PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از هارد یه لپ تاپ سوخته

sonkia
05-07-2013, 18:42
سلام
من چند وقته پیش مقدار زیادی آب(حدود یکی دو لیتر) افتاد رو لپ تاپم و دیگه روشن نشد و از اونجایی که یه سری عکس های شخصی توی لپ تاپم دارم نمیتونم اونو واسه تعمیر به کسی بدم, حالا دوتا سوال دارم:
1. به نظرتون چه قسمتی از لپ تاپم آسیب دیده؟
2.آیا میتونم از هارد لپ تاپم استفاده کنم؟ راهی هست بتونم از اطلاعات داخل هارد استفاده کنم و اونا رو کپی کنم؟
ممنون

mehrdad8086
05-07-2013, 20:52
سلام
من چند وقته پیش مقدار زیادی آب(حدود یکی دو لیتر) افتاد رو لپ تاپم و دیگه روشن نشد و از اونجایی که یه سری عکس های شخصی توی لپ تاپم دارم نمیتونم اونو واسه تعمیر به کسی بدم, حالا دوتا سوال دارم:
1. به نظرتون چه قسمتی از لپ تاپم آسیب دیده؟
2.آیا میتونم از هارد لپ تاپم استفاده کنم؟ راهی هست بتونم از اطلاعات داخل هارد استفاده کنم و اونا رو کپی کنم؟
ممنون
شما می تونید هارد رو از لب تاب براحتی (تقریبا)جدا کنید.در بازار BOX هایی وجود داره که هارد شمارو تبدیل به یه هارد اکسترنال می کنه(البته مبدلهای دیگه هم هست که پیشنهاد نمی کنم)
خراب لبتابتون هم تعمیرکار باید نظر بده و بنظر میاد مادربردش مشکل پیدا کرده

sonkia
06-07-2013, 11:24
شما می تونید هارد رو از لب تاب براحتی (تقریبا)جدا کنید.در بازار BOX هایی وجود داره که هارد شمارو تبدیل به یه هارد اکسترنال می کنه(البته مبدلهای دیگه هم هست که پیشنهاد نمی کنم)
خراب لبتابتون هم تعمیرکار باید نظر بده و بنظر میاد مادربردش مشکل پیدا کرده
اینboxهایی که میگیم چی هستن؟ چه قیمتی دارن؟ میشه یه توضیحی در موردشون بدین؟
راستی من خودم میتونم هارد لپ تاپ رو جدا کنم یا اینکه باید تعمیرکار اینکارو بکنه؟

mehrdad8086
06-07-2013, 20:59
مدل لب تابت چی هست؟
معمولا کاور زیر لب تاب هست پیچش رو باز کنید هارد مشخصه(اکثر لب تابها ولی هستند دستگاههایی که از زیر به هارد دسترسی نیست)
اونboxها هم boxهارد لبتابی بهشون میگن یا همون 3.5" قیمت حدود 15 تا 20 حالا کمی بیشتر یا کمتر.
موقع خرید دقت کن ببین هاردت sata هست یا IDE . مطابق همون خرید کن.
پس از باز کردن هاردت اون باکس رو باز کن.جای هارد مشخصه و کافیه سوکتش رو درست جا بزنی و بعدش به USB متصلش کنی