ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال USB3

saeedrasooly
04-07-2013, 23:19
سلام

سلام من میخوام هارد 1tb بخرم حالا موندم هارد اکسترنال بگیرم یا اینترنال البته واسه لپ تاپ میخوام

نمیخوام ازش بعنوان مالتی مدیا استفاده کنم میخوام باهاش تو بعضی مواقع (3یا 4 روز در هفته) با هارد بوت کنم

چون میخوام Virtual machin نصب کنم و یا حداقل 3 تا ویندوز روش بنصبم بهمین دلیل سرعت هارد واسم خیلی مهمه (Win 8.1,7.server نصب میخوام کنم):n05:

البته سرعت بالا اومدن ویندوزم مضخرفه واقعا نمیدونم واس چی ؟ به طورمثال 1 دقیقه طول میشکه تا بالا بیاد :n03:

هم خودم تست کردم و هم بقیه تعمیرکاران وارد و اینکاره شده براش سوال که چرا اینجوریه ؟

حالا بنظرتون چه هاردی بخرم و مدلش چی باشه ؟ فقط میخوام عالی باشه ؟
:n16:

D E M O N
05-07-2013, 02:04
سلام
برای شما مدل های اکسترنال کارایی دارند
بنده الان از برندهای Adata و SiliconPower دارم و کاملا راضی کننده هستند
فقط همانطور که خودتون گفتید به Usb3 و گارانتی معتبر توجه کنید
یا علی...

ata.royalfalcon
05-07-2013, 09:21
سلام

سلام من میخوام هارد 1tb بخرم حالا موندم هارد اکسترنال بگیرم یا اینترنال البته واسه لپ تاپ میخوام

نمیخوام ازش بعنوان مالتی مدیا استفاده کنم میخوام باهاش تو بعضی مواقع (3یا 4 روز در هفته) با هارد بوت کنم

چون میخوام Virtual machin نصب کنم و یا حداقل 3 تا ویندوز روش بنصبم بهمین دلیل سرعت هارد واسم خیلی مهمه (Win 8.1,7.server نصب میخوام کنم):n05:

البته سرعت بالا اومدن ویندوزم مضخرفه واقعا نمیدونم واس چی ؟ به طورمثال 1 دقیقه طول میشکه تا بالا بیاد :n03:

هم خودم تست کردم و هم بقیه تعمیرکاران وارد و اینکاره شده براش سوال که چرا اینجوریه ؟

حالا بنظرتون چه هاردی بخرم و مدلش چی باشه ؟ فقط میخوام عالی باشه ؟
:n16:

سلام .

اگر هارد اکسترنال میخواهید پس باید Seagate Backup Plus Desktop Drive را بخرید (آداپتوری) . چون از هاردهای 7200rpm و 64MB Cache استفاده میشه که سرعت خوبی دارد .

ولی اگر هارد اینترنال میخواهید توصیه میشه بگردید و هاردهای 7200rpm و 16/32MB Cache را پیدا کنید . اکثر هاردهای اکسترنال پرتابل موجود در بازار 5400rpm و 8MB Cache دارند .

saeedrasooly
05-07-2013, 14:31
سلام .

اگر هارد اکسترنال میخواهید پس باید Seagate Backup Plus Desktop Drive را بخرید (آداپتوری) . چون از هاردهای 7200rpm و 64MB Cache استفاده میشه که سرعت خوبی دارد .

ولی اگر هارد اینترنال میخواهید توصیه میشه بگردید و هاردهای 7200rpm و 16/32MB Cache را پیدا کنید . اکثر هاردهای اکسترنال پرتابل موجود در بازار 5400rpm و 8MB Cache دارند .

دو سوال برام پیش اومده این آداپتوری یعنی برقش هم باید به پریز بخوره دیگه ؟ یا از usb تامین میشه ؟ غیر آداپتوری چطوری اند ؟

آیا میتونند جای sata رو بگیرن چون میخوام باهاش بوت کنم (والله استادمون گفت ساتا بهتره ؟!)

لطفا راهنماییم کنید چون تواین هفته بدون شک یکیشو میخرم :n16:

ata.royalfalcon
05-07-2013, 15:23
دو سوال برام پیش اومده این آداپتوری یعنی برقش هم باید به پریز بخوره دیگه ؟ یا از usb تامین میشه ؟ غیر آداپتوری چطوری اند ؟

آیا میتونند جای sata رو بگیرن چون میخوام باهاش بوت کنم (والله استادمون گفت ساتا بهتره ؟!)

لطفا راهنماییم کنید چون تواین هفته بدون شک یکیشو میخرم :n16:

1. آداپتور برق آن باید به پریز متصل شود در غیر اینصورت هارد روشن نمیشود .
2. مدلی که پیشنهاد دادم سرعت بیشتری دارد (حتی بیشتر از انواع اینترنال لپتاپی) مشروط بر اینکه لپتاپتان حداقل یک پورت usb3 داشته باشد ولی اگر حمل و نقل آن برای شما دشوار هست و زیاد جابجا میکنید ، اگر هارد لپتاپ شما مشکلی دارد که قصد تعویض دارید (کندی ویندوز میتونه بخاطر مشکلات هارد هم باشه) و همچنین با توجه به اینکه زیاد استفاده میکنید (3یا 4 روز در هفته) پیشنهاد میکنم هارد اینترنال خریداری کنید ، مخصوصاً مدلهای 7200rpm و یا هاردهای هایبرید (اگر بتوانید در بازار پیدا کنید) .