مشاهده نسخه کامل
: اموزشگاه plc در اصفهان
rasoul2005
01-07-2013, 13:36
درود
دوستان من رشتم الکترونیک است و ترم اخرم هستم.ان شا... واسه فوق یا قدرت میرم یا الکترونیک.تحقیقاتی که تو اینترنت کردم اموزش plc بازار کار بهتری داره و avr رو میشه سریع تر از plc یاد گرفت
ممنون میشم اموزشگاه plc در اصفهان معرفی کنید.تو روزنامه ها پر است از اموزشگاه برق اما کدومشون بهترن و نمیدونم
ممنون
سلام دوست عزيز
بنظر من براي شروع كلاس نريد و خودتون با چندكتاب و سي دي اموزشي شروع كنيد..مثلا خريد يك ميني plc و لوگو شروع كنيد اگر مدار منطقي هم قوي بوده باشيد هيچ كاري نخواهد داشت براتون...و سي دي هاي اموزشي فراوان هم هست و اينترنت هم پر از نمونه برنامه
اما برا دوره هاي تخصصي مثلا S7 كه نياز به هزينه زيادي هست برا خريد و..ميتونيد كلاس بريد
برا ميكرو ها ، بايد اول با ساختار اونها آشنا شد و بعد يك زبان رو مثلا بيسيك يا C رو انتخاب كنيد و مسلط شيد بهش
بعد بريد دنبال تفاوت هاي انواع ميكروها از 8بيتي مثل خانواده 8051 (كه تو دروس كارشناسي بعضي دانشگاه ها هم هست) تا ARM ها رو اصولش رو فرا بگيريد
سپس يك نمونه ساده ميكرو رو تهيه كنيد و يك نمونه برد آموزشي رو بسازيد و همينطور پروگرامر اون رو و برنامه هايي كه آموزش ميبينيد رو داخلش لود كرده و آروم آروم خودتون دستتون مياد و از خيلي كلاس هاي اموزشي هم با كيفيت بالاتري خواهد بود
در مراحل بالاتر با مسائلي مثل سيستم عامل ها و نحوه مديريت چندبرنامه همزمان و همينطور مديريت ramو... فرا بگيريد
خيلي فروم هاي تخصصي مثل eca و ايران ميكرو و...هستند كه اين بحث ها درش مطرح شده ميتونيد از راهنمايي هايي كه اونجا شده استفاده كنيد
اينجا هم دوستان هستند مشكلي داشتيد بگيد سوادمون برسه در خدمتيم
سلام ، ممنون از جواب خوب و کاملتون . من میخواستم بپرسم این تجهیزات رو از کجا میتونم تهیه کنم و اینکه شما سایت خاصی رو میشناسید که بشه ازش مطالب آموزشی دانلود کرد . حالا چه به فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه چون من مشکل زبان ندارم،
باز هم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.