز خوب است. ما باید با این شرایط در لیگ قهرمانان و کالچو مبارزه کنیم "
" من فکر می کنم که یووه در 2 سال گذشته بر فوتبال ایتالیا سلطه کامل داشته است و به همین دلیل میلان تلاش می کند به شرایط خوب برسد و بار دیگر در ایتالیا قهرمان شود. یووه در 6 بازی گذشته تنها یک بار در مقابل میلان شکست خورده است که به نظرم این آمار خوبی برای من و تیمم به حساب می آید "
" میلان یک تیم بزرگ است که همیشه جز بهترین ها بوده . همیشه بازیکنان برتر دنیا را داشته و اعتقاد آن ها این است که می توانند از هر تیمی بهتر باشند. ما باید مراقب باشیم زیرا آن ها به دنبال اسکودتو و پیروزی هستند و می خواهند بهترین نتیجه را در مقابل ما بگیرند. من از بازیکنان میلان زیاد شنیده ام و می دانم که آن ها با کیفیت هستند و شانس بردن اسکودتو را هم دارند "
" فردا 2 تیمی بازی خواهند داشت که هر دو در این فصل با هم برای قهرمانی و پیروزی مبارزه خواهند کرد "
وضعیـت میرکو ؟
" میرکو ووچینیچ دچار مشکل و ضعف عضلانی است و ممکن است از او برای این بازی استفاده نکنیم. زیرا نمی خواهیم در این شرایط حساس ریـسک کنیم "
لختشتاینر ؟
" او نیز دچار مشکل است و فعلا برای بازی با میلان در دسترس نیسـت "
abbas3500
06-10-2013, 23:12
سلام به دوستان گلم
میخواستم بدونم پیرلو با این فصل چند ساله در یوونتوس حضور داره؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین...
من بازهم راضی نیستم. با تیم دوم میلان تو زمین خودمون بازی داشتیم. خیلی بهتر میتونستیم باشیم.
+
سلام به دوستان گلم
میخواستم بدونم پیرلو با این فصل چند ساله در یوونتوس حضور داره؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین...
امسال فصل سومش میشه، به عبارتی دو سال و نیم.
مطمئنا تا وقتی هم که بازی کنه یووه قهرمان سری آ میشه :n02:
abbas3500
07-10-2013, 12:27
من بازهم راضی نیستم. با تیم دوم میلان تو زمین خودمون بازی داشتیم. خیلی بهتر میتونستیم باشیم.
+
امسال فصل سومش میشه، به عبارتی دو سال و نیم.
مطمئنا تا وقتی هم که بازی کنه یووه قهرمان سری آ میشه :n02:
ممنون دمت گرم
arash-king
08-10-2013, 01:46
. . . و باز هم یار دوازدهم تیم حریف کسی نبود جز آقای بونوسوتی :n24: اون از بازی با گالا اینم از میلان
روی گل اول میتونست توپ را دور کنه که میاد پاس میده به نوچرینو ، روی گل دوم هم که کاملا مقصر بود ! نمیدونم این چندمین گل بود که وقتی بازیکن حریف میشوته
ایشون پاشو میاره جلوی توپ . کمونه میکنه میره تو گل ! نمیدونم چرا کونته به اوگبونا بازی نمیده ؟! چرا خریدتش پس ؟!
توز وقتی 80 دقیقه کاری نکرده خب سریعتر بیارش بیرون ، نه که دقیقه 85 تازه یورنته رو میاره ........ پس اینا رو خریده واسه چی ؟!
کونته گفه بود من به یورنته نیاز دارم ، پس چرا ازش استفاده نمیکنی ؟!
پیرلو در آستانه چهار پیشنهاد غیرایتالیایی
اف سی یوونتوس دات آی آر – آندره آ پیرلو ستاره پا به سن گذاشته فوتبال ایتالیا، با پیشنهاد های وسوسه انگیز باشگاه های اروپایی مواجه شده است. این بازیکن که سومین سال حضور در یوونتوس را تجربه میکند، در ماه ژوئن شرایط ویژه ای را تجربه خواهد کرد.
گفتنی است که ماروتا و کونته رقبانی همانند رئال مادرید، منچستر یونایتد، تاتنهام و آرسنال را برای جذب این ستاره مشاهده میکنند.
گفتنی است که به دلیل حضور کارلو آنجلوتی مربی جدید رئال پیشین پیرلو در تیم میلان، وی علاقه زیادی به رفتن به اسپانیا دارد.
حال باید دید که آرشیتکت ایتالیایی حاظر به ترک ایتالیا و پیوستن به یک تیم غیر ایتالیایی خواهد شد یا خیر؟
============================
یوونتوس وارد رقابت با یونایتد بر سر کوئنترائو
اف سی یوونتوس دات آی آر – یوونتوس در حال آماده سازی پیشنهادی برای به خدمت گرفتن بال کناری رئال مادرید ف فابیو کوئنترائو ، میباشد ولی در این چالش باید با تیم منچستر یونایتد نیز وارد رقابت شود.
تیم منچستر یونایتد در آخرین دقایق نقل و انتقالات تابستانی در آستانه امضای قرار داد با این ستاره پرتغالی بود که ناگهان با تغییر موضع باشگاه اسپانیایی مواجه شد ، باشگاه اسپانیایی که از به خدمت گرفتن بازیکن جایگزین برای این پست که گیلرمو سیکویرا را مد نظر داشتند باز مانده بود و این بازیکن به بنفیکا پیوست تا کوئنترائو در مادرید ماندگار شود.
در آغاز دوباره بازار نقل و انتقالات این بار در ماه ژانویه ، منچستر یونایتد بسیار امیدوار است که رضایت باشگاه اسپانیایی را برای امضای قرار داد با این مدافع پرتغالی بدست بیاورد و این در حالی است که بنا بر گزارشات ، باشگاه یوونتوس نیز که از دیرباز به این مدافع ابراز علاقه کرده بود رقیب سختی برای یونایتدی ها بر سر این انتقال خواهد بود.
بیانکونری ها بسیار امیدوار هستند که این مدافع ۲۵ ساله را در نقل و انتقالات ژانویه به تورین بیاورند تا دست خود را برای اجرای سیستم های مختلف باز تر ببینند.
arash-king
09-10-2013, 15:01
پیرلو زمانی باید بره که حداقل یه جانشین عالی داشته باشه ، خیلی از طرفداران یووه میگن وراتی میتونه بهترین جانشینش باشه ! چند روز پیش
وراتی مصاحبه کرده بود گفته بود "چون فکر میکردم توی یووه نمیتونم فیکس بازی کنم پیشنهاد این تیم را رد کردم"
مطمئن باشید اگه وراتی بفهمه که میتونه توی یووه فیکس بازی کنه با کله میاد . . .
++
کوئنترائو هم خوبه ولی نمیدونم چرا میخوان بهش پیشنهاد بدن !؟ آساموا خیلی خوب داره کار میکنه و فکر نکنم نیازی بهش باشه
درضمن تا 3-2 هفته دیگه سیمونه هم برمیگرده به بازیها و میتونه سمت چپ بازی کنه . . .
از این خریدهای الکی نباید انجام بده ! الان فقط باید 2 تا هافبک وسط بگیره !
ویدال بدبخت هر بازی مث اسب میدوئه . مطمئن باشید بدنش وسط فصل کم میاره پس باید بدنبال یه تعویضی خوب واسش باشیم
آره موافقم، البته 3 4 تا بازیکن دیگه هم تو خبرهای امروز اومده که تو رادار یوونتوس قرار گرفتن (من که هیچ کدوما نمیشناسم P: )
امیدوارم با پیرلو تمدید کنن، فکر نکنم کسی بتونه جاش رو پر بکنه، بعد از پاتریک وییرا بازیساز میانی درست حسابی نداشتیم و تا اومدن پیرلو تیم خیلی لطمه خورد
arash-king
09-10-2013, 16:36
آره موافقم، البته 3 4 تا بازیکن دیگه هم تو خبرهای امروز اومده که تو رادار یوونتوس قرار گرفتن (من که هیچ کدوما نمیشناسم P: )
امیدوارم با پیرلو تمدید کنن، فکر نکنم کسی بتونه جاش رو پر بکنه، بعد از پاتریک وییرا بازیساز میانی درست حسابی نداشتیم و تا اومدن پیرلو تیم خیلی لطمه خورد
البته اگه الان به بازیهای یووه دقت کنین ، پیرلو همش توپ را میندازه به ویدال تا بازیسازی کنه
پیرلو زیاد به پشت محوطه حریف نمیاد و بازیسازی پشت محوطه حریف ، الان به عهده ویداله
پیرلو بیشتر توپ را از مدافعین میگیره و به هافبک های دیگه تحویل میده
چندوقته خبری از اون پاس های ویران کننده ای که میداد نیست
arash-king
11-10-2013, 18:58
مسئولین یووه تو فکر جذب نمانیا ویدیچ هستن ! ژانویه میخوان بهش پیشنهاد بدن ( پیشنهاد 9.5 میلیون یورویی )
آنیلی هم مصاحبه کرده گفته اگه به پوگبا پیشنهاد بالایی ارائه بشه ، نمیتونیم رد کنیم ! نمیدونم این آنیلی احمق کی میخواد از این مصاحبه ها انجام نده ؟!
