مشاهده نسخه کامل
: درخواست برای حل مشکل زیرنویس در فیلم سه بعدی در تلویزیون سامسونگ
sunicorn
05-07-2013, 14:24
سلام.
من با زیرنویس دیدن تو فیلم سه بعدی مشکل دارم.
مشکل اینه که زیرنویس srt رو فقط تلویزیون و بلو - ری نشون میدن
در ضمن با بلو ری پلیر زیرنویس دو تیکه نمیشه و فرمت sub idx رو هم نشون نمیده که با برنامه 3D subtitler سه بعدیش کنم
و مجبورم با تلویزیون ببینم که زیرنویس رو سه بعدی نشون میده.
حالا مشکل اینجاست که فیلمی که میخوام سه بعدی ببینم رو فقط توی دستگاه بلو ری پلیر نمایش میده و تلویزیون نمایش نمیده
راهی هست که زیرنویس رو به فیلم بپسبونم که بلو ری پلیر نشونش بده؟
مدل تلویزیون: ES6960
بلو ری پلیر : HT-3550k
amir_t6262
05-07-2013, 22:39
فیلمت روی دیسک بلوری ذخیره شده؟ دستگاه پخش بلوری ات زیرنویس sup را نمایش میدهد؟
sunicorn
06-07-2013, 00:48
خیر فیلم روی فلشه
نه فقط SRT
amir_t6262
07-07-2013, 08:34
شما همینطور فیلم را روی فلش میریزی بهمراه زیرنویس و به تلویزیون وصل کنی، فیلم را نمایش نمیدهد؟
تلویزیون شما باید بدون مشکل فیلم را نمایش دهد.
matinpour
07-07-2013, 14:08
سلام.
من با زیرنویس دیدن تو فیلم سه بعدی مشکل دارم.
مشکل اینه که زیرنویس srt رو فقط تلویزیون و بلو - ری نشون میدن
در ضمن با بلو ری پلیر زیرنویس دو تیکه نمیشه و فرمت sub idx رو هم نشون نمیده که با برنامه 3D subtitler سه بعدیش کنم
و مجبورم با تلویزیون ببینم که زیرنویس رو سه بعدی نشون میده.
حالا مشکل اینجاست که فیلمی که میخوام سه بعدی ببینم رو فقط توی دستگاه بلو ری پلیر نمایش میده و تلویزیون نمایش نمیده
راهی هست که زیرنویس رو به فیلم بپسبونم که بلو ری پلیر نشونش بده؟
مدل تلویزیون: ES6960
بلو ری پلیر : HT-3550k
دوست عزیز
من از این روش معمول استفاده کردم و زیر نویس با فیلم سه بعدی انجام شد
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
دوست عزیز از این روش هرگونه زیر نویسی که مشگل داشته باشد اصلاح می شود حتی سه بعدی
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
دانلود Sh Persian Subtitle Fixer - نرم افزار حل مشکل زیرنویس های فارسی با فرمت SRT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
sunicorn
07-07-2013, 15:42
ممنون آقای متین پور ولی فک کنم آدرس رو نشون نمیده
matinpour
07-07-2013, 20:03
ممنون آقای متین پور ولی فک کنم آدرس رو نشون نمیده
دوست عزیز
این را تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sunicorn
08-07-2013, 17:14
ممنون
من انجام دادم ولی تغییر توی فایل زیرنویس انجام نداد و مث قبل برعکس نشون میده توی بلو ری
matinpour
08-07-2013, 19:25
ممنون
من انجام دادم ولی تغییر توی فایل زیرنویس انجام نداد و مث قبل برعکس نشون میده توی بلو ری
دوست عزیز
آیا دستگاه شما منوی زیر نویس دارد
sunicorn
08-07-2013, 20:38
بله و من یونیکد رو هم روی عربی هم روی اتو گذاشتم درست نشد
میشه بگید شما دستگاه بلوری پلیرتون چیه که روش درست جواب میده؟
sunicorn
08-07-2013, 20:39
درواقع من جوابم رو نگرفتم
چجوری زیرنویس رو سه بعدی کنم که بلو ری پلیر نشونش بده؟
amir_t6262
08-07-2013, 20:53
در پست قبلی پرسیده بودم که تلویزیون شما همینطوری فیلم سه بعدی را نمایش نمیدهد؟
یعنی حتما باید به بلوری پلیر وصل کنی تا بتوانی فیلم را ببینی؟
بعد الان حروف را برعکس و جدا جدا نشان میدهد؟
مثلا به جای "سلام" مینویسه " م ا ل س" ؟
sunicorn
08-07-2013, 22:28
چرا تلویزیونم همینطوری نشون میده
فقط یه فیلم دارم که تلویزیونم نشون نمیده و فقط بلو ری پلیرم نشون میده واسه همون گفتم
دقیقا همونطور که گفتید نشون میده بلو ری پلیر.
یه مشکل دیگه هم هست
زیرنویس سه بعدی برای نمایش دادن درست باید اینجوری باشه :
سلام سلام
این رو با برنامه 3D subtitler میشه درست کرد ولی متاسفانه بلو ری پلیر فقط srt نشون میده
اینو چیکار کنم؟
amir_t6262
11-07-2013, 18:25
برای حل مشکل برعکس نوشتن زیرنویس از برنامه زیر استفاده کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقت کن که بعد از تبدیل، 2 فایل خواهی داشت. فایلی که تبدیل شده است را باید استفاده کنی نه فایل اصلی را.
برای سه بعدی کردن زیرنویس هم، برنامه 3D subtitler هم میتواند زیرنویس را به فرمت sub idx تبدیل کند و هم sup. احتمال دارد که دستگاه بلوری فرمت sup را نشان دهد.
یک برنامه دیگر هم به اسم srt23dass
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم امتحان نکردم ولی فکر میکنم زیرنویس srt را بتواند به فرمت اس و سه بعدی تبدیل کند، بطوریکه دستگاه بلوری هم زیرنویس را نمایش دهد.
امتحان کنید ببینید مشکلتان حل میشود یا نه.
sunicorn
11-07-2013, 23:19
ممنون دوست عزیز من امتحان کردم ولی متاسفانه مشکلم حل نشد
اولا که برنامه ای که برای سه بعدی کردن زیرنویس به من دادید زیرنویس رو سه بعدی نکرد. و در همون حالت دو بعدی به من تحویل داد
دوما که برنامه ای که برای تغییر یونیکد معرفی کردید درسته که زیرنویس رو برعکس کرد ولی وقتی توی بلو ری پلیر پخش کردم هر زیرنویس رو این طوری کرد " {{ "
شما راهکاری میتونی ارائه بدی که بلو ری سامسونگ فرمت sub/idx رو اجرا کنه؟
matinpour
13-07-2013, 18:23
ممنون دوست عزیز من امتحان کردم ولی متاسفانه مشکلم حل نشد
اولا که برنامه ای که برای سه بعدی کردن زیرنویس به من دادید زیرنویس رو سه بعدی نکرد. و در همون حالت دو بعدی به من تحویل داد
دوما که برنامه ای که برای تغییر یونیکد معرفی کردید درسته که زیرنویس رو برعکس کرد ولی وقتی توی بلو ری پلیر پخش کردم هر زیرنویس رو این طوری کرد " {{ "
شما راهکاری میتونی ارائه بدی که بلو ری سامسونگ فرمت sub/idx رو اجرا کنه؟
دوست عزیز
اگر می خواهید در بلو ری زیر نویسها را درست ببینید باید آنهارا روی cdرایت کنید و یا از مطلب زیر بصورت پرسش و پاسخ استفاده کنید.
من نسخه sidebyside فیلم های 3d دانلود کردم ، با ektensions هایMKV، نه فایل های ایزو.
من فایل زیرنویس را در دایرکتوری قرار دادم، تلویزیون آن را به درستی نشان می دهد. هنگامی که من برمیگردنم تلویزیون به حالت 3D SBS، زیرنویس به درستی نشان داده نمی شود، چرا که این راه حل، و مخلوطی از دو فریم برای ساختن یک قاب 3D است . آیا هیچ راه حل برای فیلم sidebyside وجود دارد.
راه حل
سعی کنید به دو برابر طول و متن هر خط زیرنویس در فایل زیرنویس.
به عنوان مثال:
/ / ----------------------------------- خوش آمدید! ------------------------ / / / / ---------------------- ------------- خوش آمدید! ------------------------ / /
متن سه بعدی
May the All Mother...
0010,585
May the All Mother...
2
0010,670 --> 0012,8
.
فایل زیرنویس عادی
1
00:00:03,000 --> 00:00:08,500
Film gerçek olaylara
dayanmaktadır. Karakterler...
2
00:00:08,500 --> 00:00:12,500
...ve olaylar kurgulanıp,
diyaloglar canlandırılmıştır.
