مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید لپ تاپ
دوستان من یه تاپیک قبلا گذاشتم اما اصلا جواب نگرفتم دوستان خواهشا تخصصی جواب بدین. و فقط از روی تعصب به یک مارک جواب ندین اقا من با یه بودجه 2800000 تا 3000000 میخوام یه لپ تاپ بگیرم و به نظر شما چی بگیرم و اینکه میخوام پردازنده و گرافیک قوی داشته باشه.من خیلی عجله دارم پس همه بیان و نظراتشونو بگن تا از همه پست ها یدونرو انتخاب کنم.
3aman021
02-07-2013, 21:28
بهترین گزینه تو این رنج asus n46vz ci5
ای بابا به خاطر همینه که میگم دوستان تخصصی جواب بدین.من میگم 3000000 ..اخه cpu core i5 با این بودجه من راحت میتونم i7 بگیرم باز هم نظز بدین دوستان
ای بابا به خاطر همینه که میگم دوستان تخصصی جواب بدین.من میگم 3000000 ..اخه cpu core i5 با این بودجه من راحت میتونم i7 بگیرم باز هم نظز بدین دوستان
داداش عضبانی نشو خونسردیتو حفظ کن;-) هدف همه اینجا کمک و ارتقا میباشدددد.پیشنهاد من z500 i7 و v3 i7 با گرافیک 640 و730 هم داره .ما پیشنهاد میدیم شما حتما تحقیقتو بکن حتی اگه از یه شخص فوق حرفه ای شنیدی.
3aman021
03-07-2013, 11:30
پردازنده ci5 خیلی قویه نمیدونم شما و خیلی از بچه ها چرا ci5 رو قوی نمیدونین.تو چنتا از تاپیک ها در مورد پردازنده اتلون گفته بودم که چطور بدون کند شدن و هنگ کردن و داغ شدن ده تا برنامه سنگین رو همزمان اجرا کرد.پردازنده ci5 که دیگه سهله.از نظر من ci7 برای شما خرج اضافی و تولید گرمای بیشتره.خودت گفتی گرافیک قوی اگه ci7 بخری دیگه از گرافیک قوی خبری نیست!حالا خود دانی
Meisam.apk
03-07-2013, 11:40
i5 واقعا پردازنده ی قدرتمندیه!!!! اما نسبت به i7 ضعیف تره.خوب حالا اگه لپ تاپو برای بازی های سنگین می خای و به تبع گرافیک قوی تر اون بحث جدایی هست.
اما اگه رو قدرت پردازنده نظرتون هستLenovo Z500 i7 گزینه ی خوبی می تونه باشه.:n26:
پردازنده ci5 خیلی قویه نمیدونم شما و خیلی از بچه ها چرا ci5 رو قوی نمیدونین.تو چنتا از تاپیک ها در مورد پردازنده اتلون گفته بودم که چطور بدون کند شدن و هنگ کردن و داغ شدن ده تا برنامه سنگین رو همزمان اجرا کرد.پردازنده ci5 که دیگه سهله.از نظر من ci7 برای شما خرج اضافی و تولید گرمای بیشتره.خودت گفتی گرافیک قوی اگه ci7 بخری دیگه از گرافیک قوی خبری نیست!حالا خود دانیشما در این سایت هایی که در زیر معرفی کردم برین و انواع cpu ها که تست شدن و امتیاز هایی که گرفتن رو با هم مقایسه کنین تا ببینین cpu های core i5 از cpu های core i7 صعیف ترن تا به حرف من برسین که core i7 بهتره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم با شما دوست عزیزی که گفتین Lenovo z500 i7 یا v3 i7 موافقم ولی جدیدا نمیدونم چرا انقد وسواس گرفتم برای خرید برای همین میخوام ببینم که کدوم بهتره.برای لپتاپ z500 مشکلم فقط باتری 4 سلولیشه و داغ کردنش ولی در عوض کانفیگ خوب و طراحی خوبی هم داره و برای acer v3 هم مشکلی توش ندیدم و طراحیشم بد نیست.حالا موندم کدومو انتخاب کنم.البته دوستان باز هم لپ تاپ معرفی کنید تا ببینم چطور هستن.
3aman021
03-07-2013, 14:07
اینکه ci7 بهتره شکی درش نیست.والا من نمیدونم نیازت چیه من با توجه به نیازهای اکثر کاربرا گفتم...
من نیازم برای نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و 3d max و همچنین برنامه نویسی می باشد.
3aman021
03-07-2013, 21:30
پردازنده ci5 هم خیلی راحت جوابگوی این برنامه ها هست اما اگه دوس داری ci7 بخر !یه نگاهی به asus k46 و k56cb هم بنداز.قیمت 3میلیون
من نیازم برای نرم افزارهایی مثل فتوشاپ و 3d max و همچنین برنامه نویسی می باشد.
تنها تفاوت پردازنده ها در عمل تو مدت زمان پردازش هست پس برای شما که میخوای در لحظه کاراتو انجا بدی تفاوتی بین پردازنده نخواهد بود اما با توجه به بودجه وقتی میتونید بهتر رو بگیرید حتما همین کارو بکنید
ن
میدونم چرا انقد وسواس گرفتم برای خرید برای همین میخوام ببینم
همیشه همینطوره واسه همین من همیشه میگم که لپتاپ مورد نظر رو حتما از نزدیک هم ببینید که دیزاینش هم تاثیر گذار باشه تو انتخاب راحتتر
سوالی داری بپرس :n06:
ترجیحا دست نگه دار تا از کانفیگ های 2013 و پردازنده های هاسول خرید کنی.
من امروز رفتم پاساژپایتخت وخیلیا بهم همون z500 رو بهم پیشنهاد دادن اما چندتا چیزو متوجه شدم اولا اینکه کیفیت صفحش زیاد خوب نیست و همچنین داغ میکنه و یه سوال دارم مثل اینکه رنگ سفیدش با گرافیک gt 645 نیست یعنی اینکه رنگ سفیدش انگار فقط با گرافیک 635 هست راستی من امروز وقتی تو پاساژ پایتخت بودم خیلیا بهم گفتن که لپ تاپ های ایسر خیلی خرابی دارن چون من تو هیچ کدوم از مغازه ها هم مارک ایسر نمیدیدم
Thor God
05-07-2013, 13:57
به حرف فروشنده های زیاد توجه نکن.
عمر باتری Z500 پایینه.
ایسر هم بین ایرانی ها بد جا افتاده همون جور که ایسوز و لنوو و خیلی برند های دیگه توسط همین فروشنده جنس بد محسوب میشن.
به حرف فروشنده باشه هر مدلی که تو انبارش بیشتر باشه و بیشتر وارد کنه مدل بهترین.:n02:
دوستان شماها تایید میکنید که باتری z500 ضعیفه اخه من از خیلیا شنیدم که این باتری با اینکه 4 سلولیه ولی باتریه قوی ای هست
Thor God
05-07-2013, 15:58
یه سر به کلوپ این مدل بزن. مستقیما با z500 داران بحث کن ، میفهمی ...
حرف شما هم فکر کنم بر اساس نوشته یکی شخص در سایت دیجی کالا هست. ( تو قسمت کامنت ها )
saeed afshar
06-07-2013, 15:02
با سه تومن n5521 dell پیشنهاد منه .
برای بازی و کارای گرافیکی هم اکیه . پردازندشم قویه .
jamshidzehi
06-07-2013, 16:16
داداش ایسر V3 بدنه ش ضعیفه با یه ضربه ترک خورد گوشش و خیلی هم اثر انگشت میفته ، خرابی که نداشته من یک ساله دارم ، خیلی هم کار کشیدم ، وزنش و باریکی و خوشگلیش خوبه ، البته من Ci5 با هارد 750 و گرافیک 630 دارم .
دنبال یه Ci7 هستم آخه از این خسته شدم .
منم موندم بین Z500 و
MSI CX61 i7 که کدومو بگیرم ؟
بودجه م حدود 3 تومنه حالا تا 200 تا بیشتر هم شد مهم نیست .
