ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امن ترین سیستم ایمیل

vxp
29-06-2013, 13:37
سلام می خواستم بدونم امن ترین سیستم ایمیل کدومه؟البته نه فقط بین جیمیل و ایمیل بلکه بین همهی اون ها!

NET DOCTOR
30-06-2013, 17:16
به نظر من که جی میل
خدا نکنه یه چیزی این وسط مورد داشته باشه، سریع میگه باید پسوردت رو عوض کنی! یا به سوال امنیتی موقع ساخت اکانت جواب بدی
ضمنا چند مدت پیش که به جی میلای ایرانی بر اثر مشکلات یه شرکت واسط(هلندی به نظرم) حمله شد، زد دهن شرکت رو سرویس کرد
یا همین جند روز پیش هم که می خواستن موقع انتخابات یه گروهی که احتمالا همون گروه قبلی بودن به جی میلا حمله کنن به کاربرا خودش هشدار داد و...

در کل به نظرم جی میل بهتر از بقیه باشه

ashokrany
05-07-2013, 22:41
به نظر من سرویس های مایکروسافت امنیت بیشتری دارند ( مثل سرویس های Live, Hotmail, Outlook) ولی Gmail هم خوب هست و مواردی که دوستمون فرموده کاملا درسته ولی ترجیحا از یاهو استفاده نکنید.

erfangame
08-07-2013, 14:18
به نظر من هم جی میل امنیتش از بقیه بیشتره.
همین سیستم تایید پسووردش که به گوشه آدم اس ام اس میده تا تایید کنی که خودت داری وارد جی میلت میشی خیلی امنیتو میبره بالا.
یا اگر با یک آی پیه دیگه وارد جی میلت بشی سریع بهت ایمل میزنه که با آی پی دیگه وارد جی میلتون شدین و اگر تایید نکنی که خودت با اون آی پی رفتی تو جی میلت اون آی پی رو بلوک میکنه .

vxp
08-07-2013, 18:02
ایا می شه فهمید که یک نفر با چه ای پی ادرسی انلاین و کانکت می شه یا اصولا شماره تلفنش چیه و از این دست اطلاعات؟