ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اعصاب خُردکن

E.N.A.Y.A.T
04-07-2013, 09:18
سلام دوستان!

مشکلی که من با این سیستم دارم خیلی بزرگه!

در طول یک شبانه روز در حدود 6 بار صفحه آبی میاد که معمولا ارور مموری منیجمنت میده!

هر بازی که میخوام نصب کنم به وسیله دی وی دی رام نمیشه و چند تا ارور میده: CRC failed و مثلا فلان فایل پیدا نشده و....

مشکل هم از دی وی دی و دی وی دی رام نیست! اینو دیگه قشنگ تست کردم و مطمئن ام!

اینطور که به نظر میرسه مشکل از قطعات سیستم هست و من هم توانایی تست کردن اونا رو با قطعات دیگر ندارم!

ممنون که کمک میکنید!

EXTREME
04-07-2013, 14:05
سلام دوستان!

مشکلی که من با این سیستم دارم خیلی بزرگه!

در طول یک شبانه روز در حدود 6 بار صفحه آبی میاد که معمولا ارور مموری منیجمنت میده!

هر بازی که میخوام نصب کنم به وسیله دی وی دی رام نمیشه و چند تا ارور میده: CRC failed و مثلا فلان فایل پیدا نشده و....

مشکل هم از دی وی دی و دی وی دی رام نیست! اینو دیگه قشنگ تست کردم و مطمئن ام!

اینطور که به نظر میرسه مشکل از قطعات سیستم هست و من هم توانایی تست کردن اونا رو با قطعات دیگر ندارم!

ممنون که کمک میکنید!

اگه با تعویض ویندوز و اسکن ویروس و آپدیت درایور مشکل حل نشه
با توجه به ارور crc fail بیشتر این مشکل میتونه از رم و ناسازگار بودن رم با مین باشه
بایوس مین رو حتما آپدیت کنید

و با نرم افزار mem test رم ها رو چک کنید درست نشد باید برید سراغ قطعات دیگه مثل هارد و پاور
و دمای قطعات رو هم چک کنید

E.N.A.Y.A.T
04-07-2013, 16:59
اگه با تعویض ویندوز و اسکن ویروس و آپدیت درایور مشکل حل نشه
با توجه به ارور crc fail بیشتر این مشکل میتونه از رم و ناسازگار بودن رم با مین باشه
بایوس مین رو حتما آپدیت کنید

و با نرم افزار mem test رم ها رو چک کنید درست نشد باید برید سراغ قطعات دیگه مثل هارد و پاور
و دمای قطعات رو هم چک کنید

گفتم، کلا با نصب کردن چیزی رو pc به وسیله دی وی دی رام، خیلی سخت و طاقت فرساست! برای نصب ویندوز هم فلان تا ارور میده و نصب نمیشه یا اگرم بشه در شرایط خاص!

رم و ناسازگار بودن رم با مین باشه

یعنی چی؟ از په لحاظ؟

و با نرم افزار mem test رم ها رو چک کنید

تحت ویندوزش رو ندارین یه لینکی بزارید؟!

باید برید سراغ قطعات دیگه مثل هارد و پاور

نرم افزاری چیزی سراغ ندارید شما در این رابطه؟!

دمای قطعات هم معمولی!
اینم بگم که سیستم رو 1 سالی هم نمیشه که گرفتم، اولاش اینطور مشکلاتی نبود ولی الآن یه 3-2 ماهی میشه که اینطوریه!

با تشکر

EXTREME
04-07-2013, 17:07
گفتم، کلا با نصب کردن چیزی رو pc به وسیله دی وی دی رام، خیلی سخت و طاقت فرساست! برای نصب ویندوز هم فلان تا ارور میده و نصب نمیشه یا اگرم بشه در شرایط خاص!

یعنی چی؟ از په لحاظ؟

تحت ویندوزش رو ندارین یه لینکی بزارید؟!

نرم افزاری چیزی سراغ ندارید شما در این رابطه؟!

دمای قطعات هم معمولی!
اینم بگم که سیستم رو 1 سالی هم نمیشه که گرفتم، اولاش اینطور مشکلاتی نبود ولی الآن یه 3-2 ماهی میشه که اینطوریه!

با تشکر

هم با نرم افزار hiren boot cd میشه داخلش memtest است هم داخل ویندوز این نرم افزار است یک سرچ کنید لینک زیاد است

نتیجه ای نداد بهتره با یک رم دیگه سیستم رو چک کنید و درست نشد اون دو تا قطعه دیگرو هم چک کنید
بایوس مین رو هم اگر آپدیت نکردین برای تست آپدیت کنید

E.N.A.Y.A.T
06-07-2013, 09:16
هم با نرم افزار hiren boot cd میشه داخلش memtest است هم داخل ویندوز این نرم افزار است یک سرچ کنید لینک زیاد است

نتیجه ای نداد بهتره با یک رم دیگه سیستم رو چک کنید و درست نشد اون دو تا قطعه دیگرو هم چک کنید
بایوس مین رو هم اگر آپدیت نکردین برای تست آپدیت کنید

دوست من، این memtest که خیلی طول میکشه! نزدیک 3 ساعت شد که دیدم test 6 هستش! چندتا دیگه تست مونده؟ کلا اینقد طول میکشه؟!:n03:

EXTREME
06-07-2013, 11:47
دوست من، این memtest که خیلی طول میکشه! نزدیک 3 ساعت شد که دیدم test 6 هستش! چندتا دیگه تست مونده؟ کلا اینقد طول میکشه؟!:n03:

اگه بعد از 1 ساعت و نیم تست ارور نداد میشه گفت رم سالمه ولی باز هم بهتره با یک رم دیگه تست کنید چون ارور crc fail هم دارین بایوس مین هم آپدیت بشه
درست نشد باید با یک هارد و پاور دیگه سیستم رو چک کنید

mohsenfhm
06-07-2013, 12:00
با اجازه دوست و استاد عزیز EXTREM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])E

اگر از سالم بودن رم مطمئن شدید یک بار هارد را فرمت و پارتیشن بندی کنید ! به احتمال زیاد مشکل برطرف خواهد شد :n13:

E.N.A.Y.A.T
06-07-2013, 12:48
با اجازه دوست و استاد عزیز EXTREM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])E

اگر از سالم بودن رم مطمئن شدید یک بار هارد را فرمت و پارتیشن بندی کنید ! به احتمال زیاد مشکل برطرف خواهد شد :n13:

سلام. به چه دلیل باید هارد رو فرمت کرد؟!