مشاهده نسخه کامل
: افزایش سرعت خود به خودی فن cpu
قبلا فقط وقتی Cpu از %70 میزد بالا تقریبا صدای فن در میومد و توی کارکرد پایین خیلی صدا نداشت
ولی نمیدونم چرا دو روزه که الان کلا سیستم به صورت پیش فرض با سرعت فن زیاد بالا میاد . در حالی که cpu تا سه درصد بیشتر نمیره . وقتی هم سیستم رو میزارم روی low performance دوباره صدا عادی میشه . اور هم نکردم .
مادربرد : ASUS m4a79xtd evo
سی پی یو : AMD phenum2 955
(یه داداش دارم هر چند وقت یه بار یه نیشی میزنه به سیستم اما نه در حد بایوس . موندم ممکنه از اون باشه)
Ali*Reza
06-07-2013, 00:54
دماى پردازنده رو در حالتهاى بيکارى و لود توسط HWMonitor چک کنين و نتيجه رو اعلام کنين.
عجیبه . یعنی واقعا عجیبه واسم .
رفتم تو بایوس دیدم Q-fan غیرفعال بود . در حالی که یادمه اخرین باری که چک کردم فعال بود . دوباره گذاشتمش روی فعال و روی مود سایلنت . صدا بهتر شد یعنی مثل قبل .
نکته عجیب اینه که کسی جز من به سیستم دسترسی نداره و فقط یه داداش دارم که فقط سیستم رو روشن میکنه و میره توی پوشه games و یه بازی رو میاره و بازی میکنه و تموم که شد سیستم رو خاموش میکنه . دیگه به هیچ وجه امکان نداره بایوس توسط کسی دستکاری شده باشه . البته دیفالت بایوس که کردم q-fan روی همون گزینه ی غیر فعال بود .
امکان داره بایوس خودش تغییر کنه ؟ اخه چند وقت پیش هم تنظیم استفاده از 4 هسته Cpu خودش اتومات فعال شده بود . بعضی وقتها هم جدیدا سیستم میاد توی صفحه ابی و ریست که میشه دیگه بالا نمیاد و مدام ریست میشه تا اینکه با سی دی بوت کنم و دیگه درست میشه . نمیدونم والا این چه گیریه که کردم .
حالا جدا بایوس میتونه به صورت غیر منوال عوض بشه یا خود به خود دیفالت بشه ؟
Dj_aghamajid
06-07-2013, 13:21
بایوس خودش تغییر نمیکنه. یا باید آپدیت شده باشه و یا دستی تغیر داده بشه.
اگه بایوس جدید برای بردتون اومده اون رو نصب کنید و دوباره همه چی رو تست کنید.
ess_1362
07-07-2013, 06:29
به موارد بالا اضافه می کنم در صورتی که یک مشکل سخت افزاری در حین کار در سیستم عامل پیش بیاد بایاس به صورت پیش فرض در میاد
من حدس می زنم حرارت پردازنده از حد معمول فراتر میشه و سیستم کرش می کنه و در شروع مجدد بایاس بصورت خودکار به حالت پیش فرض درمیاد
به موارد بالا اضافه می کنم در صورتی که یک مشکل سخت افزاری در حین کار در سیستم عامل پیش بیاد بایاس به صورت پیش فرض در میاد
من حدس می زنم حرارت پردازنده از حد معمول فراتر میشه و سیستم کرش می کنه و در شروع مجدد بایاس بصورت خودکار به حالت پیش فرض درمیاد
احتمالا همینه چون اتاق نسبتا گرمه و بعضی وقتها صفحه ابی هم میاد بعد از در اومدن سیستم از حالت sleep . حالا نمیشه کاری کرد که همچین کاری نکنه و بایاس رو به حالت پیش فرض در نیاره ؟
ess_1362
07-07-2013, 10:48
955 ها پردازنده های گرمی بودن و 100 البته خنک کننده انها هم خیلی کارا نبود
من توصیه می کنم برای اینکه هم از دست نویز فن اوریجینال و مشکل bsd راحت بشین یک خنک کننده معقول با قیمت 70 تومن براش تهیه کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.