PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و کمک در زمینه چند رشته خاص

alicpu
02-07-2013, 16:26
با سلام خدمت دوستان عزیز

می خواستم بدانم
فرق علوم تربیتی با دبیری ها در چیست ایا سخت تر هستند یا اسان تر بعد ایا از همان اول که می رویم استخدام می شویم یا نه ایا سربازی دارد یا نه ایا بیمه می کنند یا نه
در کل رشته ی مثل علوم تربیتی ایا اینده شغلی خوبی دارد یا نه
چهار گرایش این رشته دارد بهترین ان از نظر شما کدام هست
بعد مثلا کسی کارشناسی خود را گرفت کجاها در وزارت اموزش و پرورش مشغول می شود ایا می تواند کارشناس ارشد و دکترا را نیز بخواند اگر تا سطح کارشناس ارشد برسد ایا می تواند در دانشگاه های مختلف تدریس بکند یا نه اگر به دکترا برسد چی
بعد مثلا کسی کارشناس خود را گرفت ایا می تواند کارشناس ارشد خود را در دانشگاهی به غیر از تربیت معلم یا دانشگاه فرهنگیان بگیرید مثلا ازاد
کلا بنده خودم عاشق تدریس هستم ایا می توانم وارد این رشته بشوم از طریق دانشگاه فرهنگیان یا همان تربیت معلم قدیم و تا اخرش ادامه بدم و بشم استاد دانشگاه و دیگر در مدارس هم تدریس نکنم
کلا می خواهم بدانم تا چه سطحی باید برسم که بتوانم تدریس بکنم
بعد ایا اگر کسی تا کارشناسی بخواند فقط می تواند معلم پرورشی و مدیر یا معاون بشود . در اخر کلا هر چیز که در مورد این رشته می دانید بگویید خیلی برایم مهم هست با تشکر
بعد سوال بعدی که برایم مهم هست این است که از اولی کسی وارد دانشکده می شود چه قدر حقوق بهش می دهند و در اخر که وارد سیستم می شود حقوقش چه قدر است
حداقل و حداکثر حقوقش
در اخر می خواهم بدانم ایا در این شرایط بازار کار رفتن به این رشته خوب هست یا نه برای سال دیگر بخوانم و بروم رشته های مهندسی
منتظر جواب های خوب شما در مورد سوالاتم هستم با تشکر از همه ی شما دوستان عزیز