مشاهده نسخه کامل
: حذف ویندوز 8 که در کنار ویندوز 7 میباشد!!!!
vahid123
30-06-2013, 23:32
با سلام خدمت اساتید محترم...
راستش بنده روی سیستم ویندوز 7 داشتم...در کنارش یک ویندوز 8 64Bit بصورت دو بوته نصب کردم...در حال حاضر ویندوز 7 در درایو C و ویندوز 8 در درایو D نصب هست...الان میخام ویندوز 8 رو از روی سیستمم پاک کنم..البته بدون از دست رفتن اطلاعات درایو D و اینکه ویندوز 7 هم همچنان در درایو C باقی بمونه و بتونم ازش استفاده کنم....راهی به نظرتون برای اینکار میرسه؟؟ اگر نیاز باشه میتونم درایو C رو فرمت کنم ولی به اطلاعات درابو D نیاز دارم و هارد ثانویه ای هم برای انتقال اطلاعاتم ندارم....ممنون میشم راهنمایی کنید:n12:
این مشکل منم هست چیگار کنم ؟
راه اولش اینه که اگه بتونی اطلاعاتتو منتقل کن به یه درایو دیگه ای از هاردت و درایو دی رو فرمت کن و بعد دی وی دی ویندوز سون رو بزار و استارت آپ ریپیر کن.
راه دومش هم اینه که اگه فضا نداری درایو سی رو فرمت کن و دی وی دی ویندوز 8 رو بنداز و استارت آپ ریپیر کن بعدش اطلاعات درایو دی رو منتقل کن به درایو سی و بعد درایو دی رو فرمت کن و ویندوز سون رو تو درایو سی نصب کن با این تفاوت که فرمت نکن. با این کار اطلاعاتت میره به پوشه دیگه و ویندوزت کنار اونا نصب میشه.
موفق باشی
vahid123
01-07-2013, 20:22
مرسی دوست عزیز بابت پاسخ...ولی مشکلم اینه که حجم اطلاعات درایو D بنده خیلی زیاده!!!! واسه همه توی دایو C جا نمیشه....خدا لعنت کنه این ماکروسافت روبا این ویندوز دادنش!!!واقعا یکی از مزخرفترین ویندوز های دوران هست این ویندوز 8 ....اصلا رابط کاربری به فنا رفته..معلوم نیست دسکتاپه..لمسیه...
دوست عزیز این مشکلتونم قابل حله.
ویندوزتونو آپدیت کنین و همچنین نرم افزاراتون
یه دکمه استارت نصب کنید و اصلا به قسمت واسط مدرنش نرین. فقط اول استارت آپ سیستمتون میبینیدش و اینم تو 8.1 حل شده و مستقیم برین به دسک تاپ.
این نقطه ضعف نیست و نقطه قوته اگه دوست ندارین اون قسمتو ازش استفاده نکنین.
حالا بازم میگین این یکی از مزخرفترین هاست ؟
مرسی دوست عزیز بابت پاسخ...ولی مشکلم اینه که حجم اطلاعات درایو D بنده خیلی زیاده!!!! واسه همه توی دایو C جا نمیشه....خدا لعنت کنه این ماکروسافت روبا این ویندوز دادنش!!!واقعا یکی از مزخرفترین ویندوز های دوران هست این ویندوز 8 ....اصلا رابط کاربری به فنا رفته..معلوم نیست دسکتاپه..لمسیه...
سلام داداش خوب این که مشکل نیست کافیه که با یک نرم افزار پارتیشین بندی مثل Partation Wizar اون مقدار از درایو دی که خالی است ک درایو دیگر ایجاد کنید و بریزید اونجا سپس بقیه کار ها هم که معلومه!!!:n06:
در ضمن لطفا اگر اگر حرفه ای با ویندوز 8 کار نکردید فوش ندید چون به نظر من یکی از بهترین سیستم عامل های دنیای البته به غیر از لینوکس ! البته اگر شما هم حرفه ای کار کنید متوجه تفاوت های خیلی جذاب اون می شید که خیلی خیلی با حاله!:n12: مخصوصا محیط Modern UI که روش خیلی با حال کار شده!
لبته برای دکمه استارتش هم می تونید از نرم افزار satrdock 8 استفاده کنید که به نظرم بهترین هست!:n11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.