PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا میتوان از HDMI برای مانیتور VGA فیش آبی آنالوگ خروجی گرفت؟

hamed_aa
05-07-2013, 14:00
دوستان سلام
من لپ تاپ دل 502 دارم

از HDMI تبدیل گرفتم و به DVI تبدیل کردم و کار هم میکنه

حالا میخوام ببینم ، برای تبدیل به آنالوگ اگه یه تبدیل دیگه بزنم سر DVI که آنالوگ بشه کارم راه میفته ؟
یا این تبدیل رو هم باید بخرم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

saeed_136915
05-07-2013, 14:12
سلام
خیر به احتمال 99.99999 درصد کار نخواهد کرد :n16:

hamed_aa
05-07-2013, 14:27
سلام
خیر به احتمال 99.99999 درصد کار نخواهد کرد :n16:

آقا ممنون بابت جواب
آخه اینجاش برام سوال هست ، که تا اینجا که تبدیل به DVI شده ، دقیقا مثل زمانی هست که مانیتور رو به پورت DVI کارت گرافیک بدون تبدیل وصل میکنیم

حالا ، اگر مانیتور آنالوگ باشه ، با یه تبدیل DVI به آنالوگ به راحتی میشه به مانیتور آنالوگ هم وصل کرد

در صورت کلی :

HDMI>DVI>ANALOG
DVI (khorojie mostaghim card Graphic )>ANALOG

چرا اولی جواب نمیده و دومی جواب میده ؟؟

saeed_136915
05-07-2013, 14:46
آقا ممنون بابت جواب
آخه اینجاش برام سوال هست ، که تا اینجا که تبدیل به DVI شده ، دقیقا مثل زمانی هست که مانیتور رو به پورت DVI کارت گرافیک بدون تبدیل وصل میکنیم

حالا ، اگر مانیتور آنالوگ باشه ، با یه تبدیل DVI به آنالوگ به راحتی میشه به مانیتور آنالوگ هم وصل کرد

در صورت کلی :

HDMI>DVI>ANALOG
DVI (khorojie mostaghim card Graphic )>ANALOG

چرا اولی جواب نمیده و دومی جواب میده ؟؟

چون DVI تعدادی پین خروجی آنالوگ داره و میشه به VGA تبدیل بشه ولی HDMI خروجی آنالوگ نداره. یعنی وقتی HDMI به DVI تبدیل میشه همه ی پین های DVI خروجی نمیدن و فقط خروجی دیجیتال موجود هست. امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین
البته با اون تبدیلی که گذاشتین احتمالا بشه این کار رو کرد چون خروجی دیجیتال به آنالوگ تبدیل میشه ولی کیفیت تصویر به خاطر تبدیل سیگنال پایین میاد

hamed_aa
05-07-2013, 15:47
آها

خیلی ممنون کامل گرفتم مطلب رو
پس قیدش رو میزنم
البته بیشتر همین دیجیتال به دردم میخورد و آنالوگ هم اگر کار میکرد که چه بهتر!