اون از مصاحبه اش علیه الکس اینم از این ! حالم ازش بهم میخوره :n21: حیف باشگاه بزرگ و ریشه داری مث یووه که همچین آدمی باید رئیسش باشه :n23:
pcforlife
11-10-2013, 20:24
مسئولین یووه تو فکر جذب نمانیا ویدیچ هستن ! ژانویه میخوان بهش پیشنهاد بدن ( پیشنهاد 9.5 میلیون یورویی )
قطعا مثل همیشه رد میشه این پیشنهاد... الان یونایتد خودش مشکل داره در خط دفاع و تراکم مصدومینش هم تو این بخش سینوسیه! خود ام یو دنبال حفظ مدافعانش و تقویت خط دفاعش هست.
arash-king
11-10-2013, 20:33
قطعا مثل همیشه رد میشه این پیشنهاد... الان یونایتد خودش مشکل داره در خط دفاع و تراکم مصدومینش هم تو این بخش سینوسیه! خود ام یو دنبال حفظ مدافعانش و تقویت خط دفاعش هست.
تابستان قراردادش تموم میشه با منچستر و تا الان مسئولین یونایتد هیچ اقدامی برای تمدید قراردادش نکردن
درضمن به نظرم اصن نیازی به ویدیچ نیست ! همین الان اوگبونا وضعیت به مراتب بهتری نسبت به ویدیچ داره !
ویدیچ تا میخوره زمین مصدوم میشه ، مصدومیتش هم همیشه بلند مدت بوده !
نمیدونم چرا مسئولین یووه میخوان بهش پیشنهاد بدن !؟
pcforlife
11-10-2013, 21:18
تابستان قراردادش تموم میشه با منچستر و تا الان مسئولین یونایتد هیچ اقدامی برای تمدید قراردادش نکردن
کلا سیاست باشگاه منچستر یونایتد در قبال بازیکنان بالای 30 سال تمدید قرارداد به مدت یک فصله. چند سال پیش هم راجع به فردیناند این صحبت ها بود، ولی مسئولین یونایتد خیلی خوب باهاش قرارداد های فصلی بستن.
این چند فصله خصوصا بعد مصدومیت بلند مدت لیگامنتش در CL، نتونسته هنوز به افتش به صورت عالی غلبه کنه... خصوصا اینکه بعد از اون هم یکی دو بار هم مصدوم شد. ویدیچ اگه به روز های اوجش بین سال های 2008 تا 2011 برگرده، پیشنهادات زیادی رو خواهد داشت.
italy2006
14-10-2013, 18:12
من از مصاحبه های ماروتا و مدیران بالاتر از اون احساس می کنم که قرارداد پیرلو رو تمدید نخواهند کرد و یووه به سیستم دیگری به غیر از 352 در فصل اتی سویچ خواهد کرد تا نیازی به یک هافبک مرکزی از بین بره.
arash-king
17-10-2013, 20:04
کونته 5 بازیکن را برای ژانویه در نظر داره
آندره آ رانوکیا ، جرمی منز ، آمالفیتانو (بازیکن مارسی) ، کواردادو (وینگر فیورنتینا) و زاها (مهاجم منچستر)
مهمترین هدف کونته برای ژانویه ، تقویت کردن خطوط دفاعیه ! همچنین کونته میخواد سیستم خود را به 3-3-4 تغییر بده و برای همینه که دنبال وینگر افتاده
محرومیت سنگین برای بیانکونری ها!
اف سی یوونتوس دات آی آر – باشگاه های یوونتوس و لیورنو در آستانه پرداخت جریمه ۲۱ میلیون یورویی بر اسا حکم دادگاه TAS در لوزان قرار گرفتند.
بیانکونری ها در حالی آدریان موتو را در سال ۲۰۰۵ به خدمت گرفتند که هنوز با باشگاه چلسی قرارداد داشت.
این شرایط پس از محرومیت هفت ماهه در سال ۲۰۰۴ به دلیل مصرف کوکائین پیش آمد.
موتا پس از این اتفاقات به ایتالیا بازگشت و در اولین قدم با تیم لیورنو قرارداد خود را امضا کرد. گفتنی است که محرومیت موتا تنها در انگلیس قابل اجرا بود و ممانعتی برای انتقال وی با ایتالیا دیده نمیشد.
حال با گذشت چندین سال سران چلسی ادعا می کنند در زمان امضا قرارداد موتو با یوونتوس، وی هنوز با چلسی قرارداد داشته است.
گفته میشود که سران یوونتوس نیز به فکر اعتراض به این رای هستند، رایی که دادگاه حکمیت فیفا یوونتوس را به پرداخت ۲۱ میلیون یورو به چلسی محکوم کرده است.
arash-king
22-10-2013, 02:09
چیزی ندارم بگم راجع به بازی با فیرونتینا ! 10 دقیقه افتضاح را شاهد بودیم از خط دفاعی ....
امیدوارم این اشتباهات برای بازیکن های خط دفاعی درس شده باشه تا جلوی رئال تکرار نشه
توی شبکه های اجتماعی که از الان یووه را از پیش باخته میدونن ! میگن چون یووه از فیورنتینا 4 تا خورده رئال هم میتونه با گل های زیاد ما رو ببره
باید خدمت دوستان رئالی عرض کنم ، بدترین سال یووه توی تاریخ باشگاه ، سال 2007 تا 2009 بود ! یعنی سال 2008 هم شامل میشه که توی اون دوران ما توی سری آ
بد نتیجه میگرفتیم ولی تونستیم رئال را بزنیم ! پس اصن ربطی به بازیهای لیگ نداره.
یووه توی بحران هم توسنته رئال را ببره و دردسرساز شده ....
امیدوارم 4شنبه هم بازی خوبی را شاهد باشیم
مثل اینکه ویدال هم مصدوم شده!
ولی آره همیشه قشنگترین گلها را هم به رئال میزدیم، گل الکس که تو محوطه جریمه همه دفاع را دریپ کرد و گل زد را هیچ وقت یادم نمیره
تمرینات یوونتوس برای جدال بزرگ با رئال
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲
تیم فوتبال یوونتوس برای دیدار حساس فردا شب مقابل رئال مادرید وارد کشور اسپانیا شده و تمرینات خود را نیز پیگیری کرده است .
تیم فوتبال یووه امروز برای آمادگی بیشتر در حالی در زمین تیم اتلتیکو مادرید به تمرین پرداخت که بر اساس خواسته کونته تمرینات این تیم پشت درهای بسته انجام شد .
اما بر اساس اخبار Sky آنتونیو کونته در نظر دارد تا در بازی فردا تغییر تاکتیک دهد و یووه را با آرایش 2-1-3-4 مقابل رئال قرار دهد .
بر طبق پیش بینی ها در بازی فردا شب بوفون در درون دروازه خواهد بود و بارزالی و بونوچی در قلب دفاع یووه و مارتین کاسرس پس از مدت ها در دفاع راست و کیلینی در دفاع چپ به میدان خواهند رفت .
در خط هافبک ویدال - پیرلو و پوگبا بازی خواهند کرد و کلودیو مارکیزیو نیز به عنوان یک بازیـساز و پشتیبان در پشت زوج هجومـی توز و یورنته حضور خواهد داشت .
نادر1368
24-10-2013, 19:30
الكي تر از اين ايتاليايي ها اخراجي ديده كسي؟:n13:فكر نكنم:n15:
HoseinKing
24-10-2013, 19:58
کونته: شرايط يوونتوس بحراني نيست
آنتونيو کونته، سرمربي يوونتوس، پس از شکست 2-1 تيمش مقابل رئال مادريد، اعلام کرد که تيمش دچار بحران نيست.
بيانکونري هنوز نتوانسته در رقابت هاي اين فصل ليگ قهرمانان به پيروزي دست پيدا کند اما کونته معتقد است که تيمش در سانتياگو برنابئو نشان داد که مي توانند با بهترين تيم هاي اروپا رقابت کنند.
به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" ما فصل گذشته شکست بدي از بايرن خورديم اما اين بار مقابل تيمي که کم و بيش از در سطح قهرماني اروپاست، بازي فوق العاده اي ارائه داديم.
فکر نمي کنم آن طور که بعضي ها مي گويند، ما در بحران باشيم. در واقع، عکس اين قضيه صادق است.
ما در سطح رئال بازي کرديم و حتي مي توانستيم به پيروزي برسيم. مطمئنا اکنون شرايط براي ما دشوارتر شده اما ما نشان داديم که مي توانيم با هر تيمي رقابت کنيم.
نشان داديم که اگر بخواهيم، مي توانيم در اين سطح بازي کنيم. ما تنها به خاطر بعضي جزئيات شکست خورديم؛ بعضي شرايط که به سود ما پيش نرفت."
يوونتوس در حال حاضر با دو امتياز از سه بازي، در رتبه سوم گروهش قرار دارد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیشب بازی سختی بود ولی بازی تیم امیدوار کننده بود.
پنالتی ای که صحیح بود ولی سختگیرانه گرفته شد٬ اخراج سخت گیرانه تر و چند بدشانسی دیگه... با احتساب همه اینها تیم خوب بود ولی خب حریف رئال نمی شد. من به بازی در تورین امید دارم... از بازیهای آینده نیازه هر 9 امتیاز گرفته بشه تا کار تیم به اما و اگر کشیده نشه!
arash-king
26-10-2013, 16:26
داور دیدار رئال-یووه از قضاوت در این فصل لیگ قهرمانان محروم شد !
فقط میخواست گند بزنه به بازی و محروم بشه .... اگه تصمیم های اشتباه نمیگرفت ، الان وضعیت اینطوری نبود
به قول غلام پیروانی "بضاعت تیم ما همینه..." همین که پول این بازیکنا را میتونیم بدیم هنر کردیم، جاهای دیگه نمیتونیم خرج کنیم.
بازی های برگشت جبران میکنیم، کونته گوش همه را میکشه.
italy2006
31-10-2013, 11:30
دوتا برد خوب..............اما مصاف پارما خیلی سخته.........
اگر بقیه بازیهامون را ببریم و رئال هم همه را برنده بشه میتونیم ناپلئونی بیاییم بالا نه ؟
اگر بقیه بازیهامون را ببریم و رئال هم همه را برنده بشه میتونیم ناپلئونی بیاییم بالا نه ؟
اگه یووه 2 تا ببره میشه 9 امتیاز
و اینجا خیلی به نتیجه بقیه بازی ها وابسته هست
چون علاوه بر بازی خود یووه بازی های رئال با کپنهاگن و گالا هم مهم هست
و مهمتر اینکه هفته آخر یووه تو خونه گالا بازی داره !!!!!!!
اگه یووه هر دو بازی رو ببره تحت هر شرایطی و بدون هیچ اما و اگری صعود می کنه.
اگه یووه 2 تا ببره میشه 9 امتیاز
و اینجا خیلی به نتیجه بقیه بازی ها وابسته هست
چون علاوه بر بازی خود یووه بازی های رئال با کپنهاگن و گالا هم مهم هست
و مهمتر اینکه هفته آخر یووه تو خونه گالا بازی داره !!!!!!!
اون دو 4 امتیاز هستن و به فرض اینکه هر دو رئال رو ببرن و به یووه ببازن میشن 7 امتیاز، همونطور که مشخصه اون بازی آخر یووه و گالا تقریبا مهمترین بازی است و مستقیما تکلیف تیم دوم گروه رو مشخص می کنه.
arash-king
07-11-2013, 02:41
قبل از اینکه کاسرس اشتباه کنه و یه گل مفت رو تقدیم رئال کنه ، چقـــد خوب بودیم
قبل از گل اول رئال ، بدون شک بهتر بودیم و به نظرم باید نیمه اول کار را تموم میکردیم که کاسیاس مانع شد
بعد از گلی که خوردیم تیم پاشید :n15: نمیدونم چرا وقتی تیم گل میخوره دیگه نمیتونه کاری کنه ؟!
حالا باید حتما کپنهاگن رو ببریم ، از اونور هم رئال باید گالا رو ببره تا بیایم به رتبه دوم و در آخرین هفته هم باید از گالا 1 امتیاز را بگیریم تا مشکلی پیش نیاد
به نظرم کار سختی پیش رو داریم
Alex Fera
09-11-2013, 01:52
امروز،9 نوامبر،تولد 39 سالگی یکی از بزرگترین بازیکنای ایتالیا و بزرگترین اسطوره ی باشگاه یوونتوس هستش،کسی که انقد سالم زندگی کرده که هنوزم توی سن 39 سالگی یکی از بازیکنای آماده به شمار میاد...........
Alessandro del peiro
شماره 10 طلایی یووه
کسی که یووه ی جدید در حال حاضر کم داره،وزنه ی روحی!!!
به خاطر همین هستش وقتی تیم عقب میوفته شیرازه ی تیم از هم میپاشه،به قول ایرانیا تیم بزرگ نداره!!!
یا اینکه توی یووه نیست،هنوزم بهترین و پرطرفدارترین بازیکن بین هوادارای یووه هستش..............
تحقیر ناپولی با تمام ستارگانش در تورین ( یوونتوس 3 - 0 ناپولی )
یوونتوس دات آی آر: مصاف تیم های دوم و سوم جدول رده بندی سری آ با برتری قاطع و شیرین بانوی پیر به پایان رسید و یوونتوس تورین در یک شب به یادماندنی و در مقابل دیدگان هواداران خود موفق شد تیم ناپولی را با تمامی ستارگان خود در هم بکوبد و به یک امتیازی رم در صدر جدول برسد.
همانطور که انتظار می رفت یوونتوس بازی را با سیستم همیشگی 3 - 5 - 2 آغاز کرد و کونته از بوفون - بونوچی - اوگبونا - بارتزالی - پیرلو - پوگبا - ویدال - ایزلا - اساموا - یورنته و توز در این مسابقه بهره برده بود.
در ثانیه های ابتدایی، پول پوگبا ستاره ی فرانسوی یوونتوس موقعیت مناسبی را برای بانوی پیر به دست آورد اما ضربه ی دیدنی وی با عکس العمل فوق العاده از سوی رینا به هدر رفت.
در برگشت نوبت به یورنته رسید تا توانایی های خود را نشان دهد و با جاگیری مناسب موفق شد در دقایق ابتدایی گل اول یوونتوس را به زیبایی به ثمر برساند.
یوونتوسی ها بعد از این گل به حملات همه جانبه ی خود ادامه دادند و شانس های خوبی را توسط پوگبا، توز و یورنته از دست دادند تا اختلاف دو تیم به عدد 2 افزایش پیدا نکند.
ناپولی که بیشتر دقایق این نیمه را در زمین خودی مشغول دفاع کردن بود، نمی توانست برنامه های هجومی خود را ترتیب دهد و بازیکنان یووه به خوبی تاکتیک های کونته را در زمین به اجرا در می آوردند.
شاید اگر بی دقتی مهاجمان یوونتوس در این نیمه نبود، تعداد گل های بانوی پیر به عدد 2 یا 3 می رسید و در طرف مقابل ناپولی تنها یک بار تا نزدیکی دروازه ی یووه پیش آمد که ضربه ی کایخون از کنار دستان بوفون به بیرون رفت.
در نیمه دوم بازی از سرعت بسیار پایین تری نسبت به نیمه اول برخوردار بود و بازیکنان یوونتوس اکثر دقایق این نیمه را در زمین خودی سپری کردند و چشم به ضد حملات داشتند.
ناپولی که با تمام قوا در زمین یووه حضور داشت، نمی توانست راهی برای نفوذ به دروازه ی بوفون پیدا کند و عملکرد خط دفاعی بانوی پیر در این مسابقه ستودنی بود.
در پانزده دقیقه ی پایانی یوونتوس دیگری را شاهد بودیم و بازیکنان کونته دو گل فوق العاده توسط اندره ا پیرلو و پول پوگبا به ثمر رساندند تا ناپولی در ورزشگاه رسمی یووه در هم کوبیده شود.
گل پیرلو از روی ضربه ی ازاد به دست آمد و این در حالی بود که رینا دروازه بان ناپولی تنها سه بازیکن را در مقابل مرد هنرمند یووه قرار داده بود و او با نوک پا موفق به باز کردن دروازه ی رینا شد.
دقایقی بعد پوگبا با یک شوت از راه دور موفق شد دروازه ی رینا را باز کند تا دروازه بان اسپانیایی ناپولی به شدت تحقیر شود و پوگبا یکی دیگر از گل های معروف خود را به زیبایی به ثمر برساند.
این سه گل برای یوونتوسی ها کافی نبود و بازیکنان این تیم باز هم حملاتی را بر روی دروازه ی حریف انجام دادند ولی موفق به افزایش تعداد گل های خود نشدند تا بانوی پیر در یک شب به یاد ماندنی موفق به شکست ناپولی شود و جایگاه دوم را در اختیار گیرد.
اخراج اوگبونا مدافع ارزشمند تیم یوونتوس در اخرین دقایق این مسابقه تنها نکته ی سیاه برای شاگردان کونته بود و داور دیدار با سخت گیری تمام این مدافع ملی پوش را از زمین بازی اخراج کرد.
===============================================
سه گل بسیار زیبا! به یک امتیازی صدر رسیدیم. فکر کنم بازی هفته 18 با رم تعیین کننده قهرمان این فصل باشه!
میگم این شادیهای پس از گل پوگبا فوق العادس :n02:
+
به مناسبت تولد il capitano اسطوره تمام نشدنی یووه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
italy2006
11-11-2013, 19:20
برد دلچسب با گل های زیبا
تبریک به همه بیونکونری یاران
پوگبا واقعا استعداد نابی هست، پست هافبک از اون پست هایی هست که به تجربه بالایی نیاز داره اما پوگبا توی 20 سالگی اینقدر پخته نشون میده و در کنارش همیشه به
فکر گزینه های جدید هست، توی بازی های مقابل رئال که واقعا بازیش به چشم می اومد و مطمئنا بعضی از رئالی ها از همین الان توی پیراهن یکدست سفید دیدنش:n06:
جالب اینجاست که ایجینتش همون ایجنت زلاتان هست و از این نظر پتانسیل تغییر تیم وجود داره، پس قدرش رو بدونید تا عمو فلورنتینو و زیدان دست به کار نشدن:n02:
arash-king
12-11-2013, 00:33
یووه چقد خوب بود دیشب .... متاسفانه بازی را ندیدم ولی هایلایت های بازی را دانلود کردم و دیدم که چقد موقعیت داشتیم ولی نزدیم
ازاینکه یورنته داره توی یووه به جایگاهی میرسه هم خوشحالم هم ناراحت ! خوشحالم ازاینکه یکی از بازیکن های مورد علاقم (وقتی تو بیلبائو هم بود دوستش داشتم)
داره خوب بازی میکنه و برای تیم محبوبم گل میزنه ولی از طرفی ناراحتم چون با این آمادگی که توز و یورنته و بعضی اوقات ووچینیچ از خودشون نشون دادن ، دیگه بازی به جووینکو و کوا نمیرسه
پیرلو هم که هربازی میخواد از این ضربه آزادهای فوق العادش بزنه و ما رو خرکِیف کنه :n20:
و اما میرسیم به مهمترین بازیکن یووه ، یعنی اختاپوس ! استعدادی که فکر کنم یکی از بهترین بازیکن های جام جهانی 2014 میتونه باشه
الان خیلی توی یووه جا افتاده و بازیهای زیبایی ازش میبینیم ! امیدوارم دچار افت نشه
از طرفی هم تیم های ثروتمندی دنبالش هستن و با این سیاستی که مدیران یووه دارن ، بعید نیست از دستش بدیم
gozel_goz
12-11-2013, 11:02
ناپولی که داغون شد
فقط پیرلو
arash-king
24-11-2013, 19:45
یه برد خوب دیگه با گلزنی یورنته :n12:
تیم با کلی مصدوم اومده بود به بازی با لیورنو که کونته مجبور شده بود ویدال رو بزاره دفاع ولی مث اینکه بی نقص کار کرده و جواب داده
رفتیم صدر جدول ، جایی که متعلق به ماست و حالا حالاها هیچ تیمی نمیتونه توی ایتالیا جلوی ما وایسه
فقط امیدوارم با یه برد خوب جلوی کپنهاگن بتونیم راه صعود به مرحله بعد را راحت کنیم. اگه پیروز نشیم . . . :n14:
البته بازی رم با کالیاری هنوز مونده، ببینیم تو صدر میمونیم یا نه
بازی مقابل کپنهاگن اگر بازیکنا فرض کنن تیم مقابل ایتالیایی هست حتما پیروز میشن :n02:
در ادامه امیدوارم بقیه ی تیمهای ایتالیا بتونن به اون قدرت سابق برگردن خیلی زوره که کشورهای دو قطبی و یا تک قطبی از ما بیشتر سهمیه اروپایی داشته باشن :n13:
italy2006
25-11-2013, 16:49
غوغا شده
عالیه
عجب بازیکنیه پوگبا
به امید صعود دراماتیک از اروپا
Alex Fera
28-11-2013, 11:49
ویدال 3 - کپنهاگن 1
:n02:
italy2006
28-11-2013, 20:24
یووه برای موفقیت در اروپا باید خیلی تلاش کنه
کیـنگ آرتور ; می خواهم با یوونتوس بـمانـم
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۲
یوونتوس دات آی آر: آرتـورو ویدال ستاره ارزشمند یوونتوس که در بازی امشب 2 گل از روی نقطه پنالتی و یک گل را با ضربه سر به زیبایی بثمر رساند در پایان بازی و پیروزی ارزشمند بر کپنهاگن مقابل خبرنگاران قرار گرفت .
" من لقبم را دوسـت دارم .. King Arthur ! این برای اولین بار بود که افتخار زدن 3 گل در بازی را دارم و بسیار خوشحالم . کونته قبل از بازی من را تشویق می کرد و با حرکات خود به من روحیه می داد "
" پس از دو گلی که زدم اعتماد به نفس بسیار بالاتری داشتم و بر روی سانتر زیبای پوگبا نیز گل سوم را زدم . برای پیروزی که امشب بدست آوردیم بی نهایت خوشحال هستم "
" ما در شرایط خاصی قرار داشتیم . شاید دیگران فکر می کردند که ما نباید صعود کنیم اما تفکر ما چیز دیگری است , ما تنها پیروزی می خواستیم "
" من آماده ام که قراردادم را تمدید کنم . این چیز زیادی را طلب نمی کند . من در یوونتوس خوشحالم و می خواهم ادامه دهم "
" هدف ما این بود که پس از گل زود هنگامی که زدیم با اعتاد به نفس بالا بازی که می خواهیم را ارائه بدهیم . اما گل زدن سخت بود زیرا کپنهلگن در میدان بسیار خوب بود "
" من با اعتماد به نفس و روحیه بالایی در مقابل دروازه قرار می گرفتم و گل می زدم . البته این شلیک با قلـب بود "
arash-king
29-11-2013, 15:51
خب با بُرد خوبی که بدست آوردیم و شکست سنگین گالا جلوی رئال ، حالا فقط به 1 امتیاز نیاز داریم
ولی کسب 1 امتیاز هم توی ترکیه بسیار سخت خواهد بود ! جوّ ورزشگاه گالا فوق العاده خوفناکه
خب یووه به صدر جدول اومد با اختلاف 3 امتیاز... میگن بازی های لیگ دو سرعت نیست بلکه ماراتون هست! این چهارمین مساوی پیاپی رم بود. یووه بعد از باخت مقابل فیورنتینا (که خیلی ها ناامید شدن) الان در شش بازی بعدی خودش در لیگ شش برد کسب کرده، 13 گل زده و هیچ گلی نخورده. اون استحکام خط دفاع که در دو سال گذشته داشتیم به تیم برگشته، بوفون هم که بسیار آماده است.
پیرلو هم که به خاطر مصدومیت از زمین بیرون رفت و هنوز خبری از وضعیتش نیست ولی کونته گفته امیدواره فقط یه ضربه معمولی باشه و به بازی بعدی برسه البته به خاطر اهمیت بازی با گالا بعید نیست بهش در هر صورت استراحت بده.
taghi_buffon
02-12-2013, 20:36
خیلی خوشحالم که جیجی عالی بود
arash-king
04-12-2013, 09:06
ویدال تا 2017 تمدید کرده :n12: فقط میتونم بگم این بازیکن فوق العادست
بدونِ اینکه بخواد دستمزدشو افزایش بده یا اینکه برای تیم حاشیه درست کنه و بگه دستمزد منو افزایش بدین ، اومد تمدید کرد و رفت
2 ساله اومده یووه ولی تعصبی که به یووه و لباس سیاه و سفید داره خیلی بالاست
فصل پیش رئال دنبالش بود اومد مصاحبه کرد و گفت که "من فقط یووه را میخواهم" تا به همه ثابت کنه مث بعضیا نیس که بشه با پول خریدتش
امسال هم که تا شنید بارسا دنبالشه ، اومد تمدید کرد تا همه بفهمن یه یوونتوسیه اصیله
King Arturo فوق العادست
E.N.A.Y.A.T
09-12-2013, 22:54
وای.. شکار عکس به این میگن!:n04: عاشق این تیم بودم. عجب روزایی ما با این ترکیب داشتیم...:n28::n12:
toooooooooooooooooooooo much class in one pic , i can't handle it
:n28::n12:
وای.. شکار عکس به این میگن!:n04: عاشق این تیم بودم. عجب روزایی ما با این ترکیب داشتیم...:n28::n12:
toooooooooooooooooooooo much class in one pic , i can't handle it
:n28::n12:
هی روزگاررررررر :n29:
داویدز - دلپیرو - زیدان
یه سوال فنی :n02:
پشت زیدان کی هست ؟؟
هی روزگاررررررر :n29:
داویدز - دلپیرو - زیدان
یه سوال فنی :n02:
پشت زیدان کی هست ؟؟
تاکیناردی
kasra_khan2003
11-12-2013, 10:21
arash-king
11-12-2013, 12:42
دوستان امروز بازی از دقیقه 32 ادامه پیدا میکنه
فقط تنها مشکلی که هست اینه که بعضی از سایت ها نوشتن 15:30 برگزار میشه ، بعضی سایت ها نوشتن 16:30
پیج هوادارای یووه توی ف.ی.س.ب.و.ک نوشته بود 16:30 درسته
درضمن فکر کنم Italia 1 نشون میده
به امید صعود :n19:
این اتفاق به ضرر یووه بود کاملا... شیوه ای که بازی داشت پیش می گرفت خیلی برای یووه خوب بود و گالا با این بازی ای که می کرد احتمالا تا ده روز هم نمی تونست گل بزنه! الان فرصت جدیدیه که گالا دوباره تمرکز کنه، مربی روی تاکتیک هاش تجدید نظر کنه و مثل یک فرصت دوباره است.
بازی ساعت 13:00 UTC شروع میشه یعنی همون 16:30 به وقت ایران.
یک سوال؟ چرا ناحیه ی راست زمین شخم زده شده بود؟ عملا جناح راست یووه از کار افتاده بود ولی زمین ما برای حمله ی گالا خیلی صاف و مناسب بود!
arash-king
11-12-2013, 19:05
این بازی هم بالاخره تموم شد و ما هم حذف شدیم
هوادارای عزیز ! باید قبول کنیم امسال درحد چمپیونز نبودیم . وقتی جلوی کپنهاگن 1-1 میکنیم ، وقتی توی زمین خودمون با گالا 2-2 میکنیم ، وقتی که هر بازی 1 گل میخوریم
اینا یعنی تیم مشکل داره ، اینا یعنی خط دفاعی مشکل داره
توی اکثر گل هایی هم که خوردیم بونوچی مقصر بود ! اگه بشه همین ژانویه ردِش کنیم بره خیلی به سود یووه میشه
امسال فینال لیگ اروپا توی یوونتوس آره نا برگزار میشه ، شاید قسمت این بود که اون جام را مال خودمون کنیم :n06:
E.N.A.Y.A.T
11-12-2013, 19:11
یووه حذف شد!!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بگم که ایشاالله امسال فینال یورو لیگ تو ورزشگاه خودتونه.میرید که قهرمان شید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باخت تقصیر کونته بود. دفاع سه نفره چید باید 4 نفره میچید!:n02:
مگه چمن فقط واسه یوونتوس بد بوده که فک میکنین ناعادلانه حذف شد؟ هر 2 تا تیم روی همین زمین بازی کردن کاملا طبیعیه تیمی که ببازه بیاد بگه زمین بد بود
مثل چلسی فنا که اون سال میگفتن اگه زمین خیس نبود تری سُر نمیخورد انگار فقط وقتی تری میخواست پنالتی بزنه زمین خیس شد قبل و بعدش خشک بود :n02:
یووه قبل از این بازی خیلی فرصت داشت کاری کنه که این بازی تشریفاتی بشه. ضمن اینکه تو ایتالیا هم نتونست گالاتاسرای رو ببره و تضمینی نبود حتی تو شرایط جوی مناسب توی ترکیه نبازه.
الان دیگه میرن پدر صاب بچه ی سری آ و یورولیگ رو در میارن!:n09:
حذف یوونتوس رو به همه دوستداران این تیم تسلیت عرض نموده و امیدوارم در یورولیگ و سری آ موفق باشد...
SA3EDLORD
11-12-2013, 19:47
نتیجه بازی چی شد؟
powerslave
11-12-2013, 20:20
چیزی که در مورد زمین میتونم بگم اینه که دیشب داشتن از دو طرف زمین تگرگ ها رو پاک میکردن و این کار هم به آرومی پیش میرفت و دو طرف زمین (دو تا 18 قدم) یکم پاک شده بود که ول کردن دیگه. خوب بعد اون مشخصه که اون وسط وضعش خراب میشه و موندن اون برف و یخ رو زمین تاثیرش رو گذاشته بود. قطعاً اونا به همون روش استفاده از پارو وسط زمین رو تمیز کردن ولی چون یخ بسته بود تموم چمن رو کنده بود.
من طرفدار هیچکدوم که نبودم ولی اون لحظه که کیلینی رو پاش چرخید و توپ از بالای سرش رد شد واقعاً دلم یهو ریخت چون میدونستم گل میشه. حیف شد.
یووه واقعا ناباورانه حذف شد، گل در دقایق پایانی اون هم توی شرایطی که زمین بازی واقعا کمترین استانداردها رو نداشت و دو تیم مجبور بودن به بازی هوایی و البته اقبال رو بیارن.
تنها نقطه مثبت این حذف می تونه نبرد برای قهرمانی در لیگ اروپا باشه که این به طور غیر مستقیم می تونه جایگاه یووه در سیدبندی اروپا رو برای سال های آینده بهبود بده، اینکه
فینال در تورین هست می تونه محرک دوم باشه. نقطه منفی زمان بندی نامناسب بازی های لیگ اروپا هست که معمولا فاصله کمی با بازی های لیگ داره و این سفرها ممکنه روی
عملکرد یووه در سری-آ تاثیر منفی بگذاره، البته این شرایط به احتمال زیاد برای ناپولی، به عنوان یکی از جدی ترین رقبای یووه در سری-آ هم صادقه.
اگه بازی دیشب دنبال میشد بهتر بود
حداقل میشد امیدوار بود که وقتی شوت میزنی توپ حرکت میکنه
امروز عملا داشتن گِل بازی میکردن :n02: !!!!!!
کیفیت بازی افتضاح بود
/
در مورد حذف یووه
واقعا یووه تو مرحله گروهی چیکار کرد ؟؟
1 برد
3 مساوی
2 شکست
واقعا اگه از اول جدی میگرفتن شاید هفته ها قبل هم صعودشون قطعی میشد
ولی یووه واقعا نتایج خوبی تو چمپیونز نگرفت
یووه تو خونه خودش نتوسنت گالا رو ببره
و بازی رفت با کپنهگان رو مساوری کرد
در مورد بازی امروز هم که میگن زمین خراب بود
مگه گالا داشت تو همین زمین بازی نمیکرد ؟ :n02:
یووه از اول فصل هیچ نتیجه ای تو چمپیونز نگرفت و هیچ تیمی فقط با 1 برد نمیتونه امید به صعود داشته باشه
من نه طرفدار یووه هستم و نه دشمنس ولی واقعا تو چمپیونز هیچ نتیجه ای نگرفت !!
نتیجه بازی چی شد؟
1-0 گالا
Alex Fera
11-12-2013, 23:55
چقد بد نتیجه گرفتیم این فصل تو مرحله گروهی...........
چرا واقعا از اولش به فکر نبودیم؟!
چرا باید گالاتاسرای که هیچی نداره بیاد و ما رو دابل کنه؟!
چرا نباید یه مربی بزرگ روی نیمکت باشه؟!
چرا باید همیشه و جلوی همه تیما 3 5 2 بازی کنیم؟!
و خیلی چراهای دیگه..........
مطمئنم اینجوری توی لیگ اروپا هم به هیجا نمیرسیم...........
البته قهرمان هم بشیم به درد عمشون میخوره.............
مقصر باخت هیچ کس به جز خود یووه نیست. چمن بد بود، شرایط نامناسب بود، تصمیم گیری عجیب یوفا برای تکرار بازی در روز بعد صرفا به خاطر اینکه قرعه کشی زیبایی داشته باشیم و خیلی چیزهای دیگه. این بازی اصلا فوتبال نبود... همه این ها صحیح ولی مقصر یووه بود که گذاشت کار به اینجا بکشه. امتیاز دادن در دور رفت به رقیب ها و کشوندن تکلیف صعود به بازی آخر.. به هر حال اتفاقی است که افتاد. تجربه ای باشه برای بازیکن ها و کادر فنی.
لیگ اروپا هم بد نیست، درسته مثل لیگ قهرمانان نیست ولی اگه تیم بالا بیاد می تونه ضرایبش رو در اروپا بهبود ببخشه و در نهایت در قرعه کشی ها شانس بهتری داشته باشه. قهرمانی در لیگ، حذفی و لیگ اروپا در نهایت می تونه قطعا فصل موفقیت آمیزی برای یووه باشه.
جدا از اینکه یووه یکی از ضعیفترین بازیهاش را انجام داد و اینکه کلا تاکتیک کنته تو بازیهای غیر ایتالیایی جواب نمیده، فکر کنم ترکا راه مهار کردن ویدال و جناح راست یووه را به همه نشان دادند:
قبل از بازی
در حین بازی، لحظه ی گل گالا
یک دقیقه قبل از گل گالا آن سمت زمین
جدا از اینکه یووه یکی از ضعیفترین بازیهاش را انجام داد و اینکه کلا تاکتیک کنته تو بازیهای غیر ایتالیایی جواب نمیده، فکر کنم ترکا راه مهار کردن ویدال و جناح راست یووه را به همه نشان دادند:
ویدال اگه خیلی خطرناک هست که برای مهارش طرح روی چمن ریخته بشه نباید اجازه میداد کار به همچین جایی بکشه که تا ابد بگن اگه چمن اینطوری نبود فلان نمیشد.