3
00:00:16,000 --> 00:00:21,000
Çevirmen: panconur
sunicorn
13-07-2013, 20:09
دقیقا منظورتونو متوجه نشدم
اینطور که من فهمیدم منظورتون اینه هر خط زیرنویس و کپی کنم و عینا همونجا پیست کنم که بشه دو تا؟
matinpour
13-07-2013, 21:01
دقیقا منظورتونو متوجه نشدم
اینطور که من فهمیدم منظورتون اینه هر خط زیرنویس و کپی کنم و عینا همونجا پیست کنم که بشه دو تا؟
دوست عزیز
همانطور که بالا توضیح دادم اگر فایل زیر نویس را باز کنید می بینید که یک خط تایم و زیر همان خط متن زیر نویس نوشته شده ولی در زیر نویس سه بعدی متن زیر نویس و تایم آن در یک خط و با فاصله دو برابر طول متن از تایم آن نوشته می شوند یعنی اول سر خط تایم آن و سپس به فاصله دو برابر طول متن و در همان خط متن را می نویسند
amir_t6262
21-07-2013, 18:03
یک نکته ای در مورد برنامه srt23dass که معرفی کرده بودم، شما باید زیرنویس با فرمت a.s.s خروجی را با برنامه mkv Merge gui به فیلم mkv وصل کنی.
فکر کنم اینطوری مشکلت حل شود.
amseia2000
25-07-2013, 19:20
سلام خواهشا یک نفر من را راهنمایی کنه
تلوزیون من 6950 سامسونگ ولی در قسمت منو .... سیستم ... که وارد میشم می خوام گزینه زیرنویس زا فعال کنم میگه غیر فعال
خواهشا کمکم کنیذ ممنون:n12::n16::n16:
matinpour
25-07-2013, 21:04
سلام خواهشا یک نفر من را راهنمایی کنه
تلوزیون من 6950 سامسونگ ولی در قسمت منو .... سیستم ... که وارد میشم می خوام گزینه زیرنویس زا فعال کنم میگه غیر فعال
خواهشا کمکم کنیذ ممنون:n12::n16::n16:
دوست عزیز
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید
amseia2000
26-07-2013, 08:23
با تشکر ولی من گفتم در مسیر منو-----> سیستم---- کلا این گزینه غیر فعال یعنی نمیش روشنش کرد
ممنون میشم کمکم کنید:n16:
matinpour
26-07-2013, 10:48
با تشکر ولی من گفتم در مسیر منو-----> سیستم---- کلا این گزینه غیر فعال یعنی نمیش روشنش کرد
ممنون میشم کمکم کنید:n16:
دوست عزیز
باید در حالت تلویزیون باشد نه AV یعنی از روی کنترول دکمه Source را بزنید و بروی تلویزیون بروید و سپس از منو--->سیستم --->زیرنویس را فعال کنید .و باقی مطالب راهم بالا توضییح دادم و غیر از اینهم راه حل دیگری ندارد ,و اگر درست نشد شما می توانید با آبدیت کردن فریمورتان سیستمتان را ارتقا بدهید برای دانلود به این سایت بروید.
نام گذاری ایران برای مدل شما es6950 و نام گذاری اصلی آن es6200 است
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید
و همچنین اطلاعات مربوط به option تلویزیونتان یعنی type و front color را برایم بنویس برای دیدن این قسمت از طریق زیر عمل کن
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و همان صفحه اول option را خواهی دید.
oasissilence
30-07-2013, 11:12
با سلام
من یک تلویزیون مدل ES6960 دارم که قابلیت تبدیل 2D را به 3D داراست.اما عملا هیچ کانالی را (کانالهای ایران و ماهواره) به صورت سه بعدی نمایش نمی دهد. با عکس هم امتحان کردم نشد. آیا مشکلی دارد یا تنظیمات خاصی دارد؟
سوال دوم اینکه شماره اصلی این مدل چیست و آیا نیازی به ارتقا دارد یا خیر؟ از چه سایتی firmware انرا دانلود کنم؟ lممکن است پس از اپگرید مشکلی پیش بیاید؟ ممنون از پاسختون
matinpour
30-07-2013, 15:34
با سلام
من یک تلویزیون مدل ES6960 دارم که قابلیت تبدیل 2D را به 3D داراست.اما عملا هیچ کانالی را (کانالهای ایران و ماهواره) به صورت سه بعدی نمایش نمی دهد. با عکس هم امتحان کردم نشد. آیا مشکلی دارد یا تنظیمات خاصی دارد؟
سوال دوم اینکه شماره اصلی این مدل چیست و آیا نیازی به ارتقا دارد یا خیر؟ از چه سایتی firmware انرا دانلود کنم؟ lممکن است پس از اپگرید مشکلی پیش بیاید؟ ممنون از پاسختون
دوست عزیز
لازمه دیدن 3d استفاده از فیلم ویا فرکانسهای که قابلیت 3d را دارند است یعنی شما نمی توانید فیلم معمولی را به سبک 3dنمایش بدهید یا از کانال معمولی تلویزیونی و غیره برای دیدن 3d استفاده کنید
و نام گذاری ایران برای مدل تلویزیون شما es6960 و نام گذاری اصلی آن es6600 است و برای دانلود فریمورتان می توانید از این سایت استفاده کنید.
خیر بعد از آبدیت فریمور سیستم شما از لحاظ کمی و کیفی ارتقا پیدا می کند.
amir_t6262
31-07-2013, 18:13
فکر میکنم تلویزیون سامسونگ Es 6960 قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی هم دارد. مدل 6950 که پایین تر است، این قابلیت را دارد و حتما مدلهای بالاترش هم دارند. باید در تنظیمات تصویر گزینه تبدیل دو بعدی به سه بعدی را بزنی و آن وقت تمامی تصاویر، حتی تصویر شبکه های تلویزیون داخلی را میتوانی سه بعدی ببینی.
oasissilence
02-08-2013, 10:04
دوست عزیز
لازمه دیدن 3d استفاده از فیلم ویا فرکانسهای که قابلیت 3d را دارند است یعنی شما نمی توانید فیلم معمولی را به سبک 3dنمایش بدهید یا از کانال معمولی تلویزیونی و غیره برای دیدن 3d استفاده کنید
و نام گذاری ایران برای مدل تلویزیون شما es6960 و نام گذاری اصلی آن es6600 است و برای دانلود فریمورتان می توانید از این سایت استفاده کنید.
خیر بعد از آبدیت فریمور سیستم شما از لحاظ کمی و کیفی ارتقا پیدا می کند.
ممنونم از راهنماییتون
امکان دارد یک نمونه فیلم، کلیپ و یا کانالی که این قابلیت را داشته باشد معرفی کنید که حداقل از صحت عملکرد ان اطمینان حاصل کنم؟
مسئله دوم هم تله تکست هست که فونتهای ان درهم و بر هم است (اصلا فارسی نیست). در حالت انالوگ و دیجیتال هم چک کردم درست نیست.
متشکرم
amir_t6262
02-08-2013, 10:22
ممنونم از راهنماییتونامکان دارد یک نمونه فیلم، کلیپ و یا کانالی که این قابلیت را داشته باشد معرفی کنید که حداقل از صحت عملکرد ان اطمینان حاصل کنم؟مسئله دوم هم تله تکست هست که فونتهای ان درهم و بر هم است (اصلا فارسی نیست). در حالت انالوگ و دیجیتال هم چک کردم درست نیست. متشکرماز اینجا میتوانی کلیپهای سه بعدی پیدا کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ضمنا همانطور که گفتم، تلویزیون شما به احتمال 99 درصد قابلیت تبدیل تصاویر دو بعدی به سه بعدی را دارد. یعنی شبکه های معمولی را هم میتوانی به صورت سه بعدی ببینی.در تنظیمات تصویر، گزینه تبدیل دو بعدی به سه بعدی را میتوانی پیدا کنی.
matinpour
02-08-2013, 16:42
ممنونم از راهنماییتون
امکان دارد یک نمونه فیلم، کلیپ و یا کانالی که این قابلیت را داشته باشد معرفی کنید که حداقل از صحت عملکرد ان اطمینان حاصل کنم؟
مسئله دوم هم تله تکست هست که فونتهای ان درهم و بر هم است (اصلا فارسی نیست). در حالت انالوگ و دیجیتال هم چک کردم درست نیست.
متشکرم
دوست عزیز
برای کلیپ از این سایت
وبرای فیلم از این سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%DB%8C+%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D 8%AA%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA %AF+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%AA%D9%84%D9%88%D8 %B2%DB%8C%D9%88%D9%86+%D8%B3%D9%87+%D8%A8%D8%B9%D8 %AF%DB%8C
و برای اصلاح تل تکس و زمان دقیق و فارسی ساز و دیجیتال می توانید از این تایپیک استفاده کنید
Reb3llious
06-08-2013, 13:11
درود
طریقه فعال کردن زیرنویس با فرمت sub یا idx در تلوزیونهای سامسونگ به چه صورت هست؟
ایا جهت تبدیل زیرنویسهای معمولی به زیرنویس سه بعدی با برنامه
3D subtitler راهه دیگه ای هم وجود داره ؟
matinpour
06-08-2013, 17:24
درود
طریقه فعال کردن زیرنویس با فرمت sub یا idx در تلوزیونهای سامسونگ به چه صورت هست؟
ایا جهت تبدیل زیرنویسهای معمولی به زیرنویس سه بعدی با برنامه
3D subtitler
راهه دیگه ای هم وجود داره ؟
می توانید از این نرم افزار استفاده کنید
matinpour
06-08-2013, 17:35
دوستان
Convert .srt to 3D Half-SBS TAB
برنامه ایی جهت تبدیل زیرنویس های srt به زیرنویس مخصوص فیلمهای سه بعدی با فرمت ass
که با فرمت موجود در سامسونگ سازگار است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نام
فرمت فایل
MPEG-4
ttxt
SAMI
smi
SubRip
srt
(SubViewer)
sub
Micro DVD
.sub or .txt
(SubStation Alpha)
ssa
(Advanced SubStation Alpha)
.ass
Powerdivx
.psb
oasissilence
22-08-2013, 11:22
جناب متین پور با تشکر از راهنمایی و اطلاعات ارزنده شما
شاید جای این سوال در این تایپیک نباشد لیکن از شما خواهشمندم که راهنمایی فرمایید.
من یک فیلم سه بعدی از سایت ------------ گرفتم (اتحاد حیوانات). همچنین چند نمونه عکس سه بعدی از سایتهای دیگر اما روی تلویزیون به صورت سه بعدی دیده نمی شوند (به همان صورت سایه دار نمایش داده می شوند). ظاهر عکسها و فیلمها هم سایه دار است. البته کلیپها یا عکسهایی که به صورت ساید با ساید بوده را به صورت سه بعدی نمایش می دهد. ایا نیاز به تنظیمات خاص یا عینک خاصی است برای اینگونه کلیپهای سه بعدی ؟ در ضمن فرمت فیلم avi بود.
با تشکر
matinpour
22-08-2013, 14:40
جناب متین پور با تشکر از راهنمایی و اطلاعات ارزنده شما
شاید جای این سوال در این تایپیک نباشد لیکن از شما خواهشمندم که راهنمایی فرمایید.
من یک فیلم سه بعدی از سایت ------------ گرفتم (اتحاد حیوانات). همچنین چند نمونه عکس سه بعدی از سایتهای دیگر اما روی تلویزیون به صورت سه بعدی دیده نمی شوند (به همان صورت سایه دار نمایش داده می شوند). ظاهر عکسها و فیلمها هم سایه دار است. البته کلیپها یا عکسهایی که به صورت ساید با ساید بوده را به صورت سه بعدی نمایش می دهد. ایا نیاز به تنظیمات خاص یا عینک خاصی است برای اینگونه کلیپهای سه بعدی ؟ در ضمن فرمت فیلم avi بود.
با تشکر
دوست عزیز
مدل تلویزیون و برند آن را ننوشتید تا بتوانم راهنمایی تان کنم.
نکات
● ● تلویزیون روشن تصاویر3D چپ و راست در ابتدا ممکن است با هم تداخل زمانی داشته باشند. این یک لحظه طول می کشد برای نمایش تا بهینه سازی شود و هم تداخل از بین برود.
● ●عینک 3Dفعال ممکن است به درستی کار نکند اگر یک محصول 3D و یا دستگاه های الکترونیکی در نزدیکی عینک و یا تلویزیون روشن باشد این باعث مشگل در کارکرد عینک می شود و برای رفع این مشگل سایر دستگاه های الکترونیکی را که ممکن است عینک 3Dفعال را دچار مشگل کند را دورکنید.
● ● آیا3D ویدئویی در HD بصورت واقعی نمایش داده نشده است ؟.این معمولا با کیفیت مشخص محتوا ی آن پخش می شود.
فعال کردن حالت 3D
صفحه منو-->تصویر---> 3D-->حالت 3D
Screen Menu > Picture > 3D > 3D Mode
حالت 3D را با توجه به سیگنال ورودی انتخاب کنید. حالت 3D موجود ممکن است بسته به مدلها متفاوت باشد.
سیگنال ورودی انتخاب شد. برخی از محتویات 3D ممکن است با حالت 3D مورد نظر متفاوت باشد. در این مورد، تغییر دهید 3D مورد نظر برای حالت تماشای درست.حالت 3D از حالت 3D در دسترس بسته به مدلها بر روی سیگنال ورودی را انتخاب کنید. حالت 3D موجود ممکن است بسته به مدلها بر روی سیگنال ورودی متفاوت باشد.
● ● فعال: 3Dغیرفعال سازی مشاهده .
● ● عادی:تبدیل تصاویر معمولی به تصاویر 3D. بعضی از فرمت ها این حالت را پشتیبانی نمی کند.
● ● L / R: یک تصویر واحد انشعاب را به چپ و راست تصاویر با هم تداخل دارند برای ایجاد اثر 3D.
● ● T / B: انشعابات یک تصویر واحد به بالا و پایین تصاویر با هم تداخل دارند برای ایجاد اثر 3D.
قطعنامه های پشتیبانی شده توسط تلویزیون ممکن است متفاوت باشد،
oasissilence
31-08-2013, 22:25
مدل تلویزیون بنده سامسونگ ES6960 هست. همانطوریکه ذکر شد مشکلی با کلیپهایی که به صورت دو تایی هست ندارم یعنی با عینک به صورت سه بعدی دیده می شود. پس مشکل از عینک نیست. مشکل فیلمهایی است که به عنوان سه بعدی معرفی شده و در حالت عدی به صورت سایه دار (سایه رنگی) دیده شده و با عینک هم به همان صورت سایه دار دیده می شود. حالتهای مختلف سه بعدی را هم انتخاب کردم درست نشد. در ضمن متوجه بند ** از نکات مذکور نشدم.
matinpour
31-08-2013, 22:29
مدل تلویزیون بنده سامسونگ ES6960 هست. همانطوریکه ذکر شد مشکلی با کلیپهایی که به صورت دو تایی هست ندارم یعنی با عینک به صورت سه بعدی دیده می شود. پس مشکل از عینک نیست. مشکل فیلمهایی است که به عنوان سه بعدی معرفی شده و در حالت عدی به صورت سایه دار (سایه رنگی) دیده شده و با عینک هم به همان صورت سایه دار دیده می شود. حالتهای مختلف سه بعدی را هم انتخاب کردم درست نشد. در ضمن متوجه بند ** از نکات مذکور نشدم.
دوست عزیز
متوجه کدام قسمت نشدید.
oasissilence
01-09-2013, 23:11
دوست عزیز
متوجه کدام قسمت نشدید.
lمتوجه این بند نشدم:
"یا این که آیا3D ویدئویی در HD بصورت واقعی نمایش داده نشده است . که معمولا با کیفیت مشخص محتوا ی آن پخش می شود."
matinpour
01-09-2013, 23:22
lمتوجه این بند نشدم:
"یا این که آیا3D ویدئویی در HD بصورت واقعی نمایش داده نشده است . که معمولا با کیفیت مشخص محتوا ی آن پخش می شود."
دوست عزیز
این مطلب سوال و پاسخ است که آن را اصلاح کردم
آیا3D ویدئویی در HD بصورت واقعی نمایش داده نشده است ؟.این معمولا با کیفیت مشخص محتوا ی آن پخش می شود.
یعنی اینکه هرچه کیفیت فیلم خوب باشد فیلم واقعی تر بظر می رسد
سلام دوستان
بنده مدل f6450 دارم ولی در قسمت زیرنویس اصلا کد عربی نداره!!!!
لطفا راهنمایی کنید
matinpour
03-03-2014, 22:01
سلام دوستان
بنده مدل f6450 دارم ولی در قسمت زیرنویس اصلا کد عربی نداره!!!!
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید فیلم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی را دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Sh-Persian-Subtitle-Fixer/)
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
آقا خیلی خیلی ممنون... درست شد
یه مسئله دیگه میشه رنگ زیرنویس تغییر داد؟؟؟؟
matinpour
04-03-2014, 20:32
آقا خیلی خیلی ممنون... درست شد
یه مسئله دیگه میشه رنگ زیرنویس تغییر داد؟؟؟؟
دوست عزیز
فعلا ترفندی برای این کار پیدا نشده است در صورت پیدا شدن آموزش آن را در یک تایپیک مجزا آموزش خواهیم داد
دیدم توی این تاپیک چند نفری مشکل ساختن زیر نویس سه بعدی رو دارن. برای همین یک تاپیک زدم و اموزش ساختشو براتون نوشتم همراه با عکس . طبق تجربیات خودم . تاپیکی که زدم رو کامل بخونید
لینک اموزش :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.