ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سرعت در هارد اکسترنال

esfehanei
05-07-2013, 19:20
باسلام خدمت دوستان
من هارد اکسترنال مدل WD 500GB Element دارم
مشکلم اینه که سرعت کپی کمی داره با اینکه نوشته USB 3 رو داره ولی سرعتش با USB 2 تقریبا برابره و حدود 25 مگ هست فرمتش هم ntfsهست
حالا به نظر دوستان چیکار باید بکنم؟؟؟؟
کسانی هم که هارد اکسترنال دارن اگه ممکنه بگن سرعتشون چقدره؟ پورت یو اس بی هم بگید (2یا3رو)
ضمنا برنامه تراکپی رو کسی استفاده کرده؟تاثیری رو سرعت داره؟کلا میارزه نصب کنم یا نه؟؟؟؟ رو وین 8

ata.royalfalcon
05-07-2013, 19:37
سلام .

پیشنهاد میکنم که برای بررسی دقیقتر با استفاده از برنامه HDtune یک تست read از این هارد در زمانیکه به پورت usb3 سیستم وصل شده بگیرید و نتیجه تست (عکس) را اینجا بذارید .

esfehanei
05-07-2013, 21:27
اینم تصویر:(لطفا کمک کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
05-07-2013, 21:57
اینم تصویر:(لطفا کمک کنید)

یکنواخت بودن نمودار در محدوده 30MB/s نشان میدهد که شما هارد را به پورت usb2 سیستم متصل کردید . مطمئنید که سیستم شما usb3 داره !؟ (نه تنها هارد بلکه سیستم هم باید usb3 داشته باشه تا بتونید به سرعتهای بالاتر برسید) . درایورهای usb3 بدرستی نصبه !؟

esfehanei
05-07-2013, 22:24
خیلی ممنون از کمک شما
من مطمئنم که USB 3 هست چون هم تو سایت لپ تاپ نوشته و هم پورتش آبی رنگه فقط حدس میزنم درایورش کامل نصب نشده باشه یا شایدم با وین8 مشکل داره
سایتش هم برای وین8 درایور یو اس بی نداره جای دیگه ای نیست که بتونم بگیرم؟

ata.royalfalcon
05-07-2013, 22:44
خیلی ممنون از کمک شما
من مطمئنم که USB 3 هست چون هم تو سایت لپ تاپ نوشته و هم پورتش آبی رنگه فقط حدس میزنم درایورش کامل نصب نشده باشه یا شایدم با وین8 مشکل داره
سایتش هم برای وین8 درایور یو اس بی نداره جای دیگه ای نیست که بتونم بگیرم؟

باید ببینید نوع چیپست usb3 سیستم شما از کدام برند هست (با استفاده از نرم افزار AIDA64 Extreme Edition طبق عکس پیوستی - اول روی south bridge کلیک کنید) . مثلاً چیپست usb3 لپتاپم NEC هست . اینطوری راحتتر میتونید درایور را پیدا کنید .

در سایت زیر بگردید شاید بتونید درایور متناسب با چیپست را پیدا کنید (قسمتی که نوشته Chipsets USB 3.0) .

esfehanei
05-07-2013, 22:59
خیلی ممنون از کمکتون
مشکلم برطرف شد و سرعت به 90رسید
از طریق درایور ها آبدیت کردم
اینم تست جدیدش

.......باز هم ممنون از کمکتون.........
...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]