مشاهده نسخه کامل
: لپتاپ مخصوس گیمینگ تا 5 میلیون
سلام دوستان
یه لپتاپ میخواستم واسه بازی و مالتی مدیا که اگه سبک و نازکم باشه چه بهتر....خودم خیلی Alienware دوس دارم ولی فک نمیکنم پولم به هیچکدوم از مدلاش برسه.
با تشکر
به نظر من بهتریم مدل میتونه لپتاب های ریزر باشه
غول بازیه
ی تونی توی گوگل سرچ کنی Razor
موفق باشید///:n10:
hasan_bn
30-06-2013, 21:42
alienware که خیلی بالاتر از این حرفاست
من می خواستم asus g75 بگیرم نشد . هم نسبت به بقیه لپ تاپ های گیمینگ خیلی ظریفتره و هم خیلی خوشگلتره و هم کلاً سری rog asus از لحاظ قطعات بینظیره و بهترین قطعات asus درش بکار رفته . قیمتش یکم بالاست ولی 1جا داشت خیلی خوب می فروخت . من قبلاً یه مدل از این لپ تاپو داشتم . صفحش 17 اینچ و خیلی با کیفیته . اینجارو سر بزن اگه نفروخته بخرش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتشو خیلی خوب میداد و از لپ تاپی که من داشتم کانفیگش بالاتره . وقتی باهاش بازی می کنی به یاد ما هم باش:n18: در مورد لپ تاپ ریزر که دوستمون گفت الان کمترین قیمتش 10 میلیونه - تازه کانفیگشم زیاد بالا نیست ولی خب چون نیست تو بازار خیلی گرون میدند به مردم.
منم دلم لپ تاپ گیمینگ می خواد:n28:
به نظر من بهتریم مدل میتونه لپتاب های ریزر باشه
غول بازیه
ی تونی توی گوگل سرچ کنی Razor
موفق باشید///:n10:
مرسی عزیز ولی ریزر خیلی گرونه یه مدل دیجی کالا داره 11 میلیون!!!!
alienware که خیلی بالاتر از این حرفاست
من می خواستم asus g75 بگیرم نشد . هم نسبت به بقیه لپ تاپ های گیمینگ خیلی ظریفتره و هم خیلی خوشگلتره و هم کلاً سری rog asus از لحاظ قطعات بینظیره و بهترین قطعات asus درش بکار رفته . قیمتش یکم بالاست ولی 1جا داشت خیلی خوب می فروخت . من قبلاً یه مدل از این لپ تاپو داشتم . صفحش 17 اینچ و خیلی با کیفیته . اینجارو سر بزن اگه نفروخته بخرش
قیمتشو خیلی خوب میداد و از لپ تاپی که من داشتم کانفیگش بالاتره . وقتی باهاش بازی می کنی به یاد ما هم باش:n18: در مورد لپ تاپ ریزر که دوستمون گفت الان کمترین قیمتش 10 میلیونه - تازه کانفیگشم زیاد بالا نیست ولی خب چون نیست تو بازار خیلی گرون میدند به مردم.
منم دلم لپ تاپ گیمینگ می خواد:n28:
ممنون داداش.تو سایت خود ایسوس متاسفانه بخشی نیس که آدم خودش یه چیزیو کانفیگ کنه و قیمت حدودیش ب دلار بیاد دستش.سایت معتبری برای فروش این جور لپتاپا و مخصوصا G75 ایسوس سراغ دارین؟
hasan_bn
01-07-2013, 13:44
نه . سایت مخصوصی نیست بجز hpn که قیمتاش بالاست . همون g75 را نزدیک 9 میگفت . من همه ی اینترنتو روزها زیر و رو کردم . هیچ جا قیمت مناسب نبود بجز همون که گفتم (5500 هم بهم می داد). تو بازار که دیگه نگو . تا اسم لپ تاپ گیمینگ یا rog asus می آد قیمتاشون نجومیه . خیلی جاها هنوز g53 را 6 تومن می دند که دیگه کانفیگش خیلی پایینه . مناسب ترین قیمت g75 را ایران دلیور زده بود 7100 (فکر کنم تازه هزینه حمل از دبی هم داشته باشه)
نه . سایت مخصوصی نیست بجز hpn که قیمتاش بالاست . همون g75 را نزدیک 9 میگفت . من همه ی اینترنتو روزها زیر و رو کردم . هیچ جا قیمت مناسب نبود بجز همون که گفتم (5500 هم بهم می داد). تو بازار که دیگه نگو . تا اسم لپ تاپ گیمینگ یا rog asus می آد قیمتاشون نجومیه . خیلی جاها هنوز g53 را 6 تومن می دند که دیگه کانفیگش خیلی پایینه . مناسب ترین قیمت g75 را ایران دلیور زده بود 7100 (فکر کنم تازه هزینه حمل از دبی هم داشته باشه)
پس با این حساب باید بیخیال G75 ایسوس بشم.خیلی گرونه 7100.
GT70 MSI هم دیجی کالا زده 6900.ینی واقعا یه لپتاپ گیمینگ خوب زیر 5 پیدا نمیشه؟
HPN رو هم دیدم ولی قیمت نزده.چرا اینجور لپتاپا کم گیر میان؟اخه نباید دلیل خاصی داشته باشه.
در ضمن اون یارو هم لپتاپش بالاخره دست 2 بود دیگه.اصلش اینه که آدم خودش آنباکسینگش کنه D:
soroosh_cz
01-07-2013, 20:20
HPN رو هم دیدم ولی قیمت نزده.چرا اینجور لپتاپا کم گیر میان؟اخه نباید دلیل خاصی داشته باشه.
در ضمن اون یارو هم لپتاپش بالاخره دست 2 بود دیگه.اصلش اینه که آدم خودش آنباکسینگش کنه D:
اتفاقا دست دو بخری بهتره... فقط بگو طرف برات خوب باکسش کنه، که موقع آنباکس کردنش حس و حالی بت بده :n02:
یعنی میخوای حس و حال چند دقیقه رو به حسرت چندین ماه بفروشی؟ بعدا نگی ای کاش همونو میخریدم که بهتر بود... اگر از جای مطمئنی داری دست دوم میخری، سعی کن بهترینشو بخری
hasan_bn
01-07-2013, 21:48
بخت یکبار دره خونه آدمو میزنه:n02:
به نظر من هم فرصتو از دست نده که شاید دیگه گیرت نیاد ازین فرصتا . دلار هم که دوباره گرون شد:n03:
باور کن وقتی دفعه اول g75 رو میبینی نیاز به آب قند پیدا می کنی :n06: خلاصه حیفه .انشالله لپ تاپ خوبی گیرت بیاد:n18:
زیر 5 تومن بهترین گزینه ge70 هست
msi هم خوبه اما بزار تو اولویت اخر
اگه G75 بالاست G53SX هم هست
الان تو بازار Y500 لنوو لپتاپ خیلی خوبیه با گرافیک gt650 DDR5 با گارانتی سازگار
این هم در نظر بگیر که اصل گیمینگ بالا 10 تومان قیمتشه مثل سری elitebook اچ پی
همین دو تا مدل بالا بهترین کانفیگ و قیمت رو برای یک لپ تاپ دارن که از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفست البته با شرایط کنونی که باید بیش از 3 برابر قیمت دنیا بخریم
اما در کل با همچین بودجه ای میشه pc عالی بگیری
زیر 5 تومن بهترین گزینه ge70 هست
مرسی فقط جایی واسه فروشش میشناسین؟
همین دو تا مدل بالا بهترین کانفیگ و قیمت رو برای یک لپ تاپ دارن که از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفست البته با شرایط کنونی که باید بیش از 3 برابر قیمت دنیا بخریم
آخه نمیخوام دسکتاپ بگیرم.چون میخوام XBOX ONE بخرم و واسه ثابت بازی کردن اما وقتی که خونه نیستمو تو خابگاهو کلن هرجای دیگه لپتاپو میخوام.لنوو از مارکش خوشم نمیاد/احساس میکنم اون حسی که ایسوس به آدم میده رو نداره.البته msi هم اینجوریه.
آخه نمیخوام دسکتاپ بگیرم.چون میخوام XBOX ONE بخرم و واسه ثابت بازی کردن اما وقتی که خونه نیستمو تو خابگاهو کلن هرجای دیگه لپتاپو میخوام.لنوو از مارکش خوشم نمیاد/احساس میکنم اون حسی که ایسوس به آدم میده رو نداره.البته msi هم اینجوریه.
منطقی ترین راه اینه که اگر xbox میگیرین یه لپ تاپ حالا به گفته شما ایسوس در حد 2500 تا 2800 بگیرین که کانفیگ متوسط باشه و همچنین قابل حمل که اینطوری کلی کمتر از 5 تومان هم هزینه کردین
مثلا n46vz-n56vz i5 یا k46-k56
xbox one چنده؟
چرا اولویت آخر؟:n02:
الان بهترین لپتاپای گیمینگ رو msi میزنه
تاپیک ge70 هم توی همین فروم موجوده مثلا با همون y500 که گفتی مقایسش کن , کلا یه لپتاپ نام ببر که توی رنج قیمتی خودش ازش بهتر باشه ؟ :n02:
مرسی فقط جایی واسه فروشش میشناسین؟
مشکل همینجاست:n02: شرکت خیلی وقته تموم کرده
شاید دست دوم گیر بیاد
منطقی ترین راه اینه که اگر xbox میگیرین یه لپ تاپ حالا به گفته شما ایسوس در حد 2500 تا 2800 بگیرین که کانفیگ متوسط باشه و همچنین قابل حمل که اینطوری کلی کمتر از 5 تومان هم هزینه کردین
مثلا n46vz-n56vz i5 یا k46-k56
xbox one چنده؟
آره درسته هزینه کمتر میشه ولی دیگه نمیتونم انحصاری های pc رو با بهترین کیفیت و رو Ultra بازی کنم.تازه مشکل داغ شدن لپتاپم هست چون فک کنم این مدل هایی که گفتین واسه بازی نباشن و اگه بازی سنگینی مثل کرایسیس روشون اجرا شه داغ کنن وحشتناک.در مورد قیمت Xbox one هم من خودم نمیخوام نوامبر که عرضه میشه بخرم.احتمالا عیدینا بخرم که فک کنم اونموقه بیشتر از 2تومن نباشه.
مشکل همینجاست:n02: شرکت خیلی وقته تموم کرده
شاید دست دوم گیر بیاد
آخه دست دوم مشکلش اینه که آدم مطمئن نیست لپتاپ سالمه یا نه.کدوم شرکت؟ماتریکس؟تو سایت خود msi نوشته که نمایندگی msi تو ایران شرکت ماتریکسه ولی آدرسی که داده واسه امارات(دبی) ه :دی
آره درسته هزینه کمتر میشه ولی دیگه نمیتونم انحصاری های pc رو با بهترین کیفیت و رو Ultra بازی کنم.تازه مشکل داغ شدن لپتاپم هست چون فک کنم این مدل هایی که گفتین واسه بازی نباشن و اگه بازی سنگینی مثل کرایسیس روشون اجرا شه داغ کنن وحشتناک.در مورد قیمت Xbox one هم من خودم نمیخوام نوامبر که عرضه میشه بخرم.احتمالا عیدینا بخرم که فک کنم اونموقه بیشتر از 2تومن نباشه.
آخه دست دوم مشکلش اینه که آدم مطمئن نیست لپتاپ سالمه یا نه.کدوم شرکت؟ماتریکس؟تو سایت خود msi نوشته که نمایندگی msi تو ایران شرکت ماتریکسه ولی آدرسی که داده واسه امارات(دبی) ه :دی
اره همون ماتریکسه
میتونی صبر کنی lenovo Y510 بگیری گرافیک GT750 که کمتر هم داغ میکنه با پردازنده نسل چهارم هاسول قیمتش هم حدودا 980 دلاره
y500 که خیلی شاخ بود دیگه ببین Y510 چیه
حتی RAZER هم بعضی از قابلیت های این لپ تاپو نداره
mohsenmirzaei99
05-07-2013, 13:36
ظاهرا شرکت ماتریکس ge70 رو آورده حدود 3400000 تومان
تو لیست قیمت هاش دیدم
ولی مطمئن نیستم
parsicola
05-07-2013, 19:20
ظاهرا شرکت ماتریکس ge70 رو آورده حدود 3400000 تومان
تو لیست قیمت هاش دیدم
ولی مطمئن نیستم
نه نداره. حتی ge60 هم دیگه نداره. شاید بعضی از شعبه هاش هنوز موجودی ge60 داشته باشند اما معنیش اینه که دیگه قرار نیست وارد بشه تا موجودی همه فروشگاه ها تموم بشه.اشتباه ماتریس این بود که در سایز 15 اینچ مدلی از ge60 رو وارد کرد که کارت 660 و تصویر فول اچدی مات رو نداشت وگرنه مثل ge70 مثل بنز فروش میرفت.
ظاهرا اینجور که دستگیرم شده منتظرند سری جدید لبتاپ های msi با پردازنده های هسول و کارت گرافیک سری 700 رو وارد کنند. اونوقت با قیمت یکسان همه نمایندگی ها عرضه میکنند. امیدوارم که مدلهای جدید خوب و با دیزاین خوب msi رو به بازار بدند. ماتریس منتظریم داری دیر میکنی. چوبخطت تا یه ماه دیگه پر میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.