مشاهده نسخه کامل
: کسی میتونه بگه که ترینر با vb چجوری مینویسند؟
Mohammad_HNF
03-07-2013, 15:34
سلام
میخواستم بگم اگه کسی می تونه کمکم کنه من می خوام یه ترینر بسازم میشه بگید چه نوع تابع هایی باید بسازم
سلام..//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد های زیر رو داخل یه ماژول قرار بدید.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تغییر دادن مقادیر تو حافظه// از تابع WriteByte به صورت زیر استفاده کنید.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای Address آدرس رو قرار بدید// مثلاً H41D090& ./// به جای Value مقدار مثلاً 7../// WinCls کلاس پنجره بازی رو مشخص می کنه که می تونید مقدارش رو برابر vbNullString بذارید../// و WinCap هم عنوان پنجره بازی رو مشخص می کنه.../// مثلاً عنوان برنامه ماشین حساب ویندوز برابر Calculator هستش...//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MicrosoftH
03-07-2013, 18:14
بنظرم بهترین راه استفاده از برنامه ای ساخت ترینر هستش مثل Artmoney یا ..... چون نوشتن با VB کار خیلی سختی هستش
Mohammad_HNF
05-07-2013, 13:35
از همتون متشکرم بهترین انجمنی هست که من تا الآن عضوش شدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.