مشاهده نسخه کامل
: 2 ديکشنری انگليسی به فارسی+ فارسی به انگليسی برای موبايل (جاوا)
سلام دوستان
ديکشنری جديد انگليسی به فارسی موبايل با سرعت فوق العاده بالا با فرمت جاوا
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
اين ديکشنری جديد خيلی قدرتمنده و سرعت فوق العاده بالايی داره
توصيه ميکنم حتماً دانلود کنيد.
حجمش يکمی بالاست(2.3 مگ) ولی ارزش دانلود رو داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اينکه کلمه رو وارد کرديد، به قسمت Option برويد و Translate رو بزنيد،. معنی کلمه نشان داده خواهد شد
تنظيمات(Settings) اين قسمت برای تنظيمات برنامه است ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ديکشنری نه تنها کلمات انگليسی رو به فارسی تبديل ميکنه بلکه لغات انگليسی رو به انگليسی نيز ترجمه ميکنه!
به قسمت settings برويد و قسمت To Language را English قرار دهيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ترجمه لغات از انگليسی به فارسی قسمت To Language را Farsi قرار دهيد.
گويا اين ديکشنری توسط دوست خوبمون Afzal ساخته شده...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download 2.2 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Resume & Download Manager Suport
(حجم 2.2 مگا بايت... لينک دانلود مستقيم است، قابليت Resume دارد، Download Manager هارو پشتيبانی ميکند و سرعت بالايی دارد!)
اين ديکشنری روی گوشی های زير کار ميکند:
N70
6681
3230
روی گوشی های زير کار نميکند:
فعلاً هيچ
(دوستان تا صفحه 5 در مورد ديکشنری دوم نظر داده اند)
ديکشنری انگليسی به فارسی دوم
اين ديکشنری روی گوشی های 6630 و N70 آزمايش شده و جواب داده(فکر کنم روی 6600 و p910 جواب نده!)
اينجاست که قدرت N70 به همگان اثبات ميشه! (همچنين 6630!)
ليست گوشی هايی که اين برنامه روشون کار ميکنه رو در زير آوردم( همچنين گوشيهايی که اين برنامه روشون کار نميکنه)
اينم عکساش:
Download 655 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين برنامه توسط آقای معسعود نامی از خانه پروژه نوشته شده
برای اطلاعات بيشتر به اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سر بزنيد
اين ديکشنری روی گوشی های زير تست شده و کار ميکند:
N70
6630
Z800
6680
K750
W550i
W800
K750
W810
3250
7610
6600
P910
ديکشنری فارسی به انگليسی
يک ديکشنری فارسی به انگليسی با سرعت خيلی خوب
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)1.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)2.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)3.png
بعد از اينکه کلمه رو وارد کرديد، به قسمت Option برويد و Translate رو بزنيد،. معنی کلمه نشان داده خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)7.png
اين ديکشنری نه تنها کلمات فارسی رو به انگليسی تبديل ميکنه بلکه لغات فارسی رو به فارسی نيز ترجمه ميکنه!
به قسمت settings برويد و قسمت To Language را Farsi قرار دهيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)4.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)5.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)6.png
برای ترجمه لغات از فارسی به انگليسی قسمت To Language را English قرار دهيد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)8.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk).rar)
Download 1.44 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk).rar)
اگه نتونستيد ديکشنری فارسی به انگليسی رو دانلود کنيد از اين لينک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنيد
فعلاً N70
فعلاً هيچ
هرکس امتحان کرد لطف کنه اينجا بگه تا بدونيم اين ديکشنری ها رو چه گوشی هايی کار ميکنند.
ممنون. :)
قدرت N70 اثبات نميشه، ضعف نرم افزار مشخص ميشه. حالا اگه يه نرم افزاري روي N70 اجرا نشه بايد به حساب ضعفش گذاشت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arash relax
11-08-2006, 14:55
روی z800سونی اریکسون هم نصب شد ولی فونت فارسی رو درهم نشون میده.(بخاطر نبودن فارسی ساز روی گوشی )اگر کسی میتونه راهنمائی کنه.ممنون
explorer2
11-08-2006, 20:02
قدرت N70 اثبات نميشه، ضعف نرم افزار مشخص ميشه. حالا اگه يه نرم افزاري روي N70 اجرا نشه بايد به حساب ضعفش گذاشت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه هاي جاوا برنامه هايي به درد بخوري نيستن معمولا روي اكثر گوشي ها جواب نميده
Hamid110
11-08-2006, 21:03
سلام . .
دوستان عزیز من اول که این نرم افزار رو دیدم . . گفتم کار نمیکنه . . اما دانلود کردم و گفتم امتحان کنم . . دیدم روی گوشیم کار کرد . .
برنامه جالبیه . . حجمش هم خیلی کمه . .
گوشیم هم 6630 هستش . .
موفق باشید .. . درضمن برای پیدا کردن معنی یک کلمه ممکنه یکم طول بکشه . .
borzou_one
11-08-2006, 22:45
alex_pkجان
سلام وممنون به خاطر معرفي اين برنامه خوب.
روي گوشي نوكيا 6680بدون مشكل نصب شد وكارهم ميكنه .
موفق باشيد
من رو k750 نصب كردم جواب داد. ممنون از دوست عزيز
برنامه هاي جاوا برنامه هايي به درد بخوري نيستن معمولا روي اكثر گوشي ها جواب نميده
برنامه ها در كل آش دهنسوزي نيستن. بعد از مدتي فقط چنتا را برا خودت باقي ميزاري. برنامه هاي جاوا روي گوشيهايي كه جاوا را ساپورت ميكنن جواب ميدن. ربطي به كيفيت نداره
مرسي ...
خيلي عالي بود ...
من هم رو 6630 امتحانش كردم
توسط دوستان روی گوشيهای زير آزمايش شد.
اين ديکشنری روی گوشی های زير کار ميکند
N70
6630
Z800
6680
K750
6600
P910
W800
7610
Ship Storm
12-08-2006, 06:14
روي W550i كار ميكنه
روي 3250 فونتش مشكلي نداره ولي يه بار كار ميكنه 10 بار هم هيچ چي پيدا نميكنه
Hamid110
14-08-2006, 15:37
سلام . .
البته روي 6630 هم همين مشكل رو داره . . يك بار پيدا ميكنه يك بار پيدا نميكنه . .!
اما خوبه
منم 7610 دارم و مشگلی نداشت ، نصب شد
سلام دوستان...
به گفته خود آقا مسعود اين اولين ورژن اين برنامه است و در ورژن های بعدی بهتر خواهد شد...
اين مشکل که يه لغت رو پيدا ميکنه و يکی رو پيدا نميکنه رو من هم دارم...( فکر کنم مشکل برنامه باشه...انشالله در ورژن های بعدی بهتر خواهد شد)
Siavash Y
15-08-2006, 03:33
alex_pk
رو w800 کار میکنه
ولی یه لغت رو پیدا میکنه ولی یه بار دیگه همون لغت رو بزنی ممکنه پیداش نکنه !!!!!!!!!!!!
آره...برای من هم تقريباً همينجوريه.
البته چندبار مياره ولی بعداً نمياره.
somayehns
15-08-2006, 12:51
روي موتورلاي v3x هم کار می کنه .
سلام . .
البته روي 6630 هم همين مشكل رو داره . . يك بار پيدا ميكنه يك بار پيدا نميكنه . .!
اما خوبه
رو همه گوشي هايي كه به اصطلاح نصب و اجرا شده همين طوره!
مشكل از برنامس!نه از گوشي....
اين برنامه يه سري مشكلات داره
روي گوشي منم كار كرد دبليو 810
ولي بازم خيلي خوبه
يه بار جواب ميده يه بار نميده!! من رو K750 چك كردم
نمیتونم این فایل رو دانلود کنم . این پیغام میاد :
Data Transfer Limit Reached
Dear Visitor, This website has reached the data transfer limit and is not available.
نمیتونم این فایل رو دانلود کنم . این پیغام میاد :
Data Transfer Limit Reached
Dear Visitor, This website has reached the data transfer limit and is not available.
shady_er
16-08-2006, 13:57
مي خواستم اين برنامي رو دانلود كنم اما انگار نميشه ميشه يه دفعه ديگه بذاريد متشكرم
seyed1370
16-08-2006, 14:28
اره من هم نتونستم دانلود كنم
همون پيغام بالا رو ميده !!
alionline2006
16-08-2006, 15:26
با سلام
این برنامه روی موبایل من وقتی کلمه انگلیسی را میزنم هیچ ترجمهای نشان نمیدهد
mdictionary
چرا كار ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي ك750 داييم تست كردم جواب داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
16-08-2006, 17:48
اجرا شد ممنون
لينک دانلود فعلاً که کار ميکنه...
خدايش دستت درد نكنه رو n70 كه عالي بود.
روی 6630 اجرا میشه ولی وقتی که جستجو می کنم هیچی نمیاره . اصلا خوشم نیومد از برنامش
چرا كار ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي ك750 داييم تست كردم جواب داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئني ؟ مطمئني كه مطمئني؟ :biggrin:
metal_militia
17-08-2006, 15:06
ممنون دم شما گرم عالی بود
مرسی ایشالا نوبت منشی تلفنی تحت جاوا
انشا الله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دم شما گرم عالی بود
مرسی ایشالا نوبت منشی تلفنی تحت جاوا
ايشالا :)
ما كه اميدواريم!
مطمئني ؟ مطمئني كه مطمئني؟ :biggrin:
آره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی رو هم امتحان کنید
حجمmb 2.3، کاملا سالمه و معنی بیش از 50000 لغت رو بدون ایراد می ده البته من رو w800 امتحان كردم
سلام afzal جان
من ديکشنری که شما معرفی کرديد رو دانلود کردم...از ديکشنری مسعود خيلی بهتره...خيلی سريع معنی لغات رو مياره
با اجازه شما من اونو تو يه جای ديگه (بصورت لينک مستقيم با قابليت Resume و پشتيبانی Download Manager ها) برای بچه ها آپلود کردم!
خيلی ممنون.
=-=-=-=-=-=-=-=-=
تو پست اول قرار داده شد!
mahyarSAMSUNG
18-08-2006, 12:44
آقا افضل لينكش خرابه كه
سلام afzal جان
من ديکشنری که شما معرفی کرديد رو دانلود کردم...از ديکشنری مسعود خيلی بهتره...خيلی سريع معنی لغات رو مياره
با اجازه شما من اونو تو يه جای ديگه (بصورت لينک مستقيم با قابليت Resume و پشتيبانی Download Manager ها) برای بچه ها آپلود کردم!
خيلی ممنون.
=-=-=-=-=-=-=-=-=
تو پست اول قرار داده شد!
قابل نداره
اگه مایل باشید دیشکنری فارسی به انگلیسی رو هم آپلود می کنم :biggrin:
Farbod_h
18-08-2006, 13:56
روی w810i هم اجرا شد
این دیکشنری دومی خیلی عالیه !!
دست دوستان درد نكنه واقعا تاپيك عالي و جامع و مخصوصا حرفه اي زده شد
تاپيك تا مدتي پيوست شد
سلام
afzal جان نيکی و پرسش؟!!...اگه ممکنه اون رو هم آپلود کن
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
مافيا جان خيلی ممنون.
دستتون درد نکنه این دیکشنری دومی خیلی عالی بود در ضمن رو 6681 و 3230 تست شد و کاملا جواب میده .
قابل نداره
اگه مایل باشید دیشکنری فارسی به انگلیسی رو هم آپلود می کنم
اگه ممكنه...!مرسي
raladala
19-08-2006, 17:21
من ديكشنري رو دانلود كردم ولي نميتونم نصبش كنم . گوشيم جاوا داره . لطفا راهنمايي كنيد .
سلام raladala جان
شما فايل فشرده رو Extract کن و محتويات اون رو داخل موبايل بريز ( از طريق USB _ رم ريدر)
بعد به وسيله يک برنامه مثل FExplorer به اون پوشه اي که ديکشنری رو توش ريختی برو و فايل رو اينستال کن...
(اگه باز هم نتونستی، بگو شفاف تر بگم)
راستی گوشی شما چيه؟ اگه nokia است که به وسيله برنامه Pc Suite خيلی راحتتر ميتونی اين ديکشنری رو نصب کنی.
موفق باشی.
=-=-==-=-Edit by me=-=-=-=-=
Fexplorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اكه كامپيوترت بلوتوس داره از اونم مي توني...
فايل زيپ رو باز كن و فايل جار رو بريز تو گوشي
ebinem173
19-08-2006, 20:39
جناب afzal این همون دیکشنری اول جناب مسعود بود ولی بسیار ممنونیم اگر ممکنه فارسی به انگلیسی رو هم آپلود کنید
shahram76
19-08-2006, 20:45
سلام
دوست عزيزafzal ما همچنان منتظره ديكشنري فارسي به انگليسي هستيم ممنون
جناب afzal این همون دیکشنری اول جناب مسعود بود ولی بسیار ممنونیم اگر ممکنه فارسی به انگلیسی رو هم آپلود کنید
من که شباهتی بین این دو دیکشنری نمی بینم حالا اگه تو صفحه اول جفتشونو سبز نشون داده دلیل بر این نشد که یکی باشن :biggrin:
البته اینو بگم که این دیکشنری اصلش یه دیکشنری انگلیسی به عربی بوده که من فقط فارسیشو درست کردم فکر میکنم کار جناب مسعود یه کار جدا از اینها باشه ویه کار مستقله :happy:
ebinem173
19-08-2006, 22:09
من که شباهتی بین این دو دیکشنری نمی بینم حالا اگه تو صفحه اول جفتشونو سبز نشون داده دلیل بر این نشد که یکی باشن :biggrin:
البته اینو بگم که این دیکشنری اصلش یه دیکشنری انگلیسی به عربی بوده که من فقط فارسیشو درست کردم فکر میکنم کار جناب مسعود یه کار جدا از اینها باشه ویه کار مستقله :happy:
آخه گوشی من این دیکشنری رو دقیقا جایگزین اون قبلیه کرد
آخه گوشی من این دیکشنری رو دقیقا جایگزین اون قبلیه کرد
برای من که Replace نکرد يعنی جدا از هم بودن.
