ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Game Dev Tycoon

Arrowtic
01-07-2013, 11:48
تاریخ صنعت گیم را بازسازی کنید . بازی های پرفروش بسازید . تکنولوژی های جدید یاد بگیرید . بر صنعت بازی سازی مسلط شوید و طرفدارانی در سرتاسر جهان کسب کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Game Dev Tycoon یک بازی شبیه سازی است که برای Windows ، Mac و Linux عرضه شده . در این بازی ، شما صنعت گیم رو بازسازی میکنید و با شرکت کوچک خودتون در دهه 80 شروع به بازی سازی میکنید . بازی کم حجم که در اون شما از حدود 30 سال قبل شروع به بازی میکنید و همگام به صنعت بازی سازی پیش میرید و بازی هاتون رو برای کنسول های جدیدتر نظیر Playsystem (محصول Vonny !) و mBox منتشر میکنید . البته بعد از تموم شدن این 30 سال شما امتیازتون رو می بینید و بازی از این نظر تموم میشه ولی خوب میتونید همچنان ادامه بدید ولی بعد از اون کنسول جدیدی نمیاد و بعد از یه مدت تکنولوژی ها و Research ها دیگه تموم میشن .

از دهه 80 شروع به کار کنید

بازی رو از یک گاراژ در دهه 80 میلادی شروع کنید و شروع به ساخت اولین بازی هاتون بکنید . EXP (تجربه) کسب کنید ، امکانات جدید آزاد کنید و اولین موتور بازی سازیتون رو بسازید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به روش خودتون بازی بسازید

در Game Dev Tycoon ، تصمیماتی که شما در حین ساخت بازی می گیرید کاملا مهم هستن . تصمیم بگیرید که تمرکزتون بر روی کدوم قسمت بازیتان هست ؟ آیا گیم پلی برای شما در بازیتون مهم تره و یا Quest ها و داستان ؟ این گونه تصمیمات تاثیر بزرگی بر نتیجه کار شما دارند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شرکتتون رو گسترش بدید

وقتی تعدادی بازی موفق بسازید و پول دربیارید میتونید به اداره جدیدی نقل مکان کنید و یک شرکت واقعی بسازید . کارمند استخدام کنید ، تعلیمشون بدید و امکانات جدیدتری آزاد کنید .

بازی های بزرگتر و پیچیده تر بسازید

با کسب تجربه و به کمک تیمتون ، میتونید بازی های بزرگتر و پیچیده تر بسازید . بازی های بزرگتر چالش های جدید رو براتون ایجاد میکنند و باید به خوبی از تیمتون استفاده کنید و تقسیم وظایف کنید .

آزمایشگاه بسازید و پروژه های انقلابی رو شروع کنید

از ساخت بازی فراتر برید و پروژه هایی اساسی رو با آزاد کردن آزمایشگاه شروع کنید . پروژه های بسیاری هستند که میتونید تکمیل کنید و حتی میتونید کنسول مخصوص شرکت خودتون رو بسازید .

این هم تصویری از بازی من . اون Airplanes بازی MMO ـی هست که ساختم و اون Vising اسم کنسول ساخت شرکتم .

ترجمه و جمع آوری اطلاعات از خودم

نکته ای در مورد دانلود بازی :
این بازی توسط یک گروه دو نفره ساخته شده که مدت زیادی رو برای ساخت بازی صرف کردن در نتیجه هر کسی که توانایی تهیه بازی به صورت قانونی رو داره بهتره بازی رو بخره و ورژن کرک شده رو دانلود نکنه .
در ضمن دو نسخه کرک شده وجود داره برای بازی ، یکی که خود سازنده ها بعد از ساخت بازی در اینترنت پخش کردن و در اون بعد از مدتی شرکتتون به علت کرک شدن بازی هاش ورشکست میشه ! این حرکت سازنده ها بازتاب های زیادی داشته و خود سازنده ها در سایت بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطلبی گذاشتند و نظرات عده ای از کاربرا رو که این نسخه رو دانلود کرده بودن(بدون اطلاع از این که خود سازنده ها این نسخه رو پخش کردن) رو در اون گذاشتند که اعتراض کرده بودند که برای چی بازی های ما کرک میشن و برای چی این امکان رو تو بازی گذاشتید که توسط کرک شدن بازی شرکتمون نابود بشه !!!!
نسخه دومی که هست نسخه کرک شده واقعی هست که میتونید از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلودش کنید که من خودم دانلود کردم . البته گویا این لینک تا حدود دو هفته دیگه سالمه پس بهتره سریع تر دانلودش کنید .

در ضمن پیشنهاد میکنم برای لذت بردن از بازی از آموزش های توی اینترنت استفاده نکنید و خودتون بازی کنید چرا که لذت این که بعد از چندبار ورشکست شدن بالاخره خودتون شرکتتون رو پایه گذاری کنید خیلی بالاست