ویدال بازیکن خوبیه ولی دیگه در زمین فقط ویدان نیست همراه با اون 10 بازیکن یووه و 11 بازیکن گالا هم حضور داشتن که همشون روی اون چمن بازی می کردن و اون شرایط رو تحمل می کردن.
arash-king
13-12-2013, 10:50
دوستان عزیز یوونتوسی !
انقدر به زمین و زمان و . . . گیر ندین و سعی نکنین که برای حذف از CL بهانه بیارین
بیاید قبول کنیم که یووه توی CL امسال به جایی نمیرسید . اگه گالا را هم میبردیم و صعود میکردیم ، بازم حذف میشدیم
یووه امسال اصلا خوب ظاهر نشد ! چرا باید توی زمین کپنهاگن 22 تا موقعیت داشته باشیم ولی آخرش 1-1 کنیم !؟؟
چرا باید جلوی گالا توی تورین با اشتباه دفاع ها 2-2 کنیم !؟؟ چرا وقتی که 1-0 از رئال توی تورین جلو هستیم یدفعه دفاع سوتی بده و گل بخوریم !؟؟؟
من از اولین بازی که با کپنهاگن تو دانمارک انجام دادیم فهمیدم که دفاعمون این فصل افتضاحه ! یه نمونه دیگه بازی با فیورنتینا
همین گلی هم که اسنایدر زد باز تقصیر دفاع بود (بونوچی بجای اینکه توپ را دور کنه داره پا به پای اسنایدر میره)
باور کنید وقتی حذف شدیم من اصلا ناراحت نبودم چون به این تیم هیچ امیدی نداشتم . حالا باید منتظر موند ببینیم توی لیگ اروپا به چه تیمی میخوریم
درسته دلیل اصلی شکست ما زمین نبود و شاید حضور در جام اروپا برامون بهتر هم باشه ولی خب نمیشه از کار کثیفی که صورت گرفت چشم پوشی کرد
italy2006
16-12-2013, 00:36
یووه در چمپیونز لیگ به حقش رسید..........
این بونوسوتی رو از تیم اخراج کنید.
:n04:
البته 30 دقیقه اول رم خیلی بهتر بازی کرد و مستحق برد بود ولی خب فوتبال 90 دقیقست
اون صحنه ای که توتی خودش را پرت کرد تا کیلینی اخراج بشه و اون کارت قرمز دوم تو یک دقیقه آخر خنده بود :n02:
ویدال هم که بهتر از همیشه همه ی جای زمین حضور داره اصلا خسته نمیشه این بشر احتمالا اگر تو لالیگا بازی میکرد الان در کنار مسی و رونالدو نامزد دریافت توپ طلا بود
کیلینی تا الان لقبش the hulk بود ولی فکر کنم the flash هم باید بهش بگیم دقیقه ی 75 بازی عجب سرعتی داشت!
لورنته ولی نمیدونم چرا کلا محو شده بود
arash-king
13-01-2014, 03:42
خب دوستان تبریک میگم بابت یه پیروزی پرگل دیگه :n20:
همه حریفان را داریم با گلهای زیاد شکست میدیم و این نشون میده چقد خط حمله داره عالی کار میکنه
بهترین بازیکن زمین بدون شک لیختشتاینر بود که 2 پاس گل داد و یک گل زد :n12:
حالا این بازی به کنار ، امشب میلان 4-3 مغلوب ساسولو شد و نکته جالب این بازی این بود که هر 4 گل ساسولو را
دومِنیکو بِراردی بازیکن 19 ساله یوونتوس که قرضی در ساسولو بازی میکنه زده
چند وقت پیش بود که براردی رکورد جدیدی در تاریخ سری آ از خودش بجا گذاشت
کلا آینده خوبی را برای یووه میبینم ! بازیکن های قرضی خوبی داره که دارن تو تیمهای خودشون خوش میدرخشن
مثل بِراردی و زازا در ساسولو ، ایموبیله در تورینو و . . .
آمار برادی برای یک بازیکن 19 ساله تو یک سال و نیم حضور در فوتبال فوق العادس
مطمئنم اگر تو یووه توپ میزد آمارش حتی بهتر از اینم بود ولی خب الان یووه با مشکل ترافیک در خط حمله روبروست :n02:
من فکر می کنم بهتره براردی یک فصل دیگه هم قرضی در یک تیم دیگه سری آ بازی کنه تا پخته تر بشه و در فوتبال خودش به تکامل برسه چون در یووه بهش بازی چندانی نمی رسه. به هر حال اگه فصل دیگه به یووه بیاد احتمالا فرصت چندانی برای بازی پیدا نمی کنه و برای چنین بازیکنی در چنین سن و سالی و در این فرم عالی خیلی مهمه که بتونه در سری آ هر هفته 90 دقیقه در زمین باشه تا فوتبالش رو کامل کنه.
مطمئنم اگر تو یووه توپ میزد آمارش حتی بهتر از اینم بود ولی خب الان یووه با مشکل ترافیک در خط حمله روبروست :n02:
ولی سن و سال این خط حمله نسبتا بالاست (البته بهتر از فصل قبله). ووچینیچ و کالیارلا آینده ای در یووه ندارن و جووینکو هم بازیکن مداوم تیم اصلی نمی تونه باشه. فقط یورنته می مونه و توز که این ها هم طی همین یکی دو ماه آینده 29 و 30 سالشون میشه و از اینی که الان هستن بهتر نمیشن. یووه باید کمی کمیت رو فدای کیفیت در تیم کنه.
arash-king
14-01-2014, 00:51
تو این مقطع زمانی هیچکدوم از این بازیکن های قرضی یووه (زازا ، گابیادینی ، براردی ، ایموبیله و بواکیه) نباید به تیم اصلی بیان
همین الان هم بازی به امثال مورچه اتمی و کوا و ووچینیچ نمیرسه چه برسه به اون جوون ها
شاید بشه 3-2 سال دیگه ازشون استفاده کرد ولی الان نه
به شرطی هم که ماروتا (که معرف حضور همه هست:n02:) این بازیکن ها را نفروشه ! تا یووه میخواد بازیکن بخره سریع بازیکنای جوون را پیشنهاد میکنه
زيدان: روزي پوگبا توپ طلا را ميبرد
دستيار سرمربي رئال مادريد بر اين باور است که هموطن او روزي موفق ميشود توپ طلا را از آن خود کند.
پل پوگبا که در حال حاضر در خط مياني يوونتوس ميدرخشد، بازيکني است که الکس فرگوسن او را کشف کرد و به تيمش برد.
به گزارش فارس،مدتي بعد اما پوگبا که دوست داشت در بازيهاي بيشتري در منچستريونايتد به ميدان برود اعتراض کرد و فرگوسن هم عذر او را خواست تا اين بازيکن جوان و فرانسوي راهي يوونتوس شود. اکنون که يونايتدها در خط مياني با مشکلهاي زيادي روبهرو هستند، شايد يکي از پشيمانيهاي سران اين تيم اين باشد که پوگبا را خيلي ساده از دست دادند.
زين الدين زيدان در مورد حضور پوگبا در يوونتوس گفت: او آنقدر بازيکن خوبي است که به زودي ميتواند خود را در بين سه بازيکن برتر دنيا جاي دهد. او هنوز جوان است و با تلاش زياد ميتواند خود را به بالاترين افتخارها برساند. به عقيده من پوگبا ميتواند روزي توپ طلا را به دست آورد.
زيدان در مورد اينکه آيا رئال مادريد به خريد اين بازيکن علاقمند است نيز گفت: همه تيمها او را ميخواهند. بازيکن خوبي است که بردن توپ طلا ميتواند زندگياش را تحت تاثير قرار دهد. من نيز پيش از کسب توپ طلا در سال 1998 در جام جهاني قهرمان شده بودم. بله، بايد بگويم آن جايزه زندگيام را تغيير داد.
arash-king
15-01-2014, 08:47
تو بازی کالیاری-یووه دیوید مویس سرمربی منچستر در ورزشگاه حاضر بود و از نزدیک بازی پوگبا و ویدال را تماشا کرد
بعضی از سایت ها و نشریات گزارش دادن که مویس از بین ویدال و پوگبا یکی را برای ژانویه درنظر داره
چندی قبل PSG با ارائه پیشنهاد 40 میلیون یورویی خواهان پوگبا شده بود و ویدال هم مشتری های زیادی داشت
مسئولین یووه که تا الان روی حفظ این 2 ستاره با ارزش پافشاری کردن ولی باید دید با توجه به وضعیت اقتصادی ایتالیا و وضعیت یووه ، کار به کجا میکشه
پ.ن : ما پوگبا را مجانی خریدیم و پولی بابت این بازیکن پرداخت نکردیم ! اگه پیشنهاد PSG را قبول کنن میشه 40 میلیون سود
ویدال هم که با 11 میلیون خریدیم و الان پیشنهاد بالای 40 میلیون داره !
arash-king
18-01-2014, 20:19
پیشنهاد وسوسه انگیز منچستر به 2 هافبک یووه !!
