مشاهده نسخه کامل
: دسترسی به رجیستری در ویندوز 8
سلام دوستان
من از کد Microsoft.Win32.RegistryKey برای دسترسی به رجیستری ویندوز استفاده میکردم، اما متاسفانه روی ویندوز 8 جوابگو نیست و برنامه اجرا نمیشه.
کسی به این مشکل برخورده؟
اگه میتونید راهنمایی کنید لطفا:n16:
کمی مسئله را بیشتر باز کنید. چه خطایی می دهد؟
فرض کنید.net4.5 که تقریبا با win8 با هم آمده اند به هم نخورند! یک جای کار مشکوک است.
موفق باشید.
کمی مسئله را بیشتر باز کنید. چه خطایی می دهد؟
فرض کنید.net4.5 که تقریبا با win8 با هم آمده اند به هم نخورند! یک جای کار مشکوک است.
موفق باشید.
هیچ اروری نمیده. فقط برنامه اجرا نمیشه.
برنامه وقتی لود میشه از توی رجیستری یه مقدار رو سعی میکنه بخونه.
متاسفانه من خودم ویندوز 8 ندارم و وقتی برنامه رو به دوستم دادم اون گفت اینجوریه، برای همین نمیتونم از توی دیباگر خطا رو پیدا کنم، اما حدس زدم که تنها مشکل میتونه رجیستری باشه و توی گوگل که سرچ کردم دیدم خیلی ها دقیقا همین مشکلو داشتن اما جواب درستی براش پیدا نکردم:n03:
یک ویندوز مجازی 8 بریزید و اون موقع debug کنید.
نتیجه را بگویید ببینیم خطا کجاست.
موفق باشید.
Expert32
06-07-2013, 00:38
سلام.
من با net. آشنایی ندارم اما میدونم که از win 7 به بعد برنامه ها نمیتونن بدون دسترسی مدیریت به بخشهای حساس ویندوز ازجمله رجیستری دسترسی داشته باشند.
برنامهتونو از گزینه run as admin در منوی راست کلیک اجرا کنید احتمالا درست بشه.
یک ویندوز مجازی 8 بریزید و اون موقع debug کنید.
نتیجه را بگویید ببینیم خطا کجاست.
موفق باشید.
اگه مشکل جدی شد بعدا ویندوز مجازی نصب میکنم (فضای خالی ندارم زیاد)، ممنون.
(ولی فکر نمیکنم تا به ویندوز 8 دسترسی نداشته باشم کاری از پیش ببرم، آخر مجبورم نصب کنم:n02:)
سلام.
من با net. آشنایی ندارم اما میدونم که از win 7 به بعد برنامه ها نمیتونن بدون دسترسی مدیریت به بخشهای حساس ویندوز ازجمله رجیستری دسترسی داشته باشند.
برنامهتونو از گزینه run as admin در منوی راست کلیک اجرا کنید احتمالا درست بشه.
با run as admin کاری از پیش نبردیم دوست عزیز. اما برنامه در local machine تغییرات رو ایجاد میکرد، حالا عوض کردم که در current user تغییرات بده، نمیدونم تفاوتی داره یا نه، فعلا دوستم نیست بگم امتحان کنه:n02:.
ممنون از وقت دوستان
برنامه بر خلاف چیزی که من فکر میکردم دو تا مشکل داشت، یکی مشکل رجیستری که همونطور که دوستمون گفت با اجرای اون با run as admin مشکل حل میشه. اما مشکل دوم این بود که باید روی کامپیوتر میزبان VisualBasicPowerPacks نصب میبود:blush:. و خوب چون برنامه هیچ اروری نمیداد من فکر میکردم این مربوط به همون رجیستری هست و نمیدونستم دو تا مشکل داره.
یه نکته کوچیک برای کسایی که ممکنه بعدا به اینجا سر بزنن:
برای اینکه برنامه حتما در حالت administrator اجرا بشه و لازم نباشه کاربر run as administrator رو بزنه، میشه این کارو کرد:
با کلید های Ctrl+Shift+A به قسمت Add new item برید و یک فایل Application Manifest File به برنامه اضافه کنید.
بعد در فایلی که اضافه کردید مقدار requestedExecutionLevel رو تغییر بدید به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.