ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال مادرانه

nar nia
02-07-2013, 21:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مجموعه تلویزیونی«مادرانه»۱۵ فروردین امسال در هتل بزرگ تهران به کارگردانی جواد افشار و تهیه کنندگی محمد رضا شفیعی کلید خورد.
این سریال در سی قسمت ۳۵ دقیقه ای برای گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه سوم سیما تولید می شود.
بازیگران سریال مادرانه: مهدی سلطانی، لعیا زنگنه، شقایق فراهانی، مهرداد ضیایی، عباس غزالی، هستی مهدوی فر و… ازجمله بازیگران این سریال هستند و انتخاب دیگر بازیگران ادامه دارد. فیلمنامه این سریال توسط سعید نعمت ا… نوشته شده و مضمونی اجتماعی دارد…

خلاصه داستان سریال مادرانه: در خلاصه داستان این سریال آمده است: اردلان تمجید (با بازی سلطانی) ۲۰ سال پیش، پس از رها کردن نامزد سابقش مریم (فراهانی)، با زنی متمول به نام رعنا (زنگنه) ازدواج می کند. حالا این ازدواج به جدایی رسیده و زن، بچه هایش را می خواهد، ولی مرد امتناع می کند. تدوین همزمان سریال را نیز خشایار موحدیان و سودابه سعید نیا برعهده دارند. شفیعی تهیه کنند این سریال تجربه تهیه سریال مناسبتی پربیننده «جراحت» را برای شبکه سه در کارنامه دارد.

از دیگر عوامل این فیلم می توان به: مدیر تصویر برداری: خسرو دادگر مرام/ مدیر صدابرداری: هادی افشار/ طراح صحنه و لباس: شیرین بوریایی/ طراح چهره پردازی: مهدی شیرازی/ مدیر تولید: فرشید رئوفی/ دستیار تهیه کننده: سعید پروینی/ دستیار اول کارگردان: داوود باقری/ مدیر برنامه ریزی: حبیب قلی زاده/ مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری وصف صبا. تصاویرسریال مادرانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تصاویر سریال مادرانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تصاویر سریال مادرانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تصاویر سریال مادرانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تصاویر سریال مادرانه منبع:patugh.ir
منیع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nar nia
10-07-2013, 17:17
روایت کارگردان «مادرانه» از حضور سرزده رییس‌جمهور در پشت صحنه سریالش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارگردان سریال ماه رمضان شبکه سه درباره‌ی حضور سرزده‌ی محمود احمدی‌نژاد در پشت صحنه سریالش، گفت: از اینکه ایشان در مقام ریاست جمهوری مملکت سر صحنه یک سریال آمده‌اند باعث دلگرمی است اما چنین اقداماتی نیازی نبود؛ به جهت اینکه ریاست جمهوری خیلی مقام بالایی دارد و وظیفه‌ی ماست که برای دیدن این مقام برویم.

جواد افشار در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تاکید بر اینکه حضور رییس‌جمهور در پشت صحنه این سریال باعث دلگرمی ما بود‌، گفت: نیازی نبود رییس جمهور در مقام خود سر صحنه حضور پیدا کند به جهت اینکه وظیفه ما است که پیش او برویم و با کمال افتخار به او خسته نباشید بگوییم.

وی ادامه داد: ما شأن رییس جمهور را بسیار بالاتر می‌بینیم نه اینکه ایشان علیرغم گرفتاری‌هایش بر سر صحنه یک سریال حاضر شوند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عکس حسن هندی

افشار گفت: این حضور نشان‌دهنده‌ی توجه به امر فرهنگی است اما این سریال دهمین سریالی است که کار می‌کنم و هیچگاه چنین حضوری را از مقامات بالای کشور ندیده بودم و نمی‌دانم انگیزه چیست.

وی در ادامه همچنین به نکته‌ها و توصیه‌هایی که رییس جمهور به وی ارائه داده بود، اشاره کرد و گفت: آقای احمدی‌نژاد خطاب به عوامل گفت، سعی کنید مردم را شاد کنید پیام‌های خوبی داشته باشید.

این کارگردان همچنین گفت: بنده نیز توضیحاتی در خصوص کمیت و کیفیت کار ارائه دادم.

افشار در پایان گفت: حضور یک مقام ارشد نشان‌دهنده این است که جایگاه فیلم و سریال سازی در کشور ما بسیار بالاست. ای کاش دیگران هم متوجه این امر بشوند اما نه فقط با حضور و بیان، بلکه باید به گرفتاری‌های هنرمندان و امر فرهنگ توجه شود. هنرمندان ما اکنون نیازمند حمایت هستند.

به گزارش ایسنا، رییس‌جمهور به طور سرزده از مراحل تهیه و ساخت سریال تلویزیونی «مادرانه» بازدید و با عوامل و بازیگران این سریال از نزدیک گفت‌وگو کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عکس حسن هندی

docomid
11-07-2013, 17:56
سعید نعمت ا... به نظر من یه نویسنده افراطیه که کلا توی همه ی کارهاش افراط می کنه و یه سبک کاملا تکراری رو توی همه نوشته هاش داره توام با بدآموزی های بسیار و بی هدف ، که دوباره این تکرار و افراط نعمت ا... توی این سریال هم کاملا مشهود بود . خلاصه به نظر من اصلا مناسب نیست که سالی یکی دو تا سریال با فیلم نامه ایشون ساخته بشه ....

a.g g.a
11-07-2013, 22:38
سلام

به نظر من یه مشکلی که اکثر سریال های ایرانی دارن(نه همشون)اینه که برای شخصیت پردازیشون فقط به نکات اخلاقی که قراره برسونن توجه میشه و به این دقت نمیشه که اون شخصیت ها باید آدم هم باشن!!

اکثر شخصیت های این سریال قوطی پیام اخلاقین - نه آدم - من که هر چی سعی می کنم نمی تونم این شخصیتارو آدم واقعی تجسم کنم همش حس می کنم اینا دارن فیلم بازی می کنن(که خوب هم بازی نمی کنن!!)

EngineeR EhsaN
11-07-2013, 22:51
من که فیلمنامه های سعید نعمت الله رو دوست دارم اونم بخاطر تم تاریکی که دارند. توی اکثر کارهاش این تم رو میبینیم البته به همراه حال و هوای ماجراجویانه و غیرقابل پیش بینی.

Mohammad Yek110
12-07-2013, 10:43
سلام
تیتراژ این سریال با صدای احسان خواجه امیری

دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موسیقی ما

Atghia
12-07-2013, 10:47
دوستان عزیز ساعت تکرار پخش سریال((به غیر از 11شب از شبکه تماشا)) از خوده کانال3 کی هستش؟

Kurosh
12-07-2013, 10:59
دوستان عزیز ساعت تکرار پخش سریال((به غیر از 11شب از شبکه تماشا)) از خوده کانال3 کی هستش؟
تو سایت شبکه 3 زده ساعت 16

mojtaba2321
13-07-2013, 23:12
سریال از امشب جون گرفت
بابای رها عشق قدیمیش رو دید:n19:

docomid
13-07-2013, 23:28
این اردلان هم حالش خوب نیستا یه جا فرشته میشه میگه من هیچ کارگری رو اخراج نمی کنم از نون خوردن بیفته بعد امشب می گه قانون پول توی جیبمه :n04: ثبات شخصیت ندارن این کاراکترای سریالای ما :n09:

وین رونی
14-07-2013, 11:15
آتیلا پسیانی دیگه بعد از قسمت اول ازش خبری نشد

nar nia
14-07-2013, 22:33
عکسهای متفاوت هستی مهدوی فر بازیگر نقش رها در سریال مادرانه +بیوگرافی هستی مهدوی فر

هستی مهدوی فر متولد ۱۳۷۰ می باشد. وی در سریالهای جراحت، سوت پایان، نقش لیلی، پرستوهای عاشق، دسته بازنده ها و در حال حاضر در سریال مادرانه که از شبکه ۳ در ایام ماه مبارک رمضان در حال پخش است به ایفای نقش پرداخته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nar nia
14-07-2013, 22:52
عکسهای متفاوت شقایق فراهانی بازیگر نقش مریم در سریال مادرانه + بیوگرافی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شقایق فراهانی (متولد۲ مرداد ۱۳۵۱ در تهران) بازیگر ایرانی است. او فرزند بهزاد فراهانی \nو فهیمه رحیم‌نیا، و خواهر گلشیفته فراهانی، بازیگران سینما و تلویزیون است.

پدرو مادر شقایق فراهانی

شقایق فراهانی و پسرش

شقایق فراهانی به همراه پدر و مادر و پسرش سام

شقایق فراهانی و گلشیفته فراهانی به همراه پدر و مادرشان

شقایق فراهانی و پسرش

شقایق فراهانی و پسرش

Atghia
15-07-2013, 13:35
در قسمت گذشته سریال مادرانه که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود بازیگر این سریال گوشی تلفن همراه را به صورت برعکس گرفته و با آن صحبت می نماید که این گاف بامزه از دید دست اندرکاران سریال مخفی مانده است.

docomid
16-07-2013, 03:49
در قسمت گذشته سریال مادرانه که هر شب از شبکه سه سیما پخش می شود بازیگر این سریال گوشی تلفن همراه را به صورت برعکس گرفته و با آن صحبت می نماید که این گاف بامزه از دید دست اندرکاران سریال مخفی مانده است.

جالبه منم که سریالو دیدم متوجه نشدم ولی همون شب یکی از دوستام رو اتفاقی دیدم که تا رسید بهم گفت دیدی طرف آیفون رو برعکس گرفته بود :))

MR.CART
17-07-2013, 19:47
با دیدن پست دوم این تاپیک از دیدن این سریال پشیمون شدم:n21:

hosseincode2008
17-07-2013, 20:37
واقعا يكي از ضعيف ترين كارهاي تلويزيونه. همه چي شعاري، غير قابل باور و اغراق آميز...

چه عذابي ميكشم سر افطار كه بايد تحملش كنم چون خونواده ميبيننش!

Greedy
17-07-2013, 23:05
واقعا يكي از ضعيف ترين كارهاي تلويزيونه. همه چي شعاري، غير قابل باور و اغراق آميز...

چه عذابي ميكشم سر افطار كه بايد تحملش كنم چون خونواده ميبيننش!

دقیقا
من خودم فکر میکردم سریال خوبی از اب در اومده باشه تا قسمت سوم چهارم هم صبر کردم دیدم نه سریالی هست که به شدت اغراق امیز هست و اتفاقات مسخره ای هم توش رخ میده
مهدی سلطانی شخصا بازیشو دوست دارم ولی اینجا بد بازی کرده دیگه خیلی غلو زیاد کرده تو بازیش
در کل سریالی شعاری هست که زیادم ارزش دیدن نداره

دکتر شمقدر
19-07-2013, 14:58
ﺗﻮ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﺍﻧﻪ ﯾﺎﺭﻭ ﻣﻮﻗﻊ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﺟﺎ
ﺑﻄﺮﯼ ﻣﺸﺮﻭﺏ، ﺷﺮﺑﺖ ﻣﻌﺪﻩ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻩ
ﻣﯿﺮﻩ ﺑﺎﻻ. ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺿﺮﻏﺎﻣﯽ

دکتر شمقدر
19-07-2013, 15:18
به جای دیدن سریال های آشغال ضرغامی و اردوغان ... برید بشینید سریال های جذاب و خوش ساخت آمریکایی ببینید!!! از هزاردستان و سربداران به چی رسیدیم ؟!...مادرانه !!! . اوق ... .:n21:
اینارو دان کنید ببینید : Supernatural ---true blood----Game of Thrones---Arrow

farshidmm
19-07-2013, 18:34

یه سوتی دیگشم این بود که اونجا که مادره داشت واسه رها گذشتشو تعریف می کرد می گفت پولداری بابابزرگت از 30 سالگیش شروع شد و تو 70 سالگیش تموم شد
و میگفت من یادمه زمانی که پولدار نبودیم مست می کرد میومد خونه همه شیشه ها و ظرفها رو میشکست
خوب با توجه به اینکه الان حداقل 6 سال از ورشکستگی پدربزرگ رها میگذره یعنی حداقل باید 76 سالش باشه و از اونجایی که مادر رها قبل از پولداریشونم یادش میاد یعنی باید اون موقع حداقل 10 سالش بوده باشه پس الان مادر رها طبق فیلمنامه باید حداقل 56 ساله باشه! که اصلا منطقی نیست!

hamidchi
19-07-2013, 19:07
در طول یه قسمت بسیار زیاد شاهد دیالو گها و جمله های تکراری هستیم . معمولا این شیوه برای تحت تاثیر قرار دادن بیننده و نشون دادن شدت احساسات بازیگر به کار میره ، ولی تو این سریال فکر کنم نویسنده آلزایمر داشته که هر جمله رو چند بار تکرار میکنن (مخصوصا اردلان تمجید :n15:)
واقعا که خیلی نچسب و مصنوعی هست

nafe-bandar
22-07-2013, 01:04
در تایید نظر دوستمون حمید منم همین نظرو دارم
کلا نعمت الله (نویسنده) سبکش همینه.
البته کلا فیلمنامه این سریال رو چندان دلچسب نمی بینم
اردلان دیگه شورش رو در آورده، اما یه صحنه داشت که تا حالا ندیده بودم توی سریال های ایرانی
اونجا که تو لابی هتل داشتن با هم دعوا می کردن اردلان و رعنا خانم!
توی اینجور دعواها معمولا همه تو حرف هم می پرن و کسی اجازه صحبت نمی ده
اما توی سریال های ایرانی همه اعتماد به نفس داشتن و نوبتی شاخ و شونه می کشن!
اما اینجا اصلاح شد...

REZAHOSEYNGANI
22-07-2013, 11:59
سریال های سره کاری!
بابا سریال طنز بسازید!
کم مردم غم و غصه دارن
بیشنن این سریال های در پیت رو هم نگاه بکنن!
یاد شب های برره بخیر!

havzhini
22-07-2013, 12:36
میگن شهر بی خواننده قورباغه ابوعطا میخونه

من این سریال فقط در حد چند ثاینه اونم سر سفره دیدم ولی صداش رو از دور زیاد شنیدم!
ولی واقعا نمیدونم باید چی گقت به این چیزایی که از تلویزون ایران پخش میشه
یادمه یه زمانی مهران مدیری برنامه میساخت چند هفته برنامش رو قطع کردن به این دلیل که برنامش نکاتت اموزنده نداره
ببره یادتونه دعوای ببره ای چه داستانی شد؟یا پاورچین همش دوربینو نگاه میکردن و یه دیالوگ اموزنده میگفتن؟
ولی حالا چی؟؟؟
برنامه های پخش میشه که اموزنده که هیچ بلنده 10برابر فارسی وان و جم بداموزی نکات زشت توش داره
حاظر شدم شبکه های جم و فارسی1 رو باز کنم بچه بشینه نگاه کنه ولی این برنامه های تلویزون میلی رو نگاه نکنه
تنها نکته اموزنده که روش کار کردن اینه که تمام شخصیهای منفی فیلم همه ریش 3تیغه دارن پس افراد بی ریش پلیدترین انسانهای کره خاکی هستن

حالا اصلا بحث کارگردانی و فیلم نامه و بازی ... پیشکش

nar nia
22-07-2013, 13:41
سریال های سره کاری!
بابا سریال طنز بسازید!
کم مردم غم و غصه دارن
بیشنن این سریال های در پیت رو هم نگاه بکنن!
یاد شب های برره بخیر!

امسال از 3 تا سریال ماه رمضون 2 تاش طنزه!

خروس از شبکه 2 و دودکش از شبکه 1

Йeda
23-07-2013, 00:49
کم مردم غم و غصه دارن

برنامه های پخش میشه که اموزنده که هیچ بلنده 10برابر فارسی وان و جم بداموزی نکات زشت توش داره

با سلام...من جدا متاسفم...نکات زشت؟
من هم موافقم که فیلم هایی که در ایران پخش میشه شاید گاهی مواردی رو متذکر میشه که باعث ناراحتی و حتی شک بیشتر خانواده ها به
بچه هاشون میشه...ولی نکات زشتی هم ندیدم تا به حال مخصوصا در برابر فیلم های شبکه های فارسی1 و... .

در کل سریال مادرانه از اون نوع سریال هاست که من شخصا بعد از 5 دقیقه اول فیلم رو رها می کنم و میرم..
متاسفانه انقدر با کلمات بازی میکنند بیننده خسته میشه...مثلا اردلان انگار فیلم 20-10 سال پیشه..مدام ژست فردین می گیره...:n02:
مخصوصا برخورد و صحبت کردن خانواده مریم خنده داره ...
به هر حال فیلم بدی نیست...
فیلم ایرانیه دیگه...:n09:

clau
23-07-2013, 01:11
اینقد از قیافه و بازی مسخره این پسره عباس غزالی بدم میاد که اگه بهترین سریال تاریخ ایران هم بسازن این توش بازی کنه یک دقیقه هم حاضر نیستم قیافه این بشر تحمل کنم:n21:

havzhini
23-07-2013, 10:09
با سلام...من جدا متاسفم...نکات زشت؟
من جدا متوجه این تاسف نشدم.... برای ما متاسفید که نظر دادیم یا به دلیلی دیگه
همونطور که گفتم من حدود 10دقیقه از فیلم رو اونم به صورت 30ثانیه 30ثانیه دیدم وقتی سرسقره شام بودم ولی صداش رو از دور بیشتر شنیدم
ولی براتون نکان زشتی که اموزش میده این فیلم رو میگم
1-کاملا روش فرار دختر از خونه رو توضیح میده اونم با توجیه که مثلا پدرش بده دختر باید فرار کنه
2-ادم دزدی خیلی راحت حالا چه توسط مادر و پدر چه دیگران
3-داد زدن های شدید
4-بازی کردن مسائلی مثل ریش که هرکس ریش نداشت ادم بده داستانه هرکی ریش داشت فرشته داستان

اینا مثالهای که توی همون 10دقیقه من دیدم توی فیلم وگرنه اگه بیشتر کسی ببینه خوب میتونه بفهمه که ابنها از اونور بام افتادن

