مشاهده نسخه کامل
: تا 4 میلیون چی بخرم؟
saeid13732
30-06-2013, 19:54
با سلام خدمت تمامی دوستان
من 25 این ماه قراره برم لپ تاپ بخرم
بعد از کمی جست و جو lenovo y580 رو پسندیدم ولی اون هم تو بازار پیدا نمیشه
حالا شما دوستان چی رو پیشنهاد میدین؟
در مورد استفادش هم میتونم بگم که من مهندس مکانیک هستم و میخوام گرافیک قدرتمندی واسه شبیه سازی ها سازه ای و گرافیکی داشته باشه در ضمن عاشق بازی هم هستم و دوست دارم تمام بازی ها رو تو high یا ultra و fullhd اجرا کنم(یعنی کیفیت تصویرش fullhd باشه)
با تشکر منتظر پیشنهاد های گرانقدر شما هستم
به نظر من Macbook Air بهترین گزینه است.:n10:
3aman021
30-06-2013, 21:09
Asus n56vz full hd ,blue ray
اگه سونی بخوای Sony VAIO F215FX و Sony VAIO Z1E
saeid13732
30-06-2013, 21:57
ممنون از پاسختون
فکر کنم macbook air زیر 4 میلیون خوب باشه
و به نظر شما asus n56vz گرافیکش ضعیف نیست؟آخه گرافیک lenovo y580 gtx 660 هستش که قویتر از 540m یا 550m است
به نظر بقیه اساتید چی بخرم خوبه؟
saeid13732
30-06-2013, 21:59
میگن سونی کیفیت بدنش خیلی خوبه ولی قیمت هاش بیشتر از دیگر برند هاست و پول مارکشو میگیره
Meisam.apk
30-06-2013, 22:16
ان شاء الله هر مدلی می خری فنش برات بچرخه.
اما ب نظر من با این قیمت Asus n56 vz گزینه ی خیلی خوبی هست.چون هم خودم از ایسوس خوشم میاد و هم امتحانشو خوب پس داده؛حداقل بیشتر از لنوو.
درمورد گرافیک n56 vz خیلی خوب هست(اصلا فک نکیند ضعیف)اما حتما y580 گرافیک قوی تری داره.
در مورد گارانتی هم توجه کنید حتی المقدور سازگار باشه.
3aman021
30-06-2013, 22:21
تو خرید n56 شک نکن.
گرافیکش هم حالا حالاها قدیمی نمیشه
saeid13732
30-06-2013, 22:24
ممنون میثم
پس فعلا دو هیچ به نفع n56vz
saeid13732
30-06-2013, 22:27
گرافیک y580 داره جذبم میکنه
چون من بیشتر با گرافیک سروکار دارم
saeid13732
30-06-2013, 22:29
مدل های ge70 یا ge60 msi قیمتشون چنده؟ببینیم بودجمون میرسه
این مدل ها چطورن؟کانفیگ خوبی دارن
DariushGreat
30-06-2013, 22:30
میگن سونی کیفیت بدنش خیلی خوبه ولی قیمت هاش بیشتر از دیگر برند هاست و پول مارکشو میگیره
لپ تاپ های سونی دارای کیفیت ساخت بدنه خوب و مستحکم هست، ولی آسیب پذیره و سریع از ریخت می افته. باید مثل عروسک ازش مراقبت کنی... ولی انصافا واقعا محکمه! واقعا!!! :n05:
شاد باشید :n06:
DariushGreat
30-06-2013, 22:39
ge60 آخرین قیمتش 3350000 هست. البته یه مدل هم داره که رمش 16 گیگ هست و علاوه بر هاردش دو تا SSD 64 گیگ روش سواره که دقیقا 6650000 قیمتشه! :n04:
شاد باشی :n06:
saeid13732
30-06-2013, 22:43
پس یک نتیجه گیری کلی کنیم
طبق نظرات دوستان میشه اینجوری اولویت بندی کرد
1-asus n56vz
2-lenovo y580
3-msi ge60 یا msi ge 70
اگه نظر دیگه ای دارین یا میخواین اولویت ها رو جا به جا کنید منتظر هستم
در ضمن اگه قیمت های جدید لپ تاپ های بالا رو دارین بگین
حالا چه کاریه msi میخواین؟
دوست عزیز شما تصمیمت رو گرفتی اومدی اینجا موافق پیدا کنی خودت رو توجیه کنی
چیزی که شما و دوستان میگن پول دور ریختنه
در حالی که intel haswell و سری 7 جیفورس ها چندماهه شروع به تولید کردند برید ivy bridge و سری 6 جیفورس بخری
لنوو مدل هاش رو آپدیت کرده،اما ایسوس هنوز کانفیگ خوبی از haswell و gt7xx نزده،گیگابایت هم چندتا مدل فوق العاده زده،ام اس آی هم همینطور
بین 2 تا 3 هفته دیگه وایسا احتمالن تولید انبوه بشن(البته از سایت لنوو میشه الان y510 با کانفیگی بروز و فوق العاده رو با 980 دلار خرید!)
با وی پی ان این لینک رو ببینید:(بدون وی پی ان میگه سرویس واسه ایران نداریم،خرید مستقیم از سایت لنوو)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tops%2Fideapad%2Fy-series%2Fy510p%2F&PUBNAME=VigLink&NID=CJ#customize
saeid13732
30-06-2013, 22:47
دیدم کانفیگشون خوبه
در ضمن من که روی برن خاصی تاکید نکردم
چه فرقی داره msi یا asus یا lenovo یا apple ویا....
saeid13732
30-06-2013, 23:00
پس آیا ارزششو داره وایستم تا سری جدید lenovo بیاد؟
یعنی از مدل های فعلی چقدر قویتر خواهد بود؟
اره می ارزه 4 تومان اگه بخوای هزینه کنی حتما میارزه صبر کنی
الزامی به خرید لنوو نیست موضوع سرعت آپدیت قطعات بود که لنوو پیشتازی میکنه،ایسر هم خیلی سریعه تو این کار
هسول ها با مصرف انرژی کمتر و سرعت بهتر باعث افزایش چشمگیر نگهداری شارژ باتری میشن
جیفورس های سری 7 هم حدود 15تا20 درصد از هم رده های قدیمی خود سریعتر و قویتر عمل میکنند
saeid13732
30-06-2013, 23:07
به نظرتون باید تا کی صبر کنم تا وارد بازار بشن؟
DariushGreat
30-06-2013, 23:25
عااااااااااااااااااااااال یه این لنووو....
من که خیلی خوشم اومد! مد نظر قرارش می دم :n05:
اگه من 4تومن داشتم و کار گرافیکی داشتم یک دستکاپ میگرفتم
دستکاپ رو اگه 4تومن خرح کنی چیز خوبی میخری
لنوو و ایسر به نسبت قیمت و کارایی فوق العاده اند
saeid13732
01-07-2013, 12:43
نظرتون در باره acer v3 772g چیه؟
به نظرتون کی به بازار ایران میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
malmal1369
01-07-2013, 15:30
سلام دوست عزیز
برای خرید لپ تاب به دو نکته دقت کنید
اول اینکه روی هارد و رم خیلی حساس نباش ( چون قابل ارتقا هستند )
دوم اینکه اگر دنبال لپ تاب گیمینگ هستین سعی کنید جنسی بخرید که منحصرا برای این کار طراحی شده است
دو شرکت هستن که در زمینه تولید لپ تاب گیمینگ تجربه خوبی دارن msi و ASUS
در زمینه گیمینگ کارت گرافیک اهمیت ویژه دارد
در لپ تاب های تا 4.5 میلیون تومن معمولا این دو گرافیک به کار می رود Nvidia Geforce 650 GT و یا Nvidia Geforce 660GTX ( اگر به دنبال گرافیک های قوی تر هستید بودجه شما باید به بالای شش میلیون برسد )
تفاوت کارکرد این دو گرافیک 20 الی 30 درصد است
به مثالی در مورد مقایسه این دو گرافیک توجه کنید :
مثلا در اجرای بازی Crysis 3 در حالت تنظیمات ultra ، گرافیک 660gtx حدود 16 درصد عملکرد قوی تری نسبت به 650 gt داشته است
ultra:
10 fps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hide Comparison
Radeon HD 8570M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -77%
...
HD Graphics 4600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -53%
Radeon HD 8570D -52%
Radeon HD 8670D -42%
Radeon HD 8750M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -42%
GeForce GT 740M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -38%
GeForce GT 640M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -35%
GeForce GT 645M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -30%
GeForce GT 750M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -19%
GeForce GT 650M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -16%
GeForce GTX 660M
Radeon HD 8870M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1%
GeForce GTX 670M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 12%
Radeon HD 7770 26%
GeForce GTX 760M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 30%
GeForce GTX 460 768MB 36%
GeForce GTX 670MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 38%
GeForce GTX 675M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 39%
GeForce GTX 765M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 44%
GeForce GTX 675MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 63%
...
ArrayGeForce GTX 680 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 268%
0%
100%
و یا در حالت تنظیمات Low ، این اختلاف عملکرد حدود 31 درصد است
Crysis 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2013)
low:
74.7 fps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hide Comparison
Radeon HD 8250 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -88%
...
Radeon HD 8670D -47%
GeForce GT 740M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -45%
GeForce GT 730M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -41%
GeForce GT 640M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -41%
GeForce GT 645M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -38%
GeForce GT 745M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -37%
GeForce GT 650M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -31%
GeForce GT 750M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -30%
Radeon HD 8870M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -25%
GeForce GTX 660M
GeForce GTX 675M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2%
GeForce GTX 670M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 7%
GeForce GTX 680M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 13%
GeForce GTX 675MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 14%
GeForce GTX 670MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 14%
Radeon HD 7770 15%
GeForce GTX 765M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 23%
GeForce GTX 460 768MB 24%
GeForce GTX 660 Ti 26%
...
ArrayGeForce GTX 780M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 74%
0%
100%
با توجه به این که شخصا به دنبال خرید لپ تاب با بودجه مشابه شما هستم ، به شما پیشنهاد میکنم دو الی سه ما صبر کنید ، زیرا مدل های جدید درراه است همچنین با کاهش قیمت دلار ، حق انتخاب بیشتری نیز خواهید داشت ، اما اکنون بازار کمی در مورد لپ تاب گیمینگ کمیاب است و به صرفه نیست
موفق باشین
برای کسی که نخواد تا آخر تابستون وایسه مدلهای خوب زیادی هست،مگه دلار قراره چقدر بیاد پایین؟نهایتن تا 20 درصد؟کسایی که این تفاوت براشون خیلی زیاد نیست و نمی خوان تا آخر تابستون وایسن مدلهای خوبی هست
من جای شما بودم به ASUS N56VB(i7 3630,gt740m 2g,8gb,1 t,15,6) فکر میکردم
و میشه با قیمتی باورنکردنی! 2700ت msi cx61 i7 رو گرفت(i7 3630,gt 645)
malmal1369
01-07-2013, 19:56
برای کسی که نخواد تا آخر تابستون وایسه مدلهای خوب زیادی هست،مگه دلار قراره چقدر بیاد پایین؟نهایتن تا 20 درصد؟کسایی که این تفاوت براشون خیلی زیاد نیست و نمی خوان تا آخر تابستون وایسن مدلهای خوبی هست
من جای شما بودم به ASUS N56VB(i7 3630,gt740m 2g,8gb,1 t,15,6) فکر میکردم
و میشه با قیمتی باورنکردنی! 2700ت msi cx61 i7 رو گرفت(i7 3630,gt 645)
این دوست ما که این تاپیک را ایجاد کردند بودجه ای معادل 4 میلیون تومان اعلام کردند ولی دو مدلی که شما ارائه دادید زیر سه میلیون تومان است
ضمنا دو لپ تابی که شما معرفی کردید به هیچ عنوان برای بازی طراحی نشدند و تنها برای کارهای مالتی مدیا و یا شاید بازی در حد بسیار سبک
به عنوان مثال لپ تاب ASUS N56VB دارای گرافیک Nvidia Geforce GT740 میباشد که این نوع گرافیک کارایی فوق العاده ای برای بازی ارائه نمیدهد و حتی در مقایسه با Nvidia Geforce 650 GT حدود 10 درصد ضعیف تر است
The gaming performance of the GeForce GT 740M depends on the used chip. Our benchmarks with a GK107 version show a performance similar to the GT 730M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), which is about 10 % slower than the GeForce GT 650M
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این که بنده تاکید دارم ، صبر کردن به مدت حداقل سه ماه ارزش دارد دقیقا به همین خاطر است
در لپ تاب های گیمینگ موجود در بازار ایران تا چهار میلیون تومان ، بهترین گرافیک 660GTX میباشد که متاسفانه لپ تاب هایی که از این گرافیک بهره میگیرند هم اکنون اصلا در بازار وجود ندارند زیرا تمام شده اند به عنوان مثال :
MSI GE 70
Lenovo Y580
این دو لپ تاب هم اکنون در بازار موجود نیست البته بازم تاکید میکنم با توجه به بودجه زیر 4 میلیون
بنده شخصا دو روز پیش با نمایندگی انحصاری محصولات MSI در ایران یعنی شرکت ماتریس تماس گرفتم و آنها گفتند در حال حاضر هیچ لپ تابی از نوع گیمینگ نداریم حتی سری GT که بسیار گران است مانند GT 60 و GT 70 ( حدود هفت میلیون تومان )
بنابراین نتیجه میگیریم بازار منتظر پذیرش انواع جدید است و باید تا واردات آنها صبور بود حتی اگر به قیمت گذر سه ماه تابستان شود
پیشنهاد شخصی من : اگر به دنبال لپ تابی برای انجام بی دغدغه کارهای سنگین از قبیل بازی و غیره هستید ، به کمتر از گرافیک GTX 660
راضی نشوید زیرا با توجه به پول شما بسیار مناسب است ، دلیل بنده برای این همه تمجید از این گرافیک توضیح زیر است :
Thanks to the GDDR5-VRAM, the gaming performance of the GeForce GTX 660M is well ahead of the GT 650M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) DDR3 and on par with the AMD Radeon HD 6950M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Even the older high-end Fermi-GPU GTX 570M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is only slightly faster. Therefore, current games as of 2012 run moderately well in 1080p resolution and high details. Only a few very demanding games, such as Metro 2033 or Crysis 2, may need reduced graphical settings for smoother gameplay
توصیه اکید بنده : دو سه ماه صبر کنید
موفق باشید
DariushGreat
01-07-2013, 21:07
این گرافیک 750M که برای لنوو y510 هست چی؟ به درد بخوره؟؟ می شه لینک مرجع جهانی مقایسه گرافیک و پردازنده رو هم به ما بدی که مستقیم ببینیم؟
malmal1369
01-07-2013, 22:40
این گرافیک 750M که برای لنوو y510 هست چی؟ به درد بخوره؟؟ می شه لینک مرجع جهانی مقایسه گرافیک و پردازنده رو هم به ما بدی که مستقیم ببینیم؟
با سلام
مقایسه کارت های گرافیک مخصوص لپ تاب ب چند عامل بستگی دارد
Core Speed or Core Clock
Shader Speed
Memory Speed
Memory Bus Width
Memory Type
یک نوع گرافیک میتواند با مقادیر مختلفی از پارامترهای بالا عرضه شود ، بنابراین مقایسه دو گرافیک بصورت کلی اصولا کار اشتباهی است مگر اینکه در خصوصیات لپ تاب جزییات دقیق فنی گرافیک همراه با جزییات بالا ذکر شود
در مورد گرافیک Nvidia Geforce GT 750M باید گفت در طبقه متوسط گرافیک های قوی قرار میگیرد ، Core Speed یا Core Clock آن حدود 967 MHz می باشد که در مقایسه با GT650 و GTX660 حدود 100تا 150 MHz قوی تر است ، با دو نوع bit memory interface عرضه میشود یعنی DDR3 یا GDDR5 ، اگر از نوع DDR5 باشد گران تر و سریع تر است ، در بخش Memory speed باید گفت برتری محسوسی نسبت به GT650 و 660GTX دارد ، در حالت معمول 1000 و در حالت Over clock تا 2500 MHz میباشد که بین 500 تا 1600 MHz نسبت به دو گرافیک دیگر برتری دارد ، اما در پارامتر Memory Bus Width هر سه گرافیک 128 Bit میباشند
اما نکته جالب اینجاست که از بین این سه گرافیک
NVIDIA GeForce GT 750M
NVIDIA GeForce GT 650M
NVIDIA GeForce GTX 660M
تنها 660 هست که قابلیت بکار رفتن در لپ تاب های بزرگ را دارد و دو گرافیک دیگر در لپ تاب های با صفحه نمایش 15 بکار میروند
بد نیست توضیحات بخش Performance را مرور کنیم
Depending on clock speed and memory configuration, the GT 750M performs slightly above the GT 650M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) or GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). The fastest models with GDDR5 may even match the GTX 670M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Most current games (as of 2013) can be played fluently in high settings. In older titles, there are also reserves for additional quality features like AA and AF
در اینجا اشاره میکند که مدل GT 750M در مقایسه با دو گرافیک تقریبا هم محدوده خود یعنی GTX660 و GT650 منوط به سرعت "کلاک و پیکربندی حافظه گرافیک بالا میتواند اندکی قوی تر باشد ، سریعترین مدل این گرافیک که از نوع
GDDR5 میباشد حتی با مدلGTX 670M برابری میکند، بیشتر بازی ها در سال جاری ( 2013 ) ، بصورت روان و با تنظیمات HIGH قابل بازی کردن هستند ، در مدل های قدیمی تر نیز ذخایری وجود دارد برای افزایش کیفیت در برخی ویژگی ها مانند AA و AF
NVIDIA GeForce GT 750M اگر حداقل مقادیر زیر را داشته باشد ، اندکی از GTX 660 و GT650 قوی تر است
384 cores @ 967 MHz128 Bit @ 1000 - 2500 MHz
به عنوان مثال مقایسه این سه گرافیک در اجرای بازی company of heroes 2 2013 در حالت تنظیمات high
high:
16.3 fps [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hide Comparison
HD Graphics 3000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -76%
...
HD Graphics 4600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -60%
GeForce GT 630M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -56%
Radeon HD 8570D -45%
GeForce GT 640M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -36%
GeForce GTX 460 768MB -30%
Radeon HD 8670D -28%
GeForce GT 650M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -18%
GeForce GTX 470 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -2%
GeForce GTX 660M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) -1%
GeForce GT 750M
GeForce GTX 670M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 22%
GeForce GTX 670MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 42%
GeForce GTX 675M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 44%
GeForce GTX 675MX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 59%
Radeon HD 6870 79%
Radeon HD 7770 86%
GeForce GTX 680M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 129%
Radeon HD 7970M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 177%
GeForce GTX 660 Ti 187%
...
ArrayGeForce GTX 680 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 233%
0%
100%
اما سایت مرجع جهانی و معتبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما بسیار درست میفرمائید و منهم این سایت رو چند ساله چک میکنم
مدلهای که گفتم مسلمن برای بازی طراحی نشدند اما به لحاظ کیفیت و کارایی در برابر هزینه عالی هستند، و موضوع این بود که خیلیها نمیخوان سه ماه وایسند و تابستون لبه تاب میخان،و اینکه تفاوت ده درصد کارایی گرافیکی برای یک گرافیست و بازی خور حرفه ای محسوسه نه برای کسی که هفته ای چندساعت بازی میکنه و در بازی به جای 70فریم ، با 60فریم بازی میکنه(بازیهای جدید هم بیان قویتره میشه 60 و ضعیفتره میشه 50 و این تا چندسال محسوس نیست و بعد از 2یا 3 سال هم معمولن تعویض لپ تاپ حیاتیه پس غمی نیست!)
چون من خودم ماه قبل تا سه تومن برای مدل میگشتم و اینها رو یادداشت کرده بودم
من خودم هم بودم و میتونستم صبر کنم تا تعادل قیمت دلار و ورود haswell و سری 7 های قدرتمند جیفورس وایمیسادم
خب اینجا بحث داغه
سلام
منم حدود 4تومن پول داشتم اولش خواستم y500 بخرم که فول اچ دی نبود
بعدش خواستم asus n56z بخرم که دیدم واقعا گرون و کم یابه فولش
تصمیم گرفتم صبر کنم و y510p رو بخرم....
این مدلهای جدید گیگاجان را ببینید و به افق ها خیره شید
حرف ندارند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مخصوصن P25k,P35k,P25w
RMaaneMan
03-07-2013, 02:47
به نظر من:
DariushGreat
03-07-2013, 05:07
حرف ندارند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مخصوصن P25k
نکن برادر من نکن!!!! چرا با اعصاب ما بازی می کنی :n19::n14:؟؟؟
نمی گی دلمون می خواد جیبمون نمی خواد؟! :n02:
من دلم موند پیش P25W... گرافیک nVidia 770 GTX !!!!!!!!!!!!!!!! :n04: موشکیه واسه خودش...
شاد باشی:n06:
ما تو ایرانیم باید تا حالا دلامون قرص و سخت شده باشه داداش:n06:
قیمتهاشم خیلی بالا نیست انصافن
از حدود 1300دلار شروع میشن
آقا من هر کاری میکنم انجمن میگه شما هنوز 20تا پست ندادی بشین بینم
دوتا دوست پیام خصوصی دادن نمیشه جواب داد سیستم نمیذاره
به دوست گرامیم:آره میشه من خودم 3سال پیش داداشم ازونجا یکی واسم خرید و به یکی از آشناهامون داد و همراه خودش آورد(به فکر پست و ..نباشید،یه آشنایی که اونجا دارین بخره بعد به یک فامیل یا دوست یا حالا هر کس دیگه ای که ایران میاد بدتش بیاره)
Rmaaneman
نمیدونم واقعن جدی میگی یا شوخیت گرفته
لپ تاپ دومیلیونی من ازینا قویتر و سریعتره
فکر میکنم آشنایی چندانی با سخت افزار نداری:n24:
پ ن: میخام پست بدم بشه 20تا خیلی ضایس این داستان،البته سعی میکنم که از آبکی بودن پستها جلوگیری کنم اما هر سعی قرار نیست به نتیجه دلخواه برسه!:n08:
parsicola
03-07-2013, 14:34
حرف ندارند
مخصوصن P25k,P35k,P25w
ایول... به شما که این خوشگلارو معرفی کردی.
نگاه که کردم حدود 2 ماه دیگه به بازار بین المللی عرضه مبشند با بدقولی 3 ماه دیگه. اگه تا اون موقع مدلهائی در حد اینا یا بهتر از اینا نیومده باشه از همین حالا به دوستم تو بلاد کفر گفتم خودشو آماده کنه تا P34G یا P35K رو برام بخره. از الان رفتم تو کار برنج و تربچه خوردن و پول کنار گذاشتن.:n02: امیدوارم ارز مرجع تربچه رو دیگه برندارند
.
باریکلا به گیگابایت. اولترابوک ویژه گیمینگ! با پردازنده هسول و کارت گرافیک 760 اونم 1.7 کیلو! بابا دمت گرم ای سیستم کولینگ دوگانه ، ای تصویر فول اچ دی ... و ای آپشن صفحه تصویر IPS ! و ای باقلوا ...
گیگابایت و سامسونگ چون دست چندان مدیدی در لپ تاپ ندارند وسیله هاشون رو با کیفیت ساخت و کانفیگ بالا و قیمت مناسب عرضه میکنند که باعث شگفتی خریدارها و جذب و وفاداری مشتریهاشون بشن!
من باعث آشنایی و یک رابطه خیر شدم اگه گرفتیش یک هفته بده دسته من نامردی نکن:n19:
RMaaneMan
04-07-2013, 03:14
cyax :n02:
:n08:آخه هم قطار عزیز شما اومدی توی فروم لپ تاپی که تا 4 میلیون پول میدن پریدی میگی essential g580 ! حداقل یه لپ تاپ با گرافیک 640 یا 740 میدادی باز یه پیشنهاد بود،در حالی که با همین قیمت essential g580 ، میشه یه قویترش رو گرفت!
کسی که آشنایی مقدماتی هم داشته باشه کافیه، هیچ دانش و تخصص اضافه ای نمیخواد:n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.