مشاهده نسخه کامل
: IPS بهتره یا LCD ؟
سلام،
IPS بهتره یا LCD ؟ فرقشون تو چیه؟
میشه چند تا مانیتور خوب و با کیفیت در رنج 400-500 تومن پیشنهاد بدین؟ (اگه 2ms باشه بهتره)
21-22 اینچ
alilosting
29-06-2013, 14:56
سلام،
IPS بهتره یا LCD ؟ فرقشون تو چیه؟
میشه چند تا مانیتور خوب و با کیفیت در رنج 400-500 تومن پیشنهاد بدین؟ (اگه 2ms باشه بهتره)
21-22 اینچ
لینک زیر رو نگاه کن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تفاوت پنلهای tn و ips توضیحات خوبی داده .
منم یه مطلب کلی اضافه کنم که پنلهای ips دو تا ویژگی منحصر به فرد دارن : زاویه دید وسیعی دارن و اگر از گوشه های مانیتور هم به تصویر نگاه کنی تصویرت تاریک نیست و قابل مشاهده هست . ویژگی بعدی اینه که رنگ تصاویر رو فوق العاده طبیعی نشون میدن و به خاطر این ویژگی این مانیتورها به عنوان مانیتورهای حرفه ای برای طراحان و گرافیستها و کساییکه میخوان رنگی که با مانیتور میبینن نزدیک به رنگی که پس از چاپ طرحشون میبینن باشه ، ایده آل هست چون رنگها رو نزدیک به واقعیت نشون میده .
توی این رنج قیمت ips226 lg پیشنهاد خوبیه.
ممنون، راستش عکس پروفایلتون کاملا برام آشناست چون دو سه سال پیش که میخواستم سیستم ببندم مانیتورم رو از پیشنهاد شما انتخاب کردم که مانیتور خیلی خوبی بود. امیدوارم الانم کمک کنید که یه مانیتور خوب پیدا کنم چون اطلاعاتم در این مورد خیلی کمه. :11:
کلا به نظرتون IPS از نظر کیفیت بهتر از LED و LCD هستش؟
مانیتوری که پیشنهاد دادین 8ms هستش من میخوام در حد ممکن پایین حتی 2ms باشه چون همانطور که میدونید برای گیم خیلی بهتر میشه.
حالا قیمت یخورده بیشتر بشه هم مشکلی نیست فقط شما که تجربه دارین لطفا مانیتوری پیشنهاد بدین که همه جوره هم کیفیت و هم دوامش خوب باشه، چون احتمالا حالا حالاها عوضش نمیکنم.
راستی 3D ها چطورن الان؟ به نظرتون می ارزن یا اینکه دورشو خط بکشم؟
مرسی
IPS با زمان پاسخدهی 2ms یا 5ms نداریم؟! :n27:
NorthBridge
02-07-2013, 00:07
کلا به نظرتون IPS از نظر کیفیت بهتر از LED و LCD هستش؟
دوست عزیز ips و LCD و LED سه چیز مجزا نیستند که شما این سوال رو پرسیدید
LCD ها از نظر فناوری کریستال مابع دو نوعند : tn و ips (الان اکثر LCD های رایج از نوع ips هستند)
LCD ها از نظر منبع نوری که دارند هم دو نوعند : لامپ فلورسنت کاتد سرد(ccfl) و دیودهای نورانی(led)
پس شما دنبال نوعی LCD باید باشید که پنل نوع ips داشته باشه تا کیفیت نمایشش بهتر باشه و نوع نور پس زمینه اش هم LED باشه تا مصرف انرژی و ضخامتش کمتر باشه
بنظر من 22 اینچی ایسوس ML229H گزینه ی خوبیه ولی 5ms هست
از ظاهر این مانیتور خوشم نیومد، از LG چیزی در قالب همین توضیحاتی که دادین، هست؟ اگه میشه چند تا پیشنهاد بدین تا بتونم یکی رو انتخاب کنم، قیمتش هم تا حد ممکن پایین و مناسب باشه.
راستی 5ms تو گیمهای سنگین و سریع دچار مشکل میشه؟
مرسی
آقا امروز لیست قطعات سیستمم رو دادم که فروشنده از تهران برام سفارش بده، گفت که IPS 226V پیدا نکرده و به جاش IPS224V هست با قیمت 630 تومن، به نظرتون این مانیتور خیلی بهتر از 226V نیست؟ ارزشش رو داره دیگه نه؟
NorthBridge
11-07-2013, 09:33
آقا امروز لیست قطعات سیستمم رو دادم که فروشنده از تهران برام سفارش بده، گفت که IPS 226V پیدا نکرده و به جاش IPS224V هست با قیمت 630 تومن، به نظرتون این مانیتور خیلی بهتر از 226V نیست؟ ارزشش رو داره دیگه نه؟
باوجود شباهتهای زیاد،تفاوت واضحی هم با هم دارند
IPS226V-PN --->8ms
IPS224V-PN --->14ms
البته در زمینه ی ابعاد قاب و وزن هم 226V بطور جزئی بزرگتر و حدود یک کیلوگرم سنگینتره
انتخاب نهایی با شماست!
frozen01
11-07-2013, 10:21
زده 5ms
میتونی مانیتور lg ips 234 v بگیری اگه گیرت بیاد. 5 ms
سایت رسمی LG
ips 226 v 5 ms
اقا من فکر کنم از این نوع مانیتور چند مدل برای کشورهای مختلف تولید میکنند.
در کل ips 226v گزینه مناسبی هست.
باوجود شباهتهای زیاد،تفاوت واضحی هم با هم دارند
IPS226V-PN --->8ms
IPS224V-PN --->14ms
البته در زمینه ی ابعاد قاب و وزن هم 226V بطور جزئی بزرگتر و حدود یک کیلوگرم سنگینتره
انتخاب نهایی با شماست!
برادر هر دو مانیتور دو مدل دارن، اینایی که شما زدی آخرشون PN دارن، من تو هر دو مورد بدون PN شون رو عرض کردم که برای IPS226V زمان تاخیر 8ms هستش و IPS224V هم زمان تاخیرش 5ms هستش! فقط چون تنها مشکل 226 که قبلا به نظر میومد 8ms بودنش بود چون دیدم تو 224 این عدد 5 هستش گفتم دیگه این یکی مسلما ایرادی بهش وارد نیست، فقط خواستم بپرسم مطمئن شم از سایر جهات از 226 عقبتر نباشه و مشکلی نداشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.