رنگ سبز جفتشون هم بخاطر Theme موبايل منه! Theme رو عوض کنم رنگش تغيير ميکنه.
البته قسمت Settnigs شون کمی شبيه بهم هستن.
afzal جان ديکشنری فارسی به انگليسی چی شد عزيز؟!
alionline2006
20-08-2006, 14:49
در مورد اولی
÷سوند اون که jar نیست
÷س چرا نوشتید برای جاوا
raladala
20-08-2006, 16:53
سلام raladala جان
شما فايل فشرده رو Extract کن و محتويات اون رو داخل موبايل بريز ( از طريق USB _ رم ريدر)
بعد به وسيله يک برنامه مثل FExplorer به اون پوشه اي که ديکشنری رو توش ريختی برو و فايل رو اينستال کن...
(اگه باز هم نتونستی، بگو شفاف تر بگم)
راستی گوشی شما چيه؟ اگه nokia است که به وسيله برنامه Pc Suite خيلی راحتتر ميتونی اين ديکشنری رو نصب کنی.
موفق باشی.
=-=-==-=-Edit by me=-=-=-=-=
Fexplorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسي از جوابت . گوشي من everex sp360 كه با ويندوز موبايل كار ميكنه ولي جاوا داره . نميدونم شايد اصلا رو گوشي من نصب نميشه . :sad:
alionline2006 جان!
مگه ميشه؟! اشتباه نميکنی؟!
هر دو ديکشنری با فرمت جاوا (Jar) هستند
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
راستی چرا حرف پ رو شبيه تقسيم ميذاری؟!!!!
raladala جان
اگه گوشی شما جاوا داشته باشه تا اونجا که من ميدونم بايد برنامه های جاوا هم روش نصب بشه.
alionline2006
21-08-2006, 14:02
جناب alex_pk
اگه یه نیگا به لینک دانلود بندازی می بینی که پسوند اولی rar است
در مورد ÷ هم اشکال از کیبوردم بود
alionline2006
21-08-2006, 14:08
جناب alex_pk
alionline2006
21-08-2006, 14:15
جناب alex_pk
alionline2006
21-08-2006, 14:25
جناب alex_pk
شا بايد اون پوشه رو اکسترکت کنی تا از حالت rar خارج بشه...بعد توی اون یه پوشه هست که پسوند jar داره....اونو بريز تو گوشيت و اينستال كن....حله ؟!
alionline جان!
درسته، پسوند اون فايل RaR هستش، همون طور که venlo جان گفتند بايد فايل رو از حالت RaR خارج کنی ( از برنامه WinRaR ميتونی استفاده کنی)
در ضمن دوست خوبم ، نيازی نبود 4 تا پست پشت سر هم با يک مضمون بفرستی!
اگه باز هم نتونستی ديکشنری رو نصب کنی، بگو تا شفاف تر بگم.
موفق باشی.
محمد امين
22-08-2006, 04:01
اگه مایل باشید دیشکنری فارسی به انگلیسی رو هم آپلود می کنم :biggrin:
اين يكي ميتونه جالبتر باشه. چون من تا حالا نديدم. مال نيا هم فقط انگليسي به فارسيش كار ميكنه ;)
دوستان می تونند دیکشنری فارسی به انگلیسی رو از اینجا دانلود کنند البته توجه داشته باشید که این یکی سیستم قویتری نسبت به انگلیسی به فارسی لازم داره با این حال روی w800 جواب داده
حجمشم 1.5 mb با 40،000لغت
alionline2006
23-08-2006, 15:37
ممنون از همگی
در ضمن ان 4 تا هم اشتباهی بود ببخشید
raladala
23-08-2006, 16:34
raladala جان
اگه گوشی شما جاوا داشته باشه تا اونجا که من ميدونم بايد برنامه های جاوا هم روش نصب بشه.
مشكل من اينه كه نميدونم اين فايل با پسوند jar رو كجا بايد بريزم . در ثاني نميدونم اين فايل خودش حالت نصب داره يا نه اصلا اجرايي نيست . تشكر از توجهت
shahram76
23-08-2006, 18:52
دوستان می تونند دیکشنری فارسی به انگلیسی رو از اینجا دانلود کنند البته توجه داشته باشید که این یکی سیستم قویتری نسبت به انگلیسی به فارسی لازم داره با این حال روی w800 جواب داده
حجمشم 1.5 mb با 40،000لغت
سلام :biggrin:
دوست عزيزafzal7دستت درد نكنه
من نتونستم دانلود كنم فك كنم لينك ايراد داره
ebinem173
23-08-2006, 20:25
آقا یکی این دیکشنری فارسی به اینگیلیسی رو جای دیگه ای آپ کنه
afzal جان دستت درد نکنه، بايد دانلود کنم ببينم چجوريه....خيلی ممنونم ازت
آقا یکی این دیکشنری فارسی به اینگیلیسی رو جای دیگه ای آپ کنه
ebinem جان، من اينو يکجای ديگه آپلودش ميکنم و در پست اول قرار ميدم همراه با عکس و توضيحات.( البته اگه آقا afzal اجازه بدن)
احتمالاً امشب آپلود ميکنم....( اگه وقت کردم همين الان آپلودش ميکنم)
آقا من هرکاری کردم نتونستم دانلودش کنم!
فکر کنم لينک ايراد داره...( احتمالاً يه حرفی از لينک جا افتاده)
afzal جان اگه برات زحمتی نيست يجای ديگه آپلودش کن.
خيلی ممنون.
لینکش درسته ولی خود سایتش فعلا کار نمی کنه دوستان لطف کردن یه جای دیگه هم آپلود کردن
ممنون Afzal جان...حالا ديگه ميشه دانلود کرد
تا 1 ساعت ديگه تو پست اول قرار ميگيره.... با توضيحات و عکس ها
محمد امين
24-08-2006, 01:29
لینکش درسته ولی خود سایتش فعلا کار نمی کنه دوستان لطف کردن یه جای دیگه هم آپلود کردن
سلام
اين ديكشنري رو از روي عربي به انگليسي درست كردين؟ از توي همون پك خودتون هم به اين آدرس لينك داده شده:
ديکشنری فارسی به انگليسی در پست اول قرار داده شد! ( همراه با عکس و توضيحات)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
دو، سه ساعت پيش داشتم وبگردی ميکردم ديدم چندتا سايت و forum عين مطالبی که من در پست اول گذاشتم رو کپی کردن!!!...حتی به خودشون اين زحمت رو ندادن که برن يجای ديگه آپلودش کنن که تابلو نشه... برداشتن همون لينک رو گذاشتن!!!
حتی عکس ها هم همونا بود!!!
