مشاهده نسخه کامل
: دیر خنک شدن لپ تاپ
ihs25exr
04-07-2013, 15:51
سلام دوستان
بنده یه نت بوک (Asus 1015px) دارم در حدود دو سال:n05:؛
قبلاها خیلی دیر گرم میشد و خیلی زود -در حد 30 ثانیه- خنک میکرد؛ اما الان زود گرم میشه و تقریبا بعد چند دقیقه خنک میشه اما بازم نه در اون حد! فکر هم نکنم که مشکل نرم افزاری باشه، چون ویندوزم رو سالم نگه میدارم و تو تسک منیجر هم همه چی آرومه... البت یکم فنش هم صدا میده. چیکار کنم؟:n29:
mehrdad8086
04-07-2013, 19:07
سلام دوستان
بنده یه نت بوک (Asus 1015px) دارم در حدود دو سال:n05:؛
قبلاها خیلی دیر گرم میشد و خیلی زود -در حد 30 ثانیه- خنک میکرد؛ اما الان زود گرم میشه و تقریبا بعد چند دقیقه خنک میشه اما بازم نه در اون حد! فکر هم نکنم که مشکل نرم افزاری باشه، چون ویندوزم رو سالم نگه میدارم و تو تسک منیجر هم همه چی آرومه... البت یکم فنش هم صدا میده. چیکار کنم؟:n29:
اگر منظورتون از خنک نشدن باد گرم فن دستگاهه خب ممکنه ورودی هوای به سینک خنک کننده بر اثر گرد و خاک بسته شده کمی گرفته باشه.....
کلا 1015 سخت افزار آنپنانی نداره که بخواد گرماش نگران کننده باشه.توصیه می کنم بوسیله باد سینک خنک کننده رو تمیز کنید.و دوباره چک کنی
ihs25exr
04-07-2013, 20:12
اگر منظورتون از خنک نشدن باد گرم فن دستگاهه خب ممکنه ورودی هوای به سینک خنک کننده بر اثر گرد و خاک بسته شده کمی گرفته باشه.....
کلا 1015 سخت افزار آنپنانی نداره که بخواد گرماش نگران کننده باشه.توصیه می کنم بوسیله باد سینک خنک کننده رو تمیز کنید.و دوباره چک کنی
حاجی میشه ریز جزئیات این نحوه ی تمییز کردن رو بنویسی آیا؟
ممنانیم :n16:
mehrdad8086
05-07-2013, 09:13
ببین سید جان:n10:
به طور کلی اصولا لب تابها به جهت خنک شدن یه ورودی هوا دارن و یه خروجی......
ورودی اکثرا زیر لب تاب هست و خروجی همونطور می بینی در کنار یا پشت اون.و کاملا مشخصه.یه سینک (بگم رادیاتور!)که به رنگ مسی یا آلومینیم هست .می تونی باد داخلش بگیری و اونو تمیز کنی.دقت کن
فشار نباید خیلی زیاد باشه که فنش رو خراب کنه و نه خیلی کم که تاثیری نذاره.....
یه مثال ساده بزنم.تو کارواش ها دیدی طرف که شلنگ فشار باد دستشونه و پیس پیس !!!!:n19: باد میزنن. میتونی با اونا یا مشابه اون با کمی فاصله اینکار رو بکنی.
اگر هم که نه توسط تعمیرکار انجام بدی بدک نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.