PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جالب در کارت گرافیک

chaman zan
29-06-2013, 10:00
سلام
من یه سیستم دارم که 4-5 ساله داره کار میکنه. تا اینکه کارت گرافیکم مشکل پیدا کرد. تصمیم گرفتم یه کارت گرافیک جدید بخرم. Sapphire 7750 رو انتخاب کردم.
مشکل از اینجا شروع میشه که سیستم به طور کلی مشکلی نداره اما زمانی که سیستم رو به مدت طولانی خاموشس میکنم، دفه بعد که میخوام روشنش کنم کارت گرافیم رو نمیشناسه. حتما باید یه بار دیگه سیستم رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم تا اینبار کارت گرافیکو بشناسه. جالبه که اگر سیستم به مدت طولانی خاموش نباشه وقتی سیستم رو روشن میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد. فک میکنین مشکل کجاست؟ میدونین که 7750 از کابل تغذیه استفاده نمیکنه و تمام برق مورد نیازشو از درگاه PCI-e میگیره.ممکنه power سیستم ضعیف شده باشه؟ ممکنه به update بایاس نیاز باشه؟ مشخصات سیستمم از این قراره:
asus p5q deluxe
intel core 2 e8400
sapphire 7750
power ocz 600 watt

مرسی.

Ali*Reza
29-06-2013, 17:03
از درست متصل بودن گرافیک و اتصالات پاور مطمئن بشین.
درایور گرافیک و بایوس رو هم آپدیت کنین.
منظورتون از اینکه نمیشناسه چیه؟ یعنی چطور میشه؟

chaman zan
30-06-2013, 12:54
از درست متصل بودن گرافیک و اتصالات پاور مطمئن بشین.
درایور گرافیک و بایوس رو هم آپدیت کنین.
منظورتون از اینکه نمیشناسه چیه؟ یعنی چطور میشه؟

مرسی از جوابتون. بایاس رو هم آپدیت کردم مشکل حل نشد. منظورم از اینکه کارت گرافیک رو نمیشناسه اینه که اصلا تصویر ندارم و صدای مخصوص اشکال کارت گرافیک از سیستم اعلام میشه.
یه نکته دیگه هم هست. کارت قبلیم 4870 بود. زمانی که مشکل دار شد هنگام روشن کردن سیستم دور فنش خیلی میرفت بالا و الان هم وقتی با کارت جدید سیستم رو روشن میکنم زمانی که تصویر ندارم متوجه شدم که دور فن این کارت هم به شدت بالا میره. فک نمیکنین مشکل از پاور باشه. در کل فکر میکنید مشکل کجاست؟
ممنون میشم نظر ندید.

www.hadi
02-07-2013, 15:15
مشکل از پاور نیست مطمن باشید 4870 مصرفش بالاتر از 7750 هست کارت ایراد داره

absineh
02-07-2013, 16:24
بابرداشتن باطری مین بورد سیستم را دیفالت کنیدودرایورگرافیک را با آخرین ورژن آپدیت کنیداگرمشکل حل نشد با یک گرافیک دیگه تست کنیدببینیدهمین حالت را دارد .