البته همه مطالب رو ننوشته بودن... "قسمت هايی که مربوط به About برنامه بود و من گفته بودم اين ديکشنری توسط دوست خوبم Afzal ساخته شده" رو حذف کرده بودن!!! که از ضايع شدنشون کم بشه... البته من اعتراض کردم که "حداقل منبع رو مينوشتيد! :laughing: "
با تشکر از جناب :) Afzal
اين ديكشنري رو از روي عربي به انگليسي درست كردين؟ از توي همون پك خودتون هم به اين آدرس لينك داده شده:
آره، از روی انگلیسی به عربی ساخته شده فکر کنم یه جای دیگه نوشته بودم!!
ebinem173
24-08-2006, 14:52
سلام من این دیکشنری فارسی به انگلیسی رو روی w800 نصب کردم ولی گوشی من که فارسی نداره که بنویسم و ترجمه کنه
تورو خدا بگید چه کنم؟
مرسي اقا مرسي دستت درد نكنه خيلي عاليه
Siavash Y
24-08-2006, 19:00
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
دو، سه ساعت پيش داشتم وبگردی ميکردم ديدم چندتا سايت و forum عين مطالبی که من در پست اول گذاشتم رو کپی کردن!!!...حتی به خودشون اين زحمت رو ندادن که برن يجای ديگه آپلودش کنن که تابلو نشه... برداشتن همون لينک رو گذاشتن!!!
البته همه مطالب رو ننوشته بودن... "قسمت هايی که مربوط به About برنامه بود و من گفته بودم اين ديکشنری توسط دوست خوبم Afzal ساخته شده" رو حذف کرده بودن!!! که از ضايع شدنشون کم بشه... البته من اعتراض کردم که "حداقل منبع رو مينوشتيد! :laughing: "
این فورم خوراکشه !!!! :biggrin:
البته لینک های شما رو تو یه فورم دیگه هم دیدم اما اونجا دیگه توضیحات رو کپی نکرده بودن :tongue:
ali_pari
25-08-2006, 01:13
ممنون خيلي عاليه
emperatoor1416
26-08-2006, 11:47
ديكشنري انگليسي به فارسي اولي روي 3250 كار داد (عالي بود مرسي)
سلام وخسته نباشيد برنامه هاي توپي داريد ممنونم
فقط اين ديكشنري فارسي به انگليسي رو نمي تونم دانلود كنم چه كار كنم
سلام دوستان
من n70 دارم از نظر شما کدوم یکی از این دیکشنری ها را نصب کنم که بهتر باشه ؟
ممنونم
سلام alitpm جان....
اشکال از پرشن گيگ هستش(جايی که فايل رو آپلود کردم)
الان چک کردم ...شما 3 ساعت ديگه ميتونيد اونو دانلود کنيد....
از همه ديکشنری ها عکس هم گذاشتم... ولی فعلاً اين پرشن گيگ داره اذيت ميکنه و عکس ها نشون داده نميشوند...
سلام PeS جان
من هم N70 دارم و به شما پيشنهاد ميکنم ديکشنری اول و سوم رو نصب ميکنيد...
ديکشنری اول : انگليسی به فارسيه
ديکشنری سوم :فارسی به انگليسيه
مشکلی بود در خدمتم...
موفق باشی.
metal_militia
27-08-2006, 03:49
الکس جان دمت جیز واقعا
فقط یه مطلب ادرس لینک دیکشنری فارسی به انگلیسی واسه من بلوک شده اگه لطف کنی دوباره بزاری ممنون میشم
سلام
اين لينک ديکشنری فارسی به انگليسيه
Download 1.44 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk).rar)
پست 87 رو هم بخون...
metal_militia
27-08-2006, 04:14
البته الان هم نمیشه چشم الا 4صبحه من فردا صبح میام!!!!!!!!!!
ممنون
سلام metal_milita جان
الان پرشن گيگ مشکل داره
شما 2 ساعت ديگه ميتونيد دانلود کنيد
=-=-=-=-=-=-=
پيشنهاد: بهتره همين امروز تا يکی دو ساعت ديگه فايل رو دانلود کنيد... چون معلوم نيست شايد فردا هم همينجوری باشه
alex جان لطف کردی منم میرم نصبش کنم
afzal جان دستتون درد نكنه خيلي عاليه
همينطور شما alex_pk
سلام خسته نباشيد از اين كه به سوال من پاسخ داديد متشكرم
من ديكشنري انگليسي به فارسي اولي رو دانلود كردم و روي 6630 هم نصب كردم خيلي خوب كار ميكند دست شما درد نكند
ولي باز هم نتونستم ديكشنري فارسي به انگليسي رو دانلود كنم وخطاي Data Transfer Limit Reached را مي دهد
با تشكر
alitpm جان سلام...
درسته حق با شماست ...باز هم نميشه دانلود کرد...
پرشن گيگ درست شده بود ولی دوباره بعلت دانلود بيش از حد بايد 4 ساعت ديگه صبر کنيد( بعد از 4 ساعت سريع دانلود کنيد)
لينک های من در خيلی از forum ها توسط اشخاص ديگر نيز معرفی شده اند به همين دليل است که خيلی زياد دانلود ميشه و پرشن گيگ اين خطا رو ميده...
100 درصد فردا برای بچهای پی سی world يک لينک ديگه هم قرار ميدم.
موفق باشيد.
ديکشنری فارسی به انگليسی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باسلام دوباره
من الان ساعت 30 :15 است وموفق شدم كه ديكشنري فارسي به انگليسي رو دانلود كنم
در ضمن اونو توي 6630 هم نصب كردم خيلي برنامه خوبي هست دست شما واقعا درد نكند چون من چند ماه بود دنبال اين نوع ديكشنري بودم
:laughing: خيلي متشكرم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
نمی دونم منظورتون همون فرومی هستش که من فکر می کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورتون اونه........می خواستم بگم شما مگه تمامی برنامه هایی رو که معرفی می کنین خودتون نوشتید
یا اسم اون فرومی رو که برنامه رو از اونجا برداشتید ذکر می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
در کل هیچ ضایع شدنی من ندیدم.........
و این کپی برداری از سایت ها چیزه رایجی هستش........
از زححماتتون تشکر می کنم
موفق باشید
سلام
sirvaan جان...فقط منظورم اون forum نبود...forum های زيادی تا الان کپی برداری کردن...
در اون فرومی که شما ميگين هم من با آقا حامد صحبت کردم!... و خودشون گفتند که درسته بايد منبع رو هم مينوشتم!
ضمناً درسته که برنامه رو من ننوشتم...ولی کپی برداری هم نکردم و در همه جا اسم سازندگان رو هم نوشتم...
از هيچ فرومی هم بر نداشتم که اسم اون forum رو بنويسم يکی از بچه های همين forum دو تا از اين ديکشنری هارو ساخته ( و اون يکی رو هم آقا مسعود که من داشتم تو وب ميگشتم به سايت اصلی سر زدم)
تو forum های زيادی اين لينک ها قرار داده شده اند(توسط اشخاص ديگر) بخاطر همين معمولاً در روز لينک دانلود فقط به مدت 3 يا 4 ساعت درست است!
قابلی هم نداشت...
موفق باشيد
metal_militia
28-08-2006, 00:29
اقا مهم اینکه این دوستمون زحمت کشیده اینو اینجا گذاشته
و همچنین افضل جان رو ما تو موبایلستان بهش ارادت زیادی داریم
آقا اين پسوند rar چطور instal ميشه؟
ebinem173
30-08-2006, 07:04
آقا اين پسوند rar چطور instal ميشه؟
شما با نرم افزار winrar توی کامپیوتر این فایل رو از حالت فشرده خارج کن بعد یک فایل با پسوند jar میبینی اونو به گوشی منتقل کن و براحتی نصب کن
amir_rahbaran
30-08-2006, 22:54
سلام...من ديكشنري فارسي به انگليسي رو نصب كردم ولي گوشيم(6630) فارسي نداره كه لغت وارد كنم...لطفا راهنماييم كنين بگين چيكار كنم..چطور از برنامه استفاده كنم....ممنون ميشم دوستان...
سلام...من ديكشنري فارسي به انگليسي رو نصب كردم ولي گوشيم(6630) فارسي نداره كه لغت وارد كنم...لطفا راهنماييم كنين بگين چيكار كنم..چطور از برنامه استفاده كنم....ممنون ميشم دوستان...
سلام امير جان
شما عربی هم نميتونيد بنويسيد؟
با زدن دکمه Pen و رفتن به قسمت Writing language ميتونيد زبان عربی را انتخاب کنيد.(فقط حروف گ،چ،پ،ژ را نميتوانيد استفاده کنيد)
مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشی :)
amir_rahbaran
31-08-2006, 01:25
alex pk جان..ممنونم از راهنماييت...لطف كردي...
موفق باشي
Alex جان ممنون،
بابت Dic دوم و بخصوص سوم!!
Blue-Line
02-09-2006, 19:24
با سلام
این برنامه روی W800i که فارسی ساز نداره نصب می شه؟ اگه نصب بشه بدون مشکل کار می کنه؟
روی کلید های این گوشی که حروف فارسی وجود نداره پس چطوری می تونیم کلمه مورد نظرمون رو
تایپ کنیم؟
سلام امير جان
شما عربی هم نميتونيد بنويسيد؟
با زدن دکمه Pen و رفتن به قسمت Writing language ميتونيد زبان عربی را انتخاب کنيد.(فقط حروف گ،چ،پ،ژ را نميتوانيد استفاده کنيد)
مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشی :)
alex عزیز در موبایل 6630 من با زدن pen فقط 3 زبان انگلیسی و فرانسه و المانی داره .من باید چی کار کنم که فارسی رو یا عربی رو ساپورت کنه؟
مرسي از برنامه مفيد اقا جون
alex عزیز در موبایل 6630 من با زدن pen فقط 3 زبان انگلیسی و فرانسه و المانی داره .من باید چی کار کنم که فارسی رو یا عربی رو ساپورت کنه؟
سلام RoyalBlue جان
شما بايد از برنامه هايی که قابليت فارسی نوشتن رو براتون فراهم ميکنن استفاده کنيد.
در اين تاپيک ميتونيد درخواست بديد:
درخواست برنامه مورد نظر شما فقط در اين قسمت
باز هم مشکلی بود در خدمتم
موفق باشيد :)
سلام RoyalBlue جان
شما بايد از برنامه هايی که قابليت فارسی نوشتن رو براتون فراهم ميکنن استفاده کنيد.
در اين تاپيک ميتونيد درخواست بديد:
درخواست برنامه مورد نظر شما فقط در اين قسمت
باز هم مشکلی بود در خدمتم
موفق باشيد :)
alexعزیز من MRF75 هستم نه Royal blue ،قلمی که در هنگام نوشتن انتخاب کردم royal blue بوده ;)
alexعزیز من MRF75 هستم نه Royal blue ،قلمی که در هنگام نوشتن انتخاب کردم royal blue بوده ;)
آره.... چه سوتی باحالی.... :laughing:
شرمنده :blush:
[QUOTE=alex_pk]سلام دوستان
اين ديکشنری نه تنها کلمات انگليسی رو به فارسی تبديل ميکنه بلکه لغات انگليسی رو به انگليسی نيز ترجمه ميکنه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download 2.2 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(حجم 2.2 مگا بايت... لينک دانلود مستقيم است، قابليت Resume دارد، Download Manager هارو پشتيبانی ميکند و سرعت بالايی دارد!)
N70
6681
3230
فعلاً هيچ
لينك اين ديكشنري براي من كار نمي كنه
اگر مي شه جاي ديگه آپلودش كن
لينک که کار ميکنه!
اين سايت که ديکشنری رو توش آپلود کردم پهنای باند نداره...
دیکشنری فارسی به انگلیسی دوم
2تا فایل دارد یکی اولی ناشناخته و دومی شناخته میشه اماپس از نصب با وارد کردن حروف سرچ نمیکنه و بی حرکت باقی میمونه از کسانی که نوکیا 6630 دارند خواهشمندام اگر پس از نصب وامتحان آن صحت تست این نرم افزار رو روی 6630 با اطمینان اعلام کنند.
با تشکر
دیکشنری فارسی به انگلیسی که در آخر آورده شده و حجم آن 1.44میگ است
بر روی گوشی 6630 نوکیا سا پورت نمیشه
مراتب جهت اطلاع بینندگان و مسئولان سایت جهت تامین نرم افزاری قابل فهم برای این سری گوشی ها که بسیار بسیار مورد نیاز است( نرم افزار دیکشنری فارسی به انگلیسی و بلعکس مورد نظر است)
لذی از تمام مسئلین سایت التماس دعادارم
با تشکر
amir_amiri707@yahoo.com
دوستان عزيزي كه 6630 دارند و از ديكشنري فارسي به انگليسي كه در اين تاپيك هست تونستند استفاده كنند لطفا بگويند چطوري تونستند در قسمت سرچ لغت فارسي تايپ كنند برنامه فارسي ساز رو موبایلشون دارند يا مورد ديگري است چون وقتي من دكمه PEN را میزنم سه زبان انگلیسی ،فرانسه و آلمانی رو فقط داره ، لطفا راهنمایی کنید.پیشاپیش سپاسگزارم. :)
parisa_t
15-09-2006, 18:23
ببخشيد من ميخواستم بدونم اين ديكشنري ها كه Alex_pk معرفي كرده با ديكشنريهاي كهali_j98 تو قسمت برنامه هاي جاوا معرفي كرده فرق داره ؟
دوستان عزيزي كه 6630 دارند و از ديكشنري فارسي به انگليسي كه در اين تاپيك هست تونستند استفاده كنند لطفا بگويند چطوري تونستند در قسمت سرچ لغت فارسي تايپ كنند برنامه فارسي ساز رو موبایلشون دارند يا مورد ديگري است چون وقتي من دكمه PEN را میزنم سه زبان انگلیسی ،فرانسه و آلمانی رو فقط داره ، لطفا راهنمایی کنید.پیشاپیش سپاسگزارم. :)
كماكان منتظر جواب دوستان هستم
msgoldasteh
17-09-2006, 17:42
كسي كد رجيستر Pocket_Oxford_English_s60_3rd_2.70 رو داره
آقا من دیکشنری انگلیسی به فارسی رو دانلود کردم و اونو از حالت فشرده دراوردم ولی فایلی با پسوند Jar پیدا نکردم لطفا بگید چی کار کنم ؟
Hamid110
21-09-2006, 20:14
آقا من دیکشنری انگلیسی به فارسی رو دانلود کردم و اونو از حالت فشرده دراوردم ولی فایلی با پسوند Jar پیدا نکردم لطفا بگید چی کار کنم ؟
سلام . .
دوست گرامي . . لازم نيست فايل رو از حالت فشرده خارج كني . . :)
پسوند فايل zip. هستش . .
شما پسوند رو از zip. به jar. تغيير بده . .
و بعد هم اون رو بريز توي گوشيت . .
موفق باشي :) :blush:
كماكان منتظر جواب دوستان هستم
براي تايپ و سرچ لغات فارسي روي 6630 من از اين برنامه استفاده ميكردم .
قبل از نصب به راهنماي نصب توجه كنيد .
Download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
(كسي مشابه اين برنامه رو واسه n80 سراغ نداره ؟ )
mahdokht1364
27-09-2006, 11:01
بسيار عالي.ممنون.
parisa_t
27-09-2006, 14:59
اين ديكشنريا , رو موتورولا v3x كار ميكنه ؟
parisa_t
28-09-2006, 18:56
كار ميكنه يا نه ؟؟؟
n_yaghmaei
29-09-2006, 00:58
دیکشنری باهالی بود
blackfox
29-09-2006, 05:32
Mrf75 جان يه سر به اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن . راهنمايي هم داره
amin123456789
29-09-2006, 16:09
با سلام خدمت دوستان,اگه میشه ی بار دیگه دیکشنری فارسی به اینگلیسی رو بزارین,من همه لینکهارو چک کردم خراب بودن.مرسی
amm_jafari
29-09-2006, 16:59
من ديكشنري فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي را در 7610 زدم ولي از من كد مي خواهد.چه كنم؟
mi.graphist
01-10-2006, 01:27
آقا روي k750خوب كار كرد.مرسي دنبال فارسي به انگليسيش بودم.فقط مي خوام بدونم ديكشنري جاواي ديگه اي نيست كه كار باهاش راحتترر باشه
mshiraz.2006
01-10-2006, 05:51
به نام خدا
دست شما درد نكنه دوست عزيز.
n_yaghmaei
02-10-2006, 23:58
سلام دوستان
N70
6681
3230
فعلاً هيچ
اين ديکشنری روی گوشی های 6630 و N70 آزمايش شده و جواب داده(فکر کنم روی 6600 و p910 جواب نده!)
ديکشنری فارسی به انگليسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)1.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)2.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)3.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)7.png
اين ديکشنری نه تنها کلمات فارسی رو به انگليسی تبديل ميکنه بلکه لغات فارسی رو به فارسی نيز ترجمه ميکنه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)4.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)5.png [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)6.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk)8.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Alex_pk).rar)
اگه نتونستيد ديکشنری فارسی به انگليسی رو دانلود کنيد از اين لينک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنيد
فعلاً N70
فعلاً هيچ
هرکس امتحان کرد لطف کنه اينجا بگه تا بدونيم اين ديکشنری ها رو چه گوشی هايی کار ميکنند.
زماني شما همچين ادعايي بكن كه برنامه فقط روي N70 اجرا بشه
doctor_apachi2
03-10-2006, 11:59
واقعا آدم رو نا اميد مي كنيد بعضياتون. اين دوستان اين همه زحمت كشيدند اين ديكشنريها رو گذاشتند اونوقت آقاي n_yaghmaei شما برميداري اين همه نقل قول رو با فونت بزرگ مينويسي و سر يه جمله كه اون وسطشه اينجوري صحبت ميكني؟ اين يعني دستت درد نكنه ديگه؟ در ضمن دوستاني كه گوشيهاي سيمبين دار مثل 7610 دارند ميتونند از ديكشنريهاي سيمبين استفاده كنند كه مطمئن تر هستش مثل ديكشنري نيا. اگه پيداش نكرديد بگيد تا آپلود كنم . شما مجبور نيستيد ديكشنريهاي جاوا رو نصب كنيد. مرسي از همه اونايي كه زحمت ميكشند و اونايي كه قدر زحمت رو ميدونن.
roozbeh_29676
07-10-2006, 20:15
روي ngage كار مي كنه؟
behnam_n80
15-10-2006, 00:24
دوستان من نمي تونم از zip خرجش كنم
چي كار كنم
بهنام1963
15-10-2006, 10:47
دست شما درد نکنه من روی N80 نصب کردم کارمیکنه .
mohammad hamed
18-10-2006, 15:45
يه ديكشنري انگليسي به فارسي مي خواستم براي 6630 كه سرعت خوبي داشته باشه و لغات زيادي رو بشناسه و قابليت تلفظ لغات انگليسي رو داشته باشه
با تشكر
منتظر هستم
علی رضا مجیدی
18-10-2006, 17:53
آقا ديكشنري فارسي به انگليسي ندارين
هركي داره بزاره ممنون ميشم
amanofnoname
24-10-2006, 03:21
سلام
اين ديكشنري كه آقاي alex_pk معرفي كرده بود رو كا 750 من كار كرد
alex_pk دستت درد نكنه, اگه ديكشنريه معتبر تري داري آپ كن
يا علي :biggrin:
salar2010
24-10-2006, 04:43
ببینم کسی دیکشنری اکسفوردو نداره ؟
farhad6600
03-11-2006, 16:52
سلام
اقا برنامه هاي جاوا روي همه گوشيهايي كه جاوا داشته باشه نصب ميشه
من روي 6600 هم نصب كردم و به خوبي هم كار كرده بدون هيچ مشكلي
irbooks.ir
03-11-2006, 20:14
مرسي ...
خيلي عالي بود ...
من هم رو n70 امتحانش كردم
PARTEZAN
07-11-2006, 01:23
سلام
براي k700i كسي ديكشنري نداره
ferventlady
07-11-2006, 12:30
سلام
من برنامه ها روي 3250 نصب كردم ولي چون فونت فارسي نداره نتونستم از ديكشنري فارس به انگليسي و فارسي استفاده كنم لطفا منو راهنمايي كنيد و از كج ميتونم فونت فارسي دانلود كنم؟ ممنونم
salam,man ro gooshi n73 nasbesh kardam javab dad.mamnoon
با تشکر از زحمات تمامی دوستان:
من دیکشنری انگلیسی به فارسی رو با موفقیت رو گوشی نوکیا N90 نصب کردم ولی دیکشنری فارسی به انگلیسی در قسمت سرچ نمی تونم فارسی تایپ کنم و تو قسمت Writing language هم عربی یا فارسی ندارم اگر از دوستان کسی فارسی ساز برای ان 90 سراغ داره لینک بده ممنون میشم
علی رضا مجیدی
23-11-2006, 23:46
بازم از اقا الكس تشكر ميكنم به خاطر ديكشنري
خيلي ممنون
سلام. ديكشنري خيلي خوبي. خيلي از واژه هاي پزشكي رو هم ترجمه مي كنه. روي n73 هم جواب ميده.
Booseh_ye_Irani
02-12-2006, 07:28
به نام خداوند جان و خرد
درود به شما
من گوشي ان نود دارم روي اون كار ميكنه؟ مثل اينكه كار نرم افزاري 6600 و ان نود شبيه همه. رو همين حساب گفتم بژرسم چون شما گفتي رو 6600 كار نميكنه
ممنون و خدانگهدار
شنبه 11 آذر 1385
alibahal
02-12-2006, 09:19
خيلي ممنون از برنامه هاتون.
alireza999
03-12-2006, 14:56
نوستر آداموس
09-12-2006, 17:34
روي گوشي من هم جواب داد
artardalan
18-12-2006, 12:25
yeki be man yad bede chejuri roo k750 nasb mishe.error mide
vahid_203
19-12-2006, 22:15
واقعا آدم رو نا اميد مي كنيد بعضياتون. اين دوستان اين همه زحمت كشيدند اين ديكشنريها رو گذاشتند اونوقت آقاي n_yaghmaei شما برميداري اين همه نقل قول رو با فونت بزرگ مينويسي و سر يه جمله كه اون وسطشه اينجوري صحبت ميكني؟ اين يعني دستت درد نكنه ديگه؟ در ضمن دوستاني كه گوشيهاي سيمبين دار مثل 7610 دارند ميتونند از ديكشنريهاي سيمبين استفاده كنند كه مطمئن تر هستش مثل ديكشنري نيا. اگه پيداش نكرديد بگيد تا آپلود كنم . شما مجبور نيستيد ديكشنريهاي جاوا رو نصب كنيد. مرسي از همه اونايي كه زحمت ميكشند و اونايي كه قدر زحمت رو ميدونن.
سلام دوست عزيز ..
شما ديكشنري نيا رو داريد ؟ ممنون ميشم آپلود كنيد تا ما هم استفاده كنيم .. ؟ من خيلي وقته دنبال اون مي گردم . ؟
vahid_203
23-12-2006, 01:35
آقا كسي نبود جواب ما رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من تمام برنامه ها رو با بلوتوث روی گوشی میریزم و مشکلی ندارم اما هیچ کدوم از این دیکشنری ها رو نتونستم با بلوتوث
بریزم روی گوشی ! علت چیه ؟؟
در ضمن گوشی نوکیا 6125 هست
baran127
26-12-2006, 08:57
سلام خيلي ممنون از اين پوست بر روي گوسي 7610 هم با سرعت بالا كار كرد
سلام آقا خوب بود ! روي n70 عالي كار كردند.
سلام .من نصب كردم. وتي نمي تونم فارسي بنويسم تا معني انگليسي به من بده.گوشيم n70.
با تشكر از شما.
سلام
گوشی من w700i هست ولی نصب نشد
راهنمایی کنید
ممنون
Mostafa_Amol
30-12-2006, 11:08
اولا دستت طلا
دوما در motorola v3i هم نصب شد
دوستان یه دیکشنری توپ
Serkan Dictionary v1.
لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته که روی گوشی های دیکر سونی اریکسون قابل نصب است ( w800 , k750
ولی روی نصب روی این دو مشکل دارم اگر کسی نصب کرد به ما هم یاد بده ( روش نصب )
whiteshark
03-01-2007, 09:26
سلام
از برنامتون ممنون من اون رو دانلود کردم ولی اگه می شه روش نصبش رو روی 6600 توضیح بدین
باز هم ممنون
vahidpk1300@yahoo.com
burningflame
09-01-2007, 13:26
Mamnonam Az Babate Barname
Ru N70 Va N91 Va W800 Kar Kard
Man Ye barnameye English To English Mikhastam Ba Formate .jar (Java)
N91 Ye Dictionary Nasb Kardam Kheyli Aaliye Ke hatman Linkesho Baraton Mizaram
Age Kesi Dashte Bashe Bi Zahmat Link Kone
Mamnonam
seyed salman
13-01-2007, 12:27
man k 750 daram kar nakard
seyed salman
13-01-2007, 12:36
سلام
کسی dic با تلفظ برای k750 داره؟
KING iMAN
14-01-2007, 12:02
عزیز لینک اولی خرابه لطفا یه جای دیگه آپلودش کن که خیلی لازممه.
cully_4u
15-01-2007, 23:24
لینک اول (دیکشنری انگلیسی به فارسی)خرابه...
لطفا یکی دوباره بزاره
mniayesh
16-01-2007, 23:54
salam, mamnoon az barnameha, link dictionary 1 kar nakard vali dictionary 2 ruye gooshi Jamin install shod va kar kard.vali gooshi man yek moshkel dare ke agar kesi betoone komak kone kheili azash mamnoon misham.moshkel inke Farsi ro az chap be rast minivise va harf be harf!!lotfan nakhandid ke man hichi nemidoonam!!
mniayesh
16-01-2007, 23:56
salam, mamnoon az barnamehaye aali, link dictionary 1 kar nakard :question: vali dictionary 2 ruye gooshi Jamin install shod va kar kard.vali gooshi man yek moshkel dare ke agar kesi betoone komak kone kheili azash mamnoon misham.moshkel inke Farsi ro az chap be rast minivise va harf be harf!!lotfan nakhandid ke man hichi nemidoonam!!
cully_4u
17-01-2007, 00:11
کسی نیست که این دیکشنری اول رو دوباره آپلود کنه ؟
بابا به خدا لینکش خرابه ...
ehsanesi
19-01-2007, 21:09
alex_pk جان لينك [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه دادي كار نميكنه ارور The page cannot be found ميده
shahinSssS
21-01-2007, 14:58
سلام دوستان من دانلود كردم روي گوشي من موتورولا كار ميكنه v3i ولي كتمات فارسي رو مربع نشون ميده بايد چه كنم؟مرسي
دوستان یه دیکشنری توپ
Serkan Dictionary v1.
لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته که روی گوشی های دیکر سونی اریکسون قابل نصب است ( w800 , k750
ولی روی نصب روی این دو مشکل دارم اگر کسی نصب کرد به ما هم یاد بده ( روش نصب )
دوست عزيز چون پسوند اين فايل به اصطلاح ديكشنري!!! اجرايي(exe) هست كه روي هيچ گوشي موبايلي نصب نمي شه
cully_4u
21-01-2007, 18:18
مرسی از برو بچ P30world که این قدر به هم کمک می کنید !!!
بابا اینجا 50 نفر گفتن که لینک دیکشنری اول خرابه , یکی بیاد بزاره دیگه , یه هفتس که تو کفیم.
من این دیکشنری رو هفته پیش میخواستم ببرم تو امتحان باهاش تقلب کنم , ولی کسی نیومد لینک درستش رو بزاره !
Saghachi
23-01-2007, 01:51
سلام
ببخشید کسی برنامه Dictionary همراه با تلفظ انگلیسی لغات رو داره
ترجیحا جاوا باشه بهتره
لازم هم نیست که معنی فارسی رو بده
فقط Word + تلفظ
خیلی ضروریه !؟
Saghachi
24-01-2007, 01:37
آقا جون مادرتون
گفتم که خیلی ضروریه
ببخشيد يکمی دير شد
از همه دوستان پوزش ميخوام
Download Dictionary En To Fa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
arashcivil
29-01-2007, 11:25
سلام بر همه
ديکشنری فوق العاده با پسوندjar
با تلفظ ها
انگلیسی به انگلیسی برای افراد ماهر
خیلی توپه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0v2.11.10.exe
پسوردفایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه توجه
از دیکشنری های فارسی به انگلیسی ارائه شده هیچکدام به علت فرمت rar نرم افزار قابل نصب بر روی 6630 نمی باشد پس وقت خود را تلف نکنید.
توجه توجه
از دیکشنری های فارسی به انگلیسی ارائه شده هیچکدام به علت فرمت rar نرم افزار قابل نصب بر روی 6630 نمی باشد پس وقت خود را تلف نکنید.
دوست عزيز
شما بايد بعد از دانلود ديکشنری های فوق، آنهارا از حالت فشرده (با برنامه WinRaR) خارج کنيد...
اين کار رو انجام داديد؟!
shok_m_3000
31-01-2007, 19:39
ممنون خیلی عالی بود.رو 3250 امتحانش کردم
سلام بر همه
با تلفظ ها
خیلی توپه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0v2.11.10.exe
پسوردفایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نتونستم از لینک استفاده کنم!!! :blink: :blink: :sad: :sad:
من که نتونستم از لینک استفاده کنم!!! :blink: :blink: :sad: :sad:
من دانلود کردم !
البته هنوز امتحان نکردم
mehdi_vsgh
20-02-2007, 20:12
یکی میگه به ما که کدوم از اینها روی 6600 خوب کار میکنه؟؟؟
منظورم انگلیسی به فارسی هست
karajjavad
23-02-2007, 18:15
سلام. میتوانید از سایت من برنامه های جاوا-نقشه ایران- قرآن- بارکد خوان و.... عکس - زنگ - تم - برنامه ساخت زنگ موبایل با منو فارسی را دانلود کنید.
alex_pk: لينک سايت فوق پاک شد.
تبليغت در سايت ممنوع است.
سلام. روی K750 کار نکرد:sad:
salam
man ghablan in ditionary ro etefaghi download karde boodam amma filesho delet karde boodam kheili hal dad dobar eeydash kardam :biggrin:mamanoon.
ali111122223333
17-03-2007, 19:32
تبلیغات ممنوع
ali111122223333
17-03-2007, 19:37
اقا لینکاش خرابه چه بکنم ؟
nima_949
17-03-2007, 23:31
یکی نیست پیدا بشه لینک اینو دوباره بزاره
navid_ice_heart_128
19-03-2007, 23:41
mesri kheyli manoon be dardam kheyli khord
bineshan
03-04-2007, 04:19
خرابه لینک
bineshan
03-04-2007, 04:20
خرابه لینک
bineshan
03-04-2007, 04:20
خرابه لینک
سلام دوستان
N70
6681
3230
فعلاً هيچ
ليست گوشی هايی که اين برنامه روشون کار ميکنه رو در زير آوردم( همچنين گوشيهايی که اين برنامه روشون کار نميکنه)
اينم عکساش:
Download 655 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اين برنامه توسط آقای معسعود نامی از خانه پروژه نوشته شده
برای اطلاعات بيشتر به اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سر بزنيد
N70
6630
Z800
6680
K750
W550i
W800
K750
W810
3250
7610
6600
P910
ديکشنری فارسی به انگليسی
فعلاً N70
فعلاً هيچ
سلام دوست عزيز اين ديكشنري كه گذاشتي براي دانلود ، قابل دانلود نيست !!!
bloody guilty
08-04-2007, 16:06
روي 810 هم جواب ميده؟
ary_sani
12-04-2007, 18:45
آقا دمت گرم...
به دررد من که همش سر و کارم تو انگلیسیه خیلی خورد...
ممنون
اقا من این برنامه روی ان 70 نصب کردم و یه مدت ازش استفاده نمیکردم.بعد از یه مدت اومدم که استفاده کنم دید برنامه باز نمیشه.دوباره هم که نصب کردم دیدم بازم باز نمیشه..حالا من چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
salam man ye dic mikham ba pasvande jar age kasi dare lotfan bezareh(please
سهراب مموتی
03-05-2007, 00:15
دوست عزیز میشه وقت نقل قول کردن این همه حجم صفحه رو نگیری. اگه به جای این نقل قول طولانی اسم مخاطبت رو میگفتی که راحت تر بود عزیز!!!
من که نفهمیدم آخرش این دیکشنری صفحه اول همونیه که به مشکل میخوره و کار نمی کنه یا همون درسته ی که صفحه های بعد معرفی شده؟
اين هم يه ديكشنري جاوا درمورد افعال بي قاعده.
نكته:حتما با حروف كوچيك تايپ كنيد اگر نه برنامه اونارو نميشناسه.در ضمن من وقت نكردو تي سايت سرچ كنم ببينم قبلا كسي اونو گذاشته يا نه.
از اينجا دانلود كنيد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p
سلام بر همه
با تلفظ ها
خیلی توپه
كي گفته اين قابليت تلفظ داره؟
h_ghiasi_fard
08-06-2007, 09:08
ديكشنري اول را دانلود كردم روي دسك تاپ پينت ظاهر شده و ويندوز قادر به خواندنش نيست چه بايد كرد.
Character
08-06-2007, 09:19
روي 810 هم جواب ميده؟
روي تمام گوشيهاي سري W جواب ميده.
Character
08-06-2007, 09:23
salam man ye dic mikham ba pasvande jar age kasi dare lotfan bezareh(please
دوست عزيز تمام برنامه هاي جاوا از جمله اين 2 تا ديكشنري داراي پسوند jar هستند.
كسي ديكشنري آكسفورد تحت جاوا رو نداره ؟(كرك شدشو)
اگه به پيغامهاي خصوصي برام بفرستيد ممنون ميشم
Metalzadeh
11-06-2007, 13:28
سلام
دیکشنری ها روی SE K610i هم به خوبی جواب داد
خیلی ممنون
موفق باشید
كسي ديكشنري آكسفورد تحت جاوا رو نداره ؟(كرك شدشو)
اگه به پيغامهاي خصوصي برام بفرستيد ممنون ميشم
به زودي در تاپيك جديدي به اسم "برنامه هاي جاوا به همراه توضيح" قرار داده ميشه
امروز فردا
مجموعه کاملی از دیکشنری های جاوا
از استیکی در آمد
روی z800سونی اریکسون هم نصب شد ولی فونت فارسی رو درهم نشون میده.(بخاطر نبودن فارسی ساز روی گوشی )اگر کسی میتونه راهنمائی کنه.ممنون
دوست عزیز گوشیت رو با یه ورژن عربی یا فارسی فلش کن :5:
farazp30
22-06-2007, 22:20
salam in avalin peyghame mane
man k510i daram kar kard khey ham aliiii ast
roye z530i kar kard besiar ham ali kar kard
roy 6288 kar nakard
ali bod dastetoon dard nakone:10: :40:
ممنون! من هم استفاده کردم....
adamhesaby
23-06-2007, 02:54
ديكشنري اول را دانلود كردم روي دسك تاپ پينت ظاهر شده و ويندوز قادر به خواندنش نيست چه بايد كرد.
ورودت رو تبریک میگم
میخوای دیکشنری رو تو گوشیت اجرا کنی با کامپیوترت؟
این نرمافزار مال گوشیه!
yadyjoon
27-06-2007, 13:14
سلام.من تازه دارم يكيشو دانلود ميكنم .گوشي من k750هست.هنوز نصبش نكردم.
اميدوارم كار كنه.:31:
سلام
دنبال یه دیکشنری انگليسی به فارسی و انگليسی به انگليسی برای p990 میگردم که به صورت فیلیپ باز و با قلم(برای تایپ ) ازش استفاده کنم...
ممنون میشم اگه معرفی کنین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.