دوستان من بالاخره چند روز پیش لنوو z500 با کانفیگ core i7 3612, hdd 1 tra, ram 6 GB, GRAPHIC GT 740 گرفتم.راستی دوستانی که رفتن بخرن این چند تا نکته رو بدونن چون من واقعا انقدر تو پاساژ پایتخت گشتم که همه دیگه منو اونجا میشناختن.اول اینکه اگه خواستین بگیرین با گرافیک 740M بگیرین چون قوی تره اما اینو هم بدونین که اگه با گرافیک 740 بگیرین دیگه رمش 8 گیگ نیست و 6 گیگه اما اخه رم 8 گیگ که دیکه مورد استفاده قرار نمیگیره مگه ادم میخواد چی کار کنه اما عوضش گرافیک خوبی دارین دوما هم اینکه شاید برین برای خرید و خیلی از فروشنده ها بگن که رنگ سفید اصلا بک لایت نداره اما من بالاخره پیدا کردم چون مدلای جدیدش هست و سوما هم اینکه بگردین تا مدل سی پی یوتون حتما 3630 باشه و اگر هم پیدا نکردین که 3612 یا 3632 بگیرین که اینها هم خوبه ولی 3630 یه کوچولو بهتره.و در اخر هم بگم که خیالتون از این باطری لپ تاپ راحت شه چون خداییش واقعا خوب شارژ نگه میداره.من همه چیو عین واقعیت کفتم و از روی تعصبی که این لپ تاپو دارم نمیگم.هر کسی هم سوال داره من در خدمتم.
elaheeshgh
09-07-2013, 12:50
mer30 az hame dostan
Thor God
09-07-2013, 13:17
elaheeshgh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، شما تو هر تاپیک فقط یه جمله مینویسی اون هم به فینگلیش
دکمه تشکر وجود داره برای این کار + حداقل فارسی اسپم بدید
اگه اینجوری پیش برید بن میشید.
موفق باشید
دوستان من بالاخره چند روز پیش لنوو z500 با کانفیگ core i7 3612, hdd 1 tra, ram 6 GB, GRAPHIC GT 740 گرفتم.راستی دوستانی که رفتن بخرن این چند تا نکته رو بدونن چون من واقعا انقدر تو پاساژ پایتخت گشتم که همه دیگه منو اونجا میشناختن.اول اینکه اگه خواستین بگیرین با گرافیک 740M بگیرین چون قوی تره اما اینو هم بدونین که اگه با گرافیک 740 بگیرین دیگه رمش 8 گیگ نیست و 6 گیگه اما اخه رم 8 گیگ که دیکه مورد استفاده قرار نمیگیره مگه ادم میخواد چی کار کنه اما عوضش گرافیک خوبی دارین دوما هم اینکه شاید برین برای خرید و خیلی از فروشنده ها بگن که رنگ سفید اصلا بک لایت نداره اما من بالاخره پیدا کردم چون مدلای جدیدش هست و سوما هم اینکه بگردین تا مدل سی پی یوتون حتما 3630 باشه و اگر هم پیدا نکردین که 3612 یا 3632 بگیرین که اینها هم خوبه ولی 3630 یه کوچولو بهتره.و در اخر هم بگم که خیالتون از این باطری لپ تاپ راحت شه چون خداییش واقعا خوب شارژ نگه میداره.من همه چیو عین واقعیت کفتم و از روی تعصبی که این لپ تاپو دارم نمیگم.هر کسی هم سوال داره من در خدمتم.
مبارک باشه. cpuش برات بترکونه.
چه جالب ! پس بکلایت دار پیدا کردی درسته ؟چه قدر باتری نگه میداره ؟ تو بیشترین و کمترین پردازش بگو لطفا.
دوست عزیز من هنوز کاملا مقدار مصزف باطریش تو دستم نیومده .ولی تا چند روز دیگه یه امار دقیق میدم فقط اینو بگم که تو حالت عادی 3 ساعت رو نگه میداره
mm.caffee
12-07-2013, 19:41
سلام عزيزان
ببخشيد اينو اينجا ميگم ولي جاي ديگه اي پيدا نكردم
بعضي شركتاي لپتاپ+تبلت سازي تو چين هستن كه خيلي ارزون ميدن
يكي از دوستان هم بود حدود 6 ماه پيش رفت چين يه تبلت كه اينجا حدود 1.2 تا 1.3 ميليون بود اونجا گرفت 400 هزار تومن
الان هم كاملا راضيه
بعضي شركتا هستن كه مثلا يه مدلي كه اينجا 3 ميليون هست رو ميدن 700 هزار و منم باهاشون مكاتبه كردم گفتن اورجينال ميدن
يكي از دوستان هم داره ميره چين واسه خريد ( مغازه داره)
به نظرتون بگم اينجا رو هم بره ببينه اگه راست ميگن بگيره؟
نظرتون چيه؟
خيلي واسم مبهمه:n28:
طرف خط توليد و ... هم واسم فرستاده و تضمين داده!
؟؟؟
سلام عزيزان
ببخشيد اينو اينجا ميگم ولي جاي ديگه اي پيدا نكردم
بعضي شركتاي لپتاپ+تبلت سازي تو چين هستن كه خيلي ارزون ميدن
يكي از دوستان هم بود حدود 6 ماه پيش رفت چين يه تبلت كه اينجا حدود 1.2 تا 1.3 ميليون بود اونجا گرفت 400 هزار تومن
الان هم كاملا راضيه
بعضي شركتا هستن كه مثلا يه مدلي كه اينجا 3 ميليون هست رو ميدن 700 هزار و منم باهاشون مكاتبه كردم گفتن اورجينال ميدن
يكي از دوستان هم داره ميره چين واسه خريد ( مغازه داره)
به نظرتون بگم اينجا رو هم بره ببينه اگه راست ميگن بگيره؟
نظرتون چيه؟
خيلي واسم مبهمه:n28:
طرف خط توليد و ... هم واسم فرستاده و تضمين داده!
؟؟؟دوست عزیز من یه چیزی شنیدم که میگم مثل اینکه باید مثلا همین تبلتا که میان تو ایران رجیستری بشن البته دقیق نمیدونم.
elaheeshgh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، شما تو هر تاپیک فقط یه جمله مینویسی اون هم به فینگلیش
دکمه تشکر وجود داره برای این کار + حداقل فارسی اسپم بدید
اگه اینجوری پیش برید بن میشید.
موفق باشید
مبارک باشه. cpuش برات بترکونه.
چه جالب ! پس بکلایت دار پیدا کردی درسته ؟چه قدر باتری نگه میداره ؟ تو بیشترین و کمترین پردازش بگو لطفا.
دوست عزیز من بالاخره باتریشو تست کردم.این لپ تاپ در وضعیت نور 100% وای فای روشن,انتی ویروس روشن,نمایش یک فیلم و یک اهنگ و کار با اینترنت اکسپلورر و کروم و خیلی برنامه های باز دیگر (دیگه ترکوندمش) برای من دو ساعت دقیق باتری نگه داشت و امشب هم با نور 80 الی 90% با وای فای روشن و انتی ویروس روشن و همچنین وب گردی برام 3 ساعت و 5 دقیقه شارژ نگه داشت که مشید نور را کمتر کرد اما اون موقع چشم اذیت میشد.اما اینم بگم که این لپ تاپ همه چیش واقعا خوبه حتی من که تونستم با گرافیک 740 و بک لایت گیر بیارم. اما یه مشکل داره اونم اینکه تو روز روشن خیلی کیفیتش زیر نور خورشید جالب نیست و یکی دیگه هم اینکه من تو تاپیک خود همین لپ تاپ خیلیارو دیدم که از شارژ باتریشون مینالیدن البته اینم شانسیه که مال من خوبه.
دوستان من یکی از دوستانم میخواد یه لپ تاپ در حدود 1900000 تا 2000000 بگیره حالا هر کی میتونه بیاد و یه نظر بده و اگه کسی هم تو این رنج قیمت هم لپ تاپی داره که ازش استفاده میکنه لطفا تجربه کارشو در مورد اون لپ تاپ بگه.لطفا هر کی میتونه نظرشو بگه تا یه نتیجه گیری خوب بشه ازش.
Thor God
19-07-2013, 23:25
alitaali ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) طبق قوانین شما باید تاپیک جدید باز کنی
تو این رنج قیمت هم اونقدر بحث شده که حتی مهمان های تالار اندازه مدیر بخش اطلاعات دارن
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.