ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک عاجزانه هارد اکسترنال توسط تلویزیون فرمت شده

dynamics
29-06-2013, 23:32
با سلام
خواهشا کمک کنید من دارم سکته میکنم یه هارد اکسترنال فری گیت دارم که چند فایل مهم و حیاطی روش دارم ظاهراٌ تلویزیون فرمتش کرده و آماده ضبط برنامه شده حالا رو لپ تاپ هم نشون نمیده.
چه خاکی به سرم کنم که اطلاعاتم برگرده و لپ تاپ هارد رو نشون بده؟

kalantarahura
30-06-2013, 07:04
سلام.نگرانی نداره دوست من.کاری هست که شده.منم متاسفانه بارها این اتفاق واسم افتاده.شما با نرم افزار Runtime Get Data Back فایلاتونو بازگردانی کنین.مطمئن باشین حجم زیادی از اطلاعات ( و گاهی تمامشون) بر میگردن.فقط یادتون باشه تا قبل ریکاوری هیچ فایلی داخل هارد نریزین یا اونو فرمت نکنین.بعد از بازگردانی کامل میتونین فرمت کنین.انگاه لپتاپ هم هارد رو نشون میده.موفق باشین.

NorthBridge
30-06-2013, 07:59
سلام.نگرانی نداره دوست من.کاری هست که شده.منم متاسفانه بارها این اتفاق واسم افتاده.شما با نرم افزار Runtime Get Data Back فایلاتونو بازگردانی کنین.مطمئن باشین حجم زیادی از اطلاعات ( و گاهی تمامشون) بر میگردن.فقط یادتون باشه تا قبل ریکاوری هیچ فایلی داخل هارد نریزین یا اونو فرمت نکنین.بعد از بازگردانی کامل میتونین فرمت کنین.انگاه لپتاپ هم هارد رو نشون میده.موفق باشین.
GetDataBack برنامه ای خوب ولی کند هست که نام فایلهای بازیابی شده رو هم تغییر میده . بهتره بذاریدش برای وهله ی بعد
ابتدا با
EASEUS Data Recovery Wizard Professional
و بعدش
MiniTool Power Data Recovery
کار کنید . اگر جواب مورد نظر رو نگرفتید (که احتمالاً میگیرید) اونوقت برید سراغ GetDataBack بعنوان تیر آخر
ضمناً مسیر ذخیره سازی اطلاعات رو در هارد اینترنال سیستم در نظر بگیرید