ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 7870 یا PhysX !؟

Emir1
29-06-2013, 00:22
الان چند روزه حسابی دارم در مورد کارت گرافیک و سی پی یو تحقیق میکنم، طی این مدت با دیدن ریوییوها و بنچ مارکهای زیاد به این نتیجه رسیدم که 7870 از هر دو کارت 660 و 660Ti برای گیم عملکرد بهتری داره (البته با توجه به بودجه بیشتر 660 و 7870 مد نظرم بود) فقط تنها موضوعی که ازش اطلاع ندارم قابلیت PhysX انویدیا هست چون تجربه ای ازش نداشتم، سوالی که دارم اینه آیا این قابلیت (هرچند تو گیمهای محدودی هست) واقعا تفاوت چشمگیری تو بازیا ایجاد میکنه و کیفیت و لذت بازی اینقدر فرق میکنه که ارزش داشته باشه بخوام انویدیا انتخاب کنم یا اینکه تفاوت به اون صورت نداره و بهتره همون 7870 رو بردارم؟ من شنیدم تو بعضی بازیها حتی کیفیت تصاویر کارتهای AMD بهتر از انویدیاست. کسایی که تجربه ی خوبی از این مورد دارن میشه نظرشونو در این مورد بگن؟
با تشکر از جوابدهنده (ها)ی محترم :)

javad2015
30-06-2013, 08:26
تکنولوژی فیزیکس توسط بازی های معدودی ساپورت میشه و خوشبختانه اکثرشون هم بازی هایی نیستن که خیلی شاخ باشن و هر گیمری بخواد بازیشون کنه.

manxxx
30-06-2013, 15:31
به نظر من الان که شرکت Nvidida سایتش رو روی IP های ایران بسته و حتی اجازه آپدیت نرم افزار رو هم به دارنده های کارتهاش نمیده، نباید ازش خرید کرد.

Emir1
30-06-2013, 17:34
دوستان ممنون از هردوتون ولی این جواب سوال من نبود!

تکنولوژی فیزیکس توسط بازی های معدودی ساپورت میشه و خوشبختانه اکثرشون هم بازی هایی نیستن که خیلی شاخ باشن و هر گیمری بخواد بازیشون کنه.
دوست من تو بعضی بازیها گفته شده خیلی عالی هستش، مثلا بتمن رو هرکس با فیزیکس بازی کرده میگه که تفاوت خیلی زیادی ایجاد میکنه و جذابیت بیشتری به بازی میده!

به نظر من الان که شرکت Nvidida سایتش رو روی IP های ایران بسته و حتی اجازه آپدیت نرم افزار رو هم به دارنده های کارتهاش نمیده، نباید ازش خرید کرد.

حالا من با بحث تعصب کاری ندارم،‌ اگه قرار باشه اینطور فکر کنیم باید دور خیلی از تکنولوژیها و امکانات رو خط بکشیم چون هرکدومشون به نحوی همینکارو میکنن! به هر حال به این خاطر نمیشه از خیر کارتهای انویدیا گذشت،‌ علاوه بر این فراموش نکنید به ما هم ایرانی میگن، هرکاری کنن یه راهی پیدا میکنیم چیزی رو که میخوایم ازشون میگیریم، اگه مشکل شما فقط اینه، که کسای زیادی هستن که نرم افزارها و درایورها رو دانلود میکنن و در اختیار بقیه ی ایرانیها قرار میدن! البته خودتونم میتونید ;)

من سوالم اینه، میخوام 7870 بردارم ولی یخورده قضیه PhysX و اینکه چقدر تفاوت میتونه تو کیفیت تصاویر ایجاد کنه برام سواله و یخورده باعث میشه با اطمینان 7870 برندارم، که میخواستم نظر کسایی که تجربشو دارن در این مورد بدونم.

manxxx
30-06-2013, 18:57
حالا من با بحث تعصب کاری ندارم،‌ اگه قرار باشه اینطور فکر کنیم باید دور خیلی از تکنولوژیها و امکانات رو خط بکشیم چون هرکدومشون به نحوی همینکارو میکنن! به هر حال به این خاطر نمیشه از خیر کارتهای انویدیا گذشت،‌ علاوه بر این فراموش نکنید به ما هم ایرانی میگن، هرکاری کنن یه راهی پیدا میکنیم چیزی رو که میخوایم ازشون میگیریم، اگه مشکل شما فقط اینه، که کسای زیادی هستن که نرم افزارها و درایورها رو دانلود میکنن و در اختیار بقیه ی ایرانیها قرار میدن! البته خودتونم میتونید ;)

من سوالم اینه، میخوام 7870 بردارم ولی یخورده قضیه PhysX و اینکه چقدر تفاوت میتونه تو کیفیت تصاویر ایجاد کنه برام سواله و یخورده باعث میشه با اطمینان 7870 برندارم، که میخواستم نظر کسایی که تجربشو دارن در این مورد بدونم.
اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r___2012___FULL_HD_%5Btag22%5D.mp4)دانلود کن و بعد قضاوت کن .
اینم لیست کامل بازی هایی که از physx پشتیبانی میکنند: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حقیقت اینه که واقعا تفاوت مشهوده ولی انصافا هفت هشتا بازی درست حسابی بیشتر نداره و منو قانع نمیکنه که از کارتای amd منصرف بشم.
در مورد انویدیا هم بگم که هیچ ربطی به تعصب نداره . انویدیا بازار بزرگی تو ایران داره و اگر یه جوری فرهنگ سازی بشه که هیچکس انویدیا نخره، خودش کوتاه میاد. هر کشور دیگه ای بود تا حالا انویدیا رو به خاطر این کار زشتش از بازار حذف کرده بود. واقعا مسخره اس با این وضع شیلترینگی که ما داریم بخوایم درایورای چندصد مگی دانلود کنیم . حتی شما به لیست بازی ها هم دسترسی نداری. اگه میتونی بدون شیلترشکن این پیجو بالا بیار : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Emir1
30-06-2013, 22:18
دانلود کردم، البته اینطور ویدویوها جنبه تبلیغاتی دارن و مشخص نیست که تنظیمات چطور تنظیم شدن! ولی به هر حال با توجه به عکسهایی هم که قبلا منتشر شده و دیدم، فکر میکنم فیزیکس در همین حد هستش، ولی در مورد نخریدن انویدیا باهات مخالفم، به نظرت یعنی نخریدن انویدیا تو ایران میتونه اینقدر براشون مهم باشه؟! به هیچ عنوان.
راستش خودمم علارقم سرعت خوب و قیمت مناسب ای ام دی بیشتر به انویدیا تمایل دارم، فکر میکنم بهترین کار این باشه منتظر بمونم 760 بیاد :n09:

manxxx
01-07-2013, 00:39
ولی در مورد نخریدن انویدیا باهات مخالفم، به نظرت یعنی نخریدن انویدیا تو ایران میتونه اینقدر براشون مهم باشه؟! به هیچ عنوان.
صد در صد براشون مهمه، ایران بازار بزرگی داره و این ها اگر افت زیادی رو تو فروش محصولاتشون شاهد باشن به فکر چاره میفتن.
شرکتای بزرگ همه چیزشون حساب کتاب داره، مخصوصا روی امارگیری و ارزیابی حساب خاصی باز میکنن.
اگر شرایط برای دوشرکت مساویه، چرا amd همچین کاری نکرده؟ یه مقدار هم به خود ما مربوط میشه، وقتی همه مثل شما فکر میکنن اونا هم هر کاری بخوان انجام میدن.

Emir1
01-07-2013, 23:05
عزیز من شما میگی بازار ایران براشون مهمه، برو ببین وقتی بازار کشوری برای کمپانیهای بزرگی مثل انویدیا مهمه چی کارا میکنن، ببین چقدر تلاش میکنن که رضایت مشتری رو تو اون منطقه بدست بیارن، چطور بازاریابی میکنن و چطور مشتریها رو به سمت خودشون میکشن، بعد متوجه میشی که هیچ کدوم از این کارا رو در مورد ما انجام نمیدن، حالا من نمیخوام در این مورد بحث کنم ولی مطمئن باش در این حد که شما فکر میکنی براشون اهمیتی نداره و بازار ایران هم اینقدرا بزرگ نیست، مخصوصا بعد گرون شدن چندین برابر، کمتر کسی میاد قیمتی برابر 4-5 برابر قیمت دنیا و همینطور قیمتی که قبلا میتونستیم تهیه کنیم رو بده کارتهای گرون قیمت بخره! مثلا اگه دلار 1200 تومن بود شاید تعداد کسایی که کارتهایی مثل 680، 770 یا حتی 780 میخریدن خیلی زیاد بود، ولی الان پولی رو که باهاش میشد اونا رو خرید رو میدیم و چندین رده کارت پایین با عملکرد خیلی کمتر میخریم و کمتر کسی میاد مثلا 2-3 میلیون واسه یه کارت گرافیک هزینه کنه! اکثر خریدهای بازار کارتهای ارزون قیمت زیر 400-500 تومنن که کارتهای به نسبت رده پایین هستن. یخورده بهش فکر کنی متوجه میشی از این خبرا نیست و نه بازاری به اون صورت هست و نه اهمیتش تا اون حد. در هر حال فکر میکنم به اینطور مسائل فکر نکنیم بهتره. :n01: