PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی هست سفارش کرک قبول کنه؟

kotlet110
02-07-2013, 14:44
سلام
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه .اما از مدیرا خواهش میکنم اگر موضوع یا محل تاپیک مشکل داره خودشون درستش کنن و بدارن یه مدت بمونه تا یه نتیجه ای بگیرم
راستش یه برنامه خارجی دارم که میخوام کرک بشه . 64 بیتی هم هست.
اگر کسی هست که بتونه کرک کنه هزینه اش رو هم میدم البته تا یه حدی .
کسانی که مایلن و میتونن لطفا پیغام بدن.
منتظرم.

MicrosoftH
04-07-2013, 20:34
بهتر بود درخواست کرکتون و انجمن آشیانه میدادین اونجا زودتر به نتیجه میرسیدید حالا چی هست توضیحاتی درباره اش بدین ببینم میتونم کاری بکنم؟

kotlet110
05-07-2013, 21:05
بهتر بود درخواست کرکتون و انجمن آشیانه میدادین اونجا زودتر به نتیجه میرسیدید حالا چی هست توضیحاتی درباره اش بدین ببینم میتونم کاری بکنم؟
با سلام
خواستم اونجا هم یه تاپیک بزنم اما چون خاطره خوبی ندارم کلا منصرف شدم . چند وقت پیش پیگیر یه نرم افزار دیگه بودم و رفتم اونجا یه سری زدم دیدم مدیرشون تاپیک زده که کرک نرم افزار خارجی قبول میکنیم و شماره شرکتشون رو گذاشته بود . چندین بار تماس گرفتم باهاشون اما هر بار به یه شکلی منو پیچوندن! . یه بار گفتن مسئولش نیست .یه بار گفتن شماره بده تماش بگیریم و ... که بعد 4 5 بار زنگ زدن کلا بیخیال شدم . فکر کنم این فقط پز و ادعاشونه تو این زمینه ،واسه ما که هیچ کاری نکردن شماره هم دادیم زنگ نزدن، منم بی خیال شدم.
اما خدمت شما عرض کنم این نرم افزاری که من میگم یه برنامه رندره .آدرس سایتش هم اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک موتور رندر GPU based هستش که براساس تکنولوژی CUDA و با کارتهای گرافیک انویدیا کار میکنه و از توان پردازشی GPU استفاده میکنه برای رندر بر خلاف موتور هار رندر سنتی که از CPU استفاده میکنن . بهمین خاطر سرعت رندر توی اون بسته به اینکه از چه نوع کارت گرافیکی ویا اینکه از چندکارت گرافیک استفاده میکنی متفاوته اما کلا سرعت اون بسیار بیشتر از موتورها رندر CPU based هستش .
نکنه دیگه سادگی کار کردن با اونه و اینکه جزو موتورهار رندر photorealistic هستش که تصاویر رندر کاملا واقعگرایانه تولید میکنه .
من برای پروژه پایان نامه دانشگاهیم نیاز به این برنامه دارم و از اونجایی که نمیخوام یک میلیون پول لایسنس برش بدم دنبال کرکش هستم . توی اینترنت هم گشتم کسی تا الان طرف کرکش نرفته . حالا چرا دیگه اونو خبر ندارم.
لینک دانلود ش رو همینجا میدارم شاید کسی پیدا شد که بتونه کرک کنش . هزینه کرکش رو هم تا اونجایی که برام مقدور باشه و بصرفه حاضرم پرداخت کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]