در مورد سطح فیلم هم هیچی نباید گقت و کاملا مشخصه سطح فیلمنامه و کارگردانی و بازی و ... در حد حتی فیلمهای درجه4 همون کلمبیا و ترکیه که از فارسی1 و جم پخش میشه نیست(هرچند همینها هم درجه1شون در حد فیلمهای درجه8 فیلم خوب نیست)
در مورد فیلم ایرانی هم اصلا موافق نیستم و میشه اسم این فیلها رو گذاشت فیلم هندی ده60(میلادی)
وگرنه ما فیلمهای خیلی خوبی از قدیم تا حالا داریم از فیلمسازهای بسیار عالی
ولی متاسفانه درحال حاطر جریانی که قدرت داره فقط یه سری افراد خاص رو اجازه فعالیت میده که همه هم بسیار بی دانش و بدون استعداد هستن و همچین اراجیفی رو میسازن که فقط به بعد شعاری داستان میپردازن و چیزی بجز شعارهای بی ارزش چیزی توی فیلم نمیشه دید
مثل مطرح کردن ریش ، مثل اینکه همه کسانی که خوب و در رفاه زندگی میکنن(البته با پولدار فرق داره ) همه ادمهای بد و ... هستن

Eblis 2011
23-07-2013, 14:21
من جدا متوجه این تاسف نشدم.... برای ما متاسفید که نظر دادیم یا به دلیلی دیگه
همونطور که گفتم من حدود 10دقیقه از فیلم رو اونم به صورت 30ثانیه 30ثانیه دیدم وقتی سرسقره شام بودم ولی صداش رو از دور بیشتر شنیدم
ولی براتون نکان زشتی که اموزش میده این فیلم رو میگم
1-کاملا روش فرار دختر از خونه رو توضیح میده اونم با توجیه که مثلا پدرش بده دختر باید فرار کنه
2-ادم دزدی خیلی راحت حالا چه توسط مادر و پدر چه دیگران
3-داد زدن های شدید
4-بازی کردن مسائلی مثل ریش که هرکس ریش نداشت ادم بده داستانه هرکی ریش داشت فرشته داستان

اینا مثالهای که توی همون 10دقیقه من دیدم توی فیلم وگرنه اگه بیشتر کسی ببینه خوب میتونه بفهمه که ابنها از اونور بام افتادن

در مورد سطح فیلم هم هیچی نباید گقت و کاملا مشخصه سطح فیلمنامه و کارگردانی و بازی و ... در حد حتی فیلمهای درجه4 همون کلمبیا و ترکیه که از فارسی1 و جم پخش میشه نیست(هرچند همینها هم درجه1شون در حد فیلمهای درجه8 فیلم خوب نیست)
در مورد فیلم ایرانی هم اصلا موافق نیستم و میشه اسم این فیلها رو گذاشت فیلم هندی ده60(میلادی)
وگرنه ما فیلمهای خیلی خوبی از قدیم تا حالا داریم از فیلمسازهای بسیار عالی
ولی متاسفانه درحال حاطر جریانی که قدرت داره فقط یه سری افراد خاص رو اجازه فعالیت میده که همه هم بسیار بی دانش و بدون استعداد هستن و همچین اراجیفی رو میسازن که فقط به بعد شعاری داستان میپردازن و چیزی بجز شعارهای بی ارزش چیزی توی فیلم نمیشه دید
مثل مطرح کردن ریش ، مثل اینکه همه کسانی که خوب و در رفاه زندگی میکنن(البته با پولدار فرق داره ) همه ادمهای بد و ... هستن

شما میتونی سریال رو تماشا نکنی اگه میگی اراجیفه !
نظرات شما نشون میده تو همه ی تایپک ها که دائم المخالف همه چیز هستین !
اگه بخوای جنبه های منفی و نیمه خالی لیوان رو نگاه کنی ، در تمامی موضوعات و سریال ها و فیلم ها میشه اینکارو کرد !
فیلم بسیار آموزنده و خوبه و کاملا ارزش دیدن داره !
البته این موضوع طبیعیه که همیشه افرادی مخالف حضور دارن برای تخریب زحمات دیگران ! نباید خرده گرفت !

و من الله توفیق!

Greedy
23-07-2013, 14:37
من دو سه قسمت اول دیدم اینقدر چرت بود دیگه ندیدم ولی نمیدونم 3-4 قسمت قبل بود فکر کنم ده دقیقشو مجبوری دیدم :دی یه جا اردلان رفته بود کلانتری بعد نمیدونم مامور بود یا سروان ازش یه سری سوال میکرد بعد اردلان قاطی کرد داد زد سرش گفت چقدر سوال میپرسی کارتو بکن ( البته دقیقا یادم نیست چی گفت ولی تو این مایه ها بود )
اینو گفتم که بگم اراذل اوباششم جرات نمیکنن اینطوری صحبت کنن تو کلانتری ولی این خیلی راحت و ریلکس انگار با نوکرش حرف میزد :دی
در کل یک سریال ابکی و مسخره بیش نیست

farshidmm
23-07-2013, 16:30
من دو سه قسمت اول دیدم اینقدر چرت بود دیگه ندیدم ولی نمیدونم 3-4 قسمت قبل بود فکر کنم ده دقیقشو مجبوری دیدم :دی یه جا اردلان رفته بود کلانتری بعد نمیدونم مامور بود یا سروان ازش یه سری سوال میکرد بعد اردلان قاطی کرد داد زد سرش گفت چقدر سوال میپرسی کارتو بکن ( البته دقیقا یادم نیست چی گفت ولی تو این مایه ها بود )
اینو گفتم که بگم اراذل اوباششم جرات نمیکنن اینطوری صحبت کنن تو کلانتری ولی این خیلی راحت و ریلکس انگار با نوکرش حرف میزد :دی

خوب شد نگفت کلانتریُ می خرم! :n08:
تو سریال شبکه 1 که رفته بودن تو اداره پلیس جشن تولد گرفته بودن رو سر سروان برف شادی میریختن :n02:
دودکش هم بعضی رفتارها و صحبت هاشون خیلی لوسه!

Greedy
23-07-2013, 16:32
خوب شد نگفت کلانتریُ می خرم! :n08:
تو سریال شبکه 1 که رفته بودن تو اداره پلیس جشن تولد گرفته بودن رو سر سروان برف شادی میریختن :n02:
دودکش هم بعضی رفتارها و صحبت هاشون خیلی لوسه!

دودکش طنز هست باید از این موقعیت های طنز باشه حالا و در کل هم طنز خوبی هست
ولی مادرانه ژانرش طنز نیست ولی به صورت طنز در اومده :n09:

REZAHOSEYNGANI
24-07-2013, 20:19
تو این فیلم چرا همه آیفون دارن؟

3D-Max
24-07-2013, 23:13

داداش تا حالا کلانتری رفتی؟فکر میکنی سروان و مامور و ... خدا پیغمبرن؟
من خودم چندین بار دیدم با لحنی بدتر از این با مامورای مختلف کلانتری و دادگستری و ... صحبت میکنن
+
اینم مد شده اکثرا سریال نمیبینن ولی تیکه هاشو دیدن:دی
جسارت نباشه منظورم شما نیستید من یکی از رفیقام تو دنیای مجازی کلا فیلمو میکوبه
که آره من فیلم نمیبنیم وقتی خانواده میبینه منم مجبوری میبینم و ... یروز خونشون بودم وقتی فیلم شروع شد:n04::n04::n04:
یعنی اصلا حرف واسه زدن نذاشت نمیدونم مد جدیده همه سریال نگاه میکنن ولی تو دنیای مجازی....!
حالا این خوبه یادش بخیر تاپیک فیلم ستایش:دی

docomid
26-07-2013, 00:52
دقیقا آخه یعنی چی این کارا ، اونم یه جنسی که متعلق به دیار کفر (آمریکاست) :n09:

banii
26-07-2013, 01:10
اون جوونه که موهاش بلنده اسمش چیه ؟ اسم واقعیش ؟ همونه که توی وضعیت سفید هم اگه اشتباه نکنم بود ؟ ازش خوشم میاد... بازیگر بسیار مستعدیه ... چندتا عکس ازش بزارید ...

Eblis 2011
26-07-2013, 01:14
اون جوونه که موهاش بلنده اسمش چیه ؟ اسم واقعیش ؟ همونه که توی وضعیت سفید هم اگه اشتباه نکنم بود ؟ ازش خوشم میاد... بازیگر بسیار مستعدیه ... چندتا عکس ازش بزارید ...

عباس غزالی

soroosh_cz
26-07-2013, 01:20
سریالش یه جوریه...
یا جیغ و داده یا مث سمفونی آهنگ پخش میکنه... یه جاهاییشم همه چی ساکت میشه و یه دفعه یکی یه نکته ی اخلاقی میگه :n09:

Greedy
26-07-2013, 01:32
اینم مد شده اکثرا سریال نمیبینن ولی تیکه هاشو دیدن

مثلا که چی ؟ الان من خالی ببندم سریال نمیبینم کلاسم میره بالاتر یا بهم پول میدن؟!
حرفایی میزنی
من خودم قبل پخش این سریال چون نقش اول هم مهدی سلطانی بود که بازیشو دوست دارم فکر میکردم سریال خوبی باشه دو سه قسمت هم کامل دیدم قسمت چهارم هم تا نصف تحمل کردم دیدم به معنای واقعی چرت هست منم سریال یا برنامه ای ببینم چرت هست دیگه نمیتونم تحملش کنم این ده دقیقه هم که گفتم اتفاقی زدم فکر کنم سریال برای اخرین بار تموم شده بود زدم سه دیدم چون من کلا دیگه میزنم شبکه تماشا برای اخرین بار میبینم با اینکه دیدم ولی بازم ارزش داره تا برم سریال مسخره مادرانه ببینم
وقتی ببینم میگم دیدم دیگه نبینم هم میگم ندیدم

Y@var
26-07-2013, 16:40
امشب (پنج شنبه شب) شگفت انگیز ترین و عجیب ترین دیالوگ تاریخ تلویزیون و سینمای پس از انقلاب توسط نویسنده، کارگردان و بازیگر سریال مادرانه خلق شد! چیزی شبیه همان چند دیالوگ درخشانی که پدر به دخترش می گفت: "آرایشتو پاک کن، دختر!" در حالی که هیچ آرایشی بر صورت وی دیده نمی شد!

این بار زمانی که مریم زمان (شقایق فراهانی) در اتاق و در رختخوابش خود را به خواب زده بود، مادرش وارد شده و به او می گوید:" از کی تا حالا با روسری می خوابی؟!"

یادم می آید هنگام تصویربرداری سریال در مسیر زاینده رود ساخته آقای حسن فتحی، بارها و بارها به گروه لباس تذکر دادند که روسری و شال خانم مهرانه مهین ترابی باید به نحوی بسته شود تا قسمت زیر چانه ایشان (ناحیه غبغب) نیز پوشیده شود. در حالی که هیچ گره، چفت و بست یا چیز دیگر به هیچ وجه قادر به پوشاندن این ناحیه تقریبا افقی از زیر چانه و بالاترین ناحیه گردن نیست. به هر حال امشب با شنیدن این دیالوگ به یاد رمضان 88 افتادم و این که ظاهرا تا کنون اشتباه می کردیم و اگر بازیگر زن خود را به خواب نزده باشد و اگر قرار باشد سکانسی از خواب واقعی وی را تصویر برداری کنیم، مجازیم تا وی را بدون روسری و بدون حجاب نشان دهیم!

از سر شب تا کنون در شگفتم که این دیالوگ های مشعشع و ساختارشکنانه غریب (!) از کجا خلق می شوند و نویسنده در آن لحظه که مبادرت به نوشتن آن می کرده در چه حال و هوایی سیر می کرده است؟! به هرحال تصور می کنم تمامی طراحان لباس این سه دهه، باید فی الفور گوشی تلفن را برداشته و از کارگردانان آثاری که طراحی لباس آن ها را برعهده داشته اند بابت طراحی اشتباهی که تاکنون انجام داده اند عذر خواهی کنند! قصور و اشتباهی که در آن بازیگر زنی را که واقعا در خواب بوده با روسری و حجاب نشان داده اند!

به قول یکی از دوستان، این دیالوگ می توانست به شکل زیر تکمیل شود و ادامه یابد:

مادر: از کی تا حالا با روسری می خوابی؟

مریم: از وقتی که تو جلوی شوهرت روسری سر می کنی!

منبع: خبرآنلاین

nar nia
26-07-2013, 17:13
امشب (پنج شنبه شب) شگفت انگیز ترین و عجیب ترین دیالوگ تاریخ تلویزیون و سینمای پس از انقلاب توسط نویسنده، کارگردان و بازیگر سریال مادرانه خلق شد! چیزی شبیه همان چند دیالوگ درخشانی که پدر به دخترش می گفت: "آرایشتو پاک کن، دختر!" در حالی که هیچ آرایشی بر صورت وی دیده نمی شد!

این بار زمانی که مریم زمان (شقایق فراهانی) در اتاق و در رختخوابش خود را به خواب زده بود، مادرش وارد شده و به او می گوید:" از کی تا حالا با روسری می خوابی؟!"

یادم می آید هنگام تصویربرداری سریال در مسیر زاینده رود ساخته آقای حسن فتحی، بارها و بارها به گروه لباس تذکر دادند که روسری و شال خانم مهرانه مهین ترابی باید به نحوی بسته شود تا قسمت زیر چانه ایشان (ناحیه غبغب) نیز پوشیده شود. در حالی که هیچ گره، چفت و بست یا چیز دیگر به هیچ وجه قادر به پوشاندن این ناحیه تقریبا افقی از زیر چانه و بالاترین ناحیه گردن نیست. به هر حال امشب با شنیدن این دیالوگ به یاد رمضان 88 افتادم و این که ظاهرا تا کنون اشتباه می کردیم و اگر بازیگر زن خود را به خواب نزده باشد و اگر قرار باشد سکانسی از خواب واقعی وی را تصویر برداری کنیم، مجازیم تا وی را بدون روسری و بدون حجاب نشان دهیم!

از سر شب تا کنون در شگفتم که این دیالوگ های مشعشع و ساختارشکنانه غریب (!) از کجا خلق می شوند و نویسنده در آن لحظه که مبادرت به نوشتن آن می کرده در چه حال و هوایی سیر می کرده است؟! به هرحال تصور می کنم تمامی طراحان لباس این سه دهه، باید فی الفور گوشی تلفن را برداشته و از کارگردانان آثاری که طراحی لباس آن ها را برعهده داشته اند بابت طراحی اشتباهی که تاکنون انجام داده اند عذر خواهی کنند! قصور و اشتباهی که در آن بازیگر زنی را که واقعا در خواب بوده با روسری و حجاب نشان داده اند!

به قول یکی از دوستان، این دیالوگ می توانست به شکل زیر تکمیل شود و ادامه یابد:

مریم: از وقتی که تو جلوی شوهرت روسری سر می کنی!

منبع: خبرآنلاین

بعضی از نظرات مردم:

ببینید تفاوت فرهنگ دو خانواده ی مختلف رو چه زیبا به تصویر کشیده..

اولی یک خانواده ی از هم پاشیده اما خیلی پولدار و خفنه که دختر 16 17 ساله اش اینقدر پررو و چشم سفید و بی تربیته که هرکاری دوست داشته باشه می کنه... از اعتیاد و فرار از خانه و دوست پسر و...به حرف هیچ کس هم شلغم خورد نمی کنه باباش هم هیچ کاری نمی تونه بکنتش

یکی یه خانواده ی درست درمون مذهبی کار درسته که دخترش یه بیوه ی 40 ساله اش شده، مدیر یه مدرسه است، سری تو سرا داره واسه خودش، اما می خواد آب هم بخوره از باباش اجازه می گیره... حتی باباش به خودش اجازه می ده که موبایلشو بگیره تا ببینه کی به دخترش زنگ زده(والبته در یک صحنه ی بسیار تاثیرگذار!! تا گوشی رو نزدیک گوشش می بره وجدانش و ایمانش جلوشو می گیره و گوشی رو به دخترش پس می ده!!!)
حالا شما گیر دادی به یه دیالوگ...

مریم: از وقتی که رانت خوارها شش تیغ می کنند.

مریم:از وقتی که تو سریالها اسم همه ی ادم بدها ایرانی.

مریم:از وقتی که طراح لباس گفته.

مریم:از وقتی که تو سریالها بچه ها با روش گرده افشانی به وجود میان.

مریم:از وقتی که اقایون با جوراب وپیراهن استین بلند می خوابن.

مریم:از وقتی که تو دفتر اقای مطهری دوربین کار گذاشتن. خوب میترسم مامان.

مریم:از وقتی که سریال شاید برای شما هم اتفاق بیفتد را می بینم.
...

فرداست که کیهان حکم کند که کلیه فیلم سازان می بایست فقط صحنه های بیرونی را بگیرند و هر گونه ورود به صحنه های خصوصی و داخل اتاق های کلیه انسان ها حرام است

nar nia
27-07-2013, 16:45
این انتخاب مادرانه

در میان عوامل سازنده ی مادرانه برخی از عناصر شناخته شده تر و البته قابل پیش بینی ترند . سعید نعمت الله نویسنده ی سریال تجربه ی چند مجموعه تلویزیونی پشت سرهم را در این چند ساله ی اخیر داشته است . مجموعه هایی که به نسبت دیگر کارهای تلویزیون از استقبال تماشاچی هم بی بهره نبوده اند .

دنیای نوشتن سعید نعمت الله در میان آدم هایی رقم می خورد که زخم خورده اند . شاید الزاما شکست خورده نباشند یعنی نشانه های شکست خوردگی در شاکله ی نمودیشان در داستان مشخص نباشد ، اما قطعا زخم هایی که در طول زندگی خورده اند ، را فراموش نکرده اند . این نوع پرداخت در آدمی های داستان بیش از آن که رویکردی آسیب شناسانه داشته باشد نوعی نگاه روان شناسانه را طلب می کند . شیوه نوشتن سعید نعمت الله در میان این روان شناسی و آسیب شناسی معلق می ماند ، آن هم شاید به جهت زبان معیاری است که آدمی های داستان هایش دارند.

این بی سامانی متن نمایشی در مادرانه از هسته و پی رنگ داستان آغاز می شود و البته طبیعی است که در دیالوگ ها نیز خود را نشان می دهد

به عنوان نمونه ی مشابهی از این دست باید به شیوه ی نگارش مسعود کیمیایی اشاره کرد . دنیای آدمی های کیمیایی و به تبع آن ادبیاتشان ملهم از فضای مورد علاقه ی خود مسعود کیمیایی است . همه ی آدمی ها در هر جایگاهی که باشند ، قهرمان یا ضدقهرمان از فضا و قوانین مشتی گری مورد علاقه ی نویسنده تبعیت می کنند . همه یک پا فیلسوفند . فیلسوف هایی که مکتب فلسفی شان نشئت گرقته از مکتب یا نحله ی خاصی نیست .

همه اتفاقا با دیدن فیلم های کیمیایی این ادبیات و شیوه ی استدلال را آموخته اند . امروز هم کسی که حرف های به قول غلط مصطلح حکیمانه ی قهوه خانه ای بزند ، دیگران و شنوندگان می گویند که مثل فیلم های کیمیایی حرف می زنند . این عرض خاص برای کیمیایی زمانی گل درشت و کاریکاتوری می شود که به یک مفهوم بیش از عناصردیگر زندگی متمرکز می شود . ادبیات آدمی ها و روابط و روند دراماتیک حوادث در قیصر و گوزن ها توی ذوق نمی زند ، اما در رئیس یا حکم یا هر فیلمی که در این ده دوازده سال اخیر به وسیله ی کیمیایی ساخته شده است نوعی کمدی به هجو کشیدن آثار قبلی است . برای نگارش سعید نعمت الله هم همین قضیه دارد اتفاق می افتد.

این دستور زبان مشترک آدمی های داستان با نویسنده در شیدایی یا جراحت هم وجود دارد، اما با زیرکی کارگردانش (محمد مهدی عسگر پور) از زهر آن گرفته می شود و دیگر دیالوگ ها تبدیل به مونولوگ های متفرعن و بیانیه های مطنطن و شعارهای منقلب کننده نمی شود . این اصلاح متن در مجموعه هایی که سعید نعمت الله با سیروس مقدم همکاری داشته نیز قابل مشاهده است .

نوع میزانسن ها که شامل بخش های گوناگونی می شود ، می تواند یک کلام را در مقام اصلی اش به مخاطب منتقل کند و یا از دیالوگ ها سوژه ای برای خنده ی تماشاچی های باهوش تر بسازد.

این بی سامانی متن نمایشی در مادرانه از هسته و پی رنگ داستان آغاز می شود و البته طبیعی است که در دیالوگ ها نیز خود را نشان می دهد . تهیه کننده ی مجموعه مادرانه (محمد رضا شفیعی ) از جمله ی تهیه کننده های پر کار این روزهای سینما و تلویزیون ایران است . تجربه ی همکاری شفیعی و نعمت الله در مجموعه های قبلی با دو کارگردانی بود که پیش از این ذکر نامشان رفت . اما تجربه ی نعمت الله و شفیعی با جواد افشار (کارگردان مادرانه ) انگار تجربه ی خوبی از کار درنیامده است . این را از بازتاب نظرات تماشاچی ها هم می شود متوجه شد ، این که شباهت های مادرانه به کارهای قبلی نعمت الله تا حدی است که اکثر تماشاچی ها هم به این نکته اشکال وارد می کنند . خصوصا این که تقابل دراماتیک مهدی سلطانی (در نقش اردلان ) و آتیلا پسیانی (در نقش نائبی) نمونه ای از نسخه ی موفق سریال دیوار بوده است که در این سریال نیز مورد استفاده قرار گرفته .

در یک مجموعه ی تلویزیونی بیش از آن که نقش کارگردان در موفقیت یا عدم موفقیت ملموس و پررنگ باشد ، این تهیه کننده است که به عنوان یک مدیر هنری موظف به هماهنگی عوامل مجموعه اش باید باشد . اتفاقی که در مادرانه به یک تقلید ساده ، خلاصه می شود
تبیان

Переклад не
27-07-2013, 16:48
جدای از نقد ها و بحثهای دوستان ، سریال آهنگ بسیار زیبا و احساسی داره.گویا از محبت مادر و یا کمبود اون حرف میزنه

5ajad
27-07-2013, 17:35
فقط کارکتر های منفی فیلم آیفون دارن ! :n09:

nafe-bandar
28-07-2013, 03:25
حالا دوستان میگن که کاراکترهای منفی آیفون دارن... (مگه سامسونگ چشه؟!)
چند وقت دیگه اردلان خان (!) تمجید، وضع مالیش خراب میشه، بعد دیگه باید 1200 دست بگیره مثل بقیه :D

-----------------------

متاسفانه مخصوصا تو این چند قسمت اخیر دیالوگ ها خیلی روتین شده
مثلا مستیم میگه عشق خیابونی تهش خیر نیست
دنبال پول رفتن = بدبختی!
خارج رفتن = کم عقلی!

البته واضحه، واسه اینکه صداوسیما تحویلشون بگیره مجبورن... اما نه اینقدر ضایع!

با این داستان سازی هم نمی دونم چطوری می خوان 10-15 قسمت دیگه کشش بدن!
هرچقدر سریال دودکش و خروس داره جذاب تر میشه این یکی چرت تر میشه!
اما انصافا موسیقی متن زیبایی داره، دلنشینه...

XENON24
28-07-2013, 15:24
عکس قدیمی استاد مهدی سلطانی سروستانی (اردلان تمجید)
بگو خب!

emad_hs
28-07-2013, 16:52
دوستان آهنگ های متن سریال که بی کلام هستند رو کسی نداره بزاره برای دانلود؟

h-blade
28-07-2013, 17:09
آقای نعت الله فکر کرده با جمع کردن یه سری تیپ میتونه سریال بنویسه..........

من که شخصیتی تو این سریال ندیدم.....

REZAHOSEYNGANI
28-07-2013, 18:06
از روی بیکاری نگاه میکنم
اما برخی دیالوگ ها که فلسفی هستن هم لازم هست که باشن اما زیاد از حد هم تکراری میشه!

Raـــــ Hـــــ Za
29-07-2013, 11:26
«مادرانه» دو شب پخش نمی‌شود

سریال «مادرانه» که هر شب بعد از اذان مغرب به روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود، امشب و فردا شب (سه‌شنبه و چهارشنبه) پخش نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، شبکه سه شامگاه گذشته از طریق زیرنویس اعلام کرد که سریال ماه رمضانی‌اش روزهای سه‌شنبه و

چهارشنبه - هفتم و هشتم مرداد ماه - به روی آنتن نخواهد رفت.

قسمت نوزدهم سریال «مادرانه» به کارگردانی جواد افشار چهارشنبه، نهم مرداد ماه پخش می‌شود.

در این سریال بازیگرانی چون مهدی سلطانی سروستانی، لعیا زنگنه، هستی مهدوی، عباس غزالی، سید مهرداد ضیایی، شقایق فراهانی و ... ایفای نقش دارند.

ایسنا

emad_hs
29-07-2013, 11:48
دوستان من هر چه گشتم نتونستم آهنگ های زیبای متن این سریال رو پیدا کنم اگر کسی داره دریغ نکنه
ممنون

nar nia
29-07-2013, 17:02
تصاویر متفاوت از مهدی سلطانی سروستانی بازیگر نقش اردلان تمجید در سریال مادرانه + بیوگرافی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویکی پدیا : مهدی سلطانی (زاده ۱۳۵۰ - شیراز) بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و همچنین کارگردان تئاتر می‌باشد. لیسانس بازیگری از دانشکده هنرهای زیبا (دانشگاه تهران) - فوق لیسانس کارگردانی از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر در سال ۱۳۷۸- دکترای تئاتر از دانشگاه آوینیون فرانسه- وی هم اکنون عضو هیثت علمی و استادیار دانشکده هنرهای نمایشی و موسیقی، پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران است

مهدی سلطانی در دوران کودکی

مهدی سلطانی در دوران نوجوانی

----

گفتگو دکتر مهدی سلطانی در مجله زندگی ایده آل
استاد مهدی سلطانی: تدبیر ،درک ،دانش آموزه های لازم برای بازیگری است.
*نقش پدری که عاشق دخترش است و در عین حال خودش مشکلاتی دارد و به نظر مقصر می‌رسد در همین حد شبیه نقش جمیل در «دیوار» است.درابتدا نترسیدید که آن کاراکتر تکرار شود؟میلیونها پدر هستند که عاشق دخترشان هستند و مشکلاتی هم دارند. اما هیچکدامشان کاملا شبیه هم نیستند. ممکن است با داشتن عناصر مشترک ، شباهت هایی با هم داشته باشند اما عناصر غیر مشترکشان موجب تفاوت هایشان می شود. فرزندان یک خانواده با اینکه از یک پدر و مادر هستند و در یک خانه بزرگ شده اند اما هر کدام اخلاق و منش متفاوتی دارند. من سعی می کنم جهان را با چشمان کاراکتری که بازی می کنم ببینم و از آنجا که هر کاراکتری جهان را از زاویه خود می بیند پس کنش و واکنش هایش نسبت به واقعیات پیرامونش متفاوت است. از همین رو "اردلان"مادرانه با "جمیل" دیوار و " پهلوان بهزاد" در مسیر زاینده رود فرق می کند هر چند به ناگزیر ویژگی های مشترکی هم دارند چون به هر حال هر سه از جنس انسانند. بنابراین، اگر بازیگری بپذیرد که هر انسانی منحصر به فرد است نباید هراسی از تکرار شدن داشته باشد.*به خاطر ویژگی‌های ظاهری‌تان خصوصاً صدایتان نقش‌های آدم های محکم و مستبد به شما خوب می‌نشیند در تئاتر و تلویزیون هم از این دست‌نقش‌ها از شما زیاد دیدیم. این برای شما در ادامه کلیشه ایجاد نمی کند؟تا الان که اینگونه نبوده است. بازیگران بزرگی داشتیم و داریم که قابلیت های صدایی و فیزیکی خاصی دارند. داشتن این قابلیت ها همواره به عنوان یک امتیاز برایشان در نظر گرفته شده و آنها با استفاده از این ویژگی ها توانسته اند آثار ماندگاری از خود به جا بگذارند. بزرگانی مثل فردین، وثوقی، ملک مطیعی، شکیبایی، پرستویی، انتظامی، تسلیمی و ... در هر صورت، فیلمسازان بر اساس نیازی که دارند به سراغ هنرپیشگانی می روند که بیشترین ویژگی را چه به لحاظ توانایی بدنی و تکنیکال و چه به لحاظ شباهت فیزیکی، با نقش داشته باشند. این می تواند برای بازیگر هم خوب باشد و هم بد. خوب از این جهت که بازیگر نیازی به صرف انرژی مضاعف برای نزدیک شدن به نقش، لا اقل از جنبه فیزیکی ندارد. و می تواند بد باشد چون ممکن است بازیگر را به ورطه تکرار بیاندازد، تکراری که دیگر برای مخاطب جذابیتی ندارد. اما بازیگر به معنای واقعی کلمه، آموخته است که چگونه عمل کند که به ورطه تکرارهای کسل کننده نیفتد. این آموزه ها همان تدبیر، درک و دانش بازیگری است. *نقش اردلان تمجید چقدر شبیه شماست حتی در جزییات به ظاهر بی‌اهمیت. شده که با خودتان بگویید این رفتار او شبیه خودم است.شاید در ظاهر امر اردلان تمجید شباهت زیادی به من نداشته باشد، ولی به اعتقاد من همه انسانها به نوعی به هم شبیهند زیرا عناصری وجود دارند که بدون استثنا در تمام انسانها مشترکند. فرق نمی کند که از چه رنگ و یا نژادی باشیم. این عناصر و یا ویژگی ها از اجزای طبیعت بشرند. تنها مقدار و میزانش در انسانها متغیر و متفاوت است. مثلا همه ما حسادت، جاه طلبی، غرور، خودخواهی، مهربانی، خشونت، وسواس، غیرت و... داریم. تنها مقدارش در ما متفاوت است. کسی که زیاد غرور دارد متکبر می شود. کسی که به جای 20 در صد حسادت 70 در صد از این عنصر برخوردار باشد او را به عنوان انسانی حسود می شناسیم. و کسی که به جای 50 درصد وسواس تمیزی، تنها شامل 10 در صد باشد او را شلخته یا کثیف می نامیم. در واقع، هنرپیشه، به وسیله تخیل و تجسم، آنچه که درون خود دارد را کم و زیاد می کند. از این رو، او دیگر خود واقعیش نیست و به ظاهر شخص دیگری شده است زیرا با کم و زیاد کردن خصیصه هایش، طبع و در نتیجه کاراکترش را تغییر داده است. بنابراین، می توان چنین گفت که هر کسی بر خلاف انگیزه های طبیعی خود عمل کند و ویژگی های طبیعی خود را بیشتر و یا کمتر بروز دهد دیگر خودش نیست، هنرپیشه ایست مشغول بازی. با این تفاسیر ما آدمها در زندگی روزانه چه مقدار خودمانیم و کجاها بازی می کنیم؟ *کدام عامل در نوشته سعید نعمت الله بیشتر از همه شما را ترغیب کرد که این نقش را بپذیرید.چالش ها، تناقضات و پیچیدگی هایی که در کاراکتر اردلان تمجید وجود داشت. *از گریم و طراحی لباستان راضی هستید ؟پوشش رسمی شما در اغلب سکانس‌ها(کت وشلوار) برای شما سخت نبود و معذبتان نمی‌کرد؟
از گریم راضیم. در رابطه با لباس هم به نظر من طرح و تنوع لباس می توانست بهتر باشد که بنا به دلایلی نشد. به هر حال پوشیدن کت و شلوار در فصل گرم تابستان طاقت فرساست.*شما که خودتان تدریس می کنید چقدر در طول کار با اشکالات جوان های سریال کنار آمدید یا مانند یک معلم اشتباهاتشان را به آنها یادآوری کردید؟ می خواهم بدانم که آن بعد آموزشی چقدر به بازیگران روبروی شما کمک می کند؟ اگه کمکی از دستم بر بیاد بدون هیچ دریغی انجام می دهم. گاهی پیش می آد که از من خواسته می شه تا نظرم رو بگم و من صادقانه این کار رو می کنم. گاهی هم پیشنهادی دارم که اگر احساس کنم سازنده است اون رو ارائه می دم. سوای اون، خودم هم همواره طالب پیشنهادهای خوب هستم.*داستان آن موبایلی که برعکس گرفتید و سوژه خیلی از سایت‌ها و روزنامه‌ها شد چه بود آقای سلطانی؟ این راکورد از شما که معمولاً بدون خطا کار را به سرانجام می‌رسانید بعید بود. معمولا چک کردن این رویدادها به عهده منشی صحنه و عوامل پشت مانیتور است. هر چند به اعتقاد من این مساله چندان حائز اهمیت نیست. انسان گاهی در شرایط عصبی و سخت دست به کارهایی می زند که به نظر غیر معمول می آد. مثلا گاهی افراد سیگاری سیگار را وارونه روشن می کنند، داخل اسانسور هستیم و دگمه همان طبقه را فشار می دهیم . جورابهای لنگه به لنگه می پوشیم، حتی تلفن را وارونه می گیریم. وقتی که در شرایط آرام و نرمالی نیستیم از این دست اتفاقات بیشتر می افتد. این اتفاق را اگر بخواهیم توجیه کنیم می توانیم به حساب عجله و عصبانیت و تمرکز نداشتن اردلان بگذاریم. از طرف دیگر، گوشی را اگر وارونه هم بگیریم بالاخره صدایش قابل شنیدن هست هر چند ضعیف. باتوجه به اینکه در «مادرانه» شما قصد ترک دادن اعتیاد دخترتان را دارید دوست دارم بدانم که در واقعیت این مسئله برای شما پیش آمده که کسی در در اطرافیان یا دوستان و نزدیکانتان باشد که بخواهید او را ترک بدهید یا در درمانش به او کمک کنید؟نه خوشبختانه تا اکنون پیش نیامده و امیدوارم که هیچوقت هم پیش نیاید.مصاحبه از دنیا خمامی

mpcreza
29-07-2013, 17:23
اصلا این نقش رها به این دختره نمیاد :| (این دوست اردلانم خیلی تخیلیه تو واقعیت امروز)
:n21:

بگو خب:n02:

Йeda
30-07-2013, 01:45
- جدا که اصلا با بچگیش مو نمیزنه...
- من بچه نیستم بگو خب :)

خیلی جالبه!
با وجودی که من از اول فیلم تا آخر فیلم رو به همه زهر می کنم انقدر که نقد می کنم :n02:ولی نمی دونم چه حسی
تو فیلم ( ++ آهنگ تیتراژ ) نهفته س که چند قسمته منو تا آخر سریال، پای تی وی نگه می داره... .

ragbar12
30-07-2013, 03:02
سريال زياد جالبي نيست همش تكراره يه سري بخشهاست مثل برخورد تكراري اردلان با افراد مختلف.
اردلان بيشتر به قشر كلاه مخملي ودستمال به دست فيلم فارسي ها شباهت داره تا كسي كه صاحب يك زندگي مدرن وامروزي با ثروت زياده!
شايد خواستن با اين جو ر كار ها يك نوع اوري داشته باشن ولي كار خوب از اب در نبومده سرياهاي سالهاي قبل خيلي بهتر از اين بودن

Kurosh
30-07-2013, 03:25
دوستان من هر چه گشتم نتونستم آهنگ های زیبای متن این سریال رو پیدا کنم اگر کسی داره دریغ نکنه
ممنون

متنش که نه، ولی تیتراژ ابتدایی و انتهاییش رو در پست زیر معرفی کردم ...

شاهکاره کار کارن همایونفر عزیز ... :40:

emad_hs
30-07-2013, 15:58
متنش که نه، ولی تیتراژ ابتدایی و انتهاییش رو در پست زیر معرفی کردم ...

شاهکاره کار کارن همایونفر عزیز ... :40:

ممنون
کاش میشد یک جور بدست آورد

ترنم اعتمادی
31-07-2013, 01:48
فیلم خوبیه
داستانی واقعی البته فیلتر شده
فیلمی که طبق معمول خونواده ها رو به ترس انداخته تا به ما جوونا بیشتر (مثلا) توجه کنن
هستی مهدوی و عیاس غزالی و آقای سلطانی سروستانی بازیگرای خیلی خوبین

emad_hs
31-07-2013, 17:37
امشب پخش میشه؟

REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 17:39
امشب فکر کنم پخش بشه
چون 2 شب پخش نشد دیگه!
سریال طنر هم که نیست!

ترنم اعتمادی
31-07-2013, 21:09
پخش شد
این رها با کاراش واقعا پدر بد بختشو چزوند
دلم برای پدرش خیلی سوخت
لهش کرد

poonel
31-07-2013, 22:06
عجیبه
.
.
.
عجیبه
.
.
.
عجیبه
.
.
.
رها که از ماشین پرت شد پایین، حداقل یه 30 سانتی به قدش اضافه شد:n04:

nar nia
01-08-2013, 18:14
نشستی با عوامل «مادرانه»/ پلنگ‌صورتی هم بارها با ماشین له می‌شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Йeda
01-08-2013, 21:56
جالبه
نگفتن لا اقل یه بدلکار لاغرتر بیاریم، خب بیننده ها فکرشون از مسیر فیلم خارج نشه.
مثلا یه بچه 17-16 سالست حالا خواستگاری تو اوضاع لب مرگ دخترش که هیچی.
اصلا ذهن آشفته ای داشته این نویسنده بنده خدا!!
خدایی وقتی یه فیلم پر از ایراد دیالوگ و توهمه، اصلا از مسیر خودش خارج میشه.

