PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای نحوه نوشتن پایان نامه ( کلیات نه شماره صفحه و زیر نویس و ...)

silver65
04-07-2013, 11:13
سلام من چند روزه می خوام شروع به نوشتن پایان نامه کنم اما هی میرم میشینم این فرمای نحوه نوشتن پایان نامه رو می خونم
گیچ شدم نمی دونم از کجا شروع کنم اون فایل تصویری جناب فرشاد وصالی هم دیدم خیلی خوب بود اما توش نکات ریز رو گفته بود کلیات نوشتن پایان نامه نبود . سوالام رو میگم خواهش می کنم ، لطفا ، جان هر کی دوست دارین هر چی میدونید بگید حتی کم:41:

اول اینکه باید کل پایان نامه رو از اول اول تو یه فایل ورد بنویسم یا نه مثلا اولاش که بسم الله و .. هست جدا و بعد صفحات اصلی هم جدا ؟ اگه باید جدا بنویسم تا کجا؟ بسم الله و تقدیم و سپاس و فهرست مطالب و جداول واشکال تو یه فایل بعد از چکیده تا آخر تو یه فایل؟جدا باشه فهرست مطالب خراب میشه که نمی شه؟
این نحوه نگارش پایان نامه ای که از دانشگاه گرفتم برای هر کدوم از اون صفحات اولی یه سازی زده مثلا سپاسگذاری و و تقدیم هم فونتا هم فاصله از چپ و راست و بالاو پایین یه جوریه فهرست مطالب یه جوری چکیده یه جوری و... . باید چکار کنم اگه بخوام فاصله ها ی بالا و پایین و چپ و راست رو برای هر صفحه یه جور تنظیم کنم یا باید برای هر صفحه یه سکشن بذارم که اینجوری تا قبل از فصل اول و شروع فک کنم یه 6 تا سکشنی بشه (بعد نمی دونم فهرست مطالب خراب نمی شه آخرش؟) یا نه فاصله ها رو طبق اون چیزی که برای صفحات اصلی مثلا فصل ها گفته تنظیم کنم بعد برای اون صفحات اولی دستی تنظیم کنم مثلا اگه گفته فاصله مقدمه از بالای صفحه 5 سانت بگم سه سطر اول رو خالی میذارم. ولی اینجوری هم یه سری باید بشینم ببینم برای هر کدوم ببینم چقد باید فاصله بذارم مکافاتش خیلی زیاده بعدم اگه یه وقت یه سطر تو یه صفحه پاک بشه ممکنه کل اون تنظیمات به هم بخوره کلا به نظرم ناشیانست
من قاطی کردم اصلا فجیع،:n29: بذار یه نمونه از صفحه ها رو بگم ببینید درست میگم یا نه

مثلا چکیده گفته فاصله تیترش از بالای صفحه 8 سانت بعد یک سانت پایینتر متن چکیده نوشته بشه که فاصله متن از راست 2.5 سانت و از چپ 2 سانت.
خوب باید فاصله ها رو همون از بالا 8 سانت و از راست 2.5 سانت بذارم فقط برای تیترش که 3.5 فاصله داره یه یک سانت با تب برم داخل یا نه روش دیگه ای داره ؟

صفحه اول هر فصل اول رو گفته 8 سانت از بالا فاصله بدین اما صفحه های بعدی 2 سانت . اینو چیکار کنم همون کلا 2 سانت فاصله بذارم بعد 6 سطر اول خالی؟

میمردن مثه مقاله ها که الگوی تهیه مقاله میدن این دانشگاهها هم یه فایل خام میدادن

silver65
04-07-2013, 23:35
30بار مشاهده بدون پاسخ؟
یعنی هیچ کدوم نظری نداشتن
بچه ها خواهش می کنم هر نظری دارید بگید خیلی گیرم
آخه شما پایان نامه هاتون رو چطور نوشتین به منم بگید :n28:

عروس کلهر
10-07-2013, 12:54
:n28:مشکل منم همینه

baharl
21-09-2013, 15:03
با سلام من هم فایل تصویری آقای فرشاد وصالی رو می خوام ولی پیداش نمکنم می تونید بهم بگید که کجا میتونم پیداش کنم؟

silver65
21-09-2013, 23:00
سلام. من دفاع کردم الان یکم وقتم آزاده گفتم یه سری توضیحات بدم شاید بدرد کسی بخوره
اول اینکه همه کاراتون رو از اول تو یه فایل ورد انجام بدید یعنی نرید چکیده رو تو یه فایل جدا مطالب فصل ها یه جای دیگه و ...

از همون بسم الله صفحه اول شروع کنید گذاشتن
دوم اینکه برای جاهایی که تنظیمات مثل هم داره سکشن بذارید منظورم از تنظیمات حاشیه های بالا و پایین و اطراف هست نترسید که سکشن ها زیاد بشه
مثلا مال خودم:

صفحه اول و دوم که شامل بسم الله و صفحه عنوان ( همون مشابه جلد ) بود ( سکشن1 )
صفحه سوم و چهارم سپاسگذاری و تقویم بود که چون فاصله از بالا و پایین و چپ و راستشون مث هم بود و با بقیه هم فرق داشت ( متنش یه تیکه کوچیک سمت چپ می افته دیگه ) ( سکشن 2)
بعد فهرست مطالب و اشکال و جداول که باز حاشیه هاشون مث هم بود و باز با بقیه فرق داشت ( سکشن 3)
چکیده ( سکشن 4)
مقدمه ( سکشن 5)
از اینجا به بعد که فصلها شروع می شد (سکشن 6)
دیگه برای فصل ها که مثلا صفحه اول هر فصل از بالا باید 8 سانت فاصله می داشت و بقیه صفحه ها از بالا 2 سانت ، همون تنظیمات 2 سانت رو در نظر گرفتم اما برای صفحه اول هر فصل از خط 6 شروع به نوشتن کردم یعنی 5 خط رو اینتر زدم
همین دیدین سخت نیس :n06:
سوالی بود بپرسید