منچستریونایتد میخواد 100 میلیون یورو ( :n04: ) به 2 بازیکن یووه پیشنهاد بده ! 60 میلیون به پوگبا ، 40 میلیون به ویدال
اگه شایعه نباشه نمیدونم مسئولین یووه درمقابل این پیشنهاد چه عکس العملی انجام میدن
تا الان که هرچی پیشنهاد فوق سنگین برای ویدال و پوگبا بوده از سوی ماروتا رد شده ولی . . . :n13:
ولی با وضع اقتصادی که ایتالیا داره و همه ما درجریان هستیم ، خیلی بعیده که یووه مقاومت کنه
امیدوارم که رد بشه این پیشنهاد ، چون یووه بدون ویدال واقعا هیچه
حالا نبودِ پوگبا رو میشه یجوری پر کرد ولی ویدال نه
sAeEd_kHaAn
19-01-2014, 19:23
بازی دیشب قشنگ بود و جذاب چه بازیکنیه این پوگبا پاس گل اولو داد و یه سوپر گل هم زد دیشب
آره عالی بود، هم پاس گل و هم خود گل پوگبا منا یاد زیدان انداخت
بازی بعدی سه شنبه دوباره با رم هست تو جام حذفی، بعد از اون بازی جنجالی چه شود!
arash-king
21-01-2014, 16:30
یوونتوس میرکو وویچینچ + 3 میلیون یورو به اینتر داد و گوارین هافبک کلمبیایی این باشگاه را به خدمت گرفته !
البته فعلا رسمی نشده ولی رسانه های ایتالیایی و شخصِ ماروتا اعلام کردن که این انتقال فردا یا پس فردا نهایی میشه
گوارین در یووه شماره 11 سابق ندود را برتن خواهد کرد
هواداران اینتر به شدت از این انتقال ناراضی هستن و معتقدن تو این فصل گوارین بهترین بازیکنشون بوده
نکته جالب اینه که خودِ گوارین گفته که اگه توهیر (مالک اینتر) اجازه پیوستن این بازیکن را به یووه نده دیگه در تمرین های اینتر شرکت نخواهد کرد :n02:
سیستم هم به احتمال خیلی زیاد از 2-5-3 به 1-3-2-4 تغییر خواهد کرد
بوفون
کیلینی - بونوچی - بارزالی - لیخت
پوگبا - پیرلو - ویدال
گوارین
یورنته - توز
انتقال گوارین عملی نشد، بهتر! واقعا دلیل خرید یک بازیکن هافبک اون هم در سطح متوسط را درک نمیکنم
بازی دیشب هم که باختیم، کلا تو جام حذفی و چمپیونز لیگ طلسم شدیم
تا دقیقه ی 80 را نگاه کردم، یه جورایی تیم دوم یووه تو رمین بود، بعضی بازیکنا هم مثل جیوینکو به خوبی نشون دادن که چرا این فصل نیمکت نشین بودن
از اون طرف هم پاسکاری و سرعت انتقال توپ رم فوق العاده بود معلوم بود خیلی برای این بازی تمرین کردن
arash-king
22-01-2014, 16:33
انتقال گوارین عملی نشد، بهتر! واقعا دلیل خرید یک بازیکن هافبک اون هم در سطح متوسط را درک نمیکنم
بازی دیشب هم که باختیم، کلا تو جام حذفی و چمپیونز لیگ طلسم شدیم
تا دقیقه ی 80 را نگاه کردم، یه جورایی تیم دوم یووه تو رمین بود، بعضی بازیکنا هم مثل جیوینکو به خوبی نشون دادن که چرا این فصل نیمکت نشین بودن
از اون طرف هم پاسکاری و سرعت انتقال توپ رم فوق العاده بود معلوم بود خیلی برای این بازی تمرین کردن
البته حذف از چمپیونز و جام حذفی 100% تقصیر شخصِ کونته است
دیشب که عملاً تیم دوم تو زمین بود ! نمیدونم کونته پیش خودش چه فکری میکنه که بازی با رم ، تو اوجِ حساسیت ، با تیم دوم میاد زمین !!!
من نمیدونم چه علاقه ای به بونوچی داره !! به خدا اصلی ترین دلیل حذف از چمپیونز بونوچی بود ! :n24:
پيرلو بهترين بازيکن فصل 13-2012 سري A شد
ستاره ايتاليايي خط مياني تيم يوونتوس جايزه بهترين بازيکن کالچو در فصل 13-2012 را از آن خود کرد.
به نقل از ESPN، با آراي بازيکن شاغل در ليگ دسته اول فوتبال ايتاليا موسوم به سري A، آندرهآ پيرلو ستاره ايتاليايي خط مياني تيم يوونتوس به عنوان بهترين بازيکن فصل گذشته اين رقابتها انتخاب شد. اين دومين سال متوالي است که پيرلو، يکي از مهرهاي کليدي در ثبت 2 قهرماني پيدرپي در سري A براي يوونتوس در 2 فصل گذشته، جايزه بهترين بازيکن کالچو را از آن خود ميکند.
پيرلوي 34 ساله در فصل گذشته علاوه بر کمک به بانوي پير براي رسيدن دومين اسکودتوي متوالياش، يکي از تاثيرگذارترين بازيکنان تيم تحت هدايت آنتونيو کونته در مسير صعود به مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بود.
وي پس از دريافت جايزه بازيکن سال فوتبال ايتاليا به سايت يوفا گفت: من واقعاً براي اين جايزه ارزش زيادي قائل هستم، چرا که با انتخاب همکارانم آن را بردهام. اينکه با آراي ديگر بازيکنان به عنوان بهترين بازيکن انتخاب شوي حس خوبي دارد. آنها همان کاري را انجام ميدهند که من انجام ميدهم و به همين خاطر بهتر از ديگران ميتوانند درک کنند که در زمين بازي چه ميگذرد.
پيرلو در شرايطي به عنوان بهترين بازيکن فصل گذشته سري A انتخاب شد که 3 همتيمي او در يوونتوس، آندرهآ بارزگلي، جورجو کيهليني و آرتورو ويدال نيز همراه با او در تيم منتخب فصل قرار گرفتند. آنتونيو کونته، سرمربي ايتاليايي يوونتوس نيز براي دومين سال متوالي عنوان بهترين مربي سري A را از آن خود کرد و به عنوان سرمربي تيم منتخب کالچو معرفي شد.
کونته اظهار داشت: من از بازيکناني که در اين 3 سال گذشته افتخار کار کردن با آنها را داشتهام تشکر ميکنم. ما يک پروژه دراز مدت را در نظر داشتيم اما زودتر از آنچه که تصور ميکرديم به نتيجه رسيديم. ما در فصل اول قهرمان شديم، در فصل دوم از عنوان قهرمانيمان دفاع کرديم و حالا به دنبال سومين قهرماني متوالي هستيم. همچنين براي اروپا هم برنامه داريم اما براي اين کار بايد صبر و حوصله بيشتري به خرج دهيم.
بازيکنان تيم منتخب سري A در فصل 13-2012 که سيستم 3-3-4 دارد را در زير مشاهده ميکنيد:
دروازبان: سمير هندانوويچ (اينتر)
مدافعان: کريستين ماجو (ناپولي)، آندرهآ بارزاگلي (يوونتوس)، جورجو کيهليني (يوونتوس) و ماتيا ديشيليو (ميلان)
هافبکها: آرتورو ويدال (يوونتوس)، آندرهآ پيرلو (يوونتوس) و بورخا والرو (فيورنتينا)
مهاجمان: ادينسون کاواني (مهاجم سابق ناپولي که اکنون در پاريسنژرمن بازي ميکند)، آنتونيو ديناتاله (اودينزه) و ماريو بالوتلي (ميلان)
arash-king
30-01-2014, 19:23
گزارش ها حاکی از اینه که باشگاه آرسنال داره ووچینیچ را به خدمت میگیره
امروز تو خبرها دیدم که مدیربرنامه های الکساندر پاتو تایید کرده که یووه بهش پیشنهاد داده :n04:
نمیدونم چرا بین این همه بازیکن باید بریم دست بذاریم روی بازیکنی که همیشه مصدوم بوده و هست
البته اسم اسوالدو هم اطراف باشگاه شنیده میشه
نمیدونم چرا همیشه توی زمان نقل و انتقالات ،برای یووه اسم ها میاد وسط ولی انتقالی انجام نمیشه !!!!؟
فعلا که خوشحال کننده ترین خبر این بود که : کونته تا سال 2018 تمدید کرد و از این به بعد دخالت مستقیمی روی نقل و انتقالات داره
soheilnouri
04-04-2014, 23:30
سلام دوستان...من فوتبال نویس این سایت هستم...اینم مقاله این هفته من هست راجع به یوونتوس...