ترنم اعتمادی
02-08-2013, 13:23
دقت کردین دقیقا همون جاهایی که مامانش تصادف کرد صدمه دید رها هم صدمه دید؟
به این میگن تفاهم
گردن، پای راست، دست چپ

REZAHOSEYNGANI
02-08-2013, 16:40
سعید نعمت اله کلاً فیلماش اینطوریه
خالی بندی زیاد داره

ترنم اعتمادی
03-08-2013, 01:46
این چه وضعیه:n24:
چرا همیشه همه چی باید قشنگ تموم شه؟:n23:
الان رها فراموشی گرفت، باباهه توبه کرد، مامانه اومد ایران، مریم به اردلان جواب مثبت داد و همه با خوبی و خوشی سال های سال با هم زندگی میکنن؟:n04:

Eblis 2011
03-08-2013, 01:48
این چه وضعیه:n24:
چرا همیشه همه چی باید قشنگ تموم شه؟:n23:
الان رها فراموشی گرفت، باباهه توبه کرد، مامانه اومد ایران، مریم به اردلان جواب مثبت داد و همه با خوبی و خوشی سال های سال با هم زندگی میکنن؟:n04:

دلیل واضحی داره! چون اینجا ایران!

ترنم اعتمادی
03-08-2013, 13:20
دلیل واضحی داره! چون اینجا ایران!

حالا هی بکوبین تو سر مال
ما داریم تو همین ایران زندگی می کنیم
اونقدرا هم بد نیست
فقط بده
اگه ما انقدر بی امید بهش نگاهن کنیم پس کی باید درستش کنه

XENON24
03-08-2013, 13:22
از رو ملحفه و لباس داشتند به مریض شوک میدادند.آخه مگه مجبورید نشون بدین وقتی نمیتونید؟؟؟

ترنم اعتمادی
04-08-2013, 01:30
از رو ملحفه و لباس داشتند به مریض شوک میدادند.آخه مگه مجبورید نشون بدین وقتی نمیتونید؟؟؟

امشب رو ندیدی که گیر به دیشب میدی؟
چرا مریم خودشو به رها قالب کرد؟
هی گفت خودمونیا بعد خودشم مونددددددددددددددددددددد
یعنی چی؟

osifa
04-08-2013, 03:41
کلا این بیماری فراموشی تو فیلما و سریالای ایرانی خیلی دستمایه قرار می گیره و خیلی هم کمدی میشه :n09:
رها ارسلان رو یادشه ولی باباش رو یادش نیست
خونه فرزاد و مادر و خواهر فرزاد رو یادشه ولی خود فرزاد رو یادش نیست :n08:
ما که از این بیماری سررشته ای نداریم ولی آیا اینجور فراموشی پیدا کردن که کسی از 2 تا اعضای خانوادش که یه عمر باهاشون زندگی کرده یکی رو یادش بیاد ولی یکی رو اصلا یادش نیاد یا جزو فانتزی ها نویسندست که به اسم حقیقت به خورد مردم میده؟ :n01:
چطور امکان داره!؟ یعنی اون خاطراتی که از برادرش داره و پدرش هم توش بوده همه از ذهنش پاک شده و فقط اون خاطراتی که تنهایی با برادرش بوده یادش میاد؟ :n29:

arash59b
04-08-2013, 05:03
کلا این بیماری فراموشی تو فیلما و سریالای ایرانی خیلی دستمایه قرار می گیره و خیلی هم کمدی میشه :n09:
رها ارسلان رو یادشه ولی باباش رو یادش نیست
خونه فرزاد و مادر و خواهر فرزاد رو یادشه ولی خود فرزاد رو یادش نیست :n08:
ما که از این بیماری سررشته ای نداریم ولی آیا اینجور فراموشی پیدا کردن که کسی از 2 تا اعضای خانوادش که یه عمر باهاشون زندگی کرده یکی رو یادش بیاد ولی یکی رو اصلا یادش نیاد یا جزو فانتزی ها نویسندست که به اسم حقیقت به خورد مردم میده؟ :n01:
چطور امکان داره!؟ یعنی اون خاطراتی که از برادرش داره و پدرش هم توش بوده همه از ذهنش پاک شده و فقط اون خاطراتی که تنهایی با برادرش بوده یادش میاد؟ :n29:

اره باحاله حتی راه خونه رو هم بلد بود اما بقیه چیزا رو نه. اخه زورم میاد این نویسنده اینقدر داره پول می گیره بعد من می تونم بهتر ازش بنویسم.

کلا اصلا سریال ایرانی (بچز بعضی از طنزهای خوبش) و فیلم های ایرانی و فوتبال ایرانی رو نگاه نمی کنم. احساس می کنم به شعورم توهین میشه. حداقل اگه فیلم خارچی معنی و مفهوم هم نداشته باشه یه 3-4 تا صجنه و جلوه ویژه داره

ادم یه لذتی ببره.

مجبورم دم افطار بشینم سر سفره با بقیه خونواده با اعمال شاقه نگاش کنم. مطمئنم بعد از ماه رمضان ضرغامی میاد از عوامل فیلم به خاطر امار بالای جلب تماشاگر هنگام افطار تقدیر و تشکر می کنه.:n13:

poonel
04-08-2013, 08:06
بابای مریم که به خون اردلان تمجید تشنه بود و سایش رو با تیر میزد.

خیلی غیر منطقی نیست یه هو رابطش خوب شد و قبول میکنه بیان خواستگاری؟

بعد از اون مسخره تر آخر خواستگاری چقدر با اردلان تمجید گرم میگیره و بعد دخترش رو همون شب میده به اردلان ببرش. :n04:

تو مصاحبه آخری عباس غزلی معلوم میشه که اینا اصلاً آخر فیلم رو هم هنوز ننوشتن و همزمان با فیلمبرداری داستان رو مینویسن. فیلمبرداریش هم تا آخر ماه رمضون ادامه داره.

معلومه وقتی داستان کامل نیست و تکلیف شخصیت ها مشخص نیست، بابا مریم و دخترش یه هو 180 درجه رفتارشون عوض میشه.

arash59b
04-08-2013, 08:25
کلا مقصود سیر شدن شکم یه عده به هر نحو ممکن بود که الحمدالله حاصل شد. دیگه معنی و مفهوم و منطقی بودن ماجرا و شعور مخاطب هم به اندازه پشم ارزش نداره

بازم باید خدا رو شکر کرد به گندکاری سریال های سال های قبل نشد و کلا از شیطان بدبخت کشیدنش بیرون.

GOLDFINCH
04-08-2013, 20:28
این قسمتش خیلی تابلو بود :n15:

وقتی راننده مُرد، آهنگ شماره ی 28 سریال فرار از زندان رو گذاشتن به نام ( Maricruz ) .

از آهنگ های فرار از زندان خیلی توش استفاده کردن،
اما من اسم رامین جوادی ( آهنگ ساز سریال فرار از زندان ) رو تو تیتراژ نمی بینم .:n15:

ترنم اعتمادی
04-08-2013, 21:33
الان این که اسم رامین جوادی رو نمیبینی خیلی مهمه؟
اصلا میدونی موضوع فیلم چیه؟:n24:

nar nia
04-08-2013, 23:35
عکسهای جدید از پشت صحنه سریال مادرانه

M o h a m m @ d
05-08-2013, 00:04
اونجای که اردلان ،حسابدارش داشت میبرد همون موقعه داداش مریم با تاکسی رسید .بعد پشت در تاکسی بود هنوز در نبسته بود که میگفت اومدم دنبال کلیدا و اردلان تو ماشین کردن!معلوم نشد اون تاکسی چی شد یه دفع پرواز کرد که داداش مریم دوساعت دنبال ماشین میگشت :n21:

mohammad hamed
05-08-2013, 01:00
خوب از این چیزا پیش میاد
من این قسمت یک شنبه رو ندیدم
اردلان کسی رو میکشه؟

GOLDFINCH
05-08-2013, 02:07
خوب از این چیزا پیش میاد
من این قسمت یک شنبه رو ندیدم
اردلان کسی رو میکشه؟

بله یکی رو میکشه .

5ajad
05-08-2013, 16:12
اونجای که اردلان ،حسابدارش داشت میبرد همون موقعه داداش مریم با تاکسی رسید .بعد پشت در تاکسی بود هنوز در نبسته بود که میگفت اومدم دنبال کلیدا و اردلان تو ماشین کردن!معلوم نشد اون تاکسی چی شد یه دفع پرواز کرد که داداش مریم دوساعت دنبال ماشین میگشت :n21:
نه دیگه داداش مریم هم وقتی اون تاکسیه گفت الان وسایل رو گذاشتم زمین میریم....داداش مریم هم آروم گفت دیگه دیر شده(یا شایدم گفت رفتن دیگه:دی)
در کل بیخیال تعقیب شد!

ترنم اعتمادی
05-08-2013, 16:35
نه دیگه داداش مریم هم وقتی اون تاکسیه گفت الان وسایل رو گذاشتم زمین میریم....داداش مریم هم آروم گفت دیگه دیر شده(یا شایدم گفت رفتن دیگه:دی)
در کل بیخیال تعقیب شد!

