مشاهده نسخه کامل
: سریال دودکش
مجموعه تلویزیونی «دودکش» به کارگردانی «محمدحسین لطیفی» در ماه رمضان سال جاری روی آنتن شبکه یک سیما میرود.
مجموعه تلویزیونی «دودکش» به تهیهکنندگی «زینب تقوایی» در حال حاضر مراحل تصویربرداری را سپری میکند.
بنا بر این گزارش، طبق تصمیمگیری اخیر مدیران شبکه یک،این سریال در جدول پخش رمضانی قرار گرفته و قرار است در ماه مبارک رمضان هر شب از این شبکه به روی آنتن برود…
داستان سریال دودکش درباره دو خانواده است که زندگی سادهای دارند و یک قالیشویی را اداره میکنند، اما هر بار ماجراها و مسایلی برای آنها اتفاق میافتد که داستان این سریال ۲۶ قسمتی را تشکیل میدهد.
درمانگاه، خیابان، آبمیوه فروشی و کارگاه قالیشویی لوکیشنهایی بودند که تصویربرداری در آنها انجام شده است و اکثر بازیگران سریال دودکش: بهنام تشکر، هومن برق نورد، سیما تیرانداز، الناز حبیبی و نگار عابدی در این لوکیشنها مقابل دوربین رفتند.
دیگر عوامل پشت دوربین دودکش هم عبارتند از: کارگردان: محمد حسین لطیفی، مدیر تولید: صادق آذین، تصویربردار: ابراهیم غفوری، صدابردار: ابراهیم حاتمی، گریم: ایمان امیدواری، طراح صحنه و لباس: محسن نوروزی، عکاس: مهدیه لطیفی.
سریال «دودکش» که در گروه مجموعههای تلویزیونی شبکه یک تهیه میشود.
پشت صحنه سريال دودکش به کارگرداني غلامحسين لطيفي .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دودکش با رضا صادقی؟
دودکش قطعا سریال مناسبتی شبکه اول تلویزیون برای شبکه های رمضان است. این سریال را محمدحسین لطیفی کارگردانی کرده و بازیگران شاخصی در آن حضور دارند.
آریا عظیمی نژاد که امسال عید، با ساخت آهنگ سریال «پایتخت 2» حضور موفقی در تلویزیون داشت، به عنوان آهنگساز سریال «دودکش» فعالیت می کند. آنطور که شنیده شده عظیمی نژاد قصد دارد تیتراژ این سریال را به رضا صادقی بسپارد. البته هنوز چیزی قطعی نشده جالب است بدانید که ترانه این کار توسط روزبه بمانی سروده شده و احتمالا توسط آقای عظیمی نژاد تنظیم خواهد شد.
"دودکش" سریال پیچیدهای نیست/ نصرت همه را دق میدهد
بهنام تشکر که با بازی در نقش نصرت در "دودکش" این شبها مهمان مردم خواهد بود این سریال را کار پیچیدهای نمیداند و شخصیت نصرت را هم آدم بیثباتی میداند که همه را دق میدهد.
بهنام تشکر که در سریال "دودکش" نقش نصرت را بازی میکند، درباره حضورش در این مجموعه که ویژه شبهای رمضان ساعت 22:30 از شبکه اول سیما روی آنتن میرود به خبرنگار مهر گفت: نقش من در این سریال زیاد طنز نیست اما سعی کردم نوعی تیپسازی هم داشته باشم به این معنا که به خاطر گریمم، سعی کردم صدایم را متناسب با نقش و اوضاع تغییر دهم. نصرت آدم بیثباتی است اما فکرهای بزرگی دارد به همین علت همه اطرافیانش را دق میدهد. وی درباره قبول نقشهای طنز در تلویزیون با وجود نقشهای جدیاش در تئاتر، توضیح داد: در تلویزیون بیشتر نقشهای طنز به من پیشنهاد میشود در صورتی که توانایی من برای ایفای نقشهای جدی بیشتر است. تشکر همچنین درباره تجربه مشترک با هومن برقنورد اظهار کرد: یکی از دلایلی که بازی در "دودکش" را پذیرفتم، حضور برقنورد در این سریال است چون وقتی با او همبازی هستم خیالم راحت است و در کار هر دو کمک هم هستیم. البته او از من پیشکسوتتر است و من از او کار یاد میگیرم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازیگر تئاتری تأکید کرد: اگر من و هومن برقنورد در یک کار جدی همبازی شویم خیلی بیشتر از کارهای طنزی که با هم انجام دادیم موفق خواهیم شد و هر دو این آمادگی را داریم یک کار مشترک جدی را تجربه کنیم. بازیگر نقش نصرت در سریال "دودکش" از مردم خواست این سریال را نگاه کنند و تصریح کرد: "دودکش" سریال پیچیدهای نیست و اتفاقهای آن ممکن است برای هر یک از مردم بیافتد. همین سادگی است که میتواند تاثیر عمیقی روی بیننده بگذارد. تشکر همچنین اعلام کرد پیشنهاد بازی در دو سریال و دو فیلم سینمایی دارد که در حال بررسی آنها است.
payam178
10-07-2013, 19:23
امید وارم این زوج هنری ( تشکر . برق نورد ) مثل کارهای دیگرشان عالی در این سریال حضور پیدا کنند
قسمت اول امیدوار کننده بود
انگار یه طنز درست حسابی در انتظاره
E.N.A.Y.A.T
11-07-2013, 15:28
آقا میشه قسمت اول رو یه توضیح مختصر ولی کامل بدید؟!
ممنون!
payam178
11-07-2013, 15:30
به نظرم خوب شروع کردند . زمان پخشش هم از خروس بهتره
نمی دونم چرا من حال نکردم با این سریال ، البته از عواملش مثل آقای لطیفی و آهنگسازی آریا عظیمی نژاد (فوق العادست این آهنگساز) خبر نداشتم پست های دوستان هم که تا این جا مثبت بوده حالا بازم ببینیم در ادامه چطور میشه
Aryana_b
13-07-2013, 11:43
نویسندش کیه؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قرار نیست در "دودکش" اتفاق خاصی بیفتد/ شاید یکدفعه قاتل شوم
امیرحسین رستمی که پس از بدشانسیهای پی در پی سرانجام در سریال "دودکش" همکاری با محمدحسین لطیفی را تجربه کرده است، تأکید کرد در این سریال قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد.
امیرحسین رستمی بازیگر "دودکش" درباره این سریال به خبرنگار مهر گفت: لوکیشن اصلی سریال یک قالیشویی است که من به عنوان بهروز به همراه برادر بزرگترم فیروز که نقشش را هومن برقنورد بازی میکند و نگار عابدی که در نقش خواهرم است و با نصرت با بازی بهنام تشکر ازدواج کرده، این قالیشویی را اداره میکنیم. وی افزود: من زن برادری دارم که سیما تیرانداز نقش او را ایفا میکند و فامیلی دارد که بازیگر آن الناز حبیبی است. او دانشجو است و پیش ما زندگی میکند اما خانوادهاش شهرستان است. با حضور این کاراکترها و البته قالیها، اتفاقاتی که در قالیشویی رخ میدهد، علت میشوند و ما معلول آنها هستیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وی که در گریم سریال "دودکش" بینیاش را بزرگ کردهاند، در این باره به شوخی اظهار کرد: بینیهای بزرگ را که نمیشود کوچک کرد اما برای من را بزرگ کردهاند! رستمی با بیان اینکه هیچ اتفاق خاصی قرار نیست در این سریال بیفتد، در این باره تأکید کرد: احساس میکنم این موضوع با نظر مخاطب جلو میرود. لابد مخاطبان دیگر ساده گویی را دوست دارند و چیزهای غیرعادی و فانتزی را سختتر میپسندند و رئال برایشان دغدغه است. در این سریال هم در 26 قسمت قرار نیست هیچ اتفاق عجیبی بیفتد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بازیگر که پیش از قطعی شدن حضورش در "دودکش" در گفتگو با مهر از علاقه نسبت به حضور در این سریال سخن گفته بود، در این خصوص توضیح داد: ذوق زیادی برای کار کردن با محمدحسین لطیفی داشتم. ما سالها منتظر بودیم با هم کار کنیم اما بدشانسی پی در پی به من این اجازه را نداد که زودتر مقابل دوربین آثار لطیفی بروم اما سرانجام در "دودکش" من و آقای لطیفی به هم رسیدیم و این بسیار جذاب بود. وی ادامه داد: ذوق بیشتر من به خاطر متنی بود که برزو نیک نژاد نوشته و در عین اینکه قرار نیست هیچ اتفاقی در آن بیفتد از قسمت اول مخاطب قصه را دنبال میکند تا ببیند چه میشود و المانهای جذابی در کار وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رستمی تصریح کرد: این موضوع کار را برای ما راحتتر میکند. در این سریال قرار نیست ادا دربیاوریم تا مخاطب را بخندانیم. اگر قرار بود چنین باشد ترکیب فعلی بازیگران را در این سریال نمیدیدید. این متن همین بازیگران را میخواست. اتفاقات بیننده را نگه میدارد و اینکه میگوییم هیچ اتفاقی نمیافتد مثل این است که اصطلاحا در بی نظمی نظم وجود دارد. این یک قانون فیزیک است که در این سریال صادق است و با پخش آن کاملا درکش خواهید کرد. این بازیگر در پاسخ به اینکه پیش از "دودکش" قرار بود در چه آثاری با لطیفی همکاری کند، توضیح داد: آخرین مورد سریال "ساخت ایران" بود که حتی قرارداد ساخت آن هم بسته شد. شبی که من پرواز داشتم به من اعلام کردند نباید بروم. سر دوراهی قرار گرفتم و نشد که بشود. آن زمان ساخت سریال "دختران حوا" به کارگردانی حسین سهیلیزاده متوقف شده بود و من تصمیم داشتم برای بازی در "ساخت ایران" به بیروت و پاریس بروم و دوباره برگردم. اما کمکاری دوستان در شبکه تهران موضوع را تغییر داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وی با اشاره به اینکه پیشنهادها گوناگونی برای بازی به او داده میشود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه همواره پیشنهادهای گستردهای داشتهام و بر اساس وضعیت روحیام است که بازی در هر کدام را میپذیرم. مثلا سال 91 مود ملودارم داشتم. حتی فیلم سینمایی "مرد زن زندگی" را هم بر همین اساس کار کردم که یک درام روانشناسانه است. یه تکه زمین" مهدی کرمپور" هم ملودرام مناسبتی بود. در "دختران حوا" هم که اصلا منفی بودم. اما سال 92 بیشتر حال و هوای طنز دارم اما ممکن است یکدفعه نقش یک قاتل را بازی کنم! امیرحسین رستمی بازیگری حرفهای را در سال 1385 با "رئیس" به کارگردانی مسعود کیمیایی آغاز کرد، فیلم توقیفی "فقط چشماتو ببند" به کارگردانی علیرضا امینی و "خاک آشنا" بهمن فرمان آرا آثار بعدی او بودند. با این حال او با پخش سریال "شمس العماره" و ایفای نقش شکور در سال 1388 بود که شناخته شد. هومن برق نورد، بهنام تشکر، امیرحسین رستمی، سیما تیرانداز، نگار عابدی، الناز حبیبی، جواد عزتی، محمدرضا شیرخانلو، یاس نوروزی، رونیکا محمدی، نصرت میرعظیمی، سید رضا حسینی و نوید خداشناس بازیگران "دودکش" هستند در ایام ماه مبارک رمضان هر شب ساعت 22:30 از شبکه یک سیما روی آنتن میرود.
اصلا از بهنام تشکر خوشم نمیاد .. چیه به خدا ... :n25:
اصلا از بهنام تشکر خوشم نمیاد .. چیه به خدا ... :n25:
بهنام تشکر فقط توی سریال ساختان پزشکان عالی بود ، بقیه نقشاش توی سریال های دیگه اصلا جالب از آب در نمیاد.
هومن برق نورد هم با این که توی سریال دزد و پلیس خوب ظاهر شد اما طنز بازی کردن زیاد بهش نمیاد
mojtaba2321
14-07-2013, 09:14
این سریالا رو مگه قبل از پخش ناظر سازمان نمیبینه؟
خیلی کلمه ها و الفاظ بدی رو توی این سریال به کار میبرن
نمونش دیشب میگفت سگ تو این سرما بیرون نمیره.
خیلی بد بود خوشم نیومد.
این سریالا رو مگه قبل از پخش ناظر سازمان نمیبینه؟
خیلی بد بود خوشم نیومد.
راست میگه خیلی بد بود + 18 بود اصلا :n08:
مثلا خود کلمه سگ یک فحش زشت هست
بعضی نظرات :n04:
MOHAMMAD2010
16-07-2013, 16:12
سریال بدی نیست
فکر کنم حداقل از بقیه بهتره
سریال بدی نیست
فکر کنم حداقل از بقیه بهتره
اره از بفیه سریالا بهتره
طنز خوبی داره و بازی بازیگرا هم خوبه
قسمت به قسمت هم داره بهتر میشه
nafe-bandar
16-07-2013, 17:44
کلا حتی وقتی دارم سریال رو تماشا می کنم این جمله از تبلیغاتشون یادم میاد:
" خواهرمو طلاق بدی، خــــــــواهرتو طلاق میـــدم !"
MOHAMMAD2010
17-07-2013, 11:04
این بهنام تشکر اتفاقا خیلی باحاله به نظرم
نگاه صورت برق نورد که میکنی اصن خندت میگیره چه برسه به اینکه نقش طنز بهش میاد یا نه!
hosseincode2008
17-07-2013, 20:41
سريال خوبيه و به نظرم تو بعضي جنبه ها سنت شكني كرده:
1. يكي استفاده درست از بچه ها تو سريال كه نقش عروسك ندارن و تو متن سريال و شوخي هاش هستن...
2. اولين سريال ايراني بود كه ديدم سر غذا شكرگذاري كردن! هميشه من ميگفتم تو سريال هاي خارجي قبل غذا شكرگذاري ميكنن ولي سريالهاي ما ايراني ها با اون همه ادعامون نميكنيم كه تو اين سريال اين كارو كردن!
عاليه هم عاليه!
وای دیشب این خیلی واقعا خیلی باحال بود:دی
عقده خیلی چیزا رو داشت:دی
در کل بهترین سریال ماه رمضانشونه خیلی بهتر از مادرانه و خروس! هست
وین رونی
17-07-2013, 22:37
کسی آهنگ موبایل بهروز رو داره؟خیلی باحاله
قسمت دیشب صحنه کل کل پرسپولیس استقلال خیلی باحال بود
این پسر بچه میگم استقلال همونیه که 6 تا 6 تا میخوره :n09:
این پسر بچه خیلی باحاله و قشنگ بازی میکنه تو چک برگشتی هم پسر امیر جعفری بود اونجا هم خوشم میومد ازش
اکثر بچه هایی که تو سریالای صدا و سیما هستن به شدت لوث و نچسبن ولی توی اینجا هم پسر بچه هم دختر بچه خیلی بامزه هستن :n02:
CRIS Joon CR7
18-07-2013, 00:08
کسی معنی اون اصطلاح هایی که به کار میبرن رو نمیدونه؟:n13:
توی مدرسه جلوی مدیره یه چی گفتن که من نفهمیدم : آچمس ؟! ؟!
ولی این که میگه فهمیدم : unpause آنپاز !
MoJtaBa.R
18-07-2013, 14:35
آچمز اصطلاح شطرنجه
mohsen.ghasemi
18-07-2013, 15:48
من تو جام جم زیرنویسشو خوندم impass نوشته بود به معنای تنگا و فشار
لغز معنی لغویش میشه چیستان ولی خب به جفنگیات هم لغز میگن :دی
انقورت هم فک کنم گیر دادن میشه
MOHAMMAD2010
18-07-2013, 16:05
من تو جام جم زیرنویسشو خوندم impass نوشته بود به معنای تنگا و فشار
ولی impasse که کلا تلفظش یه چیز دیگس !
Aryana_b
18-07-2013, 20:53
فک کنم آمپاس (اسپلشو نمیدونم :n02:) یه کلمه فرانسوی باشه که معنیش اینجوری که این میگه تقریبا میشه بن بست یعنی یجایی گیر میکنه
لوقوز (دیکتشو نمیدونم) که فارسیه میشه همین حرفای بیهوده و چرت و پرت و اینا :n02:
mohsen.ghasemi
18-07-2013, 23:23
ولی impasse که کلا تلفظش یه چیز دیگس !
خب اینم داره خیلی عامیانه میگه دیگه :دی
Majid393
19-07-2013, 02:17
انقورت
انقلت آوردن : یعنی بهانه آوردن. ایراد وارد کردن. اشکال گرفتن. انتقاد کردن | لغت نامه دهخدا.
وین رونی
19-07-2013, 12:16
کسی آهنگ موبایل بهروز رو داره؟خیلی باحاله
اینو کسی نداره.خیلی دنبالشم
REZAHOSEYNGANI
19-07-2013, 13:35
سریال قشنگیه
بهتر از بقیه سریال هاست
اما اول تیتراژش عحیب آب بستن به سریال:n20:
سریال قشنگیه
بهتر از بقیه سریال هاست
// موافقم //
سریال قشنگیه
بهتر از بقیه سریال هاست
کجاشو اب بستن ؟ :دی
REZAHOSEYNGANI
19-07-2013, 16:17
اولش
اونجا که یک ساع داره حرف میزنه و مینویسه!:n02:
MoJtaBa.R
20-07-2013, 01:25
اصطلاحه قیفه به چه معناست دوستان دیکشنری؟
باید یه دیکشنری اصلاحات عامه دستمون بگیریم معنی لغات سریال رو بفهمیم :n02:
hosseincode2008
20-07-2013, 15:51
اي بابا من فكر ميكردم جمعه ها نميده سريالو!! هفته پيش جمعه هم نديدم ديشبم! كي داد؟ پس چرا اطلاع رساني نكردن نامردا! زدم ديدم كلاه پهلوي ميده خاموش كردم تي وي رو!
Eblis 2011
20-07-2013, 15:54
دیشب مگه داد ؟ :n04:
hosseincode2008
20-07-2013, 16:28
دیشب مگه داد ؟ :n04:
نميدونم ديشب داد يا نداد ولي امروز تكرارشو داد!!! شايد سوتي دادن
Eblis 2011
20-07-2013, 16:36
ای بمیرن با این برنامه ریزیشون :n29:
اون هفته جمعه 2 ساعت بست نشستیم پای تی وی ، آخرش زیرنویس کردن شنبه تا 5 شنبه
دیشب که تی وی رو خاموش کردیم داد؟:n23:
اره نشون داد دیشب
این صدا و سیما دیوونه است :دی کلی هی تبلیغ میزد که شنبه تا پنج شنبه هفته پیشم جمعه نداد دیروز گفتم نمیده زدیم کانال دیگه ساعت 11.5 زدیم دیدیم داره میده اخراش که امروز تکرارشو دیدیم
CRIS Joon CR7
20-07-2013, 16:48
این قسمتش که میخواست پخش بشه خیلی باحال میشد ،
چی شد جمعه قسمت جدید گذاشته یا نه؟ :n27:
Alex Fera
20-07-2013, 16:49
دیشب موقع پخش سریال کلاه پهلوی چندبار زیرنویس کرد که ساعت 11 و 10 دقیقه نشون میده.................
اگه بیننده ی وفادار شبکه یک بودید،سریال رو از دست نمیدادید:n02:
البته چیز خاصی هم نداشت،فقط مشتاقین :n02: از زندان آزاد شدن.................
Eblis 2011
20-07-2013, 16:50
دیشب موقع پخش سریال کلاه پهلوی چندبار زیرنویس کرد که ساعت 11 و 10 دقیقه نشون میده.................
اگه بیننده ی وفادار شبکه یک بودید،سریال رو از دست نمیدادید:n02:
البته چیز خاصی هم نداشت،فقط مشتاقین :n02: از زندان آزاد شدن.................
حالا مایی که سریال کلاه پهلوی علاقه نداشتیم چه گناهی کردیم که این سریال رو از دست بدیم؟:n21:
خلایق هر چه لایق :n21: برنامه ریزیشون هم مثل خودشون .... !
CRIS Joon CR7
20-07-2013, 16:59
تماشا نمیزاره؟ ای خدا اینا چرا اینطورین؟ اون هفته نذاشت گفتم این هفته هم نمیزاره:n27: (فوتسال بودم )
MoJtaBa.R
20-07-2013, 18:01
ولی چندین بار زیرنویس رفته بودن که جمعه پخش میشه . حتی توی epg هم نوشته بود :n06:
تماشا نمیزاره؟ ای خدا اینا چرا اینطورین؟ اون هفته نذاشت گفتم این هفته هم نمیزاره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فوتسال بودم )
چرا میده
حتی بازپخشش رو همون جند ساعت بعد شبکه یک میده که !!!
...........
دوستان لینک دانلودش میاد خوب بدانید و بحالید دیگر
Eblis 2011
20-07-2013, 18:03
ولی چندین بار زیرنویس رفته بودن که جمعه پخش میشه . حتی توی epg هم نوشته بود :n06:
من که 24 ساعته پای تی وی نشسته نیستم که ببینم آقایون میخوان برنامه ها رو هر روز تغییر بدن !
سالی یکبار تی وی نگاه میکنم و اونم سریال های مناسبتی رو !!
حالا لااقل دیروز هنگام سریال مادرانه یا خروس ، زیر نویس میرفتن که پخش میشه !!!!!
MOHAMMAD2010
20-07-2013, 18:16
البته چیز خاصی هم نداشت،فقط مشتاقین از زندان آزاد شدن.................
هنوز که کامل نشدن !
---------------------------
از هفته پیش که نشون ندادن دیگه قرار شد جمعه ها هم بزارن
REZAHOSEYNGANI
20-07-2013, 22:18
خخخخخخ
میخوان برن تایلند:n08:
جلد همشهری جوان رو نیگا :n04:
Mohammad Yek110
21-07-2013, 10:17
اگه آن پاس منظورشون باشه، اصطلاح شطرنجه ... آن پاسان یه حرکت شطرنج هست که پیاده حریف رو میزنه :دی
جلد همشهری جوان رو نیگا :n04:
بی خیال بابا...
گفتو گوی با الناز حبیبی بازیگر نقش عالیه سریال دود کش
الناز حبیبی گفت: قضاوت را بر عهده مخاطبان می گذارم و به جرات می گویم که روح زندگی در " دود کش " جریان دارد.
به گزارش پرشین وی به نقل از باشگاه خبر نگاران ، "الناز حبیبی" فارغ التحصیل تدوین و فیلم سازی است وی متولد 21 مرداد 1367 کرج است، "حبیبی" از سال 1378 زمانی که کلاس پنجم دبستان بود از طریق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وارد عرصه بازیگری شد او اولین کار تلویزیونی خود را به کارگردانی "کیانوش عیاری" با نام "روزگار غریب" آغاز کرد، "پیتزا مخلوط " اولین کار سینمایی اوست که "حسین قاسمی جامی" کارگردانی آن را عهدهدار بوده است و این بازیگر دو سال بعد از ایفای نقش در "روز گار غریب" مقام دوم بهترین بازیگر زن از تئاتر "راز" را در ششمین جشنواره رضوی را از آن خود می کند به بهانه حضور او در نقش "عالیه" در سریال "دود کش" پای گپ و گفتی با او نشستیم که بخشی از آن را در زیر می خوانید؛
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* خانم الناز حبیبی شما در مجموعه "دود کش" در نقش " عالیه " به ایفای نقش پرداختید از کار و رضایت خود از عوامل و 5 ماه کار سخت و شبانه روزی بفرمائید ؟
ابتدا از همکاری و همدلی همکارانم در جلوی دوربین و تیم پشت صحنه تشکر می کنم دوست دارم در ابتدای این گفتگو از فیلمنامه خوب "برزو نیک نژاد" بگویم که با او در مجموعه "تا ثریا" به کارگردانی "سیروس مقدم" آشنا شدم و با ایشان کار کردم و "دود کش" دومین همکاری من با او است و نهایت رضایت و تشکر را از او دارم باید بگویم که فیلمنامه "دود کش" بسیار کامل بود و "نیک نژاد" به خوبی توانست همه چیز را بر سر جای خود قرار دهد و به قدری دیالوگهای کامل و روان بود که خیلی جای سوال برای ما بازیگران نمی گذاشت.
** نیک نژاد با همه کنار آمد
*چقدر "برزو نیک نژاد" اجازه بداهه گویی را به شما و دیگر بازیگران داد؟
بروز نیک نژاد شخصیتی انعطاف پذیر را دارد و به خوبی با همه کنار می آید من شخصیت عالیه را خیلی دوست داشتم و اگر در هر سکانسی چیزی به ذهنم می رسید به او و "محمد حسین لطیفی" می گفتم و آنها هم می پذیرفتند و به خوبی مشکلات را برطرف می کردند.
** خیلی با خودم کلنجار رفتم
* چقدر سعی کردید کاراکتر عالیه "دود کش" با بازی شما در "تا ثریا" متفاوت شود ؟
خیلی با نقشم کلنجار رفتم تا متفاوت از " الناز حبیبی" " تا ثریا " " سیروس مقدم" شوم و قضاوت و اینکه چقدر توانستم موفق باشم را بر عهده مخاطبان می گذارم.
** مفتخرم که با "محمد حسین لطیفی" کار کردم
*کار با محمد حسین لطیفی چگونه بود، شنیده ام که هر هنرمندی دوست دارد که با این کار گردان صاحب نام کشورمان کار کند نظر شما چیست؟
"محمد حسین لطیفی" یک کارگردان متبحر و کار بلد است و افتخار هر هنرمندی بوده که یک بازی با او کار کند و البته "سیروس مقدم" هم کارگردان صاحب نام دیگری است که من خوشحالم با این دو عزیز هنرمند کار کرده ام من از 9 سالگی کار بازیگری خود را آغاز کردم و تا به امروز از بزرگانی چون "کیانوش عیاری" ، "سیروس مقدم" ، "حسین سهیلی زاده" ، "محمد حسین لطیفی" و بسیاری آموخته ام و با جرأت میگویم "مقدم" و "لطیفی" آکادمی بزرگ و خوب بازیگری اند و از خداوند شاکرم که این فرصت یادگیری را در اختیار من گذاشت.
**دیده شدن را هر بازیگری دوست دارد
*" عالیه " در کنار سادگی توانست جذابیت خاصی را برای مخاطب به ارمغان آورد، آیا این به همان کلنجار شما با نقش بر می گردد؟
من هم مثل هر هنرمند دیگری دوست دارم در کارهایی بازی کنم که دیده شوم و برای مخاطب جذابیت داشته باشد با "عالیه" هم کلنجار رفتم تا متفاوت ترین نقش کاری ام شود و خوشبختانه با پخش چند قسمت از آن تماسهای بسیاری از دوستان و مخاطبان داشتم و آنها ابراز رضایت از کار می کردند و می گفتند که روح زندگی در " دودکش " جاری است.
**"هومن برق نورد" مثل همیشه درخشید
*کار با "هومن برق نورد" و "بهنام تشکر" این زوج هنری را دوست داشتید؟ توانستند پارتزهای خوبی برای شما باشند؟
به شدت از همبازی با "هومن برق نورد" و "بهنام تشکر" لذت بردم و باید بگویم که هومن برق نورد نوک پیکان بود و بقیه ما سعی می کردیم که خانواده مشتاق به خوبی دیده شود. خوشبختانه همه بازیگران به درستی انتخاب شدند و پاسکاری ها در دود کش به نظرم ، بی نظیر بود.
** روح زندگی در "دود کش"
* ظاهراً قرار نیست در دودکش اتفاق خاصی بی افتد و فقط ریز جزییات زندگی افراد جلوی دوربین "محمد حسین لطیفی" قرار گرفته است.آیا هدف همین بوده است؟
دود کش کمدی درام است و فقط مشکلات جامعه را به شکل طنز نشان می دهد.روح زندگی باید در دودکش جریان پیدا می کرد که به خوبی این اتفاق طی تماسهایی که داشتیم افتاد و مردم شکر خدا ، آن را پذیرفتند و سادگی این کار را مدیون برزو نیک نژاد و محمد حسین لطیفی هستیم.
چون فکر می کنم هدف نویسنده و کارگردان هم همین بوده است. من تجربه چنین زندگی را در تا ثریا سیروس مقدم را داشته ام که بسیار هم شیرین است.
**مشتاقی ها ختم به خیر می شوند
*خانم حبیبی تکلیف خانواده مشتاق چه می شود؟
فکر می کنم همگی آنها ختم به خیر می شوند. اتفاق خاصی در دودکش نخواهد افتاد ولی جذابتهای و موضوعات جالبی تا پیان داستان مخاطب را همراهی می کند.
*به عنوان یک مخاطب و بعد بازیگر احساس خود را نسبت به دودکشی ها بفرمائید؟
یک احساس خوبی دارم معتقدم هر چه زنندگی سخت تر می شود باید خنده ها و خوشحالی ها نیز بیشتر شود و باید بیاییم فضای پر دود را کنار بگذاریم و تا لبخند زندگی بیشتر نمایان شود.
یکی از بدترین سریال های ماه رمضونه...داستان خوبی داره ولی کارگردانی که :n21: صحنه ی تعقیب گریزی که دیدم از خنده داشتم میمردم....
خیلی سریال لوسیه...خروس خیلی بهتر از اینه...
گفتو گوی با الناز حمیدی بازیگر نقش عالیه سریال دود کش
.
دوست عزیز ما که همیشه شما رو در حال کپی پیست کردن مطالب سایت های مختلف تو تاپیکا میبینیم ولی اگر هم کپی پیست میکنی اقلا یه نگاهی قبلش بندازه
الناز حبیبی نه الناز حمیدی
یکی از بدترین سریال های ماه رمضونه...داستان خوبی داره ولی کارگردانی که :n21: صحنه ی تعقیب گریزی که دیدم از خنده داشتم میمردم....
خیلی سریاللوسیه...خروس خیلی بهتر از اینه...
یکی از بدترین! کلا 3 تا سریال هست
!!! کسی که سریال خروس بهتر از دودکش میدونه دیگه تهشه
بعدشم دم سریال دودکش گرم که اینقدر ملت و به خنده واداشته که از شدت خنده یکی داشت میمرد :دی
واسه یه سریال طنز چه چیزی بهتر از به خنده وا داشتن ملت اونم تا این شدت :دی :n09:
MoJtaBa.R
21-07-2013, 21:04
دوست عزیز ما که همیشه شما رو در حال کپی پیست کردن مطالب سایت های مختلف تو تاپیکا میبینیم ولی اگر هم کپی پیست میکنی اقلا یه نگاهی قبلش بندازه
چه بدی داره ؟ :دی در زدن تاپیک استادند ایشون
................
عزتی از کی وارد میشه پس ؟!
bahador fab
21-07-2013, 21:24
سلام به دوستان
دودکش به نظرم بهترین سریال ماه رمضان امسال بود
نقش برق نورد خیلی با حاله ((لقوز نخون برادر انقولتم نیا ما رو هم نذار انپاس مقلته ام نکن)) :n08::n08:
امیر حسین رستمی که تو این فیلم اصن کلا تعطیله همش آسمونو نگاه میکنه فکرکنم میخواد محو شه تو افق :n08:
بقیه هم نقشه شنو خوب بازی میکنن
کارای محمد حسین لطیفی حرف نداره
بعدشم دم سریال دودکش گرم که اینقدر ملت و به خنده واداشته که از شدت خنده یکی داشت میمرد :دی
واسه یه سریال طنز چه چیزی بهتر از به خنده وا داشتن ملت اونم تا این شدت :دی :n09:
من با الناز حبیبی آشنایی ندارم برای همین نمی دونستم حمیدی هست یا حبیبی و گرنه اصلاحش می کردم
حبیبی در خود متن اورده شده من ننوشتم
الان درستش کردم
چه بدی داره ؟ :دی در زدن تاپیک استادند ایشون
................
عزتی از کی وارد میشه پس ؟!
از قسمت پانزدهم
من از مسخره بودن و زشتی کار از خنده داشتم میمردم!اصلا یکم واقعیت نداشت اون صحنه..
بعدشم سریالی که بیاد همش حرف های مسخره بندازه سر زبون بچه ها اسمشو نیاری بهتره...کچای دنیا کلانتری میرن جشن تولد میگیرن؟یکم واقعیت باید توی سریال باشه.
هر کسی یک سلیقه ای داره.:n16:
من با الناز حبیبی آشنایی ندارم برای همین نمی دونستم حمیدی هست یا حبیبی و گرنه اصلاحش می کردم
حبیبی در خود متن اورده شده من ننوشتم
الان درستش کردم
wow :دی
اکشال نداره
اینو جدی میگم یه زمانی من فکر میکردم شما روبات فروم هستید و روبات کپی پیست هستید مثه روبات هایی که تو یاهو هست به طور اتوماتیک جواب میده :دی
بعدشم سریالی که بیاد همش حرف های مسخره بندازه سر زبون بچه ها اسمشو نیاری بهتره...
تو این 7 صفحه تاپیک که پیش رفته فقط شما و یک شخص دیگه مخالف این سریال بودید جالبم هست هر دوتون نظرتون مشابه هم هست اون شخص هم پستش این بود :
خیلی جالبه والا ما این سریال کامل دیدیم نه حرف مسخره نه الفاظ بدی به کار برده نشده ... نمیدونم شایدم بچه های دور و اطراف شما خیلی دیگه مودب و پاستوریزه تشریف دارند ... دیگه بچه های این دور و زمونه بزنیم به تخته :دی از من و شما خیلی بهتر الفاظی رو به کار میبرن که شاخ در بیاری کافیه یک سر بعد مدرسه پنهانی گفته هاشون رو چک کنی :دی
من خودم دانشجوام ولی بعضی مواقع میرم بیرون و از مدرسه های ابتدایی رد میشدم الفاظی به کار میبرن که من روم هم نمیشه به کار ببرم
حالا نمیدونم این الفاظ بد و مسخره از نظر شما چیه اینقدر نگران بچه ها هستی ؟ شاید به قول دوستمون سگ هم کلمه خیلی زشتی هست و ما بی خبریم
در مورد واقعیات هم اگر قرار باشه همش بر اساس واقعیات باشه که اصولا طنز یا کلا هیچ فیلم و سریالی شکل نمیگیره فیلم های خارجی رو ببین مثلا یکی مثه بروسلی و فرانکی هزار نفر میکشه یا مثلا فیلم اسپایدرمن همچین چیزی واقعیت نداره پس کلا فیلمسازی و اینا رو تعطیل کنن فقط مستند ببینن ملت
Eblis 2011
22-07-2013, 01:56
سابقه بهنام تشکر در تلویزیون به سال ۸۳ و بازی در سریال«مروارید سرخ»بر میگردد و پس از آن ایفاگر نقشهایی در سریال های «عصای پیری»،«تا صبح»، «مختار نامه» و..بود، اما بسیاری از مخاطبان تلویزیون او را با نقش دکتر نیمای سریال «ساختمان پزشکان» به یاد میآورند.حضوری که با بازی مقابل هومن برق نورد، شکل جذابتری گرفت و در سریال«دزد و پلیس»بار دیگر این دو بازیگر کنار هم قرار گرفتند و حالا سریال «دودکش»سومین تجربه همکاری بهنام تشکر و هومن برق نورد است که این شبها از شبکه یک سیما روی آنتن میرود.سریالی که تشکر حضور متفاوتی را در آن تجربه کرده است.او معتقد است متن خوب برزو نیک نژاد و کارگردانی محمدحسین لطیفی «دودکش»را دیدنیتر کرده است.
«دودکش»داستان دو خانواده را روایت میکند که زندگی سادهای دارند و یک قالیشویی را اداره میکنند، اما هر بار ماجراها و مسایلی برای آنها اتفاق میافتد که داستان این سریال را تشکیل میدهد.
هومن برق نورد، بهنام تشکر، امیرحسین رستمی، سیما تیرانداز، نگار عابدی، الناز حبیبی، جواد عزتی، محمدرضا شیرخانلو، یاسv نوروزی، رونیکا محمدی، نصرت میرعظیمی، سیدرضا حسینی و نوید خداشناس بازیگران این سریال هستند.
گفت و گوی ما با بهنام تشکر را میخوانید:
بعد از بازی درسریال«دزد و پلیس»در مورد اینکه ترجیح می دهید در تلویزیون نقش های جدی تر بازی کنید صحبت می کردید.اگر کاگردانی غیراز محمد حسین لطیفی سریال«دودکش»را کارگردانی می کرد حضور در این سریال و این نقش طنز را نمی پذیرفتید؟
کارگردان همیشه عنصر مهمی در شکل گیری یک اثر است و من تجربه کار با محمد حسین لطیفی را در«ساخت ایران»داشتم و متاسفانه این کار آنطور که شایسته بود، دیده نشد. اما در سریال«دودکش»چند عامل وجود داشت که من را برای حضور در آن ترغیب می کرد. فیلمنامه بسیار خوب نوشته شده بود، محمد حسین لطیفی گروه را هدایت می کرد، هومن برق نورد در یک تجربه دیگر من را همراهی می کرد و تمام این عوامل باعث شد بستر را برای حضور مجدد در یک اثر طنز فراهم ببینم.
شما از معدود بازیگرانی هستید که در هر بار حضورتان مقابل دوربین بازی متفاوتی را ارائه می دهید. اتفاقی که بیشتر دربازی باز بازیگران تئاتر دیده می شود. آنها می گویند این تفاوت در بازی به دلیل پیشینه و تمرین هایی است که در تئاتر اموخته اند و قوه درک و تحلیلشان از نقش بیشتر است. این موضوع در مورد شما هم صدق می کند؟
به عنوان بازیگر اصلی ترین عنصر برای من متن است. متن ابزارهای بسیاری به لحاظ اجرا به بازیگر میدهد و در ذهن نویسنده شخصیت شکل میگیرد و وقتی این پردازش شخصیت در متن درست انجام شده باشد، برای ایفای یک نقش بهتر به بازیگر کمک می کند.در سریال «دودکش»علاوه بر اینکه به متن استناد کردم چیزهایی هم به شخصیت نصرت اضافه کردم مثل نوع راه رفتن یا حرف زدن.صدایی که برای نصرت گرفتم کمی به سمت تیپیکال بازی کردن میرفت البته اجازه ندادم این اتفاق خیلی گلدرشت در نقش ظاهر شود.این شخصیت به اندازه کافی در متن پرداخت شده بود.پیشنهاداتی که ایمان امیدواری طراح گریم برای این نقش داد و سیبیل را به گریم اضافه کرد کمک زیادی برای پرداخت بهتر شخصیت بود و در نهایت از نصرت آدمی ساخت که در عین بدبختی به سر و صورتش هم می رسد.
تا چه حد با محمد حسین لطیفی به عنوان کارگردان برای این تغییرات اتفاق نظر داشتید؟
تمام این اتفاقات با نظارت محمد حسین لطیفی پیش می رفت. او دقت زیادی روی بازیها داشت.
در صحبتهایتان برای پذیرفتن این نقش در «دودکش»به حضور هومن برق نورد اشاره کردید .با توجه به این که خواستگاه هر دوی شما تئاتر است تا پیش از سریال«ساختمان پزشکان»در تئاتر تجربه بازی کنار هم را داشتید؟
نه با هم تجربه همکاری نداشتیم.اما امیدوارم در آینده این اتفاق بیفتد که بازی در صحنه تئاتر را کنار هم تجربه کنیم.
به نظر می رسد حضور شما و هومن برق نورد در کنار هم نتیجه خوبی داشته است.
در «ساختمان پزشکان»سکانس های بازی من ،هومن و شقایق دهقان از سکانس های برتر سریال شناخته شد و وقتی محراب قاسم خانی دید این ترکیب نتیجه خوبی داده است در سریال«دزد و پلیس»هم آن را تکرار کردیم و خوشحالم از اینکه این اتفاق افتاده است.
علاوه بر شما و هومن برق نورد در این سریال نگار عابدی و سیما تیر انداز هم از همکاران تئاتری شما هستند.کار کردن با این گروه چطور بود و اصلا از ابتدا نظری مبنی بر اینکه تیم بازیگران کار از اهالی تئاترباشند وجود داشت؟
به نظر من انتخاب تیم بازیگران خیلی بر این مبنا پیش نرفت.مثلا الناز حبیبی بازیگر تئاتر نیست اما خیلی خوب از عهده نقشش بر آمده است یا امیر حسین رستمی که هیچ وقت تئاتر بازی نکرده است اما حضور متفاوتی در این سریال دارد.
سیما تیر انداز و نگار عابدی که بازیگران تئاتر هم هستند وقتی به گروه اضافه شدند قطعا تیم قوی تر شدو من فکر می کنم با متن برزو نیک نژاد و کارگردانی محمد حسین لطیفی اگر بازیگران دیگری هم به جای ما بودند نتیجه خوبی حاصل می شد.چون من از تئاتر آمدم شاید در بازی با اهالی تئاتر راحت تر باشم اما هیچ تفکیکی وجود ندارد.مثلا شقایق دهقان بازیگر تئاتر نیست اما همیشه درخشان بازی می کند یا بازیگران دیگر که هیچ گاه صحنه تئاتر را تجربه نکرده اند اما بازیگران قدرتمندی هستند.
واکنش مردم به سریال«دودکش»و نقشی که شما ایفا کردید در طول این چند شب چطور بوده؟
خدا را شکر که بازخورد های بسیار خوبی داشته و مردم وقتی با من روبرو می شوند از بلاهایی که سر نصرت می آید صحبت می کنند و مشخص است که مردم سریال را می بینند و پیگیر آن هستند.
آقای تشکر داستان این تکیه کلام ها در سریال چیست؟
واژه «ضرس قاطع» که هومن آن را تکرار می کند قصه جالبی دارد.یک روز پشت صحنه با بچه ها صحبت می کردم و می گفتم به ضرس قاطع هومن برق نورد در این سریال می درخشد.هومن و برزو نیک نژاد از من پرسیدند یعنی چی؟ گفتم، یعنی قطعا و با تصمیم هر دوی آنها این واژه یکی از تکیه کلام های هومن شد. یا مثلا «من از شما می پرسم» تکیه کلام من است.اما جالب است که آنقدر در تکیه کلامهایی که هومن در سریال به کار می برد حرف «ق» است که وقتی سر تمرین آنها را تکرار می کرد ناخودآگاه همه ما را به خنده می انداخت.
در تمرین ها چیزی را به متن اضافه می کردید؟
ممکن بود وقتی اتود می زنیم نکته های کوچکی به متن اضافه شود اما همه چیز در متن آمده بود و برزو نیک نژاد به عنوان نویسنده در تمرین ها حضور داشت و این اتفاق خوبی برای ما بود.
برخی معتقدند سریال«دودکش»متن خیلی قوی ندارد و بیشتر تیم بازیگران خصوصا شما و هومن برقنورد عامل جذابیتش هستید.چقدر این انتقاد را می پذیرید؟
فکر می کنم کمی بی انصافی نسبت به تیم این سریال است و این تعریف درستی نیست.این انتقاد بی انصافی به بازیگران دیگر،فیلمنامه نویس و کارگردان است.شاید وقتی من و هومن روبروی هم قرار می گیریم مردم بیشتر بازی ما را میبینند،آن هم به دلیل خاطره خوبی که از بازی ما دارند.اما این نقد نادیده گرفتن تلاش همه کسانی است که برای سریال زحمت کشیدند
در مورد واقعیات هم اگر قرار باشه همش بر اساس واقعیات باشه که اصولا طنز یا کلا هیچ فیلم و سریالی شکل نمیگیره فیلم های خارجی رو ببین مثلا یکی مثه بروسلی و فرانکی هزار نفر میکشه یا مثلا فیلم اسپایدرمن همچین چیزی واقعیت نداره پس کلا فیلمسازی و اینا رو تعطیل کنن فقط مستند ببینن ملت
به نظر من بعضی از جاهای این سریال فقط تلاش شده که الکی الکی مردم رو بخندونند.مثلا سریال پایتخت شما نگاه کن چه قدر واقعیت توش به کار رفته و چه طوری لبخند رو به روی لبتون میاره :دی!
مثلا در همین سریال اون تیکه ای که سر بستنی که دختره داشت میخورد و پلیس گرفتشون و .... خیلی جالب بود.من کلی خندیدم و واقعی و زیبا بود.
ولی صحنه ای که میرن کلانتری و جشن تولد و .... پیش میاد دلم میخواد بگیرم خفشون کنم..یا همون صحنه تعقیب و گریز...
من همه ی قسمت ها رو ندیدم ولی توضیحی باشه بازم میدم.
:n16:
به نظر من بعضی از جاهای این سریال فقط تلاش شده که الکی الکی مردم رو بخندونند.مثلا سریال پایتخت شما نگاه کن چه قدر واقعیت توش به کار رفته و چه طوری لبخند رو به روی لبتون میاره :دی!
مثلا در همین سریال اون تیکه ای که سر بستنی که دختره داشت میخورد و پلیس گرفتشون و .... خیلی جالب بود.من کلی خندیدم و واقعی و زیبا بود.
ولی صحنه ای که میرن کلانتری و جشن تولد و .... پیش میاد دلم میخواد بگیرم خفشون کنم..یا همون صحنه تعقیب و گریز...
من همه ی قسمت ها رو ندیدم ولی توضیحی باشه بازم میدم.
:n16:
همون سریال پایتخت هم که همه دوست داشتیم هم از صحنه های کمتر قابل باور داشت
اصولا تو سریال طنز فضا اینطور باید باشه اگر بخوان همه چیز مو به مو بر اساس واقعیت باشه که کلا خنده ای هم به دنبال نخواهد داشت شما زندگی مردم ایران ببینی کلا 90 درصد غم و غصه هست حالا اینا بخوان بر این اساس بسازن سریال که کلا تراژدی میشه نه کمدی :دی
بعدشم ما باید استاندارد سریال سازی تو ایران دستمون باشه و بر این مبنا قضاوت کنیم سریال هایی مثه دودکش و پایتخت از سطح بقیه سریالای طنز بالاتر هست با اینکه مشکلاتی هم دارند که طبیعی هم هست و هیچ سریال و فیلم و کاری نمیتونه صددرصد مطلق بدون نقص باشه
تکبیر :دی
MOHAMMAD2010
22-07-2013, 14:45
سریال خیلی خوبه ( یعنی در حد سریال ها کمدی ایرانی واقعا خوبه )
دوستان برن ایراداشون رو به سریال های درپیت بگیرن !
One Minute
22-07-2013, 16:42
اینو جدی میگم یه زمانی من فکر میکردم شما روبات فروم هستید و روبات کپی پیست هستید مثه روبات هایی که تو یاهو هست به طور اتوماتیک جواب میده
تایید میکنم ، منم فکر می کردم شما ربات فروم هستید جناب نارنیا ! :n02:
MOHAMMAD2010
22-07-2013, 18:13
اگه آن پاس منظورشون باشه، اصطلاح شطرنجه ... آن پاسان یه حرکت شطرنج هست که پیاده حریف رو میزنه :دی
نه آمپاس میگه که منظورش impasse هست به معنی تنگنا
هومن برق نورد بازیگر نقش فیروز در سریال دودکش و همسرش
برقنورد كه در ساختمان پزشكان با بازيگراني همچون بهنام تشكر و شقايق دهقان همكاري داشته، در «دزد و پليس» هم اين همكاري را ادامه داده است. به بهانه بازي خوب او در دزد و پليس با او همصحبت شديم كه در ادامه حاصل اين گفتوگو را ميخوانيد.
از شنيدهها چنين برميآيد اين روزها حسابي سرتان شلوغ است و مشغول بازي در چند كار هستيد؟
بله. مشغول بازي در سريال آقاي فتحي به نام «زمانه» هستم و در تئاتر هم نمايش «آوازهخوان طاس» را روي صحنه دارم.
سريال زمانه هم كمدي است؟
نه داستاني جدي دارد من هم نقش يك وكيل را در آن بازي ميكنم.
اما تاكنون در تلويزيون بيشتر شما را در نقشهاي طنز ديدهايم.
كارهاي جدي هم لابهلاي كارهايم داشتهام. اما چون رغبت تماشاگر براي ديدن كار طنز بيشتر است، مرا با نقشهايم در كارهاي طنز به ياد ميآورد. اتفاقا تعداد كارهاي جدي كه بازي كردهام بيشتر از كارهاي طنز است، از كارهاي طنز به جز اشكها و لبخندها، ساختمان پزشكان و دزد و پليس نمونهاي يادم نميآيد.
نسبت كارهاي طنز و جدي شما به شكلي است كه اين تصور را به وجود ميآورد كه شما بازيگر كمدي هستيد.
اين تصور را به وجود ميآورد ولي اين تصور با آمار كارهاي طنز و جديام همخواني ندارد. نقشهاي جدي كه در تلويزيون بازي كردهام از نقشهاي كمديام بيشتر است.
شما يك كمدين نيستيد، يعني از آن دست بازيگراني نيستيد كه فقط بازي در نقشهاي طنز را بلد هستند و در اين گونه محدود ميشوند. بنابراين نگران نيستيد كه به عنوان كمدين تعريف شويد و جا بيفتيد؟
اين تعريفي كه ميگوييد دست خود بازيگر است، تحميلي نيست. به انتخابهاي بازيگر مربوط است. بعد از اشكها و لبخندها پيشنهاد نقشهاي مشابه زياد داشتم. همينطور بعد از ساختمان پزشكان. اما من گفتم مگر چند تا نقش قرار است به اين شكل بازي كنم؟ كسي كه در اين گونه جا ميافتد انتخاب خودش است. مگر اين كه خود بازيگر اذعان داشته باشد كه فقط بازي در نقشهاي كمدي را بلد است.
اين تعريف هم در مورد شما صدق نميكند، چون شما بازيگر تئاتر هستيد و فكر ميكنم تمركز اصليتان هم روي تئاتر است.
نه صدق نميكند. البته الان سالي يك تئاتر بيشتر كار نميكنم، اما سعي ميكنم حداقل همان يك تئاتر را كار كنم كه از اين فضا فاصله نگيرم. اين را هم بگويم كه شرايط فعاليت در تئاتر روز به روز بدتر ميشود و همين اوضاع باعث شده تا در تلويزيون و سينما بيشتر كار كنم.
اين در حالي است كه خاستگاه اصلي شما تئاتر است؟
نميگذارند خاستگاهم را تئاتر بدانم. چون وضع تئاتر بد است. دستمزد كم است، زحمت ما و توقع ديگران هم زياد است. هر بار كه تئاتر كار كرديم، از نظر مادي سودي كه برايمان نداشته، ضرر هم داشته. همين كاري كه داريم اجرا ميكنيم، كارگردان به جاي سود ضرر هم ميكند.
در تلويزيون شرايط كار آسانتر است؟
كار در تلويزيون هم سختيهاي خاص خودش را دارد. اما حداقل ميزان درآمد تا حدودي منطقي است كه بخشي از نگرانيهاي آدم را برطرف ميكند و باعث ميشود از بيشتر خواستههايمان چشمپوشي كنيم. هميشه آرزويم اين بود كه يك بازيگر تئاتر باقي بمانم اما ظاهرا تئاتر در كشور ما جايگاهي ندارد. بنابراين با اين كه بازيگر تئاتر هستم و از تئاتر شروع كردهام، بايد كار را براي دل خودم انجام دهم و توقع نداشته باشم از اين راه امورات زندگيام را بگذرانم چون هيچكس براي تئاتر ارزشي قائل نيست. كار كردن براي دل هم حد و مرزي دارد چون زندگي خرج دارد و بايد جوري كار كرد كه بتوان امورات زندگي را تامين كرد.
از تئاتر كه بگذريم به تلويزيون ميرسيم بازيگران اصلي مقابل شما در سريال دزد و پليس همان بازيگران ساختمان پزشكان هستند. چطور شد كه اين همكاري دوباره شكل گرفت؟
متن اين سريال را برادران قاسمخاني نوشتهاند، ما با هم قبلا در ساختمان پزشكان كار كرده بوديم. آن همكاري برايم خوشايند و راحت بود، همينطور تهيهكننده اين كار همان تهيهكننده ساختمان پزشكان است. بنابراين با هم قبلا كمي هماهنگ شده بوديم. بهنام تشكر هم جزو بازيگران بسيار خوبي است كه تا به حال روبهروي او بازي كردهام، با هم هماهنگ هستيم و بازي همديگر را ميفهميم. با خانم دهقان هم در ساختمان پزشكان همبازي بودم. به طور كلي با نوع بازي هم آشنا هستيم و ميدانيم چگونه بايد با هم بدهبستان داشته باشيم.
همكاري با اين بازيگران قبلا در ساختمان پزشكان ديده شده بود، فكر نميكنيد همكاري مجدد يادآور آن سريال باشد؟
چه اشكالي دارد؟ فضا و شخصيتها چيز ديگري هستند. به نظر شما كدام يك از ما شبيه نقش قبليمان در ساختمان پزشكان هستيم؟ كارگردان و تهيهكننده به اين باور رسيدهاند كه اين بازيگران، توانايي اين را دارند كه هر چه از آنها بخواهيم اجرا كنند. دزد و پليس هيچ شباهتي به ساختمان پزشكانندارد. نه از نظر كارگرداني، نه فيلمبرداري، نه شخصيتها. فقط سه بازيگر مشترك دارد و اين اصلا نشاندهنده تكرار نيست.
((( هومن برق نورد و همسرش )))
شخصيت داوود هم هيچ اشتراكي با ناصر ندارد؟
نميدانم! دارد؟!
يك جاهايي شباهت دارد براي همين بهتر است برايمان بگوييد، چگونه شخصيت داوود را اجرا كرديد؟
من ابتدا بايد متن را بخوانم، اگر نقشي كه برايم در نظر گرفتهاند آنقدر برايم ملموس باشد كه با آن ارتباط برقرار كنم و شمايي از تصوير او در ذهنم شكل بگيرد، ميتوانم آن را قبول كنم. اما اگر همين تصوير كلي را هم از آن به دست نياورم، ميفهمم كه اصلا نميتوانم آن نقش را بپذيرم. وقتي تصوير يا هالهاي از شخصيت ديدم، شروع ميكنم آن را ميسازم. يعني در هر مجموعه با يك شخصيت جديد روبهرو ميشوم. بنابراين نميتوانم بگويم داوود در سريال دزد و پليس همان ناصر ساختمان پزشكان است، بنابراين از زاويهاي جديد به او نگاه ميكنم و ميكوشم شخصيت جديدي را به نمايش بگذارم.
اين دقت و ريزبيني در كيفيت نهايي بازي شما منعكس شده است و به همين دليل نقشهايتان شبيه هم نيست. اين در حالي است كه بسياري از بازيگران حوزه طنز بعد از مدتي در نقشهاي خود دچار تكرار ميشوند.
برقنورد: دزد و پليس هيچ شباهتي به ساختمان پزشكان ندارد. نه از نظر كارگرداني، نه فيلمبرداري، نه شخصيتها. فقط سه بازيگر مشترك دارد و اين اصلا نشاندهنده تكرار نيست
اين هم شيوهاي است، بد هم نيست. من هر بار كه بازيگري را هر چند تكراري ميبينم باز هم ميخندم. زياد هم نبايد دنبال اين باشيم كه همه بازيگراني كه ميشناسيم نقشهاي متفاوتي را بازي كنند. هر كسي تواناييهاي محدودي دارد. شايد من هم اگر پنج تا كار كمدي بازي كنم، ديگر خلاقيتم ته بكشد. آن جمله معروفي كه هست، به تعداد آدمها راه هست براي رسيدن به خدا؛ ميخواهم آن را به اين شكل در بياورم: به تعداد بازيگرها، راه هست براي رسيدن به يك نقش. همين داوود كه من نقش او را بازي ميكنم، خيلي از بازيگران ميتوانستند نقش او را بازي كنند؛ اما ديگر اين داوود نميشد. وقتي راههاي مختلفي براي رسيدن به نقش وجود دارد، تعاريف مختلفي هم در اين زمينه هست و تفاوتهاي زيادي هم به وجود ميآيد. اما من هميشه تلاش ميكنمكاري كنم كه وقتي تماشاچي مرا ميبيند، آنقدر با نقش قبليام متفاوت باشم كه براحتي ذهنش به سمت نقش گذشتهام متمايل نشود.
براي داوود يك صداي مخصوص طراحي كردهايد؛ چرا لازم ديديد اين كار را انجام دهيد؟
چرايش به خاطر اين است كه مي کوشم هر نقشي بازي ميكنم تا آدم جديدي را به نمايش بگذارم، آدم جديد صداي جديدي ميخواهد. نميشود از يك صدا براي همه نقشها استفاده كنم.
بهتر نيست بگوييم هر نقش جديد لحن جديدي ميخواهد؟
نه صداي جديد ميخواهد، چون ميخواهم بگويم اين يك آدم ديگر است. آدم ديگر، صداي ديگري دارد. همه آدمها كه صدايشان يكي نيست. بنابراين در هر كاري كه ميكنم ميكوشم صدايي برايش بسازم. در «چك برگشتي» هم صداي خاصي طراحي كردم. داوود يك آدم كودكصفت ساده است كه فقط ادعا دارد. اين صدا را خودم مناسب شخصيت او ديدم حالا نميدانم چقدر با شخصيت داوود همگون است و مخاطب توانسته با او ارتباط برقرار كند.
چقدر اين صدا بر مبناي واقعيت است؟ فكر ميكنيد آدمهاي شبيه داوود با اين لحن حرف ميزنند يا چنين صدايي دارند؟
ميتواند واقعيت نداشته باشد. ميتواند اولين آدمي با اين خصوصيات باشد كه چنين صدايي دارد.
خودتان چطور فكر ميكرديد؟ فكر ميكرديد آدمهايي مانند داوود اين صدا را دارند، يا اين كه گفتيد اين صدا و لحن بانمك است، اينجا از آن استفاده كنم.
اينطور كه شما در موردش حرف ميزنيد، من فكر نكردهام. چون حنجره من هم توانايي محدودي دارد. من بدون تمرين ميتوانم دو سه جور صدا در بياورم، يكي پيرتر از خودم، يكي آن كه در دزد و پليس ميشنويد، يكي در چك برگشتي. در كشور ما هم كه فرصتي براي پيشتوليد براي بازيگر اصلا وجود ندارد. شايد اگر زمان تمرين داشته باشم، براي شخصيتهاي مختلف صداهاي متنوعتر ايجاد كنم؛ اما با بضاعتي كه ما داريم، به نظرم همين هم خيلي خوب است.
به شخصيت داوود، تعاريف و چاشنيهاي فانتزي هم اضافه كرديد؟
به نظر من كه دارم اين نقش را بازي ميكنم، داوود يك آدم معمولي است كه همانند او را در جامعه ميبينيم. براي اجراي نقش داوود بايد بعضي صفات دراماتيك را به آن اضافه ميكرديم تا براي تماشاچي شيرين شود. سادگي و بلاهت او هم كه برجسته شده به خاطر اين است كه در كارهاي طنز مهم است كه شخصيت برخي شيرينكاريها را انجام دهد.
اين شيرينكاريها، كار خودتان است؟
بخشي الهام گرفته از متن است، بخشي هم بداهه است، بخشي هم پيشنهاد عوامل است.
در اين سريال تكيهكلام خاصي را به كار نبردهايد. درست است؟
اتفاقا در اين كار تكيهكلام زياد است، اما آنقدر تكرار ميشود و تعدادش زياد است كه اصلا نميشود يكي از آنها را برداشت و به عنوان تكيهكلام نام برد. اصلا دوست ندارم كه يك تكيهكلام خاص را مرتب استفاده كنم. به اين كه يك كلمه را 26 قسمت هر جا كه از دستم برآمد استفاده كنم، بسنده نكردم. نه خودم تمايلي به اين كار داشتم، نه به نظرم كار درست و قشنگي است.
همين زياد بودن تكيهكلامها، دستور زبان جديدي را شكل داده كه بين شخصيتها جريان دارد.
اگر در خود تهران هم به سمت بالاي شهر و پايين شهر حركت كنيم، زبان محاورهاي با دستور زبان خاص خودش بيان ميشود. تلاش كردم زباني كه براي داوود است، طوري استفاده كنم كه براي بيننده جذاب باشد؛ اما تكيهكلامهايي هم بود كه دوستشان نداشتم، بعد از اين كه آن را گفتم، از آن پشيمان شدم و پس از آن تكيهكلام را خيلي كم استفاده كردم. اگر هم تكرار شد، بهجا بود، اما خودم دوستش نداشتم. چون وقتي چيزي را ميگويم بايد خودم هم دوستش داشته باشم، وگرنه اصلا از آن استفاده نميكنم. بعضي وقتها هم يك شوخي شكل ميگيرد. يعني اين طور نبوده كه يك كلمه مرتب تكرار شود، ولي يك شوخي در دو موقعيت اتفاق افتاده است.
فكر ميكنيد تمام تلاشتان را براي خوب از كار درآوردن نقش داوود انجام دادهايد؟
به هر حال اين بازيگر است كه در قاب تلويزيون ديده ميشود، بنابراين هر چند سال از اين ماجرا بگذرد، كار در كارنامهمان ثبت ميشود. با توجه به اين قضيه سعي ميكنم نقش را به بهترين شكل انجام دهم. بعضي از بازيگران بزرگتر از خودم را كه ميبينم وقتي تلويزيون فيلمي از بيست سي سال پيششان را نشان ميدهد، كلافه ميشوند. چون خود را با حال حاضر شان ميسنجند؛ اما من وقتي كارهاي قبليام را هم نگاه ميكنم اين حس را ندارم؛ چون همان موقع هم تمام تلاشم را انجام داده بودم و ميگفتم اگر اين نقش با آن كيفيتي كه ميخواهم در نيايد، اصلا بازي نميكنم. پيش نيامده كه نقشي را از روي اجبار قبول كنم. امكان ندارد اين كار را انجام دهم. حتي اين اتفاق افتاده كه نقشي در فيلمنامه برايم در نظر گرفته شده، اما وقتي فيلمنامه را خواندهام با نقش ديگري ارتباط برقرار كردهام و آن را پذيرفتهام.
از نتيجه كار راضي هستيد؟ دزد و پليس و نقش داوود را دوست داريد؟
دو سه قسمت از سريال را بيشتر نديدم. چون مشغول كار سريال و تئاتر هستم، منتظرم سريال تمام شود، كار من هم تمام شود، بعد همه را از اول نگاه كنم، بعد كار خودم را نقد و جاهايي خودم را سرزنش كنم!
شما كه گفتيد كارهاي قبليتان را كه ميبينيد راضي هستيد!
بله. ولي در اين حد كه از تنوع انتخابهايم راضي هستم، ميگويم نقشهايم را درست انتخاب كردهام و تمام تلاشم را انجام دادهام؛ اما در هر نقشي ريزهكاريهايي هست كه فكر ميكنم ميشد كه بهتر اجرا شود. هر نقشي كه بازي كردهام به صورت منفرد خطاهايي دارد. خيلي وقتها يك نقش را بازي ميكنم، شب وقت خواب، همه سكانسهايي كه آن روز بازي كردهام به ذهنم هجوم ميآورد و با خودم ميگويم مثلا بهتر بود فلان ديالوگ را به اين شكل ميگفتم. وقتي كاري را تنها نگاه ميكنم، گاهي از دست خودم عصباني ميشوم. اما وقتي كارم را در حضور ديگران ميبينم، واكنشهاي آنها كمي آرامم ميكند.
شروینه شجری کهن/ جام جم
سریال خیلی خوبه ( یعنی در حد سریال ها کمدی ایرانی واقعا خوبه )
دوستان برن ایراداشون رو به سریال های درپیت بگیرن !
سلیقه ی هر کس برای خودشو و خوبه که شما هم با این همه سابقه احترام بزاری به سلیقه ها.....
خيلي سريال بديه .. چند تا تيكه كلام دارن كه هر 2 دقيقه يه بار ازش استفاده مي كنن ... بازيگراي زن اصلا مناسب سريال طنز نيستن ... بهنام تشكر هم كه بازيگر سينما و تلويزيون نيست و همون بهتر كه تئاترش رو ادامه بده ...
خيلي سريال بديه .. چند تا تيكه كلام دارن كه هر 2 دقيقه يه بار ازش استفاده مي كنن ... بازيگراي زن اصلا مناسب سريال طنز نيستن ... بهنام تشكر هم كه بازيگر سينما و تلويزيون نيست و همون بهتر كه تئاترش رو ادامه بده ...
خیلی جالبه چون نظر من کاملاً عکس نظر شماست!!! به نظر من بازیگرای زن بازی خوبی از خودشون ارائه دادن به خصوص خانم تیرانداز. نقش نیما تشکر یه مقداری با بقیه سریال هایی که بازی کرده فرق داره و به نظرم جای کار بیشتری داره ولی بد نیست.و به نظرم هومن برق نورد واقعاً بازی قابل توجهی از خودش به نمایش گذاشته و تا حالا بهترین بوده.
کلاً این سریال رو خیلی بهتر از دو سریال دیگه میدونم.
با تشکر.
عکسهای متفاوت بازیگران در نشست خبری سریال دودکش
بهنام تشکر بازیگر سریال دودکش
الناز حبیبی بازیگر سریال دودکش
محمدصادق آذین،تهیه کننده در نشست بررسی سریال دودکش
نگار عابدی بازیگر و محمدصادق آذین،تهیه کننده در نشست سریال دودکش
الناز حبیبی،نگار عابدی و سیما تیرانداز بازیگر سریال دودکش
محمدحسین لطیفی کارگردان سریال دودکش
محمدرضا شیرخانلو بازیگر سریال دودکش
نشست بررسی سریال دودکش
الناز حبیبی بازیگر سریال دودکش
سیما تیرانداز بازیگر سریال دودکش
MOHAMMAD2010
23-07-2013, 18:32
اصل کاری نبوده ؟
اصل کاری نبوده ؟
لابد اصل کاری بوده تو آمپــــــــــــــــــــاس : وی
inceptro
23-07-2013, 23:58
تا اینجا که زیاد جالب نبوده تا ببینیم در آینده چه کار میکنه!!در ضمن این نشون دادن تیکه هایی از قسمت بعد هم واقعا کار خوبی نیست!!
Eblis 2011
24-07-2013, 00:25
اینقدر بی نظم و دیر میدن که من 2 شبه نگاه نکردم !
مسخرشو در آوردن
payam178
24-07-2013, 11:06
اینقدر بی نظم و دیر میدن که من 2 شبه نگاه نکردم !
مسخرشو در آوردن
سلام دوست من
راست میگی
ولی شبکه ی تماشا منظم نشون میده
ساعت17
ملا نصرالدین
24-07-2013, 14:09
سریالش موضوعش خوبه
در واقع مشکلات مردم رو نشون میده ولی متاسفانه مشکل اصلی اکثر سریال های طنز اینه که گاهی انقدر این مشکلات رو زیاد و پررنگ نشون میدن که از اون جنبه ی طنز و خنده دور میشه و ادم رو ناراحت میکنه...در واقع ادم میبینه بیشتریاد بدبختی هاش می افته
Eblis 2011
24-07-2013, 15:16
سریالش موضوعش خوبه
در واقع مشکلات مردم رو نشون میده ولی متاسفانه مشکل اصلی اکثر سریال های طنز اینه که گاهی انقدر این مشکلات رو زیاد و پررنگ نشون میدن که از اون جنبه ی طنز و خنده دور میشه و ادم رو ناراحت میکنه...در واقع ادم میبینه بیشتریاد بدبختی هاش می افته
به نظرم این سریال شبیه سریال پایتخت شده ، مدام براشون مشکلات پیش میاد و سعی میکنن با ساده برخورد کردن با مشکلات یه جوری درستش کنن ! ولی در کل از خروس بهتره
سلام
به نظر من این سریال یکی از بهترین سریال های طنز ماه رمضون این چند سال هست و بهترین سریال ماه رمضون امسال
من با سریالایی که توشون آدما عادی حرف می زنن خیلی بهتر می تونم ارتباط برقرار کنم تا مثلا سریالی مث مادرانه که حرف زدنشون مثل نثر مسجعه! هی همش می خوان حرفای گنده گنده و فلسفی بزنن!
به نظر من این سریال خیلی بهتر یه خانواده موفق(از لحاظ معنوی)رو نشون میده تا مادرانه با اون خانواده مریم(که همه چیزش برام مصنوعیه)
خانواده ای که اعضاش واقعا هم دیگه رو دوست دارن(مثلا اینو میشه از گفت گوهای فیروز و عفت فهمید)
بازیگرا هم که همه خوب بازی می کنن از بچه ها گرفته تا مردا و زنا،قرار نیست وقتی سریال طنزه همه هی مسخره بازی در بیارن(مثل کارایی که بعضی وقتا علی صادقی می کنه)،تو این سریال بعضی بازیگرا تقریبا جدی هستن مثل خانم تیر انداز که من تا حالا فقط توی فیلمای جدی دیده بودمش ولی باز هم سریال جذاب و خنده داره
آهنگ و تیتراژ آغاز و پایانشم قشنگه فقط اون متن لطیفی بد جوری تو ذوق آدم میزنه!
به نظر من این سریال هم یه طنز فاخره مثل مسافران و ساختمان پزشکان و دزد پلیس(البته دزد پلیس به نظرم یه کم وسطاش بی مزه شد)
ببخشید در هم برهم نوشتم من از بچگی انشام خوب نبود!
Amateِur
27-07-2013, 08:30
2-3 شبه خیلی دیر میدن. یه بار که برای فرمایشات عاقا یه بار برای مموت امروزم برای کلاه پهلوی. نمیگن بابا ما فردا ساعت 8 صبح باید بریم سره کار. یک ساعتم که موقع سحری خوردن از دست میره.
در مورد سریال هم فرمایشات a.g.g.a عزیز رو کاملا تایید میکنم.
بچه ها سوال داشتم ولی نخندین!
ربط اسم سریال با موضوع اون چیه؟:n13:
خروس رو که فهمیدیم..
مادرانه رو هم اردلان گفت...
دودکش کجای سریال بود من توجه نشدم...:n02:
payam178
27-07-2013, 18:19
بچه یه سوال داشتم ولی نخندین!
ربط اسم سریال با موضوع اون چیه؟:n13:
خروس رو که فهمیدیم..
مادرانه رو هم اردلان گفت...
دودکش کجای سریال بود من توجه نشدم...:n02:
شاید میخوان فعلا مغزمون تو آمپاس:n05: باشه و در آخرین قسمت معلوم کنن:n13:
سریال خوبی هست ... خروس رو که وللش .. مسخره بازیه .... یوسف تیموری مشنگ با اون بازی کردنش .. با کارگردانی سعید مشنگ تر ... مادرانه هم که دوست عزیزمون a.g.g.a خیلی خوب توصبفش کرد ... این دودکش چیز جالبیه ! فکر کنم اون موقع که توی چاه گیر کرد حالا حتما بهنام تشکر توی دودکشی چیزی گیر میکنه
inceptro
27-07-2013, 19:07
من تو شما و سیما دیدم که کارگردان راجع به کاربرد دودکش چنین گفت:در این فضای پر غبار ،که تنفس برای اکثر افراد سخت شده به دودکشی نیاز است.(منظورش مشکلات زندگی بوده و سختی هاش).
Soroush-S
30-07-2013, 21:51
دوستان فرداشب از آمپاس درمیایم یا نه؟:n02:
Golbarg01
31-07-2013, 00:47
دوستان فرداشب از آمپاس درمیایم یا نه؟:n02:
نه پس فردا در میایم :n02:
یه سوال قمپض یعنی چی؟؟؟فکر کنم اشتباه نوشتم:n29:
ترنم اعتمادی
31-07-2013, 02:23
یعنی گنده حرف زدن یا کار کردن
کاری رو که از پسش بر نمیای رو بگی کردی یا میخوای بکنی
منم نوشتنش رو بلد نیستم
حالا آمپاس یعنی چی؟
بهنام تشکر
هومن برق نورد
امیر حسین رستمی
الناز حبیبی
باحاله
farzan311
31-07-2013, 02:44
یعنی گنده حرف زدن یا کار کردن
کاری رو که از پسش بر نمیای رو بگی کردی یا میخوای بکنی
منم نوشتنش رو بلد نیستم
حالا آمپاس یعنی چی؟
بهنام تشکر
هومن برق نورد
امیر حسین رستمی
الناز حبیبی
باحاله
فکر کنم تو تاپیک گفته باشند آمپاس رو اشتباه میگه در واقع همون impasse یعنی بن بست و مسئله یا گرفتاری بی درمان
هر کدوم شخصیت ها حرف زدن مخصوص خودشون رو دارند و خیلی باحاله
لغت نامه دهخدا :
قمپز. [ ق ُ پ ُ ] (اِ) در تداول ، دعوای بی دلیل . فخر و مباهات بی مورد. بالیدن نابجا.- قمپز درکردن ؛ دعاوی دروغین کردن . ...
فرهنگ فارسی معین :
(قُ پُ) (اِ.) غُنپز، غُمپز؛ لاف و گزاف ، ادعا، فخر.
فرهنگ لغت عمید :
(اسم، اسم مصدر) ‹غمپز› [عامیانه] (qompoz) لافوگزاف.⟨ قمپز درکردن: [عامیانه] لاف زدن و خودستایی کردن. ...
قمپز دادن
دیکشنری فارسی به انگلیسی :
boast
bullshit
حالا آمپاس یعنی چی؟
یعنی تنگنا
کلا این بهنام تشکر اصلا بدرد طنز نمیخوره .اصلا هیچ گونه طنزی در این شخصیت پیدا نمیشه .
امیر حسین رستمی خیلی بهتره از اینه .
فقط (( جمشید مشکات )) :n12::n02:
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 10:22
کی پخش میشه؟
دلمون پوسید بابا با این برنامه ها
mohsen_gh1991
31-07-2013, 15:26
لغت نامه دهخدا :
قمپز. [ ق ُ پ ُ ] (اِ) در تداول ، دعوای بی دلیل . فخر و مباهات بی مورد. بالیدن نابجا.- قمپز درکردن ؛ دعاوی دروغین کردن . ...
فرهنگ فارسی معین :
(قُ پُ) (اِ.) غُنپز، غُمپز؛ لاف و گزاف ، ادعا، فخر.
فرهنگ لغت عمید :
(اسم، اسم مصدر) ‹غمپز› [عامیانه] (qompoz) لافوگزاف.⟨ قمپز درکردن: [عامیانه] لاف زدن و خودستایی کردن. ...
قمپز دادن
دیکشنری فارسی به انگلیسی :
boast
bullshit
البته ریشه تاریخی این کلمه برمیگرده به زمان جنگهای ایران و روسیه اگه اشتباه نکنم. روسها برای ترسوندن سربازای ایرانی داخل توپهاشون گلوله های پارچه ای به نام قپوز میزاشتن که فقط صدای گلوله واقعی رو داشت. و بین ایرانیا به اشتباه قمپوز معروف شده. و میگفتن نترسین قمپز در کردن :دی
البته ریشه تاریخی این کلمه برمیگرده به زمان جنگهای ایران و روسیه اگه اشتباه نکنم. روسها برای ترسوندن سربازای ایرانی داخل توپهاشون گلوله های پارچه ای به نام قپوز میزاشتن که فقط صدای گلوله واقعی رو داشت. و بین ایرانیا به اشتباه قمپوز معروف شده. و میگفتن نترسین قمپز در کردن :دی
ایول ! چه باحال ... :n02:
دلمون اب شد چرا نمیزارن ..... اه
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 18:06
زود بذارید دیگه
امشب هم ندارتش
ahriman323
31-07-2013, 20:27
خیلی سریال توپی هست!
ترنم اعتمادی
31-07-2013, 21:12
طنز پردازی تو ایران خیلی ضعیفه
بیشتر جاهای خنده دار فیلم رو باید به خاطر فیلتر شدن حذف کنن
ترنم اعتمادی
02-08-2013, 01:23
چرا فیلن خنده دار میسازن؟
که از 30 شب 20 شب پخش نکنن؟
mehdig20
02-08-2013, 01:38
امشب که پخش شد:confused:
ساعت حدودای یازده و ده دقیقه!
نکنه من توهم زدم:D
البته من فقط اتفاقی چند دقیقشو دیدم چون اهل سریال دیدن نیستم!
Majid393
02-08-2013, 04:43
یه سوال قمپض یعنی چی؟؟؟فکر کنم اشتباه نوشتم
قمپز ( در اصل قپوز) نام توپی است که عثمانیها در سلسله جنگهایی که با ایران داشتهاند مورد استفاده قرار میدادند. این توپ اثر تخریبی نداشت چرا که در آن از گلوله استفاده نمیشد و فقط از باروت و پارچههای کهنه که با فشار درون لوله توپ جای میدادند تشکیل شده بود. هدف از استفاده آن ایجاد رعب و وحشت در بین سپاهیان و ستوران بوده است. در جنگهای اولیه بین ایران و عثمانی، این توپ نقش اساسی در تضعیف روحیه سربازان ایرانی داشت ولی بعدها که دست آنها رو شد، دیگر فاقد اثر اولیه بود و هر گاه صدای دلخراش این توپ به صدا در میآمد، سپاهیان میگفتند: نترسید، قمپز در کردند.
بالاخره جواد عزتی هم اومد.اصلا تیکه هایی که بهنام تشکر توشه خوشم نیاد.
رنگ : نزدیک به سیاه :n02:
REZAHOSEYNGANI
02-08-2013, 10:23
سریال باحالی هست
یه نظرسنجی
دوستان آیاد دوست دارید آنچه که در آینده اتفاق خواهد افتاد را نشان دهند؟همین بخش "در آینده خواهیم دید"!
دیشب خیلی باحال بود کلی خندیدیم :دی
قضیه نشونه گیری دمپایی تهش بود :n09:
inceptro
02-08-2013, 10:58
یه نظرسنجی
دوستان آیاد دوست دارید آنچه که در آینده اتفاق خواهد افتاد را نشان دهند؟همین بخش "در آینده خواهیم دید"!
من کلا مخالف آنچه در آینده خواهید دید هستم کلا،دیگه چه برسه به سریال طنز که همه لذتش به اون در لحظه دیدنشه!
مگه آخوند ــه موتور سوار چه اشکالی داره که اینا سانسورش میکنن ؟! :n15:
CRIS Joon CR7
03-08-2013, 00:35
به نظر من خیلی بهتر بود بیشتر روی فیلم نامه ی سریال کار میکردند تا ذهن مخاطب رو بیشتر درگیر خودش کنه ...
نمونه های زیادی دیدیم مثل پایتخت 2 که با همه ی کاستی هاش ، سریال موفقی بود و به نظرم یکی از عواملش وجود یک هدف واحد در روند کلی
داستان بود که رسوندن گنبد و گلدسته به جنوب ایران بود که در این مسیر ؛ اتفاقات جالبی براشون پیش میومد که بیننده احساس سکون نمیکرد و مشتاق به
دیدن ادامه ی داستان بود اما من توی این سریال یه روند کلی نمیبینم و صرفا اتفاقات پشت سر هم پیش میان از رفتن وانت به پارکینگ ، پختن آش نذری ،
بازداشت شدنشون و ... همه و همه به صورت زنجیر وار به هم پیوسته هستند ...
در مقابل صاف و ساده بودنشون ، دوستی شون
حتی هنگام دعوا کردنشون که هیچی تو دلشون نیس و به آسمون نگا کردنای داداش فیروز و ... نکات +ـی هستش که یادم هست ،
ولی نمیخوام نقاط مثبت رو نادیده بگیرم گرچه سریال به نظر کم نقص ترین سریاله (گرچه من بقیه رو ندیدم!)
حتی هنگام دعوا کردنشون که هیچی تو دلشون نیس و به آسمون نگا کردنای داداش فیروز و ... نکات +ـی هستش که یادم هست ،
هنگام دعوا؟؟؟؟سریال از اول تا آخرش دارن با هم دعوا میکنند،به خدا اگر ولوم صدا رو نیاری پایین سرت درد میگیره.
سلام
اون قسمتی که تو مدرسه پسره مانور زلزله گذاشته بودن قسمت چند بود ؟ ندیدم می خوام دانلود کنم
Raـــــ Hـــــ Za
03-08-2013, 18:16
با اشاره به نقشهایش در «دودکش» و «طلا و مس»
جواد عزتی: دوست داشتم دوباره نقش روحانی را بازی کنم
جواد عزتی که با بازی در دودکش برای دومین بار ایفای نقش یک روحانی را تجربه میکند، با اشاره به نقشش در سریال ماه رمضان شبکه اول، یادآور شد: ابتدا قرار بود در نقش
دیگری زودتر وارد داستان شوم اما نقشم حذف شد و بنا شد که در نقش روحانی به «دودکش» بیایم.
وی که در فیلم «طلا و مس» هم نقش روحانی را ایفا کرده بود، میگوید: دوست داشتم دوباره نقش روحانی را بازی کنم.
بازیگر نقش حاجی انصاری در سریال «دودکش» در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: ابتدا قرار بود در نقش یک پسر جوان زودتر
وارد قصه «دودکش» شوم که نویسنده و کارگردان سریال ترجیح دادند نقشم را حذف کنند؛ این در حالی بود که خودم از همان ابتدا در جریان ماجرا بودم و بیخبر نبودم تا اینکه به
این نتیجه رسیدند که بهتر است در نقش روحانی در سریال ظاهر شوم و من هم چون این نقش را دوست داشتم پذیرفتم.
او ادامه داد: پیش از تولید سریال «دودکش» درگیر سریال «هفت سین» یدالله صمدی بودم، به همین خاطر کمی دیرتر به گروه پیوستم ولی از دور در جریان کلیت کار و نقشم بودم.
عزتی در ادامه دربارهی جذابیتهای نقشش به عنوان روحانی در سریال «دودکش» به خبرنگار ایسنا توضیح داد: نقش حاجی انصاری در «دودکش» کاراکتر قابل قبول و جذابی است
اما به نظرم اگر این نقش بیشتر گسترش داده میشد، جذابتر بود.
وی اولین تجربه همکاریاش با محمد حسین لطیفی در سریال «دودکش» را خوب دانست.
این بازیگر طنز سینما و تلویزیون که این روزها در تئاتری از سیامک صفری بازی میکند، دربارهی روند داستان سریال ماه رمضانی شبکه اول اظهار کرد: روند داستان «دودکش» آنقدر
ملموس است که به مخاطب میچسبد؛ چرا که ما در حال حاضر در برههای از زمان هستیم که مردم دوست دارند زندگی واقعی یکدیگر را ببینند و به روابط و مشکلات ساده نگاه
کنند، به همین خاطر مردم بیشتر سادگی را دوست دارند.
عزتی در پایان گفت: مردم دلشان نمیخواهد فکر کنند در یک فیلمنامه در حال گول خوردن هستند، من فکر میکنم «دودکش» توانسته از این مسائل فرار کند و به مقصدش
رسیده است، چرا که در «دودکش» چیزی اغراقآمیز نیست.
امشبم که پخش نشد :n03:
پخش شد که
من نمیبینم ولی خانواده دیدن:n16:
Eblis 2011
03-08-2013, 23:44
به علت ساعت های پخش نامنظم ، سریال رو تنبیه کردم و دیگه نگاش نکردم! :n02:
پخش شد که
من نمیبینم ولی خانواده دیدن:n16:
چه ساعتی پخش شد ؟؟ از ساعت 10 تا 12 رو پا شبکه یک بودم که پخش بشه اما نیومد که
inceptro
04-08-2013, 00:18
چه ساعتی پخش شد ؟؟ از ساعت 10 تا 12 رو پا شبکه یک بودم که پخش بشه اما نیومد که
اطمینان دارین شبکه یک بود:n02:10 دقیقه به 11 شروع شد دقیقا!
به نظر من اگر جواد عزتی رو وارد سریال نمی کردند، خیلی روند سریال تکراری می شد.
کاش کمی دستشون برای نوشتن فیلمنامه باز بود، اون موقع سریال خیلی دیدنی می شد.
به گزارش بولتن نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ اميرحسين رستمي، متولد 12 بهمن 1354 در تهران است، بيشتر مخاطبان او را با نام "شكور" در مجموعه "شمس العماره" به كارگرداني
"سامان مقدم" مي شناسند.
"رستمي" در طي اين سال ها به جاي شخصيت هاي طنز و جدي در سريال هاي متفاوت به ايفاي نقش پرداخت و اين روزها به بهانه بازي متفاوت او در مجموعه "دودكش" كه از شبكه يك سيما روي آنتن مي رود،
پاي گپ و گفتي با او نشستيم كه بخشي از آن را در مصاحبه زير مي خوانيد:
آقاي "اميرحسين رستمي" شما 15 كيلو وزن كم كرديد و فكر مي كنم به دليل كاراكتر متفاوت خود در "دودكش" اين كار را انجام داديد، درست است؟
قبل از "دودكش" سركاري بودم كه اضافه وزن پيدا كردم و به دليل حضورم در سريال مناسبتي "دودكش" 15 كيلو از وزن خود را كم كردم.
شما كاراكتر متفاوتي را در مجموعه "دودكش" بازي كرديد، آيا خلق شخصيت "بهروز" كار شما بود يا در متن طراحي كاراكتر شما اينگونه بود؟
"دودكش" طنز موقعيت بود و همه اين طراحي ها در متن انجام گرفته بود و زماني كه فيلمنامه را خواندم همه اتفاقها در آن ها طراحي شده بود و معتقدم اين سريال از نظر گريم، فيلمنامه و كارگرداني بسيار درخشيد.
** با فقر فيلمنامه مواجه ايم
چه چيز باعث درخشش و برقراري خوب "دودكش" با مخاطبان و نيز خود بازيگران اين سريال شد؟
ماجرا اين است كه ما مشكل بزرگي را در سريال سازي داريم و آن هم فقر فيلمنامه و دم دستي بودن متنها است، شخصيت پردازي ها درست انجام نمي شود و بازيگران بايد از توانايي خود به كار اضافه كنند تا شخصيتي
خلق شود كه اين مسئله هم بازيگر را به تكرار مي اندازد و يا به اصطلاحي ديگر بازيگر تمام ميشود، در "دودكش" شخصيت پردازي ها خوب بوده و اين اتفاق خوب را "برزو نيك نژاد" رقم زد و "ميرحسين لطيفي" هم به عنوان
كارگردان بازي درست را از بازيگران اين كار گرفت و باعث شد كه كار به سوي لودگي و لمپن بازي نرود و خوشبختانه همه بازيگران كار خودشان را به خوبي انجام دادند تا داستان براي مخاطب ملموس و باورپذير شود و امروزه
همه ما شاهد هزاران نفر چون "عفت"، "فيروز"، "بهروز"، "نصرت" و ... در جامعه هستند و قرار نيست كه اتفاق خاصي در "دودكش" رخ دهد.
** برقراري ارتباط با "بهروز" دشوار بود
"بهروز" به عقيده من متفاوت ترين كار كارنامه هنري شما بود، چگونه با اين كاراكتر ارتباط برقرار كرديد؟
من قبل از قرارداد، فيلمنامه را خواندم و با اين قصه سخت ارتباط برقرار كردم و در ابتدا تلاش كردم نقش كوچكتري را بردارم.
** " دودكش" بدون "فيروز" ساخته نمي شد
چرا؟ ايراد كار كجا بود؟
به جز نقش "فيروز" كه معتقدم جز "هومن برق نورد" كسي در كره زمين پيدا نمي شود كه بتواند آن را بازي كند، بقيه نقش ها براي "اميرحسين رستمي" جذاب نبود و براي من جاي كار نداشت من از اول عادت داشتم كه كار
با من شروع شود و بار سريال بر دوشم باشد و از سوي ديگر اين فضاي طنز و شخصيت "بهروز" برايم عجيب و غريب بود چون همه كمدي هايي كه تا الآن بازي كرده بودم، در نقش يك پسر شيك به عنوان مثال (شكور) در
"شمس العماره" و ديگر كارهايم را در طي اين سال ها داشته ام ولي "بهروز" "دودكش" جواني خنگ و پر دردسر است و اين تفاوت خيلي برايم قابل درك نبود.
** قبل از قرارداد عاشق قصه شدم
بعضي از نقش ها آدم را صدا مي كنند ولي نقش "بهروز" مرا صدا نكرد اما "محمدحسين لطيفي" كارگردان و "برزو نيك نژاد" نويسنده به من گفتند به ما اعتماد كن و اين ترس در من چالش بزرگي را به وجود آورد.
يعني شما مي گوييد نقش اصلاً براي شما وسوسه انگيز نبود؟
بله. دلايل آن را هم گفتم ولي الآن خوشحالم كه مردم راضي اند و خارج از كشور هم كه بودم، ديدم كه مردم به سايت ها مراجعه مي كنند و قسمت هايي را كه نديده اند را دانلود مي كنند و خوشحالم كه "بهروز" كاراكتري
متفاوت و جذاب شد.
** در "دودكش" پاسكاري تيم بي نظير بود
"دودكش" اثري ماندگار شد و "بهروز" كاراكتري متفاوت در كارنامه كاري شما، اين اتفاق را مديون چه كساني هستيد؟
از "برزو نيك نژاد" نويسنده به دليل شخصيت پردازي درست و همچنين از "محمدحسين لطيفي" كه كارگرداني صاحب نام و با تجربه هستند تشكر مي كنم و در كنار آن از ديگر اعضاي تيم به خصوص "ايمان اميدواري" طراح
گريم"، "امير حاتمي" صدا بردار، و "ابراهيم غفوري" تشكر ويژه اي دارم .
شما اشاره به گريم خود كرديد، كمي از اين جنسي گريم برايمان بگوييد؟
قطعاتي با دقت روي بيني و سيبيل گذاشته شد تا "اميرحسين رستمي" از خوش تيپي كارهايش درآيد تا به "بهروز" ، "دودكش" تبديل شود و اين جنس گريم هم براي من خيلي غريب بود.
** هوشمندي يك بازيگر نقش مهمي در ماندگاري او دارد
شما براي بازي در دو كار ديگر ماه رمضان انتخاب شديد، چي شد "دودكش" را برگزيديد؟
خوب اينجا بايد يك بازيگر هوشمندي خود را به كار گيرد و نقش را درست انتخاب كند و خوشحالم كه انتخاب درستي را انجام دادم و از حمايت هاي سازمان صدا و سيما تشكر مي كنم و در كنار آن از "مهدي فرجي" مدير
شبكه يك سيما به دليل حمايت هايشان نيز سپاسگزارم.
CRIS Joon CR7
04-08-2013, 00:35
دقت کردید بهروز (اميرحسين رستمي) چقدر شبیه رسول خطیبی(بازیکن سابق تیم ملی فوتبال) هستش:n26:
inceptro
04-08-2013, 00:39
دقت کردید بهروز (اميرحسين رستمي) چقدر شبیه رسول خطیبی(بازیکن سابق تیم ملی فوتبال) هستش:n26:
حتما شوخی میکنید دیگه :دی:n02::n08:
اطمینان دارین شبکه یک بود:n02:10 دقیقه به 11 شروع شد دقیقا!
نمی دونم :n02: اما یادمه ساعت 10 که عاقا سخنرانی کرد ساعت ده و نیم هم برنامه ویژه ماه رمضان آمد هی هم آنونس مستند ریس جمهور منتخب رو نشون میداد که ساعت یازده شب قراره پخش بشه اگه اون هم ساعت 11 پخش شده باشه تا 12 هستش من 12 باز زدم شبکه یک
دیدم هنوز مستند تموم نشده بعدش هم یه برنامه دیگه ای اومد :n04:
نمی دونم :n02: اما یادمه ساعت 10 که عاقا سخنرانی کرد ساعت ده و نیم هم برنامه ویژه ماه رمضان آمد هی هم آنونس مستند ریس جمهور منتخب رو نشون میداد که ساعت یازده شب قراره پخش بشه اگه اون هم ساعت 11 پخش شده باشه تا 12 هستش من 12 باز زدم شبکه یک دیدم هنوز مستند تموم نشده بعدش هم یه برنامه دیگه ای اومد :n04: مستند بعد دودکش و حدود 11:45 پخش شد
نمی دونم :n02: اما یادمه ساعت 10 که عاقا سخنرانی کرد ساعت ده و نیم هم برنامه ویژه ماه رمضان آمد هی هم آنونس مستند ریس جمهور منتخب رو نشون میداد که ساعت یازده شب قراره پخش بشه اگه اون هم ساعت 11 پخش شده باشه تا 12 هستش من 12 باز زدم شبکه یک
دیدم هنوز مستند تموم نشده بعدش هم یه برنامه دیگه ای اومد :n04:
دیشب ساعت حدود 10 دقیقه به 2 تکرارش کرد.
تو سایت شبکه یک تکرار امروزش رو زده 14:55:00
همه دعواها زیر سر دایی نصرت است / چندتا پیشنهاد را رد کردم / گفت گو با ستاره کوچک سریال «دودکش»
یکی از جذابیتهای سریال «دودکش» با کارگردانی محمد حسین لطیفی که شبهای رمضان امسال از شبکه یک سیما پخش میشود، نقش آفرینی بازیگران آن است.
هومن برق نورد (فیروز)، سیما تیر انداز (عفت)، بهنام تشکر (نصرت)، نگار عابدی (افروز)، امیر حسین رستمی (بهروز) و الناز حبیبی (عالیه) خانواده ای را شکل دادهاند که ماجراهای ریز و درشتی زیادی را پشت سر میگذارند. اما در این سریال، دو بازیگر خردسال با نامهای محمد رضا شیر خانلو (پوریا) و یاس نوروزی (پریا) هم بازی میکنند که به همان اندازه بزرگترها، بازیشان مورد توجه تماشاگران تلویزیون قرار گرفته است.
در این میان، محمدرضا شیر خانلو با این که تنها 7 سال دارد، با توجه به کارنامهاش، بازیگری با سابقه و شناخته شده به حساب میآید. از میان کارهای تصویری این بازیگر خردسال میتوان به سریالهای «چک برگشتی» و «دیوار» با کارگردانی سیروس مقدم و فیلم سینمایی «دهلیز» ساخته بهروز شعیبی اشاره کرد که برای آن نامزد دریافت سیمرغ بلورین بخش دستاوردهای فنی و هنر بخش «نگاه نو» جشنواره سی و یکم فیلم فجر هم شد. «دزد آب» کار مرتضی آقا حسینی و «ساقی» با کارگردانی امیر دژاکام هم دو نمایشی هستند که محمدرضا شیرخانلو در آنها نقش آفرینی کرده است.
ارتباط مناسب با نقش، بیان خوب، حس گرفتنهای به جا، بده بستانهای درست و منطقی با دیگر بازیگران و ... از نکات مثبت هنرنمایی محمد رضا شیر خانلو است که باعث شده کارگردانان زیادی به دنبال همکاری با او باشند. بازی در 10 اثر تلویزیونی، سینمایی و نمایشی در کمتر از دو سال و دریافت پیشنهاد های زیاد برای هشت ماه آینده، او را به ستاره کوچک و حرفه ای بازیگری ایران تبدیل کرده است؛ موقعیتی که گفت و گوی ما با محمد رضا شیر خانلو هم از بحث در باره آن آغاز شد.
در این گفت و گوی تلفنی که با همراهی مادر محمد رضا شیر خانلو انجام شد، این بازیگر خردسال با حاضر جوابی، نکته سنجی و بدون هیچ رودر بایستی به پرسشهای ما، پاسخهایی کوتاه داد.
از این که در این سن بازیگری حرفه ای شده ای، چه حسی داری؟
حرفهای؟ حرفهای یعنی چی؟
وقتی کسی کار تمام وقتش بازیگری باشد، به او حرفه ای میگویند. تمام یک سال گذشته مشغول کار در سریالها و فیلمها بوده ای و آن طور که مادرت میگوید برای هشت ماه آینده هم وقتت پر است. این ستاره شدن و مورد توجه قرار گرفتن چه مزه ای داره؟
خوبه. نشون می ده تو کارم موفق هستم که به من توجه می کنن.
صحنه ای از سریال «دودکش»
توجه مردم را میگویی یا کارگردانها را؟
هم مردم، هم کارگردانها.
این توجه یعنی شهرت. مشهور شدن و این که همه تو را میشناسند خوبه یا بد؟
خیلی خوبه. چند روز پیش رفته بودیم تنگه واشی که تو اون آب سرد یکی یکی بغلم میکردند تا با هام عکس یادگاری بگیرن. هر یک دقیقه مردم می آمدن با هام عکس می گرفتن. می گفتن «دود کش» را هر شب نگاه می کنن.
با خانواده برای تفریح رفته بودی؟
آره.
با رضا عطاران در فیلم سینمایی «دهلیز»
خب این توجه مردم باعث نشد از تفریح با خانواده باز بمونی. خیلی از بازیگران برای همین از شهرت فراری هستن. نظر تو چیه؟
به نظر من که خوبه. هیچ عیبی نداره.
وقتی به یک بازیگر کارهای زیادی پیشنهاد میشود، مجبور است دست به انتخاب بزند و از میان آنها تنها در بعضیها بازی کند. تو چطور پیشنهاد بازی در یک سریال یا فیلم را قبول میکنی؟
بستگی داره.
به چی؟
به دیالوگ هاش و این که نقش پر رنگ باشه.
یعنی دیگه نقش کوچیک قبول نمیکنی؟
نه اصلاً. دیگه تله فیلم هم قبول نمیکنم.
تو انتخاب یا رد کردن یک کار خودت تصمیم میگیری یا مادر و پدرت؟
با هم.
چه جوری؟
فیلمنامه را برام می گن، اگر نقش را دوست داشتم، قبول میکنم.
تا حالا چند تا کار را رده کرده ای؟
خیلی. فقط هفته پیش سه تا فیلم سینمایی رو رد کردیم.
نقش هاش کوچیک بود؟
آره. یک سریال رو هم رد کردم.
اون هم به دلیل نقش کوچیکش؟
نه، نقش اصلی بود.
پس چرا رد کردی؟
(با کمک مادرش جواب میدهد) چون پاییز و زمستون شش ماه باید سر کار میرفتم و از مدرسه می موندم.
پارسال که کلاس اول بودی با این همه کار چه جوری مدرسه میرفتی؟
نرفتم.
محمد رضا شیر خانلو سال گذشته در بخش «نگاه نو» جشنواره فجر نامزد سیمرع بلورین دستاوردهای فنی و هنری شد
واقعاً نرفتی؟
نه. (با توضیحات مادرش ادامه میدهد) چون آذر و دی سر صحنه فیلم «دهلیز» بودم و بهمن در «دودکش» بازی میکردم.
پس چه جوری درس خوندی؟
معلم شبها می اومد خونمون. صبحها و عصرها میرفتم فیلمبرداری و شبها از ساعت 9 تا 12 درس می خوندم.
این که خیلی سخته. به فکر نیفتاده ای کمتر بازی کنی؟
نه.
چرا؟
چون استعداد دارم و بازیگری رو دوست دارم. (مادرش به او یادآوری میکند) اما سال بعد از اول مهر میرم مدرسه. برای همن اون سریال رو رد کردم.
برنامه چند ماه آیندهات چیه؟
(با کمک مادرش) بازی در یک فیلم سینمایی با کارگردانی آقای علیرضا نادری را شروع کردهام که داریم فیلمنامه را دور خوانی میکنیم. آخر شهریور هم آقای سعید سهیلی خواسته است در فیلمش بازی کنم.
یعنی تا پایان سال همین دو کار است؟
نه. چون از حالا برای سریالهای عید آمدهاند صحبت کردهاند، یکی را انتخاب میکنم.
اما تو مدرسه نمیگذارند چند هفته غیبت کنی.
قرار میذاریم فیلمبرداری عصرها یا روزهای تعطیل باشه تا مدرسه هم بروم.
حرف از درس و تحصیل شد و برای همین میخواهم ازت بپرسم برای وقتی بزرگ بشی، چه برنامه ای داری. آیا میخواهی بازیگر شوی؟
نه نمی خوام بازیگر بشم.
پس چی؟
اگر بخوام کار هنری کنم، کارگردان میشم. میرم دانشگاه درس می خونم.
اگر نخواهی کار هنری بکنی؟
دارم تنیس و شنا کار میکنم. اگر تو بزرگی نخوام کارگردان بشم، حتماً بازیکن تنیس میشم.
تا حالا در چند سریال، فیلم سینمایی و نمایش بازی کرده ای. قبل از این که دانشگاه بروی و کارگردان شوی، بیشتر دوست داری در تلویزیون بازی کنی یا سینما یا تئاتر؟
سینما و تئاتر.
چرا؟
نمیدونم. شاید چون با کلاستره.
اما با سریالهای تلویزیونی بیشتر محبوب و مشهور میشی.
می دونم. اما اگر بخوام مثل آقای (هومن) برق نورد و (بهنام) تشکر بازیگر خوبی بشم، باید تئاتر کار کنم.
پس چرا تنها دو تا تئاتر بازی کرده ای؟
چون پیشنهاد نمیکنند. میگن تو تئاتر برای بچهها کمتر نقش هست. بیشتر برای بزرگترها کار هست.
تو هر تئاتر یا فیلم و سریال که بازی میکنی، با دیگر بازیگران خیلی رفیق میشی. تو نمایش «ساقی» با امیر یل ارجمند و تو فیلم «دهلیز» با رضا عطاران دوست شده بودی. در سریال «دودکش» چطور؟
با همه دوست هستم.
نظرت در مورد هومن برق نورد چیه؟
عاشقشم. دوستش دارم.
تو سریال در نقش فیروز چه جور بابایی هست؟
بابای خیلی خوبیه. با دایی من لجه.
از این که هی به دایی نصرت گیر می ده ناراحت نمیشی؟
نه.
چرا؟
چون همه دعواها سر دایی نصرته.
یعنی همه بدبختیهای خانواده تقصیره دایی نصرت است؟
آره. همش می گه بلدم و کارها رو خراب می کنه. اون وقت بابا فیروز باید کارها رو درست کنه.
راستی خیلی از مردم میپرسند آخر سریال چی میشه؟ آیا پایان داستان، بابا فیروز همه کارها رو درست میکنه؟
می دونم اما نمیگم.
گفتن به ما نگی؟
نه. من خودم نمی گم. این جور چیزا رو می دونم.
پس باید بشینیم تا شب آخر ببینیم داستان چی میشه؟
بله. اما آخرش خوب تموم میشه.
منبع: خبرآنلاین
Raـــــ Hـــــ Za
04-08-2013, 21:34
«همه آمادهاند؟! برویم ...»/ یک روز در «دودکش» تلویزیون
قالیشویی «مشتاق»، همان قالیشوییای است که این روزها در «دودکش» اتفاقات جالب و شاید تلخی برایش پیش میآید. یک روز پلمپ میشود، یک روز فرشهای دزدی شده
قبول میکند، یک روز باران میبارد و تمام فرشها را خیس میکند و هزاران ماجرای دیگر.
قالیشویی «مشتاق» را سازندگان «دودکش» خود ساختهاند و آنجا را لوکیشن خودشان کردهاند. این مکان در واقعیت وجود خارجی ندارد. یک محوطهی باز در دارآباد که دری بزرگ
دارد، یک حیاط نسبتا بزرگ و ساختمانی کوچک در گوشهای از حیاط. هم دارد که خانواده فیروز در آنجا زندگی میکنند.
عکس: مهدیه لطیفی
به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، اواسط اردیبهشت که با روز زن هم مصادف است، راهی لوکیشن «دودکش» میشویم. هنوز به قالیشویی نرسیدیم. بعد از
گذراندن کوچهها و خیابانهای سربالایی دارآباد بالاخره بعد از پرسوجو از اهالی محل که در جریان کار «دودکش» هستند، لوکیشن را پیدا میکنیم.
اینجا همان قالیشویی است که فیروز به همراه همسر و برادرش در آنجا کار و زندگی میکنند.
وقتی به در قالیشویی «مشتاق» میرسیم، کمی مکث میکنیم و وارد نمیشویم. در نیمه باز است. گروه مشغول کار هستند و نمیتوان از وسط صحنه عبور کرد.
از بیرون نظارهگر کار «دودکش»یها هستیم. از لای در، ابتدا چهره امیرحسین رستمی را با گریم کاملا متفاوت میبینیم.
او یک جاروی دسته شکسته دستش گرفته و کنار وانت قالیشویی ایستاده است. از گریمی که رستمی در نقش «بهروز» دارد خندهمان میگیرد. او در دودکش یک پسر ساده و سر
به زیر است که احترام زیادی به کاراکتر مقابلش یعنی فیروز (برادر بزرگترش) میگذارد.
از فرصت «کات» گفتن دستیار کارگردان استفاده میکنیم و وارد قالیشویی میشویم.
وارد حیاط بزرگی میشویم که کف آن از سنگریزهها پر شده است. سمت راست حیاط فرشهایی متفاوت با رنگهایی گوناگون را میبینیم که آویزان شدهاند.
سمت چپ حیاط هم خانه کوچک فیروز توجهمان را جلب میکند که همه عوامل مقابل آن جمع شدهاند، انتهای حیاط یک سولهی کوچک است که مخصوص شستن فرشهاست.
برای چند لحظه به گروه استراحت میدهند.
ابتدا به سراغ محمد حسین لطیفی - کارگردان سریال «دودکش» - میرویم که در گوشهای از حیاط در حال چای خوردن است.
- آقای لطیفی امکان گفتوگو هست؟
- چشم... چشم؛ اجازه دهید یک سکانس دیگر بگیریم. مصاحبه هم میکنم.
*** نویسنده بیش از کارگردان درگیر دیالوگهاست
عکس : مهدیه لطیفی
کارگردان «دودکش» با عجله به سمت خانه فیروز میرود و روی یک صندلی مینشیند تا از روی مونیتور مقابلش نظارهگر کار بازیگران باشد.
سپس چهره نگران برزو نیکنژاد - نویسنده «دودکش» - توجهمان را جلب میکند که مدام سر صحنه راه میرود و با حرکات بدن به بازیگران میگوید که چطور دیالوگهایشان را
بگویند.
نیکنژاد هم از آن دست نویسندگانی است که در صحنه فیلمبرداری خودش را حتی بیشتر از کارگردان درگیر بازیگران میکند. او در این کار دستیار کارگردان هم هست.
وقتی از او میخواهیم تا مصاحبهای با ما داشته باشد، تمایلی به گفتوگو نشان نمیدهد و میگوید: اهل گفتوگو نیستم.
نویسنده و دستیار کارگردان سپس با گفتن این جملات «همه آمادهاند؟ برویم» برای تصویربرداری بازیگران و عوامل را صدا میزند.
«همه سر جایشان بایستند، کسی از صحنه فیلمبرداری رد نشود ...» جملههای هشداری نیکنژاد همچنان ادامه دارد.
در همین حین صدای امیرحسین رستمی را میشنویم که با شوخی به ما میگوید: اگر یک لحظه وارد کادر شوید، باید تا آخر بازی کنیدا!
*** در «دودکش» اتفاق عجیب و غریبی نمیافتد
عکس : مهدیه لطیفی
رستمی در گفتوگویی که با خبرنگار ایسنا انجام میدهد با پرسشی مبنی بر اینکه چه توضیحی برای متفاوت بودن نقشهایش دارد؟ مواجه میشود که با خنده اینگونه پاسخ
میدهد: سال 91 تمرکزم روی قصههای ملودرام بود و فکر میکنم سال 92 فعلا تمرکزم روی طنز باشد اما ممکن است یک دفعه نقش قاتل را هم بازی کنم.
وی میگوید: نقشهایم بستگی به میل و علاقهام دارد و امروز و فردایم متفاوت است و اصلا قابل پیشبینی نیست.
در این فضا که دستیار کارگرادان بازیگران را صدا میزند پسر بچهای با چهره شیطنتآمیزی را میبینیم که ما را یاد سریال «چک برگشتی» میاندازد.
او محمدرضا شیرخانلو است. همان بازیگر کوچولویی که توانست در فیلم «دهلیز» سیمرغ بگیرد. او در «دودکش» نقش پوریا - پسر برق نورد - را ایفا می کند.
پوریا با روپوش مدرسه سر صحنه نشسته و با تبلتی که در دست دارد آنقدر غرق بازی شده که متوجه پوریا، پوریا گفتنهای دستیار کارگردان نمیشود و بعد از چندین بار صدا
کردن بالاخره حاضر میشود تا دست از بازی بردارد و وارد «دودکش» شود.
*** بیشتر غر بزن !
یک دوچرخه قدیمی مقابل خانهی فیروز کله پا شده است و هومن برقنورد هم با گریمی عجیب، موها، ابرو و سبیلهای نارنجی رنگ و با لباسهایی متفاوت در کنار دوچرخه
نشسته و با جعبه ابزاری که مقابلش است، مشغول تعمیر دوچرخهاش است.
در همین هنگام سیما تیرانداز - بازیگر نقش عفت - در حالی که با موبایل صحبت میکند، قدم زنان به سمت برقنورد میآید تا دیالوگش را بگوید.
روبروی برقنورد، امیرحسین رستمی بازیگر نقش «بهروز» ایستاده و با جارویی دسته شکسته، ماشین قالیشویی را تمیز میکند و مدام زیر لب با خودش غر میزند.
این سکانس مربوط به قسمت دوازدهم سریال «دودکش» است که بیشتر از شش بار تکرار میشود.
لطیفی به رستمی میگوید: بیشتر غر بزن. سرت را بیشتر تکان بده.
لطیفی سپس رو به سمت گروه صدا میکند و میگوید دُز صدای خانم تیرانداز کم است.
بالاخره پس از چندین بار ضبط، برداشت باب میل نویسنده و کارگردان ضبط میشود و میگویند کات.
پس از پایان ضبط سکانس کوتاهی به سراغ سیما تیرانداز - بازیگر نقش عفت - میرویم.
*** امیدوارم از آزمون دودکش سربلند بیرون بیایم
بازیگر نقش «عفت» معتقد است: نقشش در «دودکش» به شدت متفاوت است.
وی در گفتوگویی که با ایسنا انجام داد درباره متفاوت بودن نقشش در سریال لطیفی میگوید: تاکنون تجربه اینگونه طنز را در سریالهای تلویزیون نداشتهام، امیدوارم از این آزمون
سربلند بیرون بیایم.
تیرانداز که در سریال لطیفی نقش همسر هومن برقنورد را ایفا میکند، دربارهی اولین تجربه بازیاش در یک سریال طنز، اینگونه اظهار میکند: اگرچه که جسته و گریخته در تئاتر
نقشهای طنز هم اجرا کردهام، اما تا به حال تجربهی این نوع طنز را در تلویزیون نداشتم. نمیخواهم از خودمان در «دودکش» تعریف کنم، ولی فکر میکنم در این سریال با مخاطب
ارتباط خوبی برقرار کردهایم.
این بازیگر در ادامه می گوید: امیدوارم مردم «دودکش» را دوست داشته باشند.
تیرانداز در پایان صحبتهای خود از تجربه همکاریاش با محمد حسین لطیفی در «دودکش» اظهار خوشحالی می کند و می گوید: برغم اینکه آقای لطیفی کارگردان نکتهسنج و
باوقتی است، خیلی خوشحالم که با وی همکاری کردم چراکه همین نکتهسنج بودن ایشان را دوست دارم.
*** لطیفی: هر وقت بیننده کارم را ببیند، دوست دارم
در ادامه محمد حسین لطیفی را میبینیم که در حال استراحت است. از او میخواهیم چند لحظهای درباره قصه «دودکش» توضیح دهد.
لطیفی که پیش از ساخت سریال «دودکش» تجربهی ساخت سریالهای ماه رمضانی «صاحبدلان» و «نردبام آسمان» را هم داشته، در گفتوگویی با خبرنگار ایسنا، درباره اینکه
سریال «دودکش» تا چه اندازه برای پخش در ماه رمضان مناسب بود؟ میگوید: هر زمان که بینندهی من بنشیند و کارم را تماشا کند، من دوست دارم که سریالم پخش شود؛ البته
در پخش ماه رمضانی یک بار تجربه بدی داشتم.
او خاطرنشان میکند: برای سریال «نردبام آسمان» یک سال و نیم زحمت کشیده بودم که به فاصله 15 روزه برای ماه رمضان آماده شد و قطعا هم یکسری کم و کاستیهایی را به
لحاظ پخش مناسبتی داشت، من «نردبام آسمان» را 45 دقیقهای تهیه کرده بودم که مجبور شدم تایم آن را 30 دقیقهای کنم؛ بنابراین تمام نقاط تعلیقم برهم ریخت و انتظاری که از
کارم از سوی بیننده داشتم، اتفاق نیفتاد به همین خاطر «نردبام آسمان» کمی مرا آزرد.
کارگردان سریال دودکش اضافه میکند: بنابراین برای پخش سریال «دودکش» در ماه رمضان هم پیش از پخش با مدیر شبکه اول تماس گرفتم و با ترس و وحشت گفتم «دودکش»
من 45 دقیقهای است، قرار نیست که 30 دقیقهای شود؟! که ایشان گفتند خیر، همان 45 دقیقهای میماند و من خوشحال شدم به همین خاطر خیلی برایم فرقی نمیکند که در
چه فصلی کارم به روی آنتن برود.
*** آقای لطیفی چرا «دودکش»؟
وقتی از لطیفی دلیل اسم «دودکش» را میپرسیم می گوید: من اصولا در انتخاب اسم کارهایم تک سیلابی بودن را دوست دارم و برایم همیشه جالب و دوست داشتنی بوده و
هست.
با پایان صحبتهای لطیفی توجهمان به هومن برقنورد جلب میشود که در گوشهای از حیاط زیر درختی نشسته است، خلوتش را بر هم میزنیم و با او به گفتوگو مینشینیم.
او که برایش ایفای نقشهای جدی و طنز تفاوتی ندارد، این بار قرار است با کاراکتری متفاوت نقش پدر خانواده را در تلویزیون ایفا کند.
وقتی در ابتدا از وی درباره تفاوت نقشهایش میپرسیم، میگوید: کلیت کاراکتر برایم مهم است و طنز و جدی بودن کار خیلی دغدغهام نیست.
*** وقتی هومن برق نورد یک پدر با مسؤولیت میشود
بازیگر نقش فیروز در سریال «دودکش» درباره گریم متفاوتش به خبرنگار ایسنا توضیح میدهد: در این سریال با این گریمی که میبینید نقش پدر یک خانواده است که علاوه بر
ادارهی خانواده وظیفه دارد یک قالیشویی را هم اداره کند. در «دودکش» آقای لطیفی نقشم را خیلی دوست دارم و احساسم این است که خوب از آب درآمده باشد.
در ادامه وقتی از وی سوال میکنیم چقدر به متفاوت بودن نقشهایش در قاب شیشهای تلویزیون اهمیت میدهد؟ میگوید: تمام نقشهایی که ایفا میکنم انتخابهای خودم
است و طبق معمول متن کاری که به من پیشنهاد میشود را میخوانم، اگر نقشم را دوست داشته باشم میپذیرم و اگر هم خوشم نیاید قبول نمیکنم.
برق نورد که در سریالهای طنزی چون «ساختمان پزشکان»، «دزد و پلیس» و «تاکسی پلیس» نیز حضور داشت در پاسخ به اینکه به عنوان بازیگر، نقشهای جدی را بیشتر
میپسندید یا طنز؟ خاطرنشان میکند: من به عنوان بازیگر کاری را که دوست داشته باشم انجام میدهم و اصلا برایم اهمیت ندارد که طنز باشد یا جدی؛ چرا که کلیت کار برایم
مهم است و در نهایت باید از کاراکترم خوشم بیاید تا بتوانم آن را بازی کنم.
بازیگر نقش فیروز در «دودکش» درباره اولین تجربه کاری اش با لطیفی میگوید: اولین تجربهام با آقای لطیفی عالی است؛ شخصیت هر کارگردانی از کارهایی که انجام داده
مشخص است و احتیاجی نیست که حتما از نزدیک با وی آشنا شویم بنابراین من با ایشان احساس راحتی میکنم و راضی هستم از اینکه سر پروژه «دودکش» با وی همکاری
دارم.
*** برای لطیفی بازیگر و نابازیگر فرقی ندارد
انتهای حیاط زیر سایه درختان محل استراحت بازیگران و عوامل سریال «دودکش» است. در آنجا عدهای از بازیگران را میبینیم که با لباسهای کارگری نشستهاند.
آنها نقش کارکنان قالیشویی را برعهده دارند. وقتی از آنها درباره همکاری با لطیفی میپرسیم بیدرنگ همه آنها از کار کردن با لطیفی ابراز خوشحالی میکنند و میگویند: آقای
لطیفی اسطوره یک انسان واقعی است و بازیگر و نابازیگر برایش هیچ فرقی ندارد.
سپیده عنایتی که نقش سر کارگر قالیشویی مشتاق در سریال «دودکش» را عهدهدار است، میگوید: از اینکه در «دودکش» با آقای لطیفی همکاری میکنم خیلی خوشحالم
چراکه ایشان یک کارگردان با تجربه و با اخلاقی هستند که از کار کردن با وی فقط لذت میبریم.
در مقابل یکی دیگر از بازیگران «دودکش» را میبینیم که یکی دیگر از کارگران قالیشویی است.
عصمت بافندگان هم درباره همکاری با «دودکش»یها می گوید: سختیهای کار در کنار آقای لطیفی اصلا احساس نمیشود و حتی روزهایی که آف هستیم دلمان برای کار با
عوامل «دودکش» تنگ میشود.
کمکم باید از قالیشویی مشتاق برویم تا گروه به کارشان برسند.
*** و خداحافظی با «دودکش»یها
بازیگران دوباره به سر کارشان برمیگردند و با صدای سه دو یک گفتن دستیار کارگردان و همچنین دست تکان دادن کارگردان؛ دوباره همه جا را سکوت فرا میگیرد.
در همین حین الناز حبیبی، بازیگر نقش عالیه را میبینیم که میخواهد در سکانس بعدی مقابل دوربین برود.
قبل از ضبط سکانسهای بعدی «دودکش»، صحنه را ترک میکنیم و با دودکشیها خداحافظی میکنیم. در حین بیرون آمدن از در بزرگ قالیشویی مشتاق هستیم که جواد عزتی،
بازیگری که نقش روحانی را در سریال دارد، میبینیم.
آنچه که خواندید گپ و گفت های خبرنگار ایسنا با بازیگران و عوامل سریال در حال پخش «دودکش» بود که با حضور در پشت صحنه این مجموعه حاصل شد.
سلام
اون قسمتی که تو مدرسه پسره مانور زلزله گذاشته بودن قسمت چند بود ؟ ندیدم می خوام دانلود کنم
دستتون درد نکنه !
آقا هیچ کدوم از سایتایی که برا دانلود گذاشتن توضیحی درباره داستان اون قسمت نگفتن من که نمی تونم اول 300 مگابایت دانلود کنم بعد ببینم درست دانلود کردم با نه !
جوابمو بدین دیگه همون قسمتی که نصرت تو چاه گیر کرده بود
MoJtaBa.R
04-08-2013, 23:42
دستتون درد نکنه !
آقا هیچ کدوم از سایتایی که برا دانلود گذاشتن توضیحی درباره داستان اون قسمت نگفتن من که نمی تونم اول 300 مگابایت دانلود کنم بعد ببینم درست دانلود کردم با نه !
جوابمو بدین دیگه همون قسمتی که نصرت تو چاه گیر کرده بود
مانور زلزله مربوط به اوایل قسمت 4 هست عمو : عصبانی میشی چرا؟:دی
دوستان من الآن که به فکر کاری که صاحب خونه کرد و حرفی که زد یاد حضرت علی اصغر افتادم !:n28:
ahriman323
05-08-2013, 18:49
اگه یه وقتایى مغلطه كردم، قمپز در كردم، قپى اومدم، بدجورتو آمپاس شدیدم و محتاج دعا…پس حلالم كنید و برام دعا كنید كه به ضرص
قاطع میگم هرچه بوده بى شائبه بوده.
بگوخب…
اگر کسی برات قمپز در کرد براش لغز بخون تا تو انپاس نری و برات ان قلت نیاد
بگو خب :)
ترنم اعتمادی
05-08-2013, 22:44
چرا آخونده اینجوریه
کلا خارج میزنه
میکنه میره
hossein 1994
05-08-2013, 22:54
اینا دارن یه جورایی به آخ.....مسخ....میکنن
اون صحنه رو ندیدن که کم میورد میگفت یه صلوات بفرستین:n02:
EngineeR EhsaN
05-08-2013, 23:30
من که خیلی آخونده رو دوست دارم مخصوصا این داستانهایی که تعریف میکنه!! این داستانی که گفت در مورد مگس متحول کرده منو :دی
maryam_ee
07-08-2013, 11:25
اينم سريال بي خوديه. مثلا مي خوان اداي پايتختو در بيارن كه هي براشون مشكلات پيش ميادو سرشون خيلي شلوغه مثلا.از بهنام تشكر انتظار نداشتم.
ترنم اعتمادی
07-08-2013, 14:41
داستاناش که باحاله
ولی چرا صداشو اونجوری میکنه
زمان این داستاناشم بهش بگین دیگه:n26:
ترنم اعتمادی
07-08-2013, 23:10
ای وایییییییییی
بچه رو موتور زد
نوچ
دلم سوخت واسه فیروز داد میزد که کلیه هاشو بخرن خرج عمل بچش کنه
چقدر بچه عزیزه
البته این هم خوب تموم میشه که مردم در غم و اندوه فرو نرن روز عیدی:n02:
^
هیجی دیگه حتما ار بیمه مدرسه استفاده میکنن
امشب قسمت اخره
ولی خدا کنه مثل مادرانه بی معنی تموم نشه فقط امیدوارم:n02:
mmahnazz
08-08-2013, 02:44
سریال خوبی بود تقریبا میشه گفت مثل پایتخت که داستان خاصی نداره ولی از اتفاقات ساخته شده و آدماش و ارتباطادشون به دل می شینه و عاطفه بینشونو لوس نشون نمی ده ....
miss_ava7
08-08-2013, 11:57
هومن برق نورد شخصيت خيلي باحالي توي سريال داره، خيلي هم خوب بازي کرده،
کلا آدماي اين سريال از بهروز گرفته تا نصرت و جواد عزتي و اون کارگره که گوشش داغون شده واقعي و دوست داشتني اند و دور و برمون ديديم..
اين سريال خيلي منو خندوند و بعضي وقتام مثل ديشب اشکمو دراورد. سريال خوبي بود:n01:
خیلی باحاله...
جواد عزتی که به عالیه سلام میکنه .عالیه میگه : " علیک همچنین " هول میشه :n02:
یه چیزی که خیلی حرصمو در میاره رفتار سیما تیرانداز هست.میدونه برادرش داغونه.احمقه.پفیوزه.قمپزه.پ رروئه.بی عرضست.باز طرفداریش میکنه.بدم میاد ازش.
صاحبخونه نصرت اینا هم باحاله.:n09: میرقصید.
ترنم اعتمادی
08-08-2013, 15:51
اینم مث بقیه فیلما ته نداره:n28::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14: :n14:
خیلی این سریال به دلم نشست :n01:
اون جایی که تو بیمارستان گفت کلیه می فروشم خیلی قشنگ بود ولی به نظرم می تونست خیلی بهتر باشه یعنی پتانسیل بیشتری داشت موقعیتی که طراحی کرده بودن :n18:
. . . .
. . .
. .
.
چه زود تموم شد:45:
vahidgame
08-08-2013, 21:12
بعضی از کارگردان های توی تی وی ما واقعا کارشون درسته که محمد حسین لطیفی یکی از این افراده
این سریال هم مثل سریال پایتخت 2 که توی عید خیلی گل کرد و یه سریال مناسبتی بود ، شرایطی شبیه همون سریال رو برای ماه رمضون امسال داره و کلا طنزهای به این شکل که همراه با مشکلات جامعه و بعضا صحنه های تاثیرگذار هستن بیشتر به دل می شینن...
بازیگرای اصلی هم توی این سریال همگی خیلی خوبن حتی بچه های کوچک ولی من نمی دونم چرا با بازی بهنام تشکر توی اون اصلا حال نمی کنم و نه زیاد جالب بازی می کنه و نه کلا نقش خوبی داره!
به جز اون دیگه ایراد خاصی توی سریال ندیدم و برخلاف خیلی سریال های این روزا یه سریالی هست که بعدها توی حافظه و خاطرات ما جایی داشته باشه...
امیدوارم پایان خوبی هم داشته باشه و حتما هم به عروسی ختم نشه :دی
امشب چرا این سریال را تا الان که حدودا یک ساعت تاخیر داشت پخش نکردند؟:n02:
ahriman323
08-08-2013, 22:33
اینجا ایرانه دیگه هر وقت دلشون بکشه پخش می کنند!دلشون نکشه پخش نمیکنن!
farshidmm
08-08-2013, 23:42
این سریال 26 قسمت بوده و قرار بود قسمت آخرش شنبه تموم بشه
ولی 24 قسمت پخش شد که نشون میده 2 قسمت سریال سانسور و قلع و قمع شده تا امشب هر جور شده تمومش کنن بره
پخش سریال هم در ایام ماه رمضان نامنظم بود
یه شب 10:30 پخش میشد یه شب 11 به شب 11:30 حتی یه شب 12 پخش شد
به غیر از 5 شبی که در ایام شب قدر پخش نشد در اولین جمعه ماه رمضان هم پخش نشد و به جاش کلاه پهلوی رو بردن رو انتن
این سریال 26 قسمت بوده و قرار بود و قسمت آخرش شنبه تموم بشه
ولی 24 قسمت پخش شد و نشون میده 2 قسمت سریال سانسور و قلع و قمع شده تا امشب هر جور شده تمومش کنن بره
پخش سریال هم در ایام ماه رمضان نامنظم بود
یه شب 10:30 پخش میشد یه شب 11 به شب 11:30 حتی یه شب 12 پخش شد
به غیر از 5 شبی که در ایام شب قدر پخش نشد در اولین جمعه ماه رمضان هم پخش نشد و به جاش کلاه پهلوی رو بردن رو انتن
اینکه چند قسمتی از سریال ها حذف میکنن چیز جدیدی نیست و حدودا در ایران 98 درصد سریال ها به قول شما قلع و قمع میشن......یعنی اگه سریال پایان زیبایی هم داشته باشه باز میزنن نابودش میکنن که همه بیان بگن عجب پایان افتضاحی داشت.....
بی نظمترین شبکه - شبکه یک هستش دیشب از ساعت 22:45 دقیقه تا 23:20 که سریال پخش شد مدام نوشت تا دقایقی دیگر ...
واقعا این تا دقایقی دیگر از شبکه یک براش چه معنی میده ؟ نمیگه مردم رو از این شبکه بی نظم دلسرد میکنه :n24:
Amin-Nasim
09-08-2013, 09:20
سلام :n02:
چیزه ....:n02: یادم نمیاد چی میخواستم بگم :n02:
دوستان یه صلوات بفرستین :n02::n02::n02::n02::n02:
اهاااااا ، یادم اومد :n02:
اسم صاحب خونه نصرت چی بود ؟؟؟؟ همون پیر مره !!!!!!
چند سالشه ؟؟؟؟؟
سلام :n02:
چیزه ....:n02: یادم نمیاد چی میخواستم بگم :n02:
دوستان یه صلوات بفرستین :n02::n02::n02::n02::n02:
اهاااااا ، یادم اومد :n02:
اسم صاحب خونه نصرت چی بود ؟؟؟؟ همون پیر مره !!!!!!
چند سالشه ؟؟؟؟؟
آقای ...آقای چیز بود فکر کنم :n02: نوک زبونم بودا :n13: آقا یه صلوات بفرستین تا یادم بیاد :n02:
اسم صاحب خونه نصرت چی بود
شوخی سازندگان «دودکش» با علیرضا افخمی و رئیسفارابی
علیرضا افخمی چند سال قبل درسریال «عملیات 125» سر شوخی را با محمد حسین لطیفی باز کرد و اسم یکی از آتش نشانانرا حسین لطیفی ( با بازی ایمان صفا ) گذاشت.حال، لطیفی هم بعد از چند سال پاسخ این شوخی را داده و در سریالدودکش نام صاحبخانه بدعنق قصه را " علیرضا افخمی " گذاشته است.مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی هم از این شوخی ها بی بهره نبود و دریکی از قسمت ها در بخش اورژانس بیمارستان چند باری نام " احمد میرعلایی " به عنوان یکیاز بیماران شنیده شد.
منبع: بانی فیلم
ترنم اعتمادی
09-08-2013, 11:14
اینجا ایرانه دیگه هر وقت دلشون بکشه پخش می کنند!دلشون نکشه پخش نمیکنن!
دوستان تبریک میگم که انقد بدبینین
وی شاید به قول بابام سیدی رو گم کرده بودن
انقدر خرده نگیرین
ولی خوب تهش اونقدرام بد نبود
اینام از تلویزیون کنده شدن
خسته نباشین
M o h a m m @ d
09-08-2013, 11:23
تکه کلام های بازیگر نقش اول سریال دودکش این روزها دهان به دهان می پرخد. اما این تکه کلام ها از کجا آمده و چه کاربردی دارد؟
«خدایا ما را بخاطر قمپوزهایی که تابه حال در کردیم و لُغُزهایی که خواندیم ببخش و بیامرز و در آمپاس قرارنده... الهی آمیییین».
به گزارش مجله مهر شاید اگر این پیامک بامزه، یک ماه زودتر میان مردم دست به دست می شد، کسی نمی توانست زیاد از مفهومش سردربیاورد. اما وقتی این اصظلاحات در ماه مبارک رمضان هرشب بارها و در موقعیت های مختلف، در سریال «دودکش» و از زبان شخصیت اصلی سریال شنیده می شود، خیلی زود ان را تبدیل به تکه کلام های محبوب میان مردم کرده است. اما این تکه کلام ها چه معنایی دارد و در چه مواردی گفته می شود؟
قُمپُز در کردن:
این اصظلاح از زمان جنگ دولت عثمانی با ایران مورد استفاده قرار گرفت. قمپزنوعی توپ جنگی سَرپُر بود که دولتِ امپراطوری عثمانی در جنگهایش با ایران به کار می برد. قمپز اما برخلاف توپ های جنگی دیگر، هیچ اثر تخریبی نداشت و تنها در نقاط کوهستانی شلیک می شد تا با کمک پژواک صدا در کوهستان،صدای مهیبی تولید کند و موجب رعب و وحشت سربازان ایرانی شود. این توپ گلوله ای نداشت و فقط در آن مقدار زیادی باروت می ریختند و پارچه های کهنه و مستعمل را با سُنبه داخل آن می کردند و می کوبیدند تا کاملا سفت و محکم شود و سپس آن را شلیک می کردند. چندی بعد که ایرانیان به ماهیت دروغین و توخالی این توپ ها پی بردند، اصطلاح «قمپز در کردن» را برای ادعایی که سروصدای زیادی دارد اما بی اثر و دروغین است به کار می بردند.
لُغُز خواندن :
در لغت نامه دهخدا، معنای لغز که از نظر دستوری «مصدر مرکب» تعریف شده، این طور بیان شده است:«بر کسی عیب گرفتن, به کنایه از کسی بد گفتن, کرکری خواندن.» اصطلاح لغز خواندن وقتی استفاده می شود که کسی از روی دشمنی یا حسادت و مدعی بودن، حرفی بزند یا از کسی بدگویی کند. هرچند گفته می شود لغز، نام دیگر علم «منطق» هم بوده است و فیلسوفان باستان علم منطق را به نام لغز می خواندند. شاید به همین دلیل باشد که لغز را کلام پیچیده و غیرقابل درک هم معنا کرده اند.
ان قُلت آوردن:
ریشه این واژه عربی از یک جمله آمده است. در واقع معنای واژه به واژه این عبارت، «اگر تو بگویی» است. این تکه کلام وقتی به کار می رود که مخاطب سعی در ایرادگرفتن و اشکال تراشی بیهوده از حرف های گوینده و یا کار و عمل او را داشته باشد. آن موقع است که گوینده تذکر می دهد:«ان قلت نیار»!
آمپاس:
شاید مورد استفاده ترین اصطلاح میان تکه کلام های سریال دودکش، همین اصطلاح باشد. آمپاس از واژه آلمانی Engpass پرفته شده و وارد زبان فارسی شده است. این واژه آلمانی در لغتنامه دهخدا به معنای تنگنا ، فشار و کار انجام شده آمده است.
آچمز :
شطرنج بازها این اصطلاح را خیلی خوب می شناسند. این اصطلاح که ریشه ترکی دارد، در شطرنج وقتی استفاده می شود که یکی از مهره های شطرنج در موقعیتی قرار می گیرد که اگر حرکت داده شود، مهره شاه در موقعیت کیش قرار می گیرد و بنابراین چاره ای ندارد جز این که یا از جایش حرکت نکند و یا این که مهره شاه به خانه های دیگر منتقل شود تا از خطر کیش دور شود. معمولا مهره هایی که در موقعیت آچمز قرار می گیرند، با همین ترفند توسط حریف از جریان بازی خارج می شوند. بنابراین اصطلاح آچمز شدن وقتی استفاده می شود که فردی در موقعیت انجام شده قرار بگیرد و چاره ای نداشته باشد جز این که کاری را به اجبار انجام دهد. معنای لغوی آچمز در زبان ترکی هم «بازنشدنی» است.
ضرس قاطع:
این اصطلاح از دو واژه تشکیل شده. ضرس به معنای دندان تیز و برنده است. اما این اصطلاح دوکلمه ای وقتی به کار می رود که بخواهند از چیزی، حرفی یا کاری با قاطعیت دفاع کنند. آن موقع است که می گویند:«به ضرس قاطع می گم ...»
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تابناک)
Aryana_b
09-08-2013, 11:30
همین که اخر سریال عروسی نشد یعنی سریال خوبی بود :n02:
پیامهای اخلاقی که لابه لای سریال گزاشته بودن خیلی نچسب بود
عوامل سریال دودکش هم اکنون در برنامه خوشا شیراز، سیمای فارس
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
سیما تیرانداز هم اکنون در برنامه زنده رود، شبکه استانی اصفهان
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
ahriman323
13-08-2013, 02:04
قسمت اخر بدنبود و خوب بود!
mojtaba_tanha
14-08-2013, 11:26
يعني خيلي با جملات فيروز حال كردم. اصلا من به خاطر همين ديالوگاش فيلم و نگاه ميكردم وگرنه داستان و موضوع سريال جالب نبود بازيشم كه فقط هومن برق نورد خوب بازي ميكرد بقيه ام معمولي بودن. چندتا از ديالوگاش و يادمه نوشتم
مخاطب برادرش: تو حلقه گمشده تمام مشكلات مني.
مخاطب برادرش: حاضرم اولين كتيبه كورش كه به خط ميخي نوشته شده رو به خط نستعليق روان تحرير كنم ولي يك لحظه به جاي تو فكر نكنم.
مخاطب برادرش: از زماني كه وارد زندگيم شدي نحسيت تمام كائنات و در برگرفته.
مخاطب نصرت: وقتي با اين ميري بيرون اتفاقايي برات ميوفته كه مارك و پولو توي هفت سال سفرش براش نيوفتاد.
يعني خيلي با جملات فيروز حال كردم. اصلا من به خاطر همين ديالوگاش فيلم و نگاه ميكردم وگرنه داستان و موضوع سريال جالب نبود بازيشم كه فقط هومن برق نورد خوب بازي ميكرد بقيه ام معمولي بودن. چندتا از ديالوگاش و يادمه نوشتم
مخاطب برادرش: تو حلقه گمشده تمام مشكلات مني.
مخاطب برادرش: حاضرم اولين كتيبه كورش كه به خط ميخي نوشته شده رو به خط نستعليق روان تحرير كنم ولي يك لحظه به جاي تو فكر نكنم.
مخاطب برادرش: از زماني كه وارد زندگيم شدي نحسيت تمام كائنات و در برگرفته.
مخاطب نصرت: وقتي با اين ميري بيرون اتفاقايي برات ميوفته كه مارك و پولو توي هفت سال سفرش براش نيوفتاد.
دو جمله دیگه هم داشت که به نظر من خیلی قشنگ بود:
-انقدر که تو به بختت لگد زدی بروسلی به حریفاش نزد!!
-انقدر که من امروز برای تو رکاب زدم قهرمان چهار دوره مسابقه دوچرخه سواری برا مدال طلا رکاب نزده!!
M o h a m m @ d
14-08-2013, 19:17
مجله مهر: خیلی ها که تا الان منتظر بودند وجه اشتراکی بین نام سریال و خانواده قالیشوی آن پیدا کنند، حالا در روزهایی که پخش سریال دودکش به آخرین قسمت هایش رسیده دنبال دلیل این نام گذاری می گردند. اما محمدحسین لطیفی، کارگردان این کار معتقد است نیازی به تشابه مستقیم بین نام اثر و خود آن نیست.
او می گوید که اسمهای تک سیلابی یا در نهایت دو سیلابی را برای کارهایش می پسندد و درباره نام دودکش معتقد است: «این عنوان خیلی ساده است و از طرفی کمی حالت مفرح و طنز را هم در خود دارد.»لطیفی در روزهایی که مشغول ساخت دودکش بود، در گفتگو با مهر گفته بود: «یادم است زمانی که "عینک دودی" را ساختم همه پرسیدند چرا عینک دودی؟ گفتم به این خاطر که ما داریم یکدیگر را با عینک دودی میبینیم. کافی است آن را برداریم و دیگران را شفاف تر ببینیم. "دودکش" هم برای من همین است. اینکه ما در یک فضای پر از دود هستیم و اگر دودکشی باشد ما همدیگر را خیلی خوب خواهیم دید، همدیگر را دوست خواهیم داشت و به هم محبت خواهیم کرد.»لطیفی قبل از دودکش، سریال های صاحبدلان، وفا، سفر سبز، کت جادویی، همسایهها، نردبان آسمان، قلب یخی و ساخت ایران را کارگردانی کرده بود و دودکش دومین سریال ماه رمضانی او به حساب می آید.
Soroush-S
16-08-2013, 13:16
سریال دودکش هم اکنون از شبکه تماشا!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.