PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق بین خاویار سیاه و سبز در هارد های Western Digital

mamadbiniaz
05-07-2013, 02:20
سلام
می خواستم از دوستان عزیزی که اطلاع دارن در مورد تفاوت دقیق خاویار سیاه و سبز در هارد های WD رو بدونم

SADEGH 7
05-07-2013, 11:20
1-کارایی (Performance) بلک بشتر از گرین هستش.
2- صدای بلک و مصرف برقش بیشتر از گرین هست.
3- سرعت گرین 5400rpm و سرعت بلک 7200rpm
4-'گرین ارزون تر از بلک.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

reza.119
26-07-2013, 00:48
میتونی به این صفحه هم یه نگاهی بندازی

soroosh_cz
26-07-2013, 01:16
1-کارایی (Performance) بلک بشتر از گرین هستش.
2- صدای بلک و مصرف برقش بیشتر از گرین هست.
3- سرعت گرین 5400rpm و سرعت بلک 7200rpm
4-'گرین ارزون تر از بلک.
منبع:

دوست عزیز، خاویارهای آبی ثابت هستن روی 5400rpm
خاویارهای سبز، با توجه به مصرف سرعتشون تغییر میکنه، ولی مشاهده شده که بیشتر نزدیک به 5900rpm هست. در صورت لود خیلی زیاد میتونه به 7200 هم برسه. این قابلیت رو برای کاهش مصرف برق گذاشتن.
خاویارهای سیاه، ثابت روی 7200 کار میکنن... ولی من میتونم به جرات بگم که یه سر و گردن سرعتشون بیشتره از تمام هاردهای 7200rpm موجود تو بازار. من مکستور و هیتاچی و وسترن خاویار سیاه دارم، واقعا تفاوت محسوسه.

حتما بلک بخر...
راستی دوستان کسی خبر داره اگر احیانا هاردهای 10000RPM وسترن با اسم ولاسی رپتر فکر کنم، موجود هستن تو بازار؟ اگر هست قیمتشون چنده؟

ata.royalfalcon
26-07-2013, 09:33
خاویارهای سبز، با توجه به مصرف سرعتشون تغییر میکنه، ولی مشاهده شده که بیشتر نزدیک به 5900rpm هست. در صورت لود خیلی زیاد میتونه به 7200 هم برسه. این قابلیت رو برای کاهش مصرف برق گذاشتن.
خاویارهای سیاه، ثابت روی 7200 کار میکنن... ولی من میتونم به جرات بگم که یه سر و گردن سرعتشون بیشتره از تمام هاردهای 7200rpm موجود تو بازار. من مکستور و هیتاچی و وسترن خاویار سیاه دارم، واقعا تفاوت محسوسه.

حتما بلک بخر...
راستی دوستان کسی خبر داره اگر احیانا هاردهای 10000RPM وسترن با اسم ولاسی رپتر فکر کنم، موجود هستن تو بازار؟ اگر هست قیمتشون چنده؟

سلام .

هاردهای WD Blueد، 7200rpm هستند (لینک دیتاشیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .

از لحاظ Sequential Transfer rate به جرات میتونم بگم که هارد دیسکهای سری Barracuda 7200.14 از هاردهای WD Black سریعتر هست (به خاطر استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر) . موضوع وقتی جالبتر میشه که هارد دیسک 4TB سیگیت که 5900rpm هست سریعتر از WD Black 4TB 7200rpm هست . مثلاً هارد یکترابایتی سیگیت با مدل نامبر st1000dm003 (از سری 7200.14) فقط یک پلاتر یکترابایتی داره در صورتی که WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX دو پلاتر 500GB دارد ولی از لحاظ Access Time فکر کنم هارد WD Black سریعتر باشه .

mamadbiniaz
17-02-2014, 03:45

حتما بلک بخر...

من بیشتر برام مهمه که اطلاعات سالم بمونن و یه بار هارد نسوزه ... البته من خودم سیستمم ماله 3سال پیشه یه هارد سامسونگ هم روشه اصلا اونموقع تو این چیزا نبودم ، دادم بیرون برام سیستم بستن . در کل من بازی هایی ام که میکنم World Of Warcraft و Lol ه ، چیزایی هم که دخیره میکنم بیشتر فیلم و عکس و ایناست حالا با توجه به این ها Black or Green ? اما با ترابایت بالا میخوام مثلا 3ترا باشه که هیچ دغدغه ای برای پر شدن نداشته باشم ، الانم یه هارد اکسترنال 750 ADATA دارم . ( راستی من الان با هاردم یه مشکل دارم اکسترنال البته ، وقتی میخوام چیزی کپی کنم یه 100mb کپی میکنه با سرعت خوب بعد یه 40 ثانیه میمونه 100mb میره ، و همینجور که خیلی اذیت میکنه ، البته فقطم برای سیستم خودم اینجور میبرمش بیرون میگه سالمه جلو خودمم امتحان کرده ، خودمم رو سیستم دیگران امتحان کردم ... به پورت های مختلف هم زدم اما مشکل داره نمیدونم چی کنم مدل ADATA SH14 750GB )

mamadbiniaz
17-02-2014, 03:46
راستی ممنون از دوستان برای پاسخگویی ارزشمندشون:n16:

راستی مقدار RPM تاثیر در سرعت خود هارد داره یا انتقال داده ؟ مثلا هنگ نمیکنه یا سرعت انتقال داده بالا تره ؟
و برای خرید هارد باید به مشخصات سیستم هم توجه داشت ؟

الان قیمت : Hard Disk Western Digital 3.0 TB SATA Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 870.000
و Hard Disk Western Digital 3.0 TB SATA Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 370.000 :n29::n13:

ata.royalfalcon
17-02-2014, 11:16
راستی ممنون از دوستان برای پاسخگویی ارزشمندشون:n16:

راستی مقدار RPM تاثیر در سرعت خود هارد داره یا انتقال داده ؟ مثلا هنگ نمیکنه یا سرعت انتقال داده بالا تره ؟
و برای خرید هارد باید به مشخصات سیستم هم توجه داشت ؟

الان قیمت : Hard Disk Western Digital 3.0 TB SATA Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 870.000
و Hard Disk Western Digital 3.0 TB SATA Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 370.000 :n29::n13:

بديهي هست كه مقدار rpm در كارايي هارد ديسك مثل Sequential Transfer rate يا Seek Time و IOPS و ... موثر هست . هنگي هم در كار نخواهد بود . كلاً در هر سيستم هارد ديسكها كندترين قطعه هستند . در مورد سوال آخر مادربرد بايد حداقل يك پورت SATA داشته باشه . البته اگر تعداد بيشتري هارد ميخواهيد استفاده كنيد پس به تعداد بيشتري پورت SATA مورد نياز هست .

اگر بودجه كافي نداريد ميتونيد به جاي WD Black ، سيگيت از سري 7200.14 بخريد كه سرعتش راضي كننده هست . مدل آخر هم بيشتر مناسب براي آرشيو ديتا هست و سرعت بالايي ندارد . اگر ميخواهيد سيستم عامل ، بازي ، نرم افزار و ... نصب و اجرا كنيد بهتره كه WD Black يا WD Blue و يا Seagate barracuda 7200.14 بخريد .

mamadbiniaz
19-04-2014, 14:51
سلام .
از لحاظ Sequential Transfer rate به جرات میتونم بگم که هارد دیسکهای سری Barracuda 7200.14 از هاردهای WD Black سریعتر هست (به خاطر استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر) . موضوع وقتی جالبتر میشه که هارد دیسک 4TB سیگیت که 5900rpm هست سریعتر از WD Black 4TB 7200rpm هست . مثلاً هارد یکترابایتی سیگیت با مدل نامبر st1000dm003 (از سری 7200.14) فقط یک پلاتر یکترابایتی داره در صورتی که WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX دو پلاتر 500GB دارد ولی از لحاظ Access Time فکر کنم هارد WD Black سریعتر باشه .

بازم ممنون از راهنمایی همه ی دوستان ، میخواستم بگم الان من دنبال هارد 4TB هستم و اینجور که کسی برام قیمت کردم 4TB Sea Gate : 465000 و 3TB Green Caviar WD : 375 فکر میکنم در هرصورت در مورد 4ترابایت سیگیت که گفتید بین این دو تا کدوم رو بگیرم بهتره ؟ در ضمن ممکنه Black Caviar 4TB به 1میلیون هم برسه قیمتش که صرف ام نمیکنه اینقدر بدم برا هارد ... ! چون کار خاصی نمیخوام کنم ... فیلم میخوام ذخیره کنم ...

ata.royalfalcon
19-04-2014, 15:28
بازم ممنون از راهنمایی همه ی دوستان ، میخواستم بگم الان من دنبال هارد 4TB هستم و اینجور که کسی برام قیمت کردم 4TB Sea Gate : 465000 و 3TB Green Caviar WD : 375 فکر میکنم در هرصورت در مورد 4ترابایت سیگیت که گفتید بین این دو تا کدوم رو بگیرم بهتره ؟ در ضمن ممکنه Black Caviar 4TB به 1میلیون هم برسه قیمتش که صرف ام نمیکنه اینقدر بدم برا هارد ... ! چون کار خاصی نمیخوام کنم ... فیلم میخوام ذخیره کنم ...

اگر سرعت بالا براي شما مهم نيست WD Green گزينه مناسبي براي نصب بعنوان هارد دوم (و بعدي) سيستم جهت آرشيو ديتا هست . ولي اگر سرعت براي شما مهم هست كه بايد Seagate را بخريد .

mamadbiniaz
21-04-2014, 03:44
این Seagate ه که 4TB ه اگر سرعتش هم خوبه که قیمتش مناسبه واقعا 1TB هم بیشتر از Green ه ... فرق میکنه چه مدلی باشه SeaGate یا نه ؟ چون اگر فرقی نمیکنه بعد کنکور برم بگیرم همین 4TB رو

EhsanCPU
21-04-2014, 04:56
وسترن Caviar Black سرعت بالاتر (7200)، مصرف برق بالاتر، حرارت بالاتر و صدای بالاتری داره
ولی وسترن Caviar Green سرعتش هوشمنده (5400-7200)، مصرف برق پائینتر، حرارت کمتر و کاملا بیصداست ...