منظور اون تااکسیی بود که خودش باهاش اومد
چه حس بدیه مامن بچه های آدم اغوش یکی دیگه باشه
من فقط توی اون لحظه دلم برای رعنا سوخت
ولی معلوم بود که قتل میفته گردن اردلان
با اینکه تفنگ دست سوشا بود و اون ماشه روکشید باز مدرک جرم مال اردلان بود
خیلی تابلو دارن مریم رو با بچه های اردلان تنها میذارن
این بنده خدا زنش شده کلفت بچه هاش نشده که

farshidmm
05-08-2013, 20:54
تو این سریال همه آدم های مذهبی سفید سفید به تصویر کشیده شدن بدون هیچ نقطه ضعفی بدون هیچ اشتباهی انگار آدم نیستن فرشته ان!
همه هم عقل کل
محمد جواد
زن محمد جواد
مریم
حاج جلیل
مریم با رها و ارسلان جوری رفتار می کنه انگار از بچه های خودشم عزیزترن با اون بچه هایی که یادگار زنی هستن که اردلان اونو بهش ترجیح داده بود
کدوم زنی اینجوریه؟!
یا ارسلان بدون هیچ مقدمه و بهونه گیری با مریم که تا حالا ندیده بودش کنار میاد و به عنوان مادر قبولش می کنه

arash59b
05-08-2013, 21:10
به نظرم بزرگترین اشتباه رو لعیا زنگنه کرد. با بازی تو این سریال سابقه ذهنی زیبایی که داشتیم رو کمرنگ کرد.

یه ماه کارش اینه که بیاد جلوی دوربین داد بزنه : رها، ارسلان....

ترنم اعتمادی
05-08-2013, 22:38
چرا این فیلم رو جناییش کردن؟
یارو زندگیش یهو خوب میشه یهو تا ته زندگیش خراب میشه
زن گرفته گریه کن داشته باشه؟

aryna
05-08-2013, 22:47
^

مثل اینکه قانون شده

کسی که بدبخت بوده زندگی اش پر فلاکت بوده
اما الان که میخاد از اون زندگی فلاکت بیاد بیرون الباقی نمیزارند(میتونن کلانتری و دولت باشه میتونن مردم عام باشه) واقعا که

arash59b
05-08-2013, 22:53
چرا این فیلم رو جناییش کردن؟
یارو زندگیش یهو خوب میشه یهو تا ته زندگیش خراب میشه
زن گرفته گریه کن داشته باشه؟

مشکلی نیست که. الان امروز اردلان رو گرفتن. تا سه روزه دیگه که ماه رمضون تموم میشه، اردلان تو کلانتری بقیه اخلال گر های اقتصادی رو لو میده بخاطر همکاری با پلیس آزاد میشه، حساب دارش دستگیر میشه، رها و دوست پسرش ادم میشن با یه عشق اسمونی ابدی. بچه ها عاشق مادرشون میشن و مادرشون میاد پیش بچه هاش ایران زندگی می کنه و نمای اخر سریال هم همه بازیگرها دورهم جمع شدن جشن عروسیه اردلان هست. شادی و رقص نور و کف و سوت و...........:n21:

ترنم اعتمادی
07-08-2013, 14:43
مریم رو بدین من بکشم:n25:
یعنی چی که همش سکوت میکنه:n24:
حقشه هر بلایی سرش میاد
برای رسیدن به آرامش هیچ تلاشی نمیکنه هیچ، از زن سابق شوهرشم کتک میخوره:n15:

aryna
07-08-2013, 15:11
حالا امشب این سریال قسمت اخرش است من موندم چطوری میخان امشب سریال را جمع کنند؟کسی میدونه؟

خدا کنه دوباره گند نزنه مثل الباقی سریال های ایرانی که اخرش بی معنی ونا مفهوم تموم میشه

ترنم اعتمادی
07-08-2013, 23:04
دوستان متوجه شدین؟
این تفکرات اردلان چقدر شیک بود
خدارو شکر اینا هم با خوبی و خوشی سالهای سال با هم زندگی میکنن
فقط رعنا موند یا رفت؟
همه کهخوب بودن اردلانم ادم خوبی شد و توبه و ...
اخه چرا؟:n21:
خدایا یا مارو بکش یا کمک کن ته فیلمای ایرانی رو خوب بنویسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سن:n28:

arash59b
07-08-2013, 23:43
کلا خود نویسنده تو شخصیت هایی که ساخته بود گیج شد و مخش هنگ کرد تصمیم گرفت اخر سریال رو بزاره به عهده بینندگان هرکس به سلیقه خودش یه فانتزی پایانی بسازه.

سوال:

1- اردلان دقیقا چه کارکرده بود که افتاد زندون؟

2- حساب دار فراری چی شد؟

3- اخر رها و دوست پسرش چی شد؟

4- سرایدار و پسرش یدفعه چی شد شیرازی شدن و رفتن کجا؟

5- پسر سرایدار نقشش تو سریال چی بود؟ و بود و نبودش چه تاثیری تو روند داستان داشت؟

docomid
08-08-2013, 00:01
کلا خود نویسنده تو شخصیت هایی که ساخته بود گیج شد و مخش هنگ کرد تصمیم گرفت اخر سریال رو بزاره به عهده بینندگان هرکس به سلیقه خودش یه فانتزی پایانی بسازه.

سوال:

1- اردلان دقیقا چه کارکرده بود که افتاد زندون؟

2- حساب دار فراری چی شد؟

3- اخر رها و دوست پسرش چی شد؟

4- سرایدار و پسرش یدفعه چی شد شیرازی شدن و رفتن کجا؟

5- پسر سرایدار نقشش تو سریال چی بود؟ و بود و نبودش چه تاثیری تو روند داستان داشت؟

پسرش نبود برادر زادش بود
یه مورد دیگه هم این که این پسر توی قسمت های میانی اصرار داشت یه خواسته ای رو بگه که آخر معلوم نشد و یادش رفت !

اصلا همه ی این قضایا به کنار چرا اسم این فیلم مادرانه بود ؟ :n02: پدر بدبخت به عینه تا آخر سریال دهنش صاف شد بچه سه ماهه رو بزرگ کرده بود ولی اسم فیلم شده مادرانه !

و یه نکته دیگه هم این که بعضیا گفته بودن توی این سریال ریش شده بود نماد آدم خوب و بد ، دایی فرزاد که که نقشی کاملا مثبت و بدون حتی هیچ اشتباهی ریش نداشت پس چی ؟ :n09:

تصورات اردلان هم توی سکانس های پایانی فیلم تو حلقم ....

راستی یه نکته خیلی جالب دیگه که الان یادم اومد گریم و چهره بابای مریم چقدر شبیه حبیب خواننده بود ! فقط یه گیتار کم داشت :n08:

miss_ava7
08-08-2013, 11:48
فقط همت کرده بودن يه جوري توي يه قسمت, داستاني رو که سه چهار قسمت ديگه زمان مي برد به نتيجه برسه, تموم کنن.:44:

سريالاي ايراي اکثرا همين جوريه، نويسنده صد تا اتفاق و گره وارد داستان ميکنه و تا جايي که ميتونه آب ميبنده . آخرش خودشم نمي دونه چه جوري جمعش کنه
بعد يهو توي قسمت آخر، توي ۲۰ دقيقه تکليف همه تو داستان مشخص ميشه،طوري که واسه بيننده قابل هضم نيست, بدها آدم ميشن،مضحک ترين و دم دستي ترين نوع پايان..:13:

عباس غزالي توي مصاحبه اش گفته بود سريال پايان خوشي نداره ولي ديشب خوب تموم شد،احتمال ميدم عوض شده پايان اصلي...
بار اصلي سريال روي مهدي سلطاني بود:12: اگه اون نبود سريالو تا ته نمي ديدم..
در کل ريتمش و اتفاقاتش منو ياد سريالاي ترکيه اي مينداخت:2: قسمتاي اولش بهتر بود..

ترنم اعتمادی
08-08-2013, 15:49
دوستان این فیلم هم بیخود تموم شد:n07:

vahidgame
08-08-2013, 20:36
تنها نکته مثبت این سریال موسیقی اون اثر کارن همایونفر بودش
وگرنه از بقیه نظرها مثل سریال خروس یه سریال چرت بودش که البته خروس از نظر چرتی از مادرانه گوی سبقت رو گرفت :دی

mojtaba2321
09-08-2013, 01:16
مهدی سلطانی و چش سفید فردا مهمون خوشا شیراز شبکه فارس هستند.

ترنم اعتمادی
09-08-2013, 11:17
مهدی سلطانی و چش سفید فردا مهمون خوشا شیراز شبکه فارس هستند.
ما اون شبکه رو ندارییییییییییییییییییییی ییم:n28:
حتما بگید چیا گفتن تو اون برنامه

poonel
10-08-2013, 14:02
مادر و دختر "مادرانه" در دنياي خارج از بازيگري

mojtaba2321
10-08-2013, 21:58
اینطور که توی برنامه صبح معلوم بود انگار هستی مهدوی راضی نبود از نقشش توی سریال، گفت وقتی متن رو بهم دادن به نظر خوب میومد اما بعدش ...

emad_hs
10-08-2013, 23:00
تنها نکته مثبت این سریال موسیقی اون اثر کارن همایونفر بودش
وگرنه از بقیه نظرها مثل سریال خروس یه سریال چرت بودش که البته خروس از نظر چرتی از مادرانه گوی سبقت رو گرفت :دی

واقعا موسیقی عالی بود
موسیقی متنش
من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم گفتم شاید بتونم آدرسی ، ایمیلی چیزی از کارن همایونفر پیدا کنم تا بتونم به آهنگ ها دسترسی پیدا کنم ولی نبود چیزی