مشاهده نسخه کامل
: خرید رم
سیستم من در اجرای بعضی بازی ها کند می شه (البته بازی هایی هم که می کنم سنگین نیستن)
processor :AMD Athlon(tm)64 x2Dual coreprocessor 4800+2.5 GHz
RAM 2 GB
Video Card Nvidia GeForce9500 GT
MB :M2A-MX
حالا با خرید یک رم 2 دیگه کمکی به سرعت سیستم می کنه
Ali*Reza
05-07-2013, 10:48
براى اجرا روان بازيها و نرم افزارها بايد همه قطعات خوب و متناسب با هم باشن.
علت کندى در بازيها از عوامل زيادى ميتونه باشه و صرفا با اضافه کردن رم ممکنه حل نشه. قطعات بايد متناسب با هم باشن.
براى اجرا روان بازيها و نرم افزارها بايد همه قطعات خوب و متناسب با هم باشن.
علت کندى در بازيها از عوامل زيادى ميتونه باشه و صرفا با اضافه کردن رم ممکنه حل نشه. قطعات بايد متناسب با هم باشن.
حالا جدا از بازی خرید رم به درد من می خوره یا نه ؟
خب تناسب داره یا نه کدوم قطعه ضعیف تر از بقه است ؟
VorteX01
05-07-2013, 12:07
یه چند تا از بازی هایی که انجام میدید رو بگید تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.
Ali*Reza
05-07-2013, 12:10
همه قطعات سیستم شما تقریبا قدیمی و ضعیف هستند و برای اجرای خوب و روان بازیها همه قطعات باید خوب باشن.
در کل برای سیستمهای امروزی 2 گیگ رم یه مقدار کم هست و بهتره به 4 گیگ ارتقا بدین ولی این کاره اساسی نیست!
به هرحال پیشنهاد میکنم در صورتیکه میخواین رم اضافه کنین ، رمی با مشخصات رم فعلیتون تهیه کنین تا از حداکثر قابلیت دوال چنل مادربورد هم بهره ببرین.
یه چند تا از بازی هایی که انجام میدید رو بگید تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم.
مهتر از همه بازی ها PES 2013
VorteX01
05-07-2013, 12:34
الان شما نباید با PES مشکلی داشته باشین چون سنگین نیست ولی در کل به قول دوستمون ، سیستمتون در حدی نیست که بازی هایی مثله Far Cry 3 و DS3 و ... رو با گرافیک خوب بازی کنید ، و با عوض کردن رم تغییر محسوسی نباید مشاهده بشه.
الان شما نباید با PES مشکلی داشته باشین چون سنگین نیست ولی در کل به قول دوستمون ، سیستمتون در حدی نیست که بازی هایی مثله Far Cry 3 و DS3 و ... رو با گرافیک خوب بازی کنید ، و با عوض کردن رم تغییر محسوسی نباید مشاهده بشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد PES اینجا توضیح دادم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.