قهرمانی 32 اُم مبارک
حالا میتونیم بدون اینکه تیمی اشک بریزه ستاره ی سوم را هم بزنیم کنار آرم تیم
ولی سیر نزولی یووه شروع شده سال دیگه قهرمان نمیشیم
soheilnouri
05-05-2014, 15:05
قهرمانی 32 اُم مبارک
حالا میتونیم بدون اینکه تیمی اشک بریزه ستاره ی سوم را هم بزنیم کنار آرم تیم
ولی سیر نزولی یووه شروع شده سال دیگه قهرمان نمیشیم
چرا سير نزولي شروع شده؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
italy2006
12-05-2014, 15:07
کونته و خداحافظی از یووه؟؟؟؟؟؟؟
arash-king
13-05-2014, 02:19
کونته و خداحافظی از یووه؟؟؟؟؟؟؟
فرقی به حال تیم نمیکنه ! این یووه بخوای نخوای سری آ رو میگیره چون تیمی تو ایتالیا جلودارش نیست
این آقای کونته باید یه فکری به حال اروپا کنه که اونطوری جلوی گالا و بنفیکا تحقیر نشیم
بیخودی گنده اش کردن کونته رو ! تیمای موناکو و PSG بهش پیشنهاد دادن همه هوادارای یووه دور برداشتن فکر کردن بهترین مربی دنیا رو دارن
بنده یکی از منتقدای سرسخت کونته هستم و معتقدم کونته برای این یووه کافی نیست
این یووه لیاقت بیشتری داره ، حد این یووه فقط سری آ نیست
کونته استعفا داده گویا.
arash-king
16-07-2014, 03:38
خب مث اینکه تیم به فنا رفت :n28:
آنتونیو کونته رسماً استعفا کرد (بخوانید استعفایش دادند.)
جالبه وقتی کونته استعفا کرده ، شخصِ آنیلی (که لعنت خدا بر او باد) سریعاً و بدونِ فوتِ وقت با استعفا موافقت کرده !!!
دلیل اصلی جدایی کونته این بوده که "گویا آنیلی با کونته بر سر خرید الکسیس و حفظ ویدال جلسه داشتن و آنیلی تاکید کرده که هم الکسیس را جذب خواهد کرد
و هم ویدال را حفظ"
الکسیس که به آرسنال پیوست و خودِ آنیلی هم پیگیرِ فروشِ ویدال به منچستر بوده و همین باعث استعفا کونته شده !!
Masoud-Susa
16-07-2014, 17:19
غم انگیزتر از رفتن کونته، سرمربی شدن الگری ـه.
و حالا احتمال جدایی ویدال، پوگبا و شاید پیرلو.
آنیلی خیلی قشنگ کمر به نابودی یووه بسته.
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــه!
به دلم اومده بود که یه بلایی سر یووه میاد ولی دیگه نه اینجوری....
الگری؟!!! یعنی بدتر از این گزینه ای نبود؟ :n21:
احتمالا چندتا از بازیکنا هم ول کنن برن با این وضع.
یووه را برای تا چند سال تموم شده بدونید...
arash-king
16-07-2014, 20:11
برخلاف همه دوستان ، بنده به شدت به آلگری اطمینان دارم . میدونم کارشو خوب بلده
شما مقصر نتایج افتضاح میلان رو آلگری ندونین ! آلگری تیمی رو داشت که هیچی بازیکن نداشت ولی بازم خوب بازی میکرد .
هرچند کونته چیز دیگه ای بود ولی بازم تکرار میکنم "به آلگری اعتماد و اطمینان کامل دارم"
فقط امیدوارم ستاره های تیم مث ویدال و پیرلو جدا نشن ! اونوقت میبینید که تیم نتیجه خواهد گرفت :n01:
کونته سقف نتیجه گرفتنش لیگ ایتالیا بود دیگه- نتیجه گرفتن در چمپیونز لیگ که به گروه خونیش نمیخورد
هرکی غیر کونته هم در این 3 سال سرمربی یووه میشد با این همه بازیکن راحت قهرمانی ایتالیا براشون میاورد
انتقادها به کونته وارد بود ولی کونته همیشه تیم رو به راحتی قهرمان ایتالیا می کرد. من اصلا نسبت به الگری خوشبین نیستم.
albertxx
17-07-2014, 01:14
چیزی که واسم جای سواله
این هست که چطور کونته تو 3 سال حضورت تو یووه به راحتی قهرمان ایتالیا میشد ولی تو اروپا هیچ جامی کسب نکرد ؟؟؟
واقعا همچین مربی ای عملکردش جای سوال داشت
با داشتن بازیکنانی مثل پیرلو و پوگبا ویدال و ..... قهرمانی تو سرا آ اونقدرها نمیتونست سخت باشه و هر مربی ای میتونست به این عنوان دست پیدا کنه !!
ولی تو اروپا کونته به قهرمانی نزدیک هم نشد !!
نمونش هم همین امسال که تو چمپیونز حذف شد و راهی لیگ اروپا شد
و اکثرا یووه رو قهرمان لیگ اروپا میدونستن (( با توجه به میزبانی تو فینال ))
تو مرحله نیمه نهایی لیگ یوفا هم حریف بنفیکا نشد و حذف شد !:n13:!
(( تو نیمه نهایی همین یوفا که تیم های حاضر تو این جام سطح خیلی خیلی پایینی نسبت به تیم های چمپیونز دارن ))حالا چمپیونز بماند که صد در صد حریفان مرحله نیمه نهایی خیلی خیلی سخت تر هستن !!!
و حال الگری !!
چیزی که واسم جای سواله
این هست که چطور کونته تو 3 سال حضورت تو یووه به راحتی قهرمان ایتالیا میشد ولی تو اروپا هیچ جامی کسب نکرد ؟؟؟
واقعا همچین مربی ای عملکردش جای سوال داشت
با داشتن بازیکنانی مثل پیرلو و پوگبا ویدال و ..... قهرمانی تو سرا آ اونقدرها نمیتونست سخت باشه و هر مربی ای میتونست به این عنوان دست پیدا کنه !!
ولی تو اروپا کونته به قهرمانی نزدیک هم نشد !!
نمونش هم همین امسال که تو چمپیونز حذف شد و راهی لیگ اروپا شد
و اکثرا یووه رو قهرمان لیگ اروپا میدونستن (( با توجه به میزبانی تو فینال ))
تو مرحله نیمه نهایی لیگ یوفا هم حریف بنفیکا نشد و حذف شد !:n13:!
(( تو نیمه نهایی همین یوفا که تیم های حاضر تو این جام سطح خیلی خیلی پایینی نسبت به تیم های چمپیونز دارن ))حالا چمپیونز بماند که صد در صد حریفان مرحله نیمه نهایی خیلی خیلی سخت تر هستن !!!
و حال الگری !!
البته قهرمانی در ایتالیا ساده نیست (وگرنه قبل از کونته هم قهرمان می شدیم!)، بازیکن هایی مثل پوگبا، پیرلو، توز، یورنته، ویدال و ... هم در دوره خود کونته اومدن و قطعا کونته نقش داشته در آوردنشون. بنفیکا هم البته سطح پایینی نداره اکثر ستاره هاش رو در جام جهانی دیدیم که چقدر خوب درخشیدند.
باید صبر کرد و دید. امیدوارم اومدن الگری باعث نشه اکثر بازیکن های ستاره مون (از جمله ویدال و پوگبا) هوس رفتن به سرشون بزنه و باشگاه ناچار به فروش بشه، و همینطور امیدوارم الگری قصد نداشته باشه اون سیستم عتیقه و از کار افتاده 2-1-3-4 که در میلان اجرا میکرد رو در یووه اجرا کنه.
mehrdadb3
17-07-2014, 11:12
دوستانی که میگن با بازیکنای مثل پوگبا - ویدال و غیره هر مربی میتونست قهرمان بشه اینو در نظر داشته باشید این بازیکنارو کونته اوردشون و به اینجا رسوند البته تو این قضیه فکر میکنم کونته به قول معروف بچه بازی در آورد قهر کرد رفت حالا ویدال رو میفروختن مگه چی میشد یک بازیکن دیگر رو پیدا میکرد جانشینش میکرد بالاخره باشگاه هم باید به تراز مالیش توجه داشته باشه
و اینکه اصلا ازین آلگری خوشم نمیاد فکر میکنم باعث رفتن بازیکنای خوب میلان هم همین اقا بود از جمله پیرلو امیدوارم مثل منچستر یونایتد فصل قبل نشیم
کاش جایه این آدم حداقل زیدان رو میاورد مربی میکرد
تاپیک اختصاصی هواداران یوونتوس | بیانکونری | فصل 2014 - 2015 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.