ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با y560

psp2004
04-07-2013, 09:54
با نام خدا و سلام

دوستان داشتم با لپتاپ گرامی کار میکردم که بعد 15 دقیقه کار کردن یه دفه همی چیز قفل کرد و انگار فقط یه عکس پشت صفحه نمایش گزاشتند یعنی هیچ دکمه سخت افزاری هم کار نمیکرد مثلا Alt + ctrl +delete جواب نمیداد یا دکمه پاور که stamndby میکنه هم کار نمیکته.. اول فکر کردم
مشکل از ویندوز و چون دو تا ویندوز داشتم روی هر دو چک کردم و هر دو این طور شد یعد 10 تا 20 دقیقه کار کردن این طور میشه و کلن انگار فقط صفحه روشنه و فنم از سر و صدا می افته کارکرد لپتاپ مثه زمانیه که هیج کاری نمیکنه (یعنی این قد فن ساکت میشه) :(

بعد روشنم که میکنی یکی در میون رو لوگو هم که میاد یه دفه فن با تمام قوا کار میکنه و لپتاپ خاموش میشه !!!
مشکل از کجا میتونه باشه:n13:

psp2004
04-07-2013, 11:06
دوستان یه نکته دیگه :
اگه همون طوری که گیر کرده بزارم بمونه تقریبا 10 دقیقه بعد دوباره فن یه گردنش درست حسابی میکنه و لپتاپ خاموش میشه :(

میتونه از هارد باشه یا اگه هارد باشه باید در آن واحد خاموش شه ؟؟؟

دوستان نرمافزار واسه تست فن میشه معرفی کنید ؟؟

دمای هسته های cpu همش بالای ۶۵ درجس .. عادیه ؟؟؟

mtchabok
04-07-2013, 19:22
سلام
به احتمال زیاد گرافیک داغ و سپس سیستم کرش می کنه . تنها در این حالت هست که صفحه آخرین تصویر رو نشون میده ولی کاری انجام نمیده .
البته اگه از ویندوزهای ویستا به بالا استفاده می کنید معمولا خود ویندوز بعد یه مدت کوتاهی باید صفحه آبی رو بیاره .
حتما به یه متخصص نشون بدین ٬ بیشتر باهاش کار نکنین . امکان داره سخت افزار آسیب بیشتری ببینه .

psp2004
05-07-2013, 16:40
با نام خدا و سلام مجدد

واسه تست گرافیک نرمافزاری هست که معرفی کنید ؟؟ میخوام فقط تست کنه واسه عیب یابی نه این که رنکینگ بم بده ...

با سپاس

mtchabok
05-07-2013, 20:14
سلام
میتونم بهتون نرم افزار 3D MARK رو معرفی کنم .
برای تست کارت گرافیک هست .

DariushGreat
07-07-2013, 21:09
دمای پردازنده خنک هست... برای سیستم من تا نزدیکای 100 میرفت!
مشکل شما رو مدتی پیش من هم دچار شدم... به نظرم مشکل فقط هارد دیسک هست. احتمالا روی تراک های اولیه بد سکتور گرفته.
برای منم یهو ویندوز فریز شد جوری که هیچی کار نمی کرد حتی پاور. باطری نداشت، منم راحت از برق جداش کردم و... با این تفاوت که بعد اون ویندوز تا علامت شروع میومد ولی به محض لود صفحه لاگین خیلی سریع یه صفحه آبی و یه صدای تق، و سپس ری استارت...
خیلی اذیت شدم... :n15: