ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب ویندوز 7 برای فرمت جی پی تی

peyman-yasi
30-06-2013, 08:31
سلام . دوستان من یه هارد 3 ترا گرفتم ، اون رو با فرمت جی پی تی کانورت کردم
خواستم ویندوز 7 نصب بکنم ، پیام میده که نمیشه ویندوز بهش نصب بشه
میشه بگین چیکار باید بکنم که ویندوز بهش نصب بشه
ویندوز 8 آیا نصب میشه اون رو برم بگیره ؟ :n13:

saeed_136915
30-06-2013, 10:15

سلام
پارتیشن ویندوز فکر کنم باید Primary باشه. میتونین با Diskpart یا StorageManagment ویندوز یه پارتیشن بسازین. شما میخوایین کلا یه پارتیشن باشه؟؟

peyman-yasi
30-06-2013, 11:32
سلام
پارتیشن ویندوز فکر کنم باید Primary باشه. میتونین با Diskpart یا StorageManagment ویندوز یه پارتیشن بسازین. شما میخوایین کلا یه پارتیشن باشه؟؟

الان هم پرمییری هست . من 9 تا درایور درست کردم. و الان ویندوز رو سیستم ندارم بتونم برنامه نصب بکنم
تحت بوت برنامه ای هست بتونم باش کار بکنم

ata.royalfalcon
30-06-2013, 13:08

سلام .

براي نصب ويندوز روي هاردهاي بالاتر از 2.19TB كه بصورت GPT شناسايي شده اند (Initialized) سيستم بايد UEFI داشته باشه و همچنين از ویندوزهاي 64bit استفاده كنيد . هارد شما چي هست ؟ سيگيت يا وسترن ؟ اگر سيگيت باشه ميتونيد با برنامه DiscWizard که در سایت سیگیت موجود هست هارد ديسك سه ترابايتي به دو هارد يكترابايتي و دوترابايتي شبيه سازي كنيد .

peyman-yasi
30-06-2013, 13:42
سلام .

براي نصب ويندوز روي هاردهاي بالاتر از 2.19TB كه بصورت GPT شناسايي شده اند (Initialized) سيستم بايد UEFI داشته باشه و همچنين از ویندوزهاي 64bit استفاده كنيد . هارد شما چي هست ؟ سيگيت يا وسترن ؟ اگر سيگيت باشه ميتونيد با برنامه DiscWizard که در سایت سیگیت موجود هست هارد ديسك سه ترابايتي به دو هارد يكترابايتي و دوترابايتي شبيه سازي كنيد .

از کجا باید بدونم سیستمم UEFI داره یا نه ؟
مادربردم ASUS P5 KSE هست.
ویندوز سون 64 بیت نصب میکنم نمیشه
متاسفانه هاردم وست دیجیتال هست.
اگه مشکلم حل نشه یه هارد 500 گیگ داشتم که میخواستم بفروشم . اگه نمیشه هاردمو نگه دارم و ویندوز رو بزنم تو اون

ata.royalfalcon
30-06-2013, 13:54
از کجا باید بدونم سیستمم UEFI داره یا نه ؟
مادربردم ASUS P5 KSE هست.
ویندوز سون 64 بیت نصب میکنم نمیشه
متاسفانه هاردم وست دیجیتال هست.
اگه مشکلم حل نشه یه هارد 500 گیگ داشتم که میخواستم بفروشم . اگه نمیشه هاردمو نگه دارم و ویندوز رو بزنم تو اون

اين مادربرد UEFI نداره و با توجه به اينكه برنامه DiscWizard براي هاردهاي سيگيت هست در نتيجه نصب win امكانپذير نيست . اين هارد رو بعنوان هارد دوم سيستم و براي آرشيو استفاده كنيد و win را روي هارد 500GB نصب كنيد .

platinum64
04-09-2014, 08:57
سلام
هارد های سیگیت و وسترن ابزار اختصاصی برای پارتیشن بندی دارند؟

ata.royalfalcon
04-09-2014, 17:05
سلام
هارد های سیگیت و وسترن ابزار اختصاصی برای پارتیشن بندی دارند؟

سلام .

در این زمینه آنقدر نرم افزارهای متنوعی و معتبری هست که ایندو کمپانی نیازی ندیدند که بطور مستقل برای پارتیشن بندی و حتی بکاپ گیری و ریستور کردن اطلاعات ، برنامه ای طراحی کنند. حتی نرم افزار Seagate DiscWizard هم در واقع توسط Acronis طراحی و ارائه شده است (برنامه DiscWizard برای پارتیشن بندی نمیباشد) .

EXTREME
04-09-2014, 19:55

اول از همه ویندوزتون باید 64 بیتی باشه ثانیا در تنظیمات بایوس mode رو باید روی uefi بزارید در صورتی که بایوس uefi ساپورت باشه میتونید ویندوز نصب کنید هادرتون مدلش چیه ؟ اگه هاردتون سیگیت است میتونید از مجازی سازی با نرم افزار خود سیگیت هم استفاده کنید

rezaa3515
30-12-2014, 16:33
با سلام
من هارد وسترن دیجتال 3ترابایت خریدم وفرمتش gptکردم ولی ویندوز 7 64بیتی را ساپورت نمیکنه با نمایندگی که تماس گرفتم میگه کلان هارد پاک کن ویک ویندوز نصب کن بعد داخل ویندوز برنامه Seagate Disk Wizardدانلو کنم انبار نصب کنم انبار با این نرم افزار میشه پارتیشن بندی کنم ایا میشه که مثل gpt درایور زیادی درست کنم(تعداد درایو ها 7عدد):n30:
اقا من که این قدر تو کامپیوتر سر کله میزنم دیگه از این هارد 3ترا دیگه بیزار شدام بدام میداد اما چاره ای ندارم باید درستش کنم
اقایان وخانوم ها به من من بیچاره توی پارتیشن بندی هارد کمک کنید

ata.royalfalcon
30-12-2014, 17:04
با سلام
من هارد وسترن دیجتال 3ترابایت خریدم وفرمتش gptکردم ولی ویندوز 7 64بیتی را ساپورت نمیکنه با نمایندگی که تماس گرفتم میگه کلان هارد پاک کن ویک ویندوز نصب کن بعد داخل ویندوز برنامه Seagate Disk Wizardدانلو کنم انبار نصب کنم انبار با این نرم افزار میشه پارتیشن بندی کنم ایا میشه که مثل gpt درایور زیادی درست کنم(تعداد درایو ها 7عدد):n30:
اقا من که این قدر تو کامپیوتر سر کله میزنم دیگه از این هارد 3ترا دیگه بیزار شدام بدام میداد اما چاره ای ندارم باید درستش کنم
اقایان وخانوم ها به من من بیچاره توی پارتیشن بندی هارد کمک کنید

سلام .

مطمئن هستيد كه مادربردتان از UEFI پشتيباني ميكند ؟ اگر مادربردتان از UEFI پشتيباني ميكند نبايد مشكلي با نصب ويندوز 7 بر روي هارد ديسكهاي GPT داشته باشيد . در غير اينصورت هارد ديسك را به حالت MBR برگردانيد و الباقي فضا را با استفاده از Acronis Extended Capacity Manager بصورت هارد ديسك دوم شبيه سازي شده دربياريد . آموزش در پست 49# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

rezaa3515
30-12-2014, 19:46
سلام .

مطمئن هستيد كه مادربردتان از UEFI پشتيباني ميكند ؟ اگر مادربردتان از UEFI پشتيباني ميكند نبايد مشكلي با نصب ويندوز 7 بر روي هارد ديسكهاي GPT داشته باشيد . در غير اينصورت هارد ديسك را به حالت MBR برگردانيد و الباقي فضا را با استفاده از Acronis Extended Capacity Manager بصورت هارد ديسك دوم شبيه سازي شده دربياريد . آموزش در پست 49# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

سلام
سیستم رو تازه بستم و تمام بازی هار مثل فار کری4 واساسین روی الترا اچ دی بازی میکنم توسایت مادربرد UEFI که میگید رو اخر سایتش نوشته مادربرد منasus p8h77v liهستش نمیدونم بایوس باید ابدیت کرد که من بلد نیستم به خدا نمیدونم با این هارد چه کنم
Seagate Disk Wizard رو دانلودکردم اگر نیاز این رو دانلود کنم

ata.royalfalcon
30-12-2014, 21:03
سلام
سیستم رو تازه بستم و تمام بازی هار مثل فار کری4 واساسین روی الترا اچ دی بازی میکنم توسایت مادربرد UEFI که میگید رو اخر سایتش نوشته مادربرد منasus p8h77v liهستش نمیدونم بایوس باید ابدیت کرد که من بلد نیستم به خدا نمیدونم با این هارد چه کنم

سلام مجدد .

مادربردتان که از UEFI پشتیبانی میکند و نباید مشکلی با نصب Windows 7 64bit بر روی هارد دیسک GPT داشته باشید . البته هیچ توضیح دقیقی در مورد مشکلی که دارید ندادید . ارور خاصی موقع نصب میده ؟ اگر اروری میده متن آنرا بنویسید تا بهتر راهنمایی شوید ! مطمئن هستید که هارد دیسکتان بصورت GPT هست ؟ سیستمتان از روی DVD نصب ویندوز بالا نمیآید ؟ اگر اینطور هست از طریق فلش مموری ویندوز نصب کنید ...

اصلاً نیازی به دانلود این برنامه نیست (بماند که هارد دیسکتان وسترن دیجیتال هست !) . این برنامه تنها برای زمانی هست که مادربردتان از UEFI پشتیبانی نمیکند و در نتیجه هارد دیسک بایستی بصورت MBR باشد و برای الباقی فضای بیشتر از دوترابایت از این برنامه استفاده شود .

rezaa3515
30-12-2014, 22:07
سلام مجدد .

مادربردتان که از UEFI پشتیبانی میکند و نباید مشکلی با نصب Windows 7 64bit بر روی هارد دیسک GPT داشته باشید . البته هیچ توضیح دقیقی در مورد مشکلی که دارید ندادید . ارور خاصی موقع نصب میده ؟ اگر اروری میده متن آنرا بنویسید تا بهتر راهنمایی شوید ! مطمئن هستید که هارد دیسکتان بصورت GPT هست ؟ سیستمتان از روی DVD نصب ویندوز بالا نمیآید ؟ اگر اینطور هست از طریق فلش مموری ویندوز نصب کنید ...

اصلاً نیازی به دانلود این برنامه نیست (بماند که هارد دیسکتان وسترن دیجیتال هست !) . این برنامه تنها برای زمانی هست که مادربردتان از UEFI پشتیبانی نمیکند و در نتیجه هارد دیسک بایستی بصورت MBR باشد و برای الباقی فضای بیشتر از دوترابایت از این برنامه استفاده شود .

با سلام
من ارور خارجیش بلد نیستم بنویسم حد وحدود این بو که نوشته که پارتیشن قابل تشخیص نیست نوشته خارجی اون حد وحدودش به فارسی مینویسم این بود (کن نات پارتیشن جی پی تی درایو) من اون هنگام زنگ نمایندگی سازگار زدم براش این ارور که الان دقیق یادم نیست خوندام اون گفت که داریوهاکه ساخته رو پاک کنم که داریور که خود GPT ساخته بود حجمش هم 150مگابایت بود پاک کردم دوباره پارتیشن بندی کردم انبار دیدام که باز هم هارد دو قسمت تقسیم کرده یکیش 750گیگ بود یکیش هم 2ترا بود زنگ نمایندگی که زدام گفت برنامه که بالا گفتم دانلود کنم

جواب سوال شما :من با هم بوت دیسک دی وی دی رایتر بالا اوردم همین اخطار داد و هم با وت فلش اخطار پارتیشن بندی داد تازه من یک بار هارد رو به کامپیوتر دوست ام وصل کردم داخل ویندوز او درایو ها رو جدا کردم یعنی داریو ویندوز جدا درایو گیمنت جدا و درایو فیلم هاجدا کردم از طریق GPT دوباره که هنگام نصب ویندوز ازطریق بوت فلش رفتم اخطار داد مجبور شدم دوباره داریو ها رو پاک کنم مپل قبل پارتیشن ببندام

سوال که داشتم:ایا روش خاصی برای فعال کردن UEFIدر مادربرد داره که من بلد نیست ام به من بگید تا انجام بدم؟
سوال دوم که داشتم: این استکه شما در روش بالا که گفتید این 750گیگابایت که خودش یک هارد مجازی میشه من این 750تا رو نمیشه به چند درایو تقسیم کنم و تعداد درایو که در 2ترابایت میشه ساخت چقدراست؟

ata.royalfalcon
30-12-2014, 22:47
با سلام
من ارور خاجیش بلد نیستم بنویسم حد وحدود این بو که نوشته که پارتیشن قابل تشخیص نیست نوشته خارجی اون حد وحدودش به فارسی مینویسم این بود (کن نات پارتیشن جی پی تی درایو) من اون هنگام زنگ نمایندگی سازگار زدم براش این ارور که الان دقیق یادم نیست خوندام اون گفت که داریوهاکه ساخته رو پاک کنم که داریور که خود جی پی تی ساخته بود حجمش هم 150مگابایت بود پاک کردم دوباره پارتیشن بندی کردم انبار دیدام که باز هم هارد دو قسمت تقسیم کرده یکیش 750گیگ بود یکیش هم 2ترا بود زنگ نمایندگی که زدام گفت برنامه که بالا گفتم دانلود کنم
جواب سوال شما :من با هم بوت دیسک دی وی دی رایتر بالا اوردم همین اخطار داد و هم با فلش مموری به بوت بل تبدیل کرده بودام اخطار پارتیشن بندی داد تازه من یک رفتم داخل ویندوز درایو ها رو جدا کردم یعنی داریو ویندوز جدا دایو گیمنت جدا و درایو فیلم هاجدا کردم از طریق gptدوباره که هنگام نصب ویندوز ازطریق بوت فلش رفتم اخطار داد مجبور شدم دوبار داریو ها رو پاک کنم

سوال که داشتم:ایا روش خاصی برای فعال کردن UEFIدر مادربرد داره که من بلد نیست ام به من بگید تا انجام بدم؟
سوال دوم که داشتم: این استکه شما در روش بالا که گفتید این 750گیگابایت که خودش یک هارد مجازی میشه من این 750تا رو نمیشه به چند درایو تقسیم کنم و تعداد درایو که در 2ترابایت میشه ساخت چقدراست؟

با توجه به این نکته "باز هم هارد دو قسمت تقسیم کرده یکیش 750گیگ بود یکیش هم 2ترا بود" هارد دیسک مورد نظر بصورت MBR هست نه GPT .

طبق توضیحات گفته شده در پست زیر با استفاده از diskpart هارد دیسک را به GPT کانورت کنید و مجدداً عملیات نصب ویندوز را ادامه بدهید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این 750 گیگابایت که بصورت هارد دیسک مجازی شبیه سازی میشه را میتوانید چند پارتیشن هم بسازید . از طریق Disk management ویندوز یا هر برنامه دیگر .

در مورد سوال آخر در هارد دیسکهایی که بصورت MBR هستند (هم آن فضای دوترابایت و هم فضای 750 گیگابایت) حداکثر چهار پارتیشن Primary میتوانید بسازید و یا اینکه سه پارتیشن Primary بسازید و الباقی فضا را بصورت Logical پارتیشن بندی کنید (تا چندین درایو Logical میتوانید بسازید) .

برید به قسمت Boot و از قسمت UEFI/Legacy Boot گزینه Enable Both UEFI and Legacy را انتخاب کنید یا اینکه فقط UEFI را انتخاب کنید (عکس زیر) و سپس تغییرات را ذخیره و خارج شوید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezaa3515
31-12-2014, 20:42
با سلام وتشکر از شما
من هر چه قدر تلاش کردم که GPT را با ویندوز بالا بیارم نتوانستم حتی در مغازه هم بردام و انها نتوانستن من اخر مجبور شدم mbr کنم ودوباره مجبورشدم هارد مجازی اکرونیز نصب کنم
اقا شما که با این هارد مجازی کار کردید احتمال داره که یک ویندوز دیگه نصب کنم کل اطلاعات بپره ایا اسلان احتمال داره ویندوز xpیا ویندوزهای دیگه تشخیص نده یا اطلاعات قابل تشخیص نده؟

ata.royalfalcon
31-12-2014, 23:38
با سلام وتشکر از شما
من هر چه قدر تلاش کردم که GPT را با ویندوز بالا بیارم نتوانستم حتی در مغازه هم بردام و انها نتوانستن من اخر مجبور شدم mbr کنم ودوباره مجبورشدم هارد مجازی اکرونیز نصب کنم
اقا شما که با این هارد مجازی کار کردید احتمال داره که یک ویندوز دیگه نصب کنم کل اطلاعات بپره ایا اسلان احتمال داره ویندوز xpیا ویندوزهای دیگه تشخیص نده یا اطلاعات قابل تشخیص نده؟

سلام .

ببینید ؛ حداقل سه نکته را باید رعایت کنید :

1. اول از همه مطمئن بشید هارد دیسک GPT هست . اگر هم مطمئن نیستید با همان روشی که گفتم یکبار دیگر کانورت کنید .
2. در بایوس Legacy را Disable کنید . یا اینکه Enable Both UEFI and Legacy را انتخاب کنید (ترجیحاً اولی) .
3. اگر از DVD نصب ویندوز نمیتوانید بوت شوید ، نصب ویندوز از طریق فلش مموری را تست کنید (بلدید فلش مموری بوتیبل بسازید؟) .

با رعایت شروط گفته شده قاعدتاً نباید مشکلی داشته باشید . چه Errorـی گرفته بودید ؟ متن Error را میتونید بنویسید ؟

در مورد سوال آخر ؛ با تعویض ویندوز (XP یا هر ویندوز دیگر) همچنان به قسمت دو ترابایت دسترسی خواهید داشت اما برای قسمت دوم میبایستی مجدداً Extended Capacity Manager را اجرا کنید تا بتوانید به اطلاعات موجود در آن دسترسی داشته باشید ؛ بازهم پیشنهاد میکنم خودتان یکبار تست کنید تا مطمئن شوید .

rezaa3515
01-01-2015, 10:31
با تشکر ازشما وسایت خوبتان
من گزینه های بالا که نوشتید را مو به مو انجام داد ام . در مادربرد قسمت بوت 4عدد گزینه uefi داشت که من هم به صور ت تکی وهم به صورت یک جا روی uefi قرار دادم حتی دوست ام که مغازه خدمات کامپیوتر بود نتوانست درستش کند
من ارور که میداد رو در یک کاغذ نوشتم ولی الان در دست نیست بعد ظهر برایتان توی سایت میگذارم تا شما هم ببیند

من فعلا دارم با همون روش هارد مجازی استفاده میکنم ولی هنگام کپی سرعتش خیلی پایین میاد در یک مورد که از چند درایو به هارد مجازی در حال رختن چیزی بودم یک بار دیدم که درایور مجازی به حالت هارد نشناخته شده در امد من چندتا کپی را غیر فعال کردم دیدم هارد مجازی درست شد پس معلوم میشه که محدودیت برای ریختن به چند چیز و برداشتن به چند چیز داره
!!!!!!!!!!!خدا کنه یک بار اطلاعات داخل این درایور مجازی نپره (از بین نره)!!!!!!

rezaa3515
01-01-2015, 10:32
با تشکر ازشما وسایت خوبتان
من گزینه های بالا که نوشتید را مو به مو انجام داد ام . در مادربرد قسمت بوت 4عدد گزینه uefi داشت که من هم به صور ت تکی وهم به صورت یک جا روی uefi قرار دادم حتی دوست ام که مغازه خدمات کامپیوتر بود نتوانست درستش کند
من ارور که میداد رو در یک کاغذ نوشتم ولی الان در دست نیست بعد ظهر برایتان توی سایت میگذارم تا شما هم ببیند

من فعلا دارم با همون روش هارد مجازی استفاده میکنم ولی هنگام کپی سرعتش خیلی پایین میاد در یک مورد که از چند درایو به هارد مجازی در حال رختن چیزی بودم یک بار دیدم که درایور مجازی به حالت هارد نشناخته شده در امد من چندتا کپی را غیر فعال کردم دیدم هارد مجازی درست شد پس معلوم میشه که محدودیت برای ریختن به چند چیز و برداشتن به چند چیز داره
!!!!!!!!!!!خدا کنه یک بار اطلاعات داخل این درایور مجازی نپره (از بین نره)!